FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 05:55

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
DMishaДата: Четвер, 11.10.2012, 17:26 | Повідомлення # 46
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Що чекає в майбутньому братів Кличко: Хук, Хей і політика.....


Хук і Хей налаштовані на Кличка...

Фанатів братів Кличків після деякої нудьги знову можуть чекати цікаві бої за звання чемпіонів світу в суперважкій вазі: Володимир проти Марко Хука і Віталій проти Девіда Хея. Супротивники вже роблять гучні заяви.

Для Марко Хука бій проти чемпіона світу з боксу Володимира Кличка вже почався: «Я нарешті кинув йому виклик. У мене хороший захист, і я можу точно вдарити. Я міг би боксувати з Володимиром де завгодно, навіть на Місяці », – заявив 28-річний Хук журналу Bild.

У той же час британський екс-чемпіон Хей, який викликає на бій Віталія Кличка, старшого з двох братів, зробив гучну заяву в коментарі для Sport-Bild: «Віталій не повинен як привід використовувати переговори, щоб уникнути найбільшого боксерського поєдинку».

«Хук – цікавий тип, який добре продається»

Пропозиція від чемпіона світу в першій важкій вазі Марко Хука було почуто 36-річним Володимиром Кличком (чемпіоном світу за версією IBF, WBA і WBO). Менеджер Кличка Бернд Бенте сказав, що він дуже добре уявляє собі бій проти Марко. «Хук – цікавий тип, який добре продається», – заявив Бенте. Останнім часом з’явилося невдоволення, мовляв, брати вибирають слабких супротивників. Хук ж в лютому здійснив «вилазку» в суперважку вагу, хоч і програв за очками росіянину Олександру Повєткіну.

Крім того, Марко переконаний в привабливості мегапоедінка: «Цим боєм можна заповнити під зав’язку берлінський Олімпійський стадіон», – заявив він. Уроджений серб, який проживає в Берліні, спочатку повинен 3 листопада захистити в Вестфалії свій титул чемпіона світу у важкій вазі в поєдинку з екс-чемпіоном WBA Фірат Арсланом.

Проблеми з правами на трансляцію...

Бенте також дав ясно зрозуміти: бій може відбутися тільки при його трансляції телекомпаній RTL (у якої є договір з Кличком). У Хука ж договір, за яким його бої транслюються конкурентом – ARD. Початкові переговори між двома таборами ні до чого не привели.

Перед табором Кличко ще стоїть питання про продовження контракту з кельнської приватної телекомпанією RTL. Після бою 41-річного Віталія, чемпіона за версією WBC, з Мануелем Чарром (8 вересня в Москві), контракт закінчився. «Ми вважаємо, що питання з підписанням контракту владнається до 10 листопада, коли відбудеться бій Володимира з Маріушем Вахом», – заявив журналу Sport-Bild Бенте.

Поки ж Кличко повинні отримувати 2,5-3,5 мільйона євро за бій. Нова угода має включати аналогічні умови.

Битва за демократію чи проти Хея...

Тим часом Девід Хей сподівається, що через свої політичні амбіції Віталій Кличко не затримає дуель: чемпіон світу за версією WBC хоче 28 жовтня виставити свою кандидатуру на парламентські вибори від власної партії UDAR. Якщо ж йому вдасться увійти в український парламент, Кличко світить боротьба проти Хея за столом.

Бенте заявив: «Якщо Віталій після виборів займе політичний пост, на якому він зможе щось змінити, то, як я припускаю, його боксерська кар’єра закінчиться. Боротьба за демократію і проти корупції набагато важливіше поєдинку з Хеєм ».

Влітку 2011 року в Гамбурзі Хей програв Володимиру Кличку за очками свій титул чемпіона світу. У середині липня британець повідомив про своє повернення перемогою над Дереком Чісорою.

У минулому Віталій Кличко не раз заявляв, що заклятий ворог українця Хей ще попробує його кулаків.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 11.10.2012, 17:46
DMishaДата: Четвер, 11.10.2012, 17:45 | Повідомлення # 47
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Стала відома дата чергового бою Кличка-молодшого....



Український боксер-професіонал, чемпіон світу у важкій вазі Володимир Кличко вийде на ринг 10 листопада. Він буде захищати належні йому титули в бою проти польського боксера Маріуша Ваха.

Поєдинок відбудеться в Німеччині, на гамбурзькій арені О2 World Arena. На кону стоять пояса чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Міжнародної федерації боксу (IBF), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної боксерської організації (IBO).

Між тим, промоутер польського боксера не виключив, що його сторона відмовиться від підписання контракту на бій через його «кабальних» умов.

«Ми станемо рабами німецької фірми, так як в разі перемоги Ваху довелося б провести цілих три наступних бої на умовах Кличка, а у нас є й інші можливості», – заявив Маріуш Колодзей.

За його словами, можливий поєдинок буде з тим, хто обіймають другий рядок рейтингу, WBC канадцем Бермейном Стіверном.

При цьому польський промоутер висловив впевненість у тому, що його підопічний так чи іаче зустрінеться з Кличком: «Якщо сторона Кличка не погодиться на наші умови, то ми організуємо поєдинок або зі Стіверном, або ж у грудні з Реєм Остіном, а до Кличка ми так чи інакше доберемося ».

Володимир Кличко провів на професійному рингу 61 бій. У 58 поєдинках він здобув перемогу (51 нокаутом) і зазнав три поразки (всі достроково).

На рахунку Маріуша Ваха – 27 професійних боїв. У 15 з них він виграв нокаутом і не зазнав жодної поразки.

У випадку, якщо бій все-таки відбудеться, Вах стане першим суперником Кличка, що перевищує його в зрості: зріст українця становить 198 см, а поляк вище його на 10 см.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 11.10.2012, 17:52 | Повідомлення # 48
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Кличко хоче завершити кар’єру в Ріо-де-Жанейро....



Володимир Кличко, абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі, зізнався, що хотів би завершити боксерську кар’єру в 2016 році.

Саме через чотири роки відбудуться Олімпійські Ігри в Бразилії, в яких Кличко-молодший хотів би взяти участь, щоб завоювати “золото”. Це для нього остання мета перед відходом з боксу.

Наш чемпіон заявив про це, під час зустрічі зі студентами Ужгородського Національного Університету. Він зазначив, що в олімпійському турнірі з боксу зможуть взяти участь не тільки любителі, а й професіонали.

Нагадаємо, що Володя і раніше повідомляв про намір виступити на Олімпіаді-2016. За його словами, ще нікому не вдавалося завоювати другу золоту медаль Олімпіади з різницею у двадцять років.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 11.10.2012, 18:06 | Повідомлення # 49
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У наступному році Володимир Кличко може зустрітися на ринзі з Олександром Повєткіним....

Новини спорту. 14 вересня. У 2013 році світ має побачити боксерський поєдинок між росіянином Олександром Повєткіним і українцем Володимиром Кличком.


Наступним суперником Повєткіна хотілося б бачити українця, - Майєр...

Про це заявив Кріс Майер, керуючий справами промоутерської компанії чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) в суперважкій вазі 33-річного росіянина.

"Світовий бокс знаходиться в очікуванні головного бою, який може стати одним з найцікавіших в сучасній історії цього виду спорту, - сказав Майєр. - Сподіваюся, що ця зустріч неодмінно відбудеться вже в майбутньому році. Зараз нам необхідно дочекатися підсумку бою Повєткін - Хасім Рахман. Не сумніваюся, що Олександр переможе, він дуже сильний боксер і наступним суперником хотілося б бачити саме українця".

На питання про те, що періодично лунають закиди на адресу менеджерів Повєткіна, які уникають зустрічі з Кличком, промоутер відповів, що "це просто пропаганда їх команди, не більше того".

"Один раз була об'єктивна причина, коли Олександр отримав травму. Але це абсолютно нормальна ситуація. Той же Рахман не зміг з першого разу вийти на ринг проти Повєткіна, і ми просто перенесли дату. Тому говорити про наше небажання бою з Кличком некоректно. Цей поєдинок хочуть побачити абсолютно всі", - сказав на закінчення Майєр.

Повєткін зустрінеться з 39-річним американцем 29 вересня в німецькому Гамбурзі. Кличко проведе свій бій у цьому ж місті 10 листопада, суперником буде поляк Маріуш Вах.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 11.10.2012, 18:06
DMishaДата: Четвер, 11.10.2012, 18:11 | Повідомлення # 50
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У тренера Володимира Кличка виявили рак....



Тренер абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка американець Еммануель Стюард проходить курс лікування від раку.

Не так давно 68-річний фахівець переніс операцію, а найближчим часом його чекає курс хіміотерапії.

Вказується, що Стюард за станом здоров’я не буде присутній на поєдинку свого підопічного – 34-річного канадського боксера другої середньої ваги Адоніса Стівенсона, який 12 жовтня відразу з американцем Доном Джорджем.

Нагадаємо, що 1 жовтня стартує тренувальний табір у Кличка-молодшого, який буде готуватися до бою з поляком Маріушем Вахом.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 11.10.2012, 18:26 | Повідомлення # 51
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Володимир Кличко не зможе взяти участі в Олімпіаді......


Володимир Кличко...

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF Володимир Кличко (58-3-0, 51 КО) не зможе брати участь в Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Нагадаємо, переможець ОІ-1996 Володимир мав намір спробувати завоювати золоту олімпійську медаль через 20 років після завоювання першої.

Президент Німецької федерації боксу Юрген Кіас заявив, що «в Олімпійських іграх зможуть взяти участь спортсмени, вік яких не досяг 40 років» і їх послужний список боїв на професійному рингу може налічувати «максимум 15 боїв». Володимир Кличко провів вже 61 бій і за 4 місяці до початку ОІ-2016 йому виповниться 40 років, повідомляє allboxing.ru.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 11.10.2012, 23:07
DMishaДата: П`ятниця, 12.10.2012, 15:21 | Повідомлення # 52
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Володимир Кличко приступив до останніх тренувань перед боєм з Маріушем Вахом....



КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA / IBF / WBO / IBO і журналу "The Ring" Володимир Кличко приступає до завершального етапу підготовки в тренувальному таборі в Гоїнгу, Австрія. Володимир готується до захисту своїх титулів у бою з Маріушем Вахом (Польща / WBC # 4) на арені O2 World Hamburg (Німеччина) 10 листопада, повідомили УНН у прес-службі братів Кличко.

Володимир Кличко зазначив: "Я радий повернутися в тренувальний табір в Австрії після декількох тижнів підготовки в Києві. Я дуже мотивований і буду готуватися, щоб підійти в найкращій формі до 10 листопада".

Нагадаємо, молодший з братів Кличко - Володимир - зустрінеться на ринзі з поляком Маріушем "Вікінгом" Вахом.Спортсменові 32 роки, він не має поразок на професійному ринзі і з ростом 202 см є першим соперником в кар’єрі Кличко, який вище українського чемпіона.

Для 36-річного Володимира Кличко це буде вже третій бій в 2012 р. після того, як в березні він переміг нокаутом в четвертому раунді Жан-Марка Мормека в Дюссельдорфі, Німеччина та в липні переміг нокаутом в шостому раунді Тоні Томпсона в Берні, Швейцарія. На професійному ринзі олімпійський чемпіон 1996 р. одержав 58 перемог (51 нокаутом) і лише 3 поразки. Це буде 22 чемпіонський захист Кличко.

Бій транслюватиметься в прямому ефірі ексклюзивно на телеканалі RTL в Німеччині і на телеканалі "Інтер" в Україні.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 13.10.2012, 14:33 | Повідомлення # 53
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Тайсон: Брати Клички змінили бокс, я захоплююся ними.....


Майк Тайсон захоплюється Кличками....
..
Легендарний американський боксер Майк Тайсон в інтерв'ю телеканалу Sky сказав, що захоплюється братами Кличками, і що його зовсім не дивує те, що вони домінують у надважкій вазі.

"Вони й повинні домінувати, - наводить слова Залізного Майка boxingnews.com.ua, - Вони вдосконалили свою майстерність і навчилися долати труднощі. Люди хочуть бачити видовищних бійців, які лаються та нокаутують своїх суперників. Люди хочуть бачити варварство і кров. Але мені подобається те, що роблять брати Клички. Одних вони б'ють, інших надихають. Клички - ерудити. Вони показали, що не обов'язково бути дурнем, щоб бути боксером. Чи міг би я перемогти їх в свої найкращі роки? Мені хотілося б так думати, моє его змушує мене так думати! Але цих хлопців важко було б побити бійцям з будь-якої ери. Вони змінили обличчя боксу".

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 14.10.2012, 10:20 | Повідомлення # 54
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Доля Майка Тайсона вирішена...

Букмекеры принимают ставки на актерское амплуа Майка Тайсона....



Букмекерская контора PaddyPower принимает ставки на роль, которую доверят Майку Тайсону в мюзиклах Бродвея или Вест-Энда.

Поводом к открытию котировок стало заявление боксера о том, что он планирует «петь и танцевать» в мюзиклах.

По мнению букмекеров, бывшему чемпиону мира в супертяжелом весе вполне можно доверить роли грабителя Билла Сайкса в «Оливере Твисте» или Шрэка в одноименном мюзикле. Ставки на эти роли принимают с коэффициентами 15 и 21, соответственно.

Также букмекеры видят Тайсона в образах Призрака оперы (41), каторжника Жана Вальжана в «Отверженных», главного героя мюзикла «Суини Тодд, демон-парикмахер с Флит-стрит» и доктора Франка эн Фертера из «Шоу ужасов Рокки Хоррора» (по 67).

На то, что боксер исполнит роль Билли Эллиота - 11-летнего мальчика, который стремится стать профессиональным балетным танцором (мюзикл «Билли Эллиот»), контора принимает ставки с коэффициентом 201 к 1.

Напомним, Майк Тайсон уже участвовал в нескольких телевизионных постановках и снимался в художественных фильмах. Так, в прошлом году он выступил вместе с женой Лакией Спайсер в танцевальном шоу аргентинского танго. А в этом году принял участие в театральной постановке на Бродвее по сценарию фильма «Майк Тайсон: Абсолютная правда».

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 15.10.2012, 12:12 | Повідомлення # 55
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Ще один кандидат-критик для Кличків ....



Непереможний сирійській супертяж Мануель Чарр (20-0, 11 КО) приєднався до когорти боксерів, які критикують братів Кличків.

"Що взагалі роблять ці Клички? Вони боксують тільки проти важкоатлетів, а це справжній сором. Ганьба Володимиру за бій з Мормеком! Слава Богу, я хочу битися тільки з кращими і тому моя перша мета - Віталій. А після перемоги над ним я відберу всі титули і у Володимира. Мене просто нудить від рівня їхніх суперників. Віталій, я готовий до бою", - цитує слова Чарра vringe.com.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 25.10.2012, 20:09 | Повідомлення # 56
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Помер тренер Володимира Кличка....



Емануель Стюард не зміг побороти рак...

Наставник Володимира Кличка Еммануель Стюард помер сьогодні. Це стало відомо з твіттера Джонатона Бенкса, який на своїй сторінці повідомив про кончину наставника.

«Він пішов, але ніколи не буде забутий. Ти провів хороший бій, і закінчив свій шлях. Зі сльозами на очах я кажу: Спочивай з миром, Емануель Стюард , - написав Бенкс.

Останнім часом легендарний тренер не брав участь у тренуваннях Володимира Кличка у зв'язку з діагностованим у нього раком. Нагадаємо, що до поєдинку з Вахом українського спортсмена готує саме Бенкс.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 25.10.2012, 20:10
DMishaДата: Понеділок, 29.10.2012, 19:13 | Повідомлення # 57
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Спаринг-партнер Кличка: Володимир відправить Ваха у глибокий нокаут......


Володимир Кличко і Річард Тауерс.

Спаринг-партнер Володимира Кличка (58-3-0, 51 КО) Річард Тауерс (14-0-0, 11 КО) в інтерв’ю Ringpolska.pl дав свій прогноз на бій Володимира з поляком Маріушем Вахом.

- Як тобі в Австрії?

- Все відмінно. Це як мрія, яка стала реальністю – спаринги з найкращим супертяжем світу! Брати Клички досягти всього, що тільки можна уявити, і навіть більшого. Вони знаходяться на самісінькій вершині “харчового ланцюжка”. Мені показують різні тактичні ходи Шугар Хілл та Джеймс Алі Башир. Я намагаюся скористатися кожною можливістю навчитися, і розумію, що я ще дуже маленька рибина у дуже великому ставку. Я дуже вдячний за можливість бути тут. Я насолоджуюсь кожною секундою перебування в цьому таборі.

- В тебе немає особливих відмітин на обличчі. Чи значить це, що тобі вдається добре боксувати у спарингах?

- О, так. Але дуже важко уникати ударів цього хлопця – він такий швидкий, такий гострий. Він думаючий боксер, добре вміє скорочувати дистанцію. Я навіть не думаю, що він показує все, що вміє, тому що в такому випадку я б тут з вами не говорив. Я ж, зі своєї сторони, учуся. І це все, що мені зараз потрібно. Я реаліст – я прекрасно розумію, що не можу дозволити собі в спарингах багато речей, тому що мене спіймають на контрудар. Але в довгостроковій перспективі ці спаринги дадуть мені дуже багато.

- Ти щось знаєш про Маріуша Ваха? Який твій прогноз на його бій з Володимиром Кличком?

Так, я бачив кілька його боїв. На мою думку, Вах намагається стрибнути вище голови. А з боку Володимира немає ніякої недооцінки Ваха – він тренується настільки ж сильно, як і перед будь-яким іншим боєм. Мій прогноз – Вах вийде битися. Він буде добре готовий, але я не думаю, що він усвідомлює всю серйозність ситуації. Думаю, це буде навіть не звичайна зупинка бою, а глибокий нокаут. Тому не кліпайте, бо пропустите найцікавіше.

- Маючи досвід спарингів з Володимиром Кличком, як думаєш, чому його так важко перемогти?

- Я бачив його бої, бачив його тренування по телевізору. Він мій кумир. Раніше він був для мене якоюсь міфічною істотою, а зараз я в його таборі! Тренуватися разом з ним, обмінюватися з ним ударами – це все одно, що грати в шахи з гросмейстером. І на його фоні я розумію, що я звичайна смертна людина. Але я стараюся! Цей хлопець настільки хороший, настільки гострий – якщо він завдасть десять ударів, то дев’ять з них влучать в ціль. І з ним постійно треба бути насторожі, постійно бути на межі своїх можливостей. Як тільки ти хоч трохи розслабишся – БУМ! – і ти вже в нокауті. Я намагаюся спостерігати за його роботою, слухати його і вчитися у нього, наскільки це можливо. Я дуже вдячний за можливість бути тут, і ви побачите, наскільки сильний цей хлопець, в ніч бою. Запам’ятайте мої слова.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Понеділок, 29.10.2012, 19:14
DMishaДата: Вівторок, 30.10.2012, 10:59 | Повідомлення # 58
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Клички іще щонайменше п'ять разів вийдуть на ринг...



Віталій та Володимир Клички домовилися з телеканалом RTL про трансляцію ще п'ятьох поєдинків.

Українські чемпіони Віталій та Володимир Клички підписали новий контракт з телеканалом RTL. Угода розрахована на п'ять боїв.

Як повідомляє німецьке видання Bild, гарантований гонорар від RTL складе по 3 мільйони євро за кожен бій. Таким чином, брати зможу заробити 15 мільйонів євро.

Крім того, зазначається, що для телеканалу не має значення, який саме з братів виходить на ринг.

Нагадаємо, що Володимир проведе найближчий бій 10 листопада у Гамбургу проти поляка Маріуша Ваха. А Віталій поки що не визначився з майбутнім поєдинком.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 03.11.2012, 13:27 | Повідомлення # 59
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Хілл: Кличко нокаутує Ваха навіть без Стюарда...



Джаван "Шугар" Хілл, тренер Джонатана Бенкса, який зараз готує Володимира Кличка (58-3-0, 51 КО) до протистояння з Маріушем Вахом (27-0-0, 15 КО) впевнений, що український супертяж нокаутує свого суперника. І цьому навіть не завадить той факт, що у кутку Володимира вже ніколи не буде Еммануеля Стюарда.

"Володимир Кличко - це один з найкращих супертяжів за всю історію королівської ваги. Він дуже швидкий на ногах, має хороший баланс тіла і координацію, і є надзвичайно точним. Люди кажуть, що у нього слабке підборіддя... Але як про це можна судити, якщо він в останніх боях взагалі не пропускав сильних ударів.

Прогнозує, що Володимир нокаутує Ваха у красивому стилі навіть без Еммануеля Стюарда в кутку. Хоча він, без сумніву, використовуватиме знання, які отримав за вісім років від Менні", - цитує Хілл ringpolska.pl.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 08.11.2012, 20:31 | Повідомлення # 60
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Володимир Кличко назвав ім'я свого нового тренера.....

Абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі Володимир Кличко продовжить тренуватися у Джонатана Бенкса.


Бенкс продовжить тренувати Кличка і після бою Володимира з Вахом ..

"Усім було цікаво, хто буде моїм новим тренером. Я від самого початку знав, що це повинен бути Джонатан Бенкс. Ця людина багато чому навчився в Емануеля Стюарда.

Із Джонатаном я вперше зустрівся у той самий день, коли зустрів Стюарда. Це було дев'ять років тому. І Джонатан багато чому навчився у легендарному залі Kronk Gym та в Емануеля Стюарда.

Усьому, що він дізнався про бокс, його навчив Стюард. Звісно ж Бенкс - це не Стюард, але кожен повинен працювати по-своєму", заявив Володимир Кличко.

Нагадаємо, що недавно пішов з життя легендарний тренер Емануель Стюарт, який працював із Володимиром протягом останніх восьми років.

Бій Володимир Кличко - Маріуш Вах відбудеться 10 листопада у Гамбурзі, Німеччина.

Поєдинок Володимир Кличко - Маріуш Вах відбудеться вже найближчої суботи. Онлайн-трансляцію поєдинку Кличко - Вах очікуйте на сайті СПОРТ bigmir)net.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 08.11.2012, 20:32
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024