FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 14:00

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Page 1 of 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0 (Всі запитання по даних моделях)
Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0
RATVODДата: Thursday, 03.09.2009, 12:32 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0

Всі запитання по даних моделях ресіверів


TIIДата: Thursday, 03.09.2009, 12:33 | Повідомлення # 2
знаток

Країна:
повідомлень: 44
Статус: Оффлайн
Чи Opticum 4050 CX є клоном Globo 4050 CX Plus ?
В мій Opticum 4050 CX була завантажена програма truman_5119_house_emu_2.4.51
viskomДата: Thursday, 03.09.2009, 12:33 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (TII)
Чи Opticum 4050 CX є клоном Globo 4050 CX Plus ?

Ні, Opticum 4050 CX є клоном Globo 7010 CX
=============================================================

*Globo 4050 CX Plus на базі процесора Ali 3329 С CR нова модель тюнера, з роблена в Росії.


Sat-Integral S-1237 HD Able
bytikДата: Thursday, 22.10.2009, 23:36 | Повідомлення # 4
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Opticum_4060 CX_1.2.91_AMSTAR_EMU.abs. rar ( 857.3 Кб )

дякую!але де канали та ключi?
vasa123Дата: Friday, 23.10.2009, 20:39 | Повідомлення # 5
користувач

Країна:
повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
В емуляторі нема розділу біс куда їх заводити?

Повідомлення відредагував vasa123 - Friday, 23.10.2009, 20:53
RATVODДата: Friday, 23.10.2009, 21:32 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (bytik)
але де канали та ключi?

Quote (vasa123)
В емуляторі нема розділу біс куда їх заводити?

Завантажуєте Дамп Globo 4060 CX ( ALI 3329 С 05000200 ). 4 + 5 + 13 + 75. від 23.10.2009
і Вас в ресивері буде все - новий софт + список каналів + файли ключів і в ЕМУ - розділ BISS.


yuticДата: Saturday, 24.10.2009, 17:37 | Повідомлення # 7
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
OPTON 4060 CX Plus чем можно редактировать каналы кроме самого тюнера. ALIEDITORом не получилось nea

OPTON 9500 HD + OPTON 7010 CX + OPTON 4100 C усе шо мог
RATVODДата: Saturday, 24.10.2009, 21:18 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (yutic)
OPTON 4060 CX Plus чем можно редактировать каналы кроме самого тюнера

yutic, выложите свой список каналов, посмотрим. Хотя лично мне намного проще редактироваь список каналов при помощи пульта.


yuticДата: Thursday, 29.10.2009, 18:25 | Повідомлення # 9
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Списка каналов нет, есть дамп с каналами.
RATVODДата: Thursday, 29.10.2009, 22:08 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (yutic)
Списка каналов нет, есть дамп с каналами.

С дампа, на жаль, списка каналов не "вытянешь " ( нет программы ).
И программы , чтобы выгрузить список каналов из тюнера, я тоже пока не нашел.
Программы от Globo 4100 С ( 3329 C ) - не подходят. Редакторы каналов и настроек перепробовал разные.


yuticДата: Friday, 30.10.2009, 21:28 | Повідомлення # 11
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
В том то и проблема. Сам перепробовал и по итогу 017 .

OPTON 9500 HD + OPTON 7010 CX + OPTON 4100 C усе шо мог

Повідомлення відредагував yutic - Friday, 30.10.2009, 21:29
vasa123Дата: Saturday, 07.11.2009, 11:14 | Повідомлення # 12
користувач

Країна:
повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
Народ чому Opticum 4060 CX на бісах дуже зависає на каналах ТЕТ,Мегаспорт,Інтер треба скакати з одного на другий канал що включити. 94
RATVODДата: Saturday, 07.11.2009, 12:28 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (vasa123)
Народ чому Opticum 4060 CX на бісах дуже зависає на каналах ТЕТ,Мегаспорт,Інтер треба скакати з одного на другий канал що включити

Я цього не помітив. Дамп в Повідомленні # 6.


vasa123Дата: Saturday, 07.11.2009, 13:50 | Повідомлення # 14
користувач

Країна:
повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
Заливав ваш останній DumpFlash406045 таке саме зависає при переключення каналів біс, або показує хвилину дві і потім канал закодований .Як би це один я взяв 30шт і в сіх однакова проблема. Клієнти жаліются на них . в чім проблема в желізі чи в програмному забезпеченні? 017

Повідомлення відредагував vasa123 - Saturday, 07.11.2009, 13:53
yuticДата: Saturday, 07.11.2009, 17:06 | Повідомлення # 15
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Quote (vasa123)
в чім проблема в желізі чи в програмному забезпеченні?

Скорее всего в ПО. Особых подвисаний нет но бывает когда канал (кодированый) подвис 056 переключимшись на другой кодированый, предыдущий начинает работать нормально good3


OPTON 9500 HD + OPTON 7010 CX + OPTON 4100 C усе шо мог
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0 (Всі запитання по даних моделях)
  • Page 1 of 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022