FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 14:36

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0 (Всі запитання по даних моделях)
Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0
RATVODДата: Thursday, 03.09.2009, 12:32 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0

Всі запитання по даних моделях ресіверів


skytaxiДата: Monday, 16.11.2009, 10:16 | Повідомлення # 16
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Quote (vasa123)
Заливав ваш останній DumpFlash406045 таке саме зависає при переключення каналів біс, або показує хвилину дві і потім канал закодований .Як би це один я взяв 30шт і в сіх однакова проблема. Клієнти жаліются на них . в чім проблема в желізі чи в програмному забезпеченні?

Наверное проблема в железе.Я залил этот дамп,ну правда в 4160CX,работает без проблем,никаких зависаний!


Повідомлення відредагував skytaxi - Monday, 16.11.2009, 10:17
toxalbДата: Tuesday, 01.12.2009, 00:40 | Повідомлення # 17
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
А редактор каналів існує для даного типу? якщо є то виложіть будь-ласка.

Повідомлення відредагував toxalb - Tuesday, 01.12.2009, 00:42
sergey1931795Дата: Sunday, 13.12.2009, 13:27 | Повідомлення # 18
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
Цифровой спутниковый ресивер ORTON 4060 CX с картоприемником Conax, новая модель в бюджетном ценовом сегменте.
Помогите как прошить, и чей ето клон ресивера????Спасибо. 23


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
RATVODДата: Sunday, 13.12.2009, 13:44 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (sergey1931795)
Цифровой спутниковый ресивер ORTON 4060 CX с картоприемником Conax, новая модель в бюджетном ценовом сегменте. Помогите как прошить, и чей ето клон ресивера???

Почитайте даний розділ.


RTemaДата: Friday, 18.12.2009, 22:40 | Повідомлення # 20
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
В процессе обновления замирают две единички на дисплее. Что это значит и что предпринять?
RATVODДата: Friday, 18.12.2009, 23:52 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (RTema)
В процессе обновления замирают две единички на дисплее. Что это значит и что предпринять?

Напишите системную информацию Вашего тюнера.


RTemaДата: Saturday, 19.12.2009, 12:39 | Повідомлення # 22
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Model ID: 3329C
S/W версия: 1.2.85 EMU
H/W версия: 1.0.00
Версия загрузчика: M3329C 1.0.3
Latest Update: Sep 07 2009
RATVODДата: Saturday, 19.12.2009, 13:11 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (RTema)
Model ID: 3329C S/W версия: 1.2.85 EMU H/W версия: 1.0.00 Версия загрузчика: M3329C 1.0.3 Latest Update: Sep 07 2009

У Вас клон GLOBO 4100C ( 3329C ). Через 2 години я викладу дамп, вивантажений з тюнера Globo 4060 CX ( 3329C ).


RTemaДата: Saturday, 19.12.2009, 14:03 | Повідомлення # 24
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Дякую заздалегіть )
А не могли б ви зразу відсканувати деякі канали з ключами до них і включити їх до дампу?
Цікавить цифровий польсат (а саме Євроспорт), M6 музичні канали (Франція), Baby TV, а також ТРК Україна, ICTV та КДРТРК.
Наскільки я зрозумів, після перепрошивки можна буде вводити ключі вручну, вірно?


Повідомлення відредагував RTema - Saturday, 19.12.2009, 14:08
RATVODДата: Saturday, 19.12.2009, 15:34 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (RTema)
А не могли б ви зразу відсканувати деякі канали з ключами до них і включити їх до дампу? Цікавить цифровий польсат (а саме Євроспорт), M6 музичні канали (Франція), Baby TV, а також ТРК Україна, ICTV та КДРТРК.

На дані канали файлів ключів не має - перегляд - тільки в платних пакетах.

Quote (RTema)
Наскільки я зрозумів, після перепрошивки можна буде вводити ключі вручну, вірно?

так, можна буде вводити - вхід в Key Editor - 9339.


RTemaДата: Monday, 04.01.2010, 12:16 | Повідомлення # 26
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Скажите а этот тюнер потянет карточку Радуга ТВ? Кто пробовал отпишитесь или укажите на информацию.
vasa123Дата: Monday, 04.01.2010, 12:16 | Повідомлення # 27
користувач

Країна:
повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
Підкажіть будласка чий він буде клон Orton 4050cx.І якій софт до нього підходить.Буду вдячний за відповідь. 23

Повідомлення відредагував vasa123 - Friday, 21.08.2009, 16:06
viskomДата: Monday, 04.01.2010, 12:16 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (vasa123)
Підкажіть будласка чий він буде клон Orton 4050cx.І якій софт до нього підходить.Буду вдячний за відповідь.

це клон GLOBO - 7010 CR відповідно все підходить від нього.

Доступно тільки для користувачів


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Monday, 04.01.2010, 12:16 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Системна інформація по ресіверу Opticum 4050 CX

надана користувачем TII на одному з форумів:

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ !!!

Є інформація, що на дана модель ресиверів виготовлялась і на процесорі Ali 3329 C ( клон Globo 4100 С ).

Перед прошивкою даної моделі робимо наступне:

З допомогою пульта набрати МЕНЮ-ІНСТРУМЕНТИ-ІНФОРМАЦІЯ - ОК і переконатися,

на якому процесорі виготовлений Ваш ресівер!

--- Якщо Globo 4050 CX або Globo 4050 CX PLUS на процесорі 5119 --> все підходить від GLOBO 7010 CR.

--- Якщо Globo 4050 CX або Globo 4050 CX PLUS на процесорі 3329С --> все підходить від GLOBO 4100 C.

LeoLeoДата: Wednesday, 27.01.2010, 18:30 | Повідомлення # 30
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Якщо Globo 4050 CX або Globo 4050 CX PLUS на процесорі 3329С --> все підходить від GLOBO 4100 C.

Не совсем так. Софт от 4100С (4050С) в 4060СX (4160CX) конечно может залиться. Но
1. можно положить тюнер
2. не будет работать картоприемник
3. для 4060СХ есть софты с возможностями, которых нет у 4100С. Например 1.3.09 который открывает "мультики" с ХБ.

Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0 (Всі запитання по даних моделях)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022