FORUM TV-SATСереда
01.05.2024, 06:03

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 12:24 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн


Новини

" Триколор - ТВ "


Tricolor TV on Eutelsat W4 at 36.0°E

" Триколор ТВ Сибирь "

Tricolor TV Sibir on Bonum 1 at 56.0°E
RATVODДата: Вівторок, 18.08.2009, 22:46 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Триколор ТБ запускає сервіс «ТБ-пошта»

«Триколор ТБ» продовжує розвивати додаткові сервіси і з 18 серпня пропонує глядачам с
користатися новою послугою
«ТБ-пошта».

За допомогою «ТБ-пошти» ви зможете переглядати текстові повідомлення і картинки, відправлені вам по електронній пошті, прямо на екрані свого телевізора. В даний час для відправки повідомлень необхідно мати доступ в Інтернет, надалі створювати і відправляти листи можна буде з мобільного телефону (за допомогою SMS або WAP-сайта wap.tricolor.tv).

Хочете приємно здивувати друзів? Привітати з ювілеєм рідних, таких, що живуть в іншому місті? Скористайтеся послугою «ТБ-пошта», і ваші близькі побачать ваше повідомлення прямо на екрані телевізора.

ЯК СТАТИ КОРИСТУВАЧЕМ «ТБ-ПОШТИ»

Перш ніж почати користуватися ТБ-поштою, реєструйтеся. Процедуру реєстрації можна здійснити через інтернет або шляхом відправки SMS-сообщения з вашого мобільного телефону.

Варіант 1: Реєстрація через інтернет (безкоштовно)
1) Перейдіть на сайт ТБ-пошти по засланню http://mail.tricolortv.ru/accounts/login/?next=/
2) Виберіть вкладку «Реєстрація» ;
3) Заповните всі поля запропонованої форми і натискуйте «Відправити». Будьте особливо уважні при введенні 12-значного DRE ID вашого приймача! (Як взнати DRE ID? >>)
4) Включите ваш телевізор і приймач і діждіться ТБ-листа з кодом активації. Про новий лист вас повідомить той, що з'явився у верхньому лівому кутку екрану поштовий конверт. Аби прочитати повідомлення, двічі натискуйте кнопку OK на пульті вашого ресівера. Повідомлення містить код активації, необхідний для завершення процедури реєстрації.
5) Знову перейдіть на сайт ТБ-пошти і виберіть вкладку «Активація». Заповните запропоновану форму, ввівши при цьому код активації у відповідне поле, і натискуйте «Відправити».
6) Діждіться повідомлення ТБ-пошти про успішну реєстрацію. Лист з підтвердженням реєстрації прийде на ваш приймач, як в п.4.
7) Після закінчення реєстрації ви стаєте власником поштової скриньки з адресою формату [ваш_логин]@tricolortv.ru (наприклад: mymail@tricolortv.ru ). Всі листи, відправлені на цю електронну адресу, відображуватимуться на екрані вашого телевізора. Для доступу до своєї поштової скриньки перейдіть на сайт ТБ-пошти і введіть логін і пароль, вказані при реєстрації.

Варіант 2: Реєстрація за допомогою SMS (вартість відправки одного SMS-повідомлення складає 17-19 рублів, точну вартість взнавайте у вашого оператора стільникового зв'язку)
1) Відправте повідомлення вигляду
hmfg[пропуск]+12-значный DRE ID вашого приймача[пропуск]бажане ім'я ящика
на короткий номер 4445.
Приклад сообщения:hmfg +123456789012 mymail
2) Включите ваш телевізор і приймач і діждіться повідомлення ТБ-пошти з кодом активації. Про новий лист вас повідомить той, що з'явився у верхньому лівому кутку екрану поштовий конверт. Аби прочитати повідомлення, натискуйте кнопку OK на пульті вашого ресівера. Повідомлення містить код активації, необхідний для завершення процедури реєстрації.
3) Відправте повідомлення вигляду
hmfg[пропуск]A12-значный DRE ID вашого приймача[пропуск]код активації
на короткий номер 4445.
Приклад повідомлення: hmfg A123456789012 jN56Re8v
4) В разі успішної реєстрації вам прийде у відповідь SMS-сообщение, в якому міститимуться ваші логін і пароль, необхідні для доступу до сервісу ТБ-пошта.
5) Після закінчення реєстрації ви стаєте власником поштової скриньки з адресою формату [желаемое_имя_ящика]@tricolortv.ru (наприклад: mymail@tricolortv.ru ). Всі листи, відправлені на цю електронну адресу, відображуватимуться на екрані вашого телевізора. Для доступу до своєї поштової скриньки перейдіть на сайт ТБ-пошти і введіть логін і пароль, вказані при реєстрації.

ЯК ВІДПРАВИТИ ПОВІДОМЛЕННЯ ?

1) Ви можете відправити повідомлення ТБ-пошти з будь-якої електронної поштової адреси. Відправити повідомлення можна лише абонентові «Тріколор ТБ», прошедшему реєстрацію в системі ТБ-пошти і що має поштову скриньку з адресою формату ***@tricolortv.ru.
2) Створіть повідомлення, вкажіть тему і введіть адресу електронної пошти одержувача (формату ***@tricolortv.ru).

Увага! Створюючи повідомлення і додаючи картинки, пам'ятаєте, що приймач одержувача відображує лише перші 800 символів повідомлення (включаючи пропуски) і лише одне прикладене до листа зображення. Якщо ваше повідомлення довше 800 символів і містить більш за одне вкладення, адресат зможе проглянути його повністю лише в своїй поштовій скриньці.
3) Натискуйте «Відправити».
Нові листи з'являються в приймачі протягом 20 хвилин з моменту здобуття їх поштовим сервером tricolortv.ru. Вкладення доставляються окремо, протягом 2 годин. Поки вкладення не доставлене, в списку листів напроти заголовка листа з вкладенням відображується ікона частково завантаженого зображення. Після доставки вкладення вона міняється на ікону повністю завантаженого зображення.

ЯК ПРОЧИТАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ ?

1) Кожного разу, коли на ваш приймач приходить нове повідомлення, в лівому верхньому кутку екрану з'являється значок поштового конверта. Аби перейти до списку листів, натискуйте кнопку OK на пульті ресівера. Для перегляду конкретного повідомлення виберіть його із списку, переміщаючи курсор кнопками Вгору і Вниз, а потім натискуйте OK.
2) Якщо одержаний лист містить вкладену картинку, діждіться, поки вкладення буде завантажено на приймач повністю. Під час завантаження в списку листів напроти листа з вкладенням відображується ікона частково завантаженого зображення.
Після закінчення завантаження вкладення ви зможете проглянути його, натискує синю кнопку FAV на пульті ресівера.
3) Аби прибрати повідомлення з екрану, натискуйте кнопку Exit.

НЕОБХІДНО ЗНАТИ

Якщо ви прочитали лист в своїй поштовій скриньці до того, як воно було доставлене на приймач, то в приймачі воно не з'явиться.
Приймач зберігає в пам'яті і відображує не більше 20 повідомлень одночасно, видалення старих листів відбувається автоматично. Листи, видалені з приймача, як і раніше доступні через веб-сервер-інтерфейс на сайті http://mail.tricolortv.ru.

Якщо ви хочете видалити якийсь лист, не чекаючи, поки його «витіснять» нові листи, виконаєте наступні дії:
1) відключите приймач від мережі електроживлення;
2) увійдіть до вашої поштової скриньки через веб-сервер-інтерфейс http://mail.tricolortv.ru, знайдіть лист, який хочете видалити, і видалите його з ящика;
3) почекайте 40 хвилин;
4) включіть приймач.

Звертаємо вашу увагу, що послуга доступна лише для власників приймачів моделей DRE-4000, DRE-5000, DRS-5001, GS-7300 з програмним обсепечением версій 3.*.* (наприклад: 3.0.15). Використовувати послугу «ТБ Пошта» з іншими приймаючими пристроями, приймачами, модулями умовного доступу і тому подібне технологічно неможливо.

Про неполадки в роботі ТБ-пошти повідомляйте в Службу підтримку користувачів Тріколор ТБ по електронній пошті support@tricolor.tv .
Детальну інформацію про сервіс ви знайдете на сайті «ТБ-пошті» http://mail.tricolortv.ru у розділі «Допомога».


RATVODДата: Вівторок, 18.08.2009, 22:57 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

Пакет "Оптимум" переведений на штатний режим кодування

18 серпня канали платного пакету "Оптимум" переводяться на штатний режим кодування
і будуть доступні для перегляду лише абонентам,
що своєчасно сплатили доступ до перегляду додаткового пакету
.

Нагадаємо, в період з 3 по 18 серпня для зручності глядачів і прискорення часу реактивации каналів після установки нового ЗА версією 3.0.15 каналів платного пакету "Оптимум" були переведені на полегшений режим кодування. Протягом двох тижнів перегляд пакету "Оптимум" був доступний всім абонентам «Тріколор ТБ» без виключення, у тому числі і глядачам, що не мають сплаченої підписки на додатковий пакет. Якщо ви не є підписчиком пакету "Оптимум", але хочете продовжити перегляд телеканалів, що входять в цей пакет, сплатите доступ до перегляду будь-яким зручним для вас способом (дізнатися детальніше про способи оплати >>). Вартість підписки на 19 каналів пакету "Оптимум" складає 600 рублів В РІК.

У зв'язку з переходом на штатний режим кодування реактивация каналів після установки нового програмного забезпечення може зайняти до двох годин. Це означає, що після закінчення установки оновлень вам необхідно залишити приймач включеним на будь-якому каналі "Триколор ТБ" до появи зображення.


RATVODДата: Середа, 19.08.2009, 21:21 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

Система E-port - новий спосіб оплати послуг "Триколор ТБ"

"В даний час абонентська база "Триколор ТБ" налічує більше 5 млн. глядачів, - відзначає комерційний директор «Триколор ТБ» Равшан Ширяєв. - Кількість наших клієнтів постійно збільшується: за підсумками 2008 року приріст абонентської бази склав 190%. В умовах динамічного розвитку компанії наше основне завдання - не лише надавати якісні послуги телебачення, але і забезпечувати зручність клієнтів на всіх етапах співпраці з нами. Підключившись до Системи E-port, ми надали клієнтам можливість простій і зручної оплати наших послуг, що особливо актуально в районах, віддалених від міських центрів. Широкий обхват мовлення, зручність підключення через мережу авторизованих ділерів у всіх регіонах Росії, наявність спектру додаткових послуг, що зажадалися, - це основні причини, по яких компанія "Тріколор ТБ" завоювала визнання глядачів і статус народного цифрового телебачення".

Операції по прийому платежів в Системі E-port виробляються в режимі on-line, тому процедура оплати і зарахування засобів на рахунок одержувача займає всього декілька хвилин.


RATVODДата: Четвер, 20.08.2009, 23:26 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

Припинено обслуговування запитів на відновлення

зіпсованих карт і перенесення підписок

У зв'язку з проведенням робіт, направлених на модернізацію службового устаткування
Системи реєстрації абонентів «Триколор ТБ»,
запити на відновлення зіпсованих секретних код карт оплати тимчасово не обслуговуються.
Також припинена обробка запитів на перенесення підписок з одного приймача на іншій.

Обслуговування запитів на перенесення підписок і відновлення зіпсованих карт поновиться найближчим часом. Всі запити, що поступили, зберігаються в базі даних і будуть оброблені по черзі протягом декількох днів після появи в Служби підтримки користувачів «Тріколор ТБ» технічної можливості здійснювати дані операції. Про дату відновлення обслуговування вказаних запитів буде повідомлено додатково.


RATVODДата: Вівторок, 01.09.2009, 21:54 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

ЗАТ «Національна супутникова компанія» (ЗАТ «НСК»)

оголошує про запуск бонусной програми

для авторизованих ділерів.

Направленої на активне просування послуг «Триколор ТБ» в російських регіонах і поліпшення якості обслуговування клієнтів. В рамках програми всім Авторизованим ділерам «Триколор ТБ», що надає послуги з установки приймального устаткування, будуть запропоновані спеціальні умови співпраці з «Триколор ТБ» і дистриб'юторами устаткування, а також система грошових винагород за нові підключення. Програма буде реалізована поетапно в період з 1 вересня 2009 року по 1 березня 2010 року.
Починаючи з 1 вересня за кожного нового підключеного абонента ЗАТ «НСК» нараховуватиме ділерам, ведучим роботу через Особистий кабінет, грошову винагороду в розмірі від 750 до 975 рублів. Розмір винагороди залежить від двох показників - коректності абонентської бази і відсотка переподключений в кабінеті ділера. Крім того, з жовтня 2009 року вводиться новий критерій, що впливає на розмір винагороди - якість обслуговування клієнтів. Щодня фахівці Абонентського відділу «Тріколор ТБ» вибірково обдзвонюватимуть користувачів з метою перевірки особистих даних абонентів і здобуття відгуків про якість наданих ділером послуг. Якість установки оцінюватиметься за 5-бальною шкалою на підставі «Стандарту обслуговування абонента «Триколор ТБ», який буде доведений до зведення ділерів до моменту запуску Програми.

У жовтні 2009 року між ЗАТ «НСК» і Авторизованими дилерами-участниками бонусной програми будуть поміщені договори про співпрацю. Укласти договір із ЗАТ «НСК» зможуть юридичні особи з традиційною системою оподаткування (тобто сплачуючі ПДВ). Видача накопичених бонусів таким ділерам здійснюватиметься шляхом прямого перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок ділера. Ділери, що не уклали прямого договору із ЗАТ «НСЬК», зможуть отримувати накопичені бонуси у вигляді знижок на устаткування в магазині NoLimit Electronics (розмір знижки в рублях дорівнює сумі накопиченої винагороди).

З цього ж часу ЗАТ «НСК» вводить практику укладення офіційних договорів з кожним знов підключеним абонентом. З 01.10.2009 надання в Абонентський відділ «Триколор ТБ» оригінала договору з абонентом буде обов'язковою умовою нарахування ділерові винагороди.

З 01.09.2009 у всіх магазинах NoLimit Electronics (офіційного дистриб'ютора приймального устаткування «Триколор ТБ») встановлюється єдина відпускна ціна на комплект коробочки «Триколор ТБ». При цьому Авторизовані ділери «Триколор ТБ» отримають вигідніші умови придбання устаткування, чим інші учасники ринку: для останніх починаючи з 01.10.2009 ціна комплекту буде на 10-20% вище.

З грудня 2010 року для учасників бонусной програми вводиться можливість здобуття статусів «Срібного», а згодом - і «Золотого» партнера, які дозволять ділерові істотно збільшити розмір винагороди, що отримується від «Триколор ТБ» за кожну установку. «Срібний» статус може бути привласнений ділерові, в кабінеті якого зареєстровано не менше 5 вкладених кабінетів. Статус Срібного партнера дозволить ділерові отримувати винагороду «Триколор ТБ» не лише за кожну власну установку, але також і за кожну установку, зареєстровану в будь-якому з вкладених кабінетів. Бонус Срібного партнера за кожну установку, зареєстровану у вкладеному кабінеті, складе від 150 до 195 рублів.

Для підвищення статусу до «Золотого» необхідно, аби кожен з вкладених кабінетів Срібного партнера у свою чергу встановив зв'язки з не менше чим 5-у підлеглими кабінетами. При цьому кожен вкладений кабінет першого рівня у свою чергу підвищує статус з Партнера до Срібного партнера і починає отримувати бонуси за кожне підключення в своїх дочірніх кабінетах. Головний кабінет при цьому отримує винагороду не лише за власні установки і установки вкладених кабінетів («дочерних»), але і за установки вкладених кабінетів другого рівня («внучок»). Бонус Золотого партнера за установку, зареєстровану у вкладеному кабінеті другого рівня, складе від 70 до 91 рубля.

Для здобуття бонусів необхідно, аби показники головного і вкладених кабінетів (коректність бази, відсоток переподключений, якість обслуговування клієнтів, виконання плану установок) повністю відповідали вимогам, встановлюваним ЗАТ «НСК». Ділери, що не мають привілейованих статусів, отримують бонуси лише за власні установки.

Пілотним регіоном для запуску бонусной програми стане область Калінінграда, де 01.09.2009 стартує масштабна рекламна компанії «Триколор ТБ» із залученням різних видів рекламних носіїв (телебачення, друкарські ЗМІ, зовнішня реклама). Фінансування рекламної кампанії повністю здійснюватиметься із засобів ЗАТ «НСК». Мета кампанії - створити сприятливі умови для подальшої роботи Авторизованих ділерів по просуванню послуг «Триколор ТБ» в області. До цього часу в Калінінграді буде організована «гаряча лінія» «Триколор ТБ», телефонний номер якої буде вказаний у всіх рекламних матеріалах. Подзвонивши по ньому, клієнт зможе отримати довідкову інформацію об «Триколор ТБ» і залишити замовлення на установку комплекту. Всі замовлення, прийняті операторами «гарячої лінії», будуть передані для обслуговування Авторизованим ділерам-учасникам Програми.

Запрошуємо до участі в бонусній програмі установників приймального устаткування «Триколор ТБ» зі всіх регіонів Росії. Звертаємо вашу увагу, що:
• до участі в Програмі допускаються лише установники, яким привласнений Індивідуальний номер ділера (AID), тобто зареєстровані як ділери в системі «Триколор ТБ»;
• статуси Срібного і Золотого партнера і всі відповідні привілеї можуть отримати лише юридичні осіби з традиційною системою оподаткування (сплачуючі ПДВ);
• показники Особистого кабінету кожного ділера (коректність бази, якість установки, виконання плану продажів і ін.) знаходяться під контролем ЗАТ «НСК» і є підставою для ухвалення рішень про нарахування бонусів і привласнення партнерських статусів.

Детальніше про умови і переваги бонусної програми ви можете взнати у вашого персонального менеджера.


RATVODДата: Середа, 02.09.2009, 16:18 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

2 вересня - технічна перерва в роботі системи реєстрації

У ніч на 2 вересня 2009 року з 00:00 до 06:00 за московським часом проводитиметься технічна профілактика системи реєстрації абонентів «Триколор ТБ».

У вказаний період обробка запитів на реєстрацію приймачів, активацію карт, а також робота ділерського інтернет-магазина будуть припинені. Просимо вас перенести проведення вказаних операцій на інший час.

Увага!Сплачені в указаний час пакети ("Оптимум", "Нічний", "Кінозал", "Калейдоскоп") будуть активовані протягом декількох годин з моменту відновлення роботи системи.


RATVODДата: Середа, 02.09.2009, 16:22 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

Компанія "Мега-серія Сервіс" відкрила « гарячу лінію »

по питаннях сервісного обслуговування клієнтів

1 вересня 2009 року почала свою роботу «гаряча лінія» для власників устаткування,
рекомендованого для перегляду пакету супутникових телеканалів
Триколор ТБ.

Тепер будь-який користувач устаткування може подзвонити по безкоштовному номеру 8-800-333-29-33 і висловити побажання або претензії за якістю сервісного обслуговування.

Для того, щоб компанія могла якнайповніше відповісти на призначений для користувача запит, абонент під час дзвінка на «гарячу лінію» повинен повідомити операторові адресу свого сервісного центру, номер замовлення-вбрання і іншу істотну інформацію. Пропозиції по поліпшенню якості продукції і сервісного обслуговування можна також направляти по електронній пошті на адресу support@mega-service.org

Компанія "Мега-серія Сервіс" є сервісним партнером торгівельних марок General Satellite, DRE, DRS, Humax. Разом з виробниками "Мега-серія Сервіс" постійно проводить роботи по поліпшенню якості вироблюваного устаткування, а також підвищує якість його сервісного обслуговування. Відкриття "гарячої лінії" по питаннях сервісного обслуговування клієнтів - черговий крок в цьому напрямі.


RATVODДата: П`ятниця, 04.09.2009, 08:36 | Повідомлення # 53
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"
Безкоштовний інтернет від «Триколор ТБ»

З січня 2010 року абоненти «Триколор ТБ» отримають
безкоштовний доступ до супутникового інтернету.

Найбільший російський оператор супутникового телебачення запускає новий сервіс "Триколор-Інтернет". Унікальною для Російського ринку супутникового телебачення послугою зможуть користуватися всі підписчики пакету "Оптимум" на європейській частині території Росії - від області Калінінграда на заході до Тюменської і Омської областей на сході.

Для того, щоб підключитися до сервісу "Триколор-Інтернет", абонентам потрібно буде придбати додаткове устаткування - спеціалізований супутниковий модем. Доступ до супутникового Інтернету буде повністю безкоштовним протягом 2010 року. Послуга в основному орієнтована на жителів невеликих міст і віддалених населених пунктів, які до цих пір не мають можливості підключитися до інтернету іншими способами.

В даний час проект «Триколор ТБ» досяг домовленості про оренду ємкості на супутнику W7, частина її використовуватиметься для супутникового Інтернету.

03.09.2009


RATVODДата: П`ятниця, 04.09.2009, 08:42 | Повідомлення # 54
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

З 4 по 7 вересня інтернет-магазин

закритий на профілактику

Увазі Авторизованих ділерів «Триколор ТБ»!

У період з 17:30 мск 4 вересня до 10:00 мск 7 вересня буде припинено робота ділерського
інтернет-магазина.

В указаний час нові замовлення прийматися не будуть. Також буде припинена видача раніше зроблених замовлень.

Приносимо вибачення за можливі незручності і просимо перенести ваш візит в пункт видачі замовлень на інший час.


RATVODДата: П`ятниця, 04.09.2009, 16:28 | Повідомлення # 55
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

Зв'язки між Особистими кабінетами ділерів

Інформуємо вас, що у зв'язку із запуском нової бонусної програми, що передбачає виплату Авторизованим партнерам «Триколор ТБ» грошових винагород за нові підключення, зареєстровані як у власному, так і у вкладених Особистих кабінетах, з 1 вересня 2009 року всі зв'язки, що діють, між головними і дочірніми кабінетами примусово розірвані.

Після ознайомлення з умовами участі в бонусної програми ви зможете знов встановити стосунки з іншими Особистими кабінетами. Звертаємо вашу увагу на необхідність особливо ретельно підходити до організації нових зв'язків, оскільки згідно умовам бонусної програми, ділери головних кабінетів повинні будуть узяти на себе відповідальність за роботу дочерніх, що у свою чергу, винагороджуватиметься бонусами за підключення.

Увага! Надалі розірвати знов створені зв'язки буде неможливо; цей принцип покладений в основу нової бонусної програми «Триколор ТБ».


RATVODДата: П`ятниця, 04.09.2009, 16:32 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

9 вересня поновлюється робота Телегіда (EPG)

З 9 вересняпоновлюється робота електронного програмного гіда (EPG) на наступних телеканалах:
«Триколор ТБ», «Перший канал», «Росія», НТВ, «Спорт», «Вести», «5 Канал», «Культура», ТНТ, «Рен ТБ», «Бібігон», ДТВ, «ТБ Центр», «Муз ТБ».


RATVODДата: Субота, 05.09.2009, 12:59 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

Підтвердження про реєстрації / активації

устаткування і платежів тимчасово не висилаються

У зв'язку з проведенням робіт, направлених на модернізацію програмного забезпечення
Системи реєстрації абонентів Триколор ТБ, тимчасово припинена розсилка сповіщень
про успішну реєстрацію устаткування і проходження платежів
.

Це пов'язано з особливостями тестового режиму і ніяк не впливає на сам процес реєстрації. Реєстрація і активація платежів відбуваються в штатному режимі.

Аби переконатися, що платіж прошел і Ваш ресівер успішно прошел реєстрацію, залиште устаткування включеним до появи телевізійної картинки. Як правило, це займає не більше двох годин. Авторизовані ділери можуть контролювати процес реєстрації / проведення платежів, відстежуючи оновлення даних в інтерфейсі Особистого кабінету ділера.

Розсилка сповіщень поновиться в середу, 9 вересня 2009 року.


RATVODДата: Середа, 09.09.2009, 14:49 | Повідомлення # 58
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

ЗАТ «Національна супутникова компанія» ( ЗАТ «НСК» )

оголошує про запуск довгострокової маркетингової програми,
направленої на активне просування послуг
«Триколор ТБ»
в Калінінграді і області Калінінграда і
поліпшення якості обслуговування клієнтів
.

В рамках програми всімАвторизованим ділерам «Триколор ТБ», що надає послуги з установки
приймального устаткування на території області, будуть запропоновані спеціальні умови співпраці
з
«Триколор ТБ» і дистриб'юторами устаткування, а також система грошових винагород за нові підключення.

15 вересня в області Калінінграда стартує масштабна рекламна кампанія «Триколор ТБ» із залученням різних видів рекламних носіїв (телебачення, друкарські ЗМІ, зовнішня реклама). Фінансування рекламної кампанії повністю здійснюватиметься із засобів ЗАТ «НСК». Мета кампанії - створити сприятливі умови для подальшої роботи Авторизованих ділерів по просуванню послуг «Триколор ТБ» в області Калінінграда. До цього часу буде організована «гаряча лінія» «Тріколор ТБ», телефонний номер якої буде вказаний у всіх рекламних матеріалах. Подзвонивши по ньому, клієнт зможе отримати довідкову інформацію об «Триколор ТБ» і залишити замовлення на установку комплекту. Всі замовлення, прийняті операторами «гарячої лінії», будуть передані для обслуговування Авторизованим ділерам-учасникам Програми Калінінграда.

З самого початку акції ЗАТ «НСК» приділятиме особливу увагу якості обслуговування абонентів. Щодня фахівці Абонентського відділу «Триколор ТБ» обдзвонюватимуть користувачів з метою перевірки особистих даних абонентів і здобуття відгуків про якість наданих ділером послуг. Якість установки оцінюватиметься за 5-бальною шкалою на підставі «Стандарту обслуговування абонента «Триколор ТБ», який буде доведений до зведення ділерів до моменту запуску Програми. Ті партнери, хто більшою мірою піклується про свою абонентську базу, отримуватимуть більшу винагороду, чим останні.

Починаючи з 1 вересня за кожного нового підключеного абонента ЗАТ «НСК» нараховуватиме ділерам, ведучим роботу через Особистий кабінет, грошову винагороду в розмірі від 750 до 1000 рублів.
Розмір винагороди залежить від семи показників:

- вік кабінету;

- загальна кількість приймачів, зареєстрованих в кабінеті;

- кількість щомісячних підключень за попередній період;

- кількість підключень в поточному місяці;

- відсоток переподключений в кабінеті ділера;

- якість обслуговування клієнтів (за 5-бальною шкалою);

- коректність абонентської бази.


RATVODДата: П`ятниця, 11.09.2009, 11:23 | Повідомлення # 59
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

9 вересня відновлена робота Телегіда ( EPG)

9 вересня відновлена робота електронного програмного гіда ( EPG) на наступних телеканалах: «Триколор ТВ», «Первый канал», «Россия», НТВ, «Спорт», «Вести», «5 Канал», «Рен ТВ», «Бибигон», «ДТВ», «ТВ Центр» (Москва), «Муз ТВ», «Культура», «ТНТ».

Протягом найближчого місяця оновлення ПЗ продовжиться на наступних телеканалах: «Тин ТВ», «Веселое ТВ», «Телепутешествия», «Авто +», «365 дней ТВ», «Дом кино», «Много ТВ», «Комедия ТВ», «Мать и дитя», «Теленяня», «Ночной Клуб», «Русская ночь».

На період оновлення ПЗ на даних телеканалах буде припинена робота електронного програмного гіда.

Приносимо свої вибачення за можливі незручності і рекомендуємо скористатися телепрограмою на сайті


RATVODДата: П`ятниця, 11.09.2009, 21:56 | Повідомлення # 60
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

Триколор ТБ за легальний перегляд !

В цілях припинення нелегального перегляду телеканалів, що входять в пакети
«Триколор ТБ» і «Триколор ТБ Сибір», ЗАТ «Національна Супутникова Компанія»
оголошує про розміщення логотипу компанії на всіх каналах мовного комплексу.

Якщо ви не є абонентом «Триколор ТБ» і бачите на екрані свого телевізора логотип компанії, зверніться до найближчого Авторизованого ділера, аби взнати як стати абонентом «Триколор ТБ».


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024