FORUM TV-SATСубота
04.05.2024, 10:46

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Неділя, 12.07.2009, 09:21 | Повідомлення # 91
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Президент затвердив

Доктрину інформаційної безпеки України

Президент Віктор Ющенко своїм Указом затвердив Доктрину інформаційної безпеки України, повідомляє УНІАН. Документ розроблений Радою національної безпеки і оборони України на виконання абзацу 4 пункту 5 рішення РНБО України від 21 березня 2008 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення інформаційної безпеки України», введеного в дію Указом Президента України № 377 від 23 квітня 2008 року. Основною метою реалізації положень Доктрини інформаційної безпеки України є створення в Україні розвиненого національного інформаційного простору і захист її інформаційного суверенітету.

Забезпечення інформаційної безпеки України має здійснюватися за такими принципами:

- свобода збирання, зберігання, використання та поширення інформації;

- достовірність, повнота та неупередженість інформації;

- обмеження доступу до інформації виключно на підставі закону;

- гармонізація особистих, суспільних і державних інтересів;

- запобігання правопорушенням в інформаційній сфері;

- економічна доцільність;

- гармонізація українського законодавства в інформаційній сфері з міжнародним;

- пріоритетність національної інформаційної продукції.

Відповідно до Доктрини, для цього необхідна держава підтримка вітчизняного виробника інформаційної продукції та телекомунікаційного обладнання, національних операторів телекомунікацій, зокрема, шляхом створення нормативно-правових, фінансових, фіскальних та інших передумов для підвищення їх конкурентоспроможності на світовому та національному ринках інформаційних та телекомунікаційних послуг.

У документі зазначається, що в інформаційній сфері України вирізняються такі життєво важливі інтереси:

1) особи:

- забезпечення конституційних прав і свобод людини на збирання, зберігання, використання та поширення інформації;

- недопущення несанкціонованого втручання у зміст, процеси обробки, передачі та використання персональних даних;

- захищеність від негативного інформаційно-психологічного впливу;

2) суспільства:

- збереження і примноження духовних, культурних і моральних цінностей Українського народу;

- забезпечення суспільно-політичної стабільності, міжетнічної та міжконфесійної злагоди;

- формування і розвиток демократичних інститутів громадянського суспільства;

3) держави:

- недопущення інформаційної залежності, інформаційної блокади України, інформаційної експансії з боку інших держав та міжнародних структур;

- ефективна взаємодія органів державної влади та інститутів громадянського суспільства при формуванні, реалізації та коригуванні державної політики в інформаційній сфері;

- побудова та розвиток інформаційного суспільства;

- забезпечення економічного та науково-технологічного розвитку України;

- формування позитивного іміджу України;

- інтеграція України у світовий інформаційний простір.

http://telekritika.ua


RATVODДата: Понеділок, 13.07.2009, 16:53 | Повідомлення # 92
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Об'єднання Showtime Arabia і Orbit Group

Компанія Projects Co (KIPCO) з Кувейту оголосила про об'єднання своїх платформ Showtime Arabia і Orbit Group. Showtime Arabia і Orbit Group є піонерами сектора платного телебачення на ринку арабських країн. Об'єднання двох платформ це дуже хороше повідомлення для абонентів, працівників, а також регіональних телекомпаній на Близькому Сході. Нові абоненти дістануть доступ до 70 телеканалів.

Компанія KIPCO має 73% акцій Showtime Arabia, а залишилася частина належить американській компанії Viacom Group.

sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl

RATVODДата: Понеділок, 13.07.2009, 21:16 | Повідомлення # 93
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Англійська цифрова супутникова телекомпанія " Propeller "

куплена китайським бізнесменом

[13-07-2009]

Китайський підприємець з міста Венчжоу (східна провінція Чжецзян) Е Маоси від імені своєї корпорації "Сицзін" купив англійську цифрову супутникову телекомпанію "Propeller".

Як передає "K2kapital", Е Маоси, на початку 2009 року що супроводжував Прем'єра Держради КНР Вень Цзябао під час його візиту до Англії, звернув увагу, що телекомпанія в умовах кризи не отримує державної підтримки. Тоді ж був поміщений протокол про наміри про її придбання китайським підприємцем. "Після піврічних зусиль операція була завершена і власником стала корпорація "Сицзін", - вказують місцеві ЗМІ.

Е Маоси, відповідаючи на питання китайських журналістів, повідомив, що метою придбання телекомпанії є "активна пропаганда китайської культури, історії, традицій, розвитку китайської економіки, китайських підприємців, усунення недовір'я в Європі до Китаю".

"Propeller", як мовиться в повідомленні, віщає на 10 країн Європи, а в 2008 році у Венеції вона отримала спеціальну премію як краща супутникова телекомпанія. Раніше інший підприємець з Веньчжоу також придбав телекомпанію в Об'єднаних Арабських Еміратах.

news.liga.net


RATVODДата: Вівторок, 14.07.2009, 19:27 | Повідомлення # 94
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Тимошенко за реформування телебачення і радіомовлення

2009/07/14

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко виступає за реформування телебачення і радіомовлення. Про це вона сказала на торжествах з нагоди 10-ліття партії "Батьківщина". Прем'єр відзначила, що на сьогоднішній день засоби масової інформації використовуються в основному для того, щоб скомпрометувати своїх політичних конкурентів. "Замість того, щоб подавати людям ті речі, які піднімають в кризу дух, замість того, щоб нести добре слово упевненості і надії... замість того, щоб сказати країні, чим гордитися, ми бачимо на всіх каналах чорний тягучий монолітний піар, який просто заполонив все", - сказала Тимошенко.

Вона обіцяє, що після того, як переможе на виборах Президента, розвиватиме суспільне телебачення і радіомовлення. "Перше, що ми повинні зробити, коли прийдемо до повноцінної влади, яка дасть нам можливість наводити лад в країні, нам потрібно зробити суспільне телебачення і радіомовлення. Нам необхідно прибрати олігархічні і залежні політичні структури від формування інформаційної політики", - сказала Тимошенко. При цьому вона також відзначила, що необхідне, аби редакційна політика стала законом і нормою журналістської діяльності.

Як повідомляло агентство, в середині червня Верховна Рада відмовилася створити суспільне мовлення замість державних телерадіоорганізацій.

http://www.ukranews.com


RATVODДата: Вівторок, 14.07.2009, 19:29 | Повідомлення # 95
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
У Грузії мають намір скоротити

присутність російської мови на телебаченні

2009/07/14

На грузинському телебачення надто багато російської мови, заявив один з лідерів парламентської більшості країни Георгій Габашвілі. На його думку, російська мова домінує над грузинською в зарубіжних художніх, документальних і анімаційних картинах, які показують в кінотеатрах і по телебаченню.

У міністерстві культури Грузії вирішили, що всі фільми транслюватимуться без перекладу і з грузинськими субтитрами. Опозиція на це заявила, що власті хочуть насильно змусити народ вивчати іноземні мови, передає РСН.

http://www.polit.ru


RATVODДата: Вівторок, 14.07.2009, 19:35 | Повідомлення # 96
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Європа згортає медіапроекти для білорусів

Ще не так давно фактично щороку в Європі стартував новий радио- або телепроект для Білорусі. Сьогодні в наявності зворотна тенденція: час в ефірі скорочується, фінансування проекту урізується або його і зовсім закривають. Із-за кризи, унаслідок нормалізації стосунків між Білоруссю і Брюсселем або із-за неефективності проектів? Фактично по всіх причинах одночасно.
Мовлення на Білорусь на мові титульної нації має довгу історію. У 1950 році «Радіо Ватикан» почало готувати передачі по-белоруськи. У 1954 році по-белорусски заговорило американське «Радіо Свобода», в 1958-1965 роках білоруська мова звучала в ефірі «Радіо Мадрид».

Активно розвивалися подібні проекти і в останнє десятиліття. В кожного з них свій формат, свої спонсори, своя аудиторія. У 2000 році в ефір з Вільнюса вийшла «Балтійська хвиля», в 2004 році в Стокгольмі почала роботу білоруська служба Шведського радіо, в жовтні 2005 року радіостанція «Німецька хвиля» з Бонна стала випускати передачу «Білоруська хроніка». У 2006 році з Белостока почало віщати «Радиє Рация», з Варшави - «Еўрапейськає радые для Беларусі», стали випускатися в ефір телепередачі «Вікно до Європи» на телеканалі RTVi. В кінці 2007 року з'явився супутниковий телеканал «Белсат», який транслюється з Варшави.

Але вже з 2008 року спостерігається зворотна тенденція. Із-за недостатнього фінансування «Німецька хвиля» була вимушена піти на скорочення ефірного часу передачі для білорусів на російській і білоруській мовах. Весной 2009 років передача як така перестала існувати, але новини про Білорусь на російській і білоруській мовах виходять на частоті російської служби.

Виникли проблеми в «Радиє Рация». Зокрема, ряд білоруських журналістів звільнилися, порахувавши, що із-за політики керівництва робота радіо недостатньо професійна і дуже локальна, орієнтована в основному на білоруську діаспору в регіоні Белостока.

З 6 липня телеканал «Белсат» скоротив мовлення до чотирьох годин на добу, аби заощадити засоби в період відпусток. Поки обіцяно, що це скорочення тимчасове, лише на липень і серпень, і 6 вересня «Белсат» повернеться до колишнього об'єму мовлення.

Джерело - mmr.net.ua


RATVODДата: Вівторок, 14.07.2009, 20:48 | Повідомлення # 97
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Німецький Sky зриває угоду

з Deutsche Telekom

* 2009-07-13
* джерело: adtv

Німецька супутникова платформа Sky Deutschland виразила незгоду телекомунікаційному операторові Deutsche Telekom, що стосується дистрибуції вмісту в рамках платформи IPTV T-Entertainment. Спікер німецької платформи, відомої раніше як Premiere сказав, що обоє союзу проводили наполегливі переговори, проте безповоротно вирішено про розрив угоди дистрибуції.
До останнього сезону, Premiere і Deutsche Telekom співробітничали при трянсляциях матчів Бундесліги. У наступному сезоні займеться цим Костянтин Медієн.

99,8 відсотків пайовиків Sky Deutschland затвердило зміну назви фірми Premiere, до якої офіційно дійшло 4 липня 2009 року.
www.satkurier.pl

RATVODДата: Четвер, 16.07.2009, 10:32 | Повідомлення # 98
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Комісія Ради підтвердила

фальсифікацію продажу « Інтеру »

ТСК парламенту по розслідуванню обставин смерті Ігоря Плужникова підтвердила встановлений експертизою факт фальсифікації його підписів на документах об відчуження акцій телеканалу Інтер.
Про це повідомив депутат від БЮТ Андрій Портнов, який є главою цієї комісії, повідомляє УНІАН.

Крім того, за його словами, під час засідання ТСК було підтверджено, що справа про банкротство одного з найбільших акціонерів "Інтера" - асоціації "Діловий світ" - сфальсифіковано.

У свою чергу депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявила про намір звернутися до міжнародних правозахисних організацій із закликом допомогти не допустити тиску влади на медіа, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Дуже тривожним є той факт, що Тимчасову слідчу комісію з питань розслідування обставин смерті Плужникова і заволодіння невідомими особами його власністю, акціями телекомпанії "Інтер" БЮТ прагне використовувати як механізм політичного тиску на найбільш рейтинговий в Україні телеканал", - відзначила вона.

"БЮТ і сама Юлія Тимошенко своїми діями і висловами не раз доводили, що в них одна мета - повний контроль над "Інтером", особливо - перед президентськими виборами", - вважає депутат.

"То, як сьогодні члени БЮТ разом з комуністами похапки сфабрикували нібито виводи парламентської комісії, ще раз підтверджує: вони не зупиняться ні перед чим. БЮТ прагнутиме застосувати до "Інтеру" рейдерську атаку", - заявив Герман.

Вона відзначила, що, як глава парламентського комітету з питань свободи слова і інформації, вона "вимушена звернутися до міжнародних правозахисних організацій із закликом допомогти захистити українські медіа від рейдерських атак влади, зберегти свободу слова в Україні і нагадати політикам найважливіші принципи і основи демократії".

Як відомо, колишній власник "Інтеру" Плужников, який володів 71% акцій телеканалу, помер в червні 2005 року.

Незабаром після цього його вдова продала 61% компаній нинішньому першому заступникові глави Служби безпеці України Валерію Хорошковському.

Ініціатор створення Тимчасової слідчої комісії відносно "Інтеру" депутат від БЮТ Володимир Піліпенко заявляв, що є дані про те, що передача прав власності на телеканал здійснена незаконною дорогою.

ТСК по розслідуванню обставин смерті Плужникова і заволодіння невідомими особами його власністю - акціями телекомпанії "Інтер" була створена 19 травня за ініціативою БЮТ.

RATVODДата: Четвер, 16.07.2009, 11:34 | Повідомлення # 99
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
В Росії " недитячі " фільми

приберуть з денного телеефіру

2009/07/15

Законопроект "Про захист дітей від інформації, що заподіює шкоду їх здоров'ю і розвитку", прийнятий Держдумою в першому читанні, має на увазі заборона на трансляцію по телебаченню інформації, яка може завдати шкоди здоров'ю і розвитку дітей, з 06:00 до 23:00. Про це стало відомо газеті "Відомостям". На думку представників телеканалів, якщо закон набере чинності, то в "дитячий" час з телеефіру пропадуть практично всі кінофільми.

На думку думського комітету з питань сім'ї, жінок і дітей, що підготував закон і пов'язані з ним поправки в норми, що діяли, дітям може нашкодити інформація, що "містить нецензурну лайку, спонукаюча до вживання наркотиків, алкоголю, курінню, заняттю азартними іграми, що провокує на каліцтво, допустимість насильства або жорстокості, що обгрунтовує або реабілітовуюча". "Фактично ми не зможемо показати до 23 годин жодного фільму - ні 'Рембо', де вбивають людей, ні 'Дівчаток', тому що там п'ють горілку", - заявила "Відомостям" перший заступник гендиректора холдингу "Рен ТБ" Лариса Прігородова.

Якщо закон набере чинності в тому вигляді, в якому він існує зараз, то телеканали втратять значну частину аудиторії, а услід за нею - до 20 відсотків доходів від реклами, вважає віце-президент Асоціації комунікаційних агентств Росії Олександр Мітрошенков. Перше читання законопроекту відбулося 24 червня.

"Відомості" пишуть, що закон передбачає деякі "послаблення" для кінокартин і передач з "недитячим" вмістом. Так, якщо в них присутні не лише сцени насильства, але ще і його засудження разом із співчуттям до жертви, то ці матеріали можна буде передавати в ефірі з 21:00.

Раніше Regnum повідомляв, що закон ділить інформаційну продукцію на 6 категорій: "універсальна" (тобто для всіх), "до 6 років", "з 6 років", "з 12 років", "з 16 років" і "з 18 років". Відповідні знаки повинні розташовуватися на першій сторінці або титульному аркуші видання або з'являтися на початку кожної телепередачі.

Також закон накладає обмеження на розміщення реклами в дитячих фільмах і передачах: мінімальна перерва між рекламними блоками повинна складати 30 хвилин. З передач тривалістю менш півгодини рекламу пропонується вилучити зовсім, пишуть "Відомості". Крім того, рекламу алкоголю і тютюну планують заборонити розміщувати на відстані до 500 метрів від установ, які відвідують діти.

lenta.ru


RATVODДата: П`ятниця, 17.07.2009, 13:24 | Повідомлення # 100
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Три чверті телеглядачів

Доступно тільки для користувачів


RATVODДата: П`ятниця, 17.07.2009, 13:40 | Повідомлення # 101
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
У Україні телеканали можуть

майже безкарно порушувати правила мовлення

ПРИВІД

Президент США Джордж Буш підписав закон, що посилює покарання за непристойності на радіо і телебаченні. За порушення закону ЗМІ тепер доведеться платити штраф в розмірі близько напівмільйона доларів. По нових вимогах, і лібералізмом, що раніше не відрізнявся, американським телекомпаніям і радіостанціям заборонено видавати в ефір матеріали з "непристойним" вмістом. Зокрема, таким вмістом вважатимуться програми відверто сексуального характеру, а також яскраво виражене насильство і вживання нецензурної лексики. Цікаво у зв'язку з цим з'ясувати можливості фінансового впливу на контент каналів з точки зору моралі в Україні.ФАБУЛА

Показуючи сексуальні сцени, канали хоч і ризикують бути оштрафованими, але завжди можуть послатися на свободу слова

У Україні подібний механізм хоч і існує на папері, але на практиці не реалізовується. Отримати штраф з телеканалу більше шансів має санітарний лікар, чим Національний радий з питань телебачення і радіомовлення. Представники останнього все ж сподіваються, що незабаром отримають більше повноважень. Втім, за законами бюрократії багато повноважень не буває. Лише від них, на жаль, залежить полягання законності в контрольній конкретному державному органу сфері. Тому що контора, що не має повноважень накладати штрафи і проводити перевірки, не то що страху, навіть пошани інший раз не викликає у несвідомих вітчизняних суб'єктів.

Але телебачення і радіомовлення - це особлива сфера суспільного життя, без якого в сучасних умовах неможлива ні суспільна, ні політична діяльність. Тому вона останнім часом залучає до себе все більше уваги. Після всім відомого скандалу під час трансляції фіналу змагань по американському футболу за участю Джастіна Тімберлейка і Джанет Джексон Християнська коаліція і Батьківський радий з телебачення США добилися суворого фінансового покарання телеканалу, що зарвався, який таким чином намагався підвищити свій рейтинг. Зрештою Федеральна комісія із зв'язку США оштрафувала телекомпанію на 550 тисяч доларів. Наслідком цього інциденту і можна рахувати ухвалення згаданого вище закону, у зв'язку з яким американським каналам доведеться порівнювати потенційний прибуток від рейтингу, зростання якого можна добитися шляхом показу відвертих програм, з розмірами штрафів.

Нова редакція Закону "Про телебачення і радіомовлення" дозволяє Нацраді застосовувати до каналів, що порушують правила мовлення, санкції у вигляді стягнення штрафу

Відмітною особливістю нашого суспільства є його схильність міняти політичні погляди під впливом телепередач. Тому держава, розуміючи необхідність контролю вмісту телевізійних продуктів, недавно внесла деякі корективи до законодавства про телебачення і радіомовлення. Зокрема, Національна порада отримала жадане право жорсткіше контролювати контент теле- і радіомовлення, у тому числі і в частині дотримання вимог Закону "Про захист суспільної моралі". Але цього виявилося недостатньо. І як і раніше Національна Порада зустрічає в своїй діяльності різні перешкоди.

Але слід сказати, що нова редакція Закону "Про телебачення і радіомовлення" дозволяє Національній пораді застосовувати до телерадіоорганізацій санкції у вигляді стягнення штрафів. Крім того, йому надані можливості контролювати побор каналів, що ретранслюються операторами кабельного телебачення, які, частенько, нічим не гидуватимуть. Тепер після трьох попереджень або неусунення порушень, по яких були винесені попередження, Нацрада може застосовувати штрафи.

ЕКСПЕРТНА ДУМКА

Представники Національного радого з питань телебачення і радіомовлення скаржаться на те, що в Україні не існує чіткого кордону між правом на свободу слова і захистом суспільної моралі. В результаті процедура залучення каналів до відповідальності не діє. Зокрема, керівник прес-служби Нацради Микола Гріценко в коментарі кореспондентові заявив: "Політика штрафів в Україні настільки незавершена і несистемна, що не є тим важелем, який би дійсно впливав на законопокірність тієї або іншої телекомпанії. Тривалий час Нацрада не могла застосовувати до порушників таку санкцію як штрафи. Цим займалася Податкова адміністрація, інші фіскальні органи аж до пожежників, але не ми". За його словами, не так давно таке право було надане. Але механізм його здійснення на практиці настільки складний, що реально змусити телекомпанію заплатити штраф практично неможливо. "Хоча випадків з порушеннями дуже багато (у питанні дотримання мовного співвідношення в мовленні, рекламного законодавства, трансляціях фільмів і т. п.), ми вимушені лише попереджати. Якщо ж справа доходить до суду, то виявляється, що відповідач є зразком законопокірності", - нарікає Н. Гріценко. Як приклад прес-секретар Нацради привів випадок з попередженням телеканалу "ТЕТ", який, не дивлячись на позицію Поради, продовжує транслювати передачі "Вікна" і "Будинок-2". "Після такого і повинні слідувати штрафні санкції. Але "ТЕТ" звинуватив Нацраду в тиску і переніс питання в площину утиску свободи слова", - підсумував Гриценко.

ВИСНОВОК

Таким чином, в Україні існує правова основа для дії на вміст телевізійних каналів і його коректування фінансовими методами. Проте український глядач доки не може визначитися, якою з цінностей віддати перевагу: моралі або свободі слова. Зважаючи на це питання про кордони застосування до телекомпаній фінансових санкцій ще довго знаходитиметься залежно від громадської думки, яка формується телебаченням. Тішитися, проте ж, можна тим, що законодавець тепер уповноважив Нацраду карати рублем канали, що порушують правила мовлення.

http://www.ligazakon.ua


RATVODДата: П`ятниця, 17.07.2009, 14:43 | Повідомлення # 102
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
« РуСат » отримав дозвіл на частоти Ku-діапазону.

У планах: організації в Росії
послуг супутникового зв'язку для рухливих об'єктів
.

16 липня 2009г.

Оператор супутникового зв'язку «РуСат» отримав рішення Держкомісії по радіочастотах (ГКРЧ) про виділення смуги частот в діапазоні Ku для розгортання мережі рухливого супутникового зв'язку з використанням геостационарных супутників. Видане рішення дозволить «РуСат» почати практичні кроки по організації в Росії послуг супутникового зв'язку для рухливих об'єктів.
На сьогоднішній день «РуСат» вибирає технологію і постачальника устаткування систем супутникового зв'язку для подальшого розвитку послуг. Потім оператор оснастить устаткуванням демонстраційний об'єкт з метою дослідження попиту на послугу і визначення потенціалу ринку. Після проходження процедури сертифікації устаткування і виділення частот Головним радіочастотним центром (ГРЧЦ) оператор планує почати надання послуг - за попередньою оцінкою, з середини 2010 р.
Створення нового напряму діяльності «РуСат» за поданням послуг зв'язку на рухливих об'єктах зажадає модернізації центральної станції оператора в Москві. У планах «РуСат» - дооснастити станцію додатковим приемо-передающим устаткуванням. Розвиваючи нову послугу, «РуСат» використовує досвід реалізованого в 2003-2006 рр. спільно з оператором зв'язку Connexion by Boeing проекту за поданням доступу в Інтернет в літаках, що здійснюють транзитний переліт через Росію.
На першому етапі «РуСат» планує надання послуг для зарубіжних авіакомпаній, що здійснюють транзитні перельоти з Європи в Азіатсько-тихоокеанський регіон. Наступний етап розвитку нового напряму - надання послуг широкосмуговому зв'язку для цілого ряду засобів пересування, включаючи літаки і вертольоти бізнес- і військовій авіації, морські і річкові судна різного класу, железнодорожный і автотранспорт.

Джерело:


RATVODДата: П`ятниця, 17.07.2009, 16:06 | Повідомлення # 103
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Про позачергові загальні збори акціонерів

ВАТ « Газпром космічні системи »

14 липня 2009 року відбулися позачергові загальні збори
акціонерів
ВАТ « Газпром космічні системи »

Збори схвалили крупну операцію ВАТ «Газпром космічні системи» з ВАТ «Інформаційні супутникові системи» імені академіка М.Ф.Решетнева» на виконання робіт із створення космічного комплексу «Ямал-300» з космічним апаратом «Ямал-300К».

Проект передбачає створення і запуск в 2011 році в орбітальну позицію 90 градусів східної довготи супутника «Ямал-300К». На супутнику будуть встановлено 8 транспондерів з-діапазону і 18 транспондерів Ku- діапазону по 72 Мгц кожен. Зони обслуговування супутника орієнтовані на обслуговування Росії і країн СНД. Промінь, що перенацілюється, призначений для використання на міжнародному ринку.

В рамках цього проекту ВАТ «Газпром космічні системи» є замовником, а також розробником і постачальником корисного навантаження, службового каналу управління і технічних засобів наземного комплексу управління.

Збори акціонерів прийняли також рішення про збільшення статутного капіталу компанії шляхом розміщення по відкритій підписці 7 882 008 звичайних іменних бездокументних акцій номінальною вартістю 100 крб. кожна. Ціна розміщення додаткових акцій складає 484,67 крб. за одну акцію.

В даний час розмір статутного капіталу ВАТ «Газпром космічні системи» складає 65 683 400 рублів і роздільний на 656 834 звичайних іменних акції номінальною вартістю 100 рублів.

Вирішення об збільшення статутного капіталу ВАТ «Газпром космічні системи», прийняте зборами акціонерів, направлено на розвиток бізнесу компанії.


RATVODДата: П`ятниця, 17.07.2009, 22:19 | Повідомлення # 104
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Німецький оператор Kabelkiosk на цьому тижні

завершив перехід на супутник Eurobird 9A .

В той же час мовлення телеканалів Kabelkiosk з позиції 8W припинені. Протягом останніх декількох місяців устаткування тисячі кабельних мереж, які обслуговує Kabelkiosk перенастроювали на нову орбітальну позицію.

"Тепер ми можемо продовжити нашу стратегію розвитку", сказав Martine Rutenbeck, головний виконавчий директор Eutelsat VisAvision GMBH. На супутнику Eurobid 9A Kabelkiosk може використовувати ресурси 38 доступних транспондерів, в порівнянні з 20 транспондерами на старій позиції.

На даний момент, Kabelkiosk пропонує більше 120 каналів, але планує збільшити пропозицію додаючи HD-каналы і послуги VOD.

Джерело:
http://www.broadbandtvnews.com/2009....bird-9a

RATVODДата: Субота, 18.07.2009, 10:15 | Повідомлення # 105
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Доступно тільки для користувачів

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024