FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 13:13

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » "Київстар" - Мобільний оператор
"Київстар" - Мобільний оператор
RATVODДата: Вівторок, 23.03.2010, 13:39 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Мобільний оператор

"К и ї в с т а р"


RATVODДата: Понеділок, 19.08.2019, 19:08 | Повідомлення # 61
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар знову обійшов конкурентів

за швидкістю
інтернету




Французька компанія nPerf визначила, що Київстар як і раніше є лідером
за швидкістю інтернету серед всіх українських мобільних операторів
.


Оператор вже демонстрував першість в аналогічному дослідженні Ookla, передає ITC.ua.

Згідно з даними, протягом місяця nPerf провели близько 23 тисячі тестів на швидкість, залучивши абонентів всіх стільникових операторів України. Дослідження охоплювали швидкість з'єднання в мережах 2G, 3G і LTE.

В цілому, оператори впоралися з тестами - у всіх, крім lifecell, відсоток успішності виконання перевищує 90%



«Виміри проводилися в трьох режимах: звичайний тест швидкості (10162 вимірювань), перегляд web-сторінок (3814) і стрімінг (2961). Велика частина вимірювань очікувано припала на мережу «Київстару» (54,9%). Частки Vodafone і Lifecell відповідно склали 28,3% і 16,8%», - пише ресурс.

Як показали дослідження, середня швидкість передачі даних в мережі Київстар досягла 22,76 Мбіт/с на прийом (download) і 13,12 Мбіт/с на передачу (upload). У той час як у Vodafone ці показники склали відповідно 15,09 Мбіт/с і 7,64 Мбіт/с, а у Lifecell - 14,94 Мбіт/с і 6,36 Мбіт/с.



Крім того, по частині стійкості мережі до навантажень Київстар також посідає перше місце серед операторів.

Нагадаємо, в березні фахівці компанії Ookla проаналізували понад 4,5 мільйона тестів на швидкість і встановили, що показник Speed ​​Score завантаження і передачі даних в мережі Київстар становить 16,32. Це найбільша цифра серед усіх мобільних операторів України.

Лада Васюкова

19 серпня, 2019



RATVODДата: Вівторок, 20.08.2019, 11:37 | Повідомлення # 62
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар запустив GoTV

на Smart TV




GoTV від Київстар став доступний на Smart TV.


Додаток можна дивитися за допомогою телевізорів Samsung і LG, передає HiTech.Expert.

Раніше Kyivstar GoTV підтримувався на смартфонах, планшетах і комп'ютерах. Тепер можна запускати 5 пристроїв, включаючи телевізор.

«Вже і на Smart TV. Шукайте додаток Kyivstar GoTV на великому екрані Samsung і LG. Вартість за умовами вашого тарифу. Приємного перегляду!»- сповістив оператор.

Відзначається, що Kyivstar GoTV надає доступ до контенту спільно з відеосервісом MEGOGO. Абоненти оператора можуть отримати доступ до більш ніж 190 каналів, 10 тисячам фільмів і шоу в високій якості.

Нагадаємо, на початку місяця НКРЗІ представила звіт про використання послуги перенесення номера (MNP) українськими абонентами за три місяці. Згідно з останніми даними, Київстар став оператором з найвищою втратою абонентів: до інших операторів пішло понад 6700 клієнтів, а на їх місце прийшли всього 5054 користувачів.

Лада Васюкова

20 серпня, 2019



RATVODДата: Неділя, 25.08.2019, 19:38 | Повідомлення # 63
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
4G від Київстар з'явився

ще в
69 населених пунктах України




Київстар розширив 4G-покриття ще в 69 населених пунктах
на території 11 областей України.


Про це повідомляє прес-служба оператора.

«Київстар збільшив територію зв'язку 4G у Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Хмельницькій та Черкаській областях. Так, швидкісний мобільний інтернет за технологією LTE з'явився в 69 населених пунктах, зокрема, Канів, Ватутіно, Сквира, Решетилівка, Телешівка, Івано-Франкове, Лисичево і ін.», - йдеться в прес-релізі.

В цілому, 4G від Київстар на сьогодні доступний 6680 містах і селах України, де проживає 28,6 мільйона чоловік. Таким чином оператор забезпечує доступ до мережі четвертого покоління майже 70% населення країни.

Нагадаємо, на початку минулого місяця Київстар повідомляв про зростання мобільного трафіку в мережі 4G. На той момент користувачами було витрачено близько 29 Петабайт трафіку 4G, що перевищує травневі показники на 18%.

Також оператор підрахував, що вже більше 10 мільйонів його абонентів перейшли на смартфони з підтримкою 4G. За рік кількість користувачів LTE-пристроїв в мережі Київстар зросла на 70%

Лада Васюкова

23 серпня, 2019



RATVODДата: Середа, 11.09.2019, 19:54 | Повідомлення # 64
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Олександр Комаров: Київстар

готовий до покупки 5G-частот



Фото: Прес-служба Київстар

Київстар зацікавлений в покупці частотного ресурсу в діапазоні 700МГц
для розвитку 5G-технологій.


Оператор братиме участь в тендері, повідомив президент компанії Олександр Комаров в інтерв'ю Інтерфакс-Україна.

«Ми по-різному рахуємо кейси з нашими колегами по ринку, але з точки зору Київстару - це дуже перспективний спектр, і ми готові брати участь в конкурсі, де цей діапазон був би виставлений. Навіть з певними зобов'язаннями. Для держави це найбільш простий спосіб допомогти мобільним операторам розвинути LTE-зв'язок і закласти основу розвитку 5G, який ще й принесе додаткові кошти в бюджет від продажу цих частот», - заявив Комаров.

Зокрема, президент Київстару розраховує, що оператори зможуть отримати частоти на умовах технологічної нейтральності. У такому випадку всі представники телеком-сфери будуть зацікавлені в розвитку 5G-технологій.

Також Комаров пообіцяв посприяти формуванню від імені всіх операторів мобільного зв'язку єдиної пропозиції щодо використання діапазону 700МГц.

Нагадаємо, в травні поточного року екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що перші частотні ліцензії мережі п'ятого покоління будуть виставлені на продаж вже в 2020 році.

Лада Васюкова

11 вересня, 2019.



RATVODДата: Субота, 21.09.2019, 13:44 | Повідомлення # 65
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Абоненти Київстар почали використовувати

інтернет в
роумінгу в два з половиною рази частіше




У літній період кількість абонентів Київстар, які користувалися
послугами в роумінгу зросла на 13% в порівнянні з літом 2018 року.


При цьому вони використовували майже в 2,5 рази більше мобільного інтернету. В середньому один абонент Київстар використовував в роумінгу 615 мегабайт трафіку.

Рейтинг найпопулярніших країн, де абоненти Київстар користувалися роумінгом цього літа, виглядає так:

1. Туреччина.
2. Польща.
3. Італія.
4. Іспанія.
5. Німеччина.


Цікаво, що країни Європейського союзу в цьому році відвідало на 20% більше абонентів Київстар, ніж роком раніше.

«Київстар першим на ринку запропонував доступні тарифи в роумінгу, завдяки чому використання інтернету за останні 3 роки зросло в 16 разів. Але ми не зупинилися на досягнутому і в квітні цього року запустили дуже вигідну послугу «Ідеальний роумінг» з тарифами від 10 копійок за мегабайт. Після цього наші абоненти стали ще активніше користуватися мобільним інтернетом за кордоном» - коментує Павло Даніман, директор по маркетингу Київстар.



Нагадаємо, Київстар надає послуги міжнародного роумінгу на 5 континентах, в 195 країнах.

20 вересня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Субота, 28.12.2019, 10:23 | Повідомлення # 66
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
До 4G-мережі «Київстар» підключено

ще
68 наcелённих пунктів України




Швидкісний мобільний 4G-інтернет (LTE) тепер доступний для 74% населення України.


Оператор стільникового зв'язку «Київстар» підключив до мережі 4G нові міста і села. Про це йдеться в прес-релізі компанії, копію якого має в своєму розпорядженні редакція Mediasat.

«У Запорізькій області до мережі швидкісної передачі даних приєдналися міста Енергодар та Дніпрорудне, в Полтавській області - Глобине, в Івано-Франківській області - місто Бурштин, а в Луганській - Попасна. Крім цих міст зв'язок 4G почала працювати в десятках прилеглих сіл. Таким чином на сьогодні швидкісний мобільний інтернет за новою технологією доступний вже для більш 74% населення України», - йдеться в повідомленні оператора.

Щоб забезпечити населенню України доступ до нових технологій зв'язку, «Київстар» встановив понад 8 тисяч базових 4G-станцій і щотижня збільшує територію мережі. Послугами 4G-зв'язку змогли скористатися вже понад 8 мільйонів абонентів. Завдяки розвитку мережі, впровадження нових послуг, абоненти істотно збільшили споживання мобільного інтернету.

Так, в листопаді 2019 року в мережі «Київстар» абоненти використовували на 45% більше дата трафіку, ніж за весь 2016 рік.

Нагадаємо, що за даними незалежних міжнародних компаній Ookla і nPerf за 2018 і 2019 роки, середня швидкість мобільного інтернету на пристроях, які підтримують зв'язок 4G, в мережі Київстар - найвища серед мобільних операторів України.

З 2015 року компанія Київстар інвестувала в розвиток технологій зв'язку 3G і 4G майже 25 млрд грн.

27 грудня, 2019.

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 10.01.2020, 23:03 | Повідомлення # 67
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар запустив новий тарифний план

для людей старшого віку




Київстар запустив тарифний план «Дзвінки для батьків»,
який був створений спеціально для абонентів старшого віку.


Новий тариф буде вигідним для тих, хто користується тільки голосовим зв'язком і не потребує послуг мобільного інтернету.

У тарифі «Дзвінки для батьків» за 60 грн на місяць абоненти отримають безлімітні дзвінки в мережі Київстар, а дзвінки на номери інших мобільних операторів та номери фіксованого зв'язку будуть коштувати всього 0,6 грн/хв. Також для абонентів, які будуть користуються цим тарифом на смартфонах, - передбачені бонусні 100 Мб мобільного інтернету, наприклад, на випадок автоматичного оновлення програм і т.п.

«Кількість українців, які активно користуються мобільним інтернетом стає дедалі більше, а обсяги дата-трафіку в нашій мережі щорічно збільшуються в 1,5-2 рази. Але є і ті, кому потрібні тільки дзвінки. І ми хочемо, щоб наші тарифи відповідали їхнім потребам. Статистика вказує, що в першу чергу це стосується абонентів у віці від 60 років. Тому саме для них ми створили доступний тариф тільки для дзвінків», - коментує запуск нової пропозиції Павло Даніман, директор по маркетингу Київстар.

Перейти на умови нового тарифу можуть діючі абоненти Київстар віком від 60 років, якщо вони користуються послугами оператора не менше 3 місяців. Для цього необхідно відвідати один з фірмових магазинів оператора з паспортом та ІПН, щоб оформити договір. Тариф «Дзвінки для батьків» передбачає контрактну форму обслуговування, в якій кращий рівень захисту номера і персональних даних абонентів, можливість оплачувати рахунок частинами, керувати кількома номерами і багато інших переваг. Зокрема, один абонент може підключити на свій персональний рахунок відразу два номери з тарифом «Дзвінки для батьків»: для себе і для своїх близьких.

Крім того для абонентів, яким не потрібен мобільний інтернет, оператор пропонує тариф передоплати «Київстар Комфорт», де користувачі на місяць отримають безлим в мережі оператора і 30 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів та номери фіксованого зв'язку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про підключення до 4G-мережі «Київстар» ще 68 наcелённих пунктів на території України.

10 січня, 2020.

Редакція
RATVODДата: Понеділок, 13.01.2020, 23:47 | Повідомлення # 68
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар представив універсальний

стартовий пакет
«Smart SIM»




Київстар запропонував абонентам універсальний стартовий пакет.


Особливість «Smart SIM» - у відсутності тарифного плану, що дає клієнтам можливість підключати більш нові цифрові послуги від оператора, повідомляє прес-служба.

Так, користувачі «Smart SIM» можуть підключити тарифний план «SIM для пристроїв» або послугу «SIM для планшета».

У першому випадку абоненти отримують можливість використовувати оператора в смарт-пристроях: сигнализаціях, GPS-трекерах, датчиках, смарт-годинниках тощо. Крім того, клієнтам щодня будуть нараховуватися 30 Мб мобільного інтернету, 30 хвилин для дзвінків і 30 SMS-повідомлень для їх використання в IoT-пристроях.

У свою чергу користувачі послуги «SIM для планшета» отримують можливість встановити додаткову сім-карту для інтернету в планшеті, другому смартфоні або в модемі з єдиним номером і рахунком для оплати послуг.

Також «Smart SIM» можна використовувати щоб самостійно замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G або самостійно відновити втрачену або пошкоджену SIM-карту.

Нагадаємо, нещодавно Київстар запустив тарифний план для абонентів старшого віку, що надає максимум зручностей для дзвінків і мінімум інтернету.

Лада Васюкова

13 січня, 2020.



RATVODДата: Четвер, 16.01.2020, 17:47 | Повідомлення # 69
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар відкрив безлім

на відеосервіси і соцмережі




Київстар надасть абонентам безлім на відеосервіси і соціальні мережі.


Мегабайти з рахунків клієнтів не будуть списуватися до 1 березня, повідомляє прес-служба оператора.

Згідно з даними, майже половину всього мобільного інтернету абоненти Київстар витрачають на перегляд відео в стрімінгових сервісах або соцмережах. У зв'язку з цим оператор проводить акцію - всі клієнти контракту і передоплати отримують безлім на користування YouTube і Instagram, Twitch, Київстар ТВ, Megogo, Oll TV, Divan TV, 1 + 1 video, а також Netflix і Amazon Video.

Для того, щоб оцінити переваги даної пропозиції, абонентам Київстар необхідно тільки користуватися офіційними додатками зазначених платформ для смартфона і внести плату за підписку, а також мати оплачений пакет послуг Київстар.

Нагадаємо, днями Київстар запустив універсальний стартовий пакет - «Smart SIM» - без тарифного плану. З ним клієнти можуть підключати більш нові цифрові послуги від оператора на кшталт «SIM для пристроїв» або «SIM для планшета».

Лада Васюкова

16 січня, 2020.



RATVODДата: Вівторок, 26.05.2020, 20:19 | Повідомлення # 70
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар запускає нові тарифи

в лінійках
«Київстар ТВ» і «Все разом»




Оператор пропонує своїм абонентам більше контенту, промододатків
і мобільного інтернету, повідомляє прес-служба.


Зокрема, лінійка «Київстар ТБ» поповнилася пакетами «Базовий», «Сімейний», «Вигідний», «Преміум HD». Останні три пропонують глядачам доступ до 7 000 фільмів і серіалів відеосервісу ivi. А на тарифи «Базовий», «Сімейний» та «Вигідний» діє додаткове промо, яке на два місяці відкриває доступ до всіх телеканалів. На всі тарифи поширюється знижка в 50% на перші три місяці плати за послуги.

Також оновилася і лінійка «Все разом», запустивши два нових тарифи - «Все разом Базовий + ТБ» і «Все разом Вигідний + ТБ». Протягом трьох місяців після підключення до них Київстар надає знижку 50 грн. Крім того, в тарифі «Все разом Базовий + ТБ» тепер передбачено безлімітний мобільний інтернет.

Лада Васюкова

26 травня, 2020.



RATVODДата: П`ятниця, 26.06.2020, 21:44 | Повідомлення # 71
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар надав безкоштовний зв'язок абонентам,

які постраждали від повені




Через повені в західних областях України багато місцевих жителів відчувають
побутові труднощі, у зв'язку з чим потребують стабільного і постійного мобільного зв'язку.


Київстар підтримав людей, забезпечивши їм безкоштовним зв'язок, повідомляє прес-служба.

Згідно з даними, оператор нарахував по 50 бонусів на послуги зв'язку абонентам припейд-тарифів, які проживають в зоні стихійного лиха. Користувачам контрактних планів нараховано по 200 бонусів. Бонуси можна використовувати протягом тижня після нарахування.

«Київстар докладає всіх зусиль, щоб в регіонах, які постраждали від повені, стабільно працював мобільний зв'язок і місцеві жителі могли безперешкодно телефонувати в служби екстрених дзвінків, своїм родичам і друзям. Так, в цілодобовому режимі працюють аварійно-відновлювальні групи, щодня проводяться об'їзди трас для виявлення критичних ділянок, проводяться роботи по зміцненню магістральних кабель-каналів, і ін.», - сказано в прес-релізі.

Нагадаємо, кількість абонентів Київстар - фізичних осіб, які обрали контрактне обслуговування, перевищила 1 мільйон. У ТОП-5 міст, жителі яких вважають за краще контракт, потрапили Київ, Одеса, Дніпро, Кривий Ріг та Львів.

Лада Васюкова

26 червня, 2020

RATVODДата: Четвер, 17.09.2020, 09:01 | Повідомлення # 72
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар включив LTE 900 МГц

в 14 селах Одеської області




Київстар розширив покриття 4G, охопивши мережею четвертого покоління
в діапазоні 900 МГц 14 населених пунктів Одеської області.


Про це повідомляє прес-служба оператора.

Згідно з даними, оператор встановив додаткові базові станції на частотах 900 МГц, в результаті чого ще 14 населених пунктів області отримали можливість користуватися послугами швидкісного мобільного інтернету. Доступ до послуг 4G з'явився в селах Мар'янівка, Веселий Кут, Ульянівка, Аніськівка та інших.

«Розвиток швидкісного мобільного інтернету відкриває жителям невеликих населених пунктів нові можливості для приватного бізнесу, освіти, дистанційних медичних консультацій, доступу до адміністративних послуг, і т.д. Бездротовий мобільний інтернет на високій швидкості доступний не тільки в приміщеннях, але і на відкритій місцевості, і щоб їм скористатися, не треба прокладати кабель в кожен сільський будинок, школу або амбулаторію - досить смартфона, який підтримує технологію LTE / 4G», - сказано в прес-релізі.

Відзначається, що завдяки будівництву мережі 4G на частотах GSM-900 швидкісний мобільний інтернет тепер може проникати навіть в найменші населені пункти з чисельністю населення від 200 до 2000 чоловік. Паралельно Київстар продовжує збільшувати 4G покриття і за рахунок інших діапазонів - 1800 МГц і 2600 МГц.

Нагадаємо, раніше Київстар підключив до LTE 900 Мгц ще 102 населених пункти у Вінницькій області. Оператор встановив 25 нових базових станцій, і тепер на території області загальна кількість БС 4G становить 580. На сьогодні це найбільша мережа за технологією LTE на території області.

Лада Васюкова

16 вересня, 2020.




RATVODДата: Середа, 16.12.2020, 10:30 | Повідомлення # 73
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар розпочинає впровадження

першої в
Україні мережі VoLTE для дзвінків через 4G




Київстар починає впроваджувати у своїй 4G-мережі технологію VoLTE (voice-over-LTE), яка дозволить
абонентам здійснювати звичайні телефонні дзвінки через мережу швидкісного мобільного інтернету.


Вона запрацює вже до кінця 2020 року на всій території країни, де є 4G-мережа оператора.

«Менш ніж за 3 роки 85% мешканців України отримали доступ до 4G. За темпами будівництва Київстар випереджає навіть країни Європейського союзу, яким треба було у середньому 5 років, щоб отримати такий же результат. Це велике досягнення компанії, яке дає нам можливість впроваджувати нові технології, такі як VoLTE. Завдяки цій технології не лише жителі великих міст, але й селищ, отримають кращу якість голосового зв’язку. Адже він буде працювати в сучасній 4G-мережі» – коментує Олександр Комаров, президент Київстар.

Завдяки передачі голосу через 4G абоненти отримують кращу якість звуку під час дзвінків. З’єднання між ними буде відбуватися швидше, адже смартфон не буде перемикатися між різними стандартами. Абоненти зможуть користуватися 4G навіть під час розмов. Але розмови в мережі VoLTE не вплинуть на тарифікацію інтернету, мегабайти за дзвінки не будуть списуватися.

Запуск нової технології по всій території країни, де працює 4G від Київстар, це перший важливий етап. Він завершиться вже у грудні 2020 року. Наступний етап – можливість користуватися цією технологією на смартфонах абонентів, що залежить від виробників девайсів. Адже особливість VoLTE в тому, що виробники смартфонів окремо активують роботу цієї технології у мережі кожного мобільного оператора. Для цього Київстар веде активні перемовини з найпопулярнішими в Україні брендами.

Наприклад, зараз вже активовані такі моделі смартфонів Apple: iPhone 12 та 12 Pro, iPhone 11, 11 Pro та 11 Pro Max, iPhone XR та XS MAX, iPhone SE. Протягом 2021 року виробники смартфонів активують VoLTE на інших популярних моделях смартфонів, які підтримують цю технологію.

Спочатку VoLTE буде доступний для абонентів контрактної форми обслуговування, які активно користуються більшістю послуг Київстар. А протягом 2021 року технологія стане доступною для абонентів передплати.

Нагадаємо, що сьогодні 4G-мережа Київстар працює майже у 14 тисячах містах та селах України, де живе 85% населення країни. Щоб це стало можливим, мобільний оператор встановив найбільшу кількість базових станцій з підтримкою 4G – понад 13 тисяч. А інвестиції у швидкісний мобільний інтернет від Київстар починаючи з 2015 року вже перевищили 30 млрд грн.

15.12.2020.

slavasamДата: Понеділок, 28.12.2020, 22:40 | Повідомлення # 74
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканали Cine +

тепер доступні на Київстар ТВ




Київстар ТВ пропонує користувачам два нових ТВ-пакети - «Базовий» і «Cine +».


Про це повідомляється на сайті Київстар.

Пакети доступні з 1 грудня. Вартість тарифу «Базовий» становить 100 грн / міс, при цьому перші два місяці доступ до телеканалів з пакета безкоштовний. Для користувачів «Cine +» перші 30 днів перегляду безкоштовні, в подальшому плата складе 50 грн / міс.

Пакет «Базовий» включає 124 телеканалу і доступ К 3000 фільмів. Пакет «Cine +» пропонує глядачам канали Cine + HD, Cine + HIT, Cine + MIX, Cine + KIDS і Cine + LEGEND. Канали CINE + є першими українськими фільмовими телеканалами, які запропонували глядачам контент найвідоміших голлівудських кіностудій, на кшталт Disney, Pixar, Marvel і Universal.

Нагадаємо, в листопаді права на трансляцію каналів Cine + придбала одна з найбільших в Україні OTT-платформ OLL.TV.
джерело
RATVODДата: Четвер, 25.02.2021, 11:57 | Повідомлення # 75
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Додаток «Київстар Футбол Легкий» в тарифі «Безлім»



З 26.02.2020 всім абонентам, які обслуговуються на тарифному плані «Безлім»,
буде надано доступ до додатку «Київстар Футбол Легкий» без додаткової оплати.


За допомогою додатку абонент може переглядати футбольні трансляції на телеканалах «Футбол 1», «Футбол 2» і «Футбол 3».

При перегляді зі смартфона мобільний трафік додатково не тарифікується.

Завантажити додаток можна в AppStore та Google Play.

Дізнатися більше про деталі послуги «Київстар Футбол» можна за посиланням.

18.02.2021.

Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » "Київстар" - Мобільний оператор
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024