FORUM TV-SATП`ятниця
03.05.2024, 02:44

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
slavasamДата: Понеділок, 11.05.2015, 19:05 | Повідомлення # 736
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Кримськотатарський телеканал ATR відновив мовлення




Керівники обіцяють створювати стільки ж контенту, скільки створювали і раніше.

Редакція кримсько-татарського телеканалу ATR відновила свою роботу. Зараз нові сюжети публікуються на офіційному сайті каналу. Про це повідомила "Телекритика".

За словами заступника гендиректора з інформаційної політики Лілії Буджурової, протягом останніх півтора місяців журналісти також готували спеціальні репортажі і сюжети.

- ATR буде публікувати сюжети у форматі real time news. У російському законодавстві є і в цьому обмеження. Вони мають формальний характер - наш контент не повинен виглядати як проект телевізійного мовлення. Приміром, у відео не можуть звучати такі слова як: "в нашому ефірі", "у нашій програмі", не може бути записи студії, - розповіла Буджурова.

Також вона зазначила, що для телеканалу поки ще залишається проблемою акредитуватися до кримського парламенту чи ради міністрів.

- Так, у нас немає ліцензії на мовлення та реєстрації в Роскомнадзор, але інтернет-інформування їх і не передбачає, - додала Буджурова.

Телеканал ATR вів мовлення російською, кримськотатарською та українською мовами для населення Криму з 2006 року. У січні будівлю редакції заблоковано співробітниками Омону на час проведення обшуків.

Нагадаємо, раніше правозахисна організація Amnesty International заявила про своє занепокоєння у зв'язку з майбутніми закриттям ЗМІ. Правозахисники заявляли, що всі незалежні кримськотатарські засоби масової інформації, в тому числі дитячі, будуть закриті опівночі 1 квітня після закінчення строку перереєстрації у відповідності з російським законодавством.

джерело
slavasamДата: Середа, 20.05.2015, 07:43 | Повідомлення # 737
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Канал «Україна» запустив оновлену версію сайту




19 травня телеканал «Україна» запустив версію свого сайту з оновленим дизайном. Про це повідомляє прес-служба каналу.
Дизайн створювали за принципом інтерактивності і тісної взаємодії з кожним відвідувачем ресурсу.
«Користувачі побачать нове візуальне оформлення, що спроектовано за всіма принципами сучасного дизайну, відчують зручність оновленого функціоналу, що дозволить здійснювати навігацію на сторінці каналу інтуїтивно, а також отримають можливість оцінити новий плеєр, котрий зробить відтворення відео-контенту зручнішім», - повідомила прес-служба.
Весь відео-контент каналу відтепер доступний у новому широкому форматі 16:9, який підтримує більшість сучасних моніторів. Змінилася зокрема і головна сторінка сайту - на ній автоматично з'являється найновіший контент - новини, аналітика, епізоди серіалів, фільми, шоу і соціальні проекти.
Новий функціонал сайту kanalukraina.tv дозволяє простіше та швидше ділитися контентом медіа у соціальних мережах Twitter, Facebook і «ВКонтакте». На сайті відкрито розділ зі сторінками проектів каналу, кожна з яких представляє собою інтерактивне діджитал-рішення. Однією з таких сторінок стала «Сильні Українки» для однойменної рубрики у програмі «Ранок з Україною», де розповідають історії відомих жінок та залучають до цього аудиторію.
На даний момент сайт доступний в beta-версії. Як повідомили у прес-службі, відвідувачі порталу зможуть оцінити новий формат, а так само висловити свої побажання щодо додаткового поліпшення ресурсу.
«Нова версія сайту орієнтована на зручність користувачів, тому тут немає нав'язливої банерної реклами. На даний момент ми також розробляємо мобільну версію сайту, що буде відповідати всім вимогам нових алгоритмів Google, і зробить перегляд з будь-яких типів пристроїв максимально комфортним», - коментує директор департаменту просування бренду і продуктів каналу «Україна» Ольга Шевченко.
Технічною розробкою і дизайном займалася компанія Digital Screens. Креативну концепцію розробляв відділ нових медіа каналу «Україна» під керівництвом Ярослави Антіпіної.
Над запуском оновленого сайту також працювали начальник редакторської служби відділу нових медіа Дмитро Галико, редактор сайту каналу «Україна» Олександр Саліженко та менеджер проекту відділу нових медіа Марія Жданова.
Нагадаємо, 18 травня канал «Україна» розпочав мовлення в широкоекранному форматі 16:9 у всіх мережах цифрового, кабельного та супутникового телебачення.

джерело
slavasamДата: Четвер, 21.05.2015, 08:07 | Повідомлення # 738
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Канал OE з 20 травня на Amos 3




Російськомовний некодированный канал OE покинув супутник Astra 4A (4,8°E) і перейшов на Amos 3 (4°W).Індивідуальні користувачі супутникових ресиверів,а також оператори кабельних мереж повинні переналаштувати свої приймачі.Зміна орбітальній позиції було проведено дуже швидко,без підтримки паралельної трансляції.
Спочатку було перервано мовлення з 4,8°E,після чого кілька днів потому,канал був запущений на 4°W.
OE - розважальний канал російською мовою,який транслюється для глядачів у країнах Балтії та Співдружності Незалежних Держав.У своїй пропозиції має програми зі світу шоу-бізнесу,показ мод, фестивалі, концерти, фільми і багато музики.OE можна дивитися в кабельних мережах в Україні,Білорусі,Росії,Грузії,Молдови і країнах Балтії (Литва, Латвія і Естонія).На супутнику Astra 4A (4,8°E) був доступний з 10 лютого 2014 року.
Нові технічні параметри:
Amos 3 (4°W)
tp. 10 (11,419 GHz, пол. H, SR: 7500, FEC: 7/8; DVB-S/QPSK)

ID: OE
PID V: 4193 (MPEG-2/SD)
PID A: 4194
PID PCR: 4193
SID: 6
PID PMT: 4192
Провайдер: Ukrkosmos
Кодування: немає
Попередні технічні параметри:
Astra 4A (4,8°E)

tp. B36 (12,399 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 22.05.2015, 08:02 | Повідомлення # 739
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телекомпанія «Ера» отримає ще одну супутникову ліцензію

[c]


21 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «Телерадіокомпанія "Ера"» обсягом 5 годин 18 хвилин на добу - саме такий обсяг мовлення має «Ера» в ефірній мережі УТ-1, яку вона ділить з Національною телекомпанією України.
Супутник Amos у даному разі буде використовуватися «Ерою» як транспорт для поширення сигналу телекомпанії на ефірні передавачі мережі УТ-1 по регіонах. Оператором телекомунікацій виступить ПрАТ «ММЦ СТБ».
Генеральний директор ТРК «Ера» Ігор Лоташевський розповів про причини, які спонукали компанію проліцензувати таку передачу сигналу. 1 травня телекомпанія «Ера» зникла в ефірі по регіонах, хоча в Києві мовлення велося. «Ми звернулися з листом до Нацради, і пан Артеменко (голова Нацради. - ТК) запросив керівника Національної телекомпанії України Аласанію, в. о. гендиректора Концерну РРТ Іщука і ми розібралися. Виявилося, що наш сигнал був поданий повз Концерн РРТ. Концерн не отримував сигнал від НТКУ, причому сам Концерн навіть не знав, що в регіонах не було видно «Ери», - розповів пан Лоташевський. - Ми домовилися, що «Ера» входить у трафік супутникового сегменту НТКУ, щоб у регіонах було видно «Еру». Саме тому ми звернулися із заявою на супутникове мовлення 5 годин 18 хвилин, як в аналоговій ефірній ліцензії. Бо питання було в тому, що «Ера» мовить безпідставно на супутник Amos. Ми вирішили виправити цю помилку».
Член Нацради Олег Черниш нагадав, що свого часу ТРК «Ера» доставляла сигнал до передавачів з допомогою радіорелейних ліній Концерну РРТ за тарифом 9 копійок за 1 кілометр, що було дуже дорого для телекомпанії. «Вони самі відмовилися від такого розповсюдження, і тепер пожинають плоди», - зауважив він.
Нагадаємо, що телерадіокомпанія «Ера» вже володіє ліцензією на цілодобове мовлення на супутнику, яке не здійснює та має за це попередження від Нацради від 30 жовтня 2014 року. Компанія мала до кінця 2014 року привести свою діяльність у відповідність до умов ліцензії, тобто відновити супутникове мовлення, але не зробила цього. 2 квітня Нацрада призначила позапланову перевірку «Ери» з цього приводу.
Олег Черниш поцікавився в компанії, чи не доцільніше було переоформити ліцензію на цілодобове мовлення, і мати її як законну підставу для доставки сигналу через супутник. Ігор Лоташевський відповів, що таке питання розглядалося, але компанія вирішила, що їй потрібна й супутникова ліцензія на цілодобове мовлення, для якої компанія, можливо, почне виготовляти окремий продукт.

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - П`ятниця, 22.05.2015, 08:03
slavasamДата: Понеділок, 25.05.2015, 16:48 | Повідомлення # 740
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
YouTube-канал СТБ зламаний, на ньому розміщений пропагандистський російський фільм про АТО



Шановні користувачі, в зв'язку з хакерськими атаками на YouTube-канали проектів телеканалу СТБ, ми тимчасово обмежуємо доступ до відео (YouTube). Про відновлення роботи наших YouTube-каналів ми повідомимо додатково.

Сьогодні, 22 травня, YouTube-канал українського телеканалу СТБ був зламаний зловмисниками, які видалили всі відео телеканалу і замість них розмістили 28-хвилинний документальний фільм з логотипом телеканалу «Росія-1». Фільм присвячений антитерористичної операції на сході України. Він носить виражений пропагандистський характер.

Компанія StarLightDigital (представляє інтереси СТБ на YouTube) вперше стикається з подібними методами інформаційної війни і в цей момент разом з сервісом YouTube розбирається зі зломом, відновлює нормальну роботу каналу і шукає методи запобігання подібного в майбутньому. Технічні фахівці в даний момент ведуть розслідування за фактом злому акаунтів. Наші представники вже зв'язалася з технічною підтримкою YouTube з вимогою повернути управління всіма зламаними акаунтами, відновити контент і статистику.

Список зламаних каналів:

http://www.youtube.com/user/STBonline
http://www.youtube.com/user/VseBudeDobreUA
http://www.youtube.com/user/ViknaSTB
http://www.youtube.com/user/TheEkstrasensUA
http://www.youtube.com/user/GotTalentUA
http://www.youtube.com/user/TheXFactorSTB

Шановні користувачі, вибачте за тимчасові незручності!
джерело
slavasamДата: Четвер, 28.05.2015, 08:38 | Повідомлення # 741
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Інтер + повертається в BISS, і Інтер йде FTA?




Після більш ніж року, український канал "Інтер +" знову шифрується в BISS на супутнику Astra 4A (4.8 ° E). Рішення про перехід на FTA було включено відправником 3 березня 2014 і повинен був дозволити доступ до об'єктивної інформації про події в Україні.

Інтер + знову в BISS на частоті 12,284 ГГц, пол. (SR 27500, FEC: 3/4) Астра 4А (4,8 ° E). Тим не менш, цікаво, що майже в той же час видалено кодування BISS Inter канал з супутника Амос 3 (4 ° W). Наразі офіційно відомо про зміни в дорозі розподілу цих каналів на супутнику.

Інтер + є міжнародною версією каналу Інтер національного.




некодированый показ українського каналу Інтер. До цього часу кодувався в BISS

Технічні параметри Інтер +:
Астра 4А (4,8 ° E)

містечко В30 (12,284 ГГц, стать V, SR:. 27500, FEC: 3/4, DVB-S / QPSK)

ID: ІНТЕР +
ПІД V: 6991 (MPEG-2 / SD)
PID: 6992
PCR PID: 6991
Сід: 6990
PMT PID: 6990
Постачальник: ІНТЕР +
Кодування: BISS

Inter технічні параметри:
Amos 3 (4 ° W)

містечко 10 (. 11,389 ГГц, пол H, SR: 27500, FEC: 3/4, DVB-S / QPSK)

ID: Інтер
ПІД V: 257 (MPEG-2 / SD)
ПІД 258
PCR PID 257
Сід: 1
PMT PID: 256
Постачальник: SatTelecom
Кодування: немає (ще не BISS)
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Четвер, 28.05.2015, 08:39
slavasamДата: Понеділок, 01.06.2015, 13:32 | Повідомлення # 742
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
ICTV починає мовлення в широкоекранному форматі 16: 9



З 1 червня канал ICTV починає мовлення в широкоекранному форматі 16: 9 у всіх мережах розповсюдження телевізійного сигналу. Нова опція доступна для абонентів аналогових, цифрових, кабельних і супутникових мереж по всій Україні.

Для каналу ICTV дуже важливо забезпечувати свою аудиторію не тільки якісним контентом, але і відмінним зображенням. Відтепер глядачі ICTV зможуть дивитися свої улюблені програми, новини, серіали в покращеній якості, повноцінно використовувати всі переваги широкоекранного формату, властивого сучасним моделей телевізорів.

Зазначимо, що оператори цифрового телебачення передають параметри мовлення на приймачі своїх абонентів автоматично. У разі відсутності коректного відображення треба переконатися у правильності налаштувань на своєму приймачі.

джерело
slavasamДата: Понеділок, 01.06.2015, 18:16 | Повідомлення # 743
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Первый канал» запровадив передплату на серіали на своєму сайті



З 29 травня російський «Первый канал» запустив передплату на серіали, опубліковані на сайті kino.1tv.ru. Про це повідомляє РБК з посиланням на главу дирекції інтернет-мовлення телеканалу Іллю Булавінова.
Передплата дасть користувачеві доступ до всіх серіалів, проте деякі прем'єрні серіали будуть продаватися на сайті як окремі продукти.
«Як правило, великі онлайн-кінотеатри зараз використовують різні моделі монетизації контенту: і рекламну, і передплату, і продаж окремих фільмів і серіалів. Ми вважаємо справедливою модель, коли користувач за певну суму може протягом місяця подивитися кілька десятків архівних серіалів, а за окрему плату - прем'єрний продукт, якого ще не було в телеефірі», - сказав пан Булавін.
За словами комерційного директора «Первого канала» Петра Шепіна, вартість передплати становитиме 300 рублів на 30 днів з моменту оформлення передплати. За прем'єрні серіали «Первый канал» буде брати по 200 рублів.
Сервіс kino.1tv.ru був запущений у лютому 2015 для доефірного показу серіалів, на які «Первый канал» придбав права. Досі він давав користувачам можливість купівлі тільки окремих серіалів. До 29 травня на ньому були доступні 14 серіалів, але їхнє число телекомпанія планує збільшити. За понад три місяці з моменту запуску сервісу на ньому було здійснено понад 20 тис. покупок.

джерело
slavasamДата: Четвер, 11.06.2015, 17:13 | Повідомлення # 744
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Євроньюз для українських глядачів у БИСС




Компанія Інтер Медіа Груп "розпочала шифрування міжнародного каналу "Euronews" з супутника Амос 3 (4°з. д).З 10 червня передача з українською звуковою доріжкою на частоті 11,389 ГГц, пол. Ч (Ср: 27500, помилок (FEC): 3/4) закодована в БИСС.
Українські мовники такого роду системи використовують для обмеження розповсюдження супутникових каналів,які не можуть надаватися в цілях ліцензування за межами своєї країни.Цікаво,що не було шифрування української звукової доріжки,доступної в передачі з супутника Евтелсат гаряча птах 13Д (13°e),на ТП. 94 (12,597 Ггц, пол. У, СР: 27500, ПОМИЛОК (FEC): 3/4; DVB-АБО S/QPSK-МОДУЛЯЦІЇ).Тут знаходиться кілька десятків інших мовних версій,всі з яких є ЗВТ."Євроньюз" на супутнику Amos 3 (4°з. д) транслюється з 19 травня 2015 року на підставі укладеної угоди з компанією "Інтер Медіа Груп".Провайдером є пов'язаних.
Технічні параметри:
Amos 3 (4°З. Д.)

ТП. 10 (11,389 Ггц, пол. Ч, СР: 27500, ПОМИЛОК (FEC: 3/4; СТАНДАРТ DVB-S І МОДУЛЯЦІЇ QPSK)
Ідентифікатор: Euronews
ПІД Ст.: 2817 (MPEG-2/SD)
ПІД ВІДПОВІДЬ: 2818
ПІД ПЛР: 2817
Сіда: 11
ПІД ФЕУ: 2816
Кодування: BISS
джерело
slavasamДата: Четвер, 11.06.2015, 17:35 | Повідомлення # 745
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Нацрада не продовжила ліцензію телеканалу "112 Україна"


11 червня члени Національної ради з теле та радіомовлення України відмовилася продовжувати ліцензію телеканалу "112 Україна". Регулятор ухвалив таке рішення на підставі письмових скарг регіональних мовників. Про це повідомили Українські новини.

- Нам відмовили в переоформленні концепції, нам відмовили мовити новини. Ми зобов'язані повернутися до колишньої програмі, — прокоментував ситуацію юрист телеканалу Василь Сметана.

Тепер керівництво каналу спробує подати повторне звернення.

За словами голови Нацради Юрія Артеменка, канали групи "112 канал" не відповідають прийнятими ними на конкурсі умов і віщають як один загальнонаціональний канал, перебуваючи при цьому у правовому полі регіональних каналів.

У Нацраді вважають, що канал веде мовлення як інформаційний, тоді як повинен був показувати фільми і навіть дитячі програми. На думку регулятора, це серйозне порушення.

На 112-му ж вимагають просто переоформити ліцензію і дозволити зміну програмної концепції.

У серпні 2014 року "112 Україна" подав заявку на внесення змін до супутникову та цифрові ліцензії через збільшення інформаційного контенту та програм власного виробництва. Але незабаром Нацрада винесла шість попереджень телеканалу за невідповідність програмної концепції. Взимку 2015-го "112 Україна" отримав попередження за трансляцію ток-шоу "Шустер LIVE". У березні березня 2015 року Нацсоет виніс чергові 5 попереджень за порушення умов ліцензії, тобто за те, що канал показує новини, а не розважальні програми (фільми, мультфільми), як це передбачено програмною концепцією. Все це час каналу не вдається переоформити ліцензію і отримати дозвіл на зміну програмної концепції.

А "Інтеру" всі продовжили на сім років вперед

Щодо "Інтера" регулятор прийняв зовсім інше рішення. Телеканалу продовжили ліцензію до 2022 року. Про це повідомили в прес-службі відомства.
джерело
slavasamДата: Четвер, 18.06.2015, 19:00 | Повідомлення # 746
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"8 КАНАЛ" В ЄВРОПІ




"8 канал" – це 24 години розваг та корисної інформації на добу, на будь-який смак і вік. В нашому ефірі – улюблені серіали, програми про подорожі і автомобілях, історичні фільми, детективи і мелодрами, шедеври російського і світового кіно, передачі про красу і здоров'я, астрологічні прогнози, ексклюзивні кулінарні рецепти, езотеричні ток-шоу та інтерв'ю з «зірками».

"8 канал" вже завоював любов і увагу більше 45 мільйонів телеглядачів по всій Росії і в країнах колишнього СРСР.

Наші переваги: цілодобове мовлення, зручна для європейської аудиторії телепрограма, регулярне оновлення контенту, постійно зростаюча аудиторія.

Параметри прийому сигналу супутника:

Satellite - Eutelsat Hotbird 13 E

Частота - 11034
TP - 126
Polarization - Vertical
Symbol rate - 27500
DVB-S/MPEG2
FEC 3/4
Description - 8 ТБ RU
ВІДКРИТО
ДЖЕРЕЛО
slavasamДата: Субота, 11.07.2015, 18:10 | Повідомлення # 747
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Еротика йде в MPEG-4



За повідомленням сайту satkurier.pl найближчим часом весь пакет телеканалів "важкої" еротики "SCT" перейде на мовлення у стандарті Mpeg-4 і тим самим стане недоступним для перегляду на застарілому приймальному обладнанні, яке здатне приймати і показувати тільки телеканали в Mpeg-2.

Мова йде про канали "Exotica ТV", "Redlight", "SCT 6" ("CentoXCento ТV") і "SCT HQ". Відповідна інформація про прийдешні зміни вже з'являється в ефірі каналів даного тематичного пакету. Щоправда, точні терміни даної події не зазначаються. Зазначені канали є останніми залишилися в пакеті, які транслюються у старому стандарті мовлення. До цього в Mpeg-4 вже перейшли "Pink ПРО ТV", "SCT 5" ("Boy&Boy"), "SCT 7" ("Sext6senso") і "SCT HD".

Цілком можливо що повний догляд "SCT" в Mpeg-4 говорить про те, що транспондер 11727 V, належить іспанському провайдера "Telefonica", перейде з DVB-S DVB-S2. На даній частоті, крім еротичних каналів, що транслюються два канали в стандарті високої чіткості ("TV Record HD" і "Città HD Italia"), рекламно-еротичний "SexySat" і канал з Венесуели "Telesur". Склад решти вмісту 11727 V цілком дозволяє перейти на більш прогресивну модуляцію супутникового сигналу цього пакету.

"SCT" — це італійський мовник "Satisfacshion Channel Television". Свою історію веде ще з часів аналогового телебачення. Один з останніх, що залишилися на ринку, самостійних мовників "полуничної" телепродукції. Також офіційно доступний за окремою підписці абонентам цифрового пакету "Sky Italy".
джерело
slavasamДата: Неділя, 19.07.2015, 09:43 | Повідомлення # 748
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
3S.TV новий канал «Савік Шустер студії» почне мовлення 7 вересня




Про це в ефірі «Шустер live» 17 липня повідомив автор і ведучий ток-шоу Савік Шустер.

Технічне мовлення 3S.TV повинен розпочати 1 вересня. «4 вересня ми вийдемо в ефір як зазвичай, в тому числі, і на телеканалі «112» поки що», - додав Савік Шустер.

7 вересня до участі у його програмі на 3S.TV запрошені генерального прокурора України Віктора Шокіна.

3S.TV - назва сайту «Савік Шустер студії». За словами Савіка Шустера, ключове в назві літеру «с»: «На "с" є дуже багато важливих слів: "справедливість", "солідарність", "совість"».

«Ми переконані, що Україні потрібен такий канал, який рівновіддалений від політичних партій і від промислово-фінансових груп. Це необхідно для країни, - прокоментував Савік Шустер. - Ви мене запитаєте, як виживати в умовах війни і цієї економічної кризи? Я не знаю. Будемо шукати й знаходити ідеї і таланти в Україні, будемо говорити правду і , головне, будемо намагатися змінити правила на телевізійному ринку. Ви розумієте, у нас всі канали дотаційні. А коли люди отримують дотацію - мої колеги - вони можуть обслуговувати. На жаль, це так. І тому треба змінювати правила на ринку».

Як повідомляла «Телекритика», в червні стало відомо, що Савік Шустер став співвласником супутникового телеканалу, який має запускатися під назвою Pravda Russian World Channel. Пізніше стало відомо, що логотип каналу - 3S.TV.

Власником 50% телекомпанії, яка в грудні 2014 року отримала свою супутникову ліцензію, крім голови «Савік Шустер студії» Павла Єлізарова (його частка зменшилася до 50%) став телеведучий і особа Савік Шустер, громадянин Канади. Як відомо, українське законодавство забороняє заснування телерадіоорганізацій нерезидентами України. Однак таких обмежень щодо власності ТРО законодавство не накладає.

18 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про переоформлення ліцензії ТОВ «ТРК "Всесвітня інформаційна служба"» на супутникове мовлення у зв'язку зі зміною власників, логотипа та програмної концепції. Замість Pravda Russian World телеканал Channel буде називатися 3S.TV - це логотип «Савік Шустер студії», що випускає політичне ток-шоу «Шустер live». А за програмною концепцією телеканал став інформаційно-аналітичним з фильмопоказом замість інформаційно-просвітницького.

За даними сайту «Дуся», одним з інвесторів каналу нібито планувала виступити Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, Павло Єлізаров в грудні 2014 року оголосив заплановані інвестиції в телеканал у розмірі 14,6 млн грн. Джерела фінансування - результати власної господарської діяльності і внески власників. Запланований рівень рентабельності - 19,1%, термін окупності проекту - 6 років.

3S.TV, що одразу створювався під Савіка Шустера, планує мовити цілодобово з супутника Astra 4A.
Контент буде виробляти «Савік Шустер студія». В ефірі плануються ток-шоу «Шустер live», новини, ранкова студія, огляди преси, проект «Прес-клуб», в який будуть запрошувати авторів резонансних сюжетів і обговорювати їх у журналістському колі.



джерело
slavasamДата: Неділя, 19.07.2015, 10:35 | Повідомлення # 749
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Оголошена дата початку мовлення державного телеканалу України для зарубіжної, в т. ч. російської, аудиторії — Ukraine Tomorrow



Заступник міністра інформаційної політики України Тетяна Попова, яка перебуває з робочим візитом у Брюсселі, назвала на засіданні Комітету асоціацію між Україною та Європейським співтовариством дату початку роботи українського телеканалу іномовлення Ukraine Tomorrow.

Як сказала Тетяна Попова, її цитує офіційне повідомлення Міністерства інформації України, телеканал почне своє мовлення 24 серпня поточного року. Заступник міністра висловила сподівання на підтримку країн ЄС у запуску і функціонування нового телеканалу.

Раніше повідомлялося, що канал Ukraine Tomorrow транслюватиметься по всьому світу цілодобово англійською, російською та кримськотатарською мовами допомогою супутників, кабельних мереж та Інтернету. Управління каналом буде здійснювати Міністерство інформаційної політики України. Канал створюється шляхом об'єднання кількох державних українських телемовників: телеканалу Національного банку України БТБ і україномовного держ. телеканалу мовлення для діаспори УТР (з деяких пір УТР також передає невеликі випуски новин російською та англійською).

Із запуском Ukraine Tomorrow Україна сподівається створити потужний інформаційний телересурс, що розповідає про події в країні і навколо неї для широкої іноземної аудиторії, в тому числі і для публіки з країни-східного сусіда.

Торік служба іномовлення Українського радіо вже почала передачі російською мовою, а найбільший приватний телехолдинг України 1+1 медіа створив англомовний цілодобовий телеканал Ukraine Today.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 21.07.2015, 17:06 | Повідомлення # 750
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
На «Hot Bird» одним російськомовним телеканалом стало менше



20 липня несподівано припинив своє мовлення на супутнику Hot Bird" (орбітальна позиція 13 градусів східної довготи) російський новинний комерційний телеканал "РБК ТВ". З цієї позиції він транслювався тривалий час і можна було припустити, що припинення трансляції пов'язано з технічними неполадками, але насправді це відключення планувалося ще з 1 липня.
Ось що з цього приводу говориться на офіційному сайті телеканалу:

З 01.07.2015 припиняється мовлення Телеканалу РБК-ТВ з європейського супутника Eutelsat Hot Bird 13D.

Пропонуємо розглянути можливість прийому сигналу Телеканалу з 75° сх. д., з Супутника ABS 2.

Частота — 11105 МГц; Система передачі — DVBS / MPEG-2; Символьна швидкість — 43200 Мсимв/с; Надмірність — 5 / 6; Поляризація – горизонтальна. Мовлення з супутника ABS 2 організовано у відкритому вигляді.

Також кабельним операторам пропонується розглянути варіант підключення каналу з платних цифрових супутникових платформ.

Параметри відкритого мовлення "РБК ТВ" на супутнику "ABS-2" (75 градусів східної довготи):

частота — 11105 Ghz

поляризація — горизонтальна

DVB-S/MPEG-2

SR — 43200

FEC — 5/6
джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024