FORUM TV-SATНеділя
19.05.2024, 11:44

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 12:24 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн


Новини

" Триколор - ТВ "


Tricolor TV on Eutelsat W4 at 36.0°E

" Триколор ТВ Сибирь "

Tricolor TV Sibir on Bonum 1 at 56.0°E
RATVODДата: Четвер, 03.12.2009, 18:51 | Повідомлення # 91
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
ТРИКОЛОР-ТВ залучив 72% нових абонентів

Число абонентів платного телебачення за перше півріччя 2009 р.
збільшилося на 15% до 13,6 млн чоловік, підрахували аналітики J-Son & Partners.

Під абонентами платного ТБ вони мають на увазі підписчиків комерційних пакетів супутникового, кабельного і IPTV. За підсумками 2009 р. ринок виросте на 5% до $830 млн, не дивлячись на девальвацію рубля, прогнозує J’Son & Partners.

Зростання абонентської бази в першому півріччі відбувалося в основному за рахунок активності оператора супутникового телебачення «Тріколор ТБ» (бренд «Національної супутникової компанії», НСЬК), констатують аналітики. По їх оцінках, кількість платних абонентів цього оператора за полгода виросло на 1,3 млн чоловік (72% всіх нових абонентів) до 3,5 млн, а доля НСЬК на ринку збільшилася з 19% до 26%. Оператор залишається лідером ринку по цьому показнику.

У липні представники НСЬК повідомили про те, що його абонентська база досягла 5 млн. Але багато клієнтів оператора користуються безкоштовним базовим пакетом, що складається в основному з федеральних каналів. До кінця року кількість платних абонентів збільшиться до 3,8-4 млн, прогнозує гендиректор НСЬК В'ячеслав Мордачев. У вересні холдинг «Газпром-медіа», якому належить оператор супутникового ТБ «НТВ-плюс» (5-6 місце, 5% ринку за даними J’Son & Partners), домовився про покупку НСЬК. Операція ще не закрита, говорить представник «Газпром-медіа» Ірина Зенкова. Якщо вона відбудеться, то, за оцінкою J-Son & Partners, «Газпром-медіа» займе 31% ринку платного ТБ і стане єдиним холдингом платного супутникового ТБ.

Доля «Комстара», що займав друге місце по числу абонентів, знизилася до 13% (близько 1,8 млн абонентів), в кінці 2008 р. оператор обслуговував 15% всіх абонентів платного ТБ, відзначають аналітики J’son&Partners. Але, згідно звіту «Комстара» за II квартал 2009 р., у нього було 2,1 млн абонентів платного ТБ - J-Son & Partners не враховує абонентів платного ефірного телебачення.

Третє і четверте місця по числу абонентів платного ТБ в Росії займають крупні регіональні компанії «эр-телеком» (7%) і «Мультірегион» (6%).

У першому півріччі спостерігалася стагнація ринку платного ТБ, помічає представник «Ер-телекома» Андрій Чазов. Криза торкнулася ринку платного ТБ, але не привела до його скорочення, погоджується основний власник «Мультірегиона» Сергій Дмітрієв. Зараз же, по словах Чазова, спостерігається пожвавлення. За підсумками 2010 р. «Ер-телеком» планує зайняти 9-10% ринку.

www.vedomosti.ru


RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 16:04 | Повідомлення # 92
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Триколор ТБ планує створити

футбольний телеканал

Президент РФПЛ Сергій Прядкин розповів, які канали транслюватимуть матчі прем'єр-ліги наступного року, а також пояснив, звідки взялася цифра 150-200 мільйонів євро, яку клуби вимагають від телебачення.

"Матчі прем'єр-ліги покаже "НТВ-плюс". Продовжуються наші партнерські стосунки з Першим каналом. Про канал "Спорт" нічого обіцяти не стану. Як мінімум 30 відсотків трансляцій там збережеться. Можливо, щось покажуть "РЕН-ТВ" і 5-й канал.

На загальних зборах членів прем'єр-ліги підрахували зразкову кількість глядачів. По минулому року, наскільки я знаю, в "НТВ-Плюс" було 780 тисяч абонентів. Плюс зараз энтэвэшники купили "Тріколор ТБ", це ще 4,5 мільйона абонентів. Є плани запустити в цій супутниковій мережі футбольний телеканал. Якщо пакет коштуватиме 300 рублів, то на нього багато хто підпишеться. Виходить близько 35 мільйонів євро за сезон без врахування реклами.

Переговори, які почнуться в січні, будуть складними. Але я особисто був би на сьомому піднебінні від щастя, якби гіршому клубу прем'єр-ліги діставалося від телебачення хоч би 10 мільйонів євро", - заявив Прядкин "Радянському спорту".

sovsport.ru


RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 20:53 | Повідомлення # 93
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

Термін оновлення ПЗ до версії 3.0.15

продовжений до 15 грудня 2009 р.

По багаточисельних проханнях абонентів і ділерів «Тріколор ТБ», термін оновлення ПО до версії 3.0.15 продовжений до 15 грудня. Даний софтвер усуває помилку, пов'язану з відправкою повідомлень ІНФОКАС за невірною адресою. В першу чергу оновлення вимагають приймачі, встановлені після 10 жовтня 2009 року, оскільки раніше встановлені приймачі в більшості своїй встигли відновити ПО через супутник під час вересневої «хвилі» оновлення.

Детальну інструкцію по оновленню ПО, а також пакет файлів для оновлення через персональний комп'ютер, ви знайдете по засланню>>. Звернете увагу: до 15 грудня на телеканалах «Тваней ТБ», «Мисливець і рибалка», «Телеподорожі», «Авто +», «365 днів ТБ», «Будинок кіно», «Багато ТБ», «Комедія ТБ», «Зірка», «Теленяня», «Нічний Клуб», «Російська ніч» буде припинена робота електронного програмного гіда.


RATVODДата: Вівторок, 08.12.2009, 13:58 | Повідомлення # 94
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

Припинена робота Call-центру.

У зв'язку з технічними неполадками в телефонній мережі прийом дзвінків по номеру Call-центра 8-800-333-13-11 тимчасово припинено.
Система відновить роботу протягом сьогоднішнього дня.
Просимо всіх абонентів і ділерів, що не додзвонилися по вказаному номеру, передзвонити завтра.
Приносимо свої вибачення за можливі незручності.


RATVODДата: Середа, 16.12.2009, 00:53 | Повідомлення # 95
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

Лише до 31 грудня! Акція "Платний пакет - в подарунок"

Увага! До закінчення акції "Оптимальна дюжина: платний пакет - в подарунок"
залишилося всього 16 днів.

Встигніть сплатити підписку "Оптимум" наступного року до закінчення вашої поточної підписки - і отримаєте подарунок: цілий місяць безкоштовного перегляду! Іншими словами, якщо ваша підписка на "Оптимум" ще не закінчилася, а ви вже сплатили перегляд пакету наступного року, то зможете дивитися улюблені канали протягом 13 місяців!

Отримати безкоштовний місяць "подарунку"перегляду можуть лише абоненти, в яких дата закінчення
поточної підписки на
"Оптимум" доводиться на період з 15 грудня 2009 по 01 січня 2010 року.


RATVODДата: Четвер, 17.12.2009, 22:08 | Повідомлення # 96
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

17 грудня 2009 року, в четвер, в період з 16:00 до 22:00 за московським часом у зв'язку з проведенням профілактичних робіт буде припинений прийом дзвінків на лінію Служби підтримки користувачів "Триколор ТБ" по телефонах 8 (809) 333-10-20 і 8 (812) 332-34-98.


RATVODДата: Четвер, 24.12.2009, 02:01 | Повідомлення # 97
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ Сибір"

Повідомляємо про зміни в алгоритмі реєстрації

приймального устаткування, призначеного для прийому каналів

«Триколор ТБ Сибір» з супутника «Бонум-1» (56 гр. с.д.).

Окрім 12-значного номера (ID), вказаного на смарт-карті, при реєстрації необхідно буде ввести додатковий 8-значний індивідуальний номер карти, яким забезпечена кожна смарт-карта.

Індивідуальний номер розташований над штрих-кодом на поліетиленовій упаковці смарт-карты. Без введення індивідуального номера реєстрація приймального устаткування і перегляд каналів «Триколор ТБ Сибір» будуть неможливі.

УВАЗІ АВТОРИЗОВАНИХ ДІЛЕРІВ! ПРИ РЕЄСТРАЦІЇ ЧЕРЕЗ КАБІНЕТ ДІЛЕРА В ОБОВ'ЯЗКОВОМУ ПОРЯДКУ НЕОБХІДНО БУДЕ ВВЕСТИ:

або секретний код карти «Старт» (для приймачів, призначених для перегляду «Триколор ТБ Центр» і ID формату, що мають **13********)
або індивідуальний номер карти (для приймачів, призначених для перегляду «Триколор ТБ Сибір» і ID формату, що мають **43********).

Зразок нанесення індивідуального номера див. на картинці (обведений рожевим)

Всі смарт-карти, придбані в магазинах NoLimit Electronics починаючи з 4 грудня 2009 року, забезпечені штрих-кодом і індивідуальним номером. Якщо смарт-карта була куплена раніше і не має наклейки з штрих-кодом, напишіть лист з темою «Смарт карта без штрих-кода (Сибір)» на електронну адресу support@tricolor.tv . У листі вкажіть всі дані, необхідні для реєстрації приймального устаткування «Триколор ТБ Сибір» (12-значный номер карти, ФІО абонента, індекс, область, населений пункт, вулиця, номер будинку, квартира, номер телефону). Ваше устаткування буде зареєстровано.

www.sat24.ru

RATVODДата: Вівторок, 29.12.2009, 21:58 | Повідомлення # 98
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

У новорічні свята реєстрація устаткування

проводиться в звичайному режимі.

В період новорічних свят реєстрація приймального устаткування "Триколор ТБ" здійснюватиметься в звичайному режимі, - повідомляє технічна служба ЗАТ "НСК". Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на період святкових канікул (з 1 по 10 січня) буде припинена обробка запитів на реєстрацію смарт-карт "Триколор ТБ Сибір", що не мають на упаковці 8-значного індивідуального коду.
Згідно нової інформації, реєстрація таких смарт-карт у вказаний період проводитиметься як завжди (за запитом в службу підтримки). Зміни не торкнуться також операцій реєстрації устаткування через інтернет або за допомогою SMS, які проходять в автоматичному режимі.
Обслуговування запитів на відновлення карт із зіпсованим секретним кодом і перенесення підписок з одного приймача на іншій поновиться 11 січня. Всі запити, що поступили, збережуться в базі даних і будуть оброблені по черзі протягом декількох днів після відновлення роботи Служби підтримки.


RATVODДата: Понеділок, 04.01.2010, 12:30 | Повідомлення # 99
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

Технічні роботи на каналах "Першого ТВЧ"

За повідомленням технічної служби 1ТВЧ, перерва в мовленні каналів
"Охотник и рыболов, Тин ТВ, Телепутешествия, Кинопоказ, Зоо ТВ, Ночной клуб"
викликана аварією в центрі формування сигналу компанії 1ТВЧ.

В даний час фахівці "Першого ТВЧ" ведуть роботи по усуненню аварійної ситуації.

Мовлення каналів планується відновити 5 січня.

Про точну дату відновлення мовлення буде повідомлено додатково.


RATVODДата: Субота, 09.01.2010, 21:21 | Повідомлення # 100
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Новий цифровий ресівер для " Триколор ТБ "

GS-8300 DVB-S2 із вбудованим модулем доступу DRE Crypt


Вбудований модуль системи умовного доступу DRE Crypt
Слот для смарт-карти умовного доступу DRE Crypt
Слот для карти пам'яті SD (Secure Digital)
Підтримка технології Bluetooth v1.1
Індикатор номера каналу
Дружній інтерфейс OSD меню
Швидкий, мережевий і повний пошук каналів
Швидкий пошук каналів ТРІКОЛОР
Підтримка протоколів DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 і USALS
Поєднаємо з DiSEqC™ 2.0 пристроями
Електронний телегід (EPG)
Можливість створення фаворитних списків каналів
Таймер
Субтитри
Телетекст
Вбудовані ігри

Специфікація :

Головний процесор : STi5119
FLASH пам'ять : 4 Má
Оперативна пам'ять : 16 Мб
Графічний інтерфейс : 256 кольорів, повноколірний
Діапазон частот : 950 MÃö - 2150 MÃö
Вхідний опір : 75 Ом
Рівень вхідного сигналу : -65 .. -25 дБмВт
Живлення конвертера і поляризація : Вертикальна поляризація: +14 ± 0,5 В
Горизонтальна поляризація: +18 ± 0,5 В
Струм: 500 мА макс.,
захист від перевантажень
Управління перемиканням діапазону : 22 кГц
Вигляд модуляції : DVB-S: QPSK і DVB-S2: QPSK, 8PSK
Вхідна швидкість потоку : 2 - 45 Мсимв./с для DVB-S, не менше 30 Мсимв./с для DVB-S2
Декодер FEC : QPSK: 1/2, 3/5, 2/3, 3/4, 4/5, 5/6,7/8, 8/9, 8/10
8PSK: 3/5, 2/3, 3/4, 5/6, 8/9, 9/10
Підтримувані види пошуку каналів : Мережевий, повний, ручний
Телетекст : VBI (ETS300472) і DVB
Субтитри : DVB
Таймер : Є, підтримка щоденного вкл. і выкл.
Мови меню : Російськомовний інтерфейс, підтримка основних європейський мов
Електронний гід : Є. Стандарт ISO-8859-5
Декодовані формати : MPEG-2, MP@ML (ISO/IEC 13818)
MPEG-4 (H.264), MP@L3.1 (IEC 14496-10)
Управління зовнішніми пристроями : DiSEqC 1.0, 1.1,1.2, USALS
Відео дозвіл : 720x576
Декодування аудіо : MPEG/MusiCam Layer 1,2
Режим аудіо : моно/стерео/DolbyDigital™ Bitstream Out
Вхідні роз'єми : IEC 169-24
Вихідні роз'єми : TV SCART, VCR SCART, S/PDIF
Інтерфейсні роз'єми : RS-232
Вбудована система умовного доступу : DRE Crypt версії 1, 2 і 3
Слот для смарт-карт : Є
DVB Common Interface : Немає
Вхідна напруга : 220 (+22/-33) В, 50 Гц
Споживана потужність : не більше 25 Вт
Габарити (мм) : 250Ч180Ч38
Вага (нетто) : 1 кг
Робоча температура : От 5°C до 45°C
Кнопки управління : Standby, TV/Radio, Channel /
Індикація : Семисегментний 4-х розрядний дисплей. Спецсимволи індикації прийому сигналу, режиму ТВ/Радіо, StandBy


RATVODДата: Неділя, 10.01.2010, 19:41 | Повідомлення # 101
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

Мовлення телеканалів 1 ТВЧ повністю відновлено.

Силами технічного персоналу компанії "Перший ТВЧ" мовлення телеканалів
Охотник и рыболов, Тин ТВ, Телепутешествия, Кинопоказ, Зоо ТВ, Ночной клуб повністю відновлено.

Нагадаємо, перерва в мовленні каналів була викликана аварійною ситуацією на передавальній студії "Першого ТВЧ". В даний час ретрансляція телеканалів здійснюється в звичайному режимі.


RATVODДата: П`ятниця, 15.01.2010, 10:48 | Повідомлення # 102
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТБ"

Триколор ТБ подовжує ділерську програму

"Перепідключай і заробляй!"

ЗАТ «Національна супутникова компанія» оголошує про продовження бонусной програми «Переподключай і заробляй!» до 31 березня 2010 року. Нагадаємо, що участь в програмі дозволяє авторизованим ділерам, що уклали партнерську угоду із ЗАТ «НСК», отримувати додатковий прибуток за кожного абонента, що продовжив підписку на пакет «Оптимум» на другій і подальший роки перегляду. Програма направлена на просування послуг «Тріколор ТБ» в регіонах Росії і стимулювання повторних підключень до пакету «Оптимум».

Додаткові бонуси складають від 800 до 5000 балів за кожного абонента, залежно від того, скільки часу прошло між закінченням першої підписки на пакет і моментом повторного підключення (чим довше перерва в перегляді пакету «Оптимум» у абонента, тим більше винагорода ділера за переподключение).

Як розраховується бонус, див. Таблицю 1.

Таблиця 1 Винагорода ділера за програмою «Перепідключай і заробляй!»

Перерву в перегляді пакету «Оптимум» склав:
Бонус ділера за одного абонента

(у балах)

0 міс. (перерви в перегляді не було)
800 балів

(при цьому абонент отримує 1 додатковий місяць безкоштовного перегляду пакету «Оптимум»)

від 0 міс. до 3 міс.
1 600 балів

від 3 міс. до 6 міс.
2 000 балів

від 6 міс. до 12 міс.
3 200 балів

більше 12 міс.
5 000 балів

На перший погляд може здатися, що вигідніше за переподключать абонентів, в яких перерву в перегляді пакету «Оптимум» склав більше 12 місяців. Проте потрібно враховувати і інші привілеї, які ЗАТ «НСК» надає ділерові за успішну роботу по переподключениям абонентів:

§ Призові бали, які можна обміняти на рекламну продукцію в ділерському інтернет-магазині «Триколор ТБ».

§ Можливість обмінювати призові бали на червоні карти «Оптимум», які є повним аналогом звичайних карт «Оптимум» і відкривають доступ до платного пакету строком на один рік. Призові і рейтингові бали за активацію червоних карт не нараховуються; винагородою ділера в даному випадку є додатковий прибуток, який ділер отримує від продажу таких карт.

§ Бали рейтингу, що дозволяють утримувати позиції в списку рекомендованих партнерів на сайті «Триколор ТБ».

Якщо скласти і перевести в грошовий еквівалент ці привілеї, а також пригадати, що на кожному переподключении ділер самостійно заробляє в середньому 150 рублів за виїзд (це середня статистика по РФ) і набуває карт за оптовою ціною, ми отримаємо наступний результат (див. Таблицю 2):

Таблиця 2 Всіх винагороди партнера за переподключения в рублевому еквіваленті (для наочності розрахунки приведені на період за 4 роки)

Перерву в перегляді пакету «Оптимум» склав:
Додатковий бонус за програмою «Підключай і заробляй!», крб. в рік
Призові бали (для обміну на червоні карти «Оптимум» і здійснення покупок в E-магазині), крб. в рік
Різниця між оптом. і роздрібною. ціною з врахуванням доходу від виїзду на місце (середньостатистична величина), крб.
Додатковий бонус ділера за первинні підключення абонентів при відсотку переподключений 75% (за умовами програми «Ретро-бонус за підключення»), крб.
Разом, крб. в рік
Можливий дохід ділера за переподключения 1 абонента за 4 роки

менше 0 міс. (до відключення)
0 крб.
50 крб.


250 крб.


150руб.


450 крб.
1 800р (при цьому абонент щорік отримує додатковий місяць безкоштовного перегляду «Оптимуму», що еквівалентно 200 рублям).

від 0 до 3 міс.
50 крб.
500 крб.
1 500 крб.

від 3 до 6 міс.
75 крб.
525 крб.
1 313 крб.

від 6 до 12 міс.
150 крб.
600 крб.
1 200 крб.

від 12 міс.
300 крб.
750 крб.
1 125 крб.

З таблиці видно, що за 4 роки найбільший дохід (1800 рублів з одного абонента плюс 4 додаткових місяця безкоштовного перегляду для цього абонента) отримає ділер, переподключающий своїх клієнтів завчасно, тобто до закінчення підписки, що діє.

Детальніше про умови і переваги програми «Перепідключай і заробляй!» ви можете взнати, звернувшись до свого персонального менеджера.


RATVODДата: П`ятниця, 15.01.2010, 10:53 | Повідомлення # 103
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
"Триколор ТБ" переніс запуск Інтернету

Оператора супутникового телебачення "Триколор ТБ" планує в лютому почати
продавати комплекти підключення до сервісу
"Триколор-интернет".

Про плани по запуску додаткового сервісу доступу в Інтернет по супутникових каналах "Тріколор ТБ" оголосив ще восени минулого року. Тоді компанія анонсувала старт нової послуги з початку 2010 р. Більш того, набуваючи супутникового модему, абоненти повинні були отримати і безкоштовний доступ в Інтернет протягом 2010 р.
Проте доки послуга не запущена.

Генеральний директор "Триколор ТБ" В'ячеслав Мордачев розповів репортерові ComNews, що компанія чекає дозвільних документів для легалізації цього бізнесу. Зокрема, "Триколор" ще не отримав ліцензії на надання телематических послуг зв'язку, а також не зареєстрував білінгові системи. Завершити оформлення документів і почати надання послуги доступу в Інтернет оператор розраховує в лютому 2010 р.

Тим часом, абонентська база компанії продовжує зростати. За словами В'ячеслава Мордачева, на початку цього року оператор здолав рубіж в 6 млн вбонентов.

Ініціатива "Триколора" викликала немало обговорень серед учасників ринку, а некторые супутникових операторів заговорили навіть про його монополізацію. Услід за "Триколором" про безкоштовний Інтернет заговорив супутникового оператора "Веселка-інтернет". Оператор супутникового телебачення "Оріон Експрес" також поспішив почати надавати послуги доступу в Інтернет спільно з партнером HeliosNet.

Щомісячна вартість супутникового Інтернету від компанії "Оріон Експрес" складає 861 крб.

"Варто відзначити, що лише компанія "Тріколор" запропонує телебачення з Інтернетом в одному пакеті.
Останні телевізійники і интернетчики просто обмінюються деякими процентними знижками, залишаючись самі по собі", - констатує перший заступник генерального директора супутникового оператора "РуСат" Олег Ватулін.

www.sat24.ru

Повідомляє:www.comnews.ru


kozakuaДата: Понеділок, 18.01.2010, 19:05 | Повідомлення # 104
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
19 января 2010 года в 10:00 (по московскому времени) телеканалы «Муз ТВ» и «7 ТВ» начинают тестовое вещание в пакете «Оптимум» «Триколор ТВ».
Напомним, что 21 октября 2009 года в «Бонусном» пакете «Триколор ТВ» произошла замена каналов: «RU.TV» пришел на смену другого музыкального канала «Муз ТВ». По многочисленным просьбам «Муз-ТВ» снова станет доступен для зрителей «Триколор ТВ», но уже в пакете «Оптимум». Отметим, что эфир канала состоит из музыкального и развлекательного контента.
Семейство спортивных каналов пополнит еще один – «7 ТВ». Канал транслирует спортивные новости, матчи по таким видам спорта, как футбол, хоккей, баскетбол, волейбол в прямом эфире. «7 ТВ» будет интересен как подросткам, так и взрослым.
Для настройки каналов нажмите Menu на пульте ДУ вашего ресивера, выберите пункт «Поиск каналов Триколор ТВ» => OK и произведите обновление списка каналов, следуя подсказкам на экране телевизора.


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Вівторок, 19.01.2010, 14:24 | Повідомлення # 105
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28379
Статус: Оффлайн
Триколор ТБ зареєстрував 6-мільйонного абонента

Найбільший російський супутниковий оператор "Триколор ТБ"
зареєстрував 6-мільйонного абонента.

У 2009 році супутникові «тарілки» «Триколор ТБ» з'явилися ще в 1 650 тис. будинків по всій Росії.
Об'єм аудиторії оператора переступив відмітку в 6 мільйонів користувачів і наблизився до 13% населення РФ.
Не дивлячись на деяке зниження темпів зростання порівняно з торішніми показниками, «Триколор ТБ» як і раніше набирає абонентів швидше за всіх супутникових DTH-операторов в світі.
6-мільйонне підключення до мережі оператора зареєстроване в період новорічних свят.
На момент реєстрації «ювілейного» абонента кількість підписчиків платного пакету «Оптимум» досягло 4 261 350, що складає приблизно 71% від загального числа абонентів «Триколор ТБ». Це абсолютний рекорд для російського ринку платного телебачення: по кількості абонентів «Триколор ТБ» значно випереджає інших операторів цифрового ТБ, що діють на території Росії.

У компанії не збираються зупинятися на досягнутому. «Протягом року у глядачів «Триколор ТБ» з'являться нові можливості, які багатьом напевно припадуть до душі, - обіцяє Генеральний директор «Триколор ТБ» В'ячеслав Мордачев.
- В 2010 році ми залишимося вірні добрій традиції приємно дивувати своїх абонентів.

www.sat24.ru


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024