Дата: Субота, 03.09.2022, 21:38 | Повідомлення # 211
Супер Модератор
Країна:
Статус:
YARMAK, JAMALA, VIORIA, СТРУКУТУРА ЩАСТЯ, CLONNEX
" ТОП 50 УКРАЇНСЬКИХ ПІСЕНЬ ЗА СЕРПЕНЬ 2022 "
Українська музика
YARMAK FT. TOF - МОЯ КРАЇНА Freel & Jamala – Коли закінчаться війни Структура Щастя - СМУГА renie cares - моя весна МАРНИЙ - Синдром вцілілого KOLA - Дочекаюсь ТУЧА (TUCHA) - russia is a terrorist state Santorin - Життя нове Clonnex - Ya Lyublyu Паліндром - Кафе Надія thekomakoma - Сердечко 2 Tery - Чи я роблю щось не те? alyona alyona & Jerry Heil & Monika LIU - Dai Boh Karoon – Штаб MBY - Не існує DOROFEEVA - крапають Вася Демчук - Slow ліл чіпсік (feat. gothique) ROXOLANA – Люди як кораблі Артем Пивоваров х Оля Полякова - Тішся ADAM - Апріорі Epolets - Freedom Структура Щастя і хейтспіч -Ти не встиг Джозерс та kvitla — Зеро To Eternity - Лав Сторіз Tina Karol · Macro/micro - Chervona Kalyna vioria - хвора на любов ba.latskii - Ти сонце я сніг Sad Novelist - Хтивий! Томмі Версатті -Одна на мільйон АСАФТОV - Сльози badactress - wlw.ua ЗЛАТА ОГНЄВІЧ - Лелека СХОЖА - Азову Cepasa - Kyiv SHUMEI - Online Tony Tonite - Leleka Gunna Chorna - Файно Схожа і Марний - Сліди KRISTONKO - Пісня буде поміж нас UKRAINIAN UNITED ARTISTS & LIDA LEE – Настане час… LYKHO - Металевий МЮСЛІ UA | УКРАЇНА ПОНАД УСЕ ENLEO & МАША КОНДРАТЕНКО - ЛЮБОВ СИЛЬНІША PVNCH - AGRO Всюдисвоя - Дійду Alice Change - Але це після перемоги Cloudless Orchestra - Чекаю Анна Трінчер - Рідна Мати Моя KHAYAT - Коло
Дата: Вівторок, 13.09.2022, 20:46 | Повідомлення # 216
Адміністратор
Країна:
Статус:
Прийшла українка до Бога, вклонилась низенько з порога:
,,Всевишній, мій, Отче, вітаю! Прийшла я з прекрасного краю, де хліб на полях колоситься, найкращі жита і пшениця, у нас всього вдосталь, є море, ліси і степи, ріки й доли.
Створив Ти красиву країну, і мову нам дав солов"їну. Та стогне тепер Україна... Де квітли міста-там руїна. Де діти сміялись щасливо- дивитись без сліз неможливо,, .
Дослухав вкраїнку Господь, і лагідно мовив: ,,Заходь.
Я знаю і бачу все з Неба, це ваші уроки, так треба,, . Приклав до чола їй долоню, спокійно сказав: ,, Моя доню, вже скоро скінчаться страждання, ви винесли випробування.
Готую для вас тепер прОсвіт, віднині почнеться ваш рОзквіт. Ви стали міцні, як ніколи, ви всіх об"єднали навколо, ви стали могутні і сильні, й навіки залишитесь вільні,, .
Вклонилася жінка до Бога, і зникла за Сяйвом порога. Понесла цю звістку в країну, в кохану, вільну, єдину.
Дата: Четвер, 15.09.2022, 09:48 | Повідомлення # 218
Адміністратор
Країна:
Статус:
(фото з мережі)
Наробив же пан Залужний великого шуму, Коли жінка попросила, що хоче ізюму.
— Ало, —каже— привези ми ізюм той, що в тісто. — Добре, добре, моя мила, звільню ціле місто. — Ало, чуєш? —каже жінка, —зайди в бакалію. — Чую, чую і негайно іду в Балаклію.
А до того ще з десяток містечок по списку Звільним з хлопцями, бо любим землю українську. Нумо, хлопці - соколята, всипте їм наповну, Дуже люблять мацков'яки нашу ту бавовну.
Тут бавовна розійшлася, як стала гуляти, То зі страху клали в штанці недо'мірки кляті. Дали драла, що забули забрати валізу, Навіть трохи нам лишили із свого ,, ленд-лізу''.
Ой, тікайте у ,, ісконні '', ховшні кривороті, Бо на вас вже зачекався голий цар в болоті. Хай ніколи не вилазить з дрімучого лісу, Бо насиплемо бавовни на макітру лису.
А вам, лицарі великі вкраїнського роду Вічна слава і пошана усього народу. Про звитягу хай всі знають : тут і на чужи'ні. І відлунням відіб'ється : СЛАВА УКРАЇНІ !!!
Дата: Середа, 28.09.2022, 15:58 | Повідомлення # 223
Адміністратор
Країна:
Статус:
Наталя Фаліон. Лісапетний батальйон
" БУЛИ ЧАСИ "
ПРЕМ'ЄРА. Нова пісня
Ще одна пісня, яка не встигла порадувати свого глядача через війну. Будемо рахувати, що це нова пісня, адже її ще ніхто не чув. Сьогодні прем'єра - "Були часи".
Самотніми осінніми, дощовими вечорами так приємно та зворушливо згадати молоді роки, людей, яких ти любиш, навіть попре, те, що їх уже давно немає. Так, були роки....і тільки старі фотографії можуть про них нагадати. Які ж це солодкі спогади, коли ти ще молодий, активний, коли попереду ціле життя і ти ні про що не хвилюєшся. Живеш та радієш.