Дата: Середа, 07.11.2018, 05:35 | Повідомлення # 365
знаток
Країна:
Статус:
ORTON 7010CX, LEMBERG 2000,S8180 Vu Solo 4,8*E, 13*E, 4*W --------------------------------------- "Я російською не розмовляю тільки за то, що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!"
Дата: П`ятниця, 09.11.2018, 13:42 | Повідомлення # 366
знаток
Країна:
Статус:
ORTON 7010CX, LEMBERG 2000,S8180 Vu Solo 4,8*E, 13*E, 4*W --------------------------------------- "Я російською не розмовляю тільки за то, що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!"
Дата: П`ятниця, 09.11.2018, 13:43 | Повідомлення # 367
знаток
Країна:
Статус:
Дата: Четвер, 22.11.2018, 09:55 | Повідомлення # 369
V.I.P
Країна:
Статус:
- Доктор, ось тільки чесно скажіть. Від цих ваших цілющих трав користь реальна є? - Зрозуміло! Ось я синові вже дачу купив, та й доньці будинок майже добудував. --------------------------------------- Ніч. Чоловік ворушиться, не спить, зітхає. Дружина запитує - що сталося? - Хаєму заборгував п'ятсот гривнів, а віддавати нічим. Дружина встає, відмикає вікно і кричить: - Хаєм! Хаєм! - Що, Сара? - Тобі Абрам повинен п'ятсот гривнів? - Повинен. - Так ось, він тобі їх не віддасть. чоловікові: - Спи спокійно. Нехай тепер він не спить. -------------------------------------------- Прийшли Заєць і Вовк в ресторан. Офіціант підійшов і запитує: - Що будете замовляти? Заєць каже: - Я буду морквину. Офіціант запитує у Вовка: - А Ви що будете їсти? А Вовк відповідає: - Якби я хотів їсти, то Зайця б уже тут не було! ------------------------------------- Миша чує нявкання кішки, і тихенько причаїлася в нірці. Тут почувся гавкіт собаки. Миша подумала: - Якщо поблизу собака, то кішка, напевно, втекла. Тепер можна вилізти назовні. Кішка тут же зловила мишу і, проковтнувши її, задоволена, сказала: - Муррр! Як добре знати іноземну мову! ------------------------------------- Повернувся мужик із заробітків і привіз мобільний телефон. Ну показав дружині і пішов у ванну. Звідти дзвонить на домашній і каже: - Іди мені спину потри. - Не можу, мій козел вже повернувся. ---------------------------- - Вовочка, ти пляшку з засобам для полоскання рота не бачив? - Так я її викинув. - Навіщо? Вона ще майже повна була! - Ну, я дивлюся, ти спробувала засіб - виплюнула, тато спробував - виплюнув. Ось я і подумав, чого цю гидоту в ванній тримати. ------------------------------ Футболіст хвалиться своїй дружині: - Сьогодні я забив два голи! - От молодець. А як закінчилася гра? - 1: 1... Доброта-вище всіх якостей.
Дата: Четвер, 06.12.2018, 11:57 | Повідомлення # 374
знаток
Країна:
Статус:
— Ізя, ти спиш? — Нє-а… — А шо глаза закрил? — Зрєніє економлю… ORTON 7010CX, LEMBERG 2000,S8180 Vu Solo 4,8*E, 13*E, 4*W --------------------------------------- "Я російською не розмовляю тільки за то, що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!"
Дата: Четвер, 06.12.2018, 12:24 | Повідомлення # 375
знаток
Країна:
Статус:
Потрапили москаль, німець француз і американець в полон до канібалів. Вождь каже: - Оце так. Або відро лайна з"їсти, або 100 ударів палицями, або 1000 долярів- тоді відпустимо, інакше засмажимо. Американець відразу сотку виклав, - відпустили. Француз взявся за відро. З"їв якось, відпустили. Німець каже - бийте. Ледь не забили, але витримав. Відпустили. Москаль каже - бийте. 90 раз ударили - нє, кричить, краще лайно їсти. Узявся, не доїв трохи на дні. Не можу, каже, нате вам 1000. ORTON 7010CX, LEMBERG 2000,S8180 Vu Solo 4,8*E, 13*E, 4*W --------------------------------------- "Я російською не розмовляю тільки за то, що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!"