FORUM TV-SATСубота
18.05.2024, 10:07

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
SerjogaДата: Вівторок, 21.07.2009, 16:03 | Повідомлення # 121
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Російські телеканали почали мовлення

в Латинській Америці

Телеглядачі країн Латинської Америки отримали доступ до російських каналів. Першою російською компанією, що вийшла на латиноамериканський ринок мовлення стала ВГТРК, яка управляє декількома телеканалами ( "Росія", "Вести", "РТР-Планета", "Культура" та інші).Про це у вівторок, 21 липня, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу медіа-холдингу.

Як відзначається в повідомленні ВГТРК, поступившем в розпорядження агентства, телеканал "РТР-Планета" почав мовлення у відкритому незакодірованном вигляді.Так, наприклад, подивитися програми в "РТР-Планета" тепер можуть абоненти Панамського кабельного оператора "Cable Onda", передплатниками якого є 80 відсотків населення страни.Через два тижні в Латинській Америці буде запущений інформаційний канал "Вести".

ВГТРК наголошує, що найближчим часом компанія домовиться з місцевими кабельними мережами про включення телеканалу "Вести" в базові пакети своїх послуг. Очікується, що незабаром телеканали ВГТРК будуть доступні жителям Еквадору, Домініканської республіки, Аргентини та Бразилії.

Навесні 2009 року в Латинській Америці розпочав мовлення російськомовний телеканал "Inter Russia TV Channel", що базується в Панамі. Основне завдання каналу - інформувати мешканців латиноамериканських країн про життя в регіоні, а також у Росії та світі.

SerjogaДата: Вівторок, 21.07.2009, 16:04 | Повідомлення # 122
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Російські телеканали змушені

домовлятися з «піратами»

Найдієвішим для російських ЗМІ способом захисту авторських прав в Інтернеті є компроміс з «піратами», вважають представники федеральних телеканалів.

«На сьогоднішній день найбільш актуальний спосіб боротьби з« піратством »в Інтернеті - просто домовитися», - сказав представник ВГТРК Олексій Захаров, виступаючи на «круглому столі» «Захист об'єктів авторських і суміжних прав друкованих та електронних ЗМІ від їх незаконного використання в мережі Інтернет ».

За його словами, інших способів боротьби з піратством на сьогоднішній день немає. «Необхідно знаходити компроміс з тими сайтами, які розміщують наш контент», - зазначив Захаров.

Він нагадав, що нещодавно ВГТРК вдалося укласти мирову угоду з порталом Мail.ru, який розміщав контент держкомпанії без будь-яких домовленостей з нею.

Представник НТВ Антон жайворонків підтримав свого колегу. «Безумовно, найбільш дієвим способом є компроміс. Що стосується великих сайтів, таких як Yandex.ru, Mail.ru, Rambler.ru, з ними простіше підписати договір про взаємний обмін контентом, тому що вони зацікавлені працювати легально », - підкреслив він.

За словами представників телеканалів, одна з основних проблем боротьби з «піратством» - відсутність можливості відслідковувати незаконне розміщення контенту в Інтернеті.

«Для того, щоб відстежувати таке розміщення потрібні людино-години - постійна робота людей, які б це відслідковували і зверталися до адміністрації сайта-порушника, щоб закрити цю інформацію», - зазначив представник ВГТРК.

Учасники круглого столу прийшли до висновку, що у вересні в Держдумі або Торгово-промисловій палаті необхідно провести нараду щодо створення постійно діючої робочої групи, яка б допомагала ЗМІ в боротьбі за авторські права.

сточнік: РІА Новини

RATVODДата: Середа, 22.07.2009, 09:29 | Повідомлення # 123
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Доступно тільки для користувачів

RATVODДата: Середа, 22.07.2009, 09:39 | Повідомлення # 124
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
RATVODДата: Середа, 22.07.2009, 09:51 | Повідомлення # 125
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
RATVODДата: Середа, 22.07.2009, 10:35 | Повідомлення # 126
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
RATVODДата: Четвер, 23.07.2009, 21:32 | Повідомлення # 127
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Canal Digitaal розпочав обмін ресіверів

Почато обмін приймачів голландським абонентам платформи Canal Digitaal Satelliet, які мали проблеми з прийомом телеканалів протягом обміну карт умовного доступу Seca MediaGuard 3. Оператор пропонує безкоштовний обмін супутникових приймачів. Подібний обмін провела вже бельгійська платформа DTH TV Vlaanderen.

У Голландії абоненти можуть до 31 липня обміняти свої приймачі на Thomson TS4H SD або зробити обмін тюнера HD на Philipsa DSR7121 HD за 59 євро. Єдиною умовою обміну є підписання угоди на 12 місяців.

Додатково, оператор TV Vlaanderen прийняв рішення про припинення продажу окремо карт умовного доступу з 15 серпня. Починаючи з цієї дати карту можна купити разом з приймачем або модулем CI.

sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl


RATVODДата: Четвер, 23.07.2009, 22:02 | Повідомлення # 128
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Оголошено список рекомендованих ресіверів

для перегляду платформи TivùSat

Компанія TivùSat повідомила детальну інформацію про ресівери, які будуть необхідні
для перегляду італійської платформи, яка стартує
31 липня.

На брифінгу компанія заявила, що ресівери від фірм ADB, Humax і Telesystem будуть доступні до початку мовлення платформи. Крім того виробники Auriga, Digiquest, Emme Esse, Fracarro, FTE, Global, Melchioni і Topfield випустять свої апарати на ринок у вересні. Ряд IDTVs (цифрових телевізорів) від LGE, Panasonic, Samsung, Sony, і Vestel протягом року з'являться на ринку Італії.

Приблизна вартість складе99 Евро, в тому числі карта умовного доступу Nagravision.

Для прийому платформи TivùSat з супутника Hot Bird 13Е рекомендується супутникова антена діаметром від 60 і 90cm.

В даний час жодних договорів для перегляду платформи укладати не потрібно, хоча такий варіант передбачається в майбутньому, Mediaset може використовувати платформу, для розширення послуг Mediaset Premium.

sat.net.ua по матеріалах broadbandtvnews.com


RATVODДата: Четвер, 23.07.2009, 22:08 | Повідомлення # 129
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
НОТ оголошує про революцію

в світі телебачення

Вранці 20 липня компанія НОТ, вперше в світі, оголосила про початок чергової революції в світі телебачення:
декодер перетворюється на ігрову консоль
.

У ці дні компанія НОТ починає здійснення цього грандіозного проекту. На першому етапі учасниками проекту стануть 1000 чоловік, що належать до самих різних вікових категорій. Їм буде надано право першими випробувати весь асортимент як нових, так і найбільш популярних ігор для персональних комп'ютерів і ігрових консолей, з високим рівнем графічного виконання і зручним ігровим пультом.

Ігри здійснюватимуться за допомогою телевізійного декодера, а це означає, що немає необхідності в покупці ігрової консолі і, відповідно, ігор для цієї консолі.
Опит, що проводився компанією НОТ впродовж останнього року, показав, що близько 45% населення Ізраїлю грають в дигитальные ігри, причому лідирують підлітки: вони складають 66%, молодь - 34%, дорослі - 38.6%. В той же час, загальний показник обхвату населення іграми із застосуванням ігрових консолей складає всього 14.3%.

Ці цифри свідчать про наявність величезного потенціалу гейминга (gaming), якими можна буде тепер скористатися за допомогою телевізійного декодера.

У введенні цієї революційної новини брала участь компанія старт-ап Playcast, що спеціалізується у сфері гейминга. Playcast пропонує комплексний пакет рішень, від придбання ліцензій на ігри і до технологічного рішення, включаючи поширення контента на сервери і розробку програмного забезпечення для відеосерверів, об'єднуючу вже існуючі мережі VOD.

З точки зору технології, впровадження в сферу Gaming зажадало безпрецедентної підготовки, оскільки НОТ - перша в світі компанія, впроваджувальна технологію ігрових серверів в кабельну мережу. Технологічна підготовка включала побудову передових комп'ютеризованих графічних мереж в центрах мовлення, і розробку можливостей перетворення консольних і комп'ютерних ігор, що позбавляє від необхідності розробки спеціальних ігор для цієї нової технічної бази.
Найбільш складним завданням, яке необхідно було вирішити інженерному відділенню НОТ, був пошук доріг скорочення часу реакції: того часу, який проходит з моменту натиснення на кнопку ігрового пульта і до здобуття реакції на екрані в режимі реального часу. Це необхідно було зробити для того, щоб забезпечити можливість грати в самі передові ігри, розроблені для ігрових консолей і РС.

Бізнес-модель в даний час проходит перевірку, але в той же час можна сказати, що в ціну входитиме щомісячна абонементна плата за широкий пакет ігор, і додаткова плата за ігри Преміум. Комерційна презентація гейминг-услуг відбудеться в першому кварталі 2010 року.

Найбільші світові компанії гейминга, а також кабельні компанії Європи і США дуже зацікавилися даним продуктом і найближчими місяцями повинні прибути до Ізраїлю для ознайомлення з ним і з технологічною розробкою, яка дозволяє застосовувати його в мережі кабельного мовлення.

Останніми роками НОТ є лідером інновацій у сфері ізраїльського ТБ: революційне введення послуги НОТ VOD в лютому 2005 року; записуючий декодер MAGIC в листопаді 2005 г.; декодер високої резолюції HD і трансляція передач HD у вересні 2006 року; послуга Start Over в листопаді 2007 року. А тепер - гейминг-услуга, що дозволяє перетворити декодер на ігрову консоль.

Герцль Озер, генеральний директор НОТ, сказав на прес-конференції: «НОТ - компанія, що прокладає нові технологічні дороги в світі ТБ. Я хочу виразити вдячність співробітникам різних відділень, чиє творче мислення, атмосфера співпраці і жорстке дотримання тимчасового графіка дозволили успішно виконати поставлене завдання: надати нашим клієнтам можливість скористатися плодами чергової революції в світі ТБ - перетворенням декодера на ігрову консоль».

НОТ - Насолоджуйтеся кожною миттю!
israelinfo.ru


RATVODДата: Четвер, 23.07.2009, 22:12 | Повідомлення # 130
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Телевізійна революція в Ізраїлі:

чи потрібно нам 150 каналів ?

Для кабельної компанії НОТ це була досить другорядна презентація, але саме ця прес-конференція отримала широке освітлення в пресі. Про що, власне, йшла мова? Про те, що в компанії НОТ є нові розробки, які допоможуть значно поліпшити якість відеоігор, які вона пропонує своїм клієнтам. Признайтеся чесно, коли востаннє ви заглядали на канал відеоігор кабельної компанії або її основного конкурента, супутникового телебачення Yes? Смію передбачити, що це трапляється украй рідко, якщо взагалі трапляється.

Проте компанія, проте, вирішила скликати прес-конференцію і урочисто повідомити нас про свою новину так, немов її співробітники зробили геніальне відкриття в області ядерної фізики. Багатьом журналістам було ясно, в чому причина такої дивної поведінки. НОТ намагається промацати грунт напередодні нововведення, яке увійде до дії 1-го серпня. А що повинне статися 1-го серпня?

З цього дня почне функціонувати система "територіального телебачення" (DTT), яка дозволить всім власникам телевізорів вільно приймати п'ять ізраїльських телеканалів без посередництва кабельної і супутникової компаній. Йдеться про 2-м і 10-м комерційних телеканалах, а також про 1-м державному каналі, 33-м каналі, що належить державному управлінню телемовлення, і 99-м каналі, що транслює засідання кнесета. Керівники обох мультиканальных компаній виражають упевненість, що велика частина глядачів не стане відмовлятися від пакету, що складається з 150 каналів, аби безкоштовно дивитися п'ять місцевих новинних телеканалів. Тим паче, що до двох з них (33-йому і 99-у) глядачі виявляють мінімальну цікавість.

Проте близько ста тисяч клієнтів, що щомісячно виплачують від 170 до 285 шекелів за послуги НОТ або Yes, можуть зважити нову можливість і відмовитися від багатоканального платного телебачення. Йдеться про сім'ях з низьким достатком і молодих людях, які дивляться в основному новинні і розважальні програми трьох провідних телеканалів в години прайм-тайм. Не говорячи вже про те, що записи ряду популярних програм і серіалів комерційних телеканалів доступні сьогодні в інтернеті.

За довгі роки застою у сфері телевізійних послуг ми забули, що багатоканальні платні пакети - це не перша необхідність, а надмірність, яка обходиться нам зовсім недешево. Міра обхвату аудиторії багатоканальним телебаченням досягає 90% від загального числа ізраїльських сімей. Клієнт однієї з двох багатоканальних компаній платить круглу суму за пакет, що складається з 150 каналів. При цьому він встигає дивитися лише декілька з пропонованих телеканалів.

Переважна більшість каналів йому просто нецікаві. Проте у клієнта немає вибору - він вимушений платити за весь пакет цілком. Держава, яка стягує з громадян телевізійний податок, зобов'язалася створити систему безкоштовного прийому основних телеканалів за допомогою домашньої антени, проте так до цих пір і не виконало цю обіцянку.

За 18 років існування мультиканального телебачення більшість ізраїльських громадян відмовилися від будь-якої спроби приймати телеканали за допомогою звичайної антени. Лише небагато знають, що сьогодні існує можливість приймати безліч каналів за допомогою супутникової "тарілки", встановленої приватним порядком.

Ми звиклися платити великі гроші за послуги мультиканальных компаній, ми обожнюємо безцільно клацати пультом, перескакуючи з каналу на канал. Саме на цьому заснована упевненість керівництва НОТ і Yes, що клієнти нікуди від них не подінуться. Правда полягає в тому, що більшості з нас не потрібні десятки каналів, нав'язаних нам двома монополістами.

Декілька годин в телеекрану, після важкого робочого дня, ми проводимо в компанії провідних новинних випусків трьох основних каналів і за переглядом декількох популярних телепередач 2-го або 10-го каналу. Не дивлячись на це, навіть в період кризи, ніхто не готовий відмовитися від послуг кабельного або супутникового телебачення. НОТ і Yes можуть бути спокійні.

Адар Хореш, "Маарів"

http://cursorinfo.co.il


RATVODДата: Четвер, 23.07.2009, 22:17 | Повідомлення # 131
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
RAI і Mediaset почали битву з Sky Italia

Італійський суспільний мовець RAI і пов'язуваний з ім'ям Сильвіо Берлуськоні концерн Mediaset, створенням і запуском нової платформи DTH в Італії з 31 липня, розпочали справжню конкурентну війну з News Corp’s якій належить Sky Italia.
RAI і Mediaset за допомогою нової безкоштовної платформи TivuSat збираються спільно транслювати порядка 22 канали. По редварительным домовленостях, абоненти цієї платформи повинні дістати доступ окрім трьох загальнонаціональних каналів RAI ще і до наступних комерційних італійських каналів: Canal 5, Italia 1, Rete 4 і La7, а також до каналів, що транслюються зараз на платформі RAI: Rai 4, Boing, Rai Gulp, Iris, Rai News 24, Rai Sport Più, Rai Storia, Mediashopping, Class News, Sat 2000 і K2-Kids. Також швидше за все, платформа забезпечить доступ до наступних зарубіжних каналів: Euronews, France 24, ВПС World News, TVE International, Canal 24 Horas, Arte, Deutsche Welle, ZDF і ARD.
За основу функціонування даної платформи була узята модель, використовувана у Великобританії під назвою Freesat. Італійські глядачі повинні будуть одноразово сплатити за придбання декодера і смарт-карты суму Ђ 100 ($ 140).
RAI і Mediaset володітимуть в даному підприємстві доль в 48,25% кожен, що залишилися 3,5% припадають на частку Telecom Italia.
"Наша мета полягає в тому, що досягти до 2012 року обхвату в 5% італійських сімей, які в даний час не мають доступу до каналів шляхом наземного цифрового мовлення", сказав президент Tivu Luca Balestrieri .
"Ми не є оператором платного ТБ, і ми не маємо наміру пропонувати подібне до наших абонентів в майбутньому", - додав він.
Sky Italia оголосив на початку цього тижня, що стимулюватиме своїх нових підписчиків пропозицією нових каналів і передач HDTV (у тому числі - фільмових). Оператором також декларують дії направлені на компенсацію своїм абонентам наслідків можливого виведення державних каналів RAI з платформи Sky після запуску TivuSat. Хоча переговори про продовження існуючого контракту, який витікає в кінці липня між RAI і Sky Italia все ще продовжуються.
"Запуск TivuSat не вплине на комерційну стратегію RAI і її переговори з Sky Italia", відмітив заступник генерального директора RAI Giancarlo Leone.
Sky Italia пропонує RAI Ђ 425 млн. як оплата за трансляцію її каналів, Rai Sat і Rai Cinema, в перебігу семи років, але RAI відкинув цю пропозицію, яка в даний час не включає три FTA державних загальнонаціональних каналу.

Істочник:Форум журналу MEDIASAT

RATVODДата: П`ятниця, 24.07.2009, 00:35 | Повідомлення # 132
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Глядачі « НТВ+ » і « Триколор ТБ »

цього року можуть залишитися без нових каналів,

а « Оріон-Експрес » без нового супутника

За повідомленнями з різних джерел, запуск супутника Eutelsat W7 в позицію 36 гр.с.д. у поточному році не відбудеться. Так сайт NASA повідомляє, що запуск відбудеться в 2010 році.

Можна передбачити, що перенесення пов'язане з банкротством платформи «Морський старт», оскільки запуск супутника був запланований з цієї платформи ракетою «Зеніт».

Нагадаємо, що після прибуття W7 в позицію 36 гр.с.д. повинна була розширитися транспондерна ємність для мовлення російських DTH-пакетів «НТВ+» і «Триколор ТБ», а супутник «Eutelsat Sesat», що звільнився, - відправитися в позицію 80 гр.с.д. на заміну аварійному супутнику «Експрес AM2»

RATVODДата: П`ятниця, 24.07.2009, 22:09 | Повідомлення # 133
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Російські канали з'явилися

в стільникових мережах Ізраїлю

В Ізраїлі відбувся запуск мовлення телеканалів « РТР-планета » і « Вести »
в мережах мобільного телебачення (в стандарті 3G).

Канали ВГТРК тепер доступні підписчикам найбільших ізраїльських стільникових мереж
« ORANGE » і « CELLCOM ».
[/c]

Ізраїль сьогодні є одним зі світових лідерів по використанню мобільних технологій для перегляду телебачення.

Кількість 3G абонентів в мережах «ORANGE» і «CELLCOM» складає 400 тис. і 250 тис. відповідно.

Найближчим часом планується доповнити мовлення каналів в прямому ефірі послугою «відео за запитом» (VOD), що дозволяє користувачеві мобільного телебачення формувати контент відповідно особистим інтересам.

polit.ru


RATVODДата: П`ятниця, 24.07.2009, 22:23 | Повідомлення # 134
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
До кінця року UPC Polska додасть нові канали

За інформацією польського порталу dvbnews.pl найбільший кабельний оператор в Польщі UPC Polska незабаром запустить декілька нових тематичних каналів.

За словами Патрісиі Голос, директори по комунікаціях UPC Polska, в даний час UPC працює над оновленням списку каналів і до кінця року без сумніву з'явиться декілька нових телеканалів.

Найімовірніше першим новим телеканалом в пропозиції UPC Polska стане канал присвячений полюванню і рибалці - The Fishing & Hunting Channel.

UPC Polska надає три види послуг: кабельне телебачення, широкосмуговий доступ до інтернету і стаціонарної телефонії.

sat.net.ua по матеріалах dvbnews.pl


RATVODДата: Субота, 25.07.2009, 09:38 | Повідомлення # 135
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Sky digital шукає нові телеканали

Sky digital, британська цифрова платформа, оголосила про те, що протягом місяця можна викупити що звільнилися місце на транспондері, в результаті відходу каналів Setanta Sports. Приблизна вартість вільного місця на платформі складе близько 1 мільйона фунтів. Процесом укладення договорів і залученням нових телеканалів до складу платформи займатиметься фірма Canis Media.

Нагадаємо, що в даний час компанія Canis Media займається запуском каналу присвяченому фитнесу - La Muscle TV. Старт телеканалу запланований на 27 липня.

3 серпня 2009 р. на платформі почне мовлення ще один новий телеканал ESPN - спортивний канал, який транслюватиме англійську і шотландську Прем'єр Лігу по футболу.

Так само слід зазначити, що з 1 вересня 2009г. Sky змінює ціни на свої послуги як для нинішніх так і для нових абонентів.

sat.net.ua по матеріалах dvbnews.pl


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024