FORUM TV-SATВівторок
26.10.2021, 17:05

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Інструкції та Програми ARION » Обговорення проблем із завантаженням ПЗ (Всі запитання по Аріоноподібних)
Обговорення проблем із завантаженням ПЗ
viskomДата: Середа, 21.10.2009, 21:34 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Обговорення проблем із завантаженням ПЗ.

Всі запитання по Аріоноподібних



Sat-Integral S-1237 HD Able
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 21:40 | Повідомлення # 31
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
94 можливо дамп хтось має або підкаже що робити!!!!! НАПЕРЕД ВДЯЧНИЙ
westsatДата: Середа, 21.10.2009, 21:40 | Повідомлення # 32
V.I.P

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Я вам говорю одне а ви заливаєте бут від Поверская-то як я вам допоможу?
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 21:40 | Повідомлення # 33
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
я інший не можу залити і змінити. незнаю через що . я кабель провірив в ньому було 2-3, 3-2, 5-5 і все. я думаю можливо через це я не можу залити. кабель я вже перепаяв на 9-9, 8-8,7-7 і т.д. 2-3, 3-2. буду пробувати. Чи можливо ввести ключ на мегаспорт вручну з пульта? якщо так то як його вводити і в якій кодіровці!
viskomДата: Середа, 21.10.2009, 21:40 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
Чи можливо ввести ключ на мегаспорт вручну з пульта? якщо так то як його вводити і в якій кодіровці!

є софти де можна і вручну (з пульта) заносити ключ в BISS. для цього потрібно зайти з пульта МЕНЮ-ІГРИ -ОК і подивитись чи є у вас кодування BISS.

*якщо нема Відкриваємо програмою BissBrowse або BissEdit ПЗ , яким прошитий тюнер,
переписуєм частоти для даних каналів ( тобто ключ ABCDEF67FEDCBA94 прописаний по частоті 10723 і т.д)
Робимо пошук цих каналів. Меню - редактировать транспондер,
вибираємо невикористаний транспондер і редагуємо його,
В списку транспондерів добавиться частоти для даних каналів.
10720 - 1+1int
10722 - Tv Київ (в деяких прошивках непрописаний по частоті)
10723 - Мегаспорт і т.д.
Бажано активувати емулятор 19370 - 2486
Повинно працювати. Удачі


Sat-Integral S-1237 HD Able
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 21:40 | Повідомлення # 35
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
частоту 10723 не можливо ввести появляються якісь непонятні букви всі інші можна. хто підкаже як діяти в цій ситуації
viskomДата: Середа, 21.10.2009, 21:40 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
частоту 10723 не можливо ввести появляються якісь непонятні букви

зайти на тюнері в меню РЕДАКТИРОВАТЬ ТРАНСПОНДЕР вибрати потрібний супутник і прописати потрібний транспондер 10723


Sat-Integral S-1237 HD Able
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 21:41 | Повідомлення # 37
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
" ДЯКУЮ" Получилось ввести 10723 ca
CHIP012Дата: Вівторок, 22.12.2009, 20:04 | Повідомлення # 38
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 63
Статус: Оффлайн
НЕ МОЖУ СТЯНУТИ СОФТ З FERGUSON3318SE НЕ РЕАГУЕ НА 74620
viskomДата: Вівторок, 22.12.2009, 20:14 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Quote (CHIP012)
НЕ МОЖУ СТЯНУТИ СОФТ З FERGUSON3318SE НЕ РЕАГУЕ НА 74620

а для чого він потрібний вам? на форумі здається є.


Sat-Integral S-1237 HD Able
CHIP012Дата: Вівторок, 22.12.2009, 21:38 | Повідомлення # 40
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 63
Статус: Оффлайн
А Є програма для редагування заставки FERGUSON3318SE
viskomДата: Вівторок, 22.12.2009, 21:45 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Quote (CHIP012)
А Є програма для редагування заставки FERGUSON3318SE

так є подивіться тут


Sat-Integral S-1237 HD Able
CHIP012Дата: Вівторок, 22.12.2009, 21:56 | Повідомлення # 42
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 63
Статус: Оффлайн
щоб редактувати саму картинку mpeg робити дописи?
viskomДата: Вівторок, 22.12.2009, 22:09 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Quote (CHIP012)
щоб редактувати саму картинку mpeg робити дописи?

для заміни лого в софті є програма GraphInAUC_UA (укр.мова) +комплект заставок,якщо треба щось своє-- то тоді обовязково має бути розширення і розмір такий самий як у стандартному наборі заставок.


Sat-Integral S-1237 HD Able
CHIP012Дата: Четвер, 21.01.2010, 16:15 | Повідомлення # 44
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 63
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
я інший не можу залити і змінити. незнаю через що .

geitota, щоб злити софт, попробуй набрати 00001

pryshlyakДата: Середа, 27.01.2010, 23:26 | Повідомлення # 45
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Ferguson AF-6018CR не реагує на команду 74620, де знайти бут для нього?
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Інструкції та Програми ARION » Обговорення проблем із завантаженням ПЗ (Всі запитання по Аріоноподібних)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021