FORUM TV-SATП`ятниця
17.05.2024, 15:18

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
slavasamДата: Вівторок, 17.03.2015, 14:26 | Повідомлення # 706
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Некодированный News Network з 4,8°E




Український інформаційний канал Rabinowicz TV, розподіляється в незашифрованому вигляді з супутника Astra 4A (4.8°E) , в даний час веде мовлення під назвою News Network (NN). Канал повинен був використовувати новий бренд на момент його початку (у кінці липня 2014 року), але його творець несподівано вибрав незвичайне ім'я для каналу інформації - "Rabinowicz TV". Це ім'я основного власника каналу - олігарха Вадима Рабиновича.

Заявка на мовлення під назвою Rabinowicz TV потім була прийнята Національною радою України. Тепер канал повернувся до своєї оригінальної ідеї, або News Network . відповідно до раніше объявленой в 2013 році. News Network в основному пропонує інформацію та аналітичні програми і поточні події. Загальна кількість контенту більш ніж 22 години подій. Дозвіл на мовлення в ефірі було опубліковано 17 липня 2013 року. Канал можна побачити по всій території України через супутник, а також в реченні найбільших кабельних операторів - Воля і Тріолан.

Технічні характеристики:
Astra 4A (4.8 ° E)

тп. B30 (. 12,284 ГГц, стать V, SR 27500, FEC: 3/4, DVB-S / QPSK) ID: NewsNetwork (раніше ID: Rabinowicz TV) PID V: 6911 (MPEG-2 / SD) PID: 6912 PCR PID: 6911 SID: 6910 PID PMT: 6910 Провайдер: - Кодування: немає
джерело
slavasamДата: Вівторок, 17.03.2015, 14:30 | Повідомлення # 707
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Кримськотатарській каналу ATR не продовжили ліцензію


Єдиного кримськотатарському телеканалу ATR не продовжили ліцензію. Телеканал може закритися вже 1 квітня. Про це повідомив журналіст Айдер Муждабаєв на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, документи на продовження мовної ліцензії, оформлені за всіма вимогами законів РФ, повернули вже в четвертий раз.

"Все йде до того, що через два тижні кримські татари будуть позбавлені ще і національного телемовлення - єдиного в сучасному світі способу збереження культури і мови. Це неможливо буде оцінити інакше, як дії, спрямовані на пригноблення людей за національною ознакою. Тобто як злочин проти людяності. Знаю, що практично всім в Росії, включаючи, на жаль, і інтелігенцію, трагедія кримських татар, розірваних між країнами, а в Криму задихаються від погроз та репресій з боку влади і спецслужб, байдужа. В нашій країні ми не почуємо голосів на захист телекомпанії ATR", - написав Муждабаєв.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 20.03.2015, 09:24 | Повідомлення # 708
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
112 канал поки що не закриватимуть, але питання до нього є - Нацрада



Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не прийняв на засіданні ніякого рішення щодо телеканалу "112" з-за відсутності його представників.

Про це на брифінгу в Києві заявив голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко.

"Багато хто чекав сюрпризів щодо каналу 112, але, на жаль, представники каналу не прийшли на засідання Нацради України з питань телебачення і радіомовлення, тому ніякі рішення не прийняті, і засідання перенесено", - сказав Артеменко.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 20.03.2015, 09:32 | Повідомлення # 709
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Discovery» не буде запускати UHD-канал найближчим часом



Тим, хто чекає бурхливого розвитку чергової технічної революції, що пов'язана з впровадженням в життя телебачення ультрависокої чіткості, слід звернути увагу на думку Джона Хоннекута, технічного директора "Discovery", висловлене ним у матеріалі web-видання advanced-television напередодні відкриття виставки "Satellite 2015".
Він оголосив, що в його компанії немає чітких планів щодо виведення на медіа-ринок телеканалу з роздільною здатністю 4K. Разом з тим, пан Хоннекут визнав, що "Discovery" у 2015-му році продовжить знімати частину програм в UHD, але їх частка в загальному обсязі виробленого контенту залишиться незначною. Технічний директор "Discovery" зізнався, що в даний момент він тільки вивчає це питання і всі технічні нюанси, пов'язані з ним - від зберігання 4K-матеріалів до поширення передач каналу в UHD для інших мовників. Пан Хоннекут зазначає, що незважаючи на те, що навколо 4K великого ажіотажу не спостерігається, він продовжує "тримати руку на пульсі".
Заяви представника з керівництва "Discovery" йдуть в розріз з планами американського мовника "DirecTV", представник якого, Філіп Госвитц нещодавно заявив, що до 2020-ому році провайдер буде транслювати через супутник 50-70 (!) телеканалів в ультрависокої чіткості.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 27.03.2015, 16:18 | Повідомлення # 710
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ukraine Today починає кабельне мовлення в Іспанії



Із 27 березня міжнародний український канал іномовлення Ukraine Today буде доступний у найбільшій кабельній мережі Іспанії - ONO, що належить до структури Vodafone. Про це повідомляє прес-служба каналу.
За даними прес-служби Ukraine Today, ONO - єдиний іспанський провайдер, що має національне покриття і представлений у понад 300 містах Іспанії, включаючи 9 найбільших. Відтепер телеканал Ukraine Today буде доступний 2 мільйонам домогосподарств Іспанії.
«Запуск Ukraine Today у найбільшій кабельній мережі Іспанії - це ще один крок в експансії нашого каналу закордоном. Ми маємо дуже амбітні плани, і вже у квітні Ukraine Today буде представлений ще у кількох великих кабельних мережах Західної Європи», - повідомила Тетяна Пушнова, генеральний продюсер Ukraine Today.
Нагадаємо, що Ukraine Today - це англомовний телеканал групи «1+1 медіа», спрямований на закордонну аудиторію. Телеканал стартував у серпні 2014 року. Ukraine Today мовить через один з найбільших супутників Європи HotBird. Онлайн-трансляція каналу доступна на офіційному сайті uatoday.tv та YouTube, а також у мобільних додатках Android та iOs. Також канал доступний у додатку для Samsung Smart TV та LG Smart TV. У листопаді 2014 року Ukraine Today уклав ліцензійну угоду з італійською платформою супутникового телебачення Tivusat. До кінця 2015 року канал планує розпочати трансляцію англомовної версії каналу на території Франції.
ДЖЕРЕЛО
slavasamДата: Вівторок, 31.03.2015, 13:46 | Повідомлення # 711
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
13°E: Nick Jr. з черговою звуковою доріжкою




30 Березня 2015 мовлення каналу для дітей Nick Jr.,, належить Viacom International Media Networks (VIMN) - доступний з транспондера №14 оператора Satlink на супутнику Eutelsat Hot Bird 13B (13.0°E) з частотою 11,470 ГГц, стать V, SR 27500, FEC 5/6; DVB-S / QPSK - додана нова звукова доріжка, ідентифікує себе як румунська. Варто відзначити, що на каналі доступні доріжки: російська, англійська, польська, угорська та арабська.

Технічні параметри:
Eutelsat Hot Bird 13B (13.0 ° E)

тп. 14 (11,470 ГГц, стать V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S / QPSK). ID: Nick Jr. PID V: 785 (MPEG-2 / SD) PID: 786 (рос), 788 (POL ), 789 (ENG) 790 (хун), 791 (ARA), 792 (ROM) PID PCR: 785 SID: 30 PID PMT: 784 Провайдер: Harmonic Кодування: Nagra MA (S4 / N3 - NC + N3 - Цифрові Polsat ), Conax (NC +), Viaccess PC 3.0 (помаранчевий), Viaccess PC 5.0 (кабельна мережа)

джерело
slavasamДата: Середа, 01.04.2015, 08:18 | Повідомлення # 712
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Останні хвилини мовлення телеканалу «ATR»



В ніч на 1 квітня кримсько-татарський телеканал "ATR" припинив своє мовлення як у місцевому ефірі, так і на супутнику Astra 4A" у позиції 4,8 градусів східної довготи. Паралельно було припинено мовлення дитячого телеканалу "Lale", який також транслювався з цього КА і радіостанції "Мейдан". Всі ці канали належать телекомпанії "Атлант-СВ". У розпорядженні нашого сайту відео з останньою хвилиною мовлення телеканалу.
За 15 хвилин до кінця ефіру всі ведучі телеканалу татарською та російською мовами попрощалися з глядачами. Ефір каналу завершувала урочиста пісня і відлік останньої хвилини мовлення.
До цього керівництво каналу в своєму останньому виступі пообіцяв глядачам, які "зі сльозами на очах дивилися ефір телеканалу, що вони обов'язково повернуться.

Рішення про припинення трансляції всіх своїх телеканалів телекомпанія "Атлант-СВ" прийняла самостійно і розіслала офіційне повідомлення на передавальний центр про виключенні всіх ефірних передавачів. Причиною прийняття такого рішення називається відсутність дозвільних паперів від Роскомнагляду на мовлення в Росії з-за помилок в оформленні".

Раніше глава Криму Сергій Аксьонов в одному зі своїх інтерв'ю заявив наступне: "Прецедент, щоб Роскомнадзор не міг видати документи, створюється навмисно. Помилки робляться спеціально, щоб роздути конфлікт навколо цього телеканалу. Буде канал чи ні - вирішиться на федеральному рівні з урахуванням наданих документів. Але громадське кримськотатарське телебачення на території республіки буде працювати... Ми хочемо, щоб всі працюючі в республіці ЗМІ подавали інформацію об'єктивно. Критика влади приймається, якщо вона конструктивна. Проте нерозумно збурювати населення повідомленнями про те, що Крим коли-небудь повернеться на Україну. Цього ніколи не буде, цього однозначно не бажає більшість населення".

Цікаво, що на офіційному сайті Роскомнадзора знаходиться інформація, яка ще більше запутавает ситуацію, т. к. телеканал під назвою "ATR" має дозвільні документи про мовлення на території Росії... 6 липня 2012 року. Правда, даний документ був виданий ТОВ "Квинмедиа", яка знаходиться в місті Хімки Московської області і належить Ленуру Ислямову, нинішньому власнику каналу "ATR".
джерело
slavasamДата: Середа, 01.04.2015, 17:39 | Повідомлення # 713
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Порошенко вирішив забрати канал ATR на материкову Україну



01.04.2015 16:18 Президент України Петро Порошенко доручив Міністерству інформаційної політики створити умови для роботи каналу ATR в Україні.Про це глава держави написав у Twitter.Міністр інформаційної політики Юрій Стець уже зустрівся із Головою Меджлісу кримськотатарського народу Рефатом Чубаровим, пише 24tv.ua. Як повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики, сторони обговорили можливість трансляції контенту кримськотатарського телеканалу "ATR", дитячого телеканалу "LALE" та радіостанції "Meydan" на материковій Україні.З приводу надання підтримки кримськотатарським ЗМІ, я особисто проведу ряд зустрічей з представниками європейських неурядових організацій та послами країн ЄС,— заявив Стець.Міністр запевнив, що кримськотатарським ЗМІ буде надано всебічне сприяння з боку держави.
джерело
slavasamДата: Четвер, 02.04.2015, 16:01 | Повідомлення # 714
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
ТВі невдовзі відновить мовлення, але без інформаційних програм – новий директор каналу


Телеканал ТВі протягом найближчих днів відновить мовлення, але без інформаційних програм. Про це повідомив Максим Урбанський, директор ТОВ «Інфо24» - компанії, на яку оформлена ліцензія на супутникове мовлення каналу ТВі - в офіційному зверненні, яке надійшло на адресу «Телекритики».

«Діяльність каналу дійсно призупинена через технічні проблеми. Заборгованість перед працівниками дійсно існує, і на відміну від раніше озвученої в ЗМІ інформації, керівництво цього не заперечує», - повідомив пан Урбанський.

Водночас він заявив, що нове керівництво не збирається призупиняти діяльність каналу до кращих часів (про це раніше в коментарі «Телекритиці» говорила попередній директор каналу ТВі Ольга Манько).

Пан Урбанський підкреслив, що керівництво не відмовляється від заборгованості перед працівниками і докладає зусиль для її погашення.

«Щоб уникнути непередбачених технічних збоїв, нове керівництво планує відновлювати ефір поступово, починаючи з поновлення співпраці з працівниками ефірної та технічної служб. Відновлення співпраці з працівниками виробничої та інформаційної служби планується протягом кількох місяців, попередньо почавши розраховуватися за заборгованість, що виникла в результаті діяльності попереднього керівництва», - повідомив пан Урбанський.

«На сьогоднішній момент на каналі відбуваються роботи по відновленню мовлення, і на протязі кількох найближчих днів на екранах своїх
телевізорів ви знов зможете побачити фірмовий логотип ТВі. Але поки що, на превеликий жаль, без інформаційних програм», - резюмував керівник ТВі.
джерело
RATVODДата: Субота, 04.04.2015, 08:56 | Повідомлення # 715
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Телеканал «Дождь» закодувався.



Телеканал «Дождь», в останній рік почав мовлення зі скандинавського супутника Astra 4,8 гр. E у відкритому режимі, закодувався з 1 квітня.

Тепер для перегляду «Дождя» потрібно купити карту за 1400 рублів. Після оплати карти (наприклад, на сайті каналу), її можна отримати або поштою, або в пункті видачі. Після цього вибрати період передплати або на 30 днів - за 240 руб., 90 днів - за 640 руб., Або ж 365 днів - за 2 400 руб.

Кодуванні піддасться і мовлення «Дождя» із супутника Yamal 401 90гр. E. Кодування «Дождя»: VIACCESS 4.0 (в VIACCESS віщає і «НТВ плюс»). Телеглядачі можуть також придбати CAM модуль.

Як заявив нам представник «Дождя», перехід на кодоване супутникове мовлення знаменує новий етап у розвитку телеканалу.

Можна також відзначити, що російська влада, що намагалися економічно обмежити розвиток даного каналу, свого не домоглися, навпроти «Дождь» - завдяки негативним обставинам (відключенню каналу під пропагандистським приводом від російських супутникових платформ безпосереднього мовлення та кабельних мереж, а також відлучення від реклами як платного каналу (завдяки діяв деякий час законом з подібним забороною на рекламу для платних і кабельних каналів, російська влада попутно трохи «Не угробили» безліч інших каналів країни, і були змушені закон скорегувати), «Дождь» став піонером в освоєнні нових способів монетизації ТБ і телемовлення в Росії, сказав один співробітників телеканалу в інтерв'ю OBOB.TV, висловивши свою суб'єктивну думку, і не в якому разі не говорячи від імені каналу.

Російським супутниковим платформам безпосереднього мовлення має бути прикро і соромно (за угодовство у відключенні каналу), що телеглядачі не надто горять бажанням платити навіть кілька сотень рублів за стандартні пакети цих платформ, не кажучи вже про преміальні, але при цьому оплачують набагато більш дорогу підписку за один-єдиний канал, вважає співробітник каналу, обмовившись, що це його особиста думка, і побажав залишитися неназваним.



RATVODДата: Субота, 04.04.2015, 09:00 | Повідомлення # 716
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Hustler TV і Blue Hustler завершили мовленняз Astrа 4A



У середу, 1 квітня 2015 на супутнику Astra 4A (4,8 ° E) припинили мовлення два телеканали для дорослих Hustler TV і Blue Hustler.

Ще два роки тому обидва ці каналу були доступні в системі кодування CryptoWorks, яка не була достатньо захищена і дозволяла їх пріем.

В березні 2013 року система кодування була змінена на Viaccess і трансляція каналів після цього проводилася для кабельних операторів.

Колишні технічні параметри - Blue Hustler, Hustler TV:

Astra 4A (4,8°E)

tp. B21 (12,111 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK




RATVODДата: Субота, 04.04.2015, 09:06 | Повідомлення # 717
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Суд зобов'язав "Еспресо ТВ" спростувати недостовірну інформацію

про власника каналу
"112 Україна"




Рішення стосується статті, в якій редакція сайту стверджувала, що канал "112 Україна" пов'язаний з одним з високопоставлених чиновників часів Януковича

Спростувати недостовірну інформацію щодо власника телеканалу "112 Україна", поширеного сайтом "Еспресо ТВ". Про це сказано в рішенні Солом'янського районного суду столиці.

Рішення стосується статті, в якій редакція сайту стверджувала, що канал "112 Україна" пов'язаний з одним з високопоставлених чиновників часів Януковича. Суд визнав таке твердження недостовірним і зобов'язав редакцію спростувати цю інформацію.

Власником телеканалу є український бізнесмен Андрій Подщіпков.

Нагадаємо, що днями Адміністративним судом міста Києва в два виробництва об'єднані 12 позовів телеканалу до Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Рішення за позовами телеканалу до Нацради може бути прийняте вже 7 квітня.





slavasamДата: Понеділок, 06.04.2015, 16:23 | Повідомлення # 718
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новий канал &TV старует 6 квітня на 28,5 ° E




Британський ринок запускає новий розважальний канал з ресурсів індійського мовника Zee Entertainment Enterprises. 6 квітня 2015 року починає мовлення &TV (andTV). Прем'єра каналу відбулася 2 березня цього року. в Індії та на Близькому Сході, і тепер настав час для Сполученого Королівства.

&TV буде поширюватися на глядачів у Великобританії і Європі через Eutelsat 28A (28.5 ° E). Повідомлення зберігається в місці Lamhe частоти каналу 11,661 ГГц, пол. H (SR 27500, FEC: 2/3). &TV до офіційного дебюту коротких рекламних матеріалів випромінює програмування.


Повідомлення в незашифрованому вигляді.

Lamhe трансляцію закінчив кілька днів тому.

Канал & TV стартує напередодні 20-річчя появи Zee Великобританії у Великобританії. Індійський телеканал планує розширити і телевізор в інших країнах, в яких вона має свої станції, у тому числі можливість ліцензування.

Некодированый показ каналу &TV
Технічні характеристики:
Eutelsat 28A (28.5 ° E)

тп. D11 (. 11,661 ГГц, пол H, SR 27500, FEC: 2/3, DVB-S / QPSK)

ID: & TV (раніше ID: Lamhe)
PID V: 2328 (MPEG-2 / SD)
PID: 2329
PCR PID: 2328
Сід: 50480
PMT PID: 270
Постачальник: Sky Digital
Кодування: немає
джерело
slavasamДата: Вівторок, 07.04.2015, 13:24 | Повідомлення # 719
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Перший національний змінив логотип



7 квітня Перший національний змінив логотип. Нове графічне оформлення каналу було представлено на презентації Суспільного мовника та в прямому ефірі каналу.
Розробником бренду Суспільного мовника є Дмитро Зоц.
Було презентовано як логотип Суспільного мовника України: «UA: Суспільне мовлення», так і його першого каналу: «UA: Перший».

джерело
slavasamДата: Середа, 08.04.2015, 15:45 | Повідомлення # 720
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В Україні можуть почати мовлення еротичні канали. Відразу чотири мовника подали відповідні питання в Нацрада з телерадіомовлення. Про це повідомила Українська правда.




Мова йде про телеканалах Playboy (Universal Group), XXL (Pleiades), "Російська ніч" ("Ред медіа"/"НТВ") і EroxHD (SPI International).

Для отримання дозволу на мовлення телеканалам необхідно підтвердити свою європейську реєстрацію та законність роботи. За словами члена регулятора Григорія Шверка, з великою часткою ймовірності, це рішення буде позитивним.

Як відрізнити еротику від порно

В американській судовій практиці непогано зарекомендував себе Тест Міллера. У 1974 році перед Верховним судом з апеляцією постав власник одного з кінотеатрів у Джорджії, якого засудили за показ фільму "Пізнання плоті". В ході розгляду справи, що отримала назву "Дженкінс проти Джорджії", з підсудного були зняті всі обвинувачення, а верховним суддею було зроблено постанову, що місцева влада штату "зайшли занадто далеко" в питаннях засудження в "непристойності", а "Пізнання плоті", згідно з прийнятим у відповідності з "тестом Міллера" рішенням, не може бути заборонений.

Порнографічний фільм "Глибока глотка", заборонений до показу і продажу в більшій частині США, після численних судових розглядів і арештів людей, які брали участь у створенні і демонстрації картини, був виправданий відповідно до "тестом Міллера". Аналогічна ситуація повторилася з картинами "той, що Виганяє диявола" (1973 рік) і "Калігула" (1979), коли Верховний суд визнавав рішення нижчестоящих влади порушують Конституцію США.
джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024