Дата: Неділя, 05.07.2009, 13:30 | Повідомлення # 2
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відoys
Приїхав новий російський на полювання на ведмедя. хамер, камуфляж, супер наворочений автомат з оптичним прицілом нічного бачення... заходить в ліс, назустріч мужик в личаках, у вушанці, в тілогрійці - типовий сільський бух. бух - о, мила людина, куди дорогу тримаєш? нр - на ведмедя! бух - та невдячне це заняття... ведмідь - господар ! На нього мій дід з рогатиною ходив, батько з рогатиною ходив... нр - та ти дивися! автомат - хоч слона вали... оптика, кулі із сталевим сердечником... і вирушає в ліс. бух - так, (затягується махоркою) тепер в ліс зовсім не варто ходити... у ведмедя і так дві рогатини, а тепер і автомат ще...
Маленький Вовочка, гуляючи з мамою, побачивши двох собачок при справі: - мама, а що ці собачки роблять? Мама, збентежено: - цуценят, синок. Пізно вночі, папа з мамою, вважаючи що вовочка спить, палко люблять один одного. Раптом - голос сина: - папа, а що ти робиш? папа, збентежено: - братика тобі, синок. вовочка, незадоволено: - а навіщо мені братик ? Папа, переверни її, я цуценя хочу!
Пізно увечері дівчина вирушає від парубка. - будь обережна, зараз на вулиці повно хуліганів. якщо приставатимуть - відразу кричи. добре? - добре. Вирушає. через п'ять хвилин крики з вулиці: - добре! добре!! До-о-о-о-о-бре !!!
Дзвінок в техпідтримку: 1: У мене гугл не відкривається... 2: Лампочка на модемі горить? 1: Так. Лише це не лампочка, а теристорний світлодіод 2: Гм... Так, мабуть, проблеми на нашій стороні... Дзвінок через п'ять хвилин: 2: Наш адмін повернувся з обіду і говорить, що не "теристорний", а " тиристорний" і проблеми у Вас.
Дата: Неділя, 05.07.2009, 13:36 | Повідомлення # 3
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відoys
Дружина чоловікові: - Ти чому мене під час сексу називав чужим ім'ям? - Так темно ж... - Милий, адже ти знаєш, що всі хвороби від нервів? - Ну і?! - Мені здається, що ти перехвилювався, і у тебе буде сифіліс...
Чоловік приходить додому і говорить: Все, Манька, я з тобою розвожуся. Дружина відразу завила: Чому-в-в! Він їй відповідає: Та набридло мені все. Вічно у тебе удома брудно, ніде не прибрано, жерти нічого, нічого не готуєш. Все! Розвожуся! Наступного дня чоловік приходить додому а там все прибрано, вимито і начищено, на плиті все наготовано і на столі накритий обід. Чоловік поглянув і знову говорить: Ні, Манька, я все-таки з тобою розвожуся. Дружина знову завила і запитує: Але чому? Він їй відповідає: Та ти поглянь на себе. Вічно ходиш не умита, не причесана, в брудному халаті. Все! Ти мені набридла, - я з тобою розвожуся. Наступного дня чоловік приходить додому, - там знову все прибрано і чисто, наготовано, стіл накритий і дружина його зустрічає нарядна, нафарбована, із зачіскою. Він поглянув на неї і знову говорить: Ні, Манька, я все-таки з тобою розвожуся! Дружина знову завила: Але чому! Він думав-думав, що ж ще таке сказати і випалив: Ти на логарифмічній лінійці рахувати не вмієш! Все, розвожуся! Наступного дня чоловік приходить додому і бачить таку картину. Дружина сидить за столом, заваленим, вся в підручниках і в руках у неї логарифмічна лінійка. Побачивши чоловіка, що прийшов, вона говорить: Все, Ваня, я з тобою розвожуся! Чоловік, сторопіло: Це чому ж!? Вона йому відповідає: Я тут на логарифмічній лінійці вирахувала, що твій член коротше середньостатистичного на 1,5 сантиметра і за 15 років нашого спільного життя ти мене недолюбив на 537 кілометрів. Все, Ваня, - розвожуся!!!
Дата: Неділя, 05.07.2009, 13:42 | Повідомлення # 4
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відoys
Мати приводить сина до психолога і говорить: - Лікарю, допоможіть! Мій син всіх підарами називає! Лікар попросив матір залишити їх удвох. показує хлопчикові картинку, на якій летить зграя голубів, і запитує: - що тут намальоване? - підари ! - чому підари ? - тому що один одному в сраку дивляться. Показує іншу картинку ( три мисливці сидять біля багаття ): - а тут що намальовано? - підари ! - чому підари ? - тому що без баб. - ну а я хто? - підар - чому підар то...? - а звідки у вас такі картинки...?
* * *
Туалетний бізнес майбутнього - двоє дверей: на одній напис "20 рублів", на іншій "безкоштовно. вэб-камера"..
* * *
Якщо з підворіття доноситься запах сортиру - це означає, що сортиру якраз там і не має.
* * *
Мужик розповідає приятелеві: - вчора ми здорово набралися, а після я відвів Ваську додому і тихо поклав в ліжко, аби його дружина не замітила. А сьогодні я взнав, що Васька вже три дні як у відрядженні.
* * *
"Миру - мир" добре звучить, але "мужикові-бабу" істотніше.
* * *
Дві подруги: - у мене манікюр під Малевича. "чорний квадрат". - це лак такий? - не, молотком - тюк, і на місяць хапає.
Дата: Неділя, 05.07.2009, 14:27 | Повідомлення # 5
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відoys
Мужик скаржиться другу : - Дружина зовсім опустилася. Будинок заріс гряззю, діти від рук відбилися, сама виглядає як чучело... І розвестися не можу, і жити з нею немає сил. Хоч би померла вона вже! Друг радить: - А ти її виснаж сексуально! Незабаром коньки і відкине. Через якийсь час друг приходить в гості до нещасного чоловіка . Бачить - той валяється виснажений на дивані з розстебнутою ширінькою. - Ну, що, як дружина? - Не знаю, як і радіти ! Дружина будинок весь вилизала, діти стали добре вчитися, сама як цукерочка, довкола мене щебече ! Бідна... Не знає, що скоро помре...
Блондинка в білих чоботях і блискучих обтягуючих брюках, на сходинках шкірно-венерологічного диспансеру, з папірцем в руках, щебече в телефон: - Позитивно - це ж означає "все добре", так?
Вчителька: - Сьогодні, діти, ми писатимемо вигадування про наше світле і щасливе майбутнє! Із задньої парти: - А базар фільтрувати?!
Саша і Паша, спробувавши дорогого порошку, вже не бачать різниці між брудними і чистими брюками... А якщо немає різниці, навіщо ще витрачатися на Досю? **************************************** - Слухай, у тебе коли-небудь ця чорна смуга кінчиться? - Звичайно, я ж не вічний...
Дата: Неділя, 05.07.2009, 14:59 | Повідомлення # 6
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відoys
Зустрічаються два приятелі. - Ти чого такий похмурий? - Та ти що не знаєш ? Петрович помер... - Та ти що !!!! Як?... - Та прийшов додому, випив, ліг надиван, закурив.. - Що, згорів, чи що ?!!!!! - Та ні... Встиг він вікно відкрити і в кватирку вистрибнути... - Розбився чи що?!!!!!!! - Та ні... Він перш ніж стрибати встиг пожежників викликати, вони тент встигли натягнути, він спружинив невдало і знову у вікно влетів.... - Та епт, що все-таки згорів?!!!!!!!! - Та ні... Він за раму зачепився і назад стрибнув..... - Так !!!! Розбився все-таки чи що?!!!!!!! - Та ні... Там же пожежники з тентом, він спружинив і напроїжджу частину, а там Камаз тентованийй їхав... Він відскочив від нього і назад у вікно... - ТА ЕПТ!!! ЯК ЗАГИНУВ ТО !!! - Так... Пристрелили його .. " Достав" усіх!
Одна подруга скаржиться іншій: - У мене чоловік алкоголік. Я вже так від нього втомилася. Що мені робити? Та їй відповідає: - Так, у мене була така проблема. Ти спробуй зробити так: коли чоловік п'яним прийде і ляже спати, ти йому в штани поклади змію. Він побачить її, подумає, що почалася біла лихоманка, і пити перестане. Ну перша так і зробила. На наступний ранок чоловік пробуджується, йде у туалет, дістає з штанів змію, вона йому: - Шшш-ш-ш-ш... Мужик: - Я тобі дам шшшш, сси давай!!!
************************************************** Дружина чоловікові: - Саша, мені треба терміново вставити 2 золотих зуба! - Угу! Один зверху, другий знизу і запаяти!!!
Hà урок англійського прийшов перевіряючий з РВНО. Товстий, лисий... Учителька думала, думала - де його посадити - один варіант - на камчатку. До Вовочки. Веде, значатить, урок, по ходу на дошці щось іноземне пише... Крейду впустила, підняла, крапку поставила, запитує: - Хто переведе? Вовочка руку тягне. Перший раз за історію школи. Hу, треба запитати. - Будь ласка, Володимир! Вовочка встає, і на весь клас: - Hó і ж*па! Почервоніла учителка, хрипить: - Вон з класу!!!! Піднявся Вовочка, добрів до дверей, обернувся і з докором говорить: - Ех ти, лисий! Hе знаєш, а підказуєш...
В сім'ї Вовочки новосілля. Ходять всі по будинку, дивляться на стіни, обговорюють. Батьки: - Ось тут ми диван поставимо... - Ось тут килим висіти буде... - Тут шафа... Вовочка: - А в цьому кутку ми піаніно при%%%рим! - ??? Батько, відваживши запотиличник: - Зрозумів за що? - Так, папа. Не %уй йому тут робити!..
Пішли раз мужики на полювання - бачать барліг. Почали вони в ній палицею шарити, а з барлогу ведмідь. Мужики ноги в руки і бігом; біжать, значить, по лісу, ведмідь вже близько. Ну, мужики на дерево забралися і сидять, ведмідь внизу ходить, реве. Раптом ведмідь починає на дерево лізти, один цілиться і говорить: - Я стріляю о-го-го! Дивись, я йому яйце відстрелю. Стріляє - потрапляє в яйце. Ведмідь ще більше злиться. Мужик знову цілиться і говорить другому: - А зараз я йому х*р відстрелю. Другою в жаху кричить: - В лоб стріляй! Я по очах бачу, він сюди не тр@х@ться лізе!
Чоловік з дружиною дивляться телевізор. У виступаючої співачки великі і красиві груди. Дружина: - Ах, як би я хотіла мати такі великі груди. - А ти натирай її щодня туалетним папером. - А що, допоможе? - Повинно допомогти, ж*па то он яка виросла.
Дата: Вівторок, 07.07.2009, 10:08 | Повідомлення # 7
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відoys
Кам'яне століття. Первіснообщинний устрій. У одній з печер первісне плем'я організувало середню школу. За кам'яними партами сидять молоді троглодити, одягнені в шкури. В кам'яної дошки - вчитель: - Соколине око, йди до дошки. До дошки йде підліток у ведмедячій шкурі. - Соколине око, як пишеться слово "їда"? Парубок бере кам'яне зубило, кам'яний молоток і вибиває на кам'яній дошці зображення кабана. - Молодець, Соколине око, слово "їда" пишеться саме так. Сідай, п'ять. Срібна Луна, йди до дошки. До дошки виходить дівчина в шкірі леопарда. - Срібна Луна, як пишеться слово "щастя"? Дівчина довго висікає щось молотком і зубилом. Коли вона закінчила, вчитель зітхнув: - Ех, Срібна Луна, Срібна Луна, скільки разів тобі повторювати? Слово "щастя" пишеться з ДВОМА ЯЙЦЯМИ! ---------------------------------------------------------- Ганнібал Лектор приходить на прийом до дієтолога. - Доктор, скажіть, а мені можна їсти сирі яйця? - Так, звичайно, голубчик... Ой, що ви робите?! ---------------------------------------------------------- Заходить дівчина в темний під'їзд, викликає ліфт. Заходить. До неї маніяк з ножем: - Роздягайся, насилувати буду! Дівчина: - Ну що ти як дурень, підемо додому до мене, там нікого, на ліжку і... я не проти. Маніяк задумався: сама пропонує, удома, а була не була, хоч раз та на чистенькому ліжечку. Піднімаються на поверх дівчина відкриває двері квартири, а на порозі бугай 8х7, шафа така, з антресолькою. Дівчина (спокійно так): - Вася, це маньк, ти знаєш, що треба робити. Ну Вася цього мужика в оберемок, наручниками до батареї, раком поставив, штани зняв і приміряється. Дірка малувата. Вася до хазяйки. Вася: - Хазяйка, не лізе! Дівчина: - Спробуй ще раз! Він знову і знову та ж сама історія. Вася: - Хазяйка, ну не лізе! Дівчина протягує Васі ніж із словами: - Тоді відріж йому яйця! Вася йде, ножик гострить... Маніяк: - Що вона сказала? Вася: - Яйца тобі відрізати! Маніяк: - Вась, я тебе як мужик мужика прошу: ну спробуй ще раз! ---------------------------------------------------------- приходить до лікаря мужик, і говорить: - лікарю, коли я граю на скрипці, у мене член встає. що це таке зі мною? врач довго оглядав пацієнта, але нічого не знайшов. тоді він говорить: - приходьте завтра із скрипкою, поглянемо. наступного дня приходить пацієнт із скрипкою. знімає штани і починає грати. у нього відразу встає член, а услід і у лікаря. пацієнт запитує: - ну що це, лікарю? - здається, у вас музика п....дата! ---------------------------------------------------------- мужик приходить до терапевта і говорить: - лікарю, у мене на лобі член росте, треба терміново щось робити. - моя вам порада, з"їздіть у Францію, подивіться ейфелеву башту, єлисейскі поля. пацієнт в Шоці, біжить до хірурга, викладає всю ситуацію: хірург: - ви не слухайте терапевта, він молодий ще, недосвідчений. з"їздіть краще в Італюю - пізанська башта, піца. романтика. пацієнт втікає до уролога, розповідає всю історію. мов хірург і терапевт марення несуть. уролог: -да, а ви всер"ез подумайте над поїздкою. а то зараз член виросте, потім почнуть яйця рости, очі закриють, тоді взагалі світла білого не побачите. ---------------------------------------------------------- вирушаючи на роботу, дружина мого друга залишила йому записку, що треба купити з продуктів. а оскільки друг з вечора гарненько «піддав», то розписала вона все досконально. щоб уникнути всяких там помилок і катаклізмів. список виглядав так: 1. стегенце або курка 2. хліб 3. картопля 4. морква 5. сметана 6. молоко Ввечері, прийшовши з роботи, дружина побачила неабияк похмеленного мужа. на істеричний крик: «ти все купив, що я просила?!», він насилу відірвав голову від подушки і заплітаючою мовою виголосив: «абсолютно все, згідно списку, там в пакеті, на кухні», і знов звалився. яке ж було здивування його дружини, коли вона, розвернувши пакет, побачила: одне стегенце, дві булки хліба, три картоплі, чотири моркви, п'ять банок сметани, і шість пакетів молока. з того дня вона присягнулася більше списків мужові не складати. ---------------------------------------------------------- - чим краще запивати блюда мексиканської кухні? - текилою. - а блюда німецької кухні? - пивом. - а блюда італійської кухні? - вином. - а російську кухню? - а російську кухню не запивати треба, а закушувати!
Дата: Вівторок, 07.07.2009, 10:28 | Повідомлення # 8
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відoys
Сидоров, ви чому з ранку прийшли на роботу, у адже вас похорони тещі сьогодні?! - Шеф, спочатку обов'язки, потім задоволення ******************************************** Hà уроці природознавства вчителька запитує: - Хто знає, чому лелеки на зиму відлітають до Африки? Встає Вовочка: - Ясна річ, негри теж хочуть мати дітей! ******************************************** Зустрічаються два друзі. Перший несе в одній руці дорогі діамантові сережки, а в іншій руці рушниця. Другий запитує: - Шановний, куди дорогу тримаєш? - До тещі в дарунок сережки несу. - А навіщо рушниця? - Дірки у вухах робити. ******************************************* Приходить мужик в похоронне бюро: - Є у вас труна подешевше? - Є за 10 тисяч. - А ще дешевше? - Одна бракована - за 5 віддамо. - А ще дешевше? - Вам для кого? - Тещу ховати. - А, ну тоді приносьте її, ми до неї ручки приклеїмо ***************************************** Зустрічаються дві блондинки, одна інший говорить: - Я вчора була у окуліста! - Так? І що він тобі сказав? - Сказав вивчати алфавіт! *********************************** - Доктор, ви говорите, що термін у мене 23 тижні. Ви упевнені? - Так, я упевнений. - Точно 23, а не 27? - Жодних сумнівів, 23 тижні. - Боже... Я не за того заміж вийшла... ************************************* - Що тобі сказали з приводу підвищення зарплати? - Вгадай з трьох букв... ************************************* Блондинка в білих чоботях і блискучих обтягуючих брюках, на сходинках шкірно-венерологічного диспансеру, з папірцем в руках, щебече в телефон: - Позитивно - це ж означає "все добре", так? ****************************************** Вчителька: - Сьогодні, діти, ми писатимемо про наше світле і щасливе майбутнє! Із задньої парти: - А базар фільтрувати?! **************************************** Саша і Паша, спробувавши дорогого порошку, вже не бачать різниці між брудними і чистими брюками... А якщо немає різниці, навіщо ще витрачатися на Досю? **************************************** - Слухай, у тебе коли-небудь ця чорна смуга кінчиться? - Звичайно, я ж не вічний... ******************************************* Один парубок - іншому: - А я з тією дівчиною за однією партою сидів, потім ми одружилися, дітей понароджували... - А потім? - Потім? Розсадили нас... ************************************** Лікар після огляду - пацієнтові: - Bû палите? - Так. - П'єте? - Так. - Ну так чого ж ви хочете після цього? - Бабу! ************************************* Один приятель запитує в іншого: - Якщо я пересплю з твоєю дружиною, ким ми з тобою будемо? Ворогами? - Ні. - Друзями? - Ні. - Родичами? - Ні. Ми з тобою будемо квити. ********************************** Зустрічаються два друзі. Один говорить: -Хочу собаку купити, дружина не дає Другий: - Думаєш, собака дасть??? ************************************** - Рабіновіч, як ви посміли, заповнюючи анкету, в графі 'утриманці' написати 'держава'?! **************************************** Я хочу, аби перли, які мені треба надівати в першій дії, були справжжні, - говорить капризна актриса.. - Добре, будуть справжні, - відповідає, посміхаючись, режисер. - Все буде справжнім - і перли в першій дії, і отрута в останній. ****************************************** Чоловік приходить додому і говорить дружині: - У мене серйозна проблема на роботі. Дружина ласкаво: - Дорогий, не хвилюйся! І ніколи не говори "у мене проблема", говори "у нас проблема", адже ми з тобою одне ціле! - Добре. У нас проблема на роботі.. У нашої секретарки скоро буде від нас дитя. **************************************** Їду, нікого не чіпаю, гальмують улюблені співробітники ДАІ. - Ваші документи... Петро Петрович, а чого очі такі червоні, у вихідні відпочивати треба... - Та відпочивав, якраз з друзями в лазні... - Мабуть з дівчатками? - Та ні, чисто чоловіча компанія... - А, значить з пивком, та з горілочкою? - Та ні, нічого не пили... - Ну, підемо, подихаємо в трубочку - Підемо... Трубочка показує що я абсолютно тверезий. Повертають документи... - Хреново відпочиваєте, Петро Петрович! ****************************** Вчитель на уроці: - Отже, мої юні партизани, починаємо допит по минулій темі. ********************************** - Тату, чому бутерброд завжди падає маслом вниз? - Тому що, синок, твоя мама-дура не ту сторону намазує! *************************************** Дівчина: - Зустрічаємося в 9 вечора, там же. І якщо хтось з нас запізниться... Парубок: - То я, блін, зніму іншу телку! *************************************** Нова акція від Білайн: позвони по номеру 02, скажи голосно "В кремлі бомба!" і смугасті речі стануть твоїми! **************************************** Маленький внук гостив у бабусі в селі. Вдома ставить питання: - А правда, яйця зростають на грядках? - Хто тобі сказав?! - Бабуся сказала: не бігай по грядках - вирву яйця з коренем... **************************************** Мужик купує квиток на ж/д вокзалі: - У вас квиток до Урюпінська є? - Є. - А бічна, верхня полиця біля туалету є? - Є!? - А переді мною табір циганський квитки купував, з ними у вагон можна? - Можна, лише там ще і дембеля їдуть. - Давайте, саме те! Купив, додому приходить, дружина з кухні вибігає і запитує: - Дорогий, ти квиток мамі купив? - Не повіриш, останній увірвав. ************************************** Підходить теща до зятя і говорить: - Дорогий зять, у мене для тебе є дві новини; одна погана, інша хороша. - Мама, те, що Ви до цих пір живі і здорові, я таки бачу - говоріть вже хорошу новину. ************************************** - Скажіть, а то хіба можна займатися сексом з близькими родичами? - Звичайно ні, не можна. - Ось і я говорю дружині - не можна, а вона - можна, можна. Дружина - адже це близький родич? ************************************** Новини психіатрії: Зараз в психлікарнях практично перевелися Наполеони. Нинішні дурні просто не знають, хто це такий. ******************************************* Терміново! Потрібна допомога! Розішли всім, будь ласка!!! Дитяті (31 рік) терміново потрібні Аudi RS4 Sšīrt і красива дівчинка блондинка з 2-4 розміром грудей! Це не спам! ******************************************** Сьогодні на центральній площі зіткнулися натовп мазахистів і загін ОМОНа. Ще жодного разу ні ті, ні інші не отримували такого величезного задоволення! ****************************************** Щоденники марсіанина: 14.06.2010 Прилітали американці. За допомогою своїх супер-технологій зламали бункер за 4 години. Роздали всім гамбургерів. Було смачно, але вистачило не всім - зажарили американців. 14.07.2010 Прилітали японці. За допомогою своїх нано-технологій зламали наш бункер за 2 години. Роздали всім суші. Було смачне, вистачило не всім - з'їли японців. 14.08.2010 Прилітали росіяни. За допомогою лому і якоїсь там матері зламали бункер за 2 хвилини. Роздали всім пі..юлей. Було не смачне, але вистачило всі-і-ім. ********************************************* - Передайте водієві на квиток! - Так він же безкоштовно їздить ************************************** Муж дзвонить дружині на роботу: - Дорога, сьогодні вечеряємо удвох при свічках. Потім - секс, кардинально новий спосіб. Офігівша дружина відпрошується додому, по дорозі - гіпермаркет. Накриваєстіл, впірнає в душ, фарбується, напинає секси боди. Чоловік підтягується піддатий з трояндочкою, вона саджує його до столу, годує з ложки, поїть з чарки. Після стриптизу на столі, тягне в ліжко: - Знемагаю милий, викладай, що за кардинально новий спосіб! Ублажений муж: - Сьогодні сплю я, а ти мене трахаєш *****************************************
Дата: Вівторок, 07.07.2009, 11:42 | Повідомлення # 9
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відoys
Приходить мужик до сексопатології і говорить: - Доктор знаєте у мене серйозна сексуальна проблема виникла. - Яка? - Вчора відкриваю гаманець, а там х*й ! ---------------------------------------------------------------------- - Доктор, у мене член посинілий. - Ідить, помийте. Помив - нормальний. Через два дні знову приходить з тим же. - А ви ким працюєте? - Директором... - Ну так скажіть секретарці, щоб копіркою не підтиралася... ----------------------------------------------------------------------- Медичний інститут. Початок лекції. Заходить викладач. - Перед початком лекції я хотів би розповісти вам одну історію. Якось в молодості я з приятелем пішов на дискотеку. І там нам обом сподобалася одна симпатична дівчина. Але вона віддала перевагу наді мною моєму другу і з дискотеки пішла з ним. Ось так я залишився з носом. А мій друг без носа. Запишіть тему лекції: "Сифіліс і його наслідки". ----------------------------------------------------------------------- Хлопчик і дівчинка грали в доктори, після чого розгнівана мама дівчинки притягнула хлопчика за вухо до його батьків. - Що ви так хвилюєтеся? - став заспокоювати батько хлопчика. - Сексуальна цікавість в цьому віці природно. - Краще б він її трахкав, - заревіла матуся. - Ваш маленький негідник вирізував у моєї дочки апендицит! ---------------------------------------------------------------------- - Слухай, ти як з дружиною сексом займаєшся? - Та все більше по-собачому... - ?! - Лягаємо в ліжко, я починаю підвивати, а вона обертається спиною і прикидається мертвою. ----------------------------------------------------------------------- Поїхала якось Анка до Америки - на людей поглянути, себе показати. Повертається - біля трапу її зустрічає Петька. Вона йому: - Хеллo, Пітер! Петька їй у відповідь по морді. Анка: - За що?! - Це тобі за ""ху."лo", а за "підoра" вдома отримаєш! --------------------------------------------------------------------- у автобусі: - дівчино, ви виходите? - виходять заміж! - дівчино, ви сходите? - сходять з розуму! - може, ви вылазите? - вылазят, коли народжуються! чоловік, стусаном випихаючи її з автобуса: - з днем народження, сука. --------------------------------------------------------------------- мужик лежить на верхній полиці в купе. заходить красива молода дівчина. дістає літр горілки і баночку огірочків. наливає стакан губастий, махом випиває і закушує. мужик захоплено дивиться. дівчина наливає другий і таким же макаром опорожнює стакан. мужик здивовано: - дівчино тебе як звати-те? - а х"№і мене звати, щас доп'ю - і сама до тебе приповзу. --------------------------------------------------------------------- сидять мауглі і каа на вітці.
маугли побачив на вершині якийсь банан і запитує в каа, що дрімає: - каа, а бандерлоги до того банана дістануть? каа проснувся, поглянув, говорить: - дістануть. мауглы посидів, ніжками помахав і запитує: - каа, а сильний балу до того банана дістане? каа здригнувся, проснувся, говорить: - і сильний балу дістане. мауглы посидів, зловив муху, послухав біля вуха, з'їв і запитує: - каа...каа... - в? - каа, а спритна багира до того банана дістане? - дістане, дістане. мауглі ще ніжками помахав, потилицю почухав, за метеликом поглянув, штовхає каа: - каа, а каа, а я до того банана дістану? каа перевертаючись на інший бік: - дістанеш, мауглі, дістанеш. ти, гад, кого хочеш дістанеш...
Дата: Вівторок, 07.07.2009, 11:58 | Повідомлення # 10
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відvalek
розмовляють двоє. - став я робити їй компліменти, а вона мені - ляпас. - що-небудь непристойне сказав? - взагалі мовчав. - а як же ти тоді компліменти робив? - вручну. ************************************** - чи може поява дитини в сім'ї стати причиною конфліктів? - так, якщо дитя з'явилося пізно і в нетверезому вигляді. *************************************** я бачу, у тебе коридори вузькі. - так, звідки ти знаєш? - у тебе собака хвостом виляє не з боків, а вгору-вниз. *************************************** блондинці дзвонять батьки і запитують: - дочечка, чому ж ти нас, своїх батьків, не запросила на своє весілля?!! - а ви мене на свою теж не запрошували... ************************************* на вигуки окремих членів колективу, що криза надумана, що він в головах, бос прийняв рішення скоротити поголів'я. ************************************** двоє в ліжку. - так ти не дівчинка?!! - а ти не радий, що я хлопчик? *********************************** люди - непоправні грішники. навіть якщо б в заповідях було б написано - "вбивай, перелюбствуй, кради" - навіть в цьому випадку вони б примудрялися грішити... ********************************** у магазині: - слухаю вас! - мені б костюм строгіший! - ось, чудовий! дуже строгий! за щонайменшу плямочку - рукавом по морді! ********************************** - що означає, коли інспектор ДАІ, піднімає вгору на витягнутій руці жезл??? - вільна каса!!! *********************************** мужик їде в автобусі на роботу. стоїть, похмурий такий, і думає: "життя - лайно, дружина - стерво, люди - корисливі сволоти..." ззаду стоїть ангел з блокнотом і записує: "життя лайно, дружина стерво, люди сволоти... як дивно, знову те ж саме. ну що ж, все одно: раз замовляє, то треба виконувати". *************************************** колега по роботі запитує у жениха: - у тебе є фотографії твоєї нареченої в голому вигляді? - звичайно немає! - хочеш декілька? ******************************** дзвонить телефон. - пробачте, а катюшу можна? - катюшу? та будь ласка: роз-цвітали яблуні і груші... ********************************** чи знаєте ви, що людина, як і мурашка, може переносити тягарі в двадцять разів більше своєї ваги? але за більше число разів і страшно матюкаючись. ************************************ знаєте, чим відрізняється секс від конструктора "лего"? ні ? тоді бавтеся конструктором далі. ********************************** яка різниця між злодієм і коханцем? - злодій шукає де погано лежить, а коханець, де погано стоїть. ******************************************* бізнесмен - психіатрові: - доктор, пам'ятаєте - минулого літа ви порадили: аби відвернутися від роботи потрібно розважитися з дівчатками? - так. - так порадьте, як мені тепер відвернутися від дівчаток і повернутися до роботи! ***************************************** ось проблема з цими творчими людьми: вони завжди бажають бути композиторами, художниками і письменниками. в результаті виробництвом труб великого діаметру займається бездарність. ************************************************** *** вранці, збираючись на роботу, чоловік, поголившись і поглянувши на себе в дзеркало, говорить: - як поголюся, так відразу відчуваю себе чоловіком. дружина у відповідь: - голився б ти на ніч. ************************************************** ** чоловік дзвонить додому дружині по телефону і говорить, що знаходиться в квд. - а що це таке? - запитує дружина. - шкірно-венеричний диспансер! - ну ти даєш! - це ти даєш, а я лікуюся. ************************************************** *** розмова двох хірургів після операції: - ну як? - з наркозом - нудно. *********************************************** у кіно: - молода людина, у вас ширінька розстебнута. - а як ви відмітили? темно ж. - по запаху! ************************************************** діалог в кабінеті гінеколога: - ой, доктор, мені лоскітно. - даруйте, будь ласка, задумався! ********************************************* сидить дуже сумний чоловік в ресторані, голову руками підпирає, трохи плаче. перед ним наповнена чарка. проходящий мимо нахаба, щобачивши, що мужик про чимось задумався, швидко бере і випиває чарку. мужик повільно піднімає голову і говорить: -що за життя... іпотечну квартиру банк відібрав, дача згоріла, пакет акцій ні фіга не коштує, дружина пішла коханка кинула... а тепер якийсь гад мою отруту випив. **************************************** вовочка запитує у свого батька: -що таке гроші? -гроші -це все!це коньяк,таксі,дівчатка... -а коли грошей немає? -тоді ситро, метро, і...твоя мама **************************************
Дата: Четвер, 09.07.2009, 07:46 | Повідомлення # 11
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відvalek
Сидить малий на вулиці і плаче. Підходить мужик. - Чого плачеш? - Ма-а-а-ма всіх котенят в річці втопила-а-а... - Так, жах! - Ага-а-а. Адже вона обіцяла, що я їх втоплю... ************************** Журналістка з'ясовує у фермера, в чому причина коров'ячого сказу. Той на неї вирячився і говорить: - А ви знаєте, що бик настрибує на корову раз на рік - Припустимо... ну і при чому тут це? - А ви знаєте, що ми доїмо корів ЧОТИРИ рази в день - Коштовна інформація, але... - Ну, ось якби я м'яв ваші цицьки чотири рази в день, а тра-ал би раз на рік, ви б не збісилися
Дата: Четвер, 09.07.2009, 07:54 | Повідомлення # 12
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відMichal
Для Росії випущена адаптована версія "Windîws". При установці нових девайсов (мишей, модемів, сидюков) видається повідомлення: "Знайдений новий пристрій, за це треба випити!"
************************************************** *************** Альонушка говорить Альошеньке: - Алеша, ось зламаєш берізку - я тебе поцілую. Пішов Алеша, зламав берізку - поцілувала - А дуб зламаєш. - Зламаю. - А сосну. - А соснеш - все на фіг переламаю!!!
************************************************** *************** Чому, коли чоловік бачить жінку в обтягуючому шкіряному костюмі, його серце б'ється частіше, коліна слабіють, горло пересихає, думки плутаються... - Чому? Тому що вона пахне, як нова машина. ************************************************** *************** Кінний поліцейський стоїть на перехресті. Під'їжджає хлопчик на велосипеді: - Хлопчику - звідки у тебе велосипед? - Санта Клаус подарував на Новий рік... - На наступний Новий рік скажи Санті, щоб він тобі подарував відбивач... Без червоного відбивача ззаду їздити не можна! Зрозумів?! - Зрозумів... А у вас звідки кінь? - Санта Клаус подарував. - На наступний Новий рік скажіть йому, щоб він вашому коню подарував х@й - і причепив його знизу, а не зверху, як зараз... ************************************************** *************** Мужик приходить до коханки, і вони починають займатися коханням. Раптом дзвонять в двері. ``Чоловік! - скрикує жінка. - Стрибай у вікно... Той стрибає. На вулиці сиро. Мимо біжить група спортсменів. Мужик пристроюється і біжить разом з ними. Один спортсмен запитує: - А ви завжди голим бігаєте? - Завжди. - І з презервативом? - Ні, лише в дощ ************************************************** **************
Дата: Четвер, 09.07.2009, 08:19 | Повідомлення # 13
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відwe-77
розмова двох мужиків: - важко познайомитися з хорошою дівчиною. - а чого так? розмову не завести? - так, розмову-то заводжу. ось недавно: підсів, заговорив, а вона як вскочить, як закричить: "виходьте! це жіночий туалет". ----------------------------------------------------------- вийшла самотня жінка за хлібом. дивиться, під стовпом мужик п'яний спить. думає " а, що мужичок не поганий. відмити, причесати, красень. заразом за хлібом сходжу і по дорозі назад, заберу." сходила за хлібом, дивиться, а мужика вже немає. психуючи кидає хліб про підлогу із словами "ось м@я ідіотка, неначе сто років хліба не їла!"
Дата: Неділя, 12.07.2009, 08:59 | Повідомлення # 14
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відMichal
У палаті хворого роздається дзвінок. Дзвонить лікар, що лікує: - Здрастуйте. Я повинен Вас засмутити. - Що таке? - Річ у тому, що за результатами ваших обстежень у Вас виявлений сифіліс, короста, туберкульоз, черевний і висипний тиф, туляремія, жовта лихоманка, гепатит А і С, дизентерія, кір, рожа, СНІД, гонорея і стригучий лишай. - Що ви говорите!!! Не може бути! Ну Ви хоч мене лікуватимете?! - Так, звичайно - звичайно! Безумовно! Ми навіть вже призначили Вам млинцеву дієту! - А це хоч якось допоможе мені? - Ну. Щодо допоможе чи ні я не знаю, але це єдина їда, яка пролізає під двері.
Зустрічаються два приятелі, любителі музики. Один: - Слухай, завтра до нас Ростропович приїжджає, підеш на концерт? - Ні, я не можу. Завтра Кацман грає. Через декілька днів знову зустрічаються. Перший: - Слухай, а в середу Марія Калос приїжджає, квитків вже немає, але у мене касирка знайома, по блату дістане - підеш? - Ні, вибач, не можу, в середу в Кацмана знову концерт... Перший, вражаючись: - Слухай, я чо-то не зрозумію а що за фрукт цей Кацман? - А хрін його знає. Просто коли він виступає, я його дружину трахкаю.
Дружина пробуджується і розповідає чоловікові свій сон: - Я була на аукціоні х%%в. Великі продавалися по $1000, а маленькі по $10-ці. Чоловік: - А мого розміру? - На таких навіть не ставили! Чоловік думає « ну гаразд, , я тобі покажу! ». На наступний ранок він пробуджується і розповідає дружині свій сон: - Снилося мені, що я був на аукціоні п##д. Тугі і «нероз'їжджені» продавалися по $1000, а великі і роздовбані по червінцю. Дружина: - А як щодо моєї? - А в твоїй-то якраз і проходив аукціон!..
Родинна пара емігрувала з Одеси до Нью-Йорка.... Проходить днів десять, і глава сім'ї дзвонить своєму другу до Одеси: - Сема, ми тут, як в раю! Сема, ми на Брайтоні! Позавчора ми з Софкой були в ресторані.... Ми на п'ятнадцять доларів обожралисъ, обісра.... Фаршмак, печіночка з цебулею, мочені кавуни... Тут всі наші.... Люсик з 7-го фонтану, Циля з Молдованки....... Сема кричить в трубку: - А шо ти міні скажеш за Америку? - Та хто її знаае... Ми ж туди не ходимо...
мужик заходить в антикварний магазин запитує продавця -- дівчино, скільки коштує та чарівна фаянсова кішечка, з великими вусика, що на верхній полиці? -- це не кішечка, це Семен Михайлович Будьонний !!!! -- ох...ть, дайте дві !
Приходить НР до іншого, а той на ділянці грає у ВЕЛИКИЙ ТЕНІС на суперсучасному корті. - Слухай, звідки така крутість? - Та у мене з'явилася золота рибка. - А можна і я у неї що-небудь попрошу? - Йди, вона в будинку в акваріумі плаває. І попросив НР у рибки, аби у нього було багато БАКСІВ! БАКСІВ!!! Приходить додому, а у нього кругом стоять ФАКСИ!, ФАКСИ! Дзвонить господареві рибки. -А! - відповідає той, - зрозумів, вона у мене трохи глуха. Думаєш мені потрібний був ВЕЛИКИЙ ТЕНІС?
Товариш прапорщик, а зможете провести урок астрономії в школі юних астронавтів? - Зможу. - І питань учнів не боїтеся? Вони хлопці розумні і уїдливі. - Ні. Після уроку. - Ну що, питання були? - Лише одне. Якийсь розумник запитав: "З яких це пір Сонце довкола Землі ходить?" - І що ви відповіли? - Я відповів ухильно: " Та пішов ти на ...."
Дата: Неділя, 12.07.2009, 09:08 | Повідомлення # 15
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відoys
На березі річки сидить рибак з двома вудками, одна у воді, інша на дереві. Йде мимо дівчина: Мужик навіщо тобі вудка на дереві? -- Даси - скажу -- Фе-в нахаба, не дам. І пройшла мимо. Але жіноча цікавість сильна річ, повертається: -- Мужик, ну скажиии, навіщо на дереві вудка? -- Даси - скажу. -- Ну, пішли в кущі... Повертаються -- Говори швидше! -- Ну гаразд, сиджу я тут вже дві години. На вудку, що в річці жодна бл**ь не клюнула, а на ту, що на дереві вже п'ята попалася... ---------------------------------------------------------------------
Одеській фабриці "Червона Роза" потрібний бухгалтер. Приходить чоловік і пропонує свої послуги. З ним провели співбесіду і говорять: - Ви нам підходите. Можете писати заяву. - Ви знаєте, річ у тому, що я не вмію писати. - Так чого ж ви до нас прийшли? І він пішов. Прошло двадцять років. І цей же чоловік, вже постарілий, заходить в Нью-Йорку в ювелірну лавку, вибирає дуже дороге діамантове кольє. Дістає гаманець і починає відлічувати гроші. Молодий ювелір - господар лавки - до нього звертається: - Ви літня людина. Навіщо ви себе так утрудняєте? Випишіть чек. - Молода людина! Якби я умів писати, то я б вже двадцять років на "Червоній Розі" працював бухгалтером. ---------------------------------------------------------------------
- Дорога, я все-таки не можу на тобі одружуватися! - Чому?! - Говорять, що у тебе вже було багато чоловіків... - Тобі що - не подобається, як я готую? - Ні, що ти! Такий вкуснятини я і не пробував! - Тоді, може, тобі не подобається, як я прибираю в будинку?! - Та ти що? У тебе чистіше, ніж в операційній! - Може, тобі не подобається, як я приймаю гостей?!! - Та що ти! Всі просто в захваті! - Може, я тебе в ліжку не влаштовую?!!!!!! - Та я навіть і не уявляв, що можна отримати таке задоволення... - Так ти що - думаєш, що всьому цьому я на заочних курсах навчилася?!! ---------------------------------------------------------------------
Вмирає старий єврей. Слабким вмираючим голосом запитує: - Моя дружина поруч? - Так, мій дорогий. - А мої діти тут? - Так, татко. - Мої внуки тут? - Так, дідусь! - Тоді чому на кухні світло гор-и-ить?