FORUM TV-SATП`ятниця
05.03.2021, 12:55

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт ресіверів. Схеми. JTAG » Ремонт тюнерів Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010 (Характерні поломки)
Ремонт тюнерів Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010
viskomДата: Понеділок, 01.06.2009, 20:43 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1949
Статус: Оффлайн
Ремонт тюнерів ( 3329 В )

Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010

Характерні поломки Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010

==============================================================================
Характерні поломки Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010
є багато неполадок подібних від Globo 3000-6010 які описані тут
--------------------------------------------------------------------------------------
-Тюнер після грози,злетіли настройки(ууууу) і пропав колір(pal,ntsi).Прошивав через RS232,i джітагом ,колір не появився.---проблема рішена заміною кварцового резонатора
----------------------------------------------------------------------------------------
GLOBO 7010A--не бачить супутників
Openfox 7010 софт 1.3.94--вночі була гроза і від розетки був відєднаний але зєднаний був з тарілкою (перед грозою бажано звичайно розєднювати) .На другий день включати --а він жодного супутника не бачить.,при цьому індикація ,список каналів присутні тюнер нормально реагує на пульт,настройки Diseg C -такі як треба.----Після прошивки тюнера все знову запрацювало.
*Перед грозою або під час тривалого відлучення бажано відєднювати тарілку від тюнера.
---------------------------------------------------------------------------------------
GLOBO 7010A --не бачить супутників ,цифрова індикація є,тюнер нормально реагує на пульт.Перепрошивка тюнера не вірішила проблеми.Напруги живлення всі в нормі, на ант.вході є напруга 13v-17v (в залежності від поляризації) ,індикації рівня сигналу нема.--
на материнці на вхід трьохвольтового стабілізатора LD33 позначений на платі U5 не поступало 5в.Відновив монтаж і все запрацювало (причина прогнив пістон по 5в)
------------------------------------------------------------------------------------------
глобо 7010а.шиється канали перемикаються на Lnb напруга є.
вихід відео аудіо нема і через модулятор також--- мікросхема HCF 4053.
--------------------------------------------------------------------------
Globo 8300A --не бачить супутників ,цифрова індикація є,тюнер тупо реагує на пульт, наче б то сіла батарейка.Напруги LBN в нормі,індикації рівня сигналу нема.-- Після вскриття вияснилось, що напруга БП 5 вольт занижена до 3,5 Конденсатори не вздуті, але заміна С19 вирішила проблему.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Глобо 7010А замість 13/18 В на виході 317 маємо 15/20 В...сигнал є та варто перемкнеться на інший супутник сигнал пропадає, а інколи після декількох перемикань може з'явитися...знайшов резистор в обв'язці Lm317 з позначенням 750 (у обриві) упаяв замість нього на 100 Ом нічого не змінилося....-----Проблема вирішується просто. В меню виставляємо не 13 / 18 В , а - 13,5 / 18,5 В - і тоді тюнер працює з усіма типами перемикачів без підбору.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
з архіву форуму
_________________


Sat-Integral S-1237 HD Able
KiberKДата: Вівторок, 17.08.2010, 21:04 | Повідомлення # 16
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
JTAG не допоміг 017 Що пробувати далі?

Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
RATVODДата: Вівторок, 17.08.2010, 22:37 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25047
Статус: Оффлайн
Попробуйте все-таки підставити Блок Живлення від завідомо робочого тюнера. Якщо і це резултату не дасть, доведеться замінити мікросхему флеш-пам"яті.

Якщо і це не допоможе і дійсно винувате ПЗ 1.4.25 - по форумах ще інфи відносно відновлення ресівера, "убитого" цією прошивкою я не знайшов. Будемо чекати.


KiberKДата: Середа, 18.08.2010, 10:16 | Повідомлення # 18
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Попробуйте все-таки підставити Блок Живлення від завідомо робочого тюнера. Якщо і це резултату не дасть, доведеться замінити мікросхему флеш-пам"яті.

Якщо і це не допоможе і дійсно винувате ПЗ 1.4.25 - по форумах ще інфи відносно відновлення ресівера, "убитого" цією прошивкою я не знайшов. Будемо чекати.

БЖ міняв нічого 94 Флешку спробую дістати і замінити. Я два дні перед тим був прошив 1.4.25 і тут таке 017


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
KiberKДата: Середа, 18.08.2010, 13:14 | Повідомлення # 19
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Флешки не знайшов, здав в майстерню, казали подивляться, але результат буде не скоро 017 astronomer1 Кажуть за два дні вже три з таким діагнозом..... 94

Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....

Повідомлення відредагував KiberK - Середа, 18.08.2010, 13:18
dflbrДата: Вівторок, 26.10.2010, 16:14 | Повідомлення # 20
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
У мене така проблема Globo 7010а питание все в нормі на дисплеї немає ознак життя десь шукати поломку перешит truman EMU 1.4.25 AMSTAR.abs 3 місяці тому назад якщо бомба що робити?
RATVODДата: Вівторок, 26.10.2010, 16:33 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25047
Статус: Оффлайн
Відновлення працездатності ресивера після завантаження софта 1.4.25 з "бомбою" - Реанімація Globo 7010А, 8300А за допомогою JTAG. Повідомлення # 10.

sergey1931795Дата: Понеділок, 13.12.2010, 20:56 | Повідомлення # 22
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
тюнер Opticum 7100A на дисплеї висвічує ASH і далі незапускається, блок живлення внормі, що може бути причиною дякую!

SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
viskomДата: Понеділок, 13.12.2010, 21:04 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1949
Статус: Оффлайн
Quote (sergey1931795)
тюнер Opticum 7100A на дисплеї висвічує ASH і далі незапускається, блок живлення внормі, що може бути причиною дякую!

після чого таке сталось?


Sat-Integral S-1237 HD Able
sergey1931795Дата: Понеділок, 13.12.2010, 21:15 | Повідомлення # 24
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
Quote (viskom)
після чого таке сталось?

неможу сказати, принесли на ремонт, перепрошив тюнер перший раз запустився, потім знов ASH, прошив другий раз зараз нормально запускаеться і працює поки що!


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
satBuffonДата: Понеділок, 13.12.2010, 22:53 | Повідомлення # 25
V.I.P

Країна:
повідомлень: 641
Статус: Оффлайн
Quote (sergey1931795)
неможу сказати, принесли на ремонт, перепрошив тюнер перший раз запустився, потім знов ASH, прошив другий раз зараз нормально запускаеться і працює поки що!

Перевірте оперативку.
(в мене теж був такий випадок, заміна ОЗУ допомогла)

sergey1931795Дата: Вівторок, 14.12.2010, 16:50 | Повідомлення # 26
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
Quote (satBuffon)
Перевірте оперативку. (в мене теж був такий випадок, заміна ОЗУ допомогла)

як її правильно перевірити,на неї можна радіатор приліпити, дякую!


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
genavizitДата: Субота, 18.12.2010, 20:59 | Повідомлення # 27
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Quote (sergey1931795)
тюнер Opticum 7100A на дисплеї висвічує ASH і далі незапускається, блок живлення внормі, що може бути причиною дякую!

Десь коротить компорт аба шнур для перепрошивки
sergey1931795Дата: Четвер, 10.02.2011, 14:49 | Повідомлення # 28
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
доброго дня всім! тюнер OpenFox 7010 проблема понизився рівень сигналу в чому може бути причина?дякую!
б п нормальний, перепрошивка також не допомагає.......
верхня і нижня шкала.....понизилась
при підключенні іншого тюнера сигнал 99процентів

RATVODДата: Четвер, 10.02.2011, 21:49 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25047
Статус: Оффлайн
Спочатку замініть мережевий конденсатор в Блоці живлення і заміряйте вихідні напруги до і після заміни.
Відкрийте кришку на вхідному конверторі ресівера і подивіться, чи не має окислу внаслідок попадання вологи по кабелю всередину.


sergey1931795Дата: П`ятниця, 18.02.2011, 13:05 | Повідомлення # 30
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Спочатку замініть мережевий конденсатор в Блоці живлення і заміряйте вихідні напруги до і післс заміни. Відкрийте кришку на вхідному конверторі ресівера і подивіться, чи не має окислу внаслідок попадання вологи по кабелю всередину.

заміна мережевого конденсатора нічого не дала, блок живлення в нормі,
на вхідному конвекторі все чисто, волога не потрапляла, що може бути причиною?
думаю напевно потрібно замінити вхідний конвектор, чим його краще випаяти?


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт ресіверів. Схеми. JTAG » Ремонт тюнерів Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010 (Характерні поломки)
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021