FORUM TV-SATСубота
04.05.2024, 11:02

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Субота, 18.07.2009, 10:21 | Повідомлення # 106
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
31 липня 2009р. старт італійської

супутникової платформи Tivù Sat

31 липня на супутнику Hot Bird, (13E) відбудеться запуск нової супутникової DTH-платформы з Італії - Tivù Sat. Основний пакет платформи сформують 19 італійських телеканалів. В середині липня в продаж поступлять супутникові термінали з картою доступу до послуг платформи Tivu Sat. Орієнтовна вартість складе около100Ђ. Абоненти, в яких є приймачі з підтримкою системи умовного доступу Nagravision зможуть замовити карту доступу (її пришле телекомпанія RAI). В цьому випадку не буде необхідності в покупці нового ресівера - необхідно сплатити лише вартість за доставку карти.

На початку 2010 року в продаж поступлять САМІ модулі, які дозволять здійснювати перегляд каналів платформи на великій кількості моделей ресіверів, що є на даний момент.

До складу платформи увійдуть:

10 телеканалів від телекомпанії RAI: Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Rai4, Rai Gulp, Rai Gulp +1, Rai Sport +, RaiNews24, Rai Storia, а також Rai Edu 1.

7 телеканалів від холдингу Mediaset: Canale 5, Rete 4, Italia 1, Iris, Boing, Boing+1, Mediashopping.

А також деякі інші італійські канали: La7 і Sat 2000.

Пізніше планується і запуск каналів у форматі високої чіткості.

В даний час доки не вирішено - чи кодуватимуться (у складі платформи Tivu Sat) телеканали, на які у вищеперелічених італійських телекомпаній немає прав на трансляцію за межами території Італії.

RAI і MEDIASET мають по 48 відсотків акцій нової DTH-платформы, а останніми 4-мя відсотками володіє Telecom Italia Media.

Детальнішу інформацію можна взнати на офіційному веб-сайті Tivù Sat

sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl

SerjogaДата: Субота, 18.07.2009, 10:34 | Повідомлення # 107
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
В Америці померла людина,

якій довіряли все

В Америці помер самий відомий телеведучий країни.
Уолтера Кронкайта називали "людиною, якій довіряють все"

У суботу, 18 липня, на 93-му році життя в Нью-Йорку помер провідний новинних випусків телеканалу Сі-бі-ес Волтер Кронкайт.

Мало хто з відомих людей того часу користувався таким довірою, як Кронкайт - коли він висловив в ефірі свою думку про те, що Америка не зможе виграти війну у В'єтнамі, то діючий тоді президент Ліндон Джонсон вирішив не домагатися переобрання на другий термін.

«Якщо я втратив Кронкайта, я втратив половину Америки», - сказав він.

Президент США Барак Обама висловив свої співчуття сім'ї покійного і назвав ведучого "голосом визначеності в невизначеному світі", і додав, що Кронкайт був еталоном, до якого повинні прагнути інші репортери.

З 1962 по 1981 рік про найважливіші події американці дізнавалися від Кронкайта - він висвітлював вбивство Кеннеді, політ американців на Місяць і скандал в Уотергейте.

"Наша робота полягає лише в тому, щоб« тримати дзеркало »- розповісти і показати громадськості, що відбулося",- Говорив сам репортер про свою діяльність.

Уолтер Леланд Кронкайт народився в місті Санкт-Джозеф, штат Міссурі,4 листопада 1916года. У 1937 році його прийняли на роботу в United Press.Коли почалася Друга світова, Кронкайт виїхав на фронт. Як репортер, він брав участь у парашутний висадці в Нормандії, літав на бомбардувальник, який здійснював наліт на Німеччину.

Після війни Кронкайт став одним з репортерів, що висвітлювали Нюрнбергсій процес.Довелось йому працювати і в Москві - перед початком "холодної війни".

З 1962 року Волтер Кронкайт став обличчям телеканалу Сі-бі-ес. Його незворушний подача найважливіших новин швидко завоювала довіру американців.

Кожен репортаж телеведучий закінчував словами: "Ось так воно і є", передає Бі-бі-сі.

SerjogaДата: Субота, 18.07.2009, 10:36 | Повідомлення # 108
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Втікайте від телевізора,

як від вогню

Літо. Довга телевізійна сієста. Ведучі каналу "Росія", регулярно появлятся в міжпрограмному просторі, рекламують НЕ продукцію рідної контори, а ... саме літо й радості з ним зв'язані, немов закликаючи глядачів відірватися на час від улюбленого "ящика" і скуштувати принад самого життя. Провідний московських "Весті" Михайло Зеленський радіє можливості поїздити на роликах. Провідний федеральних "Весті" Ернест Мацкявічюс ділиться планами покататися на велосипеді. І кожен в кінці свого короткого спічу обов'язково нагадує: "Літо! Росія!"

Добре бути молодим - тоді доступні і ролики, і великі, і відпочинок на екзотичних островах. Але середньостатистичний телеглядач - людина зрілого віку з досить скромними фінансовими можливостями. І в сфері його інтересів пріоритет, як і раніше, не великий, а телик.А в телику - повтори, повтори і повтори. Телеканали, вичерпавши все те, що зберігалася у них в загашнику, пропонують глядачеві освіжити враження від одного разу вже бачив. Канал "Росія" організував цілу документальну "лінійку", куди увійшло те, що він вважає кращим у цьому жанрі.В "кращому" зійшлися разом блистательной "Метро" Єлизавети Листовий та сумнівні "Велика таємниця води", "Обережно! Ген скорпіона", "По той бік життя і смерті. Пекло".

Два останніх фільму показали один за одним на минулому тижні.Перший - про генно-модифіковані організми, які, проникаючи в людини з їжею, погрожують перетворити його в мутанта, монстра, а може, й зовсім змінити людську природу.Від цих чертових ГМО убезпечити неможливо - хіба що перестав взагалі купувати продукти в магазині і повністю перейшовши на натуральне господарство.Посмотришь таку "страшилку" на ніч, пригадати не так давно показану на іншому каналі жуть про обколотое антибіотиками м'ясо - і зовсім не будеш їсти. Але зовсім не їсти не можна - помрешь. Але, може, хоч на тому світлі знайдеш довгоочікуване заспокоєння?

Дудки!Подивишся на ніч дивлячись іншу "страшилку" - "По той бік життя і смерті. Пекло" - і не будеш не тільки є, але і спати: станеш щоночі орудують з боку на бік, пріпоміная свої гріхи і прікідивая, в якому з кіл шеолу окажешься особисто ти після смерті за гріхи тяжкі.

На початку фільму автори описують пекло таким, яким його уявляє клерікали різних конфесій і вразливе художники: грішників з искаженном від мук особами поміщають то в геєнни огненної, то в крижані Тухля болото.Але ж головне, що намагаються довести автори фільму: інший світ існує не тільки в багатій уяві художників, але й на самому справі.Свідчення очевидців, які побували в стані клінічної смерті і побачили не світло в кінці тунелю, а темнота, підкріплені новітніми дослідженнями вчених, підтверджують: "той світ" - реальність, поки що не дана кожному з нас у відчуттях і ліцезреніі.Хіба що алкоголіків і наркоманів, допівшімся і обколовшімся до чортів ... Священик Андрій Кураєв говорить: "Господь нас трохи засліпив, і ми не бачимо тих, хто живе поруч із нами".Тобто монстрів і демонів, на вигляд дуже схожих на людей, но на самом деле - посланців з того жахливого світу, де більшість із нас обов'язково потрапить, бо безгрішним не знає природа.

Втім, Господь засліпив простих людей, а телебачення як раз наділив виняткової зоркостью до усякої нечисти ... І чим отвратительное ці посланці диявола, ніж виразніше на екрані цокот їх копит - тим більше у них шансів стати героями фільмів і програм. Канал НТВ теж повторює "краще".Перш програма "Очна ставка", що спеціалізується на показі цих самих монстрів, виходила раз на тиждень. Тепер же йде кожним непозднім ввечері, і глядачі мають змогу відвідувати ад ежевечерне, а не після життя і смерті.Перед їх очима проходять відбуватися педофилии, маньяки, трансвеститы, повії і торговці живим товаром.

Програма під назвою "Голая фіз-ра" явила публіці педагогів-педофілів.Один з них - керівник шкільної спортивної секції - під час занять закривав спортзал на ключ і стасківал з вихованців труси, доручаючи іншим вихованцям знімати ці "заняття" на відеокамеру.Тренер-витівники як і раніше на волі і, анітрохи не смущаясь телевізійників і батьків своїх учнів, пояснює цей дивний педагогічний метод бажанням утихомирить некерованих дітей.Кадри, запечатлевшіе нетрадиційні методи навчання та виховання, демонструються частіше, ніж реклама: до рекламної паузи, після неї і часто під час самої програми.При цьому ні дітям, що зазнали цієї "педагогічної процедурою", ні їх батькам, ні, повторю, фізруку-збоченця не закривають осіб, і вони жваво згадують, як це було, дискутуємо, допомагають чи усміренію непокірних дітей зняті під час занять труси.

Все це відбувається в непозднее час, коли біля телевізорів збираються домівники разом з дітьми, які перебувають на канікулах. Я далеко не впевнена, що всім батькам вистачить розуму відігнати від тлетворного "ящика" своїх малолітніх дітей.Частина з них, навпаки, посадити дитя з повчанням: "Дивись, як буває! Будь бдітелен!" А багатьом дорослим взагалі плювати, що дивляться їхні діти. Ось вони і набираються ума-розуму самостійно, і зовсім незрозуміло, що відкласти їх неокрепшіх ще мозгах після подібних переглядів.

А вони лякають адом після життя і смерті! Втім, є ще один різновид пекла після життя і смерті - телевізійні спогади про покійного. За життя про більшість знаменитих спочилих говорили як про небіжчика - або добре, або нічого.Після смерті не зрозуміло звідки вилезающіе домробітниці, кравці, сусіди починають згадувати, як вони, хвороби, пили, немов чоботярі, собачілісь з домашніми, жмотнічалі, словом, вели себе бессердечно і аморально - зовсім як дядя Вася з шостого поверху, не що дає життя своїм близьким .

Але навіть якщо ТБ і хоче згадати знаменитого небіжчика добрим словом, все одно часто виходить якась лажа.На цьому тижні в студії "Пусть говорят" пом'янути ушедшего в інший світ Василя Павловича Аксьонова зібралася безпрецедентно гідна компанія: Белла Ахмадуліна, Борис Мессерер, Євген Рейн, Віктор Єрофєєв, Марк Розовський. Такий компанії ця студія, мабуть, ще не видала.І посил у творців шоу начебто благородний. А все одно подібна тема саме в цьому форматі здається недоречно і навіть образливий по відношенню до великого усопшему.Так, все б тільки розвели руками, якщо б ті ж гідні люди рушили згадувати свого дорогого друга і видатного сучасника в "Дом-2". Всьому своє місце.Тому що і вчора, і позавчора, і третього дня тут же, в студії "Пусть говорят", поливали один одного брудом найрізноманітніші маргінали і моральні виродками.І завтра вони будуть робити те ж саме - в проміжках між поминальним словами програма зазывает глядачів на обговорення нових тем: "Всі проблеми в моєму житті з-за зайвої ваги", "Я народила від зірки", "Моя бабуся - тиран". Словом, аура цієї студії безнадійно зіпсована.Маска, що називається, приросла.

У аксеновском випуску ніякої бруду, в общем, не було, але і масштаб особистості героя как-то скукожілся. У одного з друзів залишили після монтажу спогади про горілку, яку вони разом з Аксьонова любили вживати підігрітою.У другого - епізод відвідування дорогущую устричного ресторану в Америці, у третього - свідоцтво про пристрасті письменника до жіночого підлозі і піжонской одязі. Зрозуміло, і це все про нього, про Аксьонова: і жуір, і ловелас, і (у свій час) випівоха.

Літо. Росія.Все в одну купу - і ГМО, і "Пекло", і зло, проделки педофілів, і палять кошенята, і смерть Аксьонова. Пекельна суміш. Краще й справді сісти на велосипед - і наутек від телевізора. Подалі від гріха.

RATVODДата: Субота, 18.07.2009, 10:37 | Повідомлення # 109
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
До запуску платформи Tivu Sat

залишилися два тижні

Через два тижні відбудеться запуск нової супутникової DTH-платформы з Італії - Tivù Sat ( детальніше про запуск ), засновниками якої є телекомпанія Rai, платформа Mediaset і Telecom Italia Media. Основною метою платформи - є надання безкоштовних телеканалів, які доступні абонентам наземного цифрового телебачення, тій частині населення, яка по технічних або географічних причинах не може користуватися послугами DVB-T мереж.

Нижче приведена технічна характеристика цифрового ресівера I-Can, який можливо буде сумісний з пропозицією платформи TivuSat (1110SH), в Італії його вартість складає 99 євро.

Джерело:

SerjogaДата: Субота, 18.07.2009, 10:37 | Повідомлення # 110
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Китай покаже в прямому ефірі
саме довге затемнення

Центральне телебачення Китаю (CCTV) буде вести пряму трансляцію самого тривалого в цьому столітті сонячного затемнення, яке можна буде спостерігати в КНР в середу, 22 липня, повідомляє агентство Сіньхуа.

Настільки тривале сонячне затемнення не спостерігалося на території Китаю з 1814 року. За словами фахівців, що наступного разу подібне явище можна буде спостерігати на території країни не раніше 2309 року.

Затемнення розпочнеться близько 9 години ранку за пекінським часом (05.00 мск). Тінь місяця буде повністю приховувати сонце протягом приблизно шести хвилин.За розрахунками фахівців, це природне явище можна буде побачити в 11 провінціях Китаю, розташованих на південному заході, півдні, сході і в центральній частині країни.
Часткове сонячне затемнення можна буде побачити в більшості країн Східної Азії та Океанії.Вчені стверджують, що це буде "саме яскрава і важлива подія в русі світил в нинішньому столітті".

RATVODДата: Понеділок, 20.07.2009, 15:58 | Повідомлення # 111
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Антипіратські дії TV Vlaanderen

Фламандська супутникова платформа TV Vlaanderen, що діє в Бельгії, почала гострі дії між іншим судові проти піратських способів перегляду пропозиції цього пакету - головним чином йде тут мова про так званий кардшаринге . Антипіратська операція проведена по відношенню до постачальників цих послуг і фізичних осіб в двох країнах, де вони мають клієнтів, а саме в Бельгії і Голландії .

Згідно інформації голландського двотижневого журналу Totaal TV, платформа TV Vlaanderen почала в останні тижні боротися з нелегальною діяльністю фізичних осіб. Один з постачальників нелегальних послуг кардшаринга був також і головним ділером платформи TV Vlaanderen . Зайняті сервери, і покладено край добре організованому промислу нелегального відкритого доступу на перегляд послуги TV Vlaandaren . Промисел був професійно підготовлений, мав моніторинг послуг для клієнтів, які відразу обслуговувалися у випадках появи будь яких проблем .

Цивільні судові процеси вестимуться в співпраці з іншими постраждалими операторами, такими як CanalSat, Canal Digitaal і BSkyB, а також систем доступу Nagravision, Irdeto і Viaccess.

RATVODДата: Понеділок, 20.07.2009, 20:43 | Повідомлення # 112
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Незабаром Азербайджан зможе

надавати супутникові послуги

Незабаром Азербайджан зможе надавати супутникові послуги, заявив міністр зв'язку і інформаційних технологій Алі Аббасов.

«У 2011-2012 роках Азербайджан планує запустити два телекомунікаційні супутники, які охоплять країни Східної Європи, Північної Африки, СНД, Центральної Азії і Східної Африки. Увійшовши на міжнародний супутниковий ринок, Азербайджан здійснюватиме послуги супутникової теле- і радіотрансляції, інтернету, передачі даних, міжнародного телефонного трафіку і інші послуги», - сказав міністр.

За його словами, вигідне географічне розташування Азербайджану має велике значення з економічної і політичної точки зору. Це створює умови для того, щоб країна грала міжнародну роль як інформаційний центр між Заходом і Сходом. Це підвищить економічний потенціал країни, і створить потребу в забезпеченні інформаційної безпеки, необхідної в процесі створення космічних технологій.

У листопаді 2008 року президент Азербайджану Ільхам Алієв підписав розпорядження про створення космічної промисловості, включаючи запуск телекомунікаційних супутників.

novosti.az


RATVODДата: Понеділок, 20.07.2009, 20:48 | Повідомлення # 113
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Старі телевізори

не дають мінчанам дивитися ТБ

УП «Мінській телевізійній інформаційній мережі» (МТІС), кілька днів тому повністю змінили частотний план трансляції телепрограм. Одні телеканали поміняли звичну частоту, інші - зовсім пропали.
Як пояснив заступник директора по виробництву Олександр Жітовоз, цей захід був необхідний у зв'язку з підготовкою до впровадження цифрового мовлення в системі кабельного телебачення.
Правда, співробітники МТІС не передбачали, що новина викличе такий суспільний резонанс...

Причина ж того, що у багатьох мінчан окремі канали просто пропали, криється ..... старих телевізорах, експлуатованих 10 і більше років. Як пояснили в УП «Мінські телевізійні інформаційні мережі», в телевізорах 3-го і 4-го поколінь працює селектор каналів «СКМ-24», який із-за своїх технічних характеристик може не відтворювати окремі частоти. Тому передачі і фільми і виявилися поза зоною досяжності.
Для вирішення цієї проблеми в МТІС рекомендують купити новий телевізор.

Автор публікації: Сергій ПЕТРОВ
tv.sb.by


RATVODДата: Вівторок, 21.07.2009, 09:23 | Повідомлення # 114
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Cyfra + : послуга Multiroom

за 35 zі в місяць

Найімовірніше, вже в наступному місяці Cyfra+, стане першою супутниковою платформою в Польщі, що запустила послугу Multiroom, яка дає можливість перегляду двох різних каналів на двох незалежних один від одного ресіверах, оплачуючи при цьому один абонемент.

За інформацією редакції DVBnews.pl ціна нової послуги відрізнятиметься від ціни представленою на прес-конференції, організованій торік з нагоди десятиліття існування платформи Cyfra+. Вартість послуги Multiroom складе 35 злотих в місяць. Сервіс Multiroom буде доступний лише абонентам пакетів Prestiїowego+ і Prestiżowego HD+. Можливо в майбутньому платформа надасть доступ до послуги і інших підписчиків.

Завдяки послузі Multiroom абоненти дістають можливість незалежного прийому каналів з платформи Cyfra+ на двох тюнерах за ціною однієї абонплати. У двох приймачах замість карт умовного доступу, потрібно буде розмістити спеціальний модуль, який декодуватиме сигнал.

Більше подробиць на тему Multiroom чекайте незабаром...

sat.net.ua по матеріалах dvbnews.pl


RATVODДата: Вівторок, 21.07.2009, 10:44 | Повідомлення # 115
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
CS Link міняє

систему умовного доступу

Чеська національна супутникова платформа CS Link планує в 2009 році почати тестування системи умовного доступу Irdeto, до якої остаточно планує перейти до кінця поточного року. Ця система була выбирана для заміни використовуваної в даний час системи СА - Cryptoworks.
Свого часу Irdeto придбав Cryptoworks в рамках покупки у філії Philips підрозділу CryptoTec в лютому 2006 року. Потім почалася поступова міграція клієнтів, використовуючих Cryptoworks на останню версію системи Irdeto.
В даний час, 60% акцій оператора CS Link, належить голландській корпорації SP D Corporation, а останні 40% були придбані GES Media Asset для окремих акціонерів.
Хоча CS Link недавно анонсував свій варіант HD каналів, в даний час подальша перспектива розширення пакету цього оператора (у тому числі і HD каналів) залишається, невизначеною.
Перехід до системи Irdeto спільно з використанням симулькрипта з Cryptoworks, є неминучим і застосовується відносно кожного оператора, який використовує систему для доступу Cryptoworks.

Джерело: Форум журналу MEDIASAT


RATVODДата: Вівторок, 21.07.2009, 11:44 | Повідомлення # 116
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Comedy Central випробувана в UPC Direct

Супутникове телебачення UPC Direct для регіону Центральної Європи (Чехія, Словаччина і Угорщина) розширила пропозицію додавши - угорську версію Comedy Central. Ця програма є складовою частиною угорського меню.
Comedy Central Угорщині в ефірі 24 години в добу, і поширюється по всій платформі UPC Direct (Astra 1KR, 19.2 ° E), частота 10,921 ГГц, горизонтальна поляризація, SR 22000, FEC 5 / 6, DVB-S, 601 PID відео, аудіо PID 610-м Канал визначив як комедія Central_TEST. Сигнал кодується в системою Cryptoworks і Nagravision 3
Це вже друге продовження UPC Direct Угорщина . Місяць тому, в пакет увійшли Угорський і румунська версії Eurosport 2.

http://sattv.rx22.ru/ по матеріалах http://www.parabola.cz/


RATVODДата: Вівторок, 21.07.2009, 11:48 | Повідомлення # 117
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Телеканали RAI уходять

з платформи Sky Italia

Державна телекомпанія Італії RAI хоче прибрати свої телеканали з пропозиції супутникової платформи Sky Italia. Дане рішення пов'язане із запуском нової платформи TivъSat, старт якої запланований на 31 липня. Зараз ця справа передана в регуляторний орган AGCOM.

Супутникова платформа TivъSat поширюватиметься з супутника Hot Bird 13E (як і Sky Italia). TivъSat використовуватиме систему умовного доступу Nagravision. Устаткування, необхідне для прийому каналів, стоятиме близько 100 євро. TivъSat є спільним проектом RAI, Mediaset і Telecom Italia.

sat.net.ua по матеріалах dvbnews.pl

RATVODДата: Вівторок, 21.07.2009, 13:19 | Повідомлення # 118
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Поляки в Литві залишаться

без польського телебачення

"Відключення TVP ударить, в першу чергу, по сільському населенню, яке не може собі дозволити покупку супутникової антени", - вважає замглавы фонду "Допомога полякам на Сході" Веслав Тужаньськи.
22 липня витікає термін ретрансляції польського каналу TVP Polonia на території Литви. Якщо не удасться підписати нову угоду, поляки в Литві залишаться без польського телебачення. За словами глави Союзу поляків в Литві Міхала Мацкевіча, литовські поляки живуть на стику культур: «Ми повинні піклуватися про свою мову і культуру. То хіба можна так поступати, коли транслюються декілька десятків російських каналів і лише один польський, да і то з прблемами». За його словами, вже 20 років литовські поляки просять власті надати можливість дивитися інші канали, окрім TV Polonia, але марно.
«Відключення TVP в Литві ударить, в першу чергу, по сільському населенню, яке не може собі дозволити покупку супутникової антени», вважає заступник глави фонду «Допомога полякам на Сході» Веслав Тужаньськи, передає портал Kresy.pl.
Глава TVP Петро Фатал, проте, прийняв рішення не подовжувати угоду. Як вважає глава Комісії Зв'язку з поляками за межею польського Сейму Марек Боровськи, це зроблено виключно виходячи з фінансових міркувань, але заслуговує на виправдання. Боровськи вважає, що потрібно відмовитися від інших витрат і профінансувати ретрансляцію телеканалу TVP Polonia в Литві.

dkvartal.ru


SerjogaДата: Вівторок, 21.07.2009, 16:01 | Повідомлення # 119
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
"Блондинки" знайшли Залевського роботу в Москві

Відомого українського дизайнера запросили для роботи в шоу, яке запускається на одному з провідних російських телеканалів.Рішення довірити Олексію розробку стилю нового проекту московські продюсери прийняли після того, як побачили рівень його роботи в інтелектуально-розважальний проект "Хто проти блондинок?" на Новому каналі.

Серед учасниць програми Нового каналу - дівчата самих різних професій.Однією з них стала чарівна блондинка, яка займається в Росії продюсуванням телешоу, повідомляє прес-служба Нового каналу.

"Російська колега брала участь у зйомках, з цікавістю спостерігаючи за нашою телекухней, - розповідає продюсер" Хто проти блондинок? "Вікторія Забулонская.- Їй сподобалося все - і питання, які ведучий задає учасницям в ході програми, і відповіді, а особливо - робота стилістів. Запускаючи нове шоу, вона вирішила залучити до роботи Олексія Залевського ".

Телешоу, яке стартує в Росії на початку серпня, буде виходити щодня по буднях і триватиме 2 години - колосальний обсяг роботи для всієї знімальної команди. Але Олексія Залевського це не лякає.

"Збираюся працювати в звичному для себе напруженому ритмі, - зізнається він.- У мої завдання буде входити розробка іміджу та стилю провідних проекту. Я охоче прийняв пропозицію попрацювати в Росії, тому що мені цікаві новий ринок, нові люди, цікаво, як там працюють. До того ж, я давно не був у Москві. Втім, надовго залишати Україну я поки що не збираюся! "

Дивіться "Хто проти блондинок?" на Новому каналі у новому, осінньому сезоні!

Джерело - tv.ua

SerjogaДата: Вівторок, 21.07.2009, 16:02 | Повідомлення # 120
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Збитки литовської нацрада

і телебачення - 6,6 млн. литів

Чисті збитки Литовського національного радіо і ТБ (LRT) в минулому році склали 6,565 млн. литов, між тим чистий прибуток LRT в 2007 році склав 2,947 млн. литов.

Доходи LRT у минулому році, без урахування дотацій держави і коштів Євросоюзу, склали 35,236 млн.литов - на 12,8% більше, ніж у 2007 році, коли вони склали 31,229 млн. литов, йдеться в звіті про діяльність LRT за 2008 рік.

Збитки LRT до оподаткування в минулому році склали 4,139 млн. литов. У 2007-му році компанія заробила 5,761 млн. литов прибутку до оподаткування.

У 2008 році LRT виділила на інвестиції 4,957 млн. литов, що в 3,3 рази менше, ніж у 2007 році (16,328 млн. литів).

Н.С.

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024