FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 12:52

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » СУПУТНИКИ. Запуски. Проекти. Контракти. (Профілактика. Неполадки. Аварії.)
СУПУТНИКИ. Запуски. Проекти. Контракти.
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:10 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Запуски супутників

Проекти. Контракти. Профілактика. Неполадки. Аварії.




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Середа, 17.06.2009, 15:16 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Супутник «Экспресс-А» №3 виведений з експлуатації

У зв'язку з виробленням свого гарантійного і технічного ресурсу і неможливістю подальшої експлуатації космічний апарат «Экспресс-А» №3 виведений з експлуатації з 15 червня 2009 року

Всі супутникові канали зв'язки, організовані через КА «Экспресс-А» №3, раніше були переведені на «Експресс-АМ44».

Супутник «Экспресс-А» №3, виготовлений ФГУП «НВО ПМ ним. академіка М.Ф. Решетнева», виведений на орбіту 24 червня 2000 року. Космічний апарат експлуатувався у складі супутникового угрупування ФГУП «Космічний зв'язок» в орбітальній позиції 11° західної довготи. Технічний ресурс космічного апарату - 7 років. У зв'язку з повним виробленням робочого тіла рухової установки орієнтації і стабілізації і відповідно до вимог експлуатаційної документації космічний апарат буде відведений на орбіту поховання.

www.sat24.ru Повідомляє: Прес-служба. ФГУП "Космічний зв'язок"


RATVODДата: Субота, 20.06.2009, 22:26 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
" Глонасс - К" готується до запуску

СВІТЛАНА СЕРОВА

19.06.2009

Перший космічний апарат серії "Глонасс-К" буде запущений в грудні 2010 р. Після двох льотних і двох залікових запусків буде прийнято рішення про доцільність переходу угрупування на борты нового покоління.

Генеральний директор, головний конструктор ВАТ "Інформаційні супутникові системи ім. М.Ф. Решетнева" (ІСС) Микола Тестоєдов не сумнівається, що угрупування російської глобальної навігаційної системи зв'язку ГЛОНАСС перейде на супутники нового покоління. "У 2010-2011 рр. ми запустимо два експериментальні космічні апарати цього типа, а з 2012 р. підуть апарати повного складу", - розповів він в ході круглого столу по технологічній співпраці Франції і Росії в авіаційнно-космічної області, прошедшем на авіакосмічному салоні в Ле-бурже. Перший супутник "Глонасс-к" буде запущений в грудні 2010 р.

"Поки нові космічні апарати проходят випробування на заводі, а в 2010 р. почнуться льотні випробування, - пояснює виконавчий директор некомерційної організації Асоціація "ГЛОНАСС/ГНСС Форум" Володимир Клімов. - Після двох льотних і двох залікових запусків буде прийнято рішення про доцільність переходу угрупування ГЛОНАСС на супутники нового покоління". За словами начальника відділу по роботі з пресою ІСС Світлани Башкової, якщо виникне потреба, навіть під час випробувань нові супутники можуть використовуватися для потреб угрупування.

Зараз в угрупуванні ГЛОНАСС 20 супутників, два з них, найперші, запущені в 2003 р., тимчасово виведені на техобслуговування. "Оскільки це перші апарати, вони могли б вже давно вийти з буд, але, проте, продовжують працювати і справно передавати сигнал", - відзначає Володимир Клімов.

Цього року ІСС планує запустити ще шість апаратів "Глонасс-м". "Перша трійка вже готова і проходит тестування, друга також знаходиться у високій мірі готовності, - розповіла Світлана Башкова. - Всі роботи по ГЛОНАСС йдуть чітко за планом".

Двадцять бортів в угрупуванні ГЛОНАСС дозволять покрити сигналом всю Росію, а двадцять чотири - весь світ.


RATVODДата: Субота, 20.06.2009, 22:28 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
" Arianespace " запустить супутник « ABS - 2 »

20 червня, 2009

Arianespace в першій половині 2012 року планує запуск нового телекомунікаційного супутника ABS - 2.
Супутник буде запущений китайською компанією Супутникове мовлення Азії. Деталі контракту не розголошуються.
ABS-2 працюватиме на орбітальній позиції 75 ° в.д., у якій в даний час працює супутник ABS-1 (LMI 1). Супутник матиме можливості працювати в C, Ku і Но діапазонах, охоплювати Азію, Росію, Африку і на Близький Схід. Супутник передаватиме телевізійні і радіо програми, мультимедійні послуги і забезпечувати швидкий доступ до Інтернету.

ABS-2 знаходитиметься на орбіті 15 років.


RATVODДата: Субота, 20.06.2009, 22:30 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Роботи з підготовки РН « Зеніт - 2SБ »

на стартовому комплексі йдуть відповідно до графіка

На космодромі Байконур продовжуються роботи з підготовки до запуску малазийского космічного апарату "Меасат-1Р". На орбіту його повинна вивести ракету "Зеніт-2SБ", повідомляє прес-служба РОськосмоса.
Вчора космічного для ракети призначення була вивезена на стартовий комплекс майданчика 45 і встановлена на пусковій установці. Розрахунками були проведені роботи по перевірці системи контролю заправки і комплексу автономного управління розгінного блоку.
Сьогодні стартові розрахунки проведуть підготовку приладів системи телевимірювань і рідинного термостатування. Після закінчення цих робіт буде проведений контрольний набір стартової готовності.
Всі роботи здійснюються відповідно до графіка


RATVODДата: Понеділок, 22.06.2009, 19:17 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Відбувся успішний запуск КА " Measat 3A "

Сьогодні о 1 годині 50 хвилин московського часу з космодрому Байконур відбувся успішний пуск ракети-носія « Зеніт - 2SБ » з малазійським космічним апаратом «Measat 3A».

Відділення орбітального блоку у складі розгінного блоку ДМ-slБ і космічного апарату «Measat 3A» сталося в розрахунковий час через 8 хвилин 30 секунд.

Політ проходить за програмою.

Супутник «Measat 3A» масою дві тонни створений американською компанією Orbital Sciences Corporation за замовленням малайзійського оператора зв'язку Satellite Systems Sdn. Bhd. Планується, що супутник протягом 15 років з геостационарной орбіти надаватиме послуги зв'язку для користувачів Східної Африки, Середнього Сходу, Азії і Австралії.

www.sat24.ru Повідомляє: Прес-служба "Роскосмосу", фото ЦЕНКИКОМ


RATVODДата: Вівторок, 23.06.2009, 10:04 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
" Зеніт-3SLB " вивів на орбіту малайзійський супутник зв'язку

22/06/2009

МОСКВА, 22 червня - РІА Новості. Стартувавша в понеділок з космодрому Байконур ракета "Зеніт-3SLB" успішно вивела малайзійський супутник зв'язку Measat-3а на розрахункову орбіту, повідомив РІА Новості представник Роскосмосу.

"Ракета штатно вивела зарубіжний космічний апарат на перехідну орбіту. Супутник переданий на управління замовникові, який відповідає за виведення апарату на геостаціонарну орбіту в розрахункову точку стояння", - відзначив він.

Супутник Measat-3a масою дві тонни створений американською компанією Orbital Sciences Corporation за замовленням малайзійського оператора зв'язку Satellite Systems Sdn. Bhd.

Супутник протягом 15 років з геостаціонарної орбіти надаватиме послуги зв'язку для користувачів Східної Африки, Середнього Сходу, Азії і Австралії.

Measat-3a планувалося запустити в серпні 2008 року, проте під час підготовки до старту на Байконурі космічний апарат був пошкоджений і відправлений для ремонту на завод-виготівник в США.

Триступінчата ракета "Зеніт-3SLB" є модернізованою версією ракети "Зеніт-3SL" і використовується для запусків в міжнародному проекті "Наземний старт". Ці ракети виготовляються на українських підприємствах КБ "Південне" і ПО "Южмашзавод". "Зеніт-3SLB" має стартову масу більше 470 тонн.


RATVODДата: Вівторок, 23.06.2009, 10:09 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Ракетоносій " Ariane - 6 " з'явитьсядо кінця 2010 року.

Николя Саркозі закликає Європу

почати працювати над новою ракетою " Ariane - 6 "

Агентство Reuters із засланням на Кабінет президента Франції Николя Саркозі повідомляє про підготовку Європи на початок розробки нової версії ракети-носія Ariane. Поточна європейська космічна "робоча конячка" - Ariane-5 - прослужить приблизно до 2020-2025 року, після чого їй на зміну прийде абсолютно нова Ariane-6.

На сьогодні Ariane-5 застосовується для виводу на орбіту великих супутників для телекомунікаційних операторів, наукових космічних телескопів або супутників моніторингу довкілля. "Настав час почати активно працювати над новою Ariane-6", - говориться в заяві Кабінету.

У заяві Саркозі говориться, що Президент сподівається на спільні роботи за даним проектом зі всіма європейськими партнерами і з Європейським космічним агентством.

У квітні цього року європейський авіаційнно-космічний концерн Arianespace приступив до програми модернізації ракети-носія Ariane 5 ECA. У звіті Arianespace говориться, що планується внести до конструкції ракети безліч дрібних змін, за підсумками яких вантажопідйомність Ariane 5 зросте на 400 кг Нові зразки ракет із збільшеною вантажопідйомністю будуть прийняті в експлуатацію до кінця 2010 року.

Фахівці говорять, що оновлений варіант Ariane 5 зможе виводити по два телекомунікаційні супутники загальною масою до 9100 кг на геостационарную орбіту. За словами виконавчого директора Arianespace Жана-Іва Ле Галля, заплановані зміни не позначаться на зовнішньому вигляді ракети або на її апаратних особливостях. Більшість змін торкнуться двигунів і верхнього рівня ракети.

www.sat24.ru Повідомляє:: www.cybersecurity.ru


RATVODДата: Середа, 24.06.2009, 11:45 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Intelsat оновлює флот

Компанія Intelsat Ltd. планує масштабне оновлення супутникового угрупування.

До кінця 2012 р. оператор має намір запустити 11 бортів,
два з яких матимуть " Російський промінь ".

П'ять з 11 супутників призначені для роботи в Азіатсько-тихоокеанському регіоні. Чотири з них замінять ті, що вже працюють на орбіті борты, а ще один забезпечить додаткові потужності для медійних і мережевих клієнтів і виконуватиме завдання оборонного значення в регіоні.

Космічний апарат Intelsat-17 буде розташований у позиції 66 градусів в.д. Він замінить супутник Intelsat-702 і забезпечить вищу продуктивність по Європі, Близькому Сходу, Росії і Азії. Запуск борту намічений на кінець 2010 р. "Ресурс на новому супутнику отримають клієнти, з якими поміщені довгострокові контракти, наприклад "Синтерра", - розповів репортерові ComNews комерційний директор Intelsat Маріо Іванов. - Ми також розраховуємо на пролонгацію контракту з Центробанком".

Російські оператори вже зараз зацікавлені в покупці ємкості на цьому супутнику. "В даний час спостерігається глобальна криза наявності вільного супутникового ресурсу не лише в Росії, але і зарубежом, - говорить перший заступник генерального директора ТОВ "РуСат" Олег Ватулін. - Тому такі обширні плани по запусках нових супутників, як в компанії Intelsat, не можуть не радувати. Засмучує лише одне - мала кількість супутників для Росії. В даний час ресурс на іноземних бортах - єдина можливість розвитку для вітчизняних супутникових операторів. У планах "РуСат" - переговори з придбання супутникового ресурсу на ІСЗ Intelsat-17".

Можливість покупки ємкості на Intelsat-17 розглядає і VSAT-оператор "Телепорт-сервіс". "Найближчим часом ми плануємо купити ресурс на одному з двох бортів: Intelsat-15, через компанію Romantis GMBH або NSS 12, - говорить генеральний директор "Телепорт-сервісу" Віталій Крамарь. - В першого ширше зона покриття, другий - більш енергетично потужний, що дозволить встановлювати тарілки меншого діаметру. В будь-якому разі цього ресурсу вистачить нам приблизно на рік. Тому надалі ми не унеможливлюємо придбання ємкості і на борту Intelsat-17 або Eutelsat W7".

"Російський промінь" запланований і на ще одному супутнику - Intelsat-20, - відзначив Маріо Іванов. - Він буде встановлений в крапці 68,5 градусів в.д. Це буде нова позиція для Росії". Intelsat-20 замінить супутники Intelsat-10 і Intelsat-7. Завдяки цьому супутнику і місцеві, і іноземні програмісти дістануть в діапазоні С- ідеально зручний доступ до кабельних співтовариств Південної Азії. Супутник Intelsat-20 понесе і апаратуру діапазону Ku-, призначену для обслуговування корпоративних мереж і прямого супутникового мовлення на території Азії, Африці і Середнього Сходу.

Intelsat-18, Intelsat-19 і Intelsat-22, які також призначені для роботи в Азіатсько-тихоокеанському регіоні, будуть розміщені в позиціях 180, 166 і 72 градуси в.д. відповідно. Intelsat-18 замінить Intelsat-701 і працюватиме для передачі мережевих, голосових і відео-даних на островах Тихого океану і західної частини Сполучених Штатів Америки. Intelsat-19 прийде на зміну борту Intelsat-8. Його зона покриття охопить Австралію, Азію і Тихий океан до західної частини Сполучених Штатів. Intelsat-22 відправиться в нову крапку і сприятиме задоволенню зростаючих потреб мереж клієнтів.

Плани відносно ще шести бортів, які Intelsat планує запустити до кінця 2012 р., оператор доки не розкриває.

www.sat24.ru Повідомляє: www.comnews.ru


RATVODДата: Середа, 24.06.2009, 15:56 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
« Морський старт » оголосив про банкротство

Консорціум «Морський старт» подав до суду у справах про банкротствам заява про реорганізацію. Борги компанії значно перевищують активи. Компанія сподівається провести реорганізацію і залишитися на плаву.

Міжнародний консорціум «Морський старт» оголошує про банкротство. Відповідна заява про реорганізацію вхідні в консорціум компанії Sea Launch Company L.L.C., Sea Launch Limited Partnership і їх підрозділи подане до суду у справах про банкротство округу Делавер. Як повідомляє прес-служба консорціуму, заява про реорганізацію подана відповідно до глави 11 Кодексу США про банкротство.

Згідно заяві компанії, її активи складають $100 500 млн, а борги - $500 млн-$1 млрд.

«Хочемо завірити наших замовників, співробітників, постачальників і партнерів, що «Морський старт» після подачі заяви має намір продовжити операційну діяльність. Реорганізація згідно главі 11 дає нам можливість продовжити діяльність і сфокусуватися на розробці наших подальших планів», - заявив президент і генеральний менеджер «Морського старту» Кьелл Карлсен. Подача заяви дасть компанії можливість використовувати касову готівку на потреби реорганізації.

«Морський старт» займається запусками супутників з району екватора з плавучої платформи в Тихому океані. Супутники виводяться на орбіту за допомогою російських ракет-носіїв «Зеніт-2S». До складу засновників консорціуму увійшли американська компанія Boeing Commercial Space Company (40% статутного капіталу), російська ракетно-космічна корпорація «Енергія» імені С.П. Королева (25%), норвезька Kvaerner Maritime a.s. (20%) і аерокосмічні підприємства України: ПО «Южмашзавод», ГКБ «Південне» ім. М.К. Янгеля (15%).

www.sat24.ru Повідомляє: www.infox.ru


RATVODДата: Середа, 24.06.2009, 16:02 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Космічний апарат Sirius FM5

Супутникова цифрова система аудіо і радіообслуговування (Satellite Digital Audio Radio Services - SDARS) функціонує впродовж останніх восьми років на території Північної Америки, надаючи в даний час семи мільйонам мобільних і стаціонарних абонентів широкий спектр аудіопослуг.

Дата: 29 червня 2009, 23 ч 10 м 00 с
Ракета: Протон-М
Космічний апарат: Sirius FM5
Розгінний блок: Бриз-М
Місце старту: Байконур

Запуск європейського телекомунікаційного космічного апарату Sirius FM5 з космодрому Байконур запланований на 29 червня 2009 р. в 23 ч 10 м 00 с. (Літній Московський Час).

Про програму

Контракт на запуск з використанням ракети «Протон-м» уклали американського оператора Sirius Satellite Radio Inc. і компанія International Launch Services Inc. (ILS). Власником контрольного пакету в ILS є Державний космічний науково-виробничий центр імені М. Ст Хрунічева, розробник і виробник РН «Протон» і розгінного блоку «Бриз-м».

Запуск КА Sirius FM5 повинен стати п'ятим пуском ракети «Протон» в 2009 році і 346-м стартом в її льотній історії.

Для ILS майбутній запуск буде третім в 2009 році і 52-м з початку комерційної експлуатації ракети «Протон» в квітні 1996 року. Крім того, це буде одинадцятий пуск ракети «Протон» з космічним апаратом, виготовленим Space Systems/Loral. РН «Протон» в четвертий раз використовуватиметься для виведення корисного навантаження для Sirius Satellite Radio.

Космічний апарат Sirius FM5

Sirius FM5 - надпотужний геостационарный радіомовний супутник, оснащений транспондерами Х-диапазона (для прийому) і S-диапазона (для передачі). Космічний апарат (КА) приєднається на орбіті до трьох вже існуючих супутників корпорації Sirius Satellite Radio, яка транслює некомерційні супутникові музичні, спортивні, інформаційні і інші радіопередачі на континентальну частину території США.

Читати весь текст :


RATVODДата: Середа, 24.06.2009, 23:14 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Україна запропонувала вивести на орбіту

азербайджанський супутник

Україна запропонувала Азербайджану послуги з виведення на орбіту супутника зв'язку AzerSpace, сказав в середу на прес-конференції посол України в Азербайджані Борис Клімчук.

"Ми представили пропозиції використовувати у виведенні супутника на орбіту наш ракетоносій Zenit 3SL і готові до цього, також до цього готове космічне агентство України", - сказав Клімчук.

Як сказав посол, єдиним обмеженням для української сторони є вага супутника, можливості українського ракетоносія дозволяють транспортувати супутники до 3,5 тисяч тонн загальною вагою, а корисною вагою до 1,5 тисяч тонн.

"І, наскільки мені відомо, саме такий параметри потрібні Азербайджану або саме такий параметри задав Азербайджан в програмі AzerSpace", - додав Клімчук.

Як сказав дипломат, пакети тендерних пропозицій по будівництву супутника ще не розкриті, після їх розтину стане відомо, кому Азербайджан віддасть перевагу в частині виготовлення супутника, яким це буде супутник, і чи зможе український ракетоносій вивести його на орбіту.

Вартість проекту AzerSpace оцінюється в 200 мільйонів доларів. По прогнозах Мінзв'язку, самоокуповування проекту настане протягом п'яти років з моменту його пуску, а за подальших 15 років проект вже принесе чималі доходи Азербайджану.

У світовій практиці виготовлення супутника зв'язку займає в середньому два роки і його запуск додатково пару місяців.

www.sat24.ru Повідомляє: www.capital-ru.trend.az


RATVODДата: Субота, 27.06.2009, 11:24 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Супутник " NSS 5 "

Супутник " NSS 5 "прибув в позицію 57E.

Супутник має52 C і 12 Ku Тр., в тому числі є Російський промінь.

Супутник замінить застарілий " NSS 703 "

www.sat24.ru

RATVODДата: Середа, 01.07.2009, 12:27 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Супутник " Казсат - 3 "

Супутник "Казсат-3",можливо, буде побудований спільно з Ізраїлем

Про це сьогодні після церемонії підписання угод на казахстансько-ізраїльському бізнес-форумі повідомив голова Казахського національного космічного агентства (Казкосмос) Талгат Мусабаєв, передає кореспондент агентства.

Як повідомив Т. Мусабаєв, підписана сьогодні міжурядова угода "О освоєнні і використанні космічного простору в мирних цілях" дозволяє перейти в майбутньому до здійснення спільних космічних проектів.

За його словами, це проекти по створенню супутникових і комунікаційних систем, у тому числі і "Казсат". "Але не "Казсат-2", другий вже створюється спільно з Росією, вже закінчується його виготовлення. "Казсат-3" та інші, можливо, цілком можливо, це буде зроблено з Ізраїлем", - уточнив Т. Мусабаєв.

Крім того, голова Казкосмоса повідомив, що можливо також здійснення в співпраці з Ізраїлем проектів по створенню супутникових систем дистанційного зондування землі, наукового призначення і інших.

www.sat24.ru

Повідомляє: Агентство «Казахстан Сьогодні»


RATVODДата: Середа, 01.07.2009, 12:52 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Супутник " Sirius FM5 "

30 червня 2009 року, в 23:10 московського часу
з космодрому Байконур успішно здійснений
старт ракети-носія
« Протон-М » / разгінний блок « Бриз-М »
з космічним апаратом Sirius FM5.

Пуск ракети проведений в штатному режимі. У відповідність з циклограмою виведення орбітальний блок (космічний апарат з розгінним блоком «БРІЗ-М») відокремився від третього рівня ракети-носія і продовжив автономний політ. Подальше виведення на цільову орбіту виконується за рахунок п'яти включень маршевого двигуна розгінного блоку.
Детальніше про космічний апарат і програму виведення див. http://coopi.khrunichev.ru/main.php?id=22 .
Відділення космічного апарату від розгінного блоку очікується приблизно в 8:24 московські часи.
Контракт на запуск КА Sirius FM5 з використанням ракети «Протон-м» уклали американського оператора Sirius Satellite Radio Inc. і компанія International Launch Services Inc. (ILS). Власником контрольного пакету в ILS є Державний космічний науково-виробничий центр імені М. Ст Хрунічева, розробник і виробник РН «Протон» і розгінного блоку «Бриз-м».
Нинішній пуск ракети-носія «Протон» став п'ятим з початку року. До цього відбулися чотири пуски «Протона»: в рамках Федеральної космічної програми на орбіту були виведені два космічні апарати «ЕКСПРЕСС-МД-1» і «Експресс-АМ44»; в результаті другого пуску на орбіту був виведений космічний апарат на користь Міністерства оборони; третій успішний пуск РН «Протон-м» був здійснений в квітні, внаслідок чого на орбіту був виведений комерційний космічний апарат W2A; у травні на орбіту РН «Протон-м» був виведений космічний апарат IndoStar II/ProtoStar II.
У 2008 році було здійснено 14 пусків ракет-носіїв виробництва ГКНПЦ імені М.В.Хрунічева (на орбіту було виведено 25 космічних апаратів). З них 10 - це пуски РН «Протон» (9 «Протон-м» і 1 «Протон-до»), з яких 4 на користь Федеральної космічної програми і Міністерства оборони, 6 комерційних в рамках компанії ILS.
Доля пусків ракет-носіїв розробки ГКНПЦ ім. М.В.Хрунічева в загальній кількості пусків в світі за 2008 рік склала 20 %. Доля пусків ракет-носіїв розробки ГКНПЦ імені М.В.Хрунічева в загальній кількості вітчизняних пусків в 2008 році склала 52 %.

www.sat24.ru

Повідомляють: Прес-служби Роськосмоса і ГКНПЦ ім. М.В.Хрунічева, фото КЦ "Південний"


RATVODДата: Субота, 04.07.2009, 00:50 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Супутник " Koreasat - 2 " буде перейменований

в " ABS - 1A " і переміщений в позицію 75Е

KT Corporation і Asia Broadcast Satellite ( ABS ) оголосили,
що підписали угоду, відносно купівлі - продажу
телекомунікаційного супутника
Koreasat - 2.

Супутник Koreasat-2 був побудований фірмою Lockheed Martin на платформі G3000 і запущений на орбіту в січні 1996 року.

Koreasat-2 оснащений 16 транспондерами Ku-діапазону (36MHz) і 6 транспондерами Kі-діапазона (27MHz).
В результаті транзакції, Koreasat-2 буде перейменований в ABS-1A.

Компанія ABS має намір перевести супутник ABS-1A (Koreasat-2) в орбітальну позицію 75Е, де він замінить ABS-1 до запуску супутника ABS-2, який запланований на початок 2012 р. ABS-1A (Koreasat-2) має запаси палива щонайменше від 2 до 5 років і буде коштовним джерелом ємкості в Кu діапазоні для телекомунікаційних послуг, які надаються через ABS клієнтам в регіоні Близького Сходу.

www.sat24.ru

Повідомляє: www.satkurier.pl Переклад:www.sat.net.ua


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » СУПУТНИКИ. Запуски. Проекти. Контракти. (Профілактика. Неполадки. Аварії.)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024