FORUM TV-SATЧетвер
02.05.2024, 05:42

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: П`ятниця, 29.04.2016, 21:23 | Повідомлення # 871
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
В Україні розпочне мовлення перший спеціалізований

канал про
документалістику




Національна рада з питань телебачення і радіомовлення під час чергового засідання видала ліцензію телерадіокомпанії "Корисна ТБ" на супутникове мовлення під логотипом EPOQUE терміном на 10 років.
телевізор / molbuk.ua
Телеканал EPOQUE зайняв вільну нішу / molbuk.ua
"Національна рада задовольнила заяву ТОВ« ТРК "Корисна ТБ", місто Київ (логотип EPOQUE (з французької - «епоха»), видавши йому ліцензію на супутникове мовлення терміном 10 років ", - йдеться в повідомленні прес-служби регулятора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Національна рада дозволила трансляцію двох польських телеканалів

За даними прес-служби, телеканал EPOQUE стане першим в Україні спеціалізованим каналом, присвяченим документалістиці.

Згідно з повідомленням, більшу частину контенту канал планує купувати у медіа-холдингу «Медіа Група Україна» і українських продакшн-студій, а власне виробництво програм розраховує запустити через рік.

Прес-служба регулятора визначила формат телеканалу як науково-просвітницький з показом програм пізнавального та історичного характеру.

Відзначається, що телеканал EPOQUE зайняв вільну нішу. «Національна рада недавно вилучив російський документальний телеканал з Переліку дозволених для ретрансляції каналів, і цей телеканал (EPOQUE - УНІАН) входить в ту нішу, яка зараз вільна. І це крок вперед », - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби Нацради, телеканал планує розпочати мовлення в травні 2016 року.

Як повідомляв УНІАН, в ході того ж засідання Нацрада з питань телерадіомовлення видала ліцензію компанії "Дорослі канали" на супутникове мовлення під логотипом BOLT терміном на 10 років.

Нацрада з телерадіомовлення є конституційним, постійно діючим колегіальним органом, метою діяльності якого є нагляд за дотриманням законів України у сфері телерадіомовлення, а також здійснення регуляторних повноважень, передбачених цими законами

29.04.2016

УНІАН


RATVODДата: Понеділок, 02.05.2016, 06:26 | Повідомлення # 872
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
З 1 травня 2016 року EU MUSIC припиняє

використання супутникового ретранслятора
.






slavasamДата: Понеділок, 02.05.2016, 12:57 | Повідомлення # 873
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Два польські канали з ліцензіями в Україні


Українська Національна Рада з питань телебачення і радіо випустила ліцензії на мовлення в країні двох каналів відмінний, власником якого є компанія SPI International. Мова йде про канали Кіно Росія Музика International і Kino Polska International. Обидві станції мають ліцензії польського регулятора KRRiT, виданий 16 жовтня 2013 року. В даний час їх можна спостерігати в Сполучених Штатах завдяки пропозицію Dish Network.
Kino Polska International і Кіно, Польська Музика International, є міжнародними версіями польських каналів, відповідно, Кіно Росія, Кіно Росія Музика. Станції почали додання 20 липня 2012 року, і з самого початку доступні в рамках американської платформи Dish Network. Обидва канали віщають свою програму 23 години на добу, не перериваючи блоків рекламою.
- Ці канали не передають контент сексуального змісту, відверто сексуального характеру, сцен надмірного насильства, фільмів жахів і демонстрації, які не дозволені на території України, - повідомив прес-секретар Української Національної Ради по телебаченню і радіо.

Кіно Росія Музика International є програмою, адресованому, перш за все, для любителів польської музики, поп-культури, документа і кіно. Кінотеатр Росія International-це канал, присвячений популяризації польського кіно за кордоном.

Kino Polska International і Кіно, Польська Музика International найближчим часом поповнять асортимент українських кабельних мереж, а в майбутньому, можливо, також супутникових платформ. Канали на Україні повинні транслюватися російською мовою і без реклами.
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Понеділок, 02.05.2016, 14:06
slavasamДата: Середа, 04.05.2016, 15:49 | Повідомлення # 874
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Запущено новий молдавський канал


Телерадіо Молдова сьогодні запустила свій другий телевізійний канал.

Канал під назвою Молдова 2 віщає цілодобово і має національне покриття в кабельних мережах.

Молдова 2 є універсальним каналом і містить у своїй сітці мовлення ключові спортивні заходи, в тому числі - показ Олімпійських ігор у Ріо і Євро-2016, які пройдуть цього літа.
джерело
slavasamДата: Неділя, 15.05.2016, 14:53 | Повідомлення # 875
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Українські телеканали поскаржилися на глушіння сигналу


За інформацією, яка опублікована на сайті видання «MediaSAT», 11 і 12 травня відбувалося незаконне глушіння частоти з якої транслюються такі відомі українські канали як «Еспресо», «Донбас», «NLO TV» і т. д. Скарги надійшли від представників медіагрупи «Україна» і телеканалу «Еспрессо». Глушіння невідомого походження здійснювалося у вечірній прайм-тайм приблизно з 21.00 до 22.30 за місцевим часом.

Судячи з опублікованої інформації, атака здійснювалася на транспондери з параметрами мовлення 11766 Hor SR 27500 FEC 3/4 (телеканал «Еспрессо») і на 12130 Ver SR 27500 FEC 3/4 (канали медіагрупи «Україна»).
Оператор супутника «Astra 4A», компанія SES, надав інформацію, що технічні несправності на супутнику в цей час були виключені і нібито було вплив сигналу високої потужності.
Джерело можливої атаки на українські телеканали не встановлено.
На зазначених частотах також мовлять кіноканали «TV 1000», телеканал Верховної Ради, релігійний «Глас» та ряд інших. Скарг на перешкоди трансляції з «Astra 4A» від даних броадкастеров не надходило.
Опублікована інформація про глушении супутникового сигналу українських каналів є далеко не першим випадком в історії супутникового телебачення. За останні 10 років відомі кілька фактів глушіння сигналу: так перешкод піддавалися сигнали каналів BBC та «Голос Америки», що віщають на Іран; в 2014 році атакам, нібито з Західної частини України, піддавалися канали, які транслювалися на Крим з позицій 53 і 55 градусів східної довготи, а в свою чергу українські мовники скаржилися на глушіння телеканалу «Інтер».
джерело
slavasamДата: Неділя, 15.05.2016, 15:40 | Повідомлення # 876
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телебачення В'єтнаму вперше в історії

почало передавати випуски теленовин російською мовою


Міжнародний супутниковий державний телеканал В'єтнаму VTV4 почав передавати щоденні півгодинні випуски телевізійних новин російською мовою. Випуски новин російською мовою можна дивитися по буднях о 19 годині за Московським часом (відповідно у 23 години по Ханойскому часу). Супутниковий канал VTV4 в європейській частині Росії доступний в некодованому вигляді через популярний супутник Hotbird 13 гр. E. Архів випусків також можна подивитися на сайті каналу в Інтернеті тут (зазначимо, що випуск новин на офиц. сайті VTV4 іменується як Bản tin tiếng Nga, тобто, буквально, «бюлетень новин російською мовою»), або на відповідному каналі в YouTube. В останньому випадку на каналі VTV4 в YouTube необхідно вибрати плейлист «Програми російською мовою». Запуск телебаченням В'єтнаму теленовин російською мовою відбувається вперше в історії. При цьому зауважимо, що тестові програми російськомовних теленовин на в'єтнамському каналі VTV4 стартували ще минулої осені, а в 2013-20114 рр. на VTV4 деякий час виходило щотижневе телеобозрение російською «В'єтнам»
В даний час випуски новин російською мовою VTV4 додалися поряд з випусками новин на китайському і щотижневої програмою на японському. Традиційно ж VTV4 транслює англійською, французькою та в'єтнамською для діаспори. Канал VTV4 був запущений в 1998 р.

VTV4 входить до складу в'єтнамської телевізійної мовної держ. компанії Vietnam Television (VTV, Đài Truyền hình Việt Nam), яка віщає з дев'яти загальнонаціональним і шести регіональним телеканалам. Зауважимо, що у В'єтнамі всі телеканали і радіостанції належать державі.
Нагадаємо принагідно, що з 1975 року півгодинні передачі російською мовою передає канал іномовлення державної в'єтнамської радіостанції «Голос В'єтнаму». Нині ці програми доступні у В'єтнамі і на суміжних територіях на середніх хвилях, а по всьому світу – на коротких хвилях, а також на супутнику (в Європі супутник Hotbird 13 гр. E, радіоканал VOV в некодованому вигляді) і в Інтернеті через сайт станції тут.
Всього канал іномовлення радіо «Голос В'єтнаму» працює на 12 мовах. Крім російської, це англійський, французький, німецький, іспанський, японський, китайський, лаоська, тайський, кхмерська, індонезійська і в'єтнамський для діаспори.
джерело
slavasamДата: Середа, 18.05.2016, 18:58 | Повідомлення # 877
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Euronews з'явився в новому вигляді




Міжнародний новинний телеканал Euronews кардинально змінив свій вигляд і корпоративний стиль.

В рамках ребрендингу канал отримав новий логотип і нову колірну палітру, які були розроблені компанією Lambie-Nairn.

В Euronews відзначають, що новий візуальний вигляд каналу був розроблений з урахуванням реалій та вимог цифрової епохи, при цьому була проведена повна графічна реконструкція» новинних блоків, основних програм та цифрових продуктів телеканалу.

Грегорі Самак, що займає Euronews посаду керівника відділу мовлення і програмного маркетингу, каже: «Нова концепція бренду чітко демонструє розуміння колективом Lambie-Nairn потреб оновлення каналу з метою завоювання нової аудиторії. Новий стиль несе в собі динамічну ідентичність, яка допоможе Euronews зберегти свої позиції найбільш популярного новинного каналу в Європі».
В рамках нового корпоративного стилю компанія Lambie-Nairn розробила цілий ряд ключових елементів – ідентифікатори-перебивки, заставки новин, набір інструментів для промо-кампаній, рекламні постери і брендинг нової версії сайту.
джерело
slavasamДата: Середа, 01.06.2016, 21:19 | Повідомлення # 878
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Moscow-SAO → Сьогодні запустився телеканал клубу КВН "КВН ТВ"




1 червня стартувала мовлення нового цілодобового розважального каналу КВК ТБ, що є спільним проектом ТВО "Ред Медіа" (компанія входить в субхолдинг "Газпром-Медіа Кіно і телебачення"/ГПМ КІТ у складі холдингу "Газпром-Медіа") та телевізійного творчого об'єднання "АМІК".

Цільовою аудиторією КВК ТБ є громадяни Росії та країн близького зарубіжжя в віці від 18 до 75 років. Його ефірну сітку складають ігри Вищої та Прем'єр-ліги Клубу веселих і кмітливих, записи фестивалів в Юрмалі і Сочі, програми про КВН, спецпроекти, передачі за участю зірок КВН та російського шоу-бізнесу. Крім цього, між програмами планується показувати нарізки з кращих номерів Квну різних років і ліг.

Дистрибуція сигналу нового телеканалу буде організована з платформи супутникового оператора "Триколор ТВ", з супутників Eutelsat 36B і "Експрес-АТ1". Сам канал вже доступний у мережі "Триколора" в пакеті "Єдиний", плюс, ведуться переговори про включення КВК ТБ до складу пакетів інших операторів платного ТВ.

Очікується, що канал буде поширюватися не тільки в Росії, але й на території країн СНД і Балтії в мережах кабельного та супутникового телебачення.

На момент старту мовлення в ефірі КВК ТБ не буде реклами, проте в подальшому планується її розміщення на телеканалі.

Додамо, що канал пропонується в SD-форматі. Генеральним директором КВК ТБ став Олександр Олександрович Масляков.
джерело
slavasamДата: Субота, 04.06.2016, 18:05 | Повідомлення # 879
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В Україні з'являться три нових телеканали




На сьогоднішньому засіданні Нацрада з питань телебачення і радіомовлення пролицензировал ще три українських тематичних телеканалу умовної групи «Саттелеком» – «Наука», «Терра» і «Фауна». Ліцензії строком на 10 років отримала компанія «Алма», власниками якої вказані Анатолій Сальник (52%) і його сини Володимир (24%) і Максим (24%).

Телеканали будуть мовити із супутника AMOS (відповідно, оператор – ізраїльська компанія Space-Communication) в кодованої версії (вказана BISS-кодування, яка вважається найбільш ненадійною). У списку третіх осіб, крім чотирьох родичів, вказані телеканали «ТРОФЕЙ» (ТОВ «Трофей ТВ»), «Дача» і «Епоха» (ТОВ «Корисне ТБ»), а також компанії «Континет ТБ» (дистрибутор телеканалів) і «Саттелеком» (піднімає всі ці телеканали на ізраїльський супутник).

Представляв телеканали генпродюсер Андрій Ведмідь. Він розповів, що «Наука» буде просвітницьким мовником, «Терра» – туристичним, «Фауна» – про тварин. Половина контенту для телеканалів поки що закуплена в Росії, але в 2017-му мовник планує розгорнути власне виробництво. Телеканали будуть платними, без реклами – компанія планує поширювати їх також по країнах СНД.
джерело
RATVODДата: Четвер, 09.06.2016, 10:56 | Повідомлення # 880
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
beIN Media Group завершила поглинання

супутникової платформи
Digitürk




Катарська компанія beIN Media Group офіційно стала власником турецької служби платного телебачення Digitürk.

Турецька супутникова платформа Digitürk офіційно продана катарській компанії beIN Media Group, яка є спортивним крилом медіа-імперії Al Jazeera.

Як повідомляє турецька щоденна газета Sabah, договір про продаж платформи був підписаний 2 червня після трирічної аудиту, проведеного турецьким Фондом ощадних вкладів і страхування (TMSF).

Компанія beIN проведе оплату фінансових зобов'язань за договором по завершенню 60-денного періоду після його підписання щоб уникнути можливих відмов, які можуть стати причиною судових процесів.

Генеральний директор компанії Digitürk Юміт Ёнал заявив, що катарська компанія виплатить 60% від загальної суми договору в 2016 році, а залишок - в 2017.

Сторони не вказують точну суми платежів, однак, за припущеннями експертів, вартість угоди становить понад 1 мільярд доларів.

Компанія Digitürk, що надає свої послуги понад 3,5 мільйона передплатників, володіє правами на трансляцію футбольних матчів Турецької Супер-ліги до кінця сезону 2016-2017.

Нагадаємо - в 2013 році 53% акцій Digitürk перейшли у власність Фонду ощадних вкладів і страхування (TMSF) від Çukurova Holding в рамках відшкодування заборгованості останнього перед державним органом. Решта 47% Digitürk належали американській інвестиційній групі Providence Equity Partners.

Вперше про укладення угоди з придбання катарським медіахолдингом турецької супутникової платформи світові ЗМІ повідомили майже рік тому. Тоді передбачалося, що для завершення процесу покупки знадобиться не більше декількох місяців, але як бачимо - процес затягнувся.

Відзначимо, Насеру Аль-Хелайфі, катарському бізнесменові, який купив Digitürk, також належить французький професійний футбольний клуб Парі Сен-Жермен.

- 6 червня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: Середа, 15.06.2016, 11:43 | Повідомлення # 881
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
«112 Україна» знову програв

Нацраді в суді




8 червня Київський апеляційний адміністративний суд відмовив телекомпаніям «ТВ Вибір», «Аріадна ТВ», «Партнер ТВ», «Лідер ТВ» і «Новий формат ТВ», які працюють під логотипом «112 Україна», в задоволенні апеляційної скарги і постановив залишити в силі рішення від 20 квітня.

Про це повідомляється на сайті Національної ради.

Національна рада на засіданні 11 червня 2015 прийняв рішення, згідно з яким компаніям відмовлено в переоформленні ліцензій в частині зміни програмних концепцій. Не погодившись з рішенням регуляторного органу, ліцензіати звернулися до Окружного адміністративного суду Києва для того, щоб визнати ці рішення протиправними та скасувати їх дію.

Судова інстанція, розглянувши справу 20 квітня цього року, прийняла рішення про відмову позивачам у задоволенні вимог. Це судове рішення було оскаржене мовниками в Київському апеляційному адміністративному суді, який, в свою чергу, залишив рішення Окружного адміністративного суду міста Києва без змін. Тобто, в питанні переоформлення програмних концепцій телекомпаніям «ТВ Вибір», «Аріадна ТВ», «Партнер ТВ», «Лідер ТВ» і «Новий формат ТВ» все ще відмовлено.

Нагадаємо, що «112 Україна» звертався до регулятора із проханням про внесення змін до програмних концепції вже 12-й (!) Раз.

Аліса Стоянова

- 13 червня, 2016

Mediasat


slavasamДата: Вівторок, 21.06.2016, 17:11 | Повідомлення # 882
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Квартал 95» і «1+1 Медіа» запускають спільний розважальний канал




«Квартал 95» і «1+1 Медіа» запускають спільний розважальний канал
Студія «Квартал 95» і компанія «1+1 Медіа» оголосили про запуск в серпні супутникового каналу «Квартал ТВ», повідомляє прес-служба «1+1 Медіа».

«Квартал ТВ» – розважальний канал, орієнтований на молоду аудиторію (14-49 років). Його програмна сітка буде сформована з популярних в Україні і в світі шоу, фільмів і серіалів, анімаційних проектів «Кварталу 95», а також спеціально придбаного контенту західних виробників. Разом з тим основний контент каналу – телевізійні продукти національного виробництва.

Зокрема, такі рейтингові програми, як «Вечірній Квартал», «Ліга сміху», «Вечірній Київ», «Країна У», «Чисто News», «Розсміши коміка», серіали «Свати», «Слуга народу», «Родичі» і інші, будуть доступні глядачам у цілодобовому мовленні без перерв на рекламу.

«Ми віримо в потенціал цього проекту, впевнені в тому, що апробований світовий досвід «платного ТБ» з часом стане звичним для українських глядачів, які зможуть дивитися цікавий і якісний контент без реклами», – зазначив художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше «Квартал 95» планував запустити канал «Квартал ТВ» спільно з Film.ua, однак компанії не змогли договоририться про умови співпраці.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 04.07.2016, 18:19 | Повідомлення # 883
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Громадське» вирішило змінити дизайн



Телеканал «Громадське» ось-ось кардинально зміниться. Керівництво мовника оголосило тендер на редизайн логотипу, створення візуальної айдентики і фірмового стилю мовлення, а також швидкий ребрендинг. Заявки приймаються лише від великих креативних агентств. Всі подробиці тендеру, який триватиме до 14 липня (переможця назвуть 18 липня), можна дізнатися тут.

Мабуть, у зв'язку з триваючими розбірками з Романом Скрипіним зміна лого для керівництва мовника - важливий пріоритет. Може, саме нова візуальна айдентика поверне, нарешті, глядача?
джерело
slavasamДата: Понеділок, 04.07.2016, 18:27 | Повідомлення # 884
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«UA TV» тепер доступний абонентам Kartina.TV



Нагадаємо, що послуги даного сервісу доступні передплатникам в будь-якому куточку світу, де є підключення до мережі Інтернет.

«UA TV» на сервісі Kartina.TVТакже, як повідомляється на сайті МІП, ТВ-канал іномовлення України збільшив свою присутність в населених пунктах Молдови. Раніше сигнал «UA TV» могли приймати лише абоненти компанії SRL «Arax-Impex», які проживають у столиці країни. Але тепер дивитися програми та передачі госканала іномовлення можна в аналогових кабельних мережах компаній «Megatrafic» р. в Кишиневі, SRL «Tele Luci» в р. Орхей, SRL «VTV Media» у р. Вулканешти, SRL «Bas Digital» в р. Бессарабка, SRL «Teleghium» в р. Чадир-Лунга, SRL «5TV» в р. Комрат, SRL «Maximarin2 в р. Твардіца і SRL «Dolmar Impex» в с. Мінжир.

Нагадаємо, що дивитися канал «UA TV» вже можуть телеглядачі таких країн, як Естонія, Грузія, Болгарія, Польща, Латвія, Данія та Ізраїль.
джерело
RATVODДата: Четвер, 07.07.2016, 10:28 | Повідомлення # 885
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
JimJam в 16 : 9



Компанія AMC Networks International Central Europe провела зміни в поширенні дитячого каналу JimJam.
Станція перейшла від старого формату 4: 3 на сучасний широкоформатний 16: 9.

Старі шоу, виконані в 4: 3 транслюються в так званому pillar boxu, тобто в 16: 9 з чорними смугами з боків екрана.

Крім зміни формату відео був замінений на оригінальний 3D логотип JimJam варіант в 2D.
Йдеться взагалі про перше коригування логотипу JimJam з моменту свого запуску в 2007 році.

AMC Networks збирається робити подальше оновлення в ефірі - протягом наступного місяця повинен в 16: 9 розпочати мовлення і телебачення Spektrum Home.



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024