FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 07:06

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 7
  • »
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » "Київстар" - Мобільний оператор
"Київстар" - Мобільний оператор
RATVODДата: Вівторок, 23.03.2010, 13:39 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Мобільний оператор

"К и ї в с т а р"


RATVODДата: Середа, 03.09.2014, 13:12 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Більше чверті мільйона жителів Донбасу отримали доступ

до
безкоштовних дзвінків і мобільного інтернету від « Київстар »




Національний оператор продовжує підтримувати роботу мережі і спрощує доступ до послуг зв’язку для жителів Донбасу.

Більше 250 тисяч абонентів Луганської та Донецької областей користуються безкоштовними дзвінками та інтернетом завдяки тарифному плану «Київстар. Вільне спілкування », за умовами якого дзвонити всередині мережі та користуватися мобільним інтернетом можна абсолютно безкоштовно, і навіть з нульовим балансом на рахунку. Можливість користуватися базовими послугами мобільного зв’язку, критично необхідна в регіонах, де «Київстар» є єдиною робочою мережею, а можливості для самостійного поповнення рахунку відсутня.

«Київстар» оперативно реагує на ситуацію в регіоні ведення бойових дій, пропонуючи додаткові способи залишатися на зв’язку. На сьогоднішній день передбачені можливості подвоєння суми на рахунку, 100 безкоштовних SMS для нових абонентів, а також ряд додаткових способів для інформування абонентів про послуги.

Так в серпні була запущена акція, за умовами якої пропонується подвоєння суми поповнення рахунку. Нові абоненти регіональних тарифних планів «Київстар» на Донбасі отримують 100 безкоштовних SMS повідомлень для якнайшвидшого інформування своїх близьких і друзів про зміну номера, також передбачена можливість спрощеного доступу до консультацій фахівців контакт-центру.

«Ми докладаємо значних зусиль для оперативної ліквідації аварій, пов’язаних з пошкодженням обладнання на Донбасі. Сьогодні на сході країни є населені пункти, де „Київстар“ залишається єдиною працюючою мережею мобільного зв’язку. Розуміючи це, наша команда оперативно розробляє і впроваджує рішення, максимально спрощуючи доступ до послуг мобільного зв’язку для всіх абонентів, які опинилися в зоні бойових дій», — розповідає Святослав Горбань, директор з маркетингу «Київстар».

Спеціальні пропозиції для жителів Донбасу, рекомендації щодо використання послуг, поповнення рахунку, карта покриття мережі, що працюють сервісних центрів та інша корисна інформація зібрані на порталі donbas.kyivstar.ua, доступного для швидкого завантаження і перегляду через мобільні пристрої.

29 серпня 2014.

9274051


RATVODДата: Неділя, 23.11.2014, 14:33 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Для побудови повноцінної мережі 3G "Київстар" змушений

підвищувати тарифи
- президент



  

Компанія "Київстар" для повноцінного розгортання мережі стандарту UMTS (3G) повинна підвищувати тарифи на свої послуги.

Про це в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" сказав президент АТ "Київстар" Петро Чернишов.

"Зараз підвищення цін - це важлива умова для споруди мережі 3G. Або ми підвищуємо ціни і маємо гроші на покупку ліцензії та будівництво 3G, або не підвищуємо, в результаті маємо можливість тільки купити ліцензію і менше витратити на будівництво", - сказав він.

Крім того, за словами президента компанії, підвищення цін - нормальний процес на багатьох ринках. До підвищення тарифів оператора змушує економічна ситуація в країні та особливості роботи мобільного оператора - девальвація гривні, необхідність закуповувати обладнання за кордоном, підвищення тарифів на електроенергію, пояснив він.

"Наприклад, пивна індустрія залежно від інфляції кожен рік підвищувала ціни від 15 до 20%. Інші ринки використовують різні маркетингові виверти - розфасовка 900 г замість 1 кг і т.д. Весь цей час телеком знижував ціни. При цьому інвестував все більше і більше, а ціни все знижував і знижував. неначе економічних законів для нього не існувало ", - зазначив П.Чернишов.

Відповідаючи на питання про те, наскільки можуть бути підняті ціни, глава "Київстару" повідомив, що це залежатиме від кожного конкретного тарифу.

"Дивіться, у нас кілька сотень тарифів. І на кожен тариф потрібно дуже виважено підвищувати. Ми ж не хочемо, щоб абоненти переходили до наших конкурентів. У нас зараз є ряд тарифів, де ви платите 25 копійок в день і маєте безлімітний голосовий трафік. це багато чи мало? І ми підвищуємо, припустимо, до 35 копійок. Не можна ж сказати, що ми прямо когось пограбували, так? Виходить, за 35 копійок в день можна буде говорити весь день з 26 млн наших абонентів ", - пояснив він.

20.11.2014

9274051


RATVODДата: П`ятниця, 15.05.2015, 09:26 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
«Київстар» здійснив повну оплату

конверсії
3G-частот




«Київстар» перерахував Міністерству оборони України, Міністерству внутрішніх справ України та Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України оплату проведення конверсії радіочастот, призначену на 2015 рік. Сума близько 358 млн гривень була сплачена компанією відповідно до умов договорів.

Перерахована «Київстар» сума — 50% загальної вартості конверсії, яку сплачує компанія. Інша частина вартості конверсії буде сплачена «Київстар» у 2017 в 2018 роках. При цьому, за умовами договорів, держава залишає за собою право про індексувати остаточну суму з урахуванням індексу інфляції.

Оплата конверсії радіочастот - це новий крок запуску 3G в Україні. Також це вклад «Київстар» в українську економіку та підтвердження тривалої лояльності компанії та акціонерів до України.

За умовами угоди про конверсію спеціальні користувачі зобов’язуються повністю звільнити зайняті ними радіочастоти протягом 4 років.

«Київстар» сфокусувався на будівництві нової 3G-мережі та її легалізації відповідно до Закону України «Про радіочастотний ресурс України». Компанія вже проводить тестування 3G-мереж із міським покриттям у Броварах та Кам’янці-Подільському, а також готова розпочати тести в інших містах. «Київстар» прагне до того, аби запропонувати абонентам якісний 3G-зв’язок у найкоротші терміни.



RATVODДата: П`ятниця, 15.05.2015, 09:29 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
«Київстар» запускає 3G-мережу

в Києві та Львові в тестовому режимі




«Київстар» першим в Україні запускає тестування 3G зв’язку у Києві та Львові з повним покриттям цих міст. У столиці мережа 3G працюватиме з 14 травня, а у Львові — з 18 травня цього року. У цих містах вже побудована 3G-мережа, оператор отримав всі необхідні документи для технічного тестування.

Столиця України та Львів стали наступними містами запуску 3G після Броварів Київської області та Кам’янця-Подільського на Хмельниччині, де тестування розпочалося 15 квітня. Київ та Львів — найбільші міста України, де високий відсоток абонентів «Київстар». Із 14 травня у столиці, а також із 18 травня у Львові працюватиме 3G зв’язок без комерційної експлуатації.

«Початок повноцінного тестування 3G в таких значимих містах — столиці країни та Львові — це особливо важливий для „Київстар“ етап. Це наступний крок у розвитку технології в Україні. Ще у лютому ми розпочали тестувати зв’язок у київському офісі, а в квітні — у львівському. Нині ж проводимо запуск у масштабах міста», — коментує Петро Чернишов, президент «Київстар».

У Києві та Львові, також як і в Броварах та Кам’янці-Подільському, доступ до тестування отримають і деякі абоненти — для навантаження мережі та створення робочого потоку трафіку. Це до 2% абонентів міста, які обираються випадково. Ці абоненти протягом декількох днів отримають SMS-повідомлення із запрошенням протестувати 3G. Для них такий тест буде безкоштовним.



RATVODДата: Неділя, 17.05.2015, 15:22 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
«Київстар» відкриває доступ

до
3G усім абонентам у Броварах




«Київстар» першим в Україні відкриває тестовий 3G у межах одного міста та надає безкоштовний доступ до швидкісного мобільного інтернету для усіх абонентів. З 15 травня до 28 травня 2015 року абоненти «Київстар» у місті Бровари, в яких мобільні пристрої підтримують 3G, можуть тестувати роботу мережі третього покоління.

Протягом цього періоду користування мобільним 3G-інтернетом є безоплатним. Абоненти, що знаходяться у місті Бровари, отримають SMS повідомлення про можливість безкоштовного тестування. При цьому 2G-інтернет буде тарифікуватись без змін — у відповідності з умовами тарифного плану абонента. Перед завершенням періоду відкритого тестування і запуском 3G-мережі у комерційну експлуатацію абоненти будуть поінформовані про початок тарифікації користування 3G-інтернетом.

Технічне тестування мережі у м. Бровари проводиться ще з 15 квітня. Тоді доступ до 3G-мережі отримали перші користувачі — 2% абонбази.

Загалом у мережі «Київстар» у власності абонентів є понад 8 млн пристроїв, що підтримують 3G, з них 6,2 млн гаджетів — це смартфони.

Окрім 3G-відкриття Броварів «Київстар» проводить технічне тестування мережі нового покоління у Кам’янець-Подільську, Києві та Львові.



RATVODДата: Вівторок, 30.06.2015, 19:11 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
«Київстар» розширює покриття 3G мережі на Київщині



30 червня «Київстар» розпочав надавати послуги в мережі 3G у містах Обухів, Ірпінь, Боярка, Фастів, Буча та передмістях.


«Київстар» продовжує розвивати мережу 3G в Україні. Після успішних тестових випробувань мережі швидкісної передачі даних у містах Обухів, Ірпінь, Боярка, Фастів та Буча, 30 червня там починається комерційна експлуатація послуг нового покоління зв’язку.

Окрім зазначених міст, послуги 3G стануть доступними в селищах Горенка, Таценки, Українка, Нещерів, Плюти, Тарасівка, Нове, Мала Снітинка. Отже, окрім столиці, мешканці ще 35 містечок та селищ Київської області вже отримали доступ до технологій зв’язку нового покоління.

Абоненти «Київстар» будь-яких тарифних планів можуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом без заміни SIM-картки, і без якихось спеціальних налаштувань. Головне, аби телефон підтримував цю технологію.

Абоненти «старих» тарифних планів можуть користуватися послугою швидкісної передачі даних за тими ж цінами, що діють для послуги GPRS/EDGE. Також абоненти можуть вибрати один із нових тарифних планів, які спеціально орієнтовані на користувачів сучасних інтернет-технологій. За бажанням абоненти архівних тарифних планів можуть переключитися на нові комерційні пропозиції або користуватися послугами мережі 3G за умовами їх поточного тарифного плану. Крім того, за необхідності, абоненти можуть додатково підключати інтернет-пакети обсягом від 50 до 3000 мегабайтів.

В усіх містах, де стартує 3G, нова мережа охоплює велику зону передмістя, включно з територією прилеглих населених пунктів.

3GKyivstar

RATVODДата: Середа, 27.01.2016, 22:40 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
З 1 лютого Київстар змінює умови надання послуги

«Домашній Інтернет» в деяких тарифних планах




З 1 лютого 2016 року змінюються умови нарахування абонентної плати та швидкість доступу до інтернету в тарифних планах «Базовий +», «Зручний +» та «Швидкий+» .

Решта умов цих тарифних планів залишається без змін.

Детальну інформацію щодо змін ви можете дізнатися за номером 460 (для абонентів Київстар) або 0 800 300 460 (для абонентів інших мобільних та стаціонарних мереж України). Дзвінки не тарифікуються.

RATVODДата: Понеділок, 15.02.2016, 19:10 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Київстар змінює умови надання послуги негарантійної

заміни
SIM-картки та послуги «Запасна SIM-картка»




З 15 лютого 2016 року Київстар змінює умови надання послуги негарантійної заміни SIM-картки та послуги «Запасна SIM-картка».

вартість негарантійної заміни SIM-картки становитиме - 25 грн

вартість підключення послуги «Запасна SIM-картка» - 30 грн

заміна на SIM-карту іншого формату (MiniSIM, MicroSIM, NanoSIM) - безкоштовно


Тариф вказано з урахуванням всіх податків та зборів.



RATVODДата: Понеділок, 15.02.2016, 19:16 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Київстар впроваджує інноваційну послугу «Самостійна заміна SIM»

для абонентів передплаченого зв’язку




Відтепер вам необов’язково йти до магазину Київстар, щоб відновити свій номер і зберегти кошти на рахунку та підключені послуги.
З 15 лютого 2016 року Київстар пропонує абонентам передплаченого зв’язку скористатись новою послугою «Самостійна заміна SIM».

Щоб самостійно замінити SIM-карту:

придбайте будь-який стартовий пакет Київстар

вставте нову SIM-карту в телефон та надішліть запит *111# для активації номера

надішліть запит *245*380ХХXXXXXXX*YYYYYY# , де

380ХХXXXXXXX – номер телефону старої SIM-карти

YYYYYY –ICC-код або PUK1 вашої старої SIM-карти

заявку на заміну SIM-карти буде виконано через 7 годин


Вартість послуги «Самостійна заміна SIM»5 грн

Детальний опис послуги – за посиланням

Тариф вказано з урахуванням всіх податків та зборів.



RATVODДата: Понеділок, 22.02.2016, 21:15 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Київстар запустив 3G у Харкові

та 39 населених пунктах області




Київстар відкрив 3G-мережу для всіх користувачів в іще одному великому місті України — Харкові, а також 39 населених пунктах передмістя. Загальна кількість міст та селищ країни, охоплених 3G Київстар, досягла 540.

У Харкові завершилися заходи проміжного етапу конверсії радіочастот, і Київстар отримав усі необхідні дозволи на експлуатацію базових станцій від Українського державного центру радіочастот (УДЦР). З 22 лютого 2016 року харків’яни та гості міста — а це понад півтора мільйона українців — можуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом високої якості. Як і в інших містах, тут Київстар реалізував принцип «килимового» покриття: 3G-мережа повністю покриває місто і передмістя.

Харків — 17-й за ліком обласний центр України, покритий 3G від Київстар. Окрім міста 3G-зв`язок з`явився у таких населених пунктах: Пісочин, Мерефа, Люботин, Дергачі, Солоницівка, Високий, Покотилівка, Мала Данилівка, Південне, Пересічне, Бабаї, Циркуни, Васищеве, Коротич, Черкаська Лозова, Кулиничі, Подвірки, Комунар, Борова, Нова Березівка, Коваленки, Черкаські Тишки, Утківка, Дворічний Кут, Санжари, Лісне, Караван, Манченки, Березівське, Надточії, Ударне, Рай-Оленівка, Затишшя, Гусина Поляна, Логачівка, Травневе, Барчани, Південне, Сіряки.

Більше місяця Київстар виконував у Харкові пусконалагоджувальні роботи. Також оператор спільно з технічними фахівцями північно-східної філії УДЦР та представниками військових відомств проводив натурні випробування кожної базової станції для забезпечення електромагнітної сумісності з обладнанням спеціальних користувачів, серед яких Генштаб ВПС та інші. У технічних роботах брали участь 30 фахівців Київстар та 30 бригад підрядних організацій.

«Я хочу привітати всіх харків’ян з появою в їхньому місті довгоочікуваного 3G-зв’язку Київстар. Ми ретельно готувалися до цієї події — довго працювали над налагодженням мережі для досягнення необхідних параметрів якості, а також успішно співпрацювали з УДЦР та спецкористувачами для забезпечення оптимальних показників роботи наших базових станцій і устаткування військових, — коментує Петро Чернишов, президент Київстар. — Харків — одне з найбільших міст України, діловий, торговий, культурний і освітній центр Сходу країни. Поява швидкісного мобільного інтернету високої якості сприятиме розвитку економіки всього регіону».

Харків’янам Київстар пропонує лінійку регіональних тарифних планів, оптимізованих для максимально комфортного використання мобільних сервісів. Крім збільшеної кількості мегабайт для користування інтернетом на максимальній швидкості, в деяких тарифних планах передбачена можливість нетарифікованого трафіку для популярних соціальних мереж: Facebook, Twitter, VKontakte і «Одноклассники».

Перевірити наявність покриття можна на інтерактивній карті на сайті компанії:



22.01.2016.



RATVODДата: Середа, 27.04.2016, 21:26 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
З 27.04.2016 р Київстар надає можливість

блокувати послугу
«Самостійна заміна SIM»




Щоб запобігти заміні SIM-карти сторонніми особами, тепер ви можете додатково заблокувати можливість самостійної заміни SIM-карти.
Блокування послуги надається безкоштовно.

Зробити це можна одним із способів:
за допомогою запиту * 245 * 1 #
в системі «Мій Київстар»
за телефоном 0 800 300 466 або в найближчому магазині Київстар

Ваша заявка буде виконана протягом 30 хвилин.
Ви так само легко можете зняти це блокування в системі «Мій Київстар», за номером 0 800 300 466 або в найближчому магазині Київстар.
Більше про послугу «Самостійна заміна SIM» ви можете дізнатися за посиланням



RATVODДата: Середа, 27.04.2016, 21:28 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Київстар робить роумінг

доступним кожному




З 27 квітня контрактним абонентам та абонентам передплаченого зв'язку не потрібно підключати додаткові послуги для того, щоб вигідно спілкуватися за кордоном. Тепер роумінг доступний кожному.

Київстар надає абонентам унікальні умови спілкування в 67 країнах за вигідними тарифами: дзвінки від 2 грн за хвилину (пакет 15 хвилин вартістю 30 грн в день користування), Інтернет від 0,35 грн за мегабайт (пакет 100 МБ вартістю 35 грн в день користування) , SMS - 1,00 грн / SMS (пакет 25 SMS вартістю 25 грн в день користування). Тепер абонентам не потрібно замовляти додаткові послуги, оскільки роумінг буде підключатися автоматично, при цьому абонент може користуватися тільки тим пакетом, який йому необхідний - дзвінки, Інтернет, SMS, або будь-яка їх комбінація.

«Напередодні свят і сезону відпусток, ми спеціально підготували для наших абонентів така вигідна пропозиція, щоб вони завжди залишалися на зв'язку, куди б вони не поїхали. Тепер можна не боятися великих витрат на зв'язок, а вільно користуватися будь-якими послугами, адже вартість використання будь-якої з них не перевищує найзвичніші витрати у відпустці - магнітик, сувенір, квиток на автобус, або пляшка води, - зазначає Святослав Горбань, директор з маркетингу Київстар . - Також ми прибрали всі перепони і максимально спростили процес підключення, найвигідніші тарифи включаються автоматично, як тільки абонент здійснює дзвінок, виходить в Інтернет, або відправляє SMS. Абоненту треба тільки вибрати тільки формат зв'язку, про решту ми вже подумали. Все просто, доступний роумінг вже тут.

Багато абоненти відключають мобільний трафік по прибуттю в іншу країну, оскільки впевнені, що це спричинить за собою великі витрати - ми руйнуємо ці стереотипи. Уявіть, 100 МБ Інтернету вартістю 35 грн - це завантаження близько 50 фото онлайн, або 3500 повідомлень в месенджерах, або 5 годин користування соціальними мережами. Таким чином, абоненти можуть вільно спілкуватися з друзями та родичами, ділитися фотографіями і емоціями, коли хочеться, а не чекати покриття Wi-Fi, і не переживати при цьому за стан свого мобільного рахунку ».

Унікальні умови спілкування доступні в таких країнах: Австралія, Австрія, Азербайджан, Албанія, Бельгія, Білорусь, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Великобританія, Вірменія, Гонконг, Греція, Грузія, Данія, Естонія, Єгипет, Ізраїль Індія, Індонезія, Ірландія, Ісландія , Іспанія, Італія, Казахстан, Камбоджа, Канада, Катар, Киргизстан, Китай, Кіпр, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Македонія, Малайзія, Мальта, Молдова, Нідерланди, Норвегія, Об'єднані Арабські Емірати, Південна Корея, Польща, Португалія, Російська Федерація, Румунія, Саудівська Аравія, Сербія, Сінгапур, Словаччина, Словенія, США, Таджикистан, Таїланд, Туреччина, Угорщина, Узбекистан, Філіппіни, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Чорногорія, Швейцарія, Швеція, Шрі-Ланка.



RATVODДата: Середа, 01.06.2016, 18:52 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Акцію «Абонплату навпіл» продовжено

до 31 липня 2016 року




Підключайте «Домашній Інтернет» та користуйтесь інтернетом на максимальній швидкості лише за півціни
Спробуйте безлімітний інтернет на швидкості до 100 Мбіт / с лише за півціни. Просто підключайтеся до 31 липня 2016 року (включно) до тарифного плану «Безлім XL», або до одного з пакетів Інтернет + ТБ «Зручний XL», «Оптимальний XL» чи «Преміальний XL HD +», та беріть участь в Акції «Абонплату навпіл». Знижка на абонплату буде надана вам автоматично

Взяти участь в акції можуть лише нові абоненти послуги «Домашній Інтернет»

Знижка на абонплату чинна протягом місяця підключення та трьох наступних календарних місяців. Після закінчення строку дії знижки абонентна плата зніматиметься за стандартними умовами обраного вами тарифного плану. Якщо ви зміните тарифний план на інший у період дії знижки, така знижка припинить свою дію автоматично.

Акція діє по всій Україні за виключенням тимчасово окупованих територій та територій, на яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження.

Перевірте, чи є «Домашній Інтернет» у вашому будинку, та замовляйте підключення за посиланням



RATVODДата: Субота, 27.08.2016, 14:33 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
З 5 вересня 2016 року Київстар змінює умови деяких тарифних планів

для абонентів передплаченого зв’язку




Починаючи з 05 вересня 2016 року в ряді тарифних планів передплаченого зв’язку запроваджуються зміни, які дадуть абонентам можливість залишатись на зв’язку навіть якщо на рахунку недостатньо коштів для оплати щомісячної або щотижневої абонентної плати:

В тарифних планах, орієнтованих на дзвінки всередині мережі Київстар, за щоденну абонентну плату 2 грн, надається необмежена кількість хвилин для дзвінків у мережі Київстар, які можуть використовуватись до кінця доби.
В тарифних планах, орієнтованих на користувачів смартфонів, за щоденну абонентну плату 5 грн, надається необмежена кількість дзвінків у мережі Київстар, а також 100 МБ мобільного інтернету до кінця доби.

Повний перелік тарифних планів, у яких впроваджуються нові умови:



Інші умови тарифних планів залишаються без змін.

Нові умови нарахування щоденної абонентної плати будуть підключені з 05 вересня по 05 жовтня 2016 року.

У випадку, якщо на вашому рахунку буде недостатньо коштів для зняття щомісячної/щотижневої абонентної плати, ви будете проінформовані за допомогою SMS-повідомлення.

Тарифи наведені в з урахуванням усіх податків та зборів.

23 серпня 2016

КИЇВСТАР
RATVODДата: Понеділок, 14.11.2016, 21:19 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Київстар запускає унікальне рішення

– послугу
«Київстар Все разом»




Лідер телеком-ринку першим в Україні запускає тарифи, які об'єднують послуги мобільного зв'язку, домашнього інтернету і ТБ в одній вигідній пропозиції – «Київстар Все разом».

Головними перевагами пропозиції є простота підключення, єдиний персональний кабінет для управління всіма послугами одночасно, оплата з мобільного рахунку, а також знижка на рахунок до 50%.

«З «Київстар Все разом» життя наших абонентів стане простішим, вони зможуть заощаджувати час і гроші, а також отримувати послуги найвищої якості з одних рук», – говорить Святослав Горбань, директор з маркетингу Київстар.

Національний телеком-оператор максимально відповідає очікуванням клієнтів і робить їх життя зручним. Київстар першим в Україні запускає подібне рішення. «Головне для нас – забезпечити зручність для абонентів. Тому в новій послузі ми створили для них один рахунок, один персональний кабінет, одну дату оплати за всі послуги, одну довідкову службу і багато іншого» – зазначає.

Клієнтам доступні три тарифні плани: «Київстар Все разом -30%», «Київстар Все разом -40%» та «Київстар Все разом -50%».

«Київстар Все разом -30%» включає безлімітне спілкування в мережі Київстар, 60 хвилин дзвінків по Україні, 1000 МБ мобільного інтернету, необмежений доступ до популярних соціальних мереж: Facebook, Facebook Messenger, VK, Twitter, «Одноклассники», месенджерам Viber і WhatsApp, а також «Домашній Інтернет» зі швидкістю роботи 50 Мбіт/с.

«Київстар Все разом -40%» – це необмежені дзвінки всередині мережі, 100 хвилин дзвінків на номери інших операторів, 4000 МБ високошвидкісного мобільного інтернету, нетарифікований доступ до стримінгових музичних сервісів Zvooq, Яндекс.Музика, Deezer і Fonoteka. Для домашнього використання послуга передбачає доступ до інтернету на швидкості до 100 Мбіт/с. і можливість перегляду більше 80 цифрових каналів.

«Київстар Все разом -50%» пропонує необмежені дзвінки в мережі Київстар, 300 хвилин дзвінків по Україні, 6000 МБ мобільного інтернету, необмежений відео-трафік у додатку «Домашнє ТБ від Київстар», а також домашній інтернет зі швидкістю 100 Мбіт/с. і доступ до понад 100 цифрових каналів.

«Впровадження нових унікальних тарифних планів стало логічним наслідком динамічного розвитку послуг фіксованого зв'язку від Київстар. Пропозиція «Київстар Все разом» – це синергія декількох сервісів, кожен з яких відрізняється високим рівнем якості»,» – коментує Максим Купко, керівник напрямку FTTB Київстар.

Нагадаємо, що у Київстар найбільше покриття високошвидкісного інтернету в країні. Нещодавно компанія запустила декілька нових пропозицій для користувачів «Домашнього ТБ» та інтернету. Завдяки цьому ми досягли найвищого показника NPS (індекс лояльності абонентів) на ринку. Послуга «Київстар Все разом» доступна абонентам передплаченого зв'язку. Подробиці можна дізнатися на сайті home.kyivstar.ua.

14 листопада 2016

КИЇВСТАР
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » "Київстар" - Мобільний оператор
  • Сторінка 2 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 7
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024