FORUM TV-SATП`ятниця
23.06.2017, 06:24

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 1 з 111231011»
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Інструкції та Програми ARION » Обговорення проблем із завантаженням ПЗ (Всі запитання по Аріоноподібних)
Обговорення проблем із завантаженням ПЗ
viskomДата: Середа, 21.10.2009, 22:34 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1832
Статус: Оффлайн
Обговорення проблем із завантаженням ПЗ.

Всі запитання по Аріоноподібних



Sat-Integral S-1237 HD Able
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 22:35 | Повідомлення # 2
знаток

Країна:
повідомлень: 189
Статус: Оффлайн
я скачав ваші програми і хочу зберехти софт. все роблю по інструкції а мені пише ;нет ответа от прійомніка;! тюнер FERGUSON-AF3318SE. Hardware Version:AF-2818SE Software Version:TSRA6686S220ECnc Boot Version:0020.1 (TELEM 116) допоможіть !!!!
ZenonДата: Середа, 21.10.2009, 22:35 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Перевір чи правильно виставлений COM- порт ( com1 чи com2 )
В свойствах порта вистав швидкість 115200вит/c.
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 22:35 | Повідомлення # 4
знаток

Країна:
повідомлень: 189
Статус: Оффлайн
я перевірив там все нормально. якщо вводити код 74620 то на тюнері мають бути якісь зміни чи ні? бо у мене тільки чотири рисочки постійно горять
ZenonДата: Середа, 21.10.2009, 22:35 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Dr Arion Loader

В цій прозі є можливість вибору Com 1-2-3-4

ZenonДата: Середа, 21.10.2009, 22:35 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
В твоєму випадку.(стянути софт)
For Receive - з ресівера
Software - тюнер включений, горять чотири рисочки, тиснеш з пульта 74620,
засвітиться SOFT ...........


Слава Україні! Zenon.
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 22:35 | Повідомлення # 7
знаток

Країна:
повідомлень: 189
Статус: Оффлайн
нічого не висвічується спочатку перша картинка потім друга нажимаю 74620 після того знову перша картинка
ZenonДата: Середа, 21.10.2009, 22:36 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Тиснеш на кнопку 1
Появиться ще одне віконце, робиш три операції.
Включаєш тюнер, з'являться на табло ----, набираєш код 74620, тиснеш Upload
Перевір справність пульта.

geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 22:36 | Повідомлення # 9
знаток

Країна:
повідомлень: 189
Статус: Оффлайн
мені пише Time out, Essay another time і пише ввести 74621
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 22:36 | Повідомлення # 10
знаток

Країна:
повідомлень: 189
Статус: Оффлайн
пульт справний. а розпайка кабеля така сама як для прошивки глобо? бо глобо перепрошивається.
ZenonДата: Середа, 21.10.2009, 22:36 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Нульмодемний кабель 2 - 3, 3 - 2, 5 - 5.
Інтересно, чому комп небачить ресівер (Фергусон). З Глобіка софт скачував?


Слава Україні! Zenon.
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 22:36 | Повідомлення # 12
знаток

Країна:
повідомлень: 189
Статус: Оффлайн
ні. я попробував зайти в емулятор з пульта набираю пункт меню 19370 після чого вводжу код 2486. і можна зайти в едіт кей, а там є всі ключі. при включені тюнера пише "опенбокс .
westsatДата: Середа, 21.10.2009, 22:36 | Повідомлення # 13
V.I.P

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
я скачав ваші програми і хочу зберехти софт. все роблю по інструкції а мені пише ;нет ответа от прійомніка;! тюнер FERGUSON-AF3318SE. Hardware Version:AF-2818SE Software Version:TSRA6686S220ECnc Boot Version:0020.1 (TELEM 116) допоможіть !!!!

У вашому ресівері залитий бут з затертими сервісними командами-вам треба залити оцей.
Зиливати бут як і софт прогою Аріонер.
ZenonДата: Середа, 21.10.2009, 22:37 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
19370 - 2486 ти активував ємулятор. Пробуй так- включи на любий канал, та натисни на пульті
червону кнопкуUHF Зайдеш в Редактор ключів або розділ меню - ігри.
Пробуй.


Слава Україні! Zenon.
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 22:37 | Повідомлення # 15
знаток

Країна:
повідомлень: 189
Статус: Оффлайн
а можна якусь інструкцію
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Інструкції та Програми ARION » Обговорення проблем із завантаженням ПЗ (Всі запитання по Аріоноподібних)
Сторінка 1 з 111231011»
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2017 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *