FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 15:01

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0 (Всі запитання по даних моделях)
Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0
RATVODДата: Thursday, 03.09.2009, 12:32 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0

Всі запитання по даних моделях ресіверів


RATVODДата: Wednesday, 15.02.2012, 15:03 | Повідомлення # 91
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (knjaz)
.тюнер Amico ssd 550 cx,заливаю софт,при включенi в 220,видайе-SW is not designed for this HW,please change back to official SW!що не так?

Quote (knjaz)
Model ID 3329c,S/w version 05000a 00 1.4.11 MCAS,H/W version ALI3329c,Loader Version M3329C 1.0.6,Latest update jan 18 2012,STB SN ali3329c-ali3329c-cis,STB ID 05000a00:0b4e65,CHIP ID 0d72d7bf::345d1010


Програма Вам видає повідомлення , що Ви хочете завантажити софт, який до вашої моделі не підходить. Для початку напишіть, який конкретно софт Ви пробуєте завантажити ( екстрасенсів серед нас не має).


knjazДата: Thursday, 16.02.2012, 10:24 | Повідомлення # 92
новачок

Країна:
повідомлень: 9
Статус: Оффлайн
призаливаннi цього дампу-Damp 6sat Amiko 549CX by alexxx696.abs видайе помилку.а софт залив-AMIKO SSD-549 cx 1.3.78 emu.abs.даже Ali Key 2012.01.26 21.31 не лягайе.видайе ту саму помилку...
RATVODДата: Thursday, 16.02.2012, 10:39 | Повідомлення # 93
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
А які саме програми Ви використовуєте ?

knjazДата: Thursday, 16.02.2012, 15:12 | Повідомлення # 94
новачок

Країна:
повідомлень: 9
Статус: Оффлайн
Upgrade for 3329c card reader Amiko.
RATVODДата: Thursday, 16.02.2012, 15:35 | Повідомлення # 95
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
В мене з даним завантажувачем проблем, як при завантаженні , так і при вивантаженні софта або дампу, ніколи не виникало.

При завантаженні завжди виставляю тип завантаження( ПЗ разом із завантажувачем ):

knjazДата: Friday, 17.02.2012, 10:43 | Повідомлення # 96
новачок

Країна:
повідомлень: 9
Статус: Оффлайн
софт ляг,ключi також,але дамп не хоче...який порадите? 94
knjazДата: Friday, 17.02.2012, 10:48 | Повідомлення # 97
новачок

Країна:
повідомлень: 9
Статус: Оффлайн
тай де знайти 1,0,15 loader?у Вас тiльки 1,0,14.можна в ньому проблема?
RATVODДата: Friday, 17.02.2012, 11:17 | Повідомлення # 98
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Завантажувач Upgrade Tool V.1.0.15 присутній тут: Сборник программ для Globo (Orton) 4100C. rar ( 6.33 Мб )

PFOTiKДата: Thursday, 22.11.2012, 01:42 | Повідомлення # 99
новачок

Країна:
повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
на тюнере AMIKO-SSD549CX перестала работать частота 10806-Н-30000 с Амоса -(интересные каналы -украина гумор и ещё что-то) нет сигнала. Клиент говорит - раньше работал потом пропал - потому и вызвали меня на устранение причины.Сканирование не помогло Удалил нерабочие частоты ,спутники и эту частоту и ввёл по новой, и всё равно уровень сигнала не появился. сканирование бесполезно- сигнала нет. Хочу услышать мнение тех кто сталкивался с подобными проблемами. Уверен -перепрошивка поможет. Но почему так происходит ? На каком-то тюнере было подобное времени небыло разбираться потому прошил да и всё...
madiДата: Sunday, 25.11.2012, 23:34 | Повідомлення # 100
Модератор

Країна:
повідомлень: 123
Статус: Оффлайн
Quote (PFOTiK)
Уверен -перепрошивка поможет. Но почему так происходит ? ...


Если так уверены так прошейте да и все .я бы так уверен не был об подобном писалось но по другому бренду не решается програмно только ремонт


все проходит ,пройдет и это.

Повідомлення відредагував madi - Sunday, 25.11.2012, 23:35
w124Дата: Tuesday, 27.11.2012, 23:57 | Повідомлення # 101
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
чим можна прошити TECHNOSAT 4060CX тюнер карточний на екстру
ID 3329C
S\W 05000200_1.4.14emu
H\W ALI3329C
загр М3329С 1.0.6
vasmanДата: Wednesday, 28.11.2012, 00:29 | Повідомлення # 102
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Не помогла и не поможет Была 1 3 78 залил 1 4 10 - результат тот-же Частота 10806 так и не работает только на Амико 549сх при любой прошивке
RATVODДата: Wednesday, 28.11.2012, 09:11 | Повідомлення # 103
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
По викладеним Вами даним із Меню ресивера TECHNOSAT 4060CX - це клон Globo 4060CX. Все необхідне викладено тут: Софти (Firmware) Globo 4060 CX (3329C) та Дампи (Dump) Globo 4060 CX (3329C)

vasmanДата: Wednesday, 28.11.2012, 20:30 | Повідомлення # 104
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Проблемма с Амико решается[ url=http://http://forum.volsat.com.ua/showpost....2&postcount=56]My WebPage[/url]
w124Дата: Thursday, 24.10.2013, 17:45 | Повідомлення # 105
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
підкажіть чим прошити? чий клон GI s1125 проц такий як у всіх3329c . прошив з 4100с працює але на всіх каналах нет сигнала
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0 (Всі запитання по даних моделях)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022