Дата: Субота, 23.06.2018, 13:15 | Повідомлення # 331
знаток
Країна:
Статус:
Знайшов українець чарівну лампу. Потер її як годиться, вилізає звідти джин. Бачить українця, кривиться і каже: – Ой, українець… Ви так багато всього завжди хочете! Запам’ятай – три бажання і все! Зрозумів?
Українець каже, що звичайно, все зрозуміло. Джин: – Ну тоді давай загадуй перше бажання. Українець подумав, подумав і каже: – А давай по п’ятдесят! Так би мовити за знайомство. Джин виконав, випили, посиділи, поговорили про погоду. Джин: – Давай друге бажання! Українець: – А давай ще по п’ятдесят – за бажання! Знову випили, посиділи, покурили, поговорили про вибори. – Ну давай третє бажання! – каже нарешті джин. – Та давай ще по п’ятдесят, де ж то годиться, щоб по два пити. Випили по третій, посиділи, пожалілись на свої проблеми. Джин каже: – Ну, три бажання я виконав, бувай. І заліз в лампу. Українець закурив люльку, сидить, відпочиває. Проходить хвилини дві, з лампи показується голова джина: – Чуєш, а може ще по п’ятдесят?..
ORTON 7010CX, LEMBERG 2000,S8180 Vu Solo 4,8*E, 13*E, 4*W --------------------------------------- "Я російською не розмовляю тільки за то, що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!"
Дата: Вівторок, 26.06.2018, 22:18 | Повідомлення # 332
знаток
Країна:
Статус:
-Куме маєте таку файну жінку,як на неї гляну,то мушу собі тихенько казати "і не введи мене у спокусу..." - Ой братчику, якбисьте пізнали її ближче, то б казали голосно "визволи мене від лукавого..." ORTON 7010CX, LEMBERG 2000,S8180 Vu Solo 4,8*E, 13*E, 4*W --------------------------------------- "Я російською не розмовляю тільки за то, що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!"
Дата: Вівторок, 03.07.2018, 01:00 | Повідомлення # 335
знаток
Країна:
Статус:
Гуцул Петро довго не міг знайти роботу в Москві і вирішив відкрити підпільну клініку. Думає і так расєяні - не шкода. Винайняв за останні гроші кімнату в підвалі. Жінку зробив медсестрою. На вході повісив вивіску: "Вилікуємо будь-яку недугу за 5000 рублів, якщо не вийде, ми повернемо вам 10 000". Проходячи повз старий лікар вирішив скористатися цим і підняти трохи грошей. — Здрастуйте, я не знаю, що сталося, я втратив смак до їжі, все тепер однакове, несмачне... — Сестра, принесіть, будь ласка, упаковку 22 з сиропом і дайте його пацієнтові. — Так, будь ласка, відкрийте рот... — Тьху... це ж бензин! — Вітаю, ви знову розрізняєте смак, з вас 5000. Старий страшенно розлютився, але оплатив рахунок, однак через кілька днів повернувся в клініку: — Здрастуйте, я втратив пам'ять, допоможіть мені... — Сестра, принесіть, будь ласка, упаковку 22 з сиропом і дайте його пацієнтові. — Пацієнт, відкрийте, будь ласка рот... — Але це ж бензин! — Вітаю, ви відновили пам'ять, з вас 5000 рублів. Ще більш роздратований дідуган заплатив, але через пару днів знову вирішив відігратися: — Здрастуйте, я втратив зір, будь ласка, допоможіть мені... — Мені дуже шкода, але тут ми безсилі. Ось ваші 10 000. — Але тут тільки 5000! — Вітаю, ви відновили зір, з вас 5000. ORTON 7010CX, LEMBERG 2000,S8180 Vu Solo 4,8*E, 13*E, 4*W --------------------------------------- "Я російською не розмовляю тільки за то, що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!"
Дата: Вівторок, 03.07.2018, 01:31 | Повідомлення # 336
знаток
Країна:
Статус:
- Привіт! Ну що, вийшла заміж? - Угу. - Вітаю! І як тобі сімейне життя? - Та ніяк... Не розмовляємо третій день. - Що сталося?! Коли посваритися встигли? - Відразу після рагсу. - Очманіти! ! Через що посварилися? - Із за почуття гумору мого чоловічка... Ми з дівчатами домовилися... виходимо із рагсу, до мене підбігає Галька, дає пляшку горілки, я кажу "ну привіт, сімейне життя, нарешті вийшла заміж, тепер можна і розслабитися" і з горла її випиваю до дна... Дівчата ржуть, в хлопак щелепи відвисли, свекруха зі свекром за серце схопилися... Вони ж не знали що там вода...
ORTON 7010CX, LEMBERG 2000,S8180 Vu Solo 4,8*E, 13*E, 4*W --------------------------------------- "Я російською не розмовляю тільки за то, що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!"
Дата: Четвер, 05.07.2018, 19:03 | Повідомлення # 337
V.I.P
Країна:
Статус:
- Куме,а давайте-но завтра,та сходимо разом на рибалку. -Йой,куме,гріх мовити, та я ту рибу та не вмію лапати! - Та шо там вміти,шо там вміти ... Наливай-випивай,наливай-випивай!
Доброта-вище всіх якостей.
Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 05.07.2018, 19:04
Дата: Вівторок, 17.07.2018, 22:35 | Повідомлення # 339
V.I.P
Країна:
Статус:
- Чув’им куме, же ти ся вженив. - Айно! Жона в ня просто супер, і в постели, і на кухні! - А як она всьо встигає? -Нормально! Я юй на кухні постелив... _______________________________
- Куме, можете позичити сто гривень? - Та чого не можу? Вернуся з Парижа і позичу. - Та ви у Францію ся зобрали? - Я? І ни думав им! _______________________________ Отиць із сином ідут коло винного магазина. Син показує на людий: - Няньку, ко йсе? - Се ліниві, што не годні самі вино чинити. ________________________________ - Чоловіче, я тебе просила два гвозди у стіну забити! - Пак я забив! - Но, добре, а куди я по твойому типирь біглязь маю уключати? ________________________________ - Куме, перебачте ож насердив им вас... - Та йдіт знаєте куди! - І я туй принюс літер палинки... - Но подьте я вас обніму! ________________________________ Єден дохто поникався на хворого і каже: - Сього на операцію. Медсестра: - А што у нього? - Много гроши. Доброта-вище всіх якостей.
Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 18.07.2018, 19:40
Дата: Четвер, 09.08.2018, 14:47 | Повідомлення # 342
знаток
Країна:
Статус:
Зустрічаються закохані певний час... Нарешті хлопець наважується просити руки в коханої -Кохана, виходь за мене... -А ти чорного "мерса" маєш? -Нє-а... -А хату?.. -Нє... -Тоді a rivederci! Приходить нещасний Ромео додому й розповідає батькові. -Добре, синку, продаш Bentley та й купиш три "мерси"... А от що робити з трьома поверхами?.. Не зносити ж їх. Воно того варте?.. ca., ORTON 7010CX, LEMBERG 2000,S8180 Vu Solo 4,8*E, 13*E, 4*W --------------------------------------- "Я російською не розмовляю тільки за то, що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!"
Дата: Понеділок, 20.08.2018, 13:01 | Повідомлення # 344
V.I.P
Країна:
Статус:
У сільську школу приїхала молода вчителька. На першому уроці вона каже: - Діти, запам'ятайте: Бога нема! Можете сміливо показувати фіги в небо. Всі діти почали дружно показувати фіги в небо. Тільки на задній парті тихо сидить Мойша і не показує . - Мойша, а ти чому фігу не показуэш? Бога адже немає! - Якщо там нікого немає, то кому показувати фігу? А якщо там хтось є, то навіщо псувати відносини? ... -------------------------------------- Тьоща і зять сідають обідати. Жона з кухні кричит: - Не їжте голубці, они ся сказили. Тьоща: - Што Марічка гойкала? Зять: - Казала, же я голубці не заслужив, аби м усі поклав вам. --------------------------------- Старинька сусідка перестріла Мигаля, коли ун ішов із школи і начала визвідовувати: - Як у тебе діла? - Нормально. - А як ти ся учиш? - Нормально. - А здоровля як? - Нормально. - А другі слова знаєш казати? - Няньо ня учив ож старим людям не мож казати "іди у гузицю". --------------------------------- Червона шапочка стукає в двері. Їй відчиняє Вовк. — Ой! А тут моя бабця жи-и-ла. Вовк колупаючись у зубах: — Ну, жила бабця, а тепер — офіс. -------------------------- Доброта-вище всіх якостей.
Дата: Понеділок, 20.08.2018, 19:09 | Повідомлення # 345
знаток
Країна:
Статус: