FORUM TV-SATП`ятниця
03.05.2024, 07:02

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Четвер, 16.07.2009, 18:16 | Повідомлення # 91
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Кінець каналу TVN Lingua

Тематичний канал TVN Lingua зникне з ефіру
з 15 липня цього року.

Це рішення витікає з того факту, що опісля два роки існування цього проекту ще не досягли задовільного рівня прибутковості.
TVN Lingua існував з 16 жовтня 2006. Спочатку станція була доступна лише на платформі N, в жовтні 2008 року вона була включена в Cyfry+.

Джерело:
По матеріалах:

RATVODДата: Четвер, 16.07.2009, 22:46 | Повідомлення # 92
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Телеканал « PROPOKER » починає мовлення

на території СНД, Балтії і Європейської частини Росії

16 липня 2009 р. перший російський телеканал про спортивний покер PROPOKER починає мовлення через супутник Eutelsat W4, 36 градусів с.д.

Сигнал доступний кабельним операторам РФ відповідно до загальних правил телевізійного мовлення, а також всім абонентам « НТВ ПЛЮС » і « ТРИКОЛОР ».

Технічні параметри мовлення:

частота 11727 Мгц;
поляризаціяліва, круг;
символьна швидкість 27500 Мсим/с;
FEC 3/4,
стандарт: DVB-S.

Сигнал не кодований.

Василь Бочуров, генеральний директор PROPOKER: «Телеканал почав мовлення два місяці тому і поширювався в мережах московських кабельних операторів. У зв'язку із зростаючим інтересом глядачів до покеру, викликаним успіхами наших спортсменів на світових чемпіонатах, і недоліком детальної інформації в неспеціалізованих ЗМІ, було прийнято рішення про розширення технічного обхвату мовлення».
Телеканал PROPOKER є офіційним інформаційним партнером Федерації спортивного покеру Росії і володіє ексклюзивними правами на освітлення всіх змагань, проходящих під егідою ФСПР, включаючи Чемпіонат і Кубок Росії. У активі телеканалу унікальний цикл телепередач, включаючи «Школу спортивного покеру» Дмитра Лісового, Президента Федерації спортивного покеру Росії; «Легенди покеру» - серія передач, присвячена світовим зіркам покеру; «Всі зірки покеру» - цикл передач-інтерв'ю з російськими зірками покеру; «Формула пристрасті» - цикл передач-інтерв'ю з артистами, політиками, спортсменами; турніри серії EPT і багато що інше.


RATVODДата: П`ятниця, 17.07.2009, 10:19 | Повідомлення # 93
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Discovery Channel замість TVN Lingua

З 15 липня 2009 року користувачі TV-карти (Telewizji na Kartê) матимуть доступ до каналу Discovery Channel.
З 16 липня в TNK будуть доступні ще nSport.

Discovery Channel був перенесений на місце трансляції, що завершила, канал TVN Lingua, на тій же частоті.

Hot Bird 9 (13E)
тп. 16(11,508 ГГц, пів. V, SR: 27500, FEC: 3 / 4, DVB-S/QPSK)
SID: 15802
V PID: 513
A PID: 660 (польська)
Кодування: Conax

SerjogaДата: П`ятниця, 17.07.2009, 10:19 | Повідомлення # 94
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
"В пошуках істини. Марія Тарновська:

Таємниця Чорного ангела" на СТБ

Ведучий програми В'ячеслав Гармаш - азартний мандрівник. Він любить знаходити в минулому факти, відмінні від всім відомих. 19 липня в 13-15 на телеканалі СТБ дивіться історію про жінку, з-за якої покінчили з життям 14 чоловіків - "У пошуках істини. Марія Тарновська: Таємниця Чорного ангела".

( Анонс представлений пресс-службою каналу СТБ )

RATVODДата: Неділя, 19.07.2009, 19:53 | Повідомлення # 95
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
27 липня 2009р початок мовлення телеканалу

LA Muscle TV на платформі Sky

Компанія Canis Media повідомила про майбутній у Великобританія запуску нового телеканалу LA Muscle TV, який почне безкоштовне мовлення у складі платформи Sky.

Після того, як в кінці 2008 року телеканал LA Muscle TV почав мовлення як Інтернет канал, він досяг великої популярності серед інтернет телеглядачів, його аудиторія зросла до 4,5 млн. глядачів по всьому світу.

Початок мовлення запланований на 27 липня. Спочатку канал транслюватиме заздалегідь записані програми про здоров'я, фитнесе і здоровому живленні впродовж 15 годин на добу.

Всіма заходами, відносно запуску займатиметься компанія Canis Media.

Виконавчий директор компанії Ed Hall сказав: "Дуже приємно бачити, як цифрова супутникова платформа запускає новий канал, особливо в нинішніх економічних умовах".

LA Muscle TV - буде першим у своєму роді телеканалом запущеним у Великобританії, і це дає право власникам повною мірою вкладати засоби в розвиток телеканалу по засобах супутникового телебачення. Телеканал планує зайняти лідируюче місце в офіційних рейтингах відразу ж після старту і стати кращим телеканалом у Великобританії про здоров'я, фитнесе і здоровому життю.

sat.net.ua по матеріалах digitalspy.co.uk


RATVODДата: Понеділок, 20.07.2009, 19:27 | Повідомлення # 96
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
ТНТ - перший в червні

Телеканал знову обійшов конкурентів

У квітні 2009 «ТНТ» вперше обігнав «Перший канал» в перевагах аудиторії від 18-30 років.
З тих пір канали поперемінно стають лідерами слота. У травні «Перший» знов став лідером, обігнавши суперника на 1,5 пункту, проте в червні він знову поступився «ТНТ». Молода і активна аудиторія вибрала смішний і хуліганський канал. З долею 15,3 «ТНТ» лідирує, обганяючи найближчого конкурента на 0,2 пункту. (всі дані TNS Russia, все, 18-30).

mediaguide.ru


RATVODДата: Понеділок, 20.07.2009, 19:29 | Повідомлення # 97
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
ДТВ знайшов постійного директора

Сьогодні медіакомпанія «СТС Медіа» оголосила про призначення Олексія Зюнькина генеральним директором групи компаній ДТВ, що входить в структуру «СТС Медіа». Пан Зюнькин приступить до виконання своїх обов'язків 1 вересня 2009 року. В'ячеслав Муругов, що займав цей пост з лютого 2009 року, знімає з себе повноваження генерального директора ДТВ, залишаючись генеральним продюсером холдингу «СТС Медіа» і генеральним директором телеканалу СТС. Передавши управління каналом ДТВ, пан Муругов сфокусується на стратегічних завданнях всього холдингу, а також на каналі СТС.

Олексій Зюнькин більше дванадцяти років працює в телевізійній індустрії. У період з 1996 по 2002 рр. працював в ТРК Студія «1+1» (Україна), очоливши відділ закупівель в 1998 році. З 2002 року обіймає посаду програмного директора телеканалу СТС. У 2006 році пан Зюнькин також був призначений директором по стратегічному програмуванню холдингу «СТС Медіа».Член Академії Російського телебачення з 2007 року.

«Пошук кандидата на цей пост був досить складний, оскільки ми пред'являли високі вимоги, як для зовнішніх, так і для внутрішніх претендентів, - відзначає В'ячеслав Муругов. - Я дуже рад, що саме Олексій визнаний кращим. Я дуже давно його знаю і вважаю виключно талановитою і відповідальною людиною. Особливо приємно, що саме професіонал такого рівня очолить канал, на який ми покладаємо великі надії».

МедіаАтлас.ру


RATVODДата: Вівторок, 21.07.2009, 10:09 | Повідомлення # 98
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
З понеділка телеканал ICTV

поміняв телеграфіку

20 липня ICTV вийшов в ефір з оновленим ефірним дизайном. Телеглядачам був запропонований оновлений ефірний дизайн з використанням елементів трьох стихій: вогню, води і енергії. Змінилися всі елементи ефірної графіки: оформлення анонсів, рекламні заставки, ролики-ідентифікатори, а також шрифти і ефірні баги.

- Перед розробниками було поставлено завдання створити новий образ телеканалу: зберегти строгий, індивідуальний стиль, але показати справжню енергію, киплячу водну стихію і живий вогонь, - розповідає керівник департаменту по питаннях реклами і дизайну Євгеній Захаров. - В рамках проекту були розроблені креативні концепції, здійснений редизайн фірмового стилю і промостиля, а також створені нові елементи ефірного оформлення телеканалу.

Редизайн телеканалу був здійснений творчою групою студії « 1+1 Video Design ».

Форум журналу MEDIASAT


RATVODДата: Вівторок, 21.07.2009, 10:17 | Повідомлення # 99
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
ТНВ запускає новий

дитячий телеканал " Яшь ТБ "

Сайту «Теленовинам» стало відомо, що у вересні на ТНВ очікується запуск дитячого телеканалу "Яшь ТБ".
Це буде аналог телеканалу "Бібігон", який виходив в рамках каналів "Росія" і "Культура".
"Яшь ТБ" позиціює як телебачення для дітей і підлітків. У ефір ТНВ виходитимуть щоденні 2-3 годинні блоки, в яких розміщуватимуться дитячі проекти ТНВ: що як вже існують, так і нові. Серед нині існуючих проектів можна виділити передачі для найменших глядачів - "Кучтенеч" ("Гостинчик") і "Хочу мультфільм!". Для підлітків - інтелектуальна вікторина "Тамчы-шоу" і тележурнал "тваней-клуб". Для молоді - програми "Яшьлер тукталышы" ("Зупинка молодіжна"), "Здорово живеш!", романтичне шоу "Син - минеке, мін - синеке".

tvnetnews.ru

SerjogaДата: Вівторок, 21.07.2009, 10:29 | Повідомлення # 100
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Весь серпень на Animal Planet

" Місяць Акул " ( анонси передач )

Весь серпень в ефірі телеканалу Animal Planet будуть транслюватися програми циклу «Місяць акул», які представлять невигадана сюжети із людиною та акулами у головних ролях.У кадрі з'являться як ті, хто дивом пережив напад зухвалих хіщніц, так і люди, які знайшли спільну мову з цими морськими тваринами, мають далеко не найбільш прихильнішими характером.

Чи дійсно акули такі безжалісні вбивці або вони всього-на-всього стали жертвами домислів і пліток?На це питання немає простої відповіді, і щоб знайти його, потрібно зрозуміти акул, дізнатися про їх звички і побачити їх дивний характер - складний і непередбачуваний. Animal Planet дає можливість зробити це без ризику для життя - у серпні в програмах циклу «Місяць акул».

Animal Planet розкриває характер акул

Animal Planet пропонує по-новому поглянути на взаємини людей і акул, які здавна вселяють у нас справді первісна страх. Весь серпень в ефірі телеканалу будуть транслюватися програми циклу «Місяць акул», які представлять невигадана сюжети із людиною та акулами у головних ролях.У кадрі з'являться як ті, хто дивом пережив напад зухвалих хищниць, так і люди, які знайшли спільну мову з цими морськими тваринами, мають далеко не найбільш прихильнішими характером.

Програми «Літо акульи атак» і «Дело об акулам напад» розповідають про ті види акул, які традиційно вважаються небезпечними для людини. Перша з них оповідає про те, як хіщніци тримали в страху цілі узбережжя на півдні США, а розкішні пляжі пустовали, втрачаючи прибутку.У ній глядачі побачать зйомки з місця найтрагічніших подій, надовго запам'ятається багатьом. Друга програма присвячена історії реальних людей, які зустрілися з акулами віч-на-віч і дивом уникнули загибелі.Вона являє собою справжній курс по виживанню в океані, який підкріплений як практичним досвідом, так і знанням акульи повадок.

Зовсім іншими постають акули у фільмах «Акули під покровом ночі» і «Акулотерапія».Провідні цих вражаючих програм - відважні спортсмени, дайвери, океанології, які вивчають акул в безпосередній близькості, залишаючись цілими і неушкодженими.Океанологія Енді Дехарт відкриває для нас таємниці, заховані під покровом ночі - саме в цей час у світі акул відбувається все найцікавіше. У фільмі «Акули під покровом ночі» ми бачимо не кровожерних монстрів, а розумних і сильних тварин, що володіють відмінними зором і нюх.У програмі «Акулотерапія» фрі-Дайвер Таня Стрітер спілкується з акулами як з близькими друзями і вчить інших спілкуватися з ними без всякого страху.

Так чи дійсно акули такі безжалісні вбивці або вони всього-на-всього стали жертвами домислів і пліток?На це питання немає простої відповіді, і щоб знайти його, потрібно зрозуміти акул, дізнатися про їх звички і побачити їх дивний характер - складний і непередбачуваний. Animal Planet дає можливість зробити це без ризику для життя - у серпні в програмах циклу «Місяць акул».

Дайвінг з акулами

Чи може людина безтурботного подорожувати океану в компанії найнебезпечніших хижаків на Землі? Без сумніву - так! Підтвердженням тому служить програма «Акулотерапія», прем'єра якої відбудеться на телеканалі Animal Planet 6 серпня в 21:00.Головна героїня і ведуча передачі - знаменитий фрі-Дайвер Таня Стрітер на очах у телеглядачів занурюється в океанську безодню,щоб зустрітися зі люті акулами в їх естесственно середовищі існування. Дівчина долає свій страх перед хижаками і вчиться спілкуватися з ними як з близькими друзями.Дізнайтеся все про терапії страху за допомогою акул у програмі «Акулотерапія» на Animal Planet починаючи з 6 серпня в 21:00.

Таня Стрітер - британська спортсменка, досягла грандіозного майстерності в глибоководних занурення.Один за іншим вона поставила кілька рекордів у різних категоріях фрі-дайвінгу, перевершивши не тільки своїх колег-жінок, але і чоловіків.У числі останніх досягнень Тані - рекорд липня 2003 року, коли вона без будь-якого водолазного обладнання зі спеціальним вантажним модулем опустилася в море на глибину 122 м за 3 хв. 38 сек. Журнал «Sports Illustrated» присвоїв дівчині титул «Найбільш досконалий спортмен світу».Таня Стрітер здійснює активну діяльність по захисту морських тварин і бере участь в декількох екологічних телепроекті. Девіз спортсменки - «Підніми планку вище!»

Безстрашно подорож Тані починається на Мальдівах, які омиваються водами Індійського океану.Там дівчина робить перші занурення в місцях існування так званих «дружніх» акул - менш небезпечних різновидів цих хижих риб. Поступово Відважна «русалка» піднімає планку небезпеки все вище і вище. Ви побачите, як на Багамах Таня Стрітер плаває разом з тигровими акулами.Потім вона здійснює будоражащій нерви нічний дайв-тур в суспільстві лимонний акул. І, нарешті, приєднується до приємній компанії кітових акул вагою в 10 тонн кожна! Занурюється в таємничий світ підводних хижаків разом з Таней Стрітер починаючи з 6 серпня в 21:00 на Animal Planet.

Від заходу до світанку Animal Planet відправляється
на нічне полювання разом з акулами

Animal Planet проливає світло на таємничі і настрашує події, приховані від нас нічний темряві.7 серпня о 20:00 в ефір виходить новий фільм «Акули під покровом ночі», що розповідає про сутінкового стороні життя цих кровожерних хіщніц. В основу фільму лягли унікальні кадри, зняті командою дайверів, яка вирушила до місця тигрових і великих білих акул.Ризикуючи стати видобутком, люди запечатлели сцени нічний полювання - починаючи з моменту, коли акула вислежівает жертву, і закінчуючи кривавим бенкет. Подивіться захоплюючі сюжети з таємницею життя акул в новому фільмі «Акули під покровом ночі», починаючи з 7 серпня о 20:00 на Animal Planet.

Акули в большинстве своем - нічні тварини, і все найцікавіше в їхньому житті розгортається в темний час доби. Хіщніци володіють великою кількістю неймовірних «гаджетів», які допомагають орієнтуватися в темряві.Їх очі - справжні прилади нічного бачення: щоб розрізнити об'єкт полювання, їм практично не потрібна світла. Нюх зубастих хіщніц розвинене ще краще, ніж зір: запах крові акула відчуває за кілька кілометрів. Крім того, акули розумні і підступні,що робить їх ще більш небезпечними суперниць.

Команда дайверів все це прекрасно знає, тому, перш ніж відправитися в подорож, вона направляється в Сіеттл, щоб поговорити з океанології Енді Дехартом. Енді розповідає про техніку океанічної безпеки, а разом з героями програми її вивчають і глядачі.По закінченні інструктажу шлях знімальної групи лежить до берегів Південної Африки, де білі та тигрові акули полюють на тюленів. Унікальні кадри, зняті за допомогою інфрачервоної камери, і експертні коментарі Енді лягли в основу приголомшливого фільму Animal Planet «Акули під покровом ночі».

Дивіться фільм «Акули під покровом ночі», починаючи з 7 серпня о 20:00 на Animal Planet в рамках циклу «Місяць акул»

RATVODДата: Вівторок, 21.07.2009, 10:29 | Повідомлення # 101
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Весь серпень на Animal Planet

" Місяць Акул " ( анонси передач )

Продовження:

Енді Дехарт

Енді Дехарт - керівник біологічних проектів, що розробляються в Національному океанаріум у Вашингтоні, а також консультант «Тижня акул» на Discovery Channel.Енді - великий експерт з акулам, а вперше він зацікавився цими тваринами ще в ранньому дитинстві. Під час навчання в школі він вже почав свою кар'єру біолога - в якості волонтера в національному океанаріум в Балтіморі, а потім працював у багатьох інших океанаріум США.

За останні два десятки років Енді не раз зустрічався з акулами в їхньому природному середовищі існування - він опинявся віч-на-віч з представницями понад 40 видів, включаючи великих білих, тигрових акул, акулу-молот та інших найнебезпечніших риб.Укушен Енді був тільки один раз - за іронією долі, це сталося в океанаріум, а виновницей події стала практично безпечна для людини акула-нянька.

Під час зйомки програм Animal Planet «Акули під покровом ночі» і «Дело об акулам напад» Енді, володіє величезними знаннями про акула, виступав в якості консультанта. Вільний час Енді і його дружина Джессіка, також морський біолог, присвячують дайвінгу і спостереженнями за рибами.

АКУЛА І ЛЮДИНА: Чи є шанс на порятунок ?
Animal Planet представляє курс виживання в океані

Не всі акули однаково небезпечні для людини, але більшість з них - розумні й жорстокі хижаки.Animal Planet кидає рятувальний круг всім, хто ризикує зіткнутися з акулою в природному середовищі існування - 3 серпня о 20:00 в ефір виходить фільм «Справа про акулам напад». Автори цієї захоплюючої програми розповідають про те, як не стати жертвою акули, опинившись з нею один на один.Ці правила грунтуються на ретельному вивченні акульи поведінки і на досвіді людей, які вижили після зустрічі з представницями кровожадного сімейства.

Дайвінг сьогодні став одним із самих популярних захоплень, а багато відомих пляжі знаходяться в місцях, які припали до душі не тільки людям, але й акулам. То й справа в пресі з'являються повідомлення про напад на людей, але далеко не кожне з них закінчується трагедією.Програма «Дело об акулам напад» представляє реконструкцію невигадана історія - справжню хроніку взаємин людей і акул.Події розвиваються в містечку Монтерей, (США, Каліфорнія), де великі білі акули часто з'являються поблизу берегів, у водах тихоокеанського острівної держави Тонга, де мешкають тигрові акули, а також в Сарасота (США, Флорида), де було зафіксовано появу акули-бика .

Програма «Дело об акулам напад» - не тільки видовищне і шокуюче шоу. Коментарі фахівців-океанології розповідають про акулам поведінці, про звичках і инстинктах хіщніц, а також про те, що змушує їх нападати на людей.Цей незвичайний курс по виживанню наочно демонструє: щоб перестати боятися акул, потрібно їх зрозуміти, і тоді зустріч навіть з представницями найбільш небезпечних видів закінчиться благополучно і для людини, і для акули.

Дивіться програму « Справа про напад акул », починаючи з 3 серпня в 20:00 на Animal Planet в рамках циклу «Місяць акул»

ОДИН НА ОДИН з акулами: ANIMAL PLANET
Відтворює Справжні ПОДІЇ « Акул ЛІТА »

Зустріч з акулою у відкритому морі зазвичай не обіцяє людині нічого хорошого.Якщо ж хіщніца виявляється у густонаселеному берега, розв'язка може стати ще більш кривавої. 3 серпня 2009 року о 21:00 Animal Planet представляє програму «Літо акульи атак», яка розповідає про випадки появи акул біля атлантичного узбережжя США.Головні події цього невигадана сюжету розвивалися влітку 2001 року, коли акули Атлантики влаштували «масовану атаку» на найбільш багатолюдні пляжі країни.Ознайомтеся з справжніми свідоцтвами трагічних подій і послухайте інтерв'ю з тими, кому дивом вдалося врятуватися від акул зубів,
у програмі «Літо акулячих атак» 3 серпня о 21:00 на Animal Planet.

Кожне літо поблизу пляжів Флориди, Вірджинії, Північної і Південної Кароліни маячат акульи плавники. Влада штатів роблять все можливе, влаштовуючи протівоакульі огорожі і посилюючи рятувальні загони, але тим не менш в США щорічно фіксується кілька нападів акул на людину.Літо і початок осені 2001 року Америка запам'ятала особливо. Тоді весь світ стежив за долею 8-річного Джессі Арбогеста, якому акула відірвала руку - лікарі справді зробили чудо і пришили її назад.

Куди більш сумною була історія десятирічного Девіда Пелтье - в результаті акульи укусу поблизу пляжу в Вірджинія Пляжі хлопчик помер від втрати крові.У числі жертв «акул літа» 2001 року виявився і наш співвітчизник Сергій Залукаев, на якого акула напала неподалік від берега на одному з пляжів Північної Кароліни.Програма «Літо акулячих атак» розповідає подробиці трагічних подій, супроводжуючи правдиві і видовищні кадри коментарями очевидців.

Однак фільм «Літо акулячих атак» - не просто хронологія сумних подій.Експерти вважають, що для людини ризик бути з'їдене акулою у багато разів менше, ніж ймовірність потонути або загинути від удару блискавки. Щоб залишитися живим і неушкодженим після зустрічі з зубасті хіщніцей, важливо знати особливості її поведінки.Подивившись програму «Літо акулячих атак», глядачі Animal Planet відкриють самі страхітливі акульи секрети і дізнаються, як вести себе один на один з акулою, якщо зустріч вже неминуча. Пройдіть майстер-клас з порятунку від акул 3 серпня о 21:00 на Animal Planet.

ЦІКАВІ ФАКТИ ПРО АКУЛ

На землі існує близько 370 видів акул - від карликової колючим акули до гігантської кітовой акули
Китів акула - найбільша серед усіх акул. В довжину ця риба досягає 14 метрів
До числа самих маленьких акул відносяться карликових колючая акулка, кубинська кунья акула, светлохвостая акула і кілька інших видів. Їх представники в довжину, як правило, не перевищують 20-30 см.
Діти акули народжуються з гострими зубами і здатністю правильно полювати з першої спроби
Акула відчуває запах мечущіх ікру риб за півтора кілометра
Акула чует запах однієї краплі крові на відстані майже в полкілометра
З усіх акул самим розвиненим нюх має молотоголовая акула
Органи чуття акули вловлюють будь-який рух за 90 метрів
Сотні пор на морде акули на близькій відстані можуть вловити биття серця жертви
У акул дуже розвинене зір. Їх очі бачать в сім разів краще людських
У акули найсильніші щелепи з усіх тварин на планеті. Її укус в два рази сильніше укусу лева
Зуби тигровій акули можуть прокусіть черепашій панцир
Для людини ймовірність потонути в морі в тисячу разів перевищує ймовірність бути з'їдене акулою
Побачивши здалека блиск ювелірних прикрас, акула може прийняти їх за сверканіе рибної луски і ринутися в атаку
Найнебезпечніше місце в світі, де можливі нападу акул - пляж міста Аманзімтоті в Південній Африці
Щороку по всьому світу люди виловлюють понад 100 мільйонів акул

Animal Planet - єдиний у світі телебренд, який з допомогою свого контенту повністю занурює глядача в яскравий, повний пристрастей світ, де між людиною і твариною встановлюються тісні емоційні зв'язки.Його передачі присвячені взаєминам людини і тварини в будь-якому прояві - від вивчення дикої природи до спілкування з домашніми вихованцями.Пропонуючи своїм глядачам інтригуючий сюжети, пригоди, гумор, історії про стосунки, про життя і смерті, Animal Planet залишається єдиним телеканалом, який знаходить і відображає нескінченну, майже людське чарівність, властиве нашим сусідам по планеті.За межами США Animal Planet вперше почав мовлення в Європі в 1997 році.Сьогодні Animal Planet, що у всіх регіонах, крім Великої Британії та Італії, представляють два продюсера зі світовим ім'ям Discovery Communications і BBC Worldwide, мовить для 315 мільйонів передплатників у 100 країнах Європи, Африки та Близького Сходу.


RATVODДата: Середа, 22.07.2009, 09:24 | Повідомлення # 102
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Cyfrowy Polsat запускає

нові тематичні канали

Платформа супутникового телебачення Polsat найближчим часом планує почати мовлення нових тематичних каналів. Ще в цьому році будуть запущені телеканали Polsat Dla Dzieci (Полсат для дітей) і Polsat Kino. У 2010 році компанія планує запустити ще один канал Polsat Dla Młodzieży (Полсат Для Молоді).

Zygmunt Solorz-Їak, власник Grupy Polsat і Cyfrowy Polsat сказав, що в даний час Polsat працює над створенням нових тематичних каналів: кінематографічним, для дітей і молодіжним. Перші два найімовірніше будуть запущені ще в цьому році.

В даний час компанія Polsat надає наступні тематичні канали: Polsat News, Polsat Cafe, Polsat Play, Polsat Sport, Polsat Sport HD, Polsat Sport Extra і TV Biznes.

sat.net.ua по матеріалах dvbnews.pl


RATVODДата: Середа, 22.07.2009, 09:55 | Повідомлення # 103
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
RATVODДата: П`ятниця, 24.07.2009, 22:51 | Повідомлення # 104
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Едуард Прутник продав свій

канал НТН «Інтеру» за $350 млн

Найбільша в Україні телевізійна група "Інтер" стала єдиним власником каналу НТН, викупивши у Едуарда Прутника що залишилися 40% акцій. Ще в 2007 році, коли "Інтер" придбав 60% акцій НТН, операція була оцінена в рекордних для ринку $200-250 млн, виходячи з яких весь телеканал обійшовся групі не менше чим в $330 млн. Панові Прутнику удалося продати канал на піке - ринок був перегрітий, а на актив було багато претендентів. Зараз весь телеканал коштує не більше $80 млн, вважають експерти.

У жовтні 2007 року група "Інтер" оголосила про покупку 60% телеканалу НТН у Едуарда Прутника, що займав на той момент пост глави Держкомітету телебачення і радіомовлення. 40% акцій телеканалу залишилися у власності пана Прутника. Сума операції виявилася рекордною для ринку: джерело Ъ, близький до переговорам, стверджувало, що пакет був оцінений приблизно в $200 млн (див. Ъ від 8 жовтня 2007 року). "Наскільки мені відомо, канал тоді був капіталізований, виходячи з суми операції до $250 млн", - відзначив співвласник "Української медійної групи" Борис Фуксман.

Вчора прес-служба U.A. Inter Media Group (управляє активами групи "Інтер"), що володіє 61% акцій "Інтеру", 90% Enter Film і Enter Music, а також каналами К1, К2 і "Мегаспорт", оголосила, що стала власником 100% долею в ТОВ "Телестудія 'Служба информацииї" (телеканал НТН). Як розповів віце-президент по стратегічних інвестиціях U.A. Inter Media Group Ярослав Порохняк, на момент придбання 60% долею НТН, продавець за контрактом мав пут-опціон на тих, що залишилися 40%. "Сталася його реалізація, ми заплатили повну суму і закрили операцію", - прокоментував пан Порохняк, відзначивши, що покупка була профінансована за рахунок власних засобів U.A. Inter Media Group. Едуард Прутник підтвердив Ъ факт продажу своєї долі в НТН, відзначивши, що "незважаючи на кризу 40% каналу були оцінені на підставі досягнутих ще в 2007 році угод".

Телеканал НТН віщає з 1 листопада 2004 року, технічне покриття складає 88,3% територій України. За підсумками I півріччя (дані на 28 червня) НТН займав сьоме місце серед українських телеканалів з долею аудиторії 3,2% і рейтингом 0,42% (дані GFK Ukraine, аудиторія: люди старше 18 років). Для порівняння, в I півріччі 2008 років канал займав дев'яте місце з долею 2,54% і рейтингом 0,31%.

Про плани по розвитку НТН в групі доки не говорять. "Зміни в мовленні сталися в листопаді 2008 року - канал зробив акцент на детективні серіали і новини про надзвичайні і кримінальні події, - говорить генпродюсер НТН Гліб Корнілов.- Ми закрили новини загального профілю, але практично удвічі збільшили кількість програм власного виробництва". За його словами, завдяки входу до групи "Інтер" в ефірі з'явилися мейджорские фільми і телесеріали (наприклад, "Закон і порядок"). "І якщо до ребрендинга в листопаді 2008 року середня доля каналу по цільовій аудиторії 18-54 років складала 3,2%, то після нього, виросла до 3,7%", - відзначає Гліб Корнілов. "Канал зробили типово чоловічим, він відтягнув аудиторію у всього ринку", - говорить Борис Фуксман.

Едуард Прутник зміг виручити за свій канал максимальну суму. Виходячи з оцінки телеканалу в 2007 році, його 40% могли бути оцінені в $133-166 млн, а весь канал - в $333-416 млн. По оцінках Бориса Фуксмана, опціон міг обійтися групі "Інтер" приблизно в $100 млн. "Зараз в Україні таких грошей не стоїть навіть 100% великого телеканалу", - відзначає Олександр Роднянський, президент російського холдингу "СТС-медиа", що претендував на НТН.

У 2007 році власники НТН хотіли виручити за свій телеканал $250 млн. Претенденти на актив (серед яких холдинг "Проф-медиа", "СТС-медиа", фонд Russian Media Ventures, а також Central European Media Enterprises) називали таку ціну "спекулятивною". Але група "Інтер" готова була платити багато, аби перебити операцію з "СТС-медиа" (пропонувала за 60% НТН близько $150 млн) і не допустити виходу на ринок серйозного конкурента в особі каналу СТС. "За НТН йшла велика боротьба, а сам ринок був сильно перегрітий. У результаті Едуардові Прутнику удалося дуже майстерно і грамотно продати канал, для сьогодення це неймовірна сума", - відзначив пан Фуксман. За словами Олександра Роднянського, сьогодні такий канал, як НТН, "коштує максимум $70-80 млн". "Зараз ця операція збиткова, але такі інвестиції робляться не на один рік", - говорить пан Роднянський.

ОЛЕНА '-СИНІЦИНА, kommersant.ua

Джерело - МедіаБізнес

RATVODДата: Субота, 25.07.2009, 09:23 | Повідомлення # 105
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Володимир Троєпольський

покидає « П'ятий »

Володимир Троєпольський, генеральний директор «П'ятого каналу», покидає свій пост. Він заявив «Фонтанке», що новий сезон почнеться без нього. Троєпольський відпрацював на чолі телеканалу трохи більше року, в квітні 2008 року він змінив на посту Марину Фокину. Одночасно канал піддавався серйозній перебудові - незадовго до цього на нім сталися зміни у складі акціонерів («П'ятірка» влилася до складу «Національної медіа групи»).

Інформацію про відхід Володимир Троєпольський в розмові з кореспондентом «Фонтанки» підтвердив. Зміни в керівництві каналу пояснив тим, що функція, ради якої його запросили до Петербургу, виконана, і «П'ятірка» помітно змінилася. Окрім цього, уточнив Троєпольський, акціонери міняють конфігурацію каналу і він «не дуже себе бачить в цій конфігурації».

Голова поради директорів холдингу «НМГ» Любов Совершаєва не порахувала можливим прокоментувати «Фонтанке» зміну керівництва на «П'ятому каналі». «У мене на даний момент немає заяви про відхід від Володимира Троєпольського, тому я не можу коментувати цю ситуацію», - пояснила вона.

Проте, можна з визначеність сказати, що конфігурація дійсно змінюється - днями усередині «Національної медіа групи» було сформовано спеціально підрозділ «НМГ-ТВ», яке займатиметься «підвищенням ефективності роботи телевізійних активів, що входять в ЗАТ «Національна Медіа Група».

За офіційними даними, завданням «НМГ-ТВ» стане розробка стратегії розвитку телеканалів, оптимізація управлінської структури, програмування і контента. Створення «НМГ-ТВ» покликане підвищити рівень взаємодії між вхідними в групу телевізійними каналами «РЕН ТВ» і «П'ятим каналом», що дозволить оптимізувати бізнес-процеси і забезпечувати глядачів якіснішою телевізійною продукцією. Генеральним директором «НМГ-ТВ» був призначений Володимир Ханумян, відомий як виконавчий директор «СТС медіа». Його вважають правою рукою Олександра Роднянського під час створення телеканалу «СТС».

ЗАТ «Національна Медіа Група» було створено в лютому 2008 року шляхом з'єднання медійних активів ВАТ «АБ «Росія», ВАТ «Северсталь», ВАТ «Сургутнефтегаз» і страхової групи «Согаз», і є сьогодні одним з найбільших російських приватних медіахолдингів. Серед його активів холдинг «РЕН ТВ» і телерадіокомпанія «П'ятий для Петербургу канал». За деякими даними, останні події на каналі можуть супроводитися також зміною у складі акціонерів, проте Володимир Троєпольський не зміг прокоментувати «Фонтанке» це припущення, признавшись, що такою інформацією він не володіє.

На червень 2009 року «НМГ» належало 72,42 відсотка акцій "П'ятого". В ході зміни складу акціонерів в 2007-м року міський уряд практично повністю втратив контроль над каналом (на початок 2009 років близько 5 відсотків акцій каналу контролювало місто), хоча у складі його поради директорів як і раніше присутній віце-губернатор Петербургу Алла Манілова. Недавно з'явилася інформація і про те, що 0,8 відсотком «НМГ» контролюють структури сина губернатора Петербургу Сергія Матвієнко.

За час роботи Володимира Троєпольського «П'ятий канал» піддався серйозним кадровим перестановкам. Пішли багато топ-менеджерів що працювали з Мариною Фокиной - наприклад, головний режисер телеканалу Михайло Баркан, директор дирекції інформаційно-аналітичного мовлення Владислав Пономаренко, шеф-редактор дирекції документального мовлення Павло Лобков та інші. Проте масових скорочень, про які йшла мова на початку кризи, удалося уникнути. Багато експертів відзначають, що в порівнянні з контентом головних федеральних каналів останнім часом новинна лінійка «П'ятірки» відрізняється у вигідну сторону.

Михайло Гончаров, Ксенія Потєєва, «Фонтанка.ру»
http://www.fontanka.ru/2009/07/24/131/

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024