FORUM TV-SATСубота
04.05.2024, 20:38

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "НТВ Плюс"
Новини "НТВ Плюс"
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 12:14 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Новини від " НТВ Плюс "



NTV Plus on Eutelsat W4 at 36.0°E
RATVODДата: Четвер, 29.04.2010, 20:16 | Повідомлення # 91
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Жителя Новочеркасська судитимуть

за незаконну ретрансляцію передач «НТВ+»

Чоловіка звинувачують в спричиненні збитку на 11 мільйонів рублів

У Новочеркасську Ростовської області місцевого жителя Григорія Захарова судитимуть за спричинення крупного збитку компанії «НТВ-плюс». За версією слідства, зловмисник відкрив в своєму місті фірму, яка надавала послуги кабельного телебачення. Не отримавши в «НТВ+» ліцензії, він транслював їх передачі, які є платними.

У Новочеркасську компанія Захарова користувалася величезним успіхом: його абонентами стали майже три тисячі чоловік. За підрахунками фахівців, збиток «НТВ+» склав порядка 11 мільйонів рублів.

Тепер за порушення авторських прав горе-підприємцеві загрожує до шести років позбавлення волі і штраф, який може досягати 500 тисяч рублів, розповів представник обласної прокуратури.
Андрій БУКРЄЄВ
Комсомольська правда


RATVODДата: Четвер, 06.05.2010, 12:01 | Повідомлення # 92
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
"НТВ-плюс" поділилася з RuTube

ліцензією на трансляції футболу

"Газпром-медіа" створює ще один майданчик для інтернет-трансляцій чемпіонату Росії по футболу.
З серпня показувати чемпіонат в режимі онлайн почне відеопортал RuTube, причому,
як і на сайті
"НТВ-плюс", перегляд матчів буде для глядачів платним.
Належний Microsoft портал MSN, який також володіє правами на трансляцію російської прем'єр-ліги,
збереже можливість безкоштовного показу, але лише окремих матчів.

Відеопортал RuTube.ru запустив спеціальний канал про російську футбольну прем'єр-лігу (rfpl.rutube.ru). Контент для порталу надасть "НТВ-плюс" - власник ексклюзивних прав на трансляції чемпіонату Росії. Зараз RuTube надає лише доступ до фрагментів минулих матчів чемпіонату. Онлайн-трансляції RuTube планує почати після 6 серпня, коли стартує другий круг чемпіонату Росії. Як уточнив заступник гендиректора RuTube Володимир Барабанов, в порталу є права на показ всіх матчів прем'єр-ліги в повному об'ємі.

За даними TNS за квітень 2010 року, RuTube лідирує по кількості переглядів відео (на сайті і поза сайтом) з показником 70,8 млн переглядів в місяць. Як і телекомпанія "НТВ-плюс", RuTube входить в холдинг "Газпром-медіа".

Ексклюзивні права на показ чемпіонату Росії по футболу належать "НТВ-плюс". Правом на показ одного матчу кожного туру володіє "Перший канал". ВГТРК, яка в 2009 році транслювала один матч чемпіонату в прямому ефірі і один в записі, до початку сезону 2010 років не змогла продовжити контракт з "НТВ-плюс". Але в кінці квітня в ситуацію втрутився прем'єр-міністр Володимир Путін, на нараді в якого було прийнято рішення про те, що по одному матчу туру показуватиме і загальнодоступний канал "Росія 2" (входить у ВГТРК).

Інтернет-трансляції російського футбольного чемпіонату вже здійснюють два інтернет-ресурси. "НТВ-плюс" продає покази всіх ігор кожного туру через свій сайт ntvplus.ru за ціною 55 крб. за один матч (від 40 крб. при покупці пакету матчів). Права на прямі трансляції матчів чемпіонату Росії по футболу в "НТВ-плюс" придбав і інтернет-портал MSN (належить Microsoft), який спочатку орієнтувався на безкоштовні трансляції, але повинен буде відмовитися від них з 1 липня, оскільки "НТВ-плюс" прийняла рішення про внесення поправок до договору про реалізацію прав. Телекомпанія дотримується позиції, що інтернет-трансляції мають бути платними, підтвердив вчора "'" гендиректор "НТВ-плюс" Дмитро Самохин.

Генеральний менеджер департаменту по просуванню споживчого програмного забезпечення і онлайн-продуктів Microsoft в Росії Павло Черкашин повідомив "'", що за домовленістю з "НТВ-плюс" в MSN залишаються можливості і для продовження безкоштовного мовлення окремих матчів. Володимир Барабанов не виключив, що безкоштовні трансляції будуть надані і аудиторії RuTube при тестуванні сервісу в серпні. "Потім користувачам буде запропоновано купувати разовий доступ до матчу, що цікавить його, або оформити підписку. RuTube відштовхуватиметься від тарифів свого партнера, що діють, - компанії "НТВ-плюс"", - підкреслив він. Директор по маркетингу "НТВ-плюс" Олексій Журавльов уточнив, що RuTube отримає "до 10% об'єму грошових коштів, що поступили за трансляції".

"Поява ще одного гравця на ринку онлайн-трансляцій чемпіонату вигідно перш за все для кінцевого користувача, в якого розширюється можливість вибору. Подальше - за конкурентною боротьбою. У кого буде краща якість трансляцій і додаткових сервісів, з тим користувачі і залишаться", - вважає пан Черкашин. За його словами, MSN робить особливу ставку на регіональну аудиторію: для неї трафік трансляцій з сайту тарифікується як локальний, що дозволяє глядачеві додатково заощадити. До цих пір безкоштовні покази дозволяли MSN залучати від 50 тис. до 200 тис. відвідувачів кожної трансляції. У RuTube розраховують, що середня відвідуваність однієї рейтингової трансляції на сайті досягатиме не менше 10 тис. унікальних користувачів.

Павло Белавін
kommersant.ru


RATVODДата: П`ятниця, 14.05.2010, 21:54 | Повідомлення # 93
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
НТВ-ПЛЮС покаже фінал Ліги Чемпіонів в 3D

Телекомпанія НТВ-ПЛЮС, що є лідером на ринку платного телебачення Росії,
в черговий раз міняє уявлення про стандарти телевізійного мовлення і якість трансляцій
.

Вперше в Росії НТВ-ПЛЮС покаже спортивну подію у форматі 3D HD. І це буде не рядова трансляція!

22 травня 2010 року абоненти телекомпанії і відвідувачі московського кінотеатру «Жовтень», що входить в мережу кінотеатрів «КАРО Фільм», зможуть побачити пряму трансляцію фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2009/2010 «Баварія» - «Інтер».

Трансляція буде доступна всім абонентам НТВ-ПЛЮС - володарям сертифікованого устаткування НТВ-ПЛЮС HD, в яких є 3D телевізор і активні окуляри з поляризаційними фільтрами.

Матч транслюватиметься на окремому каналі, параметри налаштування якого можна буде уточнити на сайті телекомпанії.

Вартість квитків на перегляд матчу в кінотеатрі «Жовтень» складає 1000 рублів. Квитки в обмеженій кількості доступні таким, що всім бажає в касах кінотеатру.

Початок показу матчу в 22.45 за московським часом. Збір гостей в кінотеатрі «Жовтень» запланований на 22.00


RATVODДата: Середа, 19.05.2010, 21:09 | Повідомлення # 94
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Глядачі НТВ-ПЛЮС зможуть побачити всі матчі плэй-офф

Чемпіонату Світу по хокею -2010 у форматі HD.

Трансляції почнуться із стадії 1/4 фіналу.

На каналі HD Спорт можна буде побачити всs 4 чвертьфінальних поєдинкb, обидва півфінали, а також матч за 3-е місце і фінал. Крім того, на каналі КХЛ-ТВ виходитиме спеціальна програма з багаточисельними повторами і аналізом найцікавіших моментів.

Детальніше про формат трансляцій розповів начальник відділу програмування дирекції спортивних каналів НТВ-ПЛЮС Володимир Горбачов: «Ми покажемо матчі Чемпіонату світу, що все залишилися. Всі трансляції йтимуть лише на каналі HD Спорт. У цей четвер ми покажемо весь чвертьфінал: спочатку прямому ефірі глядачі побачать гру Фінляндії-Чехія, потім в записі піде Швеція-Данія, після чого, природно в прямому ефірі в 22:15* буде показаний матч Росія-Канада, і відразу після його закінчення можна буде поглянути поєдинок Швейцарія-Німеччина, де визначиться можливий суперник збірної Росії по півфіналу. В п'ятницю будуть показані повтори всіх ігор.

В суботу ми покажемо обоє півфіналу - один в 16:00 (за попередньою схемою саме в нім може зіграти російська збірна, якщо організатори нічого не поміняють, а вони залишають за собою таке право), і в 20:00 у нас буде другий півфінал, і тут є можливість конфлікту інтересів. Якщо в цій грі буде додатковий час, то ми будемо вимушені перервати трансляцію, оскільки вона накладається на фінал Ліги чемпіонів. І, відповідно, в неділю глядачі зможуть побачити в прямому ефірі матч за 3-е місце і фінал.

Окрім цього у нас буде спеціальна програма на каналі КХЛ-ТВ після матчів з багаточисельними повторами найцікавіших моментів. Вона називатиметься «Голева передача» і мати аналітично-оглядовий характер».


RATVODДата: Субота, 22.05.2010, 13:57 | Повідомлення # 95
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
"НТВ Плюс" транслюватиме УТ-1, "Інтер" або "1+1"

"НТВ Плюс" транслюватиме українські канали.
Про те, що відповідні домовленості досягнуті з російською стороною, заявив з парламентської трибуни,
відповідаючи на питання народних депутатів
, Міністр закордонних справ Костянтин Гріщенко.

Як повідомляє кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, К.Гріщенко нагадав, що порядок ретрансляції каналів інших країн регулюється європейською конвенцією про трансграничне телебачення і Законом України про телебачення і радіомовлення. "Відповідно, українські телеканали повинні мати певні ліцензії. На сьогодні такі ліцензії є в трьох радіостанцій: це державна телекомпанія Всесвітня служба українського телебачення і радіомовлення УТР, Українська незалежна телекорпорація "Інтер" і телерадіокомпанія "1+1", - заявив він.

К.Гріщенко відзначив, що до цих пір жоден з цих телеканалів не включений в платні пакети супутникового телебачення Російської Федерації. "З метою задоволення сьогоднішніх інформаційних потреб українці, які живуть в Російській Федерації, російська сторона прийняла рішення безкоштовно розмістити українські телеканали на супутниковій платформі НТВ Плюс", - відзначив Міністр і підкреслив, що це найбільш популярна платформа в Російській Федерації.


RATVODДата: Вівторок, 25.05.2010, 22:08 | Повідомлення # 96
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Телеканал "VH1" уходить з пакету НТВ-ПЛЮС

Повідомляємо Вас про те, що з 01 червня 2010 року російська версія телеканалу VH1
припиняє своє мовлення у складі «Базового» і «Базового Розширеного» пакетів,
а також пакету
«НТВ-ПЛЮС СХІД» у зв'язку з припиненням правовласником його виробництва.

В даний час телекомпанія НТВ-ПЛЮС веде переговори з компанією MTV Networks Europe про можливу постановку на платформу європейської версії каналу VH1 і каналу MTV Hits.


лідаДата: Четвер, 27.05.2010, 16:44 | Повідомлення # 97
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Акція від НТВ ПЛЮС "Літо-2010"

В акції можуть взяти участь Абоненти - фізичні особи, які отримують послуги ССТ «НТВ-ПЛЮС» на території Російської Федерації.



* В акції можуть взяти участь Абоненти * - фізичні особи, які отримують послуги ССТ «НТВ-ПЛЮС» на території Російської Федерації, де є підтверджена ВАТ «НТВ-ПЛЮС» технічна можливість прийому сигналу системи супутникового телебачення «НТВ-ПЛЮС» з супутника «Eutelsat W4/Eutelsat W7 », які зареєстрували абонентські угоди до 30 червня 2010 року включно і замовили на момент приєднання до Акції підписку на послуги Телекомпанії на липень 2010 року.
* При внесенні авансового платежу, рівного вартості перегляду по обраному на липень варіанту передплати за 6 місяців (без урахування знижки), Ви отримуєте знижку в розмірі 15% за кожен місяць перегляду в період з липня по грудень 2010 року.
* Авансовий платіж необхідно внести з 01 по 30 червня 2010 року.
* Платіж за 6 місяців повинен надійти на особовий рахунок протягом червня 2010 р. (одноразово, або частинами). Розмір платежу не залежить від суми, яка знаходиться на особовому рахунку на момент його внесення.
* Знижка на перегляд надається абоненту щомісячно шляхом нарахування її на особовий рахунок договору. Період нарахування знижки: 01 липня - 31 грудня 2010
* У разі призупинення абонентом користування послугами протягом терміну дії акції знижка 15% на період відсутності перегляду не надається і на наступні періоди перегляду не переноситься.
* Абоненти, що беруть участь в інших акціях дотаційних і цінових пропозиціях, не можуть брати участь в Акції «НТВ-ПЛЮС ЛІТО 2010».
* Учасники акції «НТВ-ПЛЮС ЛІТО 2010» беруть участь в «Програмі лояльності для абонентів. Бонуси ».

* Умови акції не дійсні при підключенні до пакетів «НТВ-ПЛЮС СХІД» та «НТВ-ПЛЮС СХІД 1 / 2».

У разі наявності у Вас підписки на пакет / пакети «Сімейний», Вам необхідно додати вартість щомісячної абонентської плати по пакету / пакетів «Сімейний» за 6 (шість) місяців до суми, розрахованої за допомогою нашого калькулятора.

RATVODДата: П`ятниця, 28.05.2010, 12:54 | Повідомлення # 98
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
У Калінінграді засуджений

взломщик супутникового ТБ

У Калінінграді Центральним районним судом засуджений городянин
за неправомірний доступ до
закритих супутникових каналів.

Центральним районним судом Калінінграда ухвалений звинувачувальний вирок у відношенні К. по ч. 1 ст. 272, ч. 1 ст. 273 УК РФ у справі про неправомірний доступ до комп'ютерної інформації, що охороняється законом, - закритих супутникових каналів ВАТ «НТВ-ПЛЮС» з використанням шкідливих програм, що свідомо призводять до несанкціонованого копіювання конфіденційної інформації.

К. засуджений до одного року позбавлення волі умовно з випробувальним терміном 1 рік з штрафом у розмірі 5 000 рублів.

KaliningradNews


viskomДата: П`ятниця, 28.05.2010, 22:54 | Повідомлення # 99
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
HD обійде Росію стороною, а головним драйвером платного ТБ буде 3D-формат
Травень 28, 2010

Не дивлячись на те що велика частина телевізорів, що продаються сьогодні в Росії, підтримує функцію High Defenition (HD), цей формат телебачення в Росії не приживається. Операторів платних телеканалів констатують, що HD залишається нішевим продуктом в Москві, а за межами столиці попит на нього відсутній у принципі. Основну ставку оператори платного ТБ зараз роблять на тривимірні (3D) технології віщання ? по їх розрахунках, в Росії скоро почнеться бум 3D-телевидения, що дає глядачу «біологічно нові відчуття». Найбільші оператори платних ТБ-платформ вже проводять досвідчені 3D-трансляции, а «НТВ-плюс» збирається запустити перший комерційний тривимірний канал вже цього року.
HD в Росії не дивляться

«Ми експериментували з HD, але попиту не побачили і цим форматом сьогодні не займаємося взагалі, ? розповів гендиректор холдингу „ЕР-телеком“ Андрій Семеріков. — HD в регіони дуже дорого доставляти. Придатної для цього кабельної інфраструктури там практично немає, а через супутник це виходить в два рази дорожче, ніж доставка звичного цифрового каналу. Враховуючи, що в регіонах декілька інший рівень домагань, ніж в Москві, попиту на відносно дорогі преміальні HD-пакеты там немає».

Найбільший в Росії оператор платного супутникового телебачення почав продаж пакетів з HD-каналами більше трьох років тому, зараз у «НТВ-плюс» шість каналів високого дозволу. Але особливого попиту вони не мають. «На сьогодні у нас 25 тис. підписчиків на HD-каналы, — говорить технічний директор „НТВ-плюс“ Олег Колісників. — Всього ми зараз обслуговуємо 560 тис. абонентів».

За словами президента групи компаній «Акадо» Михайла Силіна, сьогодні оператор продає HD-пакеты 15 тис. абонентів, притому що всього у «Акадо» 350 тис. підписчиків.

«Очевидно, що HD вже не встигне зайняти в Росії ськоль-лібо істотної частки ринку», — уклав Андрій Семеріков.
Майбутнє — за 3D, вважають ТБ-провайдери

«HD — це вже вчорашній день, майбутнє — за 3D, ця технологія розповсюдиться повсюдно, ? говорить президент Асоціації кабельного телебачення Росії Юрій Пріпачкин. — На технології 3D сьогодні роблять ставку основні кіностудії: всі крупні проекти Голлівуду і Боллівуда вже зараз робляться тривимірними. Тобто почалося масове виробництво контента у форматі 3D». За словами Пріпачкина, значний імпульс популяризації 3D додасть появу тривимірних телевізорів, для проглядання яких не потрібно буде надягати стереоскопічні окуляри: «Масове виробництво таких телевізорів почнеться приблизно через три роки».

Досвідчені трансляції тривимірних програм російські провайдери платного ТБ ведуть вже зараз. Так, минулої суботи «НТВ Плюс» влаштувала проглядання фінального матчу Ліги чемпіонів УЕФА у форматі 3D в кінотеатрі «Жовтень». За словами Олега Колесникова, почати регулярну трансляцію першого тривимірного телеканалу «НТВ-плюс» планує вже цього року. Також цього року запуск 3D-канала анонсувала компанія «Платформи HD».

«Акадо», за словами Михайла Силіна, почне досвідчені трансляції із змагань по тенісу турніру Roland Garros вже на цьому тижні.
Учасники ринку платного ТБ упевнені, що 3D-продукты матимуть у росіян широкий попит. «Технологія 3D дає людині біологічно нові відчуття, — констатує Андрій Семеріков. — І в столицях, і в регіонах люди будуть готові платити за 3D і 500, і 1 тис.руб., тому що це буде для них принципово нова емоція».


Sat-Integral S-1237 HD Able
лідаДата: Субота, 29.05.2010, 10:13 | Повідомлення # 100
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

1 червня 2010 у складі пакетів Базовий, Базовий Розширений і НТВ-ПЛЮС-Схід починає мовлення європейська версія музичного каналу VH1.

VH1 - популярний в Європі телеканал для меломанів з усталеними смаками. У програмі каналу - композиції, що входили до світових хіт-паради від 80-х років до наших днів, нові музичні кліпи, передачі про зірок рок-музики, сюжети про зйомки музичних відеокліпів, анонси нових фільмів та багато іншого.

Параметри настроювання Ви можете уточнити 31.05.10.

RATVODДата: Понеділок, 28.06.2010, 23:21 | Повідомлення # 101
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
НТВ-плюс в 2009 році заробила

більше 700 млн рублів

Компанія «НТВ-плюс» отримала за підсумками 2009 року 706,98 млн рублів чистого прибутку
по РСБУ проти збитку в 39,59 млн рублів роком раніше,
говориться в звітних матеріалах одного з найбільших активів «Газпром-медіа».

Виручка оператора супутникового ТБ за рік збільшилася на 4,5% - до 7,85 млрд рублів, відзначає «Інтерфакс». При цьому доходи від телемовлення знизилися на 2% - до 5,65 млрд рублів, а від продажу реклами, навпаки, виросли на 31,5% і склали 936 млн рублів.

Виручка від продажу ліцензійних прав досягла 660,8 млн рублів проти 384,3 млн рублів в 2008 році, а доходи від підключення нових абонентів скоротилися на 26,6% - 107,78 млн рублів.

Компанії удалося понизити комерційні витрати на 23% - до 905,3 млн рублів, в основному за рахунок скорочення витрат на рекламу. Витрати на виплату заробітної плати зросли на 20% - до 44,85 млн рублів.

Собівартість операцій телекомпанії збільшилася на 20% - до 6,48 млрд рублів, і тому валовий прибуток знизився на 35% - до 1,36 млрд рублів. Зростання чистого прибутку сталося за рахунок статті «інші доходи», в якій відбита реалізація векселя NTV-Plus B.V. на 2,7 млрд рублів і позитивні курсові різниці.

«НТВ-плюс» входить в холдинг «Газпром-медіа», який об'єднує активи у сфері телебачення, радіо, преси, кіновиробництва, реклами, кінопрокату. У 2009 році загальна консолідована виручка холдингу по МСФО склала 33,5 млрд рублів.

www.sat24.ru

Повідомляє:www.forbesrussia.ru


RATVODДата: Понеділок, 28.06.2010, 23:24 | Повідомлення # 102
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Телеканал "Кіно без кордонів"

Телеканал "Кіно без кордонів" віщатиме в пакеті НТВ ПЛЮС.

Знаменитий режисер і творець компанії "СТС-медиа", Олександр Роднянський, заявив про намір запустити в російському телебаченні в 2010 році новий телеканал "Кіно без кордонів".

На цьому каналі транслюватимуть авторське кіно російських режисерів.

Олександр пояснює свій намір тим, що російському авторському кіно приділяють украй малу увагу. Але проте Роднянський розраховує зібрати аудиторію більше 150 000 чоловік. Він вже придбав права на трансляцію приблизно 700 фільмів і домовився з НТВ+

www.sat24.ru

Повідомляє:www.futuriti.ru


satBuffonДата: Вівторок, 29.06.2010, 22:32 | Повідомлення # 103
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Телеканал «ДТВ» у складі

«Базового» пакету НТВ-ПЛЮС


Шановні абоненти!

Раді повідомити Вам про те, що з 1 липня 2010 на платформі НТВ-ПЛЮС у складі пакету «Базовий» почне мовлення телеканал «ДТВ».

Параметри мовлення:

* Супутник: Eutelsat W4 36 ° E
* Транспондер: 38
* Стандарт: DVB-S QPSK
* Поляризація: права кругова
* Частота: 12437,14 МГц
* SR: 27500
* FEC: 3 / 4

Бажаємо Вам приємного перегляду!

RATVODДата: Четвер, 01.07.2010, 16:15 | Повідомлення # 104
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
НТВ-ПЛЮС покаже

Чемпіонат світу по футболу в 3D

22 травня 2010 року абоненти телекомпанії НТВ-ПЛЮС
і відвідувачі московського кінотеатру «Жовтень» стали свідками
першої в Росії 3D трансляції футбольного матчу фіналу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2009/2010

І, як заявлялося раніше, це була не разова акція.

Телекомпанія «НТВ-ПЛЮС» спільно з мережею кінотеатрів «КАРО ФІЛЬМ» здійснюватиме 3D трансляції 7 матчів* Чемпіонату світу по футболу 2010 років, починаючи з чвертьфіналу, який почнеться 2 липня!

Всі матчі коментуватимуть провідні спортивні кореспонденти і журналісти НТВ-ПЛЮС!

Трансляції чвертьфіналу уболівальники зможуть побачити 2-го і 3-го липня 2010 року в кінотеатрі «Жовтень».

Матчі, що залишилися, транслюватимуться в 6 кінотеатрах мережі «КАРО ФІЛЬМ»: Жовтень, Пушкінський, Атріум, Щука, Вернадського (ТЦ «Капітолій») і Киргизія.

Вартість квитків на чвертьфінальні матчі складе 900 рублів, півфінали і третє місце - 1100 рублів, і фінал - 1500 рублів

Квитки можна придбати в касах відповідних кінотеатрів.

Інформацію про доступність квитків можна отримати по телефону єдиній довідковій мережі «КАРО ФІЛЬМ» +7 (495) 545-05-05.

Ми раді надати любителям футболу можливість насолодитися Чемпіонатом світу в повному об'ємі!

* по технічних причинах, 3D трансляції будуть доступні, починаючи з матчу 58.


RATVODДата: Субота, 03.07.2010, 09:40 | Повідомлення # 105
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28372
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Акція! Лише у липні і серпні

установка НТВ-ПЛЮС -безкоштовно!

З 01 липня по 31 серпня 2010 року, купуючи Комплект «НТВ-ПЛЮС» у філіях і Центрах абонентського
обслуговування
НТВ-ПЛЮС, Ви отримуєте в дарунок безкоштовну установку устаткування*.

Склад комплекту «НТВ-ПЛЮС»:

* абонентський комплект «НТВ-ПЛЮС» (3000,00 рублів):
абонентський договір
карта доступу «НТВ-ПЛЮС» (SD або HD).
* комплект устаткування SD/HD:
склад і вартість комплектів устаткування з одним або двома цифровими терміналами (SD/HD) вказані в прайс-листах Телекомпанії на устаткування і послуги з установки, обслуговування і ремонту системи супутникового телебачення «НТВ-ПЛЮС», що діють в період проведення Акції.

Оформити заявку на установку устаткування можна:

* по телефонах 8 800 200-55-45, (495) 755-55-45,
* при зверненні в Центр Абонентського Обслуговування (м. Москва, вул. 2-я Фрунзе, д. 10)
* при зверненні у філії НТВ-ПЛЮС в містах: Ростов-на-Дону, Самара, Санкт-Петербург, Катеринбург.

Виконання заявок на установку устаткування, зареєстрованих в НТВ-ПЛЮС з 01 липня 2010 року по 31 серпня 2010 року, виробляється до 15 вересня 2010 року.

Безкоштовна установка устаткування здійснюється на наступній території:

* м. Москва і Московська область (30 км. від МКАД)
* р. Ростов-на-Дону і Ростовська область (100 км. від міста)
* м. Катеринбург і Свердловська область (100 км. від міста)
* р. Самара і область (100 км. від міста) Самари
* м. Санкт-Петербург і Ленінградська область (100 км. від міста).

Підключайтеся до НТВ-ПЛЮС в липні і серпні 2010 року і економте на вартості установки!

* установка устаткування виробляється за рахунок Телекомпанії за допомогою надання споживачеві - учасникові Акції знижки на комплект устаткування SD/HD у розмірі вартості робіт по установці «НТВ-ПЛЮС».


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "НТВ Плюс"
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024