FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 18:56

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Цифрове телебачення DVB » Цифрове Кабельне ТБ ( DVB - C )
Цифрове Кабельне ТБ ( DVB - C )
RATVODДата: П`ятниця, 31.07.2009, 11:30 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Цифрове Кабельне ТБ

RATVODДата: П`ятниця, 24.02.2017, 21:11 | Повідомлення # 91
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Нацрада дозволила кабельникам ретранслювати

телеканали
«Gametoon Box» і «Vivid Touch»




Сьогодні, 23 лютого, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення внесла зміни до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та законодавства України,
поповнивши його двома телеканалами - «Gametoon Box» і «Vivid Touch»
.


Телеканал «Gametoon Box» (логотип «Gametoon») має ліцензію британського регулятора Ofcom. Жанр програми - світ електронних розваг. Мова англійська. Обсяг мовлення - 24 години на добу. В ефірі відсутні реклама, порнографічні передачі або фільми, демонстрація яких заборонена на території України.

«Vivid Touch» - це еротичний телеканал. Його ретрансляція дозволена з 00:00 до 04:00 відповідно до вимог Закону України «Про захист суспільної моралі». Ліцензія на мовлення видана нідерландським регулятором Сommissariaat voor de media. Мова мовлення - англійська. Під час трансляції передач використовуються вікові позначки класифікації відеопродукції та значки змістовних характеристик передач системи класифікації Kijkwizer.

- 23 лютого, 2017

Редакція


RATVODДата: Субота, 11.11.2017, 12:34 | Повідомлення # 92
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
З 1 січня «Тріолан» збільшує

вартість пакету
кабельного ТБ




Ціна нового розширеного пакету телеканалів складе 50 гривень на місяць.


Телекомунікаційний провайдер «Тріолан» з 1 січня 2018 року підвищує абонентську плату за послуги кабельного телебачення.
Про це повідомив генеральний директор групи-компаній Вадим Сидоренко.

Рішення про підняття тарифів продиктовано тим фактом, що українські медіа-групи з 1 грудня поточного року збільшують плату за поширення сигналу каналів в мережах операторів платного телебачення.

Разом з тим, з нового року в оновлений пакет увійдуть 12 нових телеканалів: Футбол 1, Футбол 2, NIKI Kids, NIKI Junior,
Перший Автомобільний, Єврокіно, Наука, Фауна, Епоха, Терра, Трофей і Дача
.


Очікується, що деякі з перерахованих вище каналів можуть з'явитися в мережі «Тріолан» в промо-режимі вже до кінця року.

Нагадаємо, 1 січня 2017 року «Тріолан» почав стягувати абонентську плату за послуги кабельного телебачення. Вартість становила 15 грн на місяць. До цього оператор надавав абонентам телебачення на безоплатній основі.


Віталій Мосейчук

- 10 листопада, 2017



RATVODДата: Четвер, 01.03.2018, 10:13 | Повідомлення # 93
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Comcast має намір придбати гіганта ринку

європейського платного телебачення
Sky




Корпорація Comcast виявила бажання придбати європейську компанію Sky,
яка надає послуги платного ТБ, і пропонує за неї 31 мільярд доларів.


Настільки висока ставка викликана бажанням будь-що-будь перебити ставки, зроблені корпорацією 21st Century Fox Руперта Мердока і компанією Walt Disney Co.

Корпорація Comcast, що є провідним оператором на ринку кабельного телебачення США, запропонувала у вівторок за британську телекомпанію Sky 30.9 мільярда доларів, перебивши тим самим раніше зроблену ставку компанії 21st Century Fox Руперта Мердока.

Comcast пропонує по 12.50 фунта стерлінгів за кожну акцію Sky, що вище, ніж 10.75 фунтів стерлінгів, які компанія Fox пропонує за 61% акцій Sky, якими вона поки ще не володіє.

У Comcast пішли на цей крок після того, як в минулому році компанія Disney погодилася викупити чималу кількість активів Fox, серед яких - частка в Sky - за суму в більш ніж 52 мільярди доларів.

У Comcast заявили про готовність купити всі акції Sky - включаючи частку, що належить Fox.

«Ми думаємо, що Sky може стати для нас досить цінним активом, оскільки ми хотіли б посилити нашу присутність на міжнародних ринках», - говорить генеральний директор компанії Comcast Брайан Робертс.

У керівництві американського медіагіганта, якому належать NBC і Universal Pictures, заявили, що остаточна цінова пропозиція по покупці Sky має бути затверджена радою правління Comcast.

Пропозиція Comcast має перебити ставку Мердока, який допомагав запускати Sky в Британії, а також направлено проти компанії Walt Disney, яка погодилася викупити групу активів Fox, серед яких Sky.

Компанія Fox в грудні 2016 року погодилася викупити акції компанії Sky, що не належали їй до сих пір, однак проведення даної угоди неодноразово блокувалося антимонопольними органами.

Мердок і його сім'я є найбільшими акціонерами компанії Fox і компанії News Corp, якій належить кілька британських газет.

У Fox запропонували створити незалежну раду, яка б керувала новинним відділом Sky. Регуляторні органи в свою чергу пообіцяли розглянути дану пропозицію.

Британський антимонопольний регулятор пообіцяв винести остаточний вердикт по даній угоді до кінця року. Останнє слово залишається за британським урядом.

Тим часом, ряд акціонерів Sky висловлює думку про те, що ціна, запропонована Fox, є занадто низькою.

Борис Скуратівський

- 28 лютого, 2018



RATVODДата: Четвер, 08.03.2018, 20:08 | Повідомлення # 94
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Останні десять років європейський ринок

кабельного ТБ демонструє стабільне зростання




Навіть через 10 років після того, як Нідерланди стали першою країною в Європі,
яка вирішила повністю відмовитися від аналогового наземного мовлення,
чверть від усіх кабельних мереж на континенті залишаються аналоговими.


Втім, кабельна промисловість Європи продовжує стабільно зростати. Згідно зі статистикою, зібраною IHS, за підсумками 2017 року загальна виручка галузі в Європі досягла позначки в 23.43 мільярда доларів, при річному зростанні на рівні 2.4%.

Свіжі цифри були представлені галузевою торговельною асоціацією Cable Europe на щорічному з'їзді кабельників, що проходить в Дубліні.

Європейська кабельна індустрія демонструвала стабільне зростання протягом усього останнього десятиліття (2007-2017), незважаючи на революційні зміни в сфері доступу до послуг телебачення, Інтернету і телефонії. Основним джерелом доходів галузі залишається телебачення, однак, в той же час, широкосмуговий інтернет є стимулом найбільшого зростання (+ 5% в 2017 році). За рік кількість передплатників послуг доступу до широкосмугового інтернету зросла на 4.6% (або 1.6 мільйона чоловік). Це стабільне зростання протягом багатьох років допомагає галузі знизити залежність від телебачення, а успіх технології DOCSIS 3.0 допомагає збільшувати зростання кількості передплатників послуг доступу в Інтернет і забезпечує зростання доходів.

Доходи в секторі платного телебачення зросли в 2017 році на 2.1% (або ж на 220 мільйонів євро), чому сприяло зростання доходів цифрового ТБ на 8% і зростання доходів сектора VOD на 18.5%. При цьому процес відключення аналогового мовлення продовжував наростати протягом усього року, проте, на частку цифри доводиться лише 80% всіх доходів кабельників (або ж 83,8% з урахуванням VOD).

Кабель продовжує залишатися основним і провідним способом прийому телепрограм для домогосподарств Європи. У 2017 році в Європі з'явилося 2.4 мільйона нових одиниць генерування доходів (RGU - галузева одиниця, яка описувала загальну суму доходів від послуг доступу до телебачення, інтернету і телефонного зв'язку), а в цілому число таких одиниць досягло позначки в 121.4 мільйона.

Президент Cable Europe Мануель Констамм коментує: «Кабельна галузь Європи продовжує стабільно зростати на 2.4% на дуже конкурентних ринках. Адаптуючись до постійних змін і непередбачених ситуацій, кабельні мережі продовжують залишатися способом доступу до служб високоякісного цифрового телебачення і широкосмугового інтернету завдяки багаторічним інвестиціям в інноваційні проекти і розвиток інфраструктури».

Виконавчий голова асоціації Cable Europe Матіас Курт додає: «Європейські кабельні оператори відреагували на ті можливості, які надає їм зростання в сфері широкосмугових мереж, запропонувавши послуги надшвидкісного зв'язку, онлайн-розваг, оригінального контенту за запитом і платформ ТВ нового покоління. Нові служби цифрового ТБ і неймовірно високі швидкості широкосмугового Інтернету допомогли кабельним компаніям зберігати провідні позиції на ринку і пропонувати стабільні платформи для майбутнього».

Борис Скуратівський

- 07 березня, 2018



RATVODДата: Середа, 21.03.2018, 22:08 | Повідомлення # 95
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Восени може з'явитися новий

дитячий канал
CTC Kids




Холдинг «СТС Медіа» восени може запустити новий дитячий канал CTC Kids, що спеціалізується на анімації.
У березні «Роскомнадзор» видав свідоцтво про реєстрацію ЗМІ.


Холдинг «СТС Медіа», який об'єднує СТС, «Домашній», «Че» і CTC Love в Росії і «31 канал» в Казахстані, готує до запуску новий проект - канал CTC Kids. Він буде спеціалізуватися на анімації і поширюватися в кабельних мережах. РБК повідомляє, що його мовлення може початися влітку-восени цього року.

5 березня 2018 року «Роскомнадзор» видав свідоцтво про реєстрацію ЗМІ телеканалу CTC Kids. Віщувати він планує не тільки в Росії, але і за кордоном, на декількох мовах, випливає з документів служби. Ліцензії на телемовлення поки немає.

Займатися розвитком нового телеканалу, за словами співрозмовників РБК, буде Лев Макаров. У 2016 році він прийшов в «СТС Медіа» на посаду гендиректора каналу «Че», а до цього, з 2012-го, очолював належачий спочатку «Профмедіа», а потім «Газпром-Медіа» канал «2х2».

Макаров з 19 березня займе пост заступника гендиректора холдингу «СТС Медіа» по новим проектам і буде займатися «розвитком нових напрямків, включаючи анімацію і створення освітніх програм».

19.03.2018

RATVODДата: Четвер, 12.04.2018, 17:20 | Повідомлення # 96
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Нацрада дозволила кабельникам транслювати

еротичний телеканал
Blue Hustler




Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення розглянула заяву
нідерландської компанії Sapphire Media International BV з проханням дозволити
ретрансляцію телеканалу Blue Hustler в мережах операторів платного телебачення.


Рішенням регулятора канал внесено до переліку адаптованих каналів, так як його контент відповідає Європейській конвенції про транскордонне телебачення і чинному законодавству України.

Blue Hustler транслюється з 22:00 до 6:00 за київським часом, мова мовлення - англійська, формат мовлення - еротика. Однак рішення регулятора дозволяє операторам транслювати канал тільки з 00:00 до 04:00.

Під час трансляції передач використовуються вікові позначки класифікації відеопродукції та значки змістовних характеристик передач системи класифікації Kijkwizer (Nicam, Нідерланди). Реклами та іншої комерційної інформації в ході моніторингу не зафіксовано.

Доставка сигналу на територію України здійснюється в кодованому вигляді з супутника Thor-5 (0,8 гр.с.д.), частота 12264 МГц.

12 квітня, 2018.

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 04.05.2018, 16:41 | Повідомлення # 97
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
IHS Markit: Кабельне відказнічество

робить погоду на ринках 14 країн




Тенденція відмови від підписки на послуги традиційних операторів платного телебачення,
що отримала назву «кабельне відказнічество» і ставить під загрозу майбутнє індустрії
платного ТБ по всьому світу, в 2017 році була характерна не тільки для США.


Загальна кількість передплатників послуг платного телебачення скоротилася і на 13 інших ринках.

Зростання числа абонентів, які відмовляються від послуг традиційних операторів платного ТБ на користь альтернативних онлайн-служб, стало ключовим фактором для зниження загальної кількості передплатників послуг кабельних, супутникових, IPTV і платних цифрових ефірних платформ по всьому світу, повідомляє агентство ділової інформації IHS Markit.

Згідно з даними, наявними в розпорядженні IHS Markit, загальна кількість передплатників послуг традиційних операторів платного ТБ знизилося - крім США - також в наступних 13 країнах: Бразилія, Мексика, Гонконг, Канада, Швеція, Данія, Японія, Нова Зеландія, Норвегія, Сінгапур, Ізраїль , Венесуела і Ірландія.

«Проблеми, які створює кабельне відказнічество операторам платного телебачення з США, описані досить докладно, - говорить директор відділу досліджень і аналітики ринку ТВ і відео в IHS Markit Тедді Холл. - І хоча решта світу в цілому пручалася даній тенденції, інші ринки також зазнали на собі вплив втрати передплатників послуг платного ТВ».

Примітно те, що лише на 6 ринках з 14, охоплених даною тенденцією в 2017 році, було відзначено зниження доходів в секторі платного ТБ. У восьми країнах - США, Бразилії, Мексиці, Швеції, Японії, Нової Зеландії, Норвегії і Венесуелі - операторам вдалося компенсувати негативні наслідки від втрати клієнтів шляхом збільшення обсягу доходів, одержуваних від решти передплатників. Навіть в США, де в 2017 році від підписки на послуги операторів платного ТБ відмовилося 3.3 мільйона абонентів, оператори змогли збільшити загальні доходи сектора платного ТБ завдяки зростанню продажів і підвищення цін.

У Латинській Америці було в минулому році відзначено перше з 2002 року чисте зниження кількості передплатників послуг платного ТВ, при цьому кабельне віказнічество частково стало причиною скорочення кількості передплатників на двох основних ринках. У Бразилії кількість абонентів операторів платного телебачення скоротилася на 617 000, а в Мексиці число абонентів таких послуг знизилося на 192 000. Тут свою роль зіграли і економічні труднощі. Тим часом, ринок платного телебачення Венесуели втратив 16 000 передплатників в міру посилення в країні фінансової кризи.

У Північній Америці в минулому році було відзначено найбільше за всю історію даного ринку скорочення кількості передплатників послуг платного ТВ - чисті втрати абонентів тут досягли позначки в 3.5 мільйона. У період з 2012 по 2017 рік загальна кількість передплатників послуг платного ТВ в даному регіоні скоротилося на 7.1 мільйона. Паралельно за той же період чистий приріст кількості абонентів Netflix і інших ОТТ-платформ склав в сукупності 101.3 мільйона. За один лише 2017 рік кількість передплатників ОТТ-Тб зросла більш ніж на 26 мільйонів.

Явище кабельного відказнічества в першу чергу і головним чином пов'язано з сектором кабельного телебачення, однак в ряді регіонів дана тенденція торкнулася також ринок супутникового ТБ. У 2017 році скорочення даного сектора перевищила аналогічні показники інших платформ в Північній і Латинській Америці, при цьому чисті втрати тут склали 1.8 мільйона і 882 000 абонентів відповідно.

«У відповідь на загрозу, створювану кабельним відтказнічеством, все більша кількість операторів платного ТБ запускає власні автономні потокові служби, що дають їм можливість безпосередньо конкурувати з пропозиціями Netflix, Amazon Prime Video та інших ОТТ-відеплатформ, - говорить Хол. - Для цих віртуальних альтернатив традиційному платному ТБ характерна велика гнучкість, а також більш низькі, в порівнянні з ключовими пропозиціями операторів, ціни. Однак, заміна традиційних пропозицій в сфері платного ТБ на OTT є лише частковим вирішенням, оскільки даним службам характерні нижчі середні показники прибутковості від одного клієнта, тому вони становлять меншу цінність для операторів».

Прогнозуючи подальший розвиток ситуації на ринку платного ТБ в найближчі п'ять років, експерти агентства IHS Markit передбачають посилення тенденції кабельного відказнічества в країнах Північної Америки, при цьому очікуване чисте скорочення кількості передплатників послуг платного ТВ в період з 2017 до кінця 2022 на даному ринку складе 8.5 мільйона . На ринку Латинської Америки очікується відновлення зростання - це пов'язано з відновленням бразильської економіки.

По всьому світу, поряд зі збільшенням кількості передплатників послуг платного ТВ в більшості регіонів, буде також продовжуватися активний ріст абонентів в секторі онлайн-відео. Протягом п'яти наступних років - до кінця 2022 року - чистий приріст абонентів ОТТ-платформ, згідно з прогнозами, перевищить приріст абонентів традиційних служб платного ТБ по всьому світу за винятком країн Близького Сходу і Африки, де ринок традиційного платного ТБ буде рости швидше. В цілому в прогнозований період число передплатників ОТТ-платформ по всьому світу збільшиться на 409 мільйонів, і майже дві третини цього приросту принесуть країни азіатсько-тихоокеанського регіону.

Борис Скуратівський

- 04 травня, 2018



RATVODДата: Субота, 12.05.2018, 16:16 | Повідомлення # 98
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У вересні пройдуть

«Дні кабельного телебачення Кавказу 2018»




26-27 вересня поточного року в Тбілісі стартує Міжнародна телекомунікаційна конференція
«Дні кабельного телебачення Кавказу - 2018».


В рамках конференції заплановано обговорення важливих і актуальних тем, які стосуються роботи операторів кабельного телебачення, медіа та технологічних новинок.

Учасники конференції зможуть зустрітися з провідними фахівцями галузі з усього світу, вислухати кваліфікований аналіз існуючих проблем галузі, ознайомитися з сучасними досягненнями, існуючими викликами і шляхами їх вирішення.

В рамках заходу відвідувачі ознайомляться з визначними пам'ятками і багатою кухнею Грузії. Заплановані різні заходи, які зроблять візит в сонячний грузинський край ще більш незабутнім і вражаючим.

Для участі в конференції необхідно зв'язатися з організаторами за адресою: info@cable-tv.ge або номером телефону: +995 32 234 36 29

- 11 травня, 2018

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 19.10.2018, 19:50 | Повідомлення # 99
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
З нового року в мережі Triolan працюватимуть

15 телеканалів з портфоліо
1 + 1 media distribution






Triolan підписав ліцензійну угоду про трансляцію в своїй мережі телеканалів 1 + 1 media distribution.


Телекомунікаційний оператор Triolan одним з перших підписав ліцензійну угоду з 1 + 1 media на трансляцію телеканалів з дистрибуційного портфоліо 1 + 1 media distribution на 2019 рік на взаємовигідних умовах і з прийнятною для обох сторін вартості за підключення споживача. Про це йдеться в прес-релізі медіагрупи.

Вже з 1 січня 2019 глядачі зможуть продовжити насолоджуватися переглядом знайомих і улюблених телепередач на каналах 1 + 1, 2 + 2, ТЕТ, Плюсплюс, Бігуді, УНІАН, Kvartal TV, Paramount Comedy, Spike, Nickelodeon, Nickelodeon HD, Nick. Jr., Bolt, Star Cinema і [i]Star Family[/i].

Відповідно до угоди, телеканали групи входитимуть в пакетні пропозиції компанії Triolan у всіх містах її присутності.

«Triolan один з перших серед провайдерів, які завчасно подбали про те, щоб їхні абоненти змогли без будь-яких перешкод продовжити дивитися улюблені телепередачі з нового року. Вважаю, що таке відповідальне ставлення до ведення бізнесу, як у компанії Triolan, істотно позначається на розвитку ринку платного телебачення в Україні та формування культури легального споживання контенту. Вони не тільки забезпечують своїх клієнтів якісним і преміальним контентом, але й допомагають правовласникам збільшувати інвестиції у виробництво нового оригінального контенту. Ми за те, щоб на українському телебаченні росла частка продуктів українських виробників, адже вони здійснюють не тільки розважальну функцію, а й виконують важливу соціальну роль, пропонуючи альтернативу пропагандистського російському контенту», - прокоментував Іван Примаков, керівник відділу дистрибуції 1 + 1 media.

«У нас вже налагоджений конструктивний діалог з групою 1 + 1 media, і тому ми не бачимо сенсу тягнути з підписанням договорів до останнього. Ми плануємо заздалегідь повідомити абонентів про ціну і наповнення телевізійного пакету на 2019 рік. Звичайно, ми розуміємо, що наш пакет повинен відрізнятися в кращу сторону від того, який є в цифровому ефірі сьогодні, і завдяки телеканалам групи 1 + 1 media це легко стає можливим», - прокоментував Вадим Сидоренко, генеральний директор компанії Triolan.

- 19 жовтня, 2018

Редакція
RATVODДата: Понеділок, 29.10.2018, 19:28 | Повідомлення # 100
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеком-оператори «Ланет», «Телемережа», «НКТВ» і «Основа» уклали

нові контракти на трансляцію каналів з портфеля
1 + 1 media distribution




1 + 1 media distribution підписала угоди на трансляцію каналів на 2019 рік
з компаніями «Ланет», «Телемережа» (Житомир), «НКТВ» (Миколаїв) і «Основа» (Чернігів).


Про це Mediasat повідомили в прес-службі медіа-холдингу.

Українські провайдери активно домовляються про контракти на трансляцію телеканалів з портфоліо 1 + 1 media distribution на 2019 рік. Так, нещодавно нові ліцензійні угоди були укладені з одним з найбільших в країні провайдерів - «Ланет», а також регіональними - «Телемережа» (м.Житомир), «НКТВ» (м.Миколаїв) і «Основа» (м.Чернігів) . Підписання цих угод відбулося в умовах взаємовигідної співпраці і за прийнятною для сторін ціною, що не суперечить анонсованої медіа-групою політиці продажів на 2019 рік.

«Вважаємо, що завчасні переговори з обговорення умов і підписання угод на наступний рік - це логічний крок для відповідального провайдера, який піклується про комфорт свого абонента і його задоволення рівнем надання послуг. Зі свого боку, ми готові всебічно сприяти збільшенню абонентської бази провайдерів програмної послуги шляхом дотримання принципів добросовісної конкуренції, протидії демпінгу, піратству і надавати вигідні умови для співпраці з групою 1 + 1 media в наступному році, щоб продовжувати забезпечувати глядачів якісною телевізійною послугою », - прокоментував Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1 + 1 media.

Нагадаємо, нещодавно 1 + 1 media підписала ліцензійну угоду на трансляцію каналів з провайдером «Тріолан».

- 29 жовтня, 2018

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 02.11.2018, 17:59 | Повідомлення # 101
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Triolan підвищує абонплату за кабельне телебачення



Послуга кабельного телебачення стане дорожче.


З 1 січня 2019 року телекомунікаційна компанія Triolan підвищує тариф за користування послугою кабельного телебачення.
Про це йдеться на офіційному сайті провайдера.

З нового року абоненти сплачуватимуть 70 гривень на місяць, - наголошується в повідомленні. Разом з тим уточнюється, що розмір абонентської плати, як і раніше, не буде залежати від кількості підключених телеприймачів, і буде включати в себе доступ до всіх форматів кабельного телебачення - аналоговому (75 каналів), цифровому (100+ каналів) і IPTV (100 + каналів).

Головною причиною, що призвела до збільшення абонплати для кінцевих користувачів, в Triolan називають чергове підвищення тарифів медіагрупами (тарифів на мовлення каналів в мережах провайдерів).

Нагадаємо, перша зміна тарифів компанії Triolan в зв'язку з тим фактом, що українські медіа-групи збільшили плату за поширення сигналу каналів в мережах операторів платного телебачення, відбулося на початку поточного року. Тоді ціна нового розширеного пакета телеканалів склала 50 гривень на місяць.

Віталій Мосейчук

01 листопада, 2018.



RATVODДата: Середа, 14.11.2018, 13:58 | Повідомлення # 102
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
З нового року в Україні подорожчає

кабельне ТБ і IPTV




З нового року абонентська плата за послуги операторів
платного телебачення виросте на
15-40%.


Такий прогноз дають в Асоціації правовласників і постачальників контенту (АППК).

1 січня 2019 року провайдери програмних послуг будуть змушені підняти абонплату за доступ до платних телевізійних сервісів - кабельному ТБ і IPTV. Зростання обумовлене рядом факторів. Наприклад, істотним підвищенням плати за використання прав на інтелектуальну власність виробниками українського контенту, необхідністю збільшення заробітного фонду працівникам, зростанням тарифів на електроенергію і т.д.

Згідно з даними Державної служби статистики України, в першому півріччі середня абонплата на одного абонента за кабельне телебачення (включаючи і аналоговий, і цифровий формат) становить 72 грн.

Однак, за прогнозами ВПК, з нового року вартість доступу тільки до пакету з українськими телеканалами може зрости до 56-70 грн в залежності від регіону. Як наслідок, ціна розширеного пакету, що включає рейтингові іноземні телеканали, збільшиться в рази.

«Швидше за все, тарифи можуть бути і вище, оскільки провайдерам доводиться витрачати значні кошти і на закупівлю прав для ретрансляції іноземних телеканалів», - резюмують в асоціації.

14 листопада, 2018.

Редакція
RATVODДата: Неділя, 20.01.2019, 10:38 | Повідомлення # 103
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Абоненти мережі «Crnogorski Telekom» тепер

можуть дивитися
UATV




Український телеканал іномовлення UATV став доступний
в найбільшій мережі Чорногорії - «Crnogorski Telekom».


Таким чином він представлений в двох кабельних мережах (раніше також почав роботу в мережі «m: tel»). Це забезпечує його мовлення практично по всій території країни. Про це йдеться на сайті UATV.

Українські дипломати наголошують на важливості доступу телеканалу в «Crnogorski Telekom» як можливість підтримувати зв'язок діаспори з батьківщиною, а також інформувати жителів Чорногорії про події в Україні, знайомити з нашою культурою.

«З включенням в мережу «Crnogorski Telekom» UATV поки представлений в двох найбільших кабельних мережах Чорногорії, які разом забезпечують практично 100% покриття в країні. Тому Україна стає ближче і зрозуміліше для іноземного глядача, з огляду на значну кількість туристів, які щороку відвідують Чорногорію», - зазначив консул України в Чорногорії Михайло Шматов.

Нагадаємо, компанія «Crnogorski Telekom» входить в групу «Deutsche Telekom» і надає своїм абонента послуги, пов'язані з телефонією, інтернетом і телебаченням. Вона є найбільшою телекомунікаційною компанією Чорногорії.

Лада Васюкова

19 січня, 2019.



RATVODДата: Вівторок, 19.02.2019, 12:14 | Повідомлення # 104
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
SK Telecom має намір купити другого за величиною

оператора
кабельного телебачення в Кореї




Після того, як стало відомо про рішення телекомунікаційної компанії LG Uplus купити компанію, яка є
найбільшим оператором кабельного телебачення в Південній Кореї, з'явилася нова інформація на цю ж тему.


Найбільший в країні оператор послуг мобільного зв'язку - компанія SK Telecom - на тлі зростаючої конкуренції на місцевому ринку послуг платного телебачення вирішила дістати контроль над другим за величиною оператором кабельного ТБ.

Згідно з повідомленнями, що з'явилися в галузевих медіа, в компанії SK Telecom націлилися на злиття своєї дочірньої структури SK Broadband, що займається наданням послуг доступу в інтернет, з оператором кабельного телебачення Tbroad. Компанія Tbroad належить в даний час місцевим холдингу Taekwang Group.

Очікується, що угода між SK Telecom і Taekwang Group може бути закрита до кінця поточного тижня, однак процес може і зупинитися через те, що учасники переговорів, що представляють інтереси обох компаній, детально опрацьовують деталі угоди.

«Ми поки ще точно не знаємо, як в результаті все буде, оскільки переговори поки тривають», - заявив представник компанії SK Telecom. Він також відмовився коментувати деталі переговорів.

Дана новина з'явилася після озвученої інформації про рішення третьої за величиною телекомунікаційної компанії в країні - LG Uplus - придбати компанію CJ Hellovision, що є найбільшим оператором кабельного ТБ в Південній Кореї. Вартість даної угоди оцінюють в приблизно 800 мільярдів вон (711 мільйонів доларів).

У разі успішної реалізації планів SK Telecom з придбання компанії Tbroad, вона отримає абонентську базу в приблизно 7.6 мільйона передплатників послуг платного ТБ. І хоча компанія буде і далі залишатися в статусі третього за величиною гравця ринку, вона зможе скоротити відставання від свого конкурента KT і LG Uplus (після покупки останньою кабельного оператора).

Згідно з даними Міністерства науки та інформаційних технологій, в минулому році абонентська база передплатників послуг кабельного телебачення від компанії KT налічувала близько 9.8 мільйона чоловік. Число передплатників послуг кабельного телебачення від компанії LG Uplus після покупки останньою оператора CJ Hellovision складе, згідно приблизними підрахунками, 7.8 мільйона передплатників.

На тлі підготовки Південної Кореї до приходу в країну на національному рівні технологій бездротового зв'язку п'ятого покоління (з урахуванням майбутньої появи в березні в продажу 5G сумісних смартфонів), покупка телекомунікаційними гігантами найбільших в країні операторів кабельного телебачення може ще більше загострити конкуренцію на ринку.

З чуток, що циркулюють на ринку, компанія KT може купити місцевого оператора послуг кабельного телебачення D'Live. Раніше деякі експерти припускали, що компанія SK Telecom також може бути зацікавлена ​​в придбанні цього оператора - у світлі того, що її спроба придбати компанію CJ Hellovision в 2016 році була заблокована урядом.

Тоді Комісія за справедливу торгівлю не схвалила плани SK Broadband придбати компанію CJ Hellovision, мотивуючи таке своє рішення тим, що ця угода може підірвати конкуренцію. В агентстві вказували на те, що подібна операція призведе до появи монополії в секторі платного телебачення і телекомунікацій.

Втім, нещодавно в уряді Південної Кореї дещо пом'якшили свою позицію по відношенню до провайдерів послуг кабельного телебачення, які шукають можливість укладення угод про співпрацю з телекомунікаційними компаніями з метою посилення своїх позицій в конкурентній боротьбі зі світовими гігантами послуг потокових медіа - такими, зокрема, як Netflix .

Борис Скуратівський

- 19 лютого, 2019



RATVODДата: Субота, 16.03.2019, 18:10 | Повідомлення # 105
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У Білорусі розглядають можливість для мовлення

щонайменше
чотирьох українських каналів




У Міністерстві інформації Білорусі на сьогодні перебувають на розгляді
телеканали
Star Cinema і Star Media, а також «1+1 International» і «Квартал 95».


Про це повідомила генеральна директорка каналу іномовлення UATV Людмила Березовська під час його презентації у посольстві України в Білорусі 15 березня, пише «Інтерфакс-Україна».

«На сьогодні ще точно один український канал отримав дозвіл на мовлення в Білорусі - це телеканал Film.ua Drama, і в січні він уже почав поширюватися. І в Міністерстві інформації Білорусі на сьогодні перебувають на розгляді ще два телеканали компанії - Star Cinema і Star Media. У перспективі на найближчий час телеканал World український. Але це все канали не інформаційні, недержавні - вони нішеві», - сказала вона.

Також директор офіційного дистриб'ютора UATV у Білорусі ТОВ «Навігатор ТВ» Вадим Тиханович заявив, що ще два українські телеканали подали заяву на дозвіл трансляції в Міністерство інформації Білорусі.

«Ще два канали подалися буквально вчора – це «1+1 International» і «Квартал 95», - розповів він.

Як відомо, UATV став першим українським телеканалом, який почав мовити в кабельних мережах Білорусі. Дозвіл на це він отримав 24 січня 2019 року.

В Україні на паритетних засадах мовить «Білорусь 24».

16 березня 2019



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Цифрове телебачення DVB » Цифрове Кабельне ТБ ( DVB - C )
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024