FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 05:43

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " IPTV " ( Internet Protocol Television ) (Без Обговорення !!!)
Телебачення " IPTV " ( Internet Protocol Television )
viskomДата: Четвер, 11.06.2009, 16:54 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Телебачення " I P T V "

(Internet Protocol Television )




RATVODДата: П`ятниця, 15.02.2019, 12:01 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Іспанська футбольна ліга домоглася закриття

трьох
піратських IPTV-сервісів в Бразилії




У Бразилії припинено роботу трьох нелегальних IPTV платформ,
викритих в піратському поширенні телевізійного контенту іспанської Ла Ліги.


Потокові платформи незаконно пропонували можливість перегляду матчів Ла Ліги, їхня аудиторія становила понад 8 000 передплатників і яка генерувала більше 1.5 мільйона заходів на місяць.

Заручившись підтримкою юридичної компанії LtaHub - своїх партнерів в Бразилії - Ла Ліга звернулася до платформ з попередженням щодо їх нелегальної діяльності, пригрозивши вжити відповідних заходів у разі продовження такої активності. Згідно з інформацією від Ла Ліги, оператори трьох платформ зобов'язалися надалі більше не порушувати норми закону і співпрацювати з Ла Лігою і LtaHub в питаннях виявлення подібних нелегальних платформ.

Останнім часом в Ла Лізі активізували зусилля, спрямовані на боротьбу з піратством в Бразилії, де недавно вона допомогла закрити чотири популярних піратських ресурси з потоковим контентом, які генерували в цілому більше 43 мільйонів візитів в місяць.

«Будучи невід'ємною частиною індустрії розваг, Ла Ліга робить все від неї залежне для того, щоб покласти край цьому ганебному явищу, який надає негативний вплив не тільки на сферу футболу, а й на тисячі людей, які працюють в сфері розваг по всьому світу, - говорить директор аудіовізуального департаменту в Ла Лізі Мельсіор Солар. - Аудіовізуальне піратство є злочином, яке ставить під загрозу майбутнє гри, ліги і спорту в цілому. Більш того, страждають багато людей по всьому світу, які прямо або побічно пов'язані з індустрією. Тому ми твердо маюємо намір продовжувати боротьбу з піратством».

Протягом останніх п'яти років Ла Ліга робила значні інвестиції в проекти, що допомагають їй захистити свої права інтелектуальної власності, і домоглася закриття 17 піратських сайтів в Іспанії.

Борис Скуратівський

14 лютого, 2018.



RATVODДата: П`ятниця, 15.02.2019, 22:14 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Kagan: IPTV обігнав DTH по всьому світу



За підсумками минулого року IPTV обігнав DTH, ставши другою за кількістю передплатників
платформою багатоканального доступу після кабельного ТБ.


Про це свідчать дані, наявні в розпорядженні агентства Kagan - дослідницького підрозділу S & P Global Market Intelligence.

Згідно з даними Kagan, річне зростання в секторі IPTV склало 14.3%, що є найвищим показником серед трьох основних дистрибуційних платформ. На частку IPTV довелося 23.4% від загального ринку, що охоплював станом на кінець року 1.07 мільярда домогосподарств, і, згідно з прогнозами Kagan, в найближчі п'ять років темпи сукупного річного зростання (CAGR) в секторі складуть 7%.

За даним показником IPTV буде таким чином відставати лише від сектора платного цифрового наземного ТБ, де CAGR в найближчі п'ять років складе 8.5%.

Незважаючи на те, що кабельне ТБ в найближчі п'ять років збереже за собою статус найбільшої багатоканальної платформи в усьому світі, загальна кількість її абонентів за прогнозами буде знижуватися до 2023 року при CAGR на рівні 0.3% - головним чином, в силу міграції передплатників на IPTV в країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону та Західної Європи.

Згідно з даними Kagan, світовий ринок послуг багатоканального доступу в 2018 році виріс на 3.1% в порівнянні з попереднім роком. Найбільшими ринками послуг багатоканального доступу залишаються Китай, Індія і США - на частку цих країн в 2018 році припадало 57% від загального числа передплатників. До 2023 року, згідно з прогнозами, на частку Китаю та Індії припадатиме 50% загального світового ринку таких послуг.

Прогнозується, що в найближчі п'ять років кількість передплатників послуг багатоканального доступу зростатиме при CAGR на рівні 2.4%, досягнувши позначки в 1.21 мільярда. До кінця 2018 року проникнення служб багатоканального доступу досягло позначки в 60% і в найближчі п'ять років має зрости до 61.2%.

У Kagan прогнозують, що зростання кількості домогосподарств, що підключаються до послуг провайдерів багатоканального доступу, буде сповільнюватися в міру того, як ринки таких послуг в країнах Європи, Північної Америки і розвинених країнах Азії будуть наближатися до насичення.

Нагадаємо, раніше аналітики GFK Ukraine з'ясували, скільки українці готові платити за пакет супутникових телеканалів.

Борис Скуратівський

15 лютого, 2018.



RATVODДата: Субота, 04.05.2019, 12:26 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Мінзв'язку: Все більше білорусів

переходять на IPTV




У Білорусі зростає попит на IPTV.


У той же час все менше жителів країни віддає перевагу кабельному телебаченню, передає Мінськ-Новини.

За даними Мінзв'язку Білорусі, станом на перше квітня в республіці налічувалося 2,04 мільйона IPTV-абонетов.

Також статистика свідчить про зменшення попиту на послуги кабельного ТБ. Якщо в 2015 році користувачів кабельного підключення було близько 1,8 мільйона, то до 2018 року ця цифра знизилася до 1,6 мільйона.

Всього в Білорусі близько 3,21 млн абонентів стаціонарного широкосмугового доступу.

Нагадаємо, в квітні також повідомлялося про зростання ринку IPTV в Молдові. За минулий рік він збільшився на 14,1%, в порівнянні з 2017 роком.

Лада Васюкова

- 03 травня, 2019



RATVODДата: Четвер, 11.03.2021, 22:52 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Сотні тисяч піратських приставок: 1 + 1 media запобігла

нелегальному доступу до контенту великого
IPTV-провайдера



Фото: The Star Online

1 + 1 media і дистрибутор STRONG виявили ряд приставок з піратським ПЗ
.

За допомогою цих пристроїв відкривався доступ до бібліотеки одного з найбільших IPTV-провайдерів України.

Що зробила 1 + 1 media


1 + 1 media виявила гібридні приставки (IPTV + T2), за допомогою яких можна нелегально дивитися контент одного з провайдерів інтернет-телебачення. Цю інформацію медіагрупа отримала від компанії STRONG - офіційного дистриб'ютора приймачів T2 і виробника устаткування для прийому сигналу і перегляду ТБ.

Саме STRONG здійснює моніторинг ринку платного ТБ і знаходить пристрої, що надають нелегальний доступ до платного контенту. Цього разу інформацію про приставки з піратським ПЗ компанія передала 1 + 1 media. Фахівці медіахолдингу проаналізували софт і виявили, що згадане ПЗ дійсно порушує ліцензійні права групи, підключаючись до архіву бібліотеки OTT-провайдера.

Зразки піратських пристроїв були передані провайдеру, який, в свою чергу, відразу ж блокував доступ цього ПЗ до бібліотеки контенту. Важливо відзначити, що таких приставок сьогодні в Україні - сотні тисяч примірників.

Чому це важливо


Як повідомив директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1 + 1 media Андрій Мальчевський, вперше медіагрупі вдалося виявити і блокувати конкретне піратське ПЗ, яке успішно існує на ринку багато років. Цей прецедент допоміг 1 + 1 media ще краще ознайомитися з технічними тонкощами роботи піратів, що безумовно допоможе в подальшій боротьбі проти порушення авторських прав.

«Це дуже важливий крок на шляху протидії піратству в цілому. Блокування нелегальних сервісів і приставок, які допомагають «Піратити» ТВ-продукт, спонукає абонентів до відмови від нелегального перегляду контенту. Глядачі починають розуміти, що такі їх дії - протиправні, сам програмний продукт досить витратний, а, отже, - не може бути безкоштовним. Таким чином ми привчаємо абонентів споживати легальний контент і звертатися до офіційних провайдерів, тим самим залишаючи досвід «піратства» в минулому», - заявив Андрій Мальчевський.

До слова, вищеописані приставки з піратським ПЗ завдавали матеріальної шкоди не тільки 1 + 1 media. У бібліотеці провайдера, до якої нелегально підключалися пристрої, були сотні годин українського платного контенту різних вітчизняних виробників і продакшн-студій.

1 + 1 media проти піратів


У 2020 році 1 + 1 media спільно з групою консалтингових компаній Smart Solution подали в суд 14 заяв про порушення авторських прав.

З 14 заяв, поданих в 2020 році, по 8-ми було відкрито кримінальне провадження. В цілому, за минулий рік в кримінальному провадженні значилася 51 справа за піратству, відкрита за ініціативою 1 + 1 media.

Також 1 + 1 media ініціювала кримінальне провадження щодо фінансування піратства, а суд санкціонував 16 обшуків у справах порушення авторського права.

Крім того, за підсумками спільної роботи 1 + 1 media і Української міжбанківської Асоціації платіжних систем ЕМА, в 2020 році було заблоковано понад 200 шахрайських і фішингових сайтів.

Лада Васюкова

10 березня, 2021.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " IPTV " ( Internet Protocol Television ) (Без Обговорення !!!)
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024