FORUM TV-SATСубота
18.05.2024, 14:31

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 09:19 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Футбол - трансляції

на каналах SAT TV та в Інтернеті




Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно виглядати так:
satBuffonДата: Четвер, 14.10.2010, 10:48 | Повідомлення # 151
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Усі учасники молодіжного чемпіонату
Європи - 2011



Визначилися всі учасники молодіжного чемпіонату Європи, який пройде на стадіонах Данії з 11 по 25 червня 2011 року. До господарів фінальної стадії приєдналися сім переможців раунду плей-оф, серед яких буде і збірна України.

Вісім команд будуть розбиті на два квартети. Жеребкування відбудеться в Ольборгу 9 листопада 2010 року.Матчі фінальної стадії пройдуть в Орхусі, Хернінгу, Ольборгу й Віборгу.

Всі учасники Євро-2011

Англія
Білорусь
Данія
Ісландія
Іспанія
Україна
Чехія
Швейцарія

satBuffonДата: Вівторок, 19.10.2010, 17:02 | Повідомлення # 152
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
"Арсенал" - "Шахтар"


19 жовтня донецький "Шахтар" на виїзді зіграє з лондонським "Арсеналом" у матчі третього кола групового раунду Ліги чемпіонів-2010/2011.
Початок гри о 21:45 за київським часом, пряма трансляція на ТРК "Україна".

"Арсенал" і "Шахтар" набрали у перших двох турах групового етапу по шість очок і тепер зійдуться в очному протистоянні. Переможець цієї дуелі очолить групу Н і практично забезпечить собі вихід у плей-офф Ліги чемпіонів.

На щастя "Шахтаря", у командному лазареті на сьогодні залишився лише Фернандіньо. Після травм готові вийти на поле Ярослав Ракицький і Дмитро Чигринський. Останній вже відзначився забитим голом у матчі з донецьким "Металургом". Також готується вийти на поле і Дуглас Коста, правда, у нього з'явився серйозний конкурент за місце в "основі" - Алекс Тейшейра відмінно показав себе у матчах з "Динамо" і "Металургом", забивши два голи. Сьогоднішній матч особливий для форварда "Шахтаря" Едуардо. Саме з "Арсеналу", за який він зіграв 41 матч, хорват влітку перебрався у Донецьк.

В "Арсенала" перед сьогоднішньою грою є певні проблеми зі складом. Санья і Вермален пропустять ще по 10 днів, як і раніше не грає голкіпер Альмунія. Затягується і видужання Робіна ван Персі. Проте для Арсена Венгера є і хороші новини - Ніклас Бендтнер і Кіран Гіббс повернулися в ряди, Тео Уолкотт також тренується в нормальному режимі. Крім того, очікується вихід на полі капітана команди Сеска Фабрегаса, що отримав травму підколінного сухожилля у матчі чемпіонату Англії.

"Шахтар" і "Арсенал" вже зустрічалися на першому груповому етапі Ліги чемпіонів-2000/01. У Лондоні дончани у першу півгодини забили два голи, однак на виході першого тайму Сільвен Вільтор реалізовував пенальті, отквитав один м'яч. У останні п'ять хвилин матчу дубль Мартіна Кеоуна приніс "Арсеналу" перемогу - 3:2. Зазначимо також, що у 25 домашніх матчах Ліги чемпіонів, враховуючи кваліфікацію, "Арсенал" зазнав на своєму полі лише одну поразку - два роки тому від "Манчестер Юнайтед".

satBuffonДата: Субота, 23.10.2010, 11:25 | Повідомлення # 153
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Перший національний купив права на показ матчів італійської Серії А

Перший національний все таки купив права на показ матчів італійської Серії А. Відтепер глядачі каналу матимуть змогу спостерігати за трансляціями матчів одного з найпрестижніших футбольних дивізіонів світу. Щотижня найбільш цікаві протистояння туру італійського чемпіонату на Першому. Не пропустіть першу трансляцію вже цієї суботи. 23 жовтня матч 8 туру Серії А "Фіорентина" - "Барі".

Кількість трофеїв, завойованих італійською футбольною збірною та італійськими клубами у міжнародних турнірах, свідчить про рівень національного чемпіонату країни. До складів італійських топ клубів входять мегазірки світового рівня. А що вже казати про "футбольну італійську" - половина футбольної лексики увійшла до нашої розмовної мови без перекладу. "Б'янко-нері", "Неро-адзуррі", "Росо-нері" - за прізвиськами команд наш уболівальник вже давно вивчив чи не всі кольори веселки італійською мовою.

Сезон 2010/11 обіцяє, як ніколи, цікавий і напружений турнір. "Інтер", після того як його покинув Моуріньо, не може набрати звичні йому обороти, втративши вже 7 очок після початку першості. "Мілан", посилений в міжсезоння Робіньо та Ібрагімовичем, після кількох невдалих сезонів прагне повернутися в боротьбу за чемпіонство. "Лаціо" та "Наполі", демонструючи на старті сезону стабільну гру, вже знаходяться в єврокубковій зоні, і поступатися своїм місцем не збираються. "Ювентус", "Сампдорія", "Палермо", маючи доволі хороші склади, поки що буксують, але у цілях клубів нехай не чемпіонство, але принаймні місце в трійці кращих. "Рома" Клаудіо Раньєрі, після провального старту чемпіонату, поступово набирає оберти, однак загалом поки не особливо вражає. Міцні середнячки, на кшталт "Брешіа", "Дженоа", "Катанья", "Кьево" завжди можуть перейти дорогу топ клубам, вирішуючи свої локальні завдання. Поки що особливо розчаровують "Фіорентина" та "Парма", відомі клуби серії А які знаходяться у низу турнірної таблиці. Усе це обіцяє нам цікавий футбол, який повертається до українських телеглядачів завдяки Першому національному.

Не пропустіть:

23 жовтня о 21:40 - "Фіорентина" - "Барі"

25 жовтня о 21:45"Наполі" – "Мілан"

29 жовтня о 21:45 - "Дженоа" - "Інтер"

30 жовтня о 21:45 - "Мілан" - "Ювентус"

satBuffonДата: Субота, 30.10.2010, 16:50 | Повідомлення # 154
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
РФПЛ підвищила вартість прав на трансляцію матчів


Компанія "НТВ-Плюс" заплатить Російській футбольній прем'єр-лізі (РФПЛ) 60 мільйонів доларів за право на телетрансляції матчів у сезоні-2011/12, який триватиме півтора року. Про це повідомляє інтернет-видання Lenta.Ru. За попереднім контрактом, який був укладений в 2007 році на чотири роки, "НТВ-Плюс" заплатила 92 мільйони доларів.

Таким чином, "НТВ-Плюс" заплатить прем'єр-лізі 40 мільйонів доларів на рік - майже в два рази більше, ніж за попередньою угодою (23 мільйона на рік).

За словами керівників РФПЛ, новий договір з вірогідністю 99 відсотків буде підписаний у листопаді 2010 року. Угода буде розрахована на півтора роки з правом продовження (на який термін контракт у подальшому може бути продовжений, не уточнюється).

Раніше повідомлялося, що вартість прав на показ футболу зросте більш, ніж удвічі. Також повідомлялося, що в сезоні - 2011/12 центральна гра кожного туру буде транслюватися на загальнодоступному каналі (у даний час по одному матчу в турі показують російський Перший канал і "Росія 2").

Сезон-2011/12 в прем'єр-лізі пройде у три кола через перехід чемпіонату Росії на систему "осінь-весна". Крім "НТВ-Плюс" на купівлю прав на телетрансляцію матчів претендувала ВДТРК.

satBuffonДата: Субота, 27.11.2010, 13:05 | Повідомлення # 155
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
У понеділок телеканал "Футбол" покаже іспанське "Ель Класико"


В понеділок, 29 листопада, о 21:55 телеканал "Футбол" запрошує глядачів на грандіозну подію в европейському клубному футболі.

Найкращі команди Іспанії - каталонська "Барселона" і мадридський "Реал" - зійдуться в матчі "Ель Класико". Обидві команди в останніх матчах крупно обіграли своїх суперників в Лізі Чемпіонів і тим самим "розім'ялися" перед очним протистоянням.

Майбутній поєдинок буде особливо цікавий тим, що в ньому зійдуться два найкращі гравці планети - Лео Мессі і Кріштіану Роналду, які можуть самостійно вирішити результат важливого матчу.

Також не варто забувати і про принципову тренерську дуель Хосепа Гвардіоли проти Жозе Моуріньо. Для португальського наставника це буде другий візит на "Камп Ноу" з часів торішньої тріумфальної ходи в Лізі Чемпіонів з міланським "Інтером". Нагадаємо, тоді італійський клуб під керівництвом "the special one" зумів утримати необхідний результат для загальної перемоги. Як складеться доля тренерського протистояння цього разу?

Приєднуйтесь до прямої трансляції на каналі "Футбол" у понеділок о 21:55.

satBuffonДата: Субота, 27.11.2010, 13:26 | Повідомлення # 156
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
НТВ-ПЛЮС покаже «Ель Класіко»
в 3D

29 листопада НТВ-ПЛЮС вперше покаже футбольну трансляцію у форматі 3D з Барселони, де на полі "Камп ноу" зіграють «Реал» і «Барселона».

Пряма трансляція матчу буде доступна на каналах «3D by PANASONIC», «НТВ-ПЛЮС Футбол», «СПОРТ ПЛЮС», «HD Спорт», і на сайті www.ntvplus.ru. Крім того, до початку матчу можна буде побачити авторську програму Василя Уткіна - «Ель Класика».

«Ель Класика» - головна прикраса перший кола Приклади. Зустріч грандів іспанського і європейського футболу, які мають на двох 51 іспанське золото і 12 кубків чемпіонів. Але, найголовніше, що ситуація в чемпіонаті Іспанії в останні роки така, що у зустрічах «Реала» і «Барселони» фактично вирішується питання чемпіонства.

У цьому році команди також вже досить відірвалися від переслідувачів, і поки що навряд чи хтось ще зможе втрутитися в суперечку гранди. А значить, знову все буде вирішуватися в очних зустрічах. Досить сказати, що «Барса» виграла шість матчів поспіль із загальним рахунком 23:3, а «Реал» відповів сім'ю перемогами з рахунком 27:6.

Не дрімають і лідери команд - у Кріштіану Роналду 14 м'ячів у 12-и турах, включаючи один хет-трик і один покер. Ліонель Мессі забив всього 13 голів і десять в п'яти останніх іграх. Більш того, його гол у ворота «Панатінаїкоса» в Лізі чемпіонів став 150-му за «Барселону» в усіх турнірах. А «Реал» у Лізі чемпіонів повеселив всіх, коли Моуріньо в кінці матчу з «Аяксом» попросив Алонсо і Рамоса отримати другу жовту картку, щоб бути віддаленими з поля, пропустити наступний матч і підійти до плей-офф без «гірчичників».

Що стосується дербі, то поки «Реал» має невелику перевагу: 68 перемог проти 64 при 30 нічиїх. Однак чотири останні зустрічі залишилися за каталонцями, включаючи вкрай неприємні для «Вершкових» 2:6 на полі «Сантьяго Бернабеу» наприкінці позаминулого сезону. Є свої рахунки і у Хосепа Гвардіоли, якому Жозе Моуріньо ще з «Інтером» не дав потрапити у фінал Ліги чемпіонів минулого року.

На сьогодні «Реал» випереджає суперника на одне очко, але має проблеми зі складом - давно травмований Кака, ще не до кінця відновилися Хедіра і Ігуаїн, які можуть пропустити «Ель Класика». У складі "Барси" є питання тільки за Ерік Абідаль. Француз не грав з «Панатінаїкосом», але повинен відновитися до понеділка.

satBuffonДата: Середа, 01.12.2010, 00:12 | Повідомлення # 157
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
1 і 2 грудня телеканал "Футбол" показуватиме захоплюючі матчі Ліги Європи


У середу і четвер, 1 і 2 грудня, телеканал "Футбол" приготував трансляції захоплюючих матчів Ліги Європи.

Програму європейських баталій у середу відкриє гра за участю харківського "Металіста" і угорського "Дебрецена". У першому поєдинку на виїзді команда Мирона Маркевича не мала жодних проблем, розгромивши свого суперника з рахунком 5:0. Чи стане завтрашній поєдинок легкою прогулянкою для Марко Девіча і компанії, дізнаємося з прямої трансляції о 19:45.

Продовжиться вечір Ліги Європи битвою в Познані. Лідер групи "А" польський "Лех" на своєму полі прийме туринський "Ювентус" і, за позитивного результату, гарантує собі участь у наступній стадії турніру. Італійський клуб, який посідає незвично низьке третє місце в групі, не має права на помилку. Початок прямої трансляції о 22:00.

Європейську футбольну програму в четвер, о 19:45 продовжить пряма трансляція з Парижа. У матчі за лідерство у групі "J" зійдуться ПСЖ і "Севілья".

Завершитися єврокубковий марафон дуеллю між іспанським "Вільярреалом" і загребським "Динамо". Стартовий свисток на каналі "Футбол" пролунає о 22:00.

satBuffonДата: Понеділок, 13.12.2010, 19:27 | Повідомлення # 158
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Sky Italia придбала права
на трансляцію матчів Ліги чемпіонів УЄФА
до 2015 року


Італійська супутникова платформа Sky Italia придбала права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів УЄФА на період 2012-2015 років.

Sky Italia буде показувати в прямому ефірі відповідні матчі європейської першості у вівторок та середу. Платформа також має право на показ відеопідбірки інших поєдинків розіграшу Ліги чемпіонів.

Відзначимо, що на тележурнал ЛЧ платформа поки таких прав не має.

satBuffonДата: Середа, 15.12.2010, 17:31 | Повідомлення # 159
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
ПСВ - "Металіст" - на телеканалі "Футбол"


У середу і четвер, 15 і 16 грудня, на телеканалі "Футбол" - два дня Ліги Європи. Глядачі зможуть побачити дуелі "Севільї" і "Боруссії", "Байєра" та "Атлетико", а також ПСВ і "Металіста".


Програму європейських баталій у середу відкриє гра за участю голландського "АЗ" і білоруського БАТЕ. Після розгромної поразки від київського "Динамо" команда Віктора Гончаренка планує реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Пряма трансляція з Нідерландів о 19:45.

Продовжиться вечір Ліги Європи битвою в Севільї. Однойменний клуб на своєму полі прийме дортмундську "Боруссію" - поєдинок визначить щасливого володаря путівки в раунд плей-офф турніру. Початок прямої трансляції зі стадіону "Рамон Санчес Пісхуан" о 22:00.

У четвер о 19:45 - пряма трансляція з Леверкузена. У вирішальному матчі мадридський "Атлетико" у гостях зіграє проти "Байєра".

Завершиться єврокубковий марафон дуеллю між голландським ПСВ і харківським "Металістом". Український клуб спробує взяти реванш у ейндховенців за поразку в домашньому матчі. Стартовий свисток на каналі "Футбол" пролунає о 22:00.

satBuffonДата: Середа, 15.12.2010, 17:39 | Повідомлення # 160
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Сьогодні на програму "Третій тайм" завітає Ігор Суркіс


Сьогодні на телеканалі ICTV великий футбольний вечір.

О 20:00 на телеканалі розпочнеться трансляція гри "Динамо" - "Шериф". Коментуватиме поєдинок Олексій Маргієв.

О 22:05 в ефір вийде трансляція гри "Карпати" - ПСЖ, яку проведе популярний коментатор Сашко Тінгаєв.

По завершенні о 23:45 у програмі "Третій Тайм" глядачі зможуть подивитися всі голи та небезпечні епізоди обох поєдинків, фрагменти гри "Шахтаря" з "Брагою", почути думки експертів і подивитися на гарячі післяматчеві коментарі. Гостем студії стане президент "Динамо" Ігор Суркіс, котрий планує в прямому етері зробити заяву щодо майбутнього київського клубу.

satBuffonДата: П`ятниця, 17.12.2010, 19:15 | Повідомлення # 161
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Російський "Перший канал" не транслюватиме матчі РФПЛ

Російський "Перший канал" не буде транслювати матчі російської футбольної прем'єр-ліги в сезоні-2011/12. Про це заявив віце-президент Російського футбольного союзу (РФС) Сергій Капков. За словами пана Капкова, зараз РФС веде переговори про трансляції ігор з ВДТРК.

Віце-президент РФС сказав, що з "Першим каналом" "марно розбиратися". Капков зазначив, що трансляціями повинна займатися сама прем'єр-ліга, але не уточнив, чи має він на увазі продаж прав на показ футболу або організацію самих трансляцій.

В останні роки "Перший канал" транслював по одному матчу кожного туру чемпіонату Росії. Права на трансляцію матчів у сезоні-2011/12 отримає компанія "НТВ-Плюс". Раніше повідомлялося, що головна гра кожного туру буде транслюватися на загальнодоступному каналі. У сезоні-2010, окрім "Першого каналу", по одному матчу в турі транслював канал "Росія 2".

Капков також виступив на підтримку безкоштовних трансляцій матчів чемпіонату Росії в інтернеті (офіційно матчі безкоштовно не транслюються, проте подивитися ігри можна за допомогою спеціальних програм, заснованих на технології p2p). Віце-президент РФС підкреслив, що "НТВ-Плюс" "не розвиває цей сегмент".

satBuffonДата: П`ятниця, 17.12.2010, 19:20 | Повідомлення # 162
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
"Челсі" - "Манчестер Юнайтед" - на каналі "Футбол"

17.12.2010 "Челсі" - "Манчестер Юнайтед" - на каналі "Футбол"

У неділю, 19 грудня, телеканал "Футбол" покаже центральний поєдинок вісімнадцятого туру чемпіонату Англії "Челсі" - "Манчестер Юнайтед". Початок прямої трансляції о 17:55.

Обидва клуби ведуть жорстоку боротьбу за чемпіонство і здавати свої позиції не збираються. Столична команда в останніх матчах втратила кілька важливих пунктів і тепер намагається повернути собі лідерство в таблиці.

Для "Челсі"поєдинок проти "червоних дияволів" буде особливо важливий і тим, що в цьому матчі може вирішитися тренерська доля головного наставника лондонців Карло Анчелотті.

На відміну від суперників "МЮ" продовжує демонструвати результативний футбол, впевнено очолюючи турнірну таблицю чемпіонату. Вдалий результат недільного поєдинку може значно підвищити шанси команди Фергюсона на чемпіонство.

satBuffonДата: П`ятниця, 17.12.2010, 20:05 | Повідомлення # 163
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Медіа-права дістались al-Jazeera

Сьогодні стало відомо, що компанія al-Jazeera виграла тендер на трансляцію клубних турнірів УЄФА в період з 2012 по 2015 роки на Близькому Сході та в Північній Африці.

Компанія al-Jazeera отримала медіа-права на телетрансляції Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА на Близькому Сході та в Північній Африці в період з 2012 по 2015 роки. У пакет прав також входять розіграші Суперкубку УЄФА 2012, 2013 і 2014 років.

Згідно з результатами тендеру, ексклюзивні права на показ єврокубків дісталися al-Jazeera - провідній спортивній телекомпанії на території Близького Сходу та Північної Африки. Завдяки високим стандартам виробництва і широким програмним можливостям al-Jazeera вже упродовж багатьох років залишається надійним партнером УЄФА. Канал покаже в прямій трансляції всі матчі Ліги чемпіонів, а також забезпечить широке висвітлення Ліги Європи.

Протягом групового етапу та 1/16 фіналу Ліги Європи телеканал кожного ігрового дня буде транслювати в прямому ефірі 12 матчів - шість ранніх і шість пізніх. Починаючи зі стадії 1/8 фіналу, будуть доступні трансляції всіх поєдинків. Глядачі також побачать огляд найкращих моментів, а крім того, al-Jazeera надаватиме послуги арабською, англійською та французькою мовами.

Пакет прав з трансляції Ліги чемпіонів та Ліги Європи буде реалізований на всіх мовних платформах al-Jazeera, а також на інтернет-сайті www.aljazeerasport.tv і в мобільних мережах, що відповідає найвищим стандартам УЄФА в області всебічного висвітлення турнірів.

Маркетинговий директор UEFA Events SA Гі-Лорен Епштейн прокоментував угоду: "Ми раді відновити успішну співпрацю з al-Jazeera на території Близького Сходу та Північної Африки. Ця угода гарантує, що любителі футболу в цих регіонах отримають можливість дивитися матчі єврокубків. Компанія al-Jazeera завжди високо цінувала наші турніри і приділяла велику увагу їх висвітленню. Вона може похвалитися високими виробничими стандартами і прекрасними студіями, в яких створені всі умови для роботи. Ми з нетерпінням чекаємо продовження нашої співпраці в новому циклі, який триватиме з 2012 по 2015 рік".

Дочірнє підприємство європейського футбольного союзу UEFA Events SA створене з метою управління комерційними операціями і організацією різних заходів. UEFA Events SA несе відповідальність за реалізацію медіа-прав, виручку від спонсорської допомоги, програм ліцензування та корпоративного прийому для єврокубків і всіх турнірів за участю національних збірних. Крім цього, компанія відповідає за підтримку і розвиток відносин з комерційними партнерами УЄФА.

TEAM Marketing є ексклюзивним маркетинговим агентом УЄФА в області поширення медіа- та комерційних прав на Лігу чемпіонів, Лігу Європи і Суперкубок УЄФА.

satBuffonДата: Середа, 29.12.2010, 20:17 | Повідомлення # 164
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Під час новорічних свят на глядачів телеканалу "Футбол" чекають захоплюючі прямі трансляції з полів Англії та Іспанії.


У четвер, 29 грудня, на глядачів чекає матч між "Челсі" і "Болтоном".

В перший день нового року, 1 січня, на каналі "Футбол" - відразу три захоплюючі зустрічі. Суботню програму о 14:40 відкриє поєдинок між "Вест Бромвічем" і "Манчестер Юнайтед". О 16:55 відбудеться пряма трансляція матчу в Ліверпулі, де "мерсісайдці" приймуть "Болтон". Завершитися суботня програма грою між "Бірмінгемом" і "Арсеналом". Стартовий свисток пролунає о 19:25.

У неділю, 2 січня, до матчів чемпіонату Англії приєднається і іспанська Ла Ліга. О 15:25 глядачів чекає поєдинок між "Челсі" і "Астон Віллою".

Новорічний тур іспанської Прімери о 18:55 відкриється матчем між "Барселоною" і "Леванте". Завершить недільний вечір о 22:55 пряма трансляція з Валенсії, де команда Унаї Емері прийме каталонський "Еспаньол".

satBuffonДата: Середа, 05.01.2011, 00:57 | Повідомлення # 165
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Завтра ТК "Футбол" покаже центральний матч 22 туру англійської Прем'єр-ліги


У середу, 5 січня, телеканал "Футбол" запрошує глядачів
на центральний матч 22 туру англійської Прем'єр-ліги між "Арсеналом" і "Манчестер Сіті".
Початок прямої трансляції - о 21:55.

Майбутня гра повинна стати головним протистоянням туру, адже клуби, які ведуть боротьбу за чемпіонство, відділяють лише два очки. Матч особливо цікавий тим, що й "каноніри", й "городяни" демонструють вражаючі безпрограшні серії, забиваючи по два м'ячі в кожному поєдинку.

Лідери команд - Сеск Фабрегас і Карлос Тевес - готові порадувати вболівальників футболом найвищої якості. Для останнього матч проти столичного клубу - ще один чудовий шанс вийти в лідери бомбардирських перегонів.

Коментувати матч будуть Віктор Вацко і Вадим Євтушенко.

Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024