FORUM TV-SATП`ятниця
17.05.2024, 13:23

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
slavasamДата: Четвер, 09.04.2015, 15:39 | Повідомлення # 721
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Литва зупиняє трансляцію російського каналу «РТР-Планета»




«Під час консультацій з державою, що транслює телепрограми, та Єврокомісією не вдалося дійти згоди впродовж 15 днів після попередження, порушення продовжуються», - зазначила литовська комісія.

Як нагадує портал Delfi.lt, раніше санкції були застосовані щодо ефіру передачі «Вечір з Володимиром Соловйовим» за 12 березня. Голова ЛКРТМ Едмундас Вайтекунас заявив, що ця програма «формувала думку про українців як про ворогів, ігнорувала та принижувала територіальну цілісність України», у ній також звучали заклики розправитися з українцями.

«РТР-Планета» - міжнародний російський супутниковий телеканал, що входить до складу Всеросійської державної телевізійної та радіомовної компанії. Власних програм канал не має, а ретранслює передачі, фільми та серіали інших каналів ВДТРК.
джерело
slavasamДата: Четвер, 09.04.2015, 15:42 | Повідомлення # 722
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Нацрада продовжила на сім років ліцензії «Просто радіо» та дніпропетровського 11-го каналу





Національна рада з питань телебачення і радіомовлення продовжила на сім років строк дії ліцензій на мовлення радіостанції «Просто радіо» (ТОВ «Раді.О») і дніпропетровського 11-го каналу (ДП «ТРК "Стерх"» ТОВ «Природні інвестиції»), який належить структурам бізнесмена Віктора Пінчука.
«Просто радіо» продовжив свою ліцензію на радіомовлення з використанням ФМ-частот в Одесі (105,3 МГц), Миколаєві (104,6 МГц) та Ізмаїлі Одеської області (101,2 МГц).
11 канал продовжив свою ліцензію на аналогове телевізійне мовлення на 11 ТВК у Дніпропетровську.
джерело
slavasamДата: Субота, 11.04.2015, 07:36 | Повідомлення # 723
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
У Росії почав віщати канал AMC




З 1 квітня в Росії стартувало мовлення одного з найбільш популярних американських каналів - AMC, який замінить в російських кабельних і супутникових мережах інший американський телеканал - MGM. Про це на своєму сайті повідомив дистриб'ютор каналу Universal Communications.

У повідомленні наголошується, що MGM з 1 квітня 2015 року перейменований в АМС. Протягом цього місяця в ефірі каналу з'явиться новий контент і міжпрограмний наповнення. Технічні параметри телеканалу як для глядачів, так і для операторів, залишилися колишніми.

Вже в квітні глядачів телеканалу АМС чекають прем'єри телесеріалів "Поділ" (The Divide) і "Зупинись і Горі" (Halt and Catch Fire) власного виробництва компанії AMC, а також прем'єри повнометражних фільмів виробництва компанії MIRAMAX ("Чикаго", "Зізнання Небезпечної людини", "Англійський Пацієнт", "Еквілібріум", "Чотири Пера" та ін). Крім того канал покаже кращі художні фільми виробництва кінокомпанії MGM ("Людина дощу", "Афера Томаса Крауна", "Троянда Каїра" та ін).

АМС - велика американська компанія, відома в Росії як виробник таких популярних по всьому світу серіалів, як "Ходячі мерці" (Walking Dead), "У всі тяжкі" (Breaking Bad), "Божевільні" (Mad Men), "Пекло на колесах" (Hell on wheels) та ін.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 13.04.2015, 08:45 | Повідомлення # 724
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
У світі супутникових телеканалів. «Hunting Action Channel»



Кількість телеканалів для любителів тих кому "полювання на риболовлю" продовжує збільшуватися. Тільки за останній рік в ефірі з'явився український "Трофей", на одному з тестів, що транслюються через супутник "ABS-2" мовить канал "Рибалка Int" і також не обійшли цю тему португальські телевізійники, запустивши мовлення на одному з європейських супутників телеканалу про риболовлю. Тема благодатна і розвивається. Тенденцію продовжили російські телевізійники, які на основі різних відеоматеріалів скомпонували вельми незвичайний канал, який отримав назву "Hunting Action Channel".
Дистрибуцією телеканалу займається ТОВ "ВОДТВ", яка крім нього також представляє на російському телеринку "освітній" еротичний телеканал "FrenchLover TV" та музичний "Amoreyo HD". При цьому останній надається операторам кабельних мереж тільки через інтернет-з'єднання. Телеканал "HAC" ("Hunting Action Channel") на сайті дистриб'ютора також пропонується до поширення тільки через CDN-мережу. Але в переддень конференції "TV Connect 2015", яка пройде з 28 по 30 квітня в Лондоні, було вирішено підняти канал на популярну супутникову угруповання "Hot Bird" у позиції 13 градусів східної довготи, де він почав мовлення на наступних параметрах: 11585 Ver SR27500 FEC 3/4. В цілях економії телеканал мовить у MPEG4, тому для супутникових ресиверів підтримують прийом тільки в MPEG2/DVB-S він теоретично може бути доступний для перегляду тільки за допомогою спеціальних CAM-модулів. Телеканал мовить відкрито і будь-який бажаючий може абсолютно вільно познайомитися з його вмістом.
Головна відмінність "Hunting Action Channel" від інших телеканалів схожої тематики це повна відсутність показу "балакучих голів" та оповідань про що-небудь взагалі. Мисливство та рибалка в процесі - ось самий головний коник цього каналу. При цьому показуються і сцени безпосереднього вбивства тварин. В чому ви можете переконатися, подивившись фрагмент ефіру "HOC":
Правда такі моменти показуються далеко не завжди, іноді в ефірі каналу просто транслюються сюжет про подорожі мисливців у пошуках свого трофея. Епізодів з риболовлею в ефірі телеканалу не дуже багато, що може бути пояснено, оскільки цей вид видобутку не може бути таким видовищним, як полювання.
Згодом телеканал повинен закодуватися і стати платним для абонентів кабельних мереж і супутникових операторів. Але в зв'язку з цим незрозуміло, чому добра частина контенту телеканалу викладена в мережу YouTube вільний доступ. При цьому якість роликів на відеохостингу краще, ніж на самому телеканалі. Можливо, що господарі "HOC" таким чином хочуть перевірити затребуваність такого своєрідного контенту користувачів.
Тому у всіх любителів цього виду відпочинку, які не завжди можуть займатися своїм улюбленим хобі, з'явилася ще одна можливість побувати на полюванні, а іноді і на риболовлі. Правда, з допомогою інших. Але зате без відволікання на зайві слова.
Звукова доріжка на каналі позначена як французька, але це пов'язано з тим, що поки майже всі відеоматеріали, що транслюються в ефірі від французьких документалістів. Але якщо "HOC" зацікавить наших російських любителів побігати по полях і лісах або посидіти з вудкою біля ополонки і вони будуть надсилати свої відеоматеріали, то в ефірі каналу може з'явитися і російська мова.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 13.04.2015, 08:49 | Повідомлення # 725
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«MOYO TV» переходить на комерційне мовлення


З бурхливим розвитком широкосмугового доступу в інтернет (ШСД) слід приділяти більше уваги розвитку медійних інтернет-платформ, які поступово починають складати конкуренцію як супутниковим DTH-операторам, так і кабельним мережам. Адже при дешевому швидкісний інтернет-доступ для користувача йому надається можливість підключити собі за невеликі гроші приставку, що дозволяє дивитися як онлайн, так і в запису якісний набір телеканалів. При цьому приставка не "прив'язана" до інтернет-провайдера, що дозволяє її використовувати через будь-яке доступне мережеве підключення. Одним з проектів інтернет-телебачення, якому варто приділити увагу є "MOYO TV", який надає своїм користувачам максимально комфортний перегляд телеканалів через інтернет. А головне - абсолютно легальний.
Постійні відвідувачі виставки CSTB могли звернути увагу на стенд "MOYO TV" - проекту, який, по суті, вперше надав своїм користувачам доступ до перегляду телеканалів через інтернет, отримуючи в якості бонусу можливість безкоштовно дивитися увесь архів телеканалів, що входять в пакет, в перебігу двох тижнів. Для порівняння - у телебачення від "Ростелеком" дана послуга є платною і часовий відрізок, протягом якого можна дивитися архів, обмежений лише трьома добами (72 години). До того ж, приставка "MOYO TV" дає доступ не тільки до телеканалам, але і онлайн-кінотеатрам, сервісу YouTube і т. п.
Після запуску сервісу "MOYO TV" надавав своїм користувачам безкоштовне користування сервісом, незважаючи на те, що в пакет каналів входили і входять до цих пір багато популярні платні (на інших платформах) телеканали. Зокрема, в даний момент користувачі "MOYO TV" можуть дивитися безкоштовно навіть один еротичний телеканал. На CSTB-2015 представники платформи в інтерв'ю нашому кореспонденту повідомляли, що готується запуск комерційного мовлення з березня поточного року, але з різних причин цього не сталося, З 12 квітня оператор все-таки повідомив про початок комерційного мовлення.
Ось що пропонується нинішнім і майбутнім користувачам "MOYO TV":

Безкоштовно протягом року після початку ком.мовлення: Перший канал, Росія 1, НТВ, Росія 24, 5 канал Петербург, Росія, Росія 2, Карусель, Громадське телебачення Росії, ТВЦ, СТС, ТНТ, РЕН ТВ, Перець, Домашній, Зірка, РБК, СВІТ, СВІТ 24, Перший канал HD, Росія HD, Москва 24, Ю, Disney, Муз ТБ, RU TV, Europa Plus TV, BRIDGE TV, Lifenews
По абонентській платі в 345 крб/міс.: Amedia 1, Amedia 2, FOX, Fox Life, Paramount Comedy, Sony Entertainment Television, Sony Sci-Fi, Sony Turbo, TV 1000, TV 1000 Російське кіно, TV1000 Action, Кіно ТВ, Російська бестселер, Російський детектив, Російський Роман, Будинок Кіно, Єврокіно, Кінопоказ, НСТВ, Zee TV, ТНТ-Comedy, Сарафан, Мульт, Nickelodeon, Nick Jr, Boomerang, Cartoon Network, Дитячий, Мультіманія, Радість моя, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, 24 ДОК, 24 Техно, National Geographic, Nat Geo Wild, Da Vinci, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Історія, Моя Планета, Наука 2.0, Країна, RT Док, Nautical Channel, Мати і Дитя, Авто Плюс, Їжа, Кухня ТБ, Зброю, Мисливець і рибалка, ТЕЛЕКАФЕ, Eurosport SD, Спорт, Спорт 1, Бійцівський клуб, Viasat Sport, Російський екстрим, MTV Росія,VH1 Classic, Музика Першого, Час: далеке і близьке, RT, EuroNews, CNN
При абонплаті 490 руб./міс. користувачі отримують додатковий доступ до перегляду Fox HD, Fox Life HD, Sony Entertainment Television HD, Nickelodeon HD, Спорт 1 HD, Outdoor Channel HD, Nat Geo Wild HD, National Geographic HD, IQ HD, Їжа HD, MTV Росія HD.
Також додатково абоненти "MOYO TV" зможуть собі підключити канали Amedia Hit, Amedia Premium за 199 рублів в місяць.
Оператор також повідомляє, що списки телеканалів обов'язково будуть коригуватися.
Після початку платного мовлення "MOYO TV" стане в один ряд з іншими платформами, які теж здійснюють мовлення телеканалів за схожою схемою. Про одну з них ми писали на нашому сайті ("Імпульс ТБ"), а про приставки "NEMO TV" була детальна стаття в одному з номерів паперового журналу "Телеспутнік".
Можна припустити, що між цими операторами почнеться конкуренція на ринку, що згодом призведе до появи двох-трьох основних гравців. Але поки про це говорити рано, оскільки дана послуга поки широко не пропонується і її затребуваність виникне тільки з повсюдним розвитком ШПД і якщо інтернет-провайдери не зможуть запропонувати аналогічну більш якісну послугу. Тому ми будемо продовжувати слідкувати на сторінках нашого ресурсу за розвитком ситуації в цій сфері телемовлення.
На закінчення зазначимо, що від початку до тестового запуску комерційного мовлення "MOYO TV" пройшло три роки. Кількість користувачів на початок 2014 року становило понад 2 тис.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 14.04.2015, 06:44 | Повідомлення # 726
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Вінтаж TV на супутнику Astra 4A


Українська фірма Korona Sunrise отримала від національного медіа-регулятора зелене світло на запуск супутникового розподілу телевізійних станцій Вінтаж TV . Ліцензія видана 9. квітня 2015 року і ще в той же день програма з'явилася на супутнику Astra 4A (4,8°E).

Українська станція Вінтаж TV транслюється FTA.

Вінтаж TV мовить на частоті 12,284 Ггц, pol. В і замінив тестовий канал-станція Для VSE. Мовлення Вінтаж TV в MPEG-4. Для прийому таким чином, необхідний HD ресивер.

технічні параметри:

• Astra 4A (4,8°E), частота. 12,284 Ггц, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK/MPEG-4/FTA

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Вівторок, 14.04.2015, 06:49
slavasamДата: Четвер, 16.04.2015, 15:06 | Повідомлення # 727
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Film.ua подала заяви на ліцензування двох кіноканалів



Група компаній Film.ua подала до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення заяви на видачу ліцензій на супутникове мовлення двох кіноканалів - FilmUAction та FilmUAmour. Нацрада на засіданні 15 квітня зняла з порядку денного ці питання для доопрацювання поданих документів.
Дві заяви подало ТОВ «Справжні канали», власником і засновником якого є ТОВ «Фільм Ю Ей», а директором - Євген Драчов. Компанія поки що не має ніяких ліцензій на мовлення.
Канали планують мовити із супутника Amos-3, куди будуть підніматися з аплінку ТОВ «Саттелеком» - супутникового оператора всіх каналів групи «Інтер», який розташований в офісі групи компаній Film.ua. Сигнал каналів планується кодованим та покриватиме Україну й інші країни в межах зони впевненого прийому сигналу із супутника.
Студія каналів буде розташована на вул. Закревського, 22 в Києві за адресою кіностудії Film.ua.
Програмна концепція кожного з каналів передбачає 18 годин національного продукту на добу, у тому числі 3 години власного, та 6 годин іноземного продукту. Формат каналів буде розважальним з фільмопоказом.
За жанровим розподілом програм передбачено 3 години на добу розважальних і музичних програм, з яких 2 години - національного продукту (у тому числі 1 година власного) та 1 година - іноземного; 13 годин фільмопоказу, з якого 11 годин - національного продукту і 2 години - іноземного; 3,5 години програм іншого спрямування, з яких 3 години іноземного продукту, а 30 хвилин - національного власного виробництва; а також 3 години реклами, 1 година анонсів, спонсорства та соціальної реклами і 30 хвилин елементів оформлення ефіру.
Заяви про видачу ліцензій група компаній Film.ua подала ще в січні, але відтоді на вимогу Нацради кілька разів додавала додаткові та уточнюючі документи.
Нагадаємо, у вересні 2014 року власник Film.ua Group Сергій Созановський повідомив, що до кінця 2014 року компанія Film.ua планує запустити два серіальних канали. За його словами, ці канали, імовірно, будуть кабельними і, скоріш за все, платними.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 17.04.2015, 16:49 | Повідомлення # 728
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Дощ» дізнався ім'я ймовірного директора нового кримськотатарського телеканалу 



Рустам Аріфджанов - радянський і російський журналіст, теле- і радіоведучий, аналітик, політолог, письменник, сценарист і бізнесмен. У минулому - заступник головного редактора газети «Известия», головний редактор газети «Версія» та журналу «Консерватор». В даний час - головний редактор першого громадського мусульманського каналу «Аль-РТВ», член Ради старійшин Федеральної національно-культурної автономії азербайджанців Росії (ФНКА АзерРос), член Політради Суспільно-політичної організації «Рух Нового покоління», віце-президент Євразійської Академії телебачення і радіо. Автор 10 публіцистичних книг, виданих в Росії та Азербайджані, безлічі документальних фільмів.«Народився в сім'ї кримських татар, висланих з Криму до Узбекистану. У 2 роки переїхав до Баку, де і провів молодість », - йдеться в статті про Аріфджанове в« Вікіпедії ». Нагадаємо, 2 квітня кримськотатарське громадський рух «Кирим» ініціювало створення в республіці кримськотатарської громадської телерадіокомпанії. Глава Криму Сергій Аксьонов, в свою чергу, повністю підтримав дану пропозицію. За інформацією глави республіки, на створення кримськотатарської громадської телерадіокомпанії буде виділено 177 мільйонів рублів. 1 квітня 2015 кримськотатарські телеканали ATR і Лалі, радіостанції Мейдан та «Лідер», що входять до складу медіахолдингу ATR, власником якого є московський бізнесмен Ленур Іслямов, припинили своє мовлення через відсутність російської ліцензії. Дані ЗМІ кілька разів подавали документи в Роскомнадзор, але їх всякий раз повертали назад з різних причин - то необхідні платежі були перераховані по невірним реквізитами, то документи нібито були невірно завірені нотаріусом (хоча пізніше з'ясувалося, що все було зроблено правильно). Гендиректор телеканалу Ельзара Іслямова повідомила, ATR що і всі інші ЗМІ, що входять до однойменний медіахолдинг, будуть домагатися тих «заповітних правових документів, які дозволять їм відновити мовлення».
джерело
slavasamДата: Субота, 18.04.2015, 17:03 | Повідомлення # 729
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «1+1 International» змінює структуру супутникового мовлення



Із середини квітня умови прийому сигналу міжнародного телеканалу «1+1 International» в Європі, Північній Африці та на Близькому Сході змінились. Про це повідомляє PR-департамент групи «1+1 медіа».
Канал припинив мовлення на міжнародному супутнику HotBird 13, натомість «1+1 International» залишається на супутнику Astra 4A.
«Також глядачі, як і раніше, мають змогу дивитись канал у партнерських кабельних, супутникових та IPTV мережах», - нагадує прес-служба.
Інформацію про можливості перегляду «1+1 International» у будь-якій країні можна знайти на сайті телеканалу або ж надіслати запит на адресу телевізійного постачальника (кабельного, супутникового чи IP оператора) із запитом про підключення «1+1 International».
Група «1+1 медіа» також рекомендує для допомоги у підключенні ставити у копію запиту до постачальника технічну службу каналу на адресу international@1plus1.tv
Нагадаємо, у грудні минулого український міжнародний канал «1+1 International» телегрупи «1+1 медіа» отримав ліцензію на мовлення в Канаді та готувався до запуску в національних мережах платного ТБ.
Восени 2014 року телеканал «1+1 International» уклав угоду з одним з провідних польських постачальників кабельного та супутникового телебачення - компанією Orange Polska і став доступний на всій території Польщі.

джерело
slavasamДата: Четвер, 23.04.2015, 11:17 | Повідомлення # 730
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Angling TV - новий канал про рибної ловлі тестує на 28,5 E




На супутнику Eutelsat 28A з'явилося тестове мовлення нового пізнавального каналу Angling TV. Безкоштовне мовлення каналу фокусується на програмах, присвячених полюванні і риболовлі. Прийом транспондера з програмою Angling TV безпроблемний в Центральній Європі.

Канал Angling TV в даний час веде мовлення щодня з 20:00 до 23:00 вечора нашого часу в положенні програми Angling TV.
Технічні характеристики:

• Eutelsat 28A ( 28.5 ° E ) частота. 11,390 ГГц, пол. V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S / QPSK
джерело
slavasamДата: Середа, 29.04.2015, 07:35 | Повідомлення # 731
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
13°E: RT Doc скоро змінить tp




28 квітня 2015 року на одному з транспондерів оператора GlobeCast № 94 супутника Eutelsat Hot Bird в 13D (13,0 ° E) з частотою 12,597 ГГц, пол. В, SR: 27500, FEC: 3/4, DVB-S / QPSK з'явилася копія документального каналу RT Doc також доступного на транспондер № 65 супутника Eutelsat Hot Bird 13B (13,0°E) з частотою 12,015 ГГц, пол. Н, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S / QPSK. Імовірно доступне мовлення найближчим часом на старих параметрах буде відключено.


Некодированій показ каналу RT Doc на нових параметрах
Нові технічні параметри RT Doc:

Eutelsat Hot Bird 13D (13,0 ° E)
тп. 94 (12,597 ГГц, стать V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S / QPSK.) ID: RT Doc PID V: 6101 (MPEG-2 / SD); PID: 6111 (RUS) PCR PID: 6101 SID: 8295 PID PMT: 6198 Постачальник: GlobeCast Кодування: не

Існуючі технічні параметри RT Doc:
Eutelsat Hot Bird 13B (13.0 ° E)
тп. 65 (. 12,015 ГГц, пол H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S / QPSK) ID: RT Doc PID V: 1420 (MPEG-2 / SD); PID: 5664 (RUS) PCR PID: 1420 SID: 487 PID PMT: 397 Провайдер: JMC Кодування: немає
джерело
slavasamДата: Четвер, 30.04.2015, 07:56 | Повідомлення # 732
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Inter Media Group отримала ліцензію на мовлення української версії каналу Euronews



Сьогодні, 29 квітня, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяву ТОВ «Видавництво "Чистий прибуток"» (Inter Media Group) і надала ліцензію на супутникове мовлення під логотипом Euronews. Про це повідомив у своєму Facebook голова Нацради Юрій Артеменко.
«Видали ліцензію на супутникове мовлення української версії EURONEWS. Авансом. Вважаю, що пропаганді сприяє не безвідповідальна журналістика, а продажна. Сподіваюсь, як нас і запевняли, на чесну новинну гру», - написав голова Нацради.
Ліцензія видана строком на 10 років.
Нагадаємо, на минулому засіданні 15 квітня голова Нацради Юрій Артеменко запропонував перенести розгляд питання про надання ліцензії на супутникове мовлення Euronews , доки не прийде відповідальний за канал представник компанії, який зможе відповісти на всі запитання членів Нацради та представить візуальну презентацію мовника. Всі члени Нацради підтримали цю пропозицію.
Засновниками і власниками компанії «Видавництво "Чистий прибуток"», яка поки що не має ніяких ліцензій на мовлення, є ТОВ «Український медіа-проект» (99,99%), яке є одним з власників телеканалу «Інтер», і ТОВ «Національні інформаційні системи» (0,01%), яке виробляє для каналу «Інтер» інформаційно-аналітичні програми. Пов'язаною особою є компанія Inter Media Group Limited. Директор компанії - Олексій Романюта. Inter Media Group, коли належала Валерію Хорошковському, видавала однойменний з компанією, яка подала заявку на ліцензію, журнал «Чистая прибыль».
Програмна концепція телеканалу передбачає 12 годин 2 хвилини на добу національного продукту, у тому числі 26 хвилин на добу - власного, а також 11 годин 58 хвилин на добу - іноземного продукту (ретрансляція програм виробництва Euronews S.A. з Ліона, Франція).
За жанровим наповненням планується 19 годин 40 хвилин на добу інформаційно-аналітичних програм, з них - 7 годин 42 хвилини національного продукту (у тому числі 22 хвилини власних програм) та 11 годин 58 хвилин іноземного продукту (ретрансляції); а також 3 години 36 хвилин реклами, 4 хвилини елементів оформлення ефіру та 40 хвилин анонсів, спонсорства і соціальної реклами.
Студія каналу планується на вул. Дмитрівській у Києві - за адресою телеканалу «Інтер». Канал планує підніматися на супутник Amos-3 з аплінка компанії «Саттелеком», яка є супутниковим оператором усіх каналів групи «Інтер».
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 01.05.2015, 08:06 | Повідомлення # 733
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Вітчизняний фільм-продакш запускає власні супутникові телеканали


Компанія «СПРАВЖНІ КАНАЛИ», засновниками і власниками якої є вітчизняний фільм-продакшн ТОВ «Фільм Ю Ей», 29 квітня отримала дві ліцензії на супутникове мовлення. Відтепер фільми у жанрі «екшн» і «мелодрама», «драма» можна буде дивитися на телеканалах «FILMUACTION» і «FILMUAMOUR».
Директор зі стратегічного розвитку «FILM.UA Group» Сергій Созановський, презентуючи нові канали, повідомив, що вони пропонуватимуть глядачеві телевізійні фільми і серіали власного виробництва компанії. Загалом нині є близько 2,5 тис. годин такої продукції. Компанія розглядає модель платного телебачення і розраховує вийти на самоокупність через 2 роки.
Формат телеканалів «FILMUACTION» і «FILMUAMOUR» визначено як розважальний із фільмопоказом. Програмна концепція передбачає 13 годин фільмопоказу, 3 год. – розважальних і музичних передач, 3 год. 30 хв. – передач іншого тематичного спрямування.
Ліцензії видані терміном на 10 років.

джерело
slavasamДата: Вівторок, 05.05.2015, 17:39 | Повідомлення # 734
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал Ukraine Today стартував у Німеччині та планує запуск російськомовної версії



З 4 травня український англомовний новинний телеканал Ukraine Today (група «1+1 медіа») розширив кабельне покриття у Європі запуском у Німеччині. Про це повідомляє прес-служба каналу.
Телеканал Ukraine Today доступний у основному кабельному пакеті провідного провайдера Німеччини Unitymedia, що є власністю Liberty Global.
Unitymedia присутня у 800 містах країни та забезпечує доступ до понад 7 мільйонів домогосподарств.
У прес-службі також повідомили, що команда Ukraine Today наразі працює над запуском російськомовної версії каналу, що дозволить протистояти «поширенню пропагандистських повідомлень українським ворогом».
«Німеччина - це стратегічно важлива для нас країна, так само, як Україна є стратегічно важливою і для Німеччини, і для Європи в цілому. Саме тому надзвичайно важливо, щоб ця аудиторія отримувала правдиву та неупереджену інформацію з нашого регіону. А запуск російськомовної версії, який ми запланували на літо, зробить наш канал цікавим не тільки англомовним жителям Європи, але й великій кількості російськомовного населення», - коментує новини каналу генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова.
Нагадаємо, Ukraine Today - це англомовний телеканал групи «1+1 медіа», спрямований на закордонну аудиторію. Телеканал стартував у серпні 2014 року. Ukraine Today мовить через один з найбільших супутників Європи HotBird. Онлайн-трансляція каналу доступна на офіційному сайті uatoday.tv та YouTube, а також у мобільних додатках Android та iOs. Також канал доступний у додатку для Samsung Smart TV та LG Smart TV. У листопаді 2014 року Ukraine Today уклав ліцензійну угоду з італійською платформою супутникового телебачення Tivusat. До кінця 2015 року канал планує розпочати трансляцію англомовної версії каналу на території Франції. Із 27 березня міжнародний Ukraine Today доступний у найбільшій кабельній мережі Іспанії - ONO.
23 квітня у Києві представили Громадську організація (ГО) Ukraine Today та Міжнародну наглядову раду першого англомовного мультиплатформного проекту.

джерело
slavasamДата: П`ятниця, 08.05.2015, 07:50 | Повідомлення # 735
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал Громадське ТV розпочав супутникове мовлення без ліцензії




Інтернет-телеканал «Громадське ТV» (Громадське телебачення) розпочав мовлення на азербайджанському супутника AzerSpace 1 (46°сх. д.). Про це йдеться у повідомленні каналу.

Голова громадської організації «Громадське ТV» Роман Скрипін розповів, що тестове мовлення ведеться вже близько місяця, але повідомити про це вирішили тільки зараз, коли убелились в якості картинки і стабільності сигналу.

Сигнал на супутник піднімається з-за меж України, повідомив пан Скрипін, але відмовився сказати, звідки. Він також не захотів назвати супутникового оператора, з аплінка якого піднімається канал.

У той же час голова «Громадського ТV» запевнив, що для каналу послуги супутникового оператора є безкоштовними. «Світ настільки строкатий, що він не без добрих людей. Ми не платимо нічого, тому що ми є неприбутковою організацією, і у нас навіть немає статті витрат на це», - сказав пан Скрипін.

AzerSpace 1 - не дуже популярний серед українських мовників супутник, оскільки він розташований на орбіті на іншій позиції, ніж група найпопулярніших супутників Astra, Amos та hot bird. Зараз крім «Громадського ТБ» на AzerSpace 1 присутні три державних українських телеканалу: УТР, «Культура» та «Центральний канал» (КДР ТРК). Інші мовники на супутнику - азербайджанські, турецькі, грузинські і російські.

Вибір супутника пан Скрипін пояснив тим, що канал скористався наданою можливістю. «Більшість супутникових тарілок в Україні спрямовані на Південний Захід, де розташовані Amos , Hotbird , Astra . У нашому випадку треба налаштовуватися на схід - це єдина незручність. Але той, хто має пакет НТВ +, може нас приймати», - пояснив він.

При цьому «Громадське ТV» мовить на супутнику без ліцензії - пан Скрипін підтвердив, що канал не має ліцензій ні в Україні, ні в інших країнах. «Для цього не потрібна ліцензія. Це тестове мовлення на супутнику », - зазначив він.

У той же час пан Скрипін обурився вартістю ліцензійного збору за супутникову ліцензію «Українська ліцензія - це крохоборство. 240 тис. грн. за право мовлення на супутнику - звідки брати такі кошти громадським організаціям?».

Відповідно до діючої Методики розрахунків розміру ліцензійного збору збір за ліцензію на супутникове мовлення (24 години на добу) становить 100 мінімальних заробітних плат, тобто близько 122 тис. грн. При цьому для державних мовників застосовується знижка 90%.

«Громадське ТV» виступило з ініціативою запровадження знижки ліцензійного збору для громадських організацій, які хочуть отримати ліцензії на мовлення, на 99%. За його ініціативою відповідний проект урядової постанови розробив Держкомтелерадіо, але його не погодила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

«Ми в Нацрада не зверталася - ми писали на ім'я Прем'єр-міністра, а відповідь чому вчинив з Нацради. Кабмін зараз в процесі розгляду нашої пропозиції, сподіваюся, що буде позитивне рішення. Тому що зараз по українським законам знижку можуть отримати муніципальні і навіть комерційні мовники, а громадські - ні», - зазначив пан Скрипін.

У разі введення знижки на ліцензування мовлення громадських організацій «Громадське ТV» має намір подавати заяву до Нацради про видачу ліцензії на супутникове мовлення, додав пан Скрипін.

На переконання Романа Скрипіна, «Громадське ТV» не порушує законодавство, ведучи безліцензійне супутникове мовлення. «Ми не порушуємо жодного закону, але в той же час використовуємо всі прогалини в чинному законодавстві».
«Ліцензія на супутникове мовлення потрібна тільки, щоб безперешкодно потрапити в кабельні мережі», - додав він.

Член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Владислав Севрюков на брифінгу 7 травня підтвердив, що «Громадське ТV» не має української ліцензії. «До нас за ліцензією вони не зверталися. Ми їм ліцензію не видавали. Я про їх супутниковому мовленні вперше від вас дізнався. Якщо вони отримали ліцензію в іншій державі і віщають звідти, тоді це можливо».

Пан Севрюков також зазначив, що супутникове мовлення - «недешеве задоволення », враховуючи вартість послуг супутникових операторів і нинішній курс долара.

джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024