FORUM TV-SATНеділя
19.05.2024, 11:22

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
kozakuaДата: Понеділок, 23.07.2012, 18:16 | Повідомлення # 1351
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Изменения схемы организации регионального вещания Телеканала "ТВ3"




Уважаемые коллеги!
Уведомляем Вас о предстоящих изменениях схемы организации регионального вещания Телеканала "ТВ3".
3 июля 2012 г. вещание программы «ТВ3 +0» со спутника «Eutelsat W7» (36º в.д.) переведено на ИСЗ «Экспресс АМ22» (53° в.д.).
НОВЫЕ Параметры вещания телеканала «ТВ3» с ИСЗ «Экспресс АМ22»:
• Частота приема 11 044,0 МГц;
• Поляризация на прием – линейная вертикальная.
• Формат DVB-S, MPEG-2;
• Символьная скорость (SR) 44,950 Мсимв/с;
• FEC 3/4 ;
• Кодирование: FTA (отсутствует)
Рекомендуемый диаметр антенны для уверенного приема – 1,2 м.
С 1 августа 2012 г. вещание телеканала «ТВ3» с ИСЗ «Eutelsat W7» (36º в. д., Ku-диапазон) будет прекращено.


Повідомлення кабельним операторам


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: П`ятниця, 27.07.2012, 20:56 | Повідомлення # 1352
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
"Перший національний"

пішов по світу




Державному телеканалу "Перший національний" знадобилося два роки для того, щоб почати трансляцію за кордоном - з 1 вересня в ряді європейських країн, Росії та на Близькому Сході буде транслюватися його міжнародна версія "Перший Ukraine". На комерційний успіх канал не розраховує, називаючи своїм головним завданням популяризацію Україні за кордоном.

Міжнародна версія телеканалу "Перший національний" - "Перший Ukraine" - буде доступна на супутникових платформах з 1 вересня, розповів "Комерсант" генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Єгор Бенкендорф. Канал буде вести мовлення на території від східних провінцій Іспанії до європейської частини Росії включно, а також на Близькому Сході. Спочатку налаштуватися на "Перший Ukraine" абоненти супутникових платформ зможуть тільки самостійно, в пакети кабельних і супутникових операторів канал поки не входить. "Це наступний етап роботи - у всіх країнах необхідно отримати ліцензію і домовитися з операторами", - пояснив пан Бенкендорф.

Супутник, обраний НТКУ, - ізраїльський Amos-2 - є найбільш доступним, але при цьому одним з найменш популярних в Європі та РФ, відзначають учасники ринку. Зараз для супутникової трансляції в межах України їм використуються українські телеканали "Інтер", "1 +1", СТБ, ICTV та інші. "Для міжнародної трансляції зазвичай використовують Telstar (зокрема, ним користується" Інтер + ". -" Комерсант ") - він покриває набагато більшу територію, ніж Amos, і популярний серед європейських абонентів. Однак його вартість набагато вища", - говорить один з учасників ринку на правах анонімності.

Для виходу на супутник НТКУ знадобилося два роки. Компанія почала підготовку до міжнародної трансляції після досягнення домовленостей між президентами Росії та Україні про обмін національними телеканалами у кабельних мережах в травні 2010 року. Канал отримав ліцензію і почав віщати в складі російського пакету "НТВ-Плюс", паралельно тестуючи міжнародне супутникове мовлення. На початку 2012 року голова Держкомітету телебачення і радіомовлення Олександр Курдінович повідомив, що НТКУ готова почати некодоване мовлення на території Росії безпосередньо з супутника.

Зробити "Перший Ukraine" прибутковим практично нереально, вважають учасники ринку. Міжнародні супутникові версії зараз є у двох українських телеканалів - "Інтер +" і 1 +1 International. "" Інтер + "вийшов на європейський і американський ринки ще в 2003 році, коли мережі були незаповнені, тому зміг укласти договори з безліччю операторів і швидко стати прибутковим", - розповідає керівник напрямку Північно-Східної Європи Discovery Networks CEEMEA (колишній гендиректор 1 + 1 International) Родіон Принцевський. Монетизація каналу здійснювалася через операторів, які або відраховували відсоток від доходів, одержуваних від абонентів, або самі розміщували на українському каналі рекламу і платили відсоток від рекламних доходів. "А вже 1 +1 International, вийшовши на ринок в 2006 році, зіткнувся з тим, що мережі операторів були зайняті. До того ж у них вже був" Інтер + ", і ще один український канал був їм не потрібен", - констатує пан Принцевський.

Однак метою запуску "Перший Ukraine", за словами Єгора Бенкердорф, є не прибуток. "Держава витрачає гроші на популяризацію в Європі української мови та культури", - підкреслив в розмові з "Комерсант" гендиректор НТКУ. У більшості країн Європи державні канали віщають за рубіж за бюджетний рахунок, погоджується Родіон Принцевський. "Завдання цих каналів - доносити політику однієї держави до жителів іншого. Але якби метою НТКУ було саме це, він повинен був би мовити на англійській", - додає він.

Пан Бенкендорф визнає, що поки проект недофінансований. Отримати державне фінансування для проекту вдалося тільки цього року - Кабінет міністрів погодився оплатити витрати НТКУ на трансляцію сигналу - близько $ 14 тис. на місяць, інші витрати "Перший національний" взяв на себе. "Зараз наших ресурсів - прав на трансляцію чужих передач і продуктів власного виробництва - вистачить на мовлення протягом півроку", - говорить Єгор Беркендорф. Справа в тому, що "Перший національний" здійснює мовлення лише 18 годин на добу (решту часу в ефір виходить телеканал "Ера"), а "Перший Ukraine" повинен вести мовлення цілодобово.

Марія Попова



kozakuaДата: Вівторок, 31.07.2012, 19:57 | Повідомлення # 1353
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
ICTV покаже серію сюжетів про Північний полюс




Кореспондент Дарина Сачкова й оператор Олександр Терновий побували в полярній експедиції

Телеканал ICTV покаже серію ексклюзивних сюжетів з Північного полюсу в інформаційній програмі «Факти». Про це повідомляє прес-служба каналу.
Кореспондент Дарина Сачкова й оператор Олександр Терновий спеціально для «Фактів. Інформаційний випуск» здійснили експедицію на Північний полюс, де провели 10 днів. Знімальна група відвідала архіпелаг Шпіцберген, полярну станцію на 89 градусі.
«До полярної станції, яка дрейфує поблизу полюсу, ми дістались літаком. Виявилося, що лише наш рідний "Антонов" (АН-74) може сісти на літну смугу на льодовику. Три дні ми жили у звичайному наметі разом із лижниками та іншими гостями на станції. Увесь цей час ми знімали все навколо, а потім відігрівали камеру у кают-компанії полярників», - розповіла Дарина Сачкова.

Фінішна точка маршруту - крайня точка землі - Північний полюс.

«Факти» виходять на ICTV о 18:45. Перший сюжет з полярного циклу вийшов 30 липня.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Четвер, 02.08.2012, 12:52 | Повідомлення # 1354
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Семейный канал Плюсплюс группы 1+1 стартует 4 августа




С 4 августа в эфире появится семейный телеканал Плюсплюс, который будет вещать на частотах канала Сити

Как сообщает пресс-служба группы 1+1, Плюсплюс готовит ряд программ собственного производства, каждая из которых несет образовательную, воспитательную, развивающую и другие функции.

Совместно с ЮНЕСКО канал готовит два проекта "Сказка с папой": 5-ти минутную программу, в которой известные папы будут читать сказки детям, и "Счастье на каждый день" - ролики о том, как сделать детство ребенка счастливым. Проект о правах ребенка будет создан совместно с уполномоченным президента Украины по правам ребенка и Телевизионной службой новостей 1+1.

1+1 приводит статистику, согласно которой половина украинских семей имеет детей, таким образом, дети составляют третью часть населения нашей страны. В среднем они смотрят телевизор в 3 раза чаще и в 2 раза дольше, чем взрослые.

По данным 1+1, 50% времени, который украинские дети проводят у телевизора, они смотрят иностранные каналы, среди которых значатся Nickelodeon, Disney, Карусель и Baby TV.

"Мы стремимся создавать качественный контент для канала, а не сделать его заменителем няни, когда родители садят ребенка перед телевизором, и просто включают мультики. У Плюсплюс другое предназначение. Он ориентирован на совместный просмотр родителей с детьми - когда вся семья собирается возле телевизора. Так родители больше проводят времени с детьми и начинают лучше понимать друг друга. Наша цель в том, чтобы сделать канал интересным не только для детей, но и для их родителей", - рассказывает генеральный продюсер канала Наталия Вашко.

Напомним, в апреле Национальный совет Украины по теле- и радиовещанию переоформил лицензии ТРК Музыка ТВ, которая до этого вещала под логотипом Enter music. После этого канал, входящий в структуру Inter Media Group, начал вещать под логотипом Пиксель ТВ. Помимо логотипа ТРК Музыка ТВ изменила формат вещания с музыкально-развлекательного на развлекательный с показом фильмов. Также изменения были внесены в программную концепцию. Таким образом, Enter music превратился в семейный канал Пиксель ТВ.

Наряду с каналами 1+1, ТЕТ и 2+2 Плюсплюс входит в группу каналов 1+1. Последняя входит в состав медиахолдинга Игоря Коломойского вместе с сайтами ТСН.ua, Главред, Телекритика и информагентством УНИАН.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Середа, 15.08.2012, 11:29 | Повідомлення # 1355
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Ребрендинг телеканалу «Спорт 2»



З 13 серпня 2012 телеканал «Спорт 2», що входить до складу холдингу ВГТРК, перейменований в загальноросійський телеканал «Спорт» - телеканал про російський спорті і російських спортсменів.


Головним завданням телеканалу «Спорт 2» з моменту його утворення 4 березня 2011 є висвітлення найважливіших російських і міжнародних спортивних подій за участю вітчизняних спортсменів. Основу ефірної сітки каналу становлять прямі трансляції найбільш популярних і улюблених глядачем видів спорту. У максимально можливому обсязі глядачам каналу доступні матчі Футбольної національної ліги, Єдиної ліги ВТБ з баскетболу, чемпіонати Росії з волейболу, міні-футболу, хокею з м'ячем, ігри Вищої хокейної ліги, а також чемпіонати світу та Європи, турніри серії «Гран-прі» з фігурного катання, чемпіонати світу та Європи з легкої атлетики, водних видів спорту та багато інших змагання. Бібліотека спортивних прав ВГТРК забезпечує широкий вибір і різноманітність контенту каналу, а технічні можливості Компанії дозволяють організовувати трансляції ключових спортивних заходів як з Росії, так і за кордону. В даний час телеканал має поширення більш ніж в 5700000 домогосподарств у всіх суб'єктах РФ. Все це дозволяє говорити про те, що «Спорт 2» перетворився в загальноросійський спортивний телеканал, який не має аналогів на вітчизняному телебаченні.

Загальноросійський телеканал «Спорт» дасть унікальну можливість уболівальникам цілодобово бути в курсі подій, що відбуваються в світі російського спорту.

kozakuaДата: Понеділок, 20.08.2012, 20:48 | Повідомлення # 1356
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
«1+1» купив формат німецького серіалу Last Cop




Проект буде готовий до зйомок навесні 2013 року

«1+1» придбав формат німецького серіалу Last Cop («Останній поліцейський», оригінальна назва - Der letzte Bulle). Про це «Телекритиці» розповіла генеральний продюсер телеканалу «1+1» Вікторія Шульженко.
За сюжетом поліцейський з 90-х років після удару по голові впадає в кому і прокидається на чергуванні в поліцейській дільниці через 20 років.
«Ми зараз в активній стадії написання сценарію. Те, що вже написано, мені подобається, однак складно сказати, коли ми реально увійдемо у виробництво. Там багато специфіки. Адже наші 90-ті і німецькі 90-ті роки відрізняються. Доводиться багато проводити адаптації», - зазначила Вікторія Шульженко.
За її словами, проект буде готовий до зйомок навесні 2013 року. Канал знайшов продакшн і зараз завершує з ним переговори.
Також канал найближчим часом розпочне виробництво ще одного форматного серіалу - «Поцілуємося?» (ізраїльський формат Shall We Kiss?). Уже готовий сценарій та завершено кастинг. «Поцілуємося?» - це комедійно-романтична історія про молоду пару, яка тільки починає зустрічатися і якій необхідно подолати низку перешкод, перш ніж уперше поцілуватися.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Середа, 22.08.2012, 19:19 | Повідомлення # 1357
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Новий телеканал "Sony Turbo" в пакеті "Радуга ТВ"




Зявися новий телеканал "Sony Turbo" в пакеті "Радуга ТВ" в тестовому режимі.
Наповнення каналу це телесеріали різного жанру.

Сопутник ABS 1- 75.0°E
12670 V 22000 FEC 7/8
DVB-S/MPEG-2

тимчасово відкрито


Власні спостереження
kozakuaДата: Вівторок, 28.08.2012, 20:24 | Повідомлення # 1358
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
На «2+2» прем’єра програми «ОбломUA»




29 серпня, в ефірі каналу «2+2» відбудеться прем'єра програми власного виробництва «ОбломUA», яка розповідає повчальні й кумедні історії про відчайдухів, котрі мріяли підвищити рівень адреналіну у крові, а отримали жорстке розчарування.
В основі програми «ОбломUA» популярні ролики з Інтернету, доповнені іронічними коментарями ведучого. Теми роликів - смішні, безглузді, небезпечні ситуації, в які людина потрапляє, не замислюючись про можливі наслідки непотрібного «геройства» чи простого зловживання алкоголем. Автори нового проекту прагнуть не лише показати історії, що вражають своєю безглуздістю, а й попереджають - справжні герої насамперед мають голову на плечах. Тележурнал «ОбломUA» складається з тематичних блоків «Вогонь», «Стрибки», «Вода», «Автомобілі», «Згорів на роботі» тощо, кожен з яких пропонує увазі глядачів свій тижневий хіт-парад «обломів». Завершуватиметься кожен випуск нового проекту відео роликом головного «облому» тижня.

Програма «ОбломUA» виходитиме в ефірі «2+2» у середу о 20:00.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Понеділок, 03.09.2012, 17:20 | Повідомлення # 1359
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
ICTV транслюватиме в ефірі та онлайн матчі Континентальної хокейної ліги




З 6 вересня телеканал ICTV розпочинає в телеефірі та он-лайн трансляцію матчів Континентальної хокейної ліги. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Вперше серед клубів КХЛ виступить команда з України - ХК "Донбас". Донецька льодова дружина битиметься з найкращими клубами Західної конференції Ліги, серед яких команди з Праги, Москви, Санкт-Петербурга, Братислави та Риги», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби ICTV 6 вересня о 19.00 відбудеться трансляція поєдинку між

ХК «Слован» (Братислава, Словаччина) і ХК «Донбас»; 8 вересня о 16.00 - матч між ХК «ЦСКА» (Москва, Росія) і ХК «Донбас»; 10 вересня о 20.00 - поєдинок між ХК «Лев» (Прага, Чехія) і ХК «Донбас».

Континентальна хокейна ліга - найбільша міжнародна асоціація клубів Європи та Азії, створена за аналогом північноамериканської НХЛ. У боротьбі за головний трофей - Кубок Гагаріна (аналог Кубка Стенлі) - вона об'єднала найкращі хокейні клуби Росії, України, Латвії, Чехії, Словаччини та Казахстану.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Понеділок, 03.09.2012, 23:31 | Повідомлення # 1360
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Телеканал «Довіра» на супутнику Ямал-201 90°E




Телеканал «Довіра», створений за рішенням уряду Москви, почав мовлення в листопаді 2006-го року. Спочатку він називався «Столиця плюс». Нинішню назву отримав в 2008-му.

Телеканал «Довіра», ставши першим соціальним телевізійним каналом, зайняв на ринку ЗМІ порожню нішу соціального телебачення.

«Соціум» означає: суспільство. А суспільство - це всі ми. Тому «Довіра» - це канал для всіх нас, людей, що проживають у величезній Москві.
Ми піднімаємо проблеми, які хвилюють багатьох москвичів. Ми обговорюємо теми, які важливі для більшості з нас, але про яких практично не говорять на популярних каналах - сімейні цінності, духовно-моральні пошуки сучасних людей, толерантність по відношенню до представників інших культур і релігій, патріотизм, небайдужість до оточуючих людей. Ми говоримо зі своїми глядачами зрозумілою їм мовою.
Негативу на телебаченні сьогодні дуже багато. Ми транслюємо позитив і хочемо зарядити їм всіх москвичів, тому що позитивне ставлення до світу допомагає вирішувати найскладніші проблеми і дає можливість жити повноцінним життям, радіючи кожному новому дню.


Технічні дані для прийому
Супутник Ямал-201 90°E
11585 V 12800 3/4
DVB-S/MPEG-2
відкрито


Власні спостереження


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Вівторок, 04.09.2012, 21:34 | Повідомлення # 1361
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Телеканал «Интер» стал эксклюзивным телетранслятором

матчей сборной Украины до 2014 года




Телеканал «Интер» и ЧАО «Украина Футбол Интернэшнл», эксклюзивный коммерческий агент Федерации Футбола Украины, подписали договор об эксклюзивных правах на трансляцию всех матчей национальной сборной до 2014 года. Таким образом, зрители «Интера» смогут наблюдать как за товарищескими матчами сборной, так и за отборочными матчами Чемпионата Мира 2014 в Бразилии™.

«Сегодня футбол можно назвать, пожалуй, самым массовым видом спортом в стране.Блестяще проведенный этим летом в Украине главный европейский футбольный форум показал силу футбола как фактора способного сплотить нацию вокруг главной команды страны. Поэтому считаю абсолютно естественным продолжение нашего сотрудничества с «главным каналом страны». «Интер» уверенно занимает первое место в списке телевизионных каналов Украины,что дает нам абсолютную уверенность в правильности нашего выбора», - отмечает Олег Шкреба, Генеральный Директор ЧАО «Украина Футбол Интернэшнл» .

Откроет футбольный сезон на «Интере» ожидаемый украинскими болельщиками матч между национальными сборными Англии и Украины. Матч состоится 11 сентября, в Лондоне, на стадионе «Уэмбли» в 22:00 (по Киевскому времени).

«Сборная Украины не участвовала в официальных матчах (за исключением трёх матчей на ЕВРО 2012) уже почти три года. А напряжение в таких играх значительно превышает напряжение в матчах товарищеских. И это удивительно, что наша команда начинает свой путь на Чемпионат мира 2014 именно противостоянием с англичанами. Ведь каждый болельщик помнит поединок против сборной Англии на Евро 2012. И тот незасчитанный гол в ворота англичан, и все свои эмоции по этому поводу» - комментирует Сергей Долбилов, руководитель редакции документальных и спортивных проектов телеканала «Интер».

Также, до конца 2012 года «Интер» будет транслировать матчи:
1. Молдова – Украина, 12.10.12;
2. Украина – Черногория, 16.10.12;
3. Болгария – Украина, 14.11.12.


kozakuaДата: Четвер, 06.09.2012, 19:44 | Повідомлення # 1362
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
«Футбол» і «Футбол+» змінюють логотипи і графіку





Ребрендинг проведено, щоб чітко розділити канали

Спортивні телеканали «Футбол» і «Футбол+» холдингу «Медіа Група Україна» у новому сезоні змінюють логотипи та ефірну графіку. Про це на презентації нового сезону повідомила директор з маркетингу каналів Наталя Комолова-Меньшикова.
Ребрендинг проведено, щоб чітко розділити канали «Футбол» і «Футбол+».
«До цього сезону "Футбол" і "Футбол+" мали однакове графічне наповнення й сітку, і в нас постійно запитували, чим вони відрізняються», - каже пані Комолова-Меньшикова. Тому було прийнято рішення змінити позиціювання каналів.

«Футбол» - це «душа компанії», канал, що відображає всю палітру емоцій уболівальника. «Футбол+» - це канал преміум-футболу (доступна HD-версія каналу) для тих, хто розбирається в грі, «живе футболом» і знає про нього все.
Нове ефірне оформлення створювалося під керівництвом директора зі стратегічного маркетингу ТОВ «Медіа Група Україна» Ольги Захарової.


kozakuaДата: Четвер, 06.09.2012, 19:51 | Повідомлення # 1363
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
«Футбол» підготував два прем’єрні проекти про Лігу чемпіонів та Лігу Європи



«Ніч Ліги чемпіонів» та «Шлях до Амстердама»

Телеканал «Футбол» у новому сезоні запускає два прем'єрні проекти, присвячені Лізі чемпіонів та Лізі Європи, половина матчів яких транслюються в ефірі каналу. Про це йдеться в презентації нового сезону каналу.
Інформаційно-аналітичні програми «Ніч Ліги чемпіонів» та «Шлях до Амстердама» виходитимуть кожного ігрового дня турнірів. Наживо у студії телеканалу «Футбол» ведучий та експерти обговорюватимуть перебіг та результати зіграних матчів. Також в ефірі - оперативні включення, інтерв'ю та останні новини безпосередньо з місця подій.
«Ніч Ліги чемпіонів» уже в ефірі: вийшло два випуски програми, оскільки матчі Ліги чемпіонів розпочалися із серпня, повідомив «Телекритиці» ведучий проекту і шеф-продюсер «Футболу» Ігор Гресько (на фото).
«Шлях до Амстердама» з ведучим Андрієм Малиновським дебютує 20 вересня, коли стартують матчі Ліги Європи, додав пан Гресько.
Проекти виходитимуть одну-півтори години до матчу та одну годину після. «Програма спершу розганяє-розігріває матч, а потім підбиває підсумки», - пояснює пан Гресько.
Як відомо, проект «Ніч Ліги чемпіонів» у 2008 і 2010 роках виходив з ведучим Олександром Денисовим на телеканалі «Україна», який транслював Лігу чемпіонів.
Нагадаємо, права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА сезонів 2012-2015 років на території України на паритетних умовах 50/50 отримали «Медіа Група Україна» (канали «Україна» та «Футбол») і група компаній «1+1» (канали «1+1» та «2+2»).




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Четвер, 06.09.2012, 19:55 | Повідомлення # 1364
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
«Інтер» готує прев’ю-студії до матчів збірної України з футболу




Прем’єра – 11 вересня

«Інтер» готує прев'ю-студії, які транслюватимуться в ефірі перед матчами збірної України з футболу. Про це «Телекритиці» повідомили у прес-службі каналу.
Прем'єра проекту вийде 11 вересня о 21.00 перед поєдинком «Англія - Україна». Сам матч «Інтер» покаже о 22.00. У студії експерти обговорюватимуть футбольні події та найближчі матчі. Вестиме програму Роман Кадємін (на фото) - ведучий програм «Великий бокс» і «Спорт у подробицях».
Як писала «Телекритика», телеканал «Інтер» транслюватиме всі товариські матчі збірної України та її відбіркові матчі на Чемпіонат світу 2014 року. Відповідний договір про ексклюзивні права на трансляцію всіх матчів національної збірної до 2014 року підписали «Інтер» і ПрАТ «Україна футбол інтернешнл», ексклюзивний комерційний агент Федерації футболу України.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
leo85Дата: Четвер, 06.09.2012, 23:17 | Повідомлення # 1365
житель форуму

Країна:
повідомлень: 113
Статус: Оффлайн
«Футбол» знімає документальні фільми про навколофутбольні професії і залаштунки Євро


А також планує створити фільм про Мірчу Луческу

Телеканал «Футбол» готує лінійку документальних фільмів під назвою «Футбол. Моя професія». Про це на презентації нового сезону каналів «Футбол» і «Футбол+» повідомив шеф-продюсер Ігор Гресько.

Фільми розповідатимуть про суміжні з футболом професії, наприклад, масажиста, агронома, коментатора, режисера футбольної трансляції.

«Ми відібрали 12 персонажів, шість уже в розробці, чотири - в активній», - повідомив пан Гресько.

Канал розраховує завершити чотири фільми до кінця цього року. Роботу над циклом продовжать у 2013 році.

«Футбол» також планує до кінця року завершити фільм про роботу телеканалу під час Євро-2012. «Упродовж Євро дві наші знімальні групи знімали все, що відбувалося за лаштунками "Великого футболу", в нашому офісі, на стадіонах. Це буде фільм про роботу телевізійників на Євро», - розповів Ігор Гресько.

Наступного року канал хоче реалізувати свій давній задум - спеціальний документальний фільм про тренера донецького «Шахтаря» Мірчу Луческу. «Але цей фільм ми хотіли б зробити без самого Луческу. Щоб про нього розповіли ті, хто його знає», - описав проект шеф-продюсер каналу.

Канал шукатиме і покупні документальні фільми про футбольних особистостей (останнім часом в ефір вийшли фільми про Олега Базилевича і Юрія Сьоміна), повідомив директор «Футболу» Олександр Денисов. Разом з тим він відзначив, що на ринку практично немає спортивної документалістики.


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024