FORUM TV-SATСубота
18.05.2024, 13:02

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "НТВ Плюс"
Новини "НТВ Плюс"
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 12:14 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Новини від " НТВ Плюс "



NTV Plus on Eutelsat W4 at 36.0°E
satBuffonДата: Понеділок, 02.08.2010, 23:09 | Повідомлення # 121
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Disney Channel на платформі НТВ-ПЛЮС

Шановні абоненти!
Замість канала Jetix на платформі НТВ-ПЛЮС 10 серпня 2010 почне мовлення канал Disney Channel.

Disney Channel - телеканал для сімейної аудиторії. В ефірі каналу - оригінальна продукція компанії Disney, а також програми і серіали російського виробництва.

Самим юним глядачам адресована класична Диснеївська анімація, блок веселих пізнавальних передач «Узнавайка», який включає серіали «Мої друзі Тигруля і Вінні», «Клуб Міккі Мауса», «Умілець Менні», «Маленькі Ейнштейни».

Для і підлітків та молоді - комедійні серіали: «Ханна Монтана», «Чарівники з Вейверлі Плейс», «Jonas», «Приколи на перерві», мультсеріал «Фінес і Ферб».

Для тих, хто цікавиться новинами зі світу кіно, музики та ігор - програми «Disney 365», «кіномандрівників», «На зв'язку!».

І для глядачів різного віку - відомі блокбастери від компанії Disney:«Пірати Карибського моря», "У пошуках Немо", "Тачки", "Класний мюзикл" та ін

Час мовлення каналу: цілодобово
Мова каналу: російська
Канал увійде у пакети:

Базовий
Базовий розширений
Сімейний
Лайт
Базовий Україна

Приємного Вам перегляду!

Повідомлення відредагував satBuffon - Понеділок, 02.08.2010, 23:10
лідаДата: Вівторок, 03.08.2010, 13:00 | Повідомлення # 122
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Телеканал "Дитячий світ" ускладі пакету НТВ-ПЛЮС Схід

10 серпня 2010 у складі пакету НТВ-ПЛЮС Схід почне мовлення телеканал «Дитячий світ».

На каналі «Дитячий світ» демонструються добрі ігрові та мультиплікаційні фільми, зняті на кіностудіях країн колишнього СРСР і Східної Європи.

Це перший в Росії вітчизняний канал, створений спеціально для дітей.

Параметри мовлення каналу будуть оголошені додатково.

RATVODДата: Вівторок, 10.08.2010, 23:20 | Повідомлення # 123
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Нове ПЗ для Thomson DSI-8020 PVR

З 10.08.2010 для Вас доступна нова версія програмного забезпечення терміналу - 1.9.

У цій версії усунені помилки запланованого запису в режимі чекання (Standby)
виправлена реакція терміналу на пульти сторонніх виробників.

Завантаження ПО стартує в автоматичному режимі, під час завантаження не вимикайте термінал від мережі 220 Вольт, діждіться закінчення завантаження (це займе декілька хвилин), після закінчення завантаження термінал перейде в режим чекання.


RATVODДата: П`ятниця, 20.08.2010, 18:17 | Повідомлення # 124
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Новини від "НТВ-ПЛЮС"

Телекомпанія НТВ-ПЛЮС покаже матчі всіх 38 турів

Чемпіонату Італії, який почнеться 28 серпня 2010 року.

Лише на 5-ти каналах виробництва НТВ-ПЛЮС (Футбол, Спорт, Спорт Онлайн, Спорт Плюс і HD Спорт)
аматори спорту Росії зможуть побачити в прямому ефірі 4-5 кращих матчів кожного туру.

Окрім цього залицяльників якісного футболу чекають оглядові і аналітичні програми, а також спеціальні сюжети, присвячені клубам італійської серії "А".

Європа справедливо вважається батьківщиною футболу, але спори про те, який з європейських чемпіонатів краще, нагадують по своїй нескінченності середньовічні дебати схоластів про кількість дияволів на кінчику голки.

Проте навіть найзавзятіші залицяльники німецької Бундесліги або іспанською Приклади навряд чи ризикнуть заперечувати очевидний факт, що в сезоні, що завершився, сильною в Європі стала саме італійська команда - міланський «Інтер», що переміг у фіналі Ліги чемпіонів мюнхенську «Баварію» і титул чемпіона Італії, що відстояв, вже 5-й рік підряд.

Останні роки у внутрішній першості "Інтеру" намагалися нав'язати боротьбу кращі команди Аппенін, але ні «Роме», ні «Ювентусу», ні «Мілану» це не удалося. Проте будь-яке спортивне панування не тривати вічно і цей сезон може принести Італії нового чемпіона, а традиційно приписувана італійському народові гаряча кров без сумніву дасть про себе знати і на футбольному полі - нудними матчі італійських клубів ніяк не назвеш.

«Серія А дуже рівний чемпіонат, тим і цікавий. Тут дуже міцні середняки, мабуть, найміцніші в Європі, а вже з точки зору тактичної підготовки італійським командам немає рівних в Європі. Серія А ще і змагання талановитих, цікавих тренерів, які представляють разом з голландською провідну тренерську школу в світі. Цього сезону ми з величезним інтересом спостерігатимемо за роботою Массиміліано Алегрі в знаменитому Мілані, чиї керівники ризикнули довірити управління командою молодому фахівцеві, якого називають майбутнім тренерського цеху Італії; амбітна Фіорентіна запросила того, що добре зарекомендував себе в минулому сезоні початківця тренер Михайловича, Ювентус почне перший сезон після повернення на пост керівника клубу прямого нащадка Аньеллі, Інтер постарається побити рекорд по кількості перемог в чемпіонатах підряд, загалом, нам на що погляне» - вважає коментатор НТВ-ПЛЮС Георгій Черданцев. «Якщо ви ще не стали кальчоманом - приєднуйтеся, не пошкодуєте!».

Є і інші причини спостерігати за майбутньою боротьбою за скудетто. На думку коментатора НТВ-ПЛЮС Олега Пірожкова, саме італійська першість є найцікавішою з європейських чемпіонатів: «Цього року я дістав можливість працювати на нім, і був дуже щасливий. На мій погляд, це найрозумніший чемпіонат в світі. Можливо, він зараз не самий зоряний, не самий розкручений, і об'єктивно не найсильніший, як це було на початку 90-х. Проте він самий просунутий в тактичному плані. Середній італійський тренер сильніший, ніж середній наставник в будь-якому іншому чемпіонаті».

Проте зараз чемпіона Італії очолив іспанець - Рафаель Бенітес, що неодмінно стане викликом для доморослих фахівців і додасть додаткової інтриги першості.

Проте італійський чемпіонат це не гола тактика - це ще і цілий розсип справжніх футбольних зірок: Роналдінью, Тотті, ЕТО'О, Снейдер, Міліто, Індзаги, Буффон, Дієго. Додатково до них італійські колективи поповнилися висококласними новачками, в числі яких Лука Тоні, Рікарду Велозу, Кевін-Прінс Боатенг, Артур Боруц. Ведуться переговори із Златаном Ібаргимовічем, Едвіном Джеко, Угу Алмейдой. Не виключено, що російські уболівальники зможуть побачити на полях Аппенінського півострова і своїх недавніх улюбленців - Мілоша Красича і Кейсуке Хонду.

Все це заслуговує на максимально повне освітлення, і глядачі НТВ-ПЛЮС зможуть побачити найцікавіші моменти італійської першості.

Трансляції матчів Серії "А" будуть доступні для перегляду і на сайті телекомпанії www.ntvplus.ru.

Договір на трансляцію матчів чемпіонату Італії на каналах НТВ-ПЛЮС поміщений строком на 2 роки.

Повернутися до списку новин


RATVODДата: П`ятниця, 20.08.2010, 18:59 | Повідомлення # 125
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Інтерв'ю з Дмитром Самохіним (НТВ-плюс)

Дмитро Самохін: «Для російського футболу буде погано, якщо «НТВ-плюс» залишиться без прем'єр-ліги»

На старті нового телесезону компанія «НТВ-плюс» вперше за довгий час відчуває дихання конкурента. «Росія 2» вже відібрала у колег права на чемпіонат Англії, вплуталася в боротьбу за новий контракт російської прем'єр-ліги і запустила платний канал. Гендиректор «НТВ-плюс» Дмитро Самохін дав ексклюзивне інтерв'ю Sports.ru, у якому розповів все про дивні тендери і глядачів з Катара, цензурі «Газпрому» і свободі Василя Уткіна, режимі економії і макіяжі російських стадіонів.

- Здається, навіть ті, хто не дивиться телевізор, знає: телеканал «Росія 2» зустрічає новий сезон агресивними реформами. Як зустрічають його спортивні канали «НТВ-плюс»?

- Осінь - новий телесезон, швидше, для ефірного телебачення. У платному ТБ ситуація декілька інша: ми стараємося весь рік досить активно працювати. Але якщо говорити про новинки, які ми плануємо, на розум приходить декілька речей. По-перше, ми знаходимося у стадії запуску ще одного телеканалу власного виробництва. Матеріалу футбольного у нас досить багато, цього року його буде не менше. Тих каналів, які є, недостатньо, аби показувати все в прямому ефірі. Для цього і запускаємо ще один.

Крім того, ми у стадії запуску каналу у форматі 3D. Сподіваємося, відкрити його або цього року, або на початку наступного. Правда, буде він змішаним: там буде і спорт, і кіно. Досвід у нас є - ви знаєте, що ми показували в 3D фінал Ліги чемпіонів, а після нього - матчі чемпіонату світу.

Що стосується контентного наповнення, у нас залишається все, що було, окрім Англії. Крім того, з'являється чемпіонат Італії, який ми купили на ексклюзивній основі. Вийшла рокіровка: раніше Італія була на безкоштовному каналі, а Англія - на платному. Зараз - навпаки.

- Англію у вас відняла «Росія 2». З боку здається, що «НТВ-плюс» не був готовий до появи настільки потужного конкурента.

- Не можу сказати, що ми були не готові - досвід покупки прав у нас чималий. Але тендер на покупку прав англійської прем'єр-ліги із самого початку пішов для нас досить дивно, і ми відчували серйозні сумніви. Коли англійська прем'єр-ліга оголосила конкурс на покупку прав на території Росії, ми подали заявку. Проте тендер був оголошений таким, що не відбувся. Як нам пояснили, із-за того що була подана лише наша заявка. Настав період тиші. Після цього на нас вийшла приватна англійська компанія AMI - права на продаж прав до Росії були передані їй. Вона вела з нами діалог і називала цифри, які ми вважали неринковими. Ще через якийсь час нам було повідомлено, що права пішли на телеканал «Росія 2». До «Росії 2» в цій ситуації жодних претензій: хто більше дав, той і купив. Але викликає деяке здивування, що ефірний канал «Спорт» був закритий через те, що ціни на права сталі дуже дорогими, непідіймальними. А тут раптово відбувається багатократне збільшення того, що раніше платили за англійську прем'єр-лігу. І на базі цього запускається платний канал. Дивна логіка.

Є питання до компанії AMI. Ми вважаємо, вони поступили не дуже коректно, так побудувавши переговорний процес. Більш того, там ще одна цікава історія сталася. З цього року АПЛ робить канал власного виробництва і активно поширює його по світу. І вже після того, як було оголошено про операцію з ВГТРК, нам цей канал був запропонований з конкретною сумою. Ми відповіли ствердно. Після цього посередник на тиждень пішов в тінь, не виходив на зв'язок. Через тиждень він заявив, що цей канал теж вирушає на ВГТРК. Чи то канал був куплений і покладений на полку, чи то з нього робиться «Спорт 1» - ми цього не знаємо і не торкаємося. Але знову-таки вважаємо, що з боку AMI такі переговори були не зовсім коректними.

Але ще раз скажу: найдивнішим ми рахуємо ціну, заплачену за права на прем'єр-лігу. Вона об'єктивно стільки не стоїть. І заробити такі гроші на російському ринку навряд чи можливо. Але це наша оцінка.

- Наскільки сума, заплачена у результаті «Росією 2», більше тієї, яку пропонували ви?

- Повторюся: йдеться про кратне збільшення.

- «Росія 2» вже заявила про створення платного спортивного каналу і плани скласти конкуренцію «НТВ-плюс». Наскільки реально скласти вам конкуренцію?

- На російському ринку є енна кількість спортивних каналів. Є два «Євроспорту», менш значимі канали, присвячені окремим видам спорту, і канали, які робимо ми. Поява в цьому списку нового платного каналу, звичайно, підсилить конкуренцію. Інша справа - чи буде у них бажання інвестувати в щось ще, окрім АПЛ? Може, якісь заяви із цього приводу і були, але я не чув про те, якій спрямованості це буде канал - лише футбольний, загальноспортивний або якийсь ще.

- Ви вже відчули наслідки втрати чемпіонату Англії? Люди відписуються від спортивних пакетів?

- Немає. Є деяка формула, яка діє не лише у нас в країні. З крупних чемпіонатів деякий час один ти можеш дозволити собі або не мати, або мати у відкритому доступі. По факту так і було. Три роки тому англійська прем'єр-ліга була поділена між каналом «Спорт» і «НТВ-плюс». Потім та ж історія була з Італією. Зараз - з Англією. Ми і до цього якось розвивалися, і зараз будемо. Для нас це не проблема. Проблема, швидше, в тому, що настільки значне вливання грошей істотно підвищує витрати для всіх. Всі продавці спортивних прав на це дивляться, радіють і сподіваються отримувати більше прибули. Коли ринок розігрівають, це невигідно всім, не лише нам.

- Ви наполягаєте, що гроші, які «Росія 2» витратила на чемпіонат Англії, відбити неможливо?

- Ми не уявляємо, як їх можна відбити сьогодні в Росії. Якщо у ВГТРК це вийде - Слава богу. Враховуючи, що це держкомпанія, гроші наші загальні, як платник податків я б був лише за те, аби вони відбилися.

Нас радує ось що - своїми діями ВГТРК підтверджує ту тезу, яку ми завжди відстоювали: так або інакше спорт - справа платного телебачення. Ми рады чесної конкуренції. Є платний канал ВГТРК, платний канал «Євроспорт», платні канали «НТВ-плюс» - в такому ключі ми готові конкурувати.

При цьому доки ВГТРК рухається до платного ТБ, ми якоюсь мірою рухаємося до безкоштовного. Як ви знаєте, деякий час назад ми запустили телеканал «Спорт-плюс», розрахований на широку аудиторію. Він віщає у нас в базовому пакеті, активно поширюється в кабельних мережах. Вже сьогодні його дивляться порядка 3 млн домогосподарств. В даний момент ми укладаємо угоду з компанією «ТРИКОЛОР-ТВ». Коли це відбудеться, порядка 7,5-8 млн домогосподарств цей канал матимуть в поширенні. По факту це 30 млн чоловік. Близько 20 відсотків населення країни - це насправді багато.

Більш того, ми пропонуємо канал «Спорт-плюс» для включення в пакет ефірних каналів при цифровизации телебачення. Якщо таке рішення буде прийнято, у росіян знову з'явиться безкоштовний ефірний телеканал.
Уткин, війна

- Як ви можете назвати сьогоднішні стосунки «НТВ-плюс» і «Росії 2»? Ще пару тижнів назад це було схоже мало не на медіа-війну.

- «Війна» - гучне слово, це коли вбивають людей. Ні, стосунки конкурентні. Якщо конкуренція йде в ринковому полі, якщо це війна, зброєю в якому є гроші, ми рады такому протистоянню. Воно оживляє ринок. І ВТГРК, і ми можемо хотіти, чого завгодно. Але добре повинно бути глядачеві. А він об'єктивно виграє, коли є конкуренція, зіткнення думок, якесь життя.

- У серпні «НТВ-плюс» трохи втратило провідного коментатора - Василя Уткіна. Як важко його було втримати від переходу на «Росію 2»?

- Я б сказав, що Василь не лише коментатор. Це щонайпотужніша творча сила. Хоча і коментатор він геніальний. Якби він хотів піти, як людина досить доросла, така, що відбувся і з досвідом на ринку, він би пішов, утримати його було б нереальне. І це було б не питання грошей, але інтересу. Мабуть, йому здалося, що ми готові дати йому більше можливостей для якогось творчого зростання.

- А якщо конкретніше? Компанія підняла йому зарплату, запропонувала нову посаду?

- Природно, фінансові взаємини із співробітником я розкривати не буду. Творчість? Свобода його творчості у нас в компанії зараз значно розшириться.

- Ви готові, що «Росія 2» переманюватиме в «НТВ-плюс» і інших співробітників?

- Телевізійний ринок досить вузький. Перехід співробітників з однієї компанії в іншу - природний процес. Якщо йдеться про особах каналу, це дуже хворобливо. Поки ми, швидше, бачимо, що люди приходять до нас. До нас прийшов пан Елагин, пан Орлів. Втім, якщо ВГТРК захоче робити пропозиції комусь з наших співробітників, вони будуть в праві їх розглянути і прийняти рішення.


RATVODДата: П`ятниця, 20.08.2010, 19:03 | Повідомлення # 126
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
ПРОДОВЖЕННЯ:

- Чи правда, що на «НТВ-плюс» ось-ось перейдуть працювати Роман Трушечкин з «Росії 2» і Нобель Арустамян з «Радіо Спорт»?

- Ми в них зацікавлені. Це молоді позитивні хлопці з ім'ям. Крім того, у нас зараз стартував черговий конкурс коментаторів, який відкриє нову плеяду осіб і голосів. Такі вливання нам завжди потрібні. Аби наші зірки не опочивали на лаврах, а відчували конкуренцію.
Макіяж, 20 країн

- В «НТВ-плюс» скоро закінчується контракт на трансляції чемпіонату Росії по футболу. Наскільки великий шанс, що цей контракт буде продовжений?

- Коли ми йшли в цей контракт чотири роки тому, ми розглядали його як довгостроковий проект. Цифра «чотири роки» виникла тоді з тієї простої причини, що в РФПЛ були права на проведення чемпіонату Росії по футболу рівно на чотири роки. На довше не могли. Природно, ми більш ніж зацікавлені в продовженні цього договору. Не секрет, що реалізація договору йшла з трудністю для нас, ми не могли реалізувати те, що купили. Хоча оплату договору ми зберегли і оплачуємо його в повному об'ємі. І вважаємо це важливим. Що б не говорили окремі керівники клубів, ці гроші російському футболу дуже важливі.

Ми досить давно звернулися в РФПЛ з офіційним листом про те, що зацікавлені продовжити контракт і хочемо обговорювати умови. Умови зараз і обговорюються - і на рівні РФПЛ, і на рівні РФС. До 1 вересня ми повинні подати пропозицію по покупці телеправ. Ми його подамо і сподіватимемося, що тендер буде проведений чесним чином і буде вибрано кращу пропозицію для російського футболу.

Себе хвалити - справа невдячна. Але є об'єктивний критерій - інтерес до російського футболу з боку зарубіжних телекомпаній. Я не пам'ятаю такого в російському спорті: сьогодні більше 20 країн купують чемпіонат Росії. У їх числі і такі держави, як Катар, Македонія, Австралія і Бразилія. Цим людям про соціальну значущість російського футболу складно пояснити - лише якщо посмішити. І те, що вони його купують і ставлять в ефір, означає, що їм це цікаво.

Це йде в плюс і тим, хто робить саму картинку, тобто нам. Зараз 50 відсотків матчів виробляється у форматі 16:9. Основні проблемні місця більш менш удається знімати, виходить налагоджувати зв'язок з містами, діє система статистики Tracap - її теж не було ніколи. Для нас це деяка інвестиція. Ми створили новий технічний формат показу футболу. Крім того, ми великі зусилля вкладаємо в історію біля матчів, вибудовуємо логіку показу міжнародного зразка - з роздягальнями, інтерв'ю тренерів. Все це болісний процес, роки на це і вирушають. У нас є система match day - коли в день гри глядач з самого ранку дивиться не лише трансляції матчів, але і програми про ці матчі. Більш того, ми плануємо запуск нових програм про російський футбол.

І для реалізації всього цього дуже поважно розуміти, що ми граємо в довгу. Тому ми готові зробити максимально цікаву пропозицію РФПЛ. Я маю на увазі і гроші, і творчу сторону, і схему показу.

- Уявимо, що російського футболу на «НТВ-плюс» не буде. Для вас це буде катастрофою?

- Більшою мірою це буде погано для російського футболу. Хоча і для «НТВ-плюс» це буде нездорово. Поки ми виходимо з того, що це контракт збережемо. Повторюся: готові прикласти для цього максимум зусиль.

- Ви сказали: «Сподіваюся, тендер буде чесним». У вас є побоювання, що він може бути нечесним?

- Немає. Просто я сподіваюся, що він буде чесним. Що сказав, то і сказав.

- Я просто уточнюю. Самі розумієте, в якій країні живемо.

- Ми живемо в прекрасній країні. І я переконаний, що тендер буде чесним. І на це сподіваюся.

- Ви вмпомнили картинку. Її якість як і раніше лають. Поясніть, чому з більшості російських міст футбол не можна показувати краще?

- До якогось моменту працює макіяж, але колись треба починати підправляти і особу. Футбольна трансляція - це ж не мультик. Ми показуємо те, що дійсно є перед камерою. Просто великій кількості клубів треба будувати нові стадіони, реконструювати що існують. Відбудовувати всю телевізійну інфраструктуру, пов'язану з передачею сигналу, з живленням, з освітленням, з якістю поля, з якістю бортів. Всі ці речі коли-небудь треба просто зробити. Я дуже сподіваюся, що якийсь імпульс цьому додасть наша заявка на 2018-й рік.
Орлів, «90 хвилин»

- Що за новий канал, про який ви говорили на початку?

- Генеральна лінія - зарубіжний футбол. Що конкретно там буде, розповімо трохи пізніше. Але до кінця року ми його точно запустимо.

- Не так давно ви стали транслювати футбол за гроші в інтернеті. Це приносить дохід?

- Приносить. За перші місяці було продано 70 тисяч так званих квитків на перегляд. По суті, через інтернет ми зібрали повні «Лужникі». Основний попит - матчі прем'єр-ліги. Вони в рази популярнее, чим все інше.

- За той час, що «НТВ-плюс» транслює чемпіонат Росії, як сильно канал додав в кількості підписчиків?

- В цілому абонентська база за цей час виросла. У нас був непростий період, пов'язаний з кризою. Але ми рады, що зараз йде відкладений попит - ми так собі це оцінюємо. Що стосується футболу, кількість підписчиків зростає. На початку сезону-2010 був період, коли один матч показувався «Першим каналом», а нічого більшого у відкритому ефірі не було. Тоді підключення до каналу «Наш футбол» йшли дуже різкими темпами - ми таких не бачили за всі чотири роки. Як тільки поновився показ одного матчу на «Росії 2», темпи знову знизилися.

- Скільки всього підписчиків в системи супутникових каналів «НТВ-плюс»?

- Порядка 600 тисяч.

- Чи можу я як давній абонент «НТВ-плюс» висловити декілька клієнтських претензій?

- Будь ласка.

- На «НТВ-плюс» сильна команда коментаторів, які здатні працювати на матчах різних чемпіонатів і різних команд. Проте цього сезону на «Зеніт» монополія у Геннадія Орлова. Чому я повинен дивитися матчі «Зеніту» лише в його виконанні?

- Геннадій Орлов прийшов до нас, по-перше, як професіонал, по-друге, як людина, яка глибше за всіх знає «Зеніт». На «П'ятому каналі» він вів цю тему і поза конкуренцією по зануренню в життя команди. Як нам здається, те, що він може розповісти глядачеві, цікаво. До того ж він коментує ці матчі не один. У в'язці з іншими нашими хлопцями бувають интересные стики різних стилів коментування... Але, напевно, в майбутньому у міру передачі якихось знань про команду нашому творчому колективу не лише Геннадій Сергійович коментуватиме «Зеніт».

- Багато хто бачить в цьому прояв цензури. В «Зеніту» і в «НТВ-плюс» один акціонер - мовляв, «Газпром» вибрав зручного коментатора.

- Думаю, «Газпрому» є чим зайнятися. І масштаби вирішуваних питань там трохи більше, ніж «хто повинен коментувати «Зеніт».

- Чи задоволені ви якістю і кількістю футбольних програм? За винятком «Футбольного клубу» і «90 хвилин», все інше якось зовсім не запалює.

- По-перше, розуміючи потенціал «90 хвилин», ми намагаємося і далі розвивати розмовний формат. Хочемо запустити ще одну подібну програму. Можливо, вона буде більш молодіжною. Програм журналістського типа - з сюжетами, з історіями - теж зараз стане більше: дещо ми плануємо запустити на каналі «Наш футбол». Але взагалі - так. Напевно, аналітичних програм у нас може бути більше. Напевно, в тих, хто коментує, не завжди доходять руки на творчість в іншому руслі. Нам є куди розвиватися.

- Співробітники «НТВ-плюс» говорять, що компанія живе в режимі строгої економії. Так і є?

- Ми всі роки свого існування живемо в режимі економії. Не лише по частині контента - по частині всього. «НТВ-плюс» - компанія прибуткова, і завдання отримувати прибуток з нас ніхто не знімав ні до, ні в час, ні після кризи. Тому ми прагнемо максимально стискуватися. Інша справа, коли була криза, ми сильно хвилювалися. Ми працюємо безпосередньо з населенням - якщо що, нам нікуди йти просити грошей. Були великі побоювання, що люди перестануть витрачати гроші на нас. Тому ми відмовлялися від багатьох покупок - це можна і про техніку сказати, і про права, - намагаючись створити деяку подушку безпеки. Зараз ми розуміємо, що основна хвиля кризи прошла. І знову починаємо інвестувати. У тому числі і в права. Не розкриватиму деталі, але зараз ми ведемо переговори про деякі турніри, які ще більше розширять нашу лінійку.

Джерело: www.sports.ru


mykolakДата: П`ятниця, 03.09.2010, 16:36 | Повідомлення # 127
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
НТВ-ПЛЮС і Panasonic запускають перший в Росії 3D канал.

Компанія Panasonic і телекомпанія НТВ-ПЛЮС 02.09.2010 провели спільну прес-конференцію,
присвячену запуску першого в Росії 3D каналу на платформі НТВ-ПЛЮС,
який запланований на 15 жовтня 2010

Між двома компаніями було підписано партнерську угоду в області 3D мовлення розраховане строком на 1 рік з можливістю його пролонгації до березня 2014
Інвестиції компаній у створення і розвиток нового 3D каналу протягом першого року його існування складуть понад 3 млн. доларів США.
Основне завдання спільного проекту - зробити 3D телебачення більш доступним для кінцевого споживача за допомогою супутникових технологій і останніх технологічних телевізійних розробок в області 3D.
«Багато років телебачення практично не розвивалося технічно. Зробили кольорову картинку і стереозвук і заспокоїлися на довгий час. Зараз все змінюється гранично швидко. З'явилися цифрові технології, прийшов звук Dolby Digital 5.1., З'явилося телебачення високої чіткості. І ось у побутових телевізорах вже доступна технологія тривимірного телебачення - 3D-TV. Ми на НТВ-ПЛЮС завжди намагаємося максимально швидко застосовувати нові технології для підвищення якості та привабливості нашого продукту. Так було з «цифрою», так було з телебаченням високої чіткості і так буде й зараз - з 3D мовленням. І ми раді бачити поруч із собою в якості надійного партнера компанію Panasonic », - говорить генеральний директор НТВ-ПЛЮС Дмитро Самохін.
«Для нас велика честь співпрацювати з НТВ-ПЛЮС і бути в числі першовідкривачів нового формату телемовлення для російських глядачів, - коментує Генеральний директор ТОВ« Панасонік Рус »Дзюнітьіро Кітагава. - НТВ-ПЛЮС має величезний досвід у виробництві власного контенту і широку мережу мовлення в Росії. Упевнений, що наше партнерство дасть вагомі результати, а розвиток спортивного мовлення 3D стане важливим внеском у справу популяризації спорту - це особливо важливо для Panasonic як Офіційного Всесвітнього Партнера Олімпійських ігор ».
У цьому році, 22 травня 2010 телекомпанією НТВ-ПЛЮС спільно з мережею КАРО був організований перший в Україні показ прямої трансляції футбольного матчу в 3D форматі - фінал Ліги чемпіонів УЄФА «Баварія» - «Інтер».
У липні 2010 року глядачі 6 московських кінотеатрів побачили заключні матчі чемпіонату світу з футболу у форматі 3D, трансляцію яких здійснила телекомпанія НТВ-ПЛЮС, а спонсором трансляції виступив Panasonic.
Компанія Panasonic представляє на сьогоднішній день найбільш повний асортимент продуктів 3D - як для споживчого ринку, так і для професійного мовлення 3D контенту: 3D телевізори, 3D відеокамери, професійні 3D відеокамери та дисплеї, та інше. Новий мовний канал НТВ-ПЛЮС буде забезпечений всім необхідним обладнанням 3D від Panasonic.
Позитивні результати показу спортивних подій у форматі 3D на великому екрані і темпи вдосконалення технологій підтверджують правильність обраного напрямку розвитку проекту.
Темпи виробництва 3D телевізорів дуже високі. За даними компанії iSuppli до кінця 2010 року в світі буде вироблено більше 4 мільйонів телевізорів, що підтримують формат 3D.
Представники великих роздрібних мереж аудіо-і відеотехніки Росії відзначають підвищений інтерес до продукції 3D. Однак недолік відповідного контенту на російському ринку істотно сповільнює темпи зростання продажів 3D обладнання.
На думку керівника департаменту аудіо-і відеотехніки «М. Відео »Олега Муравйова,« поява цілого 3D каналу, безумовно, стане великою подією для всіх любителів нових технологій і шанувальників високоякісного зображення.
«Ми, як компанія, що ставить в пріоритет орієнтацію на задоволення потреб наших покупців, впевнені, що 3D канал, доступний для прийому на більшій частині території Росії, дозволить поглянути в майбутнє вже сьогодні».
«3D - один з головних трендів 2010 року», - вважає директор напрямку аудіо і відео компанії «Ельдорадо» Михайло кущиків.
«Сьогодні розвиток домашніх розважальних 3D-центрів обмежує лише брак контенту. Тому, поява 3D каналу - це важливий крок вперед. Той факт, що перший в Росії 3D-канал запускає саме компанія НТВ-ПЛЮС, є гарантією якості та успіху проекту ».
«У нас вже є успішний досвід мовлення в 3D. У цьому році ми показали фінал Ліги чемпіонів і фінальні матчі Чемпіонату Світу з футболу в 3D, тому завдання для нас не нова і з технічної точки зору ми готові до її виконання. Новим для нас є освоєння виробництва власних програм в 3D; ми готові вирішити і це завдання спільно з нашим партнером - Panasonic. Глядачам налаштувати новий канал також буде дуже просто - для прийому досить 3D-телевізора з активними очками і HD-ресивера НТВ ПЛЮС », - зазначає технічний директор НТВ-ПЛЮС Олег Колесников.
Новий канал буде доступний у складі HD пакету всім абонентам телекомпанії НТВ-ПЛЮС.
mykolakДата: Неділя, 05.09.2010, 14:26 | Повідомлення # 128
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Перерва в мовленні каналу «Тенис» на платформі НТВ-Плюс Україна

Шановні абоненти!

Інформуємо Вас про те, що 14.09.10 та 15.09.10 року з 21:30 до 23:45 в трансляції каналу «Теніс» будуть перерви у мовленні.

Приносимо вибачення за можливі незручності!

З повагою, компанія 'Нові Телевізійні Технології'

mykolakДата: Вівторок, 07.09.2010, 19:18 | Повідомлення # 129
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Tелеканал «Дождь» на платформі НТВ-ПЛЮС

Шановні абоненти!

З 9 вересня 2010 на платформі НТВ-ПЛЮС починає мовлення новий телеканал «Дощ».
Телеканал для тих, хто ставиться до життя з оптимізмом. Основа сітки мовлення - ток-шоу. Близько 60% програм транслюються у прямому ефірі. Решту часу віддано новинам, музиці і документалістиці.

Мова мовлення - російська
Час мовлення - цілодобово
Пакет послуг - Базовий

Супутник - Eutelsat W7
Транспондер - 4
Частота - 11 785 МГц
Поляризація -кругова права
SR - 27500
FEC - 3 / 4

satBuffonДата: Вівторок, 14.09.2010, 00:39 | Повідомлення # 130
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Новий пакет каналів «Лайт Плюс» від НТВ Плюс

Шановні абоненти!

З 15 вересня 2010 Ви можете підписатися на новий пакет телевізійних каналів «Лайт Плюс».

Дана послуга доступна абонентам - фізичним особам, що проживають в європейській частині Росії, в зоні мовлення супутника Eutelsat W4/W7.
Вартість щомісячної абонентської плати за перегляд пакету каналів «Лайт Плюс» становить 199 рублів на місяць.

До складу пакету увійшли 54 каналу * різної жанрової спрямованості: спорт, кіно, новинні канали, пізнавальні канали, музичні канали і, звичайно, канали для дітей.

Крім ретрансльованих і ефірних федеральних і загальнодоступних каналів, пакет «Лайт» включає і канали власного виробництва, такі як «НАШЕ КІНО» і «СПОРТ ПЛЮС».

При бажанні, абоненти мають можливість змінити передплату з пакету «Лайт Плюс» на пакети «Базовий», «Базовий розширений», «Наш футбол» і «Лайт».

Абонентам-передплатникам пакета «Лайт Плюс» недоступний для підписки пакет каналів «Сімейний».

Глядачі пакету «Лайт Плюс» можуть підписатися на пакети «Спорт», «Суперспорт», «Кіно», «VIP-Кіно», «Нічний», «Наш футбол» і «Егоїст ТБ», а також скористатися послугою «Кінодром».

Мовлення каналів, що входять до складу пакету «Лайт Плюс», здійснюється з супутника «Eutelsat W4/W7» у форматах MPEG4 і MPEG2.

Для підключення до пакету «Лайт Плюс» нові абоненти можуть звернутися у Відділ продажу НТВ-ПЛЮС за телефоном (495) 755-55-45, в Центри абонентського обслуговування та філії Телекомпанії, а також до офіційних партнерам Телекомпанії для придбання:
Абонентського комплекту (та укладення абонентського договору).

У ціну абонентського комплекту входять:
вартість послуг з активації карти - 600 (Шістсот) рублів, у тому числі ПДВ;
аванс абонентської плати - 2400 (Дві тисячі чотириста) рублів, у тому числі ПДВ.
Рекомендованого НТВ-ПЛЮС ресивера, що підтримує формати мовлення MPEG2 DVB-S/MPEG4 DVB-S2.

Існуючі абоненти для підключення до пакету «Лайт Плюс» мають можливість:
придбати рекомендований телекомпанією ресивер, що підтримує формати мовлення MPEG2 DVB-S/MPEG4 DVB-S2; звернутися в Центри абонентського обслуговування або філії Телекомпанії, заповнити заяву на підключення пакету «Лайт Плюс» і підписати додаткову угоду до абонентського договору; замінити використовувану карту умовного доступу на карту, що дозволяє отримувати послуги у складі пакету «Лайт Плюс»;
внести на особовий рахунок Абонента авансовий платіж у розмірі 3000 (три тисячі) рублів, з них 600 (шістсот) рублів в рахунок оплати вартості підключення (активації) нової карти умовного доступу.

Передплатники пакету «Лайт Плюс» беруть участь в бонусній програмі.

До складу пакету «Лайт Плюс» увійдуть наступні канали *:
СПОРТ
Росія 2, Eurosport, Eurosport 2, СПОРТ ПЛЮС

КІНО
Наше Кіно, Телеклуб, Universal Channel, КІНО ПЛЮС, TCM, ZONE Romantica

ПІЗНАВАЛЬНОЇ
Discovery Channel, Авто Плюс, Цікаве ТБ, Закон ТБ, 365 днів ТВ, Кухня-ТВ, Війна і Мир, Совершенно Секретно, Animal Planet

ДИТЯЧІ
DISNEY Channel, Дитячий світ, Бібігон, Cartoon Network

НОВИНИ
Euronews, РБК-ТВ, Росія 24, France 24, Russia Today (Eng), Перший МЕТЕО

МУЗИКА
MTV-Russia, Муз-ТВ, Ля-мінор, MCM Top, Music Box RU, RU.TV

ІНШЕ
Перший канал, Росія 1, Росія К, НТВ, РЕН ТБ, СТС, ТНТ, ТВЦ, Домашній, П'ятий канал, ZONE Reality, Fashion TV, 3 канал, Зірка, ДТВ, Експерт ТБ, 7ТВ, ТНР, Світ

Бажаємо Вам приємного перегляду!

* Склад пакета може бути змінений.

НТВ-ПЛЮС

satBuffonДата: Вівторок, 14.09.2010, 00:45 | Повідомлення # 131
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Канали «365 Днів ТВ» і «Киносоюз» увійдуть до складу Базового пакету НТВ Плюс


Шановні абоненти!

Телекомпанія НТВ-ПЛЮС рада повідомити Вам про те, що з 15 вересня 2010 канали «365 Днів ТВ» і «Киносоюз» увійдуть до складу Базового пакету послуг.

Бажаємо приємного перегляду.

RATVODДата: Вівторок, 14.09.2010, 18:57 | Повідомлення # 132
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Новий пакет каналів "Лайт Плюс"

від НТВ-ПЛЮС

З 15 вересня 2010 року Ви можете підписатися

на новий пакет телевізійних каналів «Лайт Плюс».

Дана послуга доступна абонентам - фізичним особам, що проживають в європейській частині Росії, в зоні мовлення супутника Eutelsat W4/W7. Вартість щомісячної абонентської плати за перегляд пакету каналів «Лайт Плюс» складає 199 рублів в місяць. До складу пакету увійшли 54 канала* різної жанрової спрямованості: спорт, кіно, новинні канали, пізнавальні канали, музичні канали і, звичайно, канали для дітей. Окрім ретрансльованих і ефірних федеральних і загальнодоступних каналів, пакет «Лайт» включає і канали власного виробництва, такі як «НАШЕ КІНО» і «СПОРТ ПЛЮС».

За бажання, абоненти мають можливість змінити підписку з пакету «Лайт Плюс» на пакети «Базовий», «Базовий розширений», «Наш футбол» і «Лайт».Абонентам-подписчикам пакету «Лайт Плюс» недоступний для підписки пакет каналів «Родинний». Глядачі пакету «Лайт Плюс» можуть підписатися на пакети «Спорт», «Суперспорт», «Кіно», «VIP-кино», «Нічний», «Наш футбол» і «Егоїст ТБ», а також скористатися послугою «Кинодром».

Мовлення каналів, що входять до складу пакету «Лайт Плюс», здійснюється з супутника «Eutelsat W4/W7» у форматах MPEG4 і MPEG2.

Для підключення до пакету «Лайт Плюс» нові абоненти можуть звернутися у Відділ продажів НТВ-ПЛЮС по телефону (495) 755-55-45, в Центри абонентського обслуговування і філії Телекомпанії, а також до офіційних партнерів Телекомпанії для придбання:

1. Абонентського комплекту (і укладення абонентського договору). У ціну абонентського комплекту входять:

* вартість послуг з активації карти - 600 (Шістсот) рублів, у тому числі ПДВ;

* аванс абонентської плати - 2400 (Дві тисячі чотириста) рублів, у тому числі ПДВ.

1. Рекомендованого НТВ-ПЛЮС ресівера, що підтримує формати мовлення MPEG2 DVB-S/MPEG4 DVB-S2.

Існуючі абоненти для підключення до пакету «Лайт Плюс» мають можливість:

* придбати рекомендований телекомпанією ресівер, що підтримує формати мовлення MPEG2 DVB-S/MPEG4 DVB-S2;

звернутися в Центри абонентського обслуговування або філії Телекомпанії, заповнити заяву на підключення пакету «Лайт Плюс» і підписати додаткову угоду до абонентського договору; замінити використовувану карту умовного доступу на карту, що дозволяє отримувати послуги у складі пакету «Лайт Плюс»;

* внести на особовий рахунок Абонента авансовий платіж у розмірі 3000 (три тисячі) рублів, з них 600 (шістсот) рублів в рахунок оплати вартості підключення (активації) нової карти умовного доступу. Підписчики пакету «Лайт Плюс» приймають участь в Бонусній програмі. До складу пакету «Лайт Плюс» увійдуть наступні каналы*:



funt3Дата: Понеділок, 27.09.2010, 11:54 | Повідомлення # 133
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
Канал PROPoker увійде в базовий пакет НТВ +
Як стало відомо, в найближчому майбутньому телеканал PROPoker увійде до складу базового пакету НТВ +.


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
mykolakДата: Вівторок, 28.09.2010, 19:50 | Повідомлення # 134
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
«Mezzo Live HD» на платформі НТВ-ПЛЮС

Раді повідомити Вам про те, що з 01.10.2010 у складі
HD-пакету НТВ-ПЛЮС з'явиться новий телеканал «Mezzo Live HD»

Телеканал «Mezzo Live HD»: Музичний канал для любителів класики і джазу у форматі HD зі стереозвуком.

У програмі - концерти кращих світових оркестрів, інструменталістів і співаків, видатних диригентів, легендарних джазменів, а також оперні та балетні вистави, як у записі, так і в прямому ефірі. Щодня в рубриці «Дівертімеццо» - музичний калейдоскоп, що представляє все розмаїття жанрів академічної музики - симфонічної, камерної, хорової. На каналі MEZZO HD звучать записи знаменитих артистів - Angela Georghiu, Roberto Alagna, Rolando Villazon, Natalie Dessay, Cecilia Bartoli, Philippe Jaroussky, Claudio Abbado, Daniel Barenboim, Alfred Brendel, Maurizio Pollini, Murray Perahia.

Мовлення - французька / англійська
Час мовлення - цілодобово
Пакет - HD (платний)
Територія - Російська Федерація, Україна

Супутник - W7
Транспондер - 6
Частота - 11823 МГц
Поляризація - Права кругова
DVB-S2 (8PSK)
FEC - 2 / 3

mykolakДата: Середа, 29.09.2010, 18:15 | Повідомлення # 135
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Перейменування пакету «Базовий розширений» в «Базовий Плюс»


Шановні абоненти!

З 01 жовтня 2010 року пакетів «Базовий розширений» буде перейменований в пакет «Базовий Плюс».

Всі умови передплати та список каналів залишаються незмінними.
Бажаємо Вам приємного перегляду!

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "НТВ Плюс"
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024