FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 22:41

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
DMishaДата: Неділя, 11.11.2012, 12:15 | Повідомлення # 61
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Володимир Кличко за очками переміг непереможного Ваха....



Абсолютний чемпіон світу 36-річний Володимир Кличко у важкому бою захистив чемпіонські титули за версіями IBF, IBO, WBA і WBO, здолавши польського гіганта Маріуша Ваха.

Володимир впродовж всього поєдинку домінував на рингу і активно йшов в атаку, проводячи цілі серії важких ударів, але нокаутувати польського спортсмена так і не вдалося.

Вах продемонстрував просто неймовірну стійкість справжнього боксера. Пропустивши величезну кількість ударів, поляк не тільки не звалився з ніг, а ще й зміг зберегти інтригу всі дванадцять раундів.

Польський супертяж став дев'ятим боксером, який зміг вистояти проти Володимира Кличка всі 12 раундів.

Для Маріуша Ваха ця поразка стала першою в його професійній кар'єрі.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Вівторок, 13.11.2012, 20:33 | Повідомлення # 62
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Маріуш Вах: у боксі поки нема нікого краще за Володимира Кличка.....



КИЇВ. 13 листопада. УНН. Польський боксер-суперважковаговик Маріуш Вах вважає, що йому бракувало швидкості в суботньому поєдинку з Володимиром Кличком, крім того, він постійно боявся, щоб із "польського" кутка не вилетів викинутий тренером рушник. Про це повідомляє УНН з посиланням на видання Przeglad Sportowy.

"Щоб бути чемпіоном, треба мати не лише характер, а й постійно вести інтенсивні атаки. Тоді можна думати про виграш титулів. У бою з Кличком мені бракувало швидкості... Я отримав багато важких ударів, але такого, щоб перед очима згасло світло, не було. Боявся лише, щоб із мого кутка не вилетів білий рушник. Перемагати добре, але іноді доводиться і програвати кращому боксерові. Працюватиму над тим, що в мене не виходить", - сказав Маріуш Вах.

За його словами, поки що немає нікого краще за Володимира Кличка. "Він залишився чемпіоном, кращим у світі, а я протримався всі 12 раундів. Але це не привід хвалитися, а лише корисний досвід", - резюмував польський боксер.

Нагадаємо, 10 листопада в Гамбурзі Володимир Кличко відстояв титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), перемігши в 12-раундовому поєдинку суперважкій ваговій категорії у польського боксера Ваха. Кличко переміг одностайністю суддів за очками - 120:107, 120:107, 119:109.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Вівторок, 13.11.2012, 20:34
DMishaДата: Неділя, 18.11.2012, 23:07 | Повідомлення # 63
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Тренер Кличка нокаутував досі непереможного суперника і завоював пояс Ваха....



Джонатон Бенкс завдав першої поразки Сету Мітчелу і став володарем пояса інтернаціонального чемпіона WBC.

Новий тренер абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Володимира Кличка, американець Джонатон Бенкс нокаутував свого співвітчизника Сета Мітчелла.

Таким чином, Бенкс створив сенсацію. Адже саме Мітчелл вважався фаворитом бою, у якого до цього не було жодної поразки - 25:0. розповідає ТСН.

У першому раунді Сет дуже агресивно пішов проти свого суперника, показавши, хто у ринзі господар.

Однак вже у другому раунді Джонатон неймовірно здивував публіку і самого Мітчелла, тричі відправивши його у нокдаун. У підсумку, рефері довелося зупинити бій, присудивши Бенксу перемогу технічним нокаутом.

Таким чином тренер Володимира став володарем вакантного пояса інтернаціонального чемпіона за версією WBC, який донедавна належав поляку Маріушу Ваху.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 08.12.2012, 13:19 | Повідомлення # 64
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Кличко Бенксу: Що ж ти, хлопче, наробив?


Володимир Кличко..

Майже абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі Володимир Кличко (59-3-0, 51 КО) з гумором відреагував на те,що його тренер Джонатан Бенкс (29-1-1, 19 КО) нокаутував проспекта дивізіону Сета Мітчелла (25-1-1, 19 КО).

"Я сказав Джонатону: "Що ж ти наробив? Сет Мітчелл був новою американською надією, а мені якраз потрібні претенденти з Америки. Джонатоне, що ж ти наробив?" (посміхається). Насправді я дуже щасливий, що Джонатон Бенкс виграв бій - значно краще, коли в твоєму куті працює переможець, а не лузер. Тому я дійсно щасливий за Джонатона. (звертаючись до Сета Мітчелла) Вибач, Сете, але це бокс. Поразка - це хороший досвід, я сам через це пройшов. Якщо ти не здасися, ти зможеш повернутися", цитує Кличка boxingnews.com.ua.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Середа, 12.12.2012, 03:18 | Повідомлення # 65
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Брати Клички рекламуватимуть безалкогольне пиво.....



Чемпіони світу у важкій вазі Віталій (WBC) і Володимир Кличко (IBF, IBO і WBO) почали співпрацю з німецьким виробником пива Warsteiner.

Боксери будуть рекламувати безалкогольний варіант продукту. Відзначимо, що брати Клички активно беруть участь в різних рекламних компаніях. Нещодавно, українці знялися в ролику мережі німецьких фітнес-клубів, з'явившись в образі товстунів.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 17.12.2012, 18:17 | Повідомлення # 66
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Непереможний британець Тайсон не хоче битися з Віталієм і видає бажане за дійсне.



Тайсон є офіційним претендентом на бій з Кличком-старшим.
Непереможний британський боксер Тайсон Ф'юрі заявив, що Віталій Кличко вже повісив рукавички на цвях, хоча він ще не оголошував про це офіційно.

"Все йде до того, що я стану офіційним претендентом на титул WBC, який розіграють між собою Стіверн і Арреола. Віталій Кличко завершив кар'єру, і тепер його пояс перейде до переможця бою Стіверн - Арреола, і з одним з них я і зустрінуся ", - заявив Ф'юрі.

Цілком можливо, що британець не хоче битися з Віталієм і видає бажане за дійсне. Адже Тайсон є офіційним претендентом на бій з Віталієм.

Звичайно, ймовірність того, що бій з Мануелем Чарр був останнім у спортивній кар'єрі Кличка-старшого, досить висока. Але сам Віталій неодноразово заявляв, що своє рішення про завершення кар'єри він оголосить особисто на прес-конференції в Києві.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Середа, 19.12.2012, 23:02 | Повідомлення # 67
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"Повєткін готовий побити Кличка"



Російський боєць змішаного стилю Сергій Харитонов прокоментував потенційний поєдинок українця Володимира Кличка (59-3, 50 KO) і регулярного чемпіона WBA в суперважкій вазі росіянина Олександра Повєткіна (25-0 -0, 17 КО).

"Олександр тренується з величезним бажанням, він хоче боксувати з Володимиром Кличком, давно до цього йшов. Думаю, у Олександра є всі якості і дані для того, щоб перемогти Володимира. Він і морально, і фізично готовий до бою з Кличком. Нас чекає красивий видовищний поєдинок. Хто підійде до бою фаворитом - покаже час, хоча всі вважають фаворитом Володимира. Але в Олександра серйозна мотивація, він прагне стати абсолютним чемпіоном світу з боксу, тому зробить все для того, щоб перемогти. Ну а ринг вже все покаже. Я вірю, що Олександр може перемогти Володимира. Буде і настрій, і фізична підготовка, і нормальна тренувальна база. Треба налаштуватися, вийти і зробити свою справу. Перш за все, стоїть завдання підготуватися до джеба Кличка - це найстрашніша зброя у Володимира. Джеб передньою рукою. Дуже незручно працює Володимир, робить це професійно. Олександру бажано готуватися зі спаринг-партнерами вище себе зростом з довгими руками. Готується він дуже серйозно. Треба постаратися нав'язати Володимиру бій на середній дистанції. Володимир же постарається тримати Олександра на відстані. Не думаю, що різниця у віці позначиться на користь Олександра, адже Володимиру не стільки ж років, скільки його брату Віталію. До 40 років боксери цілком готові працювати", - цитує Харитонова "Р-Спорт".

Поєдинок між майже абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі Володимиром Кличком (59-3-0, 51 КО) та "регулярним" чемпіоном WBA Олександром Повєткіним (25-0-0, 17 КО) повинен відбутися до 26 лютого. На цьому наполягає сама організація WBA.

Сторони повинні домовитися до 17 січня. В разі ж якщо цього не відбудеться, то WBA оголосить конкурс заявок. Нагадаємо, що раніше команда Кличка казала, що не має наміру битися з Повєткіним до літа наступного року, в той час як менеджери Повєткіна наполягали на тому ж терміну бою, що й WBA.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 19.12.2012, 23:03
DMishaДата: Четвер, 27.12.2012, 20:47 | Повідомлення # 68
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Віталій Кличко: "Бій Володимира з Повєткіним повинен відбутися в Україні або в Росії"



Бій Володимира Кличка з росіянином Алєксандром Повєткіним повинен відбутися або в Україні, або в Росії.

Про це заявив Віталій Кличко.

"Наступний поєдинок Володимира буде цікавим. На сьогоднішній день склалася дуже цікава ситуація: з одного боку Володимир - чемпіон світу (за версією WBA), а з іншого - виявляється, є ще один чемпіон (за цією ж версією) - Алєксандр Повєткін", - сказав він.

"Природно, для любителів боксу було б цікаво подивитися цей поєдинок і впевнений, що цей поєдинок повинен відбутися десь або в Росії, або в Україні. Нецікаво, якщо українець і росіянин будуть боксувати у США чи Німеччині", - цитує Кличка-старшого СПОРТ bigmir)net.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 17.01.2013, 14:52 | Повідомлення # 69
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Прайс: поб'ю Томпсона і візьмусь за Кличків......



Британський супертяж Девід Прайс розповів, що в разі перемоги над американцем Тоні Томпсоном хоче зустрітися з одним із братів Кличків.

"Після того як у мене позаду будуть вже два поєдинки з Томпсоном, єдиними, з ким я ще не бився, залишаться володарі поясів чемпіона світу. Без сумнівів, я буду битися за чемпіонський титул в одному з п'яти наступних боїв. Я довів, що вже перевершив національний рівень, і в мене є база, щоб перейти на світовий рівень. Битися з людиною, яка п'ять місяців тому бився за титул чемпіона світу - великий крок вперед. Тепер мені треба буде довести, що я ставлюся до цього рівня. В даний час я розташований на дев'ятому місці в рейтингу WBC, але перемога може підняти мене вище. Якщо я зможу побити його з великою перевагою, ніж Кличко, це буде сигналом", - цитує Прайса BoxingScene.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 17.01.2013, 14:53
slavasamДата: Четвер, 28.03.2013, 12:09 | Повідомлення # 70
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Володимир Кличко заручився




Український боксер незабаром відіграє власне весілля

Як повідомляє британський таблоїд The Sun, український боксер Володимир Кличко зробив пропозицію своїй дівчині Хайден Панеттьєрі і незабаром пара відіграє власне весілля.

Пара почала зустрічатися в березні 2009 року, але в 2011 році їх відносини припинилися. Після цього Хайден встигла побудувати відносини з одним з гравців НФЛ Скотті МакНайтом, але вони тривали недовго.

У лютому 2013 Володимир і Хайден зрозуміли, що не можуть жити друг без друга і відновили свої стосунки. Як повідомляє британська преса, пара навіть призначила дату весілля, яка відбудеться найближчим влітку.


джерело
DMishaДата: Понеділок, 05.08.2013, 22:46 | Повідомлення # 71
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Володимир Кличко побив рекорд легендарного Ларрі Холмса....



Учора виповнилося 7 років, 3 місяці і 13 днів з моменту завоювання українцем Володимиром Кличко (60-3, 52 КО) титулу чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі. І саме вчора Володимир Кличко вийшов на друге місце за тривалістю утримання титулу чемпіона світу в суперважкій вазі, обійшовши на один день легендарного американця Ларрі Холмса (69-6, 44 КО).

Тепер попереду українця за тривалістю утримання титулу залишився тільки інший легендарний боксер - Джо Луїс (66-3, 52 КО), який утримував чемпіонський титул в суперважкій вазі 11 років, 8 місяців і 8 днів, що, до речі, є абсолютним рекордом для боксерів всіх вагових категорій.

Зазначимо, що повідомлення про подолання цього рекорду помилково з'явилося на офіційному сайті братів Кличків ще в липні - на місяць раніше реальної дати подолання рекорду - і було розтиражовано багатьма сайтами.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Понеділок, 05.08.2013, 22:56
slavasamДата: Вівторок, 06.08.2013, 17:31 | Повідомлення # 72
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Легендарний боксер Леннокс Льюїс приїде в Україну

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Леннокс Льюїс збирається відвідати Донецьк

Як повідомили "Сегодня" в промоутерської компанії, 24 серпня на стадіоні "Донбас Арена" відбудеться боксерський турнір.

"Днями було досягнуто угоду про приїзд в якості почесного гостя абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Леннокса Льюїса. Боксер знайшов кілька днів у своєму щільному графіку і люб'язно погодився прилетіти в Донецьк", - заявили промоутери турніру.

Нагадаємо, що в 2003 році Леннокс Льюїс провів поєдинок проти Віталія Кличка, який у підсумку став останнім у кар'єрі британця. Українець вів за очками в записках всіх суддів, але лікар, який обслуговує зустріч, заборонив Віталію виходити на сьомий раунд через розсічення над оком.
джерело
slavasamДата: Неділя, 22.09.2013, 12:24 | Повідомлення # 73
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В'ячеслав Узєлков нокаутував Аттілу Палко



В'ячеслав Узєлков

Український напівважковаговик В'ячеслав Узєлков (29-3, 18 КО), який займає десяте місце в рейтингу WBO, вдало повернувся на ринг після поразки одноголосним рішенням суддів від француза Дуду Нгумбу, нокаутувавши в першому раунді боксера з Угорщини Аттілу Палко (16-8, 13 КО).

Бій Вузликів - Палко пройшов в андеркарті поєдинку іншого українського боксера Макса Бурсака проти британця Ніка Блеквелла, який, нагадаємо, завершився перемогою Бурсака одноголосним рішенням суддів.
джерело
slavasamДата: Неділя, 22.09.2013, 13:19 | Повідомлення # 74
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Макс Бурсак переміг Ніка Блеквелла, піднявшись з нокдауну




Макс Бурсак

Чемпіон Європи та інтерконтинентальний чемпіон за версією WBA у середній вазі українець Макс Бурсак (28-1-1, 12 КО) здобув перемогу в дуже непростому поєдинку з британцем Ніком Блеквеллом (13-3, 6 КО).

Бурсак непогано провів перші три раунди, але в четвертому раунді побував у нокдауні після удару Блеквелла правою на праву. Нокдаун був важким, і у Блеквелла залишалося більше хвилини на те, щоб закінчити бій достроково, але Макс не дав йому цього зробити, протримавшись до гонгу.
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Неділя, 22.09.2013, 13:20
RATVODДата: Неділя, 06.10.2013, 10:53 | Повідомлення # 75
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Володимир Кличко за очками переміг Повєткіна



У Москві завершився бій чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBOВолодимира Кличка проти "регулярного" чемпіона WBA, росіянина Олександра Повєткіна. Поєдинок завершився перемогою українця за очками одноголосним рішенням суддів.

У перших двох раундах Повєткін активно йшов вперед і тримав українця в напрузі. Але починаючи з третього втомився, виклопотав кілька джебів і зменшив темп. Кличко ж включив на повну свій джеб, а при першій можливості і клінч, не даючи претендентові шансів на вдалу атаку.

З середини бою Повєткін став регулярно опинятися на настилі рингу: у половині випадків після ударів Володимира, в іншій половині - після поштовхів. За один з них з українця навіть зняли очко.

В останніх раундах Повєткін насилу стояв на ногах, але продовжував атакувати і заслужив на підтримку глядачів. Бій тривав усі 12 раундів і за очками переміг Володимир Кличко.





Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024