FORUM TV-SATП`ятниця
17.05.2024, 09:09

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
slavasamДата: Вівторок, 29.03.2016, 14:19 | Повідомлення # 856
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал Ukraine Todау припиняє мовлення



З 1 квітня телеканал іномовлення Ukraine Today припиняє ефірне мовлення та сконцентрує свої зусилля на підтримці та розвитку сайту. Про це повідомляє прес-служба 1+1 Медіа.

«За період роботи над проектом ми дуже добре зрозуміли свою цільову аудиторію, її смаки та джерела отримання інформації. Для нас очевидно, що робота в інтернеті наразі є пріоритетною та більш ефективною, саме там ми продовжимо роботу над існуючими проектами та будемо реалізовувати нові», – прокоментувала Тетяна Пушнова.

«Запуск каналу Ukraine Today носив соціальну складову. Ми розуміли необхідність підтримати державу в найважчий її період – агресії сусіда, особливо в умовах, коли не було державного каналу, який зміг би взяти на себе цю функцію. Сьогодні ми переконані, що канал виповнив свою місію. Розпочав роботу державний мовник і, зі свого боку, ми готові йому допомагати і підтримувати», - прокоментував Олександр Ткаченко, генеральний директор 1+1 медіа.

Нагадаємо, канал Ukraine Today розпочав мовлення у серпні 2014 року. 14 серпня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення видала ТОВ «УНІАН ТБ» ліцензію на супутникове телемовлення для мовлення каналу Ukraine Today. Генпродюсером каналу було призначено Тетяну Пушнову.


Повідомлення відредагував slavasam - Четвер, 31.03.2016, 15:18
slavasamДата: Четвер, 31.03.2016, 15:16 | Повідомлення # 857
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Повернення українського каналу "Гамма".



У тестовій формі на супутнику Amos 3 (4°W) з'явився український канал Гамма ТВ. Показ здійснюється під назвою Gamma з tp. 10 з частотою 11,389 GHz, pol. H (SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK). Канал повертається на давню частоту, яку вживав до кінця листопада 2015 року. Емісія була перервана без оголошення, а тепер після чотирьох місяців настає її відновлення.
Гамма це перший на Україні наземний цифровий канал в стандарті DVB-T. Ліцензію отримав 20 квітня 2006 року, а тестову трансляцію почав 26 грудня. Лише у 2009 році ввів в дію супутникову емісію - первинно эмитировался з позиції 39°E. Kanał направлений до глядачів у віці від 14 до 49 років, яким пропонує фільми, seriale, казки, музику, транспортні програми, кулінарні та інформацію.

Технічні параметри тестів :

Amos 3 (4°W)

tp. 10 (11,389 GHz, pol. H, SR : 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)
ID: GAMMA
PID V : 257 (MPEG - 2/SD)
PID А: 258
PID PCR : 257
SID: 1
PID PMT : 256
Провайдер: SatTelecom
Кодування: немає

джерело
RATVODДата: Субота, 02.04.2016, 09:11 | Повідомлення # 858
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
«Телевсесвіт» змінює параметри

супутникового мовлення і запускає
HD-версію




В середині квітня сигнал телевізійного каналу «Телевсесвіт» буде поширюватися з нової частоти. Орбітальна позиція залишається колишньою.

Зміна технічних параметрів направлено на поліпшення якості мовлення та забезпечення більш впевненого прийому телевізійного сигналу, - наголошується в прес-релізі.

У прес-релізі також говориться, що паралельне мовлення з двох частот триватиме до 15 квітня. Після цієї дати телеканал буде доступний тільки на новій частоті.

Параметри супутникового мовлення Телевсесвіт



Крім того представник «Телевсесвіт» повідомив кореспонденту Mediasat про запуск телеканалу в HD-форматі. HD-версія каналу доступна в мережах IPTV і OTT провайдерів України і Європи.

1 Квітня, 2016

Редакція Mediasat


slavasamДата: Субота, 09.04.2016, 07:44 | Повідомлення # 859
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Заява телеканалу TV7 у зв'язку з припиненням мовлення

через супутниковий зв'язок




TV7 відновив сигнал TV в супутникових мережах, змінивши частоти мовлення. У зв'язку з цим наш телеканал продовжує трансляцію по всій країні, як і раніше.

5 квітня, 16-20, молдавська компанія TDB-service надає послуги поширення телевізійного сигналу через супутникові мережі, нічим не мотивуючи свої дії, припинила виконувати взяті на себе договірні зобов'язання перед телекомпанією «TV7», чим завдала черговий серйозний удар по свободі слова в Республіці Молдова.

З-за цих безвідповідальних дій, практично по всій території Молдови, телеглядачі були позбавлені доступу до перегляду передач і програм телеканалу «TV7». Це пов'язано з тим, що більшість кабельних мереж республіки Молдова отримували і отримують відеосигнал телеканалу завдяки послузі, яку надавала компанія TDB-service.

Провівши попереднє власне розслідування, керівництво телекомпанії «TV7» з'ясувало наступне:
компанія TDB-service доставляє на супутник французької компаній Eutelsat сигнал телеканалу TV7, в даний момент порушила взяті на себе зобов'язання перед французькою стороною, про що нам було підтверджено офіційним представником французької компанії Eutelsat. Як наслідок цих дій - компанія Eutelsat припинила ретранслювати через свою супутникову мережу молдавський контент. Представники Eutelsat запевнили нас, що для подальшої ретрансляції сигналу телеканалу «TV7» існує лише одна умова – виконання компанією TDB-service взятих на себе зобов'язань, прописаних у контракті між компаніями.

У свою чергу в TDB-service призводять вигадані причини. Особливо безглуздо звучать пояснення, що ретрансляція припинена із-за якогось телеканалу з території Донбасу, який нібито, за словами представників TDB-service, несанкціоновано віщає на тому ж супутниковому транспондері як і телеканал TV7», що і призвело до відключення реле. Зауважимо, що в компанії Eutelsat, «ні про якому телеканалі з Донбасу» не чули і не знають про що взагалі йде мова.

Також викликає серйозне питання, чому з усіх раніше транслюються через супутник молдавських радіостанцій і телеканалів (СТС, Super TV) 01.04.2016, за кілька днів до відключення, про можливі проблеми з ретрансляцією був попереджений лише телеканал TV7». Цікавим є той факт, що телеканали СТС і Super TV, а також компанія TDB-service донедавна належали одному власнику. Зазначимо, що TDB-service повідомив про проблеми зі супутниковим мовленням після продажу на початку цього року телеканалів СТС і Super TV людям з оточення першого віце-голови ДПМ Влада Плахотнюка. Редакція телеканалу «TV7» переконана в невипадковий характер усіх цих подій. Виникає резонне питання - про який лояльної конкуренції на телевізійному ринку може йти мова? На обличчя кричущий факт безцеремонного тиску на неугодні ЗМІ.

У зв'язку з усім вище викладеним, телекомпанія «TV7» заявляє:

1. Припинення, під надуманим приводом, ретрансляції сигналу телеканалу через супутникову мережу є ні чим іншим, як політичним замовленням, і черговим тиском на телеканал TV7», чия редакційна політика не влаштовує нинішню владну еліту. Починаючи з 2015 року, після того як вся влада в країні зосередилася в одних руках це не перший подібний випадок коли на канал виявляється подібне безпрецедентний тиск. Досить згадати лютий 2016 року, коли основні кабельні оператори, серед яких Moldtelecom, RepublikaTV та інші, помінявши позиціонування каналів у власних кабельних мережах, доставили глядачам телеканалу TV7 серйозні незручності. До того ж під час активізації протестів у січні 2016 року, редакція телеканалу констатувала серйозні проблеми з сигналом мовлення в декількох кабельних операторів, включаючи Moldtelecom.

2. Телекомпанія «TV7», яка з першого дня свого існування, фінансувалася лише за рахунок зароблених власними силами грошей, виробляючи конкурентний телевізійний продукт, констатує, що на сьогоднішній день відбулася монополізація ринку ТВ-реклами, що також чиниться тиск, не угодні владі, мають свою точку зору на події в країні події, телеканали.

3. Телекомпанія «TV7» закликає журналістську спільноту, профільні громадські організації, а також партнерів з розвитку Республіки Молдова звернути особливу увагу на ситуацію навколо телеканал TV7 і не дозволити знищити залишки незалежної преси на телевізійному ринку країни. Оскільки телеканал ТВ7 не є єдиним незалежним ЗМІ яке піддається не тільки політичного, але й Економічного «тиску», свобода слова в Молдові ставитися під велику загрозу. Що суперечить всім нормам демократичної держави.
джерело
slavasamДата: Четвер, 14.04.2016, 14:39 | Повідомлення # 860
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Кодування сигналу «Кіно ТВ HD»

Як повідомила компанія «Сигнал Медіа», 18 квітня закодується супутниковий сигнал «Кіно ТВ HD».

Без кодування «Кіно ТВ HD» поширювався допомогою супутника «Horizons 2», робочої позицією якого є 85°E. Вранці 18 квітня сигнал з цього супутника закодується в «Irdeto». Операторів, що ретранслює цей телеканал, «Сигнал Медіа» вже повідомляє про необхідність налаштування обладнання та напрямку заявки на активацію необхідною для декодування сигналу карти.

Параметри «Кіно ТВ HD»: 11800 МГц, поляр. H, SR 28800, FEC 2/3.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 15.04.2016, 15:28 | Повідомлення # 861
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал Савіка Шустера змінив власників




Не минуло й місяця, як Нацрада з питань телебачення і радіомовлення погодила зміну структури власності супутникового інформаційного телеканалу 3s.tv так і не дізнавшись, на які гроші існує мовник. Відповідно до змін, які володіють телеканалом Савік Шустер (50%), Павло Єлізаров (40%), ТОВ «ТРК «Всесвітня Інформаційна Служба» (9%), на яку записана ліцензія, і Олена Демчук (1%), екс-дружина корумпованого чиновника епохи Кучми Ігоря Бакая. У графі «треті особи» з'явилися громадянка України Броніслава Демчук, а також громадяни США Павло і Владислав Бакай – сини Ігоря Бакая.

Нагадаю, наприкінці березня регулятор вже намагався розглянути це питання, але вирішив перенести його на тиждень, оскільки хотів почути причини зміни власності. Наступного разу питання переносилося без пояснення причин, а сьогодні його нарешті розглянули. Єлізаров і Шустер на засіданні були відсутні: мовник представляла дівчина, що назвалася юристом.

Юрист пояснила, що мова йде про купівлю 1% телеканалу за 25 млн грн – бізнес-вумен Олена Демчук стала першим акціонером мовника (інформацію про це оприлюднили в ефірі «Шустер LIVE» ще в лютому). Звідки у Олени Демчук гроші на утримання телеканалу, дівчина не знає, як і не знає, яким саме бізнесом займається пані Демчук. Хто такі Павло Ігорович і Владислав Ігорович Бакай – юрист знає, але яке відношення вони мають до збіглого Ігорю Бакаю – не знає. Членів Нацради відповіді повеселили, але розпитувати юриста вони не перестали, на що дівчина відповіла, що у регулятора немає повноважень запитувати додаткову інформацію: «Олена Демчук дійсно була запрошена до нас на програму, і вся інформація про неї була оприлюднена. Але інформація про рід її занять та її походження коштів не входить у вашу компетенцію. Це неправильно і незаконно».

У відповідь Юрій Артеменко спробував пояснити, що такі питання цілком коректні і логічні, згідно із законом про прозорість медіавласності. Телеканал і програма Савіка Шустера, мовляв, називають себе чесними і об'єктивними, займаються розслідуваннями, але не можуть відповісти на елементарні питання про фінансування мовника. Юрист відповіла, що мовник виконав запропоноване законом, надавши структуру власності – вона прозора, в ній вказані тільки фізособи і ні однієї компанії. Глава регулятора погодився, але зауважив: відсутність офшорів не пояснює, звідки у власників гроші на канал.

Заступник голови регулятора Уляна Фещук зізналася, що їй шкода, що пан Єлізаров не з'явився на засідання, оскільки рік тому, отримуючи ліцензію на запуск телеканалу, він говорив про плани фінансувати мовник самостійно. Юрист відповіла, що за рік «концепція змінилася», оскільки фінансування телеканалу – «великі кошти». Фещук погодилася, що з юридичної точки зору все прозоро, вимоги закону про прозорість медіавласності виконані, але «той, хто знає, як будується медіабізнес, може сказати, що не все прозоро». Пізніше Фещук уточнила, що мала на увазі «всі медіа».

Нагадаю, у виступі на програмі Савіка Шустера Олена Демчук змовчала про екс-дружині Ігоря Бакая, як і інші гості ефіру – зокрема, Юлія Тимошенко, за прем'єрства якої (у 2005 році) Бакай втік з країни. Співвласник мовника не назвала рід своїх занять, представившись «інвестором з США», українською емігранткою, що «вірить у майбутнє країни», а тому фінансує в медіабізнес країни.

Як відомо, з телеканалом 3s.tv також тісно пов'язаний продакшн «Савік Шустер Студія», власниками якого, окрім Савіка Шустера і Павла Єлізарова, ЗМІ не раз Миколи Рудьковського, Валерія Писаренка, Сергія Тігіпка і Віктора Пилипишина.
джерело
slavasamДата: Субота, 16.04.2016, 15:43 | Повідомлення # 862
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «Наше кино» змінив назву та країну-правовласника


Телеканал «Наше кино», який внесено до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України, відтепер виходитиме в ефір як «Наше любимое кино». Відповідні зміни Національна рада зафіксувала своїм рішенням 14 квітня.

Крім того, змінено і країну-правовласника програми (виробника) на Німеччину. Раніше це була Велика Британія.

Програмна концепція телеканалу залишилася без змін, програмне наповнення становлять художні фільми і серіали, документальні фільми радянських часів.


Повідомлення відредагував slavasam - Субота, 16.04.2016, 15:48
slavasamДата: Вівторок, 19.04.2016, 06:34 | Повідомлення # 863
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новий телеканал "Центральне телебачення" починає мовлення




"ТВ Центр" запустив трансляцію нового пізнавального телеканалу "Центральне телебачення" (ЦТВ). Основна частина контенту - документальне кіно, публіцистика, культурологічні і пізнавальні канали. *

На ЦТБ будуть виходити авторські програми Леоніда Млечина, Станіслава Говорухіна, Веніаміна Смєхова, Олександра Ширвіндта, Ігоря Петренка, Олексія Баталова, Олександра Калягіна, Дмитра Діброва, Бориса Ноткіна, Кіри Прошутинской, Івана Усачова. Глядачі також зможуть побачити вже перевірені часом програми, включаючи програми "Очевидне-неймовірне", "АБВГДейка", "Таємниці нашого кіно", "Притулок комедіантів", "Таланти і шанувальники".

Як говориться в презентації ЦТБ, ядром аудиторії телеканалу є енергійні, соціально-активні та цілеспрямовані глядачі у віці від 25 до 59 років, які проживають у великих містах. *

Канал мовитиме цілодобово у форматі SD. *
джерело
slavasamДата: Четвер, 21.04.2016, 16:43 | Повідомлення # 864
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Українським телеглядачам скоро буде доступний

телеканал про тваринництво та сільське господарство.




Сьогодні Національна рада видала компанії «Євромедіа Україна» ліцензію на здійснення супутникового мовлення строком на 10 років. Телепродакшен запустить ще один телеканал «Farmer&Agro TV».

Нагадаємо, телекомпанія вже отримала дві супутникові ліцензії: 30 грудня минулого року для каналу «Історія ЕМ», а 10 березня – для «Репетитор ТБ». Поки що жоден з них не почав мовлення. Але, як раніше повідомляв Mediasat, запуск першого ТБ-каналу заплановано на 2-3 квартал цього року.

Директором «Farmer&Agro TV» вказано Юрій Біловус; 99% каналу належить Павлу Грицаку, 1% — Валентину Шостаку.

Мовлення телеканалу буде здійснюватися з супутника Astra 4A (4,8 гр.в.д.) у незакодированном вигляді.

Програмне наповнення каналу «Farmer&Agro TV» буде складатися з фільмів, розважальних та інформаційних програм, а також програм про науці і культурі. Частка національного продукту складе 70,1%, а іноземного — 29,9%.
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Четвер, 21.04.2016, 16:54
slavasamДата: Четвер, 21.04.2016, 16:50 | Повідомлення # 865
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В Україні запустили BrainTV – онлайн-канал про IT


20 квітня в інноваційному і освітньому центрі HUB 4.0 відбулася офіційна презентація першого в Україні онлайн-телеканалу BrainTV, присвяченого IT-індустрії.

Як розповіли творці телеканалу, в ефірі BrainTV глядачі можуть побачити інтелектуальні освітні програми, які висвітлюють події та проекти на ринку IT. Мовлення каналу здійснюється на офіційному сайті, а також у пакетах відеосервісів Divan.TV і Megogo. Найближчим часом також очікується запуск на платформах і FainoTV OLL.TV.

«У команди BrainTV грандіозні плани щодо розвитку проекту, величезний запас ентузіазму і високий рівень професіоналізму. Без сумнівів проект стане рупором для IT/Telecom ринку та бізнесу в цілому. Незважаючи на орієнтир створювати інтелектуальний освітній продукт, що похвально, редакція по максимуму буде охоплювати події галузі, а їх благо, зараз дуже багато. З сьогоднішнього дня BrainTV буде доступний абонентам Megogo, правда, поки тільки тим, які проживають на території України, а це близько 11 мільйонів користувачів в місяць», – розповіли кореспонденту Mediasat у прес-службі Megogo.
«Divan.TV, будучи експертом на телекомунікаційному ринку, бачить затребуваність на освітній контент, але якщо раніше його основною аудиторією були школярі та їх батьки, то тепер ми плануємо задовольнити послугою «освіта через ТБ» новий сегмент ринку – IT-аудиторію. Не побоюся сказати, що запуск спеціалізованого IT-каналу – BrainTV – позитивно позначиться на IT-ринку і стане драйвером зростання», – говорить Андрій Колодюк, засновник Divan.TV.
«Divan.TV пишається партнерством з каналом BrainTV. Ми завжди підтримували молоді інноваційні канали, яким є що сказати своїй аудиторії. Ми раді, що тепер, завдяки Divan.TV дивитися канал можна буде не тільки у web-версії, але і на великих екранах Smart-телевізорів і, що саме головне для айтішників, на планшетах і смартфонах. Раніше BrainTV заявляв про бажання стати своєрідним PR-менеджером IT-ринку України і світу. Ми підтримуємо це прагнення, тому зі свого боку також будемо просувати канал в 200 країнах світу, де він доступний в нашому сервісі», – резюмує Аркадій Канюка, виконавчий директор Divan.TV.
Нагадаємо, вперше про запуск фондом BrainBasket першого в Україні телеканалу про IT-галузі стало відомо наприкінці минулого року. Тоді повідомлялося, що мовлення каналу буде вестися українською та англійською мовами.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 22.04.2016, 06:50 | Повідомлення # 866
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Discovery Turbo Xtra замінює програму Discovery World

На чеському і словацькому ринку компанія Discovery Communications збирається провести зміни в своєму портфоліо програм Discovery. До 30.4.2016 буде припинено мовлення станції Discovery World і замість цієї станції буде представлено програми новий станції з назвою Discovery Turbo Xtra (DTX).
Discovery Turbo Xtra вже доступний в деяких кабельних і супутникових операторів (Нова Digi TV SK, Magio Sat). До 30.4.2016 буде припинено надання Discovery World і на місці цієї станції будуть скрізь вестися програми Discovery Turbo Xtra.

Discovery Turbo Xtra (DTX) це каеал направлене головним чином на молодих чоловіків з трансляціями шоу, які пов'язані з адреналіном і, наприклад, з автомобілями.
Discovery Communications поступово замінює Discovery World новою програмою DTX. З вересня минулого року ця програма працює в Росії. З травня нова станція стане доступною у всіх операторів з програмою Discovery World.
джерело
slavasamДата: Середа, 27.04.2016, 07:39 | Повідомлення # 867
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Central Asia TV» — азіатський канал з російської складової


На супутнику Hot Bird 13B» з позиції 13 градусів східної довготи розпочав мовлення один із самих «сирих» телеканалів, які можна умовно віднести до російськомовних. Мова йде про «Central Asia TV», який до цього вів свої трансляції тільки з супутника Y1A (52,5 гр.в.д.), а тепер додатково з'явився на одній з найпопулярніших безкоштовних супутникових платформ.

Якби не відхід у цей же день з 13 градусів телеканалу «Сарафан», то ми могли б сміливо говорити про ще одному телеканалі з російськими телепередачами. Дійсно, сайт телеканалу «Central Asia TV» є повністю російськомовним, але ефір супутникового каналу є незрозумілим набором новинних сюжетів, телепередач зарубіжних новинних каналів без перекладу і трансляціями касових фільмів і мультфільмів, які часто йдуть на одній з мов жителів регіону, на яких канал орієнтований.

З'являються в ефірі «CATV» і відверто «здерті» передачі з російських федеральних каналів. Зокрема, під час моніторингу в ефірі транслювався невеликий сюжет, запозичений у каналу «НТВ».

Сайт «CATV» малоінформативний і практично нічого не повідомляє про супутникове мовлення телеканалу. Також відсутня програма телепередач. При спробі зайти на сторінку контактів сайт відкриває одну з новин.

На каналі CATV NEWS на YouTube можна ознайомитися з програмами, які виходять в ефір. Що ж стосується супутникового мовлення, то слід зазначити, що канал з'явився на наступних параметрах: 12149 V, SR 27500 FEC 3/4 у відкритому MPEG2.

В свій час вже робилася спроба створення новинного каналу, що висвітлює події в центрально-азіатському регіоні. Він називався «K+»(детальніше про канал «К+», заборонений у Казахстані тут) і проіснував декілька років.

Скільки протримається в ефірі «CATV» покаже час, а поки залишається дивуватися, що у господарів телеканалу є гроші на транспондерну ємність на двох супутниках, але сам канал являє собою досить сирий продукт, який навряд чи може зацікавити глядачів Росії, незважаючи на те, що власні програми каналу транслюються російською мовою.

джерело
RATVODДата: Четвер, 28.04.2016, 16:55 | Повідомлення # 868
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
SES надасть супутникові ємності для трансляції

Літніх Олімпійських ігор 2016




SES повідомляє, що компанія Eurovision підписала угоду на оренду ємності для трансляції літніх Олімпійських ігор 2016 року любителям спорту по всьому світу.

В рамках домовленостей Eurovision буде використовувати кілька транспондерів на супутнику NSS-806 з липня по серпень 2016 року для того, щоб мовні компанії по всьому світу могли забезпечити широке висвітлення Олімпійських ігор в Ріо, а також інших великих спортивних заходів.

«Ми працювали з SES протягом багатьох років і завжди можемо розраховувати на професіоналізм і високий рівень гнучкості щодо задоволення наших потреб в сфері мовлення. Безперебійні трансляції футбольних матчів останнього Чемпіонату світу з футболу в Бразилії в інші частини світу були знову забезпечені завдяки уважному обслуговуванню клієнтів командою SES », - сказав Грехем Воррен, директор мережі компанії Eurovision.

Супутник NSS-806, який розташований в орбітальній позиції 47,5 градусів західної довготи, має чудове покриття над Бразилією, і був одним з ключових супутників, які використовували для показу Чемпіонату світу з футболу FIFA 2014 аудиторії по всій Північній Америці, Латинській Америці, Європі і Азії.

«У сучасному світі все очікують побачити спортивні змагання в прямому ефірі. Ми пишаємося тим, що сила супутника залишається в його здатності транслювати чудову якість зображення одночасно, щонайменше, однієї третини населення земної кулі за допомогою одного променя. У світі не існує іншої настільки економічно ефективної інфраструктури », - сказав Річард Лемб, генеральний директор напряму з надання супутникового ємності на вимогу (Occasional Use) SES.

- 28 Квітня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: П`ятниця, 29.04.2016, 07:37 | Повідомлення # 869
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
FILM.UA та Star Media

запускають супутниковий телеканал BOLT




Компанії хочуть розвивати нішу чоловічих ТВ-каналів.


Сьогодні на засіданні Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала ТОВ «Дорослі канали» ліцензію на здійснення супутникового мовлення строком на 10 років.

Власниками нового мовлення вказані Сергій Созановський (50%) і Влад Ряшин (50%).

Програмне наповнення телеканалу буде розраховане на чоловіків середнього віку. Ефірна сітка BOLT буде складатися з документальних і детективних фільмів, кінострічок військової тематики. Також на каналі будуть представлені такі вже відомі глядачеві телесеріали компаній FILM.UA та Star Media, як «нюхач», «Шулер», «Никонов і Ко», «Балада про Бомбера», «Правила угону» і багато інших. Але плануються і прем'єрні покази кіносеріального продукту обох груп. Крім цього в ефірі нового чоловічого телеканалу будуть представлені програми на різні теми.

Початок мовлення каналу BOLT планується вже зовсім скоро - в травні.

Аліса Стоянова

- 28 Квітня, 2016

Mediasat


slavasamДата: П`ятниця, 29.04.2016, 12:54 | Повідомлення # 870
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Inter Media Group повертається на 4°W




Українська група Inter Media Group запустила трансляції своїх провідних телевізійних каналів Inter і NTN з допомогою супутника Amos 2 (4°W). Нагадаємо, що український медіа-магнат ємності з ізраїльського оператора Spacecom на позиції 4°W використовував до 7 січня 2016 року, а пізніше переїхав на конкурентний супутник Astra 4A (4,8°E) люксембурзького оператора звуку.
Spacecom подав в суд на концерн Inter Media Group за дострокове розірвання з ним контракту і співпрацю з іншим оператором супутникового прийому. 14 січня 2016 року Господарський Суд Києва визнав права компанії Spacecom і зобов'язав групу засобів для завершення передачі сигналу з Astra 4A (4,8°E). З тих пір ізраїльський оператор чекав на виконання судового зобов'язання. Чи будуть найближчим часом канали Inter Media Group повернуті на супутники АМОС?

Технічні характеристики (дійсні з 8 січня 2016 року):
Astra 4A (4,8°E)
tp. B36 (12,399 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)


- Інтер (7311/7312/7311/7310; MPEG-2/SD; FTA)
- NTN (7321/7322/7321/7320; MPEG-2/SD; FTA)
- МЕГА (7341/7342/7341/7340; MPEG-2/SD; FTA)
- K1 (7351/7352/7351/7350; MPEG-2/SD; FTA)
- K2 (7356/7357/7356/7355; MPEG-2/SD; FTA)
- ЗУМ (7361/7362/7361/7360; MPEG-2/SD; FTA)
- PIXEL (7366/7367/7366/7365; MPEG-2/SD; FTA)
- Введення Відео (7371/7372/7371/7370; MPEG-2/SD; FTA)
- Euronews (7391/7392/7391/7390; MPEG-2/SD; BISS)

Технічні параметри розпочатих програм:
Amos 2 (4°W)

тп. 23 (10,806 Ггц, пол. H, SR: 30000, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)

- Інтер (33/34/33/7; MPEG-2/SD; FTA)
- NTN (2049/2050/2049/8; MPEG-2/SD; FTA)
- Euronews (1281/1282/1281/5; MPEG-2/SD; BISS)
джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024