Дата: Понеділок, 26.10.2009, 18:14 | Повідомлення # 31
знаток
Країна:
Статус:
“Чем меньше женщину мы любим, тем больше смотрим телевизор.” --------------------------------------------------------------------------------------------- “Питание стало дороже втрое… Опускаются руки и все остальное…” --------------------------------------------------------------------------------------------- “Хороший маникюр может украсить не только руки женщины, но и ли-цо мужчины.” --------------------------------------------------------------------------------------------- hotbird+sirius+amos
Дата: Понеділок, 26.10.2009, 18:16 | Повідомлення # 33
знаток
Країна:
Статус:
“После свадьбы молодожены повесили над кроватью копилку и дого-ворились, что каждый раз, после занятий любовью, муж будет туда класть по пять рублей. Когда они наконец вскрыли копилку, муж был очень удивлен: - Как же так? Я клал туда только пятерки, а здесь и червонцы, и червон-цы, и четвертные… - Ну, не все же мужчины такие жадные, как ты!” hotbird+sirius+amos
Дата: Середа, 28.10.2009, 16:00 | Повідомлення # 34
знаток
Країна:
Статус:
“Дорогая, почему ты против нашей женитьбы? Разве моего зара-ботка тебе не достаточно? - Мне-то достаточно, но на какие средства собираешься жить ты?” ---------------------------------------------------------------------------------- “Две деревенские бабы сидят на завалинке. Одна рассказывает: - Вчерась сижу дома. Стучат. Открываю дверь. Стоит соседский Иван. Спрашивает: ‘Муж дома?’ ‘Нет’, - говорю. Тогда он заходит, завалива-ет меня на кровать, отодрал, оделся, ушел. И вот я никак не могу по-нять, что ему было нужно от моего мужа. То ли чего сказать хотел, то ли спросить…” hotbird+sirius+amos
Дата: Середа, 28.10.2009, 16:09 | Повідомлення # 35
знаток
Країна:
Статус:
“Идет монашка по лесу. Вдруг на нее напали трое здоровенных мужи-ков и изнасиловали. Когда они ушли, монашка встала, отряхнулась и перекрестилась: - Слава тебе, Господи! Вдосталь и без греха…” hotbird+sirius+amos
Дата: Середа, 28.10.2009, 16:21 | Повідомлення # 36
знаток
Країна:
Статус:
“- Дорогой, я забыла тебя предупредить, что у нас новая служан-ка. - Спасибо, я уже знаю, - ответил муж, потирая щеку.” ========================================== “Какой ужас, каждый год у меня ребенок! - А вы пробовали года два не встречаться с мужем? - Пробовала. Не помогает…” =========================================== “Молодая парочка остановила такси. Забираются на заднее сидение. - Так, - говорит таксист, - куда едем? - Все равно, лишь бы дорога была как можно более ухабистая.” hotbird+sirius+amos
Дата: Понеділок, 02.11.2009, 11:31 | Повідомлення # 37
знаток
Країна:
Статус:
- Алё, это магазин "Ткани"? - Да. - А у вас есть ситчик весёленьких расцветочек? - Да, есть. Приезжайте. Через пять минут: - Алё, это магазин "Ткани"? - Да. - А у вас есть ситчик весёленьких расцветочек? - Да, есть, я же вам уже сказал. Приезжайте. Ещё через пять минут: - Алё, это магазин "Ткани"? - Да, блин! - А у вас есть ситчик весёленьких расцветочек? - Приезжай, сука, обхохочешься!
Наркоман звонит в дверь. Открывает мужик, нарк спрашивает: - Синяя краска нужна? - Нет. Накроман уходит, через пять минут возвращается и снова звонит в дверь. - Синяя краска нужна? - Нет! Мужик злится и посылает нарка. Ещё через пять минут нарк снова звонит в дверь. - Синяя краска нужна? Мужик в ярости: - ДА НУЖНА, НУЖНА!!! - А зачем?
Дата: Понеділок, 02.11.2009, 11:33 | Повідомлення # 38
знаток
Країна:
Статус:
Встречаются два наркомана, один несёт мотыгу. -Зачем тебе мотыга? -С сорняками бороться. -С какими ещё сорняками? -Да я в огороде коноплю посадил, а тут эти помидоры попёрли!
— Помогите избавиться от комплексов!… — А у вас какие? — Зенитно-ракетные.
Травмпункт. Заходит проктолог. На руке у него застрявший пациент. Заходит к травматологу. Тот ему: - А что это вы, батенька, ко мне приперлись, здесь не кукольный театр!
Дата: Понеділок, 02.11.2009, 11:37 | Повідомлення # 39
знаток
Країна:
Статус:
Мужик "снял" бабу,а у нее "месячные" Утром просыпается с бодуна, уже один, и тужится вспомнить вчерашнее: - Кажется я вчера в кабаке бабу снял? Глянул на руки, в крови, постель в крови, он в ужасе: - Убил! Глянул, на себя в зеркало: - И съел!
Нарисовала учительница на доске помидор. Спрашивает:дети,что это? Анечка отвечает-жопа. Вовочка отвечает-жопа. И так остальные. Она в слезах бежит к директору. Директор говорит "не волнуйтесь, разберёмся." Приходит в класс и начинает воспитывать: "Ну что вы такие паскудные дети. В классе бардак, учительницу до слёз довели. Ну вот, пожалуйста - на доске жопу нарисовали!"
Дата: Понеділок, 02.11.2009, 11:46 | Повідомлення # 40
знаток
Країна:
Статус:
Дешевая комната страха: темно и везде грабли…
Приходит мужичок в магазин. Смотрит - на прилавке лежит что-то красивое, воздушное. Он подходит к продавщице и спрашивает: - Девушка, а что это у вас там такое воздушное, красивое, легкое? - Да это ж йогурт! Мужик мечтательно: - А-а-а! Йогурт!.. Две бутылки портвейна, пожалуйста.
Если нельзя, но можно, то уже не хочется. Как быстро летит время: не успел проснуться, а уже опоздал на работу.
В десятом классе школы задают сочинение на тему "Что бы я сделал, если бы стал пpемьеp-министpом". Все 30 человек из класса написали pазные истоpии, но все сочинения заканчивались одной фpазой: "И х*й бы вы меня тогда нашли!"
Дата: Понеділок, 02.11.2009, 11:49 | Повідомлення # 41
знаток
Країна:
Статус:
Звонит один наркоман другому на сотовый: - Але, ты где находишься? Надо увидеться! - Я на дне рождения, а что? - О.... А где это - Дно Рождения?!
Наркоман нашел никем не охраняемое поле мака. Стоит посреди поля, осматривается... красота, нет никого. Трамбует мак в мешки. Увлёкся. Тут слышит: - Сдавайтесь, Вы окружены, выходите с высоко поднятыми руками!!! Нарк поднимает голову, а кругом спецназ, менты... Ну, думает - жопа.. Что делать? Тут смотрит - по полю стадо кенгуру бежит... Думает: во, точно, ща скину всю одежду, затусуюсь в стадо, и проскочу мимо ментов незамеченным... Так и делает... Прыгает вобщем он в в стаде кенгуру... Тут один из впереди идущих оборачивается к нарку и говорит: - Слыш, придурок, кеды сними, всё стадо ж попалишь!!!
Врач осматривает рентгеновский снимок: -Так...так...перелом ключицы в 2-х местах... сломано ребро...ну ни чё - в Фотошопе поправим!:)
Дата: Понеділок, 09.11.2009, 00:43 | Повідомлення # 42
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відMichal ****************** Син підходить до батька: - Тату, а що таке "Віртуальність"? Батько запитує у мами: - Мама, ти віддасися за $1000 Мама: - Так Батько запитує у дочки: - ти віддасися за $1000 Дочка: - Так Батько запитує у діда: - ти віддасися за $1000 Дід: - Звичайно!!! Після цього батько відповідає синові: -Ось бачиш синок, ВІРТУАЛЬНО у нас три штуки баксів, а реальна дві повії і один старий підераст ******************** Мужик приходить в аптеку: - Дайте мені який-небудь засіб, щоб, ну ви розумієте, коротше, щоб стояв, як бетонний. До мене сьогодні такі дві супертьолки прийдуть, загалом, пошукайте найкраще. - Ось у нас є імпортний, новий засіб "затрахон", тільки що отримали. Бачите, ось написано - надзвичайно сильно стимулює лібідо і небувало підвищує потенцію. - Во-во, то що треба. Беру. Наступного дня приходить ледве живий: - Дайте яку-небудь мазь від потертостей... - А-а, це для ваших дівчат... - Та ні, це для рук, не прийшли тьолки.
********************************************** Зміркували два зайці в лісі на пляшку горілки, а закуски немає :( Вирішили піти до ворони. Знайшли ворону на гілляці, а в дзьобі у неї сир. - Привіт, ворона! Вона мовчить... - Випити хошь? - ТАК! Сир падає і зайці втікають. Наступного дня знову з пляшкою до ворони: - Ворона, випити хочешш? Мовчання... Заєць, наливаючи в стакан, запитує: - Стільки хватить? - ТАК! Сир падає, зайці втікають. На третій день знову з пляшкою до ворони: - Ворона, випити хочеш? Мовчання... Заєць, наливаючи в стакан: - Стільки хватить? Мовчання... - Ворона, ти що думаєш, ми тебе обдурити хочемо? - ТАК!!!!
****************************************** Виїжджає чоловік у відрядження, а дружину боїться залишити внаслідок бл$%ства. Думав, думав та і взяв вночі перед від'їздом засунув їй бритвочку в промежину. Приїжджає через місяць додому, скучив по дружині, відразу з дороги в ліжко, а про бритвочку забув... Дивиться - після дружини у нього член як ромашка роз'їхався в різні боки, ну він відразу до доктора в лікарню. - Доктор. допоможіть, що з ним ? Доктор: - А, знаю, знаю, у нас півміста з таким захворюванням !!!!
********************************************** Вовочка облаяв вчительку матом на уроці... Вона природно образилася і пішла до нього додому - з батьком розбиратися... Приходить, бачить: двері ледве на петлях тримаються, а з квартири духан йде... Але робити нічого - увійшла... Проходить на кухню... Бачить: вся штукатурка облетіла, скрізь павутина, все порожніми пляшками заставлене, а посередині кухні за столом сидять Вовочка в одних трусах і його батько так само в одних трусах і їдять дерев'яними ложками суп з однієї тарілки. Вчителька запитує: - Ви Вовин батько? - Так. - Ваш син обматерив мене прямо на уроці.... Батько бере свою ложку і Вовочці по голові - Пі#дик... ну ложка природно зламалася... Вовочка піднімає голову і говорить: -Ну че, вы#бнувся перед бабою... тепер суп х#ем жерти будеш!!! *************************************** - Доктор, вечорами я ніяк не можу заснути, тому що думаю про тисячу справ відразу! - В такому разі рекомендую вам випити перед сном порцію касторки. - І що, відразу засну? - Ні, звичайно, та зате думатимете лише про одне. ************************************* Лежать Ванька з Манькою в копиці. Бачать - жеребець кобилу покриває. Маня:: - Вань, а як він взнав, що вона - хоче? Ваня: - Хрін його знає, по запаху, напевно. Ще полежали. Потім Манька говорить: - Вань, у тебе, схоже, нежить... ****************************************** Їде наркоман в трамваї. Бабулька просить його прокомпостувати талончик. Наркоман бере талончик і звертається до того, що стоїть поряд військовому: - Чуй, солдат, пробий талончик! Той поправляє: - Я не солдат, я матрос! Наркоман обертається до бабульки і віддає їй талончик: - Обломися, бабка... Талон не треба - ми на пароплаві!
****************************************** Мужик повзучи приходить додому, в передпокої його зустрічає дружина: - Щось треба? - Принеси тазок, я вирву... Дружина через хвилину повертається з тазком: - На! - Вже не треба. У мене змінилася концепція - я обісрався...
Дата: Понеділок, 09.11.2009, 01:01 | Повідомлення # 43
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відMichal ****************** Молодожони, перша шлюбна ніч. - Дорога, ти знаєш, я щось не можу. Допоможи мені руками... Проходить 3 години і ніяк. - Слухай, дорогий, у мене вже руки болять. - А якого ж хріну ти з хворими руками заміж виходиш?
******************************************** Зустрічаються 2 подружки. - Привіт, Светка, як справи? - Та непогано, Катя, лише без кінця живіт болить. - Ну, це фігня, я без кінця взагалі жити не можу. **************************************** Один мужик запитує іншого: - Твоя дружина під час сексу кричить? - Ну, кричить... - А коли більш всього? - Коли я член об штори витираю! **************************************** Летить Орел, злетів високо над хмарами, весь такий крутий. І раптом з дупи вилазить Глист і звертається до Орла: - Ей, Орел. Той від несподіванки втратив самовладання, знизився до висоти метрів 700 , прийшов в себе і летить далі. А Глист не вгамовується: - Чуєш, Орел, дивися не обісрись, а то екіпаж переживає. *************************************** У лісі на лужку стоїть лось, довкола нього бігає зайчик. То спереду забіжить погляне, то ззаду. Лось дивився-дивився на це і запитує: "Чого ти тут мигтиш? " Зайчик відповідає: "Та ось ніяк не зрозумію як з такими яйцями можна такі роги мати? " *************************************** Дружина ставить пляшку коньяку в бар і говорить чоловікові: - Бачив? Стоятиме до 23 лютого! Чоловік знімає штани: - Бачила ? Лежатиме до 8 березня! ))).
П'ятачок приходить до Вінні-пуха. Вінні-пух мастить ніс оксолином і надіває марлеву пов'язку. - Вінні, ти захворів? - Ні, але до тебе, свиня, є декілька питань... ******************************************* Сидять в ресторані лев і бик. Раптом левові дзвонить дружина по мобільнику і говорить, аби додому скоріше повертався. Лев встає і збирається вирушати.
А бик його на сміх підняв, мовляв, як це тебе дружина і так далі і тому подібне... мовляв, я зі своєю....... А лев йому говорить:
- Братан, ти не плутай. У тебе дружина - корова, а у мене лев... ************************************** Міська дівчина приїхала відпочити в село. По сусідству з нею жили два брати - Ваня і Петя. Вони обоє їй сподобалися і вона вирішила з одним з них познайомитися. Увечері сидять вони на березі річки, а вона і говорить: -Вань, а Вань поглянь який місяць круглий! А Ваня відповідає: -Місяць як місяць, як корова насрала. Вона: -Фу яка гидота. І пішла. Наступного дня вирішила піти з Петею. Знову сидять на березі річки. Вона: - Послухай Петя, у тебе брат якийсь дивний, я йому говорю вчора "Вань поглянь який місяць круглий", а він "Місяць як місяць, як корова насрала". А Петя відповідає: - Так, він у мене правда якоїсь е*нутый. Вчора е*у козу за забором, а він із-за рогу як свисне - у мене одні роги в руках залишилися. ************************************** Мужик приходить до голови колгоспу і говорить: "Візьміть мене зоотехніком" - А що ти умієш робити? - Я розумію мову тварин. - Ну гаразд, підемо на ферму. Підходять до корови. Мужик: "Му-в-в!" Корова: "Му-в-в!" - Вона сказала, що дала 15 літрів молока. Доярка здала 10, а 5 додому віднесла. Прийшли до доярки, обшукали, так і є - 5 літрів в заначці. Підходять до свині. Мужик: "Хрю-ю-ю!" Свиня: "Хрю-ю-ю!" - Вона говорить, що привела 7 поросят, але свинарка двох понесла додому. Обшук і у свинарки знаходять двох поросят. - Ну гаразд, беру тебе, - говорить голова. Йдуть по вулиці. Назустріч коза: "Бе-е-е!" - Ти їй не вір, це було один раз, і те по-п'янці... ************************************************ Доктор запитує у літнього пацієнта: - Розкажіть, яка у вас тривалість совокуплення? - Дві години 43 хвилини. - Hó, для вашого віку це прекрасний результат! Розкажіть детальніше. - Останній раз 40 хвилин чекав доки встане, 3 хвилини трахкав - а потім 2 години лежав без свідомості...
*********************************************** Коли Бог роздавав мозок і совість - я стояла в черзі за ногами і цицями, але вони закінчилися, і тому мені дісталися лише срака і пригоди...
********************************************** Клієнт говорить своєму страховому агентові: - Ви знаєте, в зад моєї машини за цю осінь в'їхали вже четвертий раз! Страховий агент клієнтові: - А ви не їздіть, як підорас! ************************************************ Журналісти запитують в Лукашенкo: - Скільки мов Ви знаєте? - Три: російську, бялoруску і англійську. - А скажіть будь ласка що-небудь по-англійськи! - Шпрехен зи дoйч. - Адже це німецька! - Ну, значить,чотири! ************************************************* Ну ти чого маєшся? - Та ось ніяк не можу почати лист одній людині. Треба як-то і пошану проявити і дати зрозуміти, що він мені не приємний! - Пиши: "Шановний мудак!"... ************************************************* Кабінет лікаря. -Здрастуйте, доктор! Ми прийшли до Вас! -Хто це «ми»? -Я і трипер!
Дата: Субота, 21.11.2009, 01:22 | Повідомлення # 44
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відMichal ******************
Мент з Чечні повернувся, вдома свято дружина - щебече, теща на стіл накриває, горілочку наливає... Годину сидять, дві сидять, три сидять, дружина вже стомилася пішла дітьми займатися, теща вже натякає, що мол пора і честь знати, а у мента з тестем лише саме чоловічі розмови пішли: Тесть - Я ось з війни Шмайсер трофейний привіз, а ти що? Мент - А я "Муху" Т.- А що це за біда? Ментяра дістає гранатомет. Т. - Ух ти, що за хрень? Як стріляє? М.- Давай покажу... Відкривають вікно в двір. М. - Не, так не цікаво - ціль потрібна. Т. - Бачиш туалет, уяви, що це бойовики на УАЗіке їдуть. М.- Ага Цілиться. Трісь - бархезка в тріски. Тесть в захваті - А це річ!!! Накотили, потім ще і ще... Мент каламутним оком обводить хатину: - А куди теща поділася? Тесть: - А нічого було з бойовиками на УАЗіку кататися...
Відпрошується дочка у мами: - Мам, можна я сходжу на вечірку? Мама: - Так, лише з однією умовою, дочка! Не розбий своє скло! Вночі дівчина втратила невинність і вранці удома скандал. Дочка: - Мама, пробач, я розбила скло! Мама кричить і приводить дочку до батька: - Ось, твоя дочка розбила своє скло! Батько відповідає своїй дружині: - Чого ти нервуєш? Коли я тебе в дружини брав, у тебе навіть рами не було!
************************************************** ****** Приходить мужик до лікаря: - Док, що то я останнім часом став ну дуже дратівливий... - Пробачте, що ви сказали? - Не зли мене, падла-а-а-а... ************************************************** ******* Мужик з хворим зубом приходить до дантиста - і той говорить, що треба виривати. Мужик просить знеболююче, оскільки абсолютно не переносить болю. - Я вам зроблю укол новокаїну. - Лише не укол - жахливо боюся голок! - Тоді дам вам подихати звеселяючим газом. - Не можу - у мене на нього страшна алергія! - Тоді прийміть ось цю пігулку віагри! - А що - це зменшить біль?! - Ні - але у вас буде за що триматися, поки я вам вириватиму зуб.
************************************************** ******* Молода людина йде по пляжу і бачить на піску лежить симпатична дівчина. На сідниці у неї сиділа муха. Підійшов до неї і говорить: -Дівчино, у вас на дупі муха! Дівчина крізь зуби: -Ї*е ?!!! -Ні, просто сидить!
Дата: Понеділок, 23.11.2009, 22:55 | Повідомлення # 45
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відMichal ******************
Розмовляють дві подруги: - Ну, як там у вас справи з Ваською? - О! Прекрасно!! Він розбудив в мені жінку!!! - Та вже!... З його-то будильником! ************************************************** ******
Сидить дід ловить рибу, одну за одноюю. Поруч підсаджується парубок, у нього зовсім не клює. Запитує: діду на що ти ловиш? Е-Е-Е тут справа не в наживці, пробуджуюся я вранці, дивлюся якщо кінець лежить на ліво, то йду на рибалку, якщо на право то ні. Слухай діду, а якщо у мене стоїть. Якщо б у мене стояв, хрін би я тут сидів.
Дружина приходить додому і говорить чоловікові: - Знаєш, Вась, мені сьогодні так повезло! Підхожу до сміттєпроводу, а там пара туфель стоїть. Такі красиві! Я поміряла - мій розмір. Чоловік: - Так-а-а, і справді повезло. Через пару днів дружина знову розповідає: - Слухай, заходжу в під'їзд, а там шуба норкова висить. Поміряла - мій розмір. Чоловік із зітханням: - Так, тобі таланить. А мені ось чомусь ні. Представляєш, дістаю вчора труси з-під подушки - не мій розмір!
************************************************** ****** Звідки фінгал? - Дружина врізала. - За що??? - Та я її на <ТИ> назвав... - Та за це не б'ють! А як справа була? - Лежимо ми в ліжку. Вона мені говорить: "Щось ми давно сексом не займалися". А я їй відповідаю: "Не МИ а ТИ..." ************************************************** ****** Захворіла дружина і чоловік відпустив її в лікарню. Пройшло декілька днів і чоловік подзвонив. - Алло, покличте доктора, що робив операцію такому то. Медсестра позвала. І раптом, завдяки випадку, дзвінок перемикається на розмову по обговоренню ремонту машини в автосервісі. - Як успіхи в операції? - Ви знаєте, все-таки довелося замінити зад... - Ви що, мужики, у неї ж нормально все із задом було?! - Розумієте, зад був вже до цього часу сильно зношений, причому, можливо іншим господарем. - Неа, ну спасибі звичайно, а що ще? - А також буфера підтягнули, а то сильно бовталися. схоже вона у Вас дуже багато масла зжирала, так от цей момент ми теж відрегулювали. Спробували всадити втулку - кожен по разу, але що то вона на хотіла заводитися. Завтра приїжджайте, ми ще спробуємо разом з Вами.
************************************************** *** Розмова двох знайомих: - Слухай, а ти скільки заробляєш? - 500 рублів. . . - От лох! - за годину . . - От сволота!