FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 11:08

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
RATVODДата: Вівторок, 12.05.2009, 20:27 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Конкурси. Фестивалі. Телешоу.



RATVODДата: П`ятниця, 23.12.2011, 00:04 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
« Майстер-шеф » завершився

з вищою за середню часткою




Фінал кулінарного шоу «Майстер-шеф» на телеканалі СТБ взяв рейтинг 5,44%, частку 15,84% за вибіркою «Вся Україна», аудиторія 18-54
(тут і далі наведено попередні дані overnight компанії GfK Ukraine).

За вибіркою «50 тис.+» рейтинг становить 5,18%, частка - 15,65%
.


Ці показники перевищили середні каналу та проекту. У середньому основні випуски кулінарного талант-шоу мали частку 10,96% за «Всією Україною» та 11,63% за «50 тис.+».

У шоу перемогла бухгалтер однієї з шахт Донбасу Світлана Шептуха.

Нагадаємо, проект розпочався 31 серпня і виходив щосереди о 20.10.

СТБ оголосив про кастинги на другий сезон кулінарного талант-шоу «Майстер-шеф».

Як писала «Телекритика», у талант-шоу «Майстер-шеф» 20 учасників протягом кількох тижнів змагаються за звання найкращого кухаря України, 500 тис. грн та навчання у кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu. У першому сезоні суддями кулінарного шоу стали шеф-кухар Ектор Хіменес Браво, ресторатор Микола Тищенко та актриса і ведуча Анфіса Чехова.

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

22-12-2011
«Телекритика»


DMishaДата: П`ятниця, 25.05.2012, 21:07 | Повідомлення # 17
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Співачка Гайтана вивела Україну

у фінал «Євробачення-2012»




У ніч на 25 травня на сцені Baku Crystal Hall в Баку відбувся другий півфінал пісенного конкурсу «Євробачення-2012». За його підсумками українська співачка Гайтана з піснею Be my guest зуміла пробитися у фінал самого авторитетного європейського музичного форуму.

Крім Україні, у фінал вийшли учасники від ще дев'яти країн: Македонії, Швеції, Литви, Боснії і Герцеговини, Норвегії, Сербії, Естонії, Мальти та Туреччини.

Нагадаємо, за підсумками першого півфіналу у фінал «Євробачення-2012» вийшли представники Албанії, Угорщини, Греції, Данії, Ірландії, Ісландії, Кіпру, Молдови, Росії та Румунії.

Також у фіналі виступлять учасники від країн «Великої п'ятірки» - Великобританії, Франції, Німеччини, Італії та Іспанії. Гарантував собі виступ в фіналі і Азербайджан, який переміг на конкурсі минулого року.

Фінал «Євробачення-2012» відбудеться в найближчу суботу, 26 травня.

Джерело


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 25.05.2012, 21:15
DMishaДата: Субота, 26.05.2012, 21:45 | Повідомлення # 18
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Сьогодні в Баку відбудеться

фінал Євробачення-2012....


У столиці Азербайджану сьогодні відбудеться фінал пісенного конкурсу Євробачення-2012.

У ньому візьмуть участь виконавці з 26 країн – України, Великобританії, Угорщини, Албанії, Литви, Боснії і Герцеговини, Росії, Ісландії, Кіпру, Франції, Італії, Естонії, Норвегії, Азербайджану, Румунії, Данії, Греції, Швеції, Туреччини, Іспанії, Німеччини, Мальти, Македонії, Ірландії, Сербії та Молдови, інформує Корреспондент.

Українська співачка Гайтана виступить з піснею Be My Guest.

Як повідомляється, відкриє шоу всесвітньо відомий співак, володар чотирьох найпрестижніших у США музичних премій Греммі Енгельберт Хампердінк, який представляє на цьогорічному конкурсі Великобританію. Як представник країни, яка є одним із засновників Євробачення, Хампердінг пройшов у фінал, минаючи півфінальний відбір. "Музичні критики оцінюють шанси кумира 60-70-х на перемогу в конкурсі достатньо високо", - повідомляє Вести.ru.

Також без попереднього відбору пройшли в фінал ще чотири виконавці: Анггун з піснею You and I (Ти і я) від Франції, Ніна Зіллі з піснею Out of Love (Поза коханням) від Італії, Пастора Солер з піснею Stay with Me (Залишись зі мною) від Іспанії, Роман Лоб з піснею Standing Still (Нерухомо) від Німеччини. У фінал автоматично пройшла і співачка Сабіна Бабаєва з Азербайджану, як представниця країни-господині конкурсу.

"Фінал Євробачення-2012 відбудеться в ніч з суботи на неділю в Baku Crystal Hall, що вміщає 23 тисячі глядачів. Квитки на шоу давно розпродані. Ще 16 тисяч глядачів зможуть подивитися головне пісенне змагання Європи на великих моніторах, встановлених в різних місцях столиці Азербайджану. В прямому ефірі фінал конкурсу транслюватиметься в 46 країнах, чисельність аудиторії оцінюється приблизно в 150 мільйонів телеглядачів", - повідомляє Вести.ru.
Гайтана вийшла у фінал Євробачення-2012

Нагадаємо, раніше мавпа мангобей по кличці Фаня з удмуртського зоопарку передбачила гурту Бурановские бабушки, який представляє Росію на Євробаченні-2012, перемогу на пісенному конкурсі.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 27.05.2012, 10:46 | Повідомлення # 19
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Перемогу на Євробаченні-2012

здобула Швеція...
.


Новини шоу-бізнесу. 27 травня. Сьогодні в Баку закінчився фінал найвідомішого музичного конкурсу в Європі - "Євробачення". Перемогу здобула представниця Швеції - Loreen із композицією Euphoria, набравши в результаті глядацького голосування 372 бали.

Переможниця Євробачення 2012

Лорін Зінеб Нока Тальяуі.
...




На другому місці опинилися "Бурановские бабушки" з Росії (259 балів). На третьому - серб Желько Йоксімовіч (214 балів).

Лорін Зінеб Нока Тальяуі, відома також як Лорін (Loreen) (нар. 16 жовтня 1983 в Стокгольмі) - шведська співачка мароккансько-берберського походження.

Почала музичну діяльність в 2004 році, з участі у відомому шведському музичному конкурсі "Idol 2004", на якому посіла четверте місце. У 2005 випустила дебютний сингл "The Snake", спільно з групою "Rob'n'Raz". Надалі стала однією з ведучих телеканалу "TV11". Тепер Loreen вже має, ймовірно, найбільше досягнення у музичній кар'єрі - перемогу на Євробаченні 2012.

Цікаво, що основну масу номерів, які були представлені у фіналі, глядачі вже бачили в перших півфіналах. Так що сюрпризів можна було чекати хіба що від тих, хто автоматично потрапив до фінальної стадії. Це представники шести країн: Великобританії, Німеччини, Італії, Іспанії, Франції та Азербайджану.

І вони не підвели: номери, в основному, були яскравими. У фінал пройшли, мабуть, найбільш сильні учасники.

Щодо безпосереднього голосування, то інтрига була відсутня вже після двох третіх озвучених результатів. Зрозуміло, "синдром братніх країн»"ніхто не відміняв: сусіди голосували в більшості один за одного.

Представниця нашої держави Гайтана, на жаль, зайняла лише 15-е місце, набравши 65 балів.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 27.05.2012, 10:48
DMishaДата: Неділя, 27.05.2012, 19:14 | Повідомлення # 20
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Виступ переможниці Євробачення-2012....



Переможниця Євробачення-2012, співачка Лорін (Loreen), народилася 16 жовтня 1983 року у Стокгольмі в сім'ї мароккансько-берберських емігрантів. Згодом сім'я Талхауі переїхала до міста West Aros (Västerås). Повне ім'я Лорін -- Lorine Zineb Noka Talhaoui.

Популярною у Швеції вона стала участі в тамтешньому музичному конкурсі Idol 2004. На ньому дівчина зайняла четверте місце.

У 2005 році Лорін випустила дебютний сингл під назвою The Snake. Свою співочу кар'єру Лорін поєднувала з продюсерською -- працювала продюсером та директором шведських реаліті-шоу.

У 2011 році Лорін повернулась на велику сцену на шведському фестивалі "Melodifestivalen 2011" з новою піснею "My Heart is Refusing Me". І хоч Лорін на цьому фестивалі спіткала невдача, проте її пісня потрапила на високі сходинки у хіт-парадах.

Згодом вона випустила ще кілька пластинок, а в 2012 році перемогла в національному відборі на "Євробачення".

Уже під час фінального етапу конкурсу до Лорін звернулись азербайджанські опозиціонери з проханням виступити на захист прав людини в Азербайджані. І співачка висловилась на цю тему: "Права людини порушуються у Азербайджані щодня. Про це не можна мовчати". У відповідь речник уряду Азербайджану виступив із критикою Лорін та закликав не політизувати Євробачення.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 27.05.2012, 19:21
DMishaДата: Субота, 09.06.2012, 14:15 | Повідомлення # 21
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
До фіналу нацвідбору на «Дитяче Євробачення – 2012»
пройшов 21 виконавець...
.


Фінал відбудеться 8 липня в «Артеку»


До фіналу національного відбіркового конкурсу на «Дитяче Євробачення - 2012» пройшов 21 виконавець. Такими є результати півфіналу, що пройшов 6 червня в Національній телекомпанії України, повідомляє прес-служба НТКУ.

До участі у відборі було подано понад 60 заявок від учасників. До фіналу пройшли: Софія Тарасова, дует «Радіосім'я», Тетяна Гулик, Анастасія Петрик, гурт «Каприz-Juniors», Поліна Андрєєва, Вікторія Кобзар, Анастасія Барановська, шоу-група «Аква-Brand», Нікіта Кіоссе, Ірина Ебралідзе, Олена Гернега, Анна Приймак, Анна Карташова, гурт ExSportise, Танюша Шевчук, Інна Причепій, Соломія Катеренчук, Тетяна Миза, Таня Марчук та Єлена Грегорі.

Рішення про вихід до фіналу національного відбору на «Дитяче Євробачення - 2012» приймало журі, до складу якого увійшли:

Влад Багінський, голова журі, музичний продюсер Першого національного;

Тетяна Піскарьова, співачка, викладач вокалу;

Шаніс, співачка;

Марина Підгірна, хореограф.

Деякі учасники за свої виступи отримали від журі заохочувальні подарунки: Іван Маснюк нагороджений путівкою в «Артек», а Ірина Цуканова була запрошена до фіналу конкурсу як гостя та отримала путівку в «Артек».

Усі фіналісти національного відбору 20 червня поїдуть в МДЦ «Артек», де з ними працюватимуть хореографи, викладачі вокалу, продюсери. Фінал відбіркового конкурсу, на якому буде обраний представник на «Дитяче Євробачення - 2012» від України, відбудеться 8 липня в «Артеку». Трансляцію фінального відбору учасника, який цього року представлятиме Україну на конкурсі в Нідерландах, відбудеться на Першому національному.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 09.06.2012, 14:16
DMishaДата: Неділя, 02.12.2012, 22:08 | Повідомлення # 22
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українка перемогла на дитячому "Євробаченні 2012"



Десятирічна Анастасія Петрик стала переможницею дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2012".

У фіналі, який пройшов у суботу в Амстердамі, 12 країн-учасниць оцінили пісню "Небо" в 138 балів.

http://www.youtube.com/watch?v=1jvC2F_AjtI&feature=player_embedded

Друге місце на конкурсі посіла Грузія, третє - Вірменія.

У 2008 році на дитячому "Євробаченні" Україну представляла Вікторія Петрик - сестра Насті. Вона посіла друге місце, показавши на той час найкращий результат України за всю історію участі країни.

Президент Віктор Янукович привітав Анастасію Петрик із перемогою на дитячому "Євробаченні".

Він підкреслив, що талант Насті оцінили не лише українські глядачі, а й аудиторія з багатьох країн світу - і доказом цього стала її переконлива перемога. Яскравим виступом на престижному конкурсі Петрик внесла свій внесок у підвищення міжнародного авторитету України, зазначив Янукович.

Президент побажав юній співачці невичерпної енергії, нових творчих звершень і блискучих перемог.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 22.12.2012, 21:57 | Повідомлення # 23
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У Євробаченні-2013 візьмуть участь 39 країн із 43......



Не підтвердилися чутки про відмову від конкурсу Греції та Кіпру. У той же час, після річної перерви на Євробачення повертається Вірменія.

Як повідомляє офіційний сайт Євробачення, загалом у міжнародному пісенному конкурсі мають намір взяти участь 39 країн: Албанія, Австрія, Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Бельгія, Болгарія, Хорватія, Кіпр, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Грузія, Німеччина, Греція, Угорщина, Ісландія, Ірландія, Ізраїль, Італія, Латвія, Литва, Македонія, Мальта, Молдова, Чорногорія, Нідерланди, Норвегія, Румунія, Росія, Сан-Марино, Сербія, Словенія, Іспанія, Швеція, Швейцарія, Україна і Великобританія.

З економічних причин відмовилися брати участь Боснія і Герцеговина, Португалія і Словаччина. Організатори висловили з цього приводу співчуття і відзначили, що постійно шукають способу зменшити фінансові витрати на участь у конкурсі, щоб він був доступним для всіх.

При цьому з подивом в Європейському мовному союзу (ЕВС) зустріли відмову Туреччини, мотивований змінами в правилах проведення конкурсу: «Ми дуже здивовані цим рішенням. Зміни були внесені у 2009 році, і з тих пір турецька телекомпанія проти них не заперечувала. Ми готові вести з ними діалог, щоб вийти на реалістичні рішення».

Раніше повідомлялося, що від участі в Євробаченні-2013 відмовилися 10 країн. У ЄВС відзначають, що починаючи від 2004 року в конкурсі брали участь від 36 до 43 країн, тому загальна кількість учасників залишається приблизно однаковою.

Нагадаємо, Міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2013 відбудеться 14, 16 і 18 травня 2013 року в Мальме, Швеція.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 24.12.2012, 09:40 | Повідомлення # 24
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
На Євробаченні-2013 Україну представлятиме Злата Огнєвіч....





Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Понеділок, 24.12.2012, 09:49
RATVODДата: Середа, 02.01.2013, 13:30 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Визначено фіналістів проекту " Голос. Діти "



У неділю в прямому ефірі "Голос. Діти" за результатами глядацького голосування та волевиявлення журі було визначено фіналістів проекту.

Команда Світлани Лободи:

Віка Литвинчук;
Еліна Сосновська;
Юра Привика.


Команда Тіни Кароль:

Соломія Лук'янець;
брати Мандрікови;
Нікіта Кіосе
.

Команда Олега Скрипки:

Аня Ткач;
Єва Панаріна;
Маша Кондратенко.


Зазначимо, що Соля Лук'янець і Аня Ткач зібрали абсолютну більшість глядацьких голосів серед усіх учасників своїх команд.

Фінальна битва найкращих співаків проекту "Голос. Діти" відбудеться у неділю, 6 січня, на каналі "1+1".

RATVODДата: П`ятниця, 19.09.2014, 16:54 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Україна відмовилася від участі в конкурсі

« Євробачення - 2015 »




Національна телекомпанія України у двосторонній домовленості з Європейською мовною спілкою (EBU) прийняла рішення відмовитися від участі в пісенному конкурсі «Євробачення-2015». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

НТКУ пояснює своє рішення складною ситуацією в країні - фінансовою нестабільністю, політичною ситуацією, військовою агресією на сході та анексією українських територій, а також тим, що зараз перед НТКУ стоїть найважливіше завдання - перехід на суспільне мовлення. При цьому мовнику доводиться ретельно оптимізовувати будь-які витрати, тож на «Євробачення» в НТКУ немає коштів.

НТКУ сподівається, що Україна не братиме участь у конкурсі лише протягом одного року і вже у 2016 році знову відправить свого представника на «Євробачення».

«Ми розуміємо, що "Євробачення" - це іміджевий проект, престиж. Але ми не маємо права робити щось погано. А на "добре" у нас банально немає грошей. Якщо є у когось бажання нам допомогти - ми будемо тільки раді, але самостійно такий проект, боюся, ми не витягнемо. Тому було прийнято таке рішення», - прокоментував ситуацію генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія.

У НТКУ кажуть, що більшість відомих артистів їх запевнили, що зараз відмовилися б від участі в «Євробаченні». «Ми радилися з багатьма артистами, і вони сказали, що не брали б участі у конкурсі виключно з тих мотивів, що нині не час для веселощів. І кошти, які були б витрачені на проведення українського нацвідбору "Євробачення-2015" доцільніше спрямувати на більш важливі потреби», - зазначив продюсер творчого об'єднання музичних програм НТКУ Влад Багінський.

НТКУ зараз проводить переговори з EBU щодо трансляції півфіналу та фіналу «Євробачення-2015» навіть без участі в ньому представника України.

НТКУ запевняє, що «завжди з особливою гордістю та натхненням підходила до свого ексклюзивного права проведення національного відбору, фіналу та трансляції конкурсу». НТКУ також виступала організатором «Євробачення-2005» та дитячих пісенних конкурсів «Євробачення» 2009 та 2013 років.

Нагадаємо, що «Євробачення-2015» відбудеться в столиці Австрії - Відні - і триватиме три дні - 19, 21 та 23 травня 2015 року. Австрія отримала право провести у себе конкурс завдяки перемозі у «Євробаченні-2014» Кончіти Вурст (вокаліст-трансвестит Томас Нойвірт)

19.09.2014

9274051
RATVODДата: Субота, 27.09.2014, 09:25 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У Києві стартує восьмий

Міжнародний фестиваль документального кіно




З 27 по 30 вересня у Києві пройде восьмий Київський міжнародний фестиваль документального кіно (KIDFF). Про це повідомляється на сайті форуму.

Фільм відкриття - «Експедиція» Костянтина Коновалова, який також братиме участь у конкурсній програмі.

У Національній конкурсній програмі змагатимуться стрічки про композиторів Володимира Івасюка, Богдана Веселовського, Платона Майбороди, співака й актора Олександра Вертинського. Загалом тут представлено 13 робіт.

14 стрічок із різних країн світу представлено у Міжнародній конкурсній програмі.

Також під час фестивалю визначатимуть переможця Студентської програми, в якій беруть участь українські режисери-початківці.

Також у програмі стрічки «Не один» Ольги Дащук (Білорусь), «Опитування про чоловіків» Матеуша Гловацького (Польща), «Саймон - син народу» Роландо Голдмана й Юліана Троксберга (Аргентина), «Прощання з Голлівудом» Генрі Корра й Регіни Діани Ніколсон (США), «Засуджені» Ніка Ріда (Велокибратанія і Росія), «Евгенічні розуми» Павела Стінгла (Чеська республіка і Словакія).

Фільм закриття кінофестивалю - «Щастя» Томаса Бальме (Франція).

Київський міжнародний фестиваль документального кіно дебютував як всеукраїнський у 2001-му. За два роки він отримав статус міжнародного. За час своєї діяльності «Кінолітопис» презентував сотні документальних фільмів. Найвищу нагороду - «Золотий кадр» - отримували кінооператори Володимир Піка (за роботу в фільмі «Михайло Булгаков. Київські сни»), Сергій Михальчук (за фільм «Шляхом Колумба»), режисер-оператор Олександр Коваль (за фільм «Гамлет» з хеппі-ендом»); російські режисери Сергій Говорухін за художньо-публіцистичний фільм «Прокляті та забуті», Андрій Осипов за кінотрилогію «Поети срібного століття» та Едгар Бертенєв («Яптік-Хесе»).

Також нагородами фестивалю є «Золота Софійська фреска» та «Київська кінопремія», «Початок». Крім того, щороку Оргкомітет фестивалю відзначає видатних діячів культури, мистецтва , науковців та громадських діячів почесною нагородою Лицарський орден «Маестро» «За особистий внесок у кіномистецтво та високу професійну майстерність».

Почесним президентом кінофестивалю є український кінорежисер і оператор Олександр Коваль, генеральний директор - Лариса Єфіменко.

26.09.2014

9274051


RATVODДата: Субота, 27.09.2014, 09:36 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У Києві пройде

IV фестиваль бразильського кіно




З 2 по 4 жовтня у столичному кінотеатрі «Київ» пройде IV фестиваль бразильського кіно.

До уваги українців пропонують чотири комедії, відзначені призами міжнародних кінофестивалів.

З-поміж них кінокритик Олександр Гусєв уже відзначив комедію Жозе Альваренги-молодшого «Диван», що здобула понад десять призів кінофорумів. За сюжетом, мати двох дітей звертається до психоаналітика. Під час зустрічей із ним вона виявляє, що невдоволена багатьма речами та потребує глибокого самопізнання, бажання насолоджуватися кожною миттю свого життя й здійснювати свої мрії і бажання, про існування яких і не здогадувалася.

У наступній комедії «Нормальні» Жозе Альваренги-молодшого йдеться про історії особистих стосунків наречених. Стрічка здобула нагороду 8-го Бразильського кінофестивалю в Майамі як фільм глядацьких симпатій та Премію критиків.

Драматична комедія «VIP-персони» Toніко Мело оповідає про перипетії авантюриста, який видає себе за інших людей - від племінника власника автобусної компанії до бізнесмена з авіакомпанії. Фільм відзначено на кінофестивалі у Ріо, де він здобув перемогу у номінаціях «Найкраща картина», «Найкращий актор», «Найкращий актор другого плану» і «Найкраща актриса другого плану».

У стрічці «Велика родина» Маурісіо Фаріаса - бразильські пристрасті довкола іпохондрика, який уявив, що на нього чекає смерть. Позаяк герой фільму намагається приховати цю неминучу втрату від своїх рідних та знайомих, ті починають підозрювати, що відбувається щось нечисте.

Усі чотири бразильські фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами. Кіносеанси для глядачів безкоштовні - варто лише завчасно подбати про запрошення, які можна заздалегідь отримати у Посольстві Бразилії та у касах кінотеатру «Київ».

26.09.2014

9274051


RATVODДата: Неділя, 16.11.2014, 22:00 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
На «Дитячому Євробаченні – 2014» переміг

італійський виконавець пісні про кохання




14-річний співак здобув 159 балів. Йому вдалося випередити тріо з Болгарії у складі Крісії, Хасана й Ібрагіма, які з піснею Планета дітей здобули 147 балів. А виконавиця Бетті з Вірменії з композицією Люди сонця завоювала 146 балів.

Україна посіла шосте місце.



Україна із 74-ма балами посіла шосте місце. Нагадаємо, Україну на «Дитячому Євробаченні» цього року представляло дівоче тріо Sympho-Nick із піснею Spring Will Come. У фіналі вони виступили під номером 8.

Символічно, що учасниці тріо - з різних регіонів: Марта Рак - львів'янка, Софія Куценко - харків'янка, Амалія Кримська із Сімферополя.



Результати голосування такі:

159 - Італія

147 - Болгарія

146 - Вірменія

116 - Мальта

096 - Росія

074 - Україна

071 - Білорусь

070 - Нідерланди

069 - Кіпр

061 - Сербія

054 - Грузія

029 - Словенія

028 - Швеція

024 - Чорногорія

021 - Сан-Марино

013 - Хорватія

Нагадаємо, фінал «Дитячого Євробачення - 2014»пройшов на Мальті.
Еексклюзивні права на трансляцію конкурсу в Україні мав Перший національний.

15.11.2014

9274051
RATVODДата: Неділя, 24.05.2015, 15:40 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Швеція стала переможцем Євробачення 2015



Монс Зелмерлев переміг у конкурсі Євробачення 2015


Переможцем міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2015, фінал якого відбувся 23 травня у Відні (Австрія) стала Швеція.
Про це повідомляє офіційний сайт конкурсу.

Так, Швеція набрала 365 балів.


Відео виступу переможця “Євробачення-2015″ з Швеції


Зазначимо, Австралія брала участь у конкурсі вперше, при цьому не будучи європейською державою.

Україна в цьому році відмовилася від участі в конкурсі через складну ситуацію в країні.



Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024