FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 00:27

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Новини "INTERNET TV"
Новини "INTERNET TV"
RATVODДата: Четвер, 06.03.2014, 12:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини INTERNET TV


RATVODДата: Понеділок, 15.07.2019, 20:57 | Повідомлення # 61
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Spotify Lite з'явився в 36 країнах світу.

Україна в список щасливчиків не потрапила




Spotify розширив зону дії своєї полегшеної версії.


Тепер Spotify Lite доступний в 36 країнах Азії, Латинської Америки, Близького Сходу і Африки. Однак ні в Україні, ні в Росії лайт-версія запущена була, передає RTVI.

Справа в тому, що Spotify Lite спочатку був призначений для користувачів, які проживають в країнах з проблемним доступом до інтернету. Тобто полегшена версія розрахована на регіони з високою вартістю трафіку або ж низькою швидкістю завантаження.

Що стосується України і Росії, обидві країни входять в сотню країн світу з найвищими швидкостями широкосмугового фіксованого інтернету. З цього випливає, що програма Spotify Lite на них просто не розрахована.

У зв'язку з цим, можна припускати, що одного разу в вищезазначених країнах буде запущено базовий додаток. Ще в березні з'явилися чутки про можливий вихід Spotify на російський ринок. Користувачі відзначили зміну інтерфейсу і частковий його переклад на російську мову.

Лада Васюкова

15 липня, 2019.



RATVODДата: Вівторок, 20.08.2019, 17:12 | Повідомлення # 62
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Виробництво контенту для Apple TV+

обійшлося «яблучній» компанії в 6 мільярдів доларів




Apple посилено готується до запуску власного відеосервісу.


Зокрема, стала відома сума, яку керівництво виділило на створення контенту - близько 6 мільярдів доларів, передають Ведомости.

Згідно з даними, відділ розробки відеоконтенту для Apple TV+ з 2017 року очолюють Джеймі Ерліхт і Зак ван Амбургу з Sony Pictures Television. На перший рік їх бюджет склав 1 млрд. дол., Проте згодом розширився і тепер в цілому становить 6 млрд. дол.

Одним з найбільш витратних проектів стала програма за участю знаменитостей - Дженніфер Еністон, Різ Уізерспун і Стіва Карелла. За попередніми даними, один епізод такого шоу коштує дорожче ніж серія «Ігри престолів» ($ 15 млн).

Нагадаємо, минулого місяця керівництво Apple TV+ заявило, що має намір робити упор на якість контенту, а не на його кількість. Завдяки цьому керівництво компанії сподівається виграти на контрасті з Netflix - своїм головним конкурентом.

Лада Васюкова

20 серпня, 2019.

RATVODДата: Вівторок, 20.08.2019, 18:32 | Повідомлення # 63
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Відеосервіс Disney+ почне роботу 12 листопада


Фото: The Walt Disney Company

В The Walt Disney Company офіційно озвучили дату запуску і цінову політику послуги Disney+
в Канаді, Нідерландах, Австралії та Новоій Зеландії, а також повідомили про укладення міжнародних угод
з практично усіма провідними платформами щодо дистрибуції додатку Disney +
на партнерських мобільних і підключаюмих телевізійних пристроях.


За словами представників компанії, Disney+ запропонує глядачеві «неперевершений контент від найпопулярніших розважальних брендів, що входять в компанію: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars National Geographic та інших. Після запуску послуга буде доступна практично на всіх мобільних і підключених пристроях завдяки міжнародним угодам, укладеним з компаніями Apple, Google, Microsoft, Roku і Sony».

12 листопада стане початком глобального ходи Disney+, а протягом перших двох років послуга буде виведена на більшу частину найбільших ринків світу. Вже 12 листопада Disney+ стане доступний не тільки в США, але і в Канаді і Нідерландах за ціною 8.99 канадських доларів на місяць (89.99 канадських доларів на рік) і 6.99 євро в місяць (69.99 євро в рік) відповідно. Ще через тиждень, 19 листопада, доступ до Disney+ отримають жителі Австралії і Нової Зеландії, для яких підписка на послугу обійдеться в 8.99 австралійських доларів в місяць (89.99 австралійських доларів в рік) і 9.99 новозеландських доларів на місяць (99.99 новозеландських доларів на рік) відповідно .

Відразу ж після запуску послуги користувачі зможуть підписатися на Disney+ безпосередньо або ж через покупку в додатку і почати дивитися контент, використовуючи такі платформи і пристрої (в залежності від країни):

> Apple (iPhone, iPad, iPod Touch і Apple TV, і повна інтеграція з додатком Apple TV, користувачі можуть оформити підписку на послугу Disney+ через покупку в додатку);
> Google (телефони на базі Android, пристрої Android TV, донгла Google Chromecast і пристрій з вбудованим Chromecast);
Microsoft (Xbox One);
> Sony / Sony Interactive Entertainment (PlayStation4 і всі телевізори виробництва Sony на базі Android);
Roku (потокові плеєри Roku і моделі Roku TV).


Як повідомлялося в першій половині місяця, з 12 листопада американські користувачі отримають те, що в компанії Disney описують як «нову, захоплюючу і цінну пропозицію» - пакет-зв'язку в складі пропозицій Disney+, ESPN+ і Hulu вартістю в 12.99 долара в місяць. Це означає, що вони отримають доступ до програм Disney+, а також живим трансляціям спортивних заходів, оригінальним серіалів спортивної тематики та документальних фільмів про спорт від ESPN+, плюс - оригінальний контент і пропозиції за запитом від Hulu.

Борис Скуратівський

20 серпня, 2019.



RATVODДата: П`ятниця, 27.09.2019, 21:23 | Повідомлення # 64
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Telesport запускає відеосервіс

для показу
футболу і гімнастики




Заробляти компанія буде на рекламі і підписці


У жовтні 2019 почне роботу відеосервіс Telesport, де транслюватимуться великі спортивні події, повідомив «Відомостям» генеральний продюсер Telesport Group Ілля Рустамов. Ця компанія багато років купувала права на трансляцію різних змагань в інтересах телеканалів для їх показу в ефірі. Останні кілька років Telesport самостійно домовлявся про онлайн-трансляціях частини таких змагань на різних майданчиках - спортивних сайтах і в соціальних мережах, перш за все «Однокласниках» і «В контакті». Тепер такі трансляції йтимуть тільки на сайті Telesport, каже Рустамов. Відеосервіс ексклюзивно покаже в мережі такі змагання, як чемпіонати Іспанії та Італії з футболу, Кубки Італії і Іспанії з футболу, чемпіонати світу та Європи з боротьби, чемпіонати світу зі спортивної та художньої гімнастики, перерахував Рустамов, але пізніше уточнив, що в окремих випадках трансляції таких змагань все ж будуть доступні і на сторонніх сайтах.

Онлайн-показ найпопулярніших і дорогих змагань компанія спочатку розділить з телеканалами, каже продюсер. Наприклад, матчі чемпіонату Європи з футболу в 2020 р транслюватиме в ефірі «Перший канал», в інтернеті ці ігри будуть доступні як на сайті цієї телекомпанії, так і на Telesport. Крім іноземних змагань відеосервіс покаже і національні змагання з фігурного катання, боротьбі і гімнастики, у нього вже є відповідні домовленості з місцевими федераціями спорту.

Марія Істоміна

27 вересня, 2019.

RATVODДата: Понеділок, 16.12.2019, 20:38 | Повідомлення # 65
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Нацрада видала «Першому автомобільному»

ліцензію на інтернет-мовлення



Зображення: YouTube

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала
телеканалу «Перший автомобільний» дозвіл на інтернет-мовлення.


Про це пише Телекритика.

Згідно з даними, ліцензія була видана строком на 10 років. Оформлено дозвіл на компанію «Ауто ТіВі» (ТОВ «Ауто ТіВі»), власники якої Сергій Тарнавський (75%) і Юлія Сивенок (25%); директор - Олена Кулакова.

Відзначається, що «Перший автомобільний» став третім мовником з ліцензією на інтернет-мовлення. До нього подібний дозвіл в 2018 році отримав канал «Дача» і в 2019 році - HD Fashion & LifeStyle.

Лада Васюкова

16 грудня, 2019.



RATVODДата: Вівторок, 24.12.2019, 23:14 | Повідомлення # 66
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
MEGOGO провів першу в Україні

-трансляцію футболу




22 грудня, медіасервіс MEGOGO провів першу в Україні 4К-трансляцію футболу.


Користувачі MEGOGO з пристроями, що підтримують 4К, змогли приєднатися до перегляду матчу Реал Мадрид - Атлетік.

Пряма трансляція футболу з ультрачітким зображенням, яка відбулася вчора, позавчора, проходила в тестовому режимі. Результати досягли успішних показників. Тому найближчим часом користувачів медіасервісу MEGOGO чекатиме ще більше прямих трансляцій в 4К.

Нагадаємо, MEGOGO має одну з найбільших в Україні 4К бібліотек фільмів, серіалів і мультфільмів.

Запис матчу Реал Мадрид - Атлетик вже скоро можна буде подивитися на MEGOGO в розділі «Спорт». За анонсами наступних трансляцій в 4К стежте в Facebook, а також на медіасервісі MEGOGO.

23 грудня, 2019.

RATVODДата: П`ятниця, 27.12.2019, 11:04 | Повідомлення # 67
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал М1 запустив

два інтернет-канали:
M1 HITS і M1 HIP-HOP




Телеканал М1, який входить поряд з телеканалом М2 в холдинг StarLightMedia,
заявив про запуск нових каналів, які будуть поширюватися в мережі інтернет.


Для цього мовник організував на власному сайті трансляцію трьох окремих потоків:

M1 CLASSIC - класична версія каналу;
M1 HITS - в ефірі «виняткові хіти»;
M1 HIP-HOP - спеціальний потік для цінителів альтернативної музики.


Відзначимо, що стріми всіх каналів доступні для перегляду відразу в п'яти стандартах якості: 360p, 480p, 540p, 720p, 1080p.

Генеральний директор М1 і М2 Сергій Перцев заявив в коментарі виданню «Телекритика», що «зараз нова система [мовлення] розрахована на близько півтори тисячі глядачів, які налаштовані на потік одночасно. Якщо, як то кажуть, зайде - будемо активно розвивати цю ідею».

У повідомленні телеканалу М1 уточнюється, що трансляція стрімів здійснюється в експериментальному режимі без підписок і оплат, а також без реклами і ведучих.

Нагадаємо, в листопаді цього року медіагрупа StarLightMedia заявила про початок мовлення музичних телеканалів М1 і М2 в HD-якості.

Віталій Мосейчук

26 грудня, 2019.



RATVODДата: Четвер, 23.01.2020, 14:16 | Повідомлення # 68
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Незважаючи на зростаючу конкуренцію

Netflix продовжує нарощувати базу передплатників



Джерело: Shutterstock

Компанії Netflix вдається утримувати свої позиції на тлі «потокових воєн».


Свій перший «тест на міцність» вона пройшла в момент запуску потужних конкурентів - потокових платформ від Apple і Disney.

За четвертий квартал 2019 року, незважаючи на жорстку конкуренцію на ринку, компанія збільшила свою абонентську базу на 8.8 мільйона чоловік, перевищивши всі прогнози.

У самій компанії Netflix заявляли про плани збільшити свою абонентську базу на 7.6 мільйона передплатників, аналітики прогнозували більш високу цифру. Втім, показники зростання трохи не дотягують до результату четвертого кварталу 2018 року, коли компанії вдалося залучити 8.9 мільйона нових передплатників.

«Абонентська база компанії, яка є піонером в області виробництва потокового мультимедіа та розважальних шоу, в даний час налічує більше 167 мільйонів передплатників у різних куточках світу», - пише Кабельник. Це стало можливим в тому числі і завдяки цілому ряду прекрасно прийнятих глядачем фільмів і програм, випущених в кінці минулого року. Зокрема, фентезі-шоу «Відьмак» і номінантів на «Оскар» - фільмів «Ірландець» і «Історія шлюбу».

Зростання кількості абонентів допоміогло компанії Netflix підтвердити свої сильні позиції в умовах конкуренції, що збільшується на ринку потокових медіа. Четвертий квартал став знаковим для компанії Netflix, тому що вона вперше зіткнулася з жорсткою конкуренцією з появою потокової платформи Apple (вартістю в 5 доларів на місяць) і платформою від Disney (вартістю в 7 доларів на місяць).

Однак попереду компанію очікує лише посилення конкуренції. У «потокові війни» ось-ось готові вступити NBC, HBO і стартап Quibi.

Під час телеконференції, присвяченої публікації доходів компанії, генеральний директор Netflix Рід Хастінгз визнав наявність зростаючої конкуренції, заявивши при цьому, що вірить в те, що пропозиції компанії продовжують залучати нових глядачів, зацікавлених в переході від традиційного ТБ до практики перегляду медіа в мережі.

У США зростання абонентської бази компанії Netflix склало 420 000 передплатників, і це менше, ніж прогнозувалося. У минулому році зростання компанії на внутрішньому ринку сповільнювалося - частково через те, що більша частина американців, які зацікавилися контентом від Netflix, вже є передплатниками платформи.

Прибуток компанії за минулий рік склав 587 мільйонів доларів (1.30 долара на акцію), що перевищило прогнози Уолл-стріт. Загальна виручка склала 5.47 мільярда доларів, що також перевершило очікування аналітиків.

За перші три місяці поточного року в компанії Netflix сподіваються збільшити абонентську базу на 7 мільйонів чоловік, що набагато нижче 9.6 мільйона нових передплатників, яких компанії вдалося залучити в першому кварталі минулого року.

Борис Скуратівський

23 січня, 2019.



RATVODДата: Понеділок, 27.01.2020, 18:29 | Повідомлення # 69
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Нацрада оприлюднила рейтинги

українських телеканалів серед IPTV / OTT-аудиторії




Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила рейтинг популярності
українських телеканалів серед користувачів IPTV/OTT за підсумками третього кварталу минулого року.


Відповідна інформація розміщена на сайті регулятора.

В цілому показники за третій квартал практично не відрізняються від даних, оприлюднених Нацрадою і агентством Big Data Ua в липні 2019 року. Все так же десятку найпопулярніших серед українських глядачів каналів формують «1 + 1», «Україна», «ICTV», «СТБ», «Новий канал», «Інтер», «2 + 2», «ТЕТ», «НТН» і «К1».



Серед розважально-інформаційних телеканалів лідирують «1 + 1», «Україна» і «ICTV». Нижче розташувалися «Інтер», «НТН» і «UA: Перший».



Рейтинг розважальних каналів очолили «СТБ», «Новий канал» і «2 + 2». Крім них до п'ятірки також увійшли «ТЕТ» і «К1».



Найбільш популярними серед інформаційних каналів і раніше є «112 Україна», «NewsOne» і «Прямий». Четверте місце у «Еспрессо», а п'яте - у «24 каналу».



Улюбленим пізнавальним каналом українців залишився «MEGA», в той час як «Discovery Channel» і «National Geographic» помінялися місцями в порівнянні з даними за липень 2019 року. У рейтингу каналів фільмопоказу також відбулися деякі зміни: «FOX» і «Enter-фільм» все так само лідирують, однак канал TV1000 East витіснив з першої трійки «ВОЛЯ CINE + HIT».

Серед дитячої аудиторії користуються найбільшим попитом телеканали «Плюсплюс», «Cartoon Network» і «Піксель». Меломани воліють «М1», «Music Box UA» та «EU Music», а любителі спорту - «Футбол1», «Футбол2» і «XSPORT», хоча в другому кварталі попереднього року третє місце було у «Eurosport 1».

Лада Васюкова

27 січня, 2019.



RATVODДата: Субота, 06.06.2020, 11:14 | Повідомлення # 70
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
В Україні з'явився сайт

з україномовним
відео для дітей



Фото: Нуш

Сервіс україномовного відео ТіДіві запустив сайт для дітей.


На ТіДіві.Діті зібрані пізнавальні та розважальні ролики для юних глядачів українською мовою.

Як сказано в публікації на Facebook сторінці сервісу, головною метою сайту ТіДіві.Діті є створення україномовного простору для дітей. З його допомогою батькам буде набагато простіше знаходити безпечний дитячий контент на українській мові.

Ролики на сайті згруповані за категоріями. В залежності від уподобань, дитина зможе дивитися влоги, розвиваючі відео, фізкультхвилинки або слухати дитячі пісні або аудіоказки.



Зараз на сайті представлено більше 3000 дитячих відео. Незабаром розробники планують поповнити списки контенту.

Лада Васюкова

04 червня, 2020.




RATVODДата: Середа, 06.01.2021, 13:23 | Повідомлення # 71
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Netflix витратить майже $ 20 млрд

на оригінальний контент




Netflix повідомив про плани щодо створення контенту на поточний рік.


Відеосервіс планує вкласти в нові проекти майже 20 мільярдів доларів, передає Кабельник.

Конкретніше, в 2021 році на виробництво оригінального контенту Netflix планує витратити 19,3 млрд доларів. Це на 10% більше, ніж у 2020 році. До слова, ще в 2013 році бюджет на створення нових проектів відеосервісу становив 2,4 млрд доларів, а вже до 2018 року ця сума зросла до 12 млрд доларів.

З 2013 року кількість платних передплатників Netflix в світі збільшилося на 807,67% з 21,5 мільйона до 195,15 мільйонів. За прогнозами Digital TV Research, до 2025 року число передплатників цієї платформи досягне 274 млн користувачів.

Нагадаємо, нещодавно Netflix анонсував будівництво однієї з найбільших в світі кіностудій. Компанія вкладе мільярд доларів у розширення студії ABQ в місті Альбукерке, штат Нью-Мексико.

Лада Васюкова

05 січня, 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 29.01.2021, 14:16 | Повідомлення # 72
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Netflix почав використовувати аудіокодек xHE-AAC.

Він покращує якість звуку



Фото: audioXpress

В Інституті інтегральних схем суспільства Фраунгофера, який є основним розробником
аудіо-кодека xHE-AAC, заявили, що в даний час даний кодек вже використовується платформою Netflix.


Компанія Netflix отримала ліцензію на використання розробленого в Інституті інтегральних схем суспільства Фраунгофера програмного забезпечення для компресування аудіо в стандарті високої якості xHE-AAC і використовує його для всього каталогу телесеріалів, документальних і художніх фільмів, що відносяться до різних жанрів і записаних на різних мовах. В даний час кодек xHE-AAC інтегрований і доступний тільки на Android-пристроях.

Однією з ключових особливостей кодека xHE-AAC, прийнятого на «озброєння» компанією Netflix, є обов'язкове використання метаданих для управління гучністю і динамічним діапазоном MPEG-D. Це дозволяє провайдерам послуг вбудовувати в бітовий аудіопотік для передачі метадані, асоційовані з контенту і кінцевих точок, які потім можуть використовуватися на стороні відтворення для установки постійного рівня гучності і оптимального динамічного діапазону для будь-якого пристрою відтворення і середовища. У вітальні можна дивитися фільм з повним динамічним діапазоном - в тому вигляді, в якому це було задумано при мікшуванні. При перегляді того ж фільму на мобільному пристрої в шумному середовищі може знадобитися визначити рівня гучністі, який зможе забезпечити розуміння мови. Завдяки наявності метаданих MPEG-D один потік зможе задовольнити всі потреби, що виникають в обох варіантах перегляду, а також все, що знаходиться між ними.

Інтерес також представляє підвищена ефективність кодування xHE-AAC при низьких швидкостях передачі даних, можливість масштабування до якості без видимих ​​втрат при високих швидкостях передачі даних, а також вбудоване плавне перемикання швидкості передачі даних. Це дасть компанії Netflix можливість здійснювати стрімінг зі швидкістю передачі звукової інформації, яка відповідає доступній в даний час швидкості інтернету, забезпечуючи тим самим підвищену якість для з'єднань з високою пропускною здатністю і мінімізуючи повторну буферизацію під час перевантаження мережі.

«Наш аудіокодек xHE-AAC був розроблений з нуля з метою поліпшення споживчого досвіду при перегляді розважального контенту, особливо в середовищах з обмеженою пропускною спроможністю інтернету, - коментує директор Інституту інтегральних схем суспільства Фраунгофера Бернхард Гриль. - Виходячи з того, що компанія Netflix є світовим лідером в області потокового відео, кращого партнера по запуску xHE-AAC в цьому сегменті ринку просто складно собі уявити».

Трохи про кодек xHE-AAC


Кодек xHE-AAC - останній на сьогоднішній день представник сімейства аудіокодеків MPEG AAC. Інститут інтегральних схем суспільства Фраунгофера зіграв значну роль в розробці кодека xHE-AAC і стандарту MPEG-D DRC. Кодек xHE-AAC спочатку підтримується в новітніх операційних системах і продуктах Apple, Android і Amazon, а недавно Інститут інтегральних схем суспільства Фраунгофера надав ліцензію на використання xHE-AAC і компанії Microsoft. Професійне програмне забезпечення кодувальника xHE-AAC можна придбати безпосередньо у Інституту інтегральних схем суспільства Фраунгофера або його партнерів, що займаються виробництвом обладнання для потокового мовлення. Патенти xHE-AAC і MPEG-D DRC включені в програму ліцензування патентів AAC, яку адмініструє VIA Licensing, і придбати їх можна без додаткових виплат.

Борис Скуратівський

29 січня, 2021.



RATVODДата: Вівторок, 02.02.2021, 10:06 | Повідомлення # 73
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Lego запускає відеосервіс для дітей


Lego Vidiyo

Lego спільно з Universal Music Group (UMG) запускають спеціальний відеосервіс Vidiyo.


У ньому діти за допомогою ігрового набору зможуть створювати власні музичні кліпи. Перші набори Vidiyo стануть доступні по всьому світу 1 березня, передає Техкульт.

Ігровий набір надасть дітям безліч фігур і блоків з доповненою реальністю. При скануванні іграшки будуть співати і танцювати, а спеціальні плитки BeatBit зможуть створювати спецефекти для кліпів.

Музику для своїх відео діти можуть вибрати зі списку поп-виконавців UMG. Треки можна редагувати на свій розсуд. Готовий кліп можна обрізати до 5-20 секунд і завантажити в сервіс Vidiyo, де він стане загальнодоступним.

Дитина може і сама потрапити в кліп зі своїми персонажами. Однак ролики, в яких видно обличчя дитини, ідентифікуюча інформація або що-небудь неналежне, будуть заблоковані модераторами.



Автор: Лада Васюкова

01 лютого 2021.


RATVODДата: Четвер, 11.02.2021, 12:55 | Повідомлення # 74
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
1+1 Digital запустив функцію «другий екран»

у мобільному застосунку 1+1 video – «ТБ+»




Команда 1+1 Digital оновила мобільний застосунок 1+1 video
та запустила із 24 січня нову інтерактивну функцію «ТБ+»


Завдяки їй глядачі отримають додатковий інтерактивний контент безпосередньо у своєму смартфоні. Наразі цей сервіс не має аналогів в Україні.

«Наша команда продовжує доповнювати телевізійні проєкти 1+1 media актуальними digital-рішеннями, адже час не стоїть на місці і глядача потрібно дивувати щодня. Раніше телевізор дивилися із пультом у руці, нині – це смартфон, куди ми періодично поглядаємо, відволікаючись від того, що відбувається на екрані. Тож цілком логічно було зробити смартфон не суперником першого, основного екрану, – а помічником: так званим другим екраном. Місцем, де буде знаходитися додатковий і, найголовніше, унікальний контент, що зробить перегляд програми ще цікавішим для глядачів каналів групи 1+1 media і користувачів мобільного застосунку 1+1 video», – говорить Олександр Козаченко, керівник розважального напрямку контентних продуктів 1+1 Digital.

Над наповненням сервісу «ТБ+» працює команда редакторів та дизайнерів, що створює індивідуальний контент для кожної з програм, де планується його використання. Старт інтерактивного функціоналу відбувся разом із запуском наймасштабнішого музичного шоу України – «Голос Країни. Перезавантаження». Відтепер глядачі зможуть не тільки віддати голос за улюбленого виконавця, але і, до прикладу, переглядати на «другому екрані» текст пісні учасника прямо під час ефіру і навіть підспівувати йому. Також «ТБ+» запропонує глядачам інтерактивні картки із посиланнями на оригінали пісень, додаткову інформацію про учасників та проєкт і ще багато іншого унікального контенту.

Із часом «ТБ+» розширить свою присутність на інші прямоефірні шоу телеканалів групи 1+1 media. Також частина інтерактивних елементів буде доступна користувачам «ТБ+» під час перегляду кінофільмів і телесеріалів. Ще однією перевагою оновленого мобільного застосунку 1+1 video для його користувачів стане можливість дивитися телеканали групи 1+1 media онлайн та одночасно залишати коментарі і спілкуватися між собою в чаті.

Наразі 1+1 video із новою функцією «ТБ+» доступний лише користувачам Android. Незабаром застосунок з’явиться і в AppStore.

25 . 01 . 2021

RATVODДата: Вівторок, 23.02.2021, 21:05 | Повідомлення # 75
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Сервіс Apple TV + почав роботу

на пристроях
Google TV




Відмінна новина для всіх власників Apple TV +, які їм ще
не користувалися через недоступність даної служби на Chromecast.


Відтепер додаток Apple TV офіційно доступний для використання в останній моделі Chromecast від компанії Google. Це дає власникам Chromecast, які підписані на Apple TV +, можливість переглядати улюблені шоу на екранах телевізорів, навіть якщо у них немає в наявності пристроїв Apple. У майбутньому очікується підтримка додаткових пристроїв Google TV виробництва компаній Sony і TCL, проте ніяких подробиць поки не було озвучено.

Chromecast подружився з Apple TV +


Згідно з офіційними повідомленнями, розміщеним в блозі компанії Google, додаток підтримує функцію голосового управління через Google Assistant, проте також зазначається, що дана функція отримає глобальне поширення вже в найближчі місяці. Використовуючи цю функцію, користувачі можуть виконувати такі дії, як запуск програми Apple TV, відтворення певних фільмів або епізодів програм, додавання Apple Originals в свій список перегляду на майбутнє і так далі.

Користувачі, у яких є новий Chromecast з Google TV, можуть безкоштовно встановити програмне забезпечення Apple TV, перейшовши на вкладку «Програми» або в рядок додатків на вкладці «Для вас».

Смарт-телевізори від багатьох виробників продаються з уже встановленим додатком Apple TV. Зокрема, мова йде про смарт-телевізорах виробництва таких компаній як Samsung, LG, Sony, Vizio і ряду інших, а також сет-топ-боксах Roku і донглах Amazon Fire. Є надія, що розширення доступності програмного забезпечення на пристроях сторонніх виробників може в кінцевому підсумку принести людям додаткову мотивацію для підписки на службу Apple TV +.

Контент на Apple TV +


Незалежно від того, на якій платформі ви використовуєте для цієї програми - iPhone, Mac, Windows, підтримувані моделі смарт-телевізорів - ви отримуєте доступ до однієї і тієї ж бібліотеці контенту.

Все Apple Originals відтепер доступні і через Chromecast - в тому числі, серіали, такі як «Тед Лассо», недавно номінований на два «Золотих глобуса», а також шоу Космічна гонка, Заради всього людства, Ранкове Шоу і Слуга. Хоча в рамках послуги Apple TV + пропонується меншу кількість фільмів, всі випуски доступні відтепер через Chromecast, в тому числі епічні драми «Грейхаунд» і «Палмер» з Томом Хенксом і Джастіном Тімберлейком у головній ролі.

І остання, але не менш важлива інформація: програма включає в себе придбані або взяті напрокат фільми і телешоу, а також персоналізовані рекомендації та сторонні канали Apple TV.

Борис Скуратівський

23 лютого, 2021.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Новини "INTERNET TV"
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024