Дата: Вівторок, 05.01.2010, 00:27 | Повідомлення # 46
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відMichal ******************
Мужик приходить до прокурора і запитує: - Скільки мені дадуть за вбивство? - А кого убив? - Поки нікого. Тещу свою хочу вбити. - Мою до купи прихопиш - РІК УМОВНО. ************************************************ Дзвонить мужик з глибокого похмілля своєму корешу: -Вася, ми вчора пиво пили? -Пили. -А горілку пили? -Пили. -А коньяк? -Пили. -А ракетне паливо пили? -Пили. -А ти срать ще не ходив? -Ні !? -Вася, не ходи, я з Токіо дзвоню!
************************************************* Летять в літаку Путін, Медведев, Лукашенко,Назарбаєв і Саакашвілі. Тут раптом літак здригнувся, з двигуна чорний дим повалив. Медведев говорить: як ви думаєте, якщо ми разіб"ємося який народ більш всього сумувати буде? Всі природно почали сперечатися. Лише Путін мовчки все це слухав, а потім говорить, хороший п*****ь. Більше всього сумуватиме український народ, тому що з нами Ющенка не було.
************************************************** ********* Два друзі: - Представляєш, Саню в армію забирають! - Як? Він же цей... як його... його не візьмуть. - Візьмуть, візьмуть - аж надто він полковникові придивився.
Дружина: - Я чула, що стали робити операції по омолоджуванню. Дві тисячі доларів - і ти на двадцять років молодше. Чоловік: - Так? Тоді ось тобі чотири тисячі доларів - і забирайся в п***у.
************************************************** ********* Дружина говорить чоловікові: - Мені такий сон приснився: величезна ялинка. На ялинці висять чоловічі члени. Внизу величезні, догори менше і на самому верху зовсім маленькі. Чоловік запитує: - Мій, напевно, був самий нижний і найбільший. Дружина відповідає: - Ні. Твій був на самому верху - маленький, як зірочка. На наступний ранок пробуджуються все ті ж чоловік з дружиною. Чоловік і говорить: - Мені сьогодні сон приснився: величезна ялинка. А на ялинці висять пілотки. Знизу величезні, а вгорі маленько-маленькі. Дружина запитує: - Моя, напевно, на самому верху була - маленька-маленька. Чоловік говорить: - Та ні. У твоїй ялинка стояла.
Дата: Понеділок, 11.01.2010, 23:15 | Повідомлення # 47
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відMichal ******************
П'яний вночі впав в калюжу на карачки. Поглянув вниз, - Ба! - зірки! Поглянув вгору, - Ба! - теж зірки! І думає: "Треба ж, в космос запустили, і ні шматка хліба з собою!"
Грузинський загадка: Який різниць мэжду порожній партсигар і круглий сирота? Відгадка: Партсигар бэз цигарок, а круглий сирота і бэз цигарок, і без мамирос.
Вчителька в школі: - Діти, які знаєте лікарські препарати? Маша: - Панадол. Іван: - Аспірин. Юля: - Вугілля активоване... Вовочка: - ВІАГРА... - А скажи, Вовочка, від чого ця віагра? - Як від чого? - Від проносу! - Як від проносу? З чого ти узяв? - А мама кожен вечір дає папі одну пігулку і говорить: "На, візьми віагру може це гавно у тебе затвердіє..."
Два червяка (батько і син) в купі гною: Син: - Пап, а в яблуці жити добре? Батько: - Добре! - А в груші? Добре! - А в персику, в персику добре? - А в персику просто рай! - А що ми тоді тут, в гівні робимо?! - Розумієш, синок, є таке слово - БАТЬКІВЩИНА!
Маленький Вовочка дивиться як батько фарбує стелю, мама говорить йому... - дивися Вовочко і вчися, як підростеш батькові допомагатимеш. - а що, він на той час сам не дофарбує ?
Дата: Середа, 13.01.2010, 16:05 | Повідомлення # 48
Адміністратор
Країна:
Статус:
Комп'ютерні анекдоти відxachik
- Що загального між системою Windows і виборами президента США? - Спочатку гальмують, потім зависають.
- Яка різниця між Win95 і російським рублем? - Жодної. Щодня падає, і раз в три роки виходить нова версія.
Приходить програміст до піаніста - подивитися на новий рояль. Довго ходить довкола, гмикає, потім заявляє: - Клава незручна - всього 84 клавіші, половина функціональних. Жодна не підписана, хоча... шифт натискувати ногою - оригінально.
Зустрічаються два друзі: 1 - Ти чого такий сумний? 2 - Та ось вчора зловив золоту рибку, і вона виконала моє найзаповітніше бажання. 1 - І яке було твоє бажання? 2 - Аби у мене було стільки грошей, як у Біла Гейтса. 1 - Так радіти треба! 2 - Я теж спочатку радів, а сьогодні Біллі розорився.
Питання: "Чи можна повідомлення "Програма виконала недопустиму операцію.... зверніться до розробника" вважати офіційним викликом в США?
Дата: Середа, 13.01.2010, 16:17 | Повідомлення # 49
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відxachik
Познайомився парубок з дівчиною. Прийшли вони до неї додому. Почали тр@хаться. Вона: - Я хочу зверху. Він: - Ні, знизу. - Зверху. - Знизу, мені так зручніше. - Чому? - Тому що, я працюю в морзі!
Америка. Двоє в ліжку, справа наближається до розв'язки. Вона: - Оh, hоnеу, уоu finish? - Nî, I'm Swеdish...
Солдат йде із служби додому, добрів до села якось до вечора, стукається в крайню хату: - Хазяйка! Пусти переночувати. - Не пущу - знаю я вас, солдат! - Ну, пусти - мені б лише задрімати, ну хоч на сіннику... - Не пущу, ти приставати будеш.. - Та ні буду я, не до того мені, втомився я сильно... - А! Знаю я вас, солдат, вам лише потр@хаться на розумі! - Та їй Богові ж ні! Ну, умовив, загалом, пустила вона його... Що ж, божа людина все ж - зібрала на стіл, нагодувала, чарку, роздобрившись, піднесла... Солдат поїв, розвалився на стільці, відбуває ситий, в зубі длубає і задумливо отак запитує: - Ну, що, хазяйка? Чого ти там щодо потр@хаться-то говорила?
Закинув старик невід в море і загадав бажання. Пройшло три роки, а бажання так і не з'явилося.
У пологовому будинку йдуть важкі пологи. І тут показується голова маляти. Лікарі від здивування розкривають роти і втрачають дар мови: дитя сам негр, але блондин і у нього, як у китайця, косоокі очі. Один з лікарів говорить: - Дівчина, надалі при груповому сексі будьте уважніші. - Це все те нічого, добре, що маля не гавкає!
Лікарю, у мене між пальцями ніг свербить. - Між якими? - Між великими.
Сидить бабка на лавці і диким голосом кричить: - Насилують! Насилують! Підходить міліціонер: - Чого кричиш, бабка? Кого, тебе що чи, насилують? - Вже і помріяти не можна!
- Милий, а що ти мені подаруєш на день народження? - А я тебе просто тр@хкатиму. - А якщо я не погоджуся? - Ну так залишишся без подарунка.
Дружина чоловікові: - Дорогий, як ти мені і радив, я поговорила з нашою дочкою про кохання і секс, адже їй скоро п'ятнадцять. - Ну і як? - Я взнала багато цікавого і тепер згораю від нетерпіння спробувати все те, про що вона говорила
Дата: Субота, 16.01.2010, 01:02 | Повідомлення # 50
Адміністратор
Країна:
Статус:
Забавні "перли"спортивних коментаторів
- А от на поле виходить Зідан, цікаво він спробує змінити хід матчу або буде якось грати ...
-Сьогодні такий СНДівський, СНДівський інтернаціонал на полі: українці, білоруси, бразилець Робсон ...
-У Баранова гарна така колотушка
-Спартаківський форвард намацав ваду між ніг суперника і швидко нею скористався. Да-а, "Спартаківська" школа.
-Дівчата весь час переодягаються, але ви то там перед телевізором не бачите, але я тут весь матч сиджу.
-Бекхем своїм черепом виділяється на тлі світло-зеленого поля.
-... зробив передачу у важкому становищі ...
-Ось ви бачите футболіста в червоній формі - це Новокузнецька команда ...
-Дуже схожі Янкер і Анелька. Я думаю вони негативи один одного.
-... Янкер навпаки поголив собі все що можна ...
-Він повернувся і пробив своєю коронною і єдиною лівою.
-Один з футболістів на полі крикнув: "Та @ б твою мать!". Це було біля мікрофона і пішло в ефір не гірше ніж голос коментатора. Маслаченко сконфужено помовчав секунд 30 і каже: Ну футболісти на полі іноді підказують один одному.
-Ну ви можете уявити собі відчуття коментатора в залізобетонному неопалюваному бункері. З вашого дозволу ще ковток.
- Ліва - це добре повернена права
- Роберто Карлос збирається бити штрафний. Співай, співай ліра, в мене потрапила мортира ...
-Англійці стрімголов б'ють ногами.
-А поки Сидоров вкушає всі принади заднього приводу ...
-Сама прізвище Хохлова просто зобов'язує його до того, щоб він забив гол українцям
-Гарна фігура у Баджо, але його передню частину нам чомусь не показують.
-А я кажу, що Липко не міг нічого бачити між ніг Філімонова!
-Здорово, звичайно, зреагував Боннер: по-нашому, по-воротарськи, в красивому стрибку, з порушенням правил - як і годиться.
-Треба, треба пропонувати себе
-Робсон натягнув супеpника
-Я думаю, що сьогодні Юран виплесне все, що в нього є. -Ай-яй-яй-яй-яй! Ви зі мною згодні?
-Французи виступали в нашій відбірковій групі і саме від неї зазнали єдиної поразки
- І ось на поле виходить наша збірна. Титов робить пас Кержакову, він навішує у штрафну, Сичов б'є - ГОЛ! Бистров проривається вперед, обходить одного, другого, б'є, - ГОЛ! Як чудово грає сьогодні збірна Росії! І тут на поле виходить збірна Італії
- Нарешті наша збірна змогла застати зненацька бельгійського воротаря! Так, такого пендаля бельгійський голкіпер не отримував, напевно, з дитинства!
-Олівер Кан від досади скинув рукавички і грав після цього практично голим.
-..... Подолавши останню перешкоду між ніг супротивника м'яч влітає у ворота.
- Воротар нашої жіночої збірної - просто диво. Бере вce!
-Удар був дуже сильним. М'яч потрапив в голову захисника. Якщо є мізки, можливо, буде струс.
-М'яч у блакитних - я маю на увазі "Hаполі", ви не подумайте нічого такого.
-.. Кривов хотів пробити точно і сильно, але не вийшло ... Так, невдало ліг на ногу футболістові його шкіряний дружок.
-..... Під час першої шлюбної ночі відомий футбольний арбітр П'єрлуїджі Колліна показав молодій дружині жовту картку за симуляцію і червону за розмови з суддею.
.- Суддя побачив у діях футболіста "Аланії" всі мислимі і немислемие порушення правил. Залишилося тільки вимагати тимчасову реєстрацію.
-..... Сподіваюся, що з футболістом все в порядку, хоча його і забирають з поля вперед ногами.
-..... З м'ячем спартаківець, перед ним захисник. Спартаківський форвард намацав ваду між ніг супротивника і швидко ним скористався. Та-а-а, Спартаківська школа! ..
-Клінсман пропонує себе дуже активно.
-..... Захисник данців підняв ногу, і ... атака голландців захлинулася!
-.. Футболістам, які ще не мають потомства, не рекомендується вставати в стінку, коли Карлос б'є штрафний.
-..... Коли він починає вводити м'яч, у мене темніє в очах не тільки від його кольору, але і від його дріблінга.
-..... Шовковський отримує пас від свого друга по життю - Владислава Ващука. До речі, вони одружені.
.. Що означає, коли грають "Мілан" і "Челсі". - Це 2 мільярдери дивляться, як грають 22 мільйонери.
Дата: Понеділок, 25.01.2010, 16:32 | Повідомлення # 51
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відMichal *******************
Поїхали два мужики на рибалку. Випили. Вранці один пробуджується і будить іншого: - Ти чьо? Нафіга, сітку в полі поставив ? - А чо я то ? Де ти гріб там я і ставив.
****************************************** Життя - лайно Всі діви - б..яди І сонце - е..аний ліхтар!
На виборах президента України колись відсидівший лідер опозиції Янукович отримав в 1,5 рази більше голосів, ніж та, що ніколи не сиділа прем'єр-міністр Тимошенко, і в 7 разів більше голосів, ніж ніколи не сидівший президент Ющенко. Тим самим українські виборці дали зрозуміти що, на їх думку, невелика відсидка пішла б Юлії Володимирівні лише на користь. А вже Віктору Андрійовичу вона просто необхідна!
*************************************** Даішник на дорозі зупиняє машину: - Ви їхали з швидкістю шістдесят кілометрів на годину, а тут висить знак: обмеження сорок. - А я говорю, я йшов рівно сорок! - Але ж показання приладу... Тут втручається дружина водія: - Товариш міліціонер, не треба: коли чоловік п'яний, з ним краще не сперечатися!
Приходить мужик в бібліотеку і говорить: - Я у вас книгу взяв "Як заробити мільйон", а тут половина сторінок видерта! Бібліотекар: - Ну і що! Півмільйона теж непогано.
Пробуджується мужик із страшного будуна і поспав би ще, але захотів в туалет. По стінці прийшов до туалету, зробив свою справу, обтрушує "друга" і говорить: - Ось бачиш, коли тобі треба - я встаю
Ти коли з дружиною сваришся, як її обзиваєш? - "Зайка моя". - Так ласкаво? - Зайці в голодний час своє лайно їдять. Вона у мене зоолог, знає.
Дата: Середа, 10.02.2010, 12:09 | Повідомлення # 52
Адміністратор
Країна:
Статус:
Пізно увечері батьки збираються в кіно. Вдома остається п'ятирічний син. Перед відходом батько інструктує: - Двері нікому не відкривай і взагалі не підходь до неї! У нас з мамою ключі є! Зрозумів? Син: - Ага! Вирушають, але мати продовжує хвилюватися. Батько говорить: - Зараз я піду перевірю... Підходить до дверей своєї квартири, стукає... За дверима: - Хто там? Батько: - МОСГАЗ, відкрийте! За дверима:
- Пішов на #$@й, ми дровами топимо!
- Як Росія бере участь в НАТО? - Як яйця в е*лі. Беруть участь, але не входять.
Заняття для організованих дитячих груп ДДОУ "Дитячий садок Світлячок". Тема: "Автодорожній рух". Вчитель гучним голосом чітко виголошує фразу, закінчуючи її питальною інтонацією... Діти хором виголошують відповідь. ВЧИТЕЛЬ: Хто король далеких трас?.. ДІТИ: КАМАЗ. ВЧИТЕЛЬ: Хто гримить і весь в пилі?.. ДІТИ: Жигулі. ВЧИТЕЛЬ: Хто проїде грязь грайливо? ДІТИ: Нива. ВЧИТЕЛЬ: Їж кашу "Геркусес", купить папа?.. ДІТИ: Мерседес. ВЧИТЕЛЬ: Хто на зустрічній всякий раз?.. ДІТИ: КАМАЗ. ВЧИТЕЛЬ: За кермом бандитський тип, а машина ця?.. ДІТИ: Джип. ВЧИТЕЛЬ: Оштрафує, хоч ти трісни - це дядько?.. ДІТИ: ДеПееС-ник. ВЧИТЕЛЬ: Хто не дружить з головою? Це дядько... ДІТИ: Постовий. ВЧИТЕЛЬ: Блималки, бл@ді і понти, за пивом їхали?.. ДІТИ: Менти. ВЧИТЕЛЬ: Десять трупів, все в кисіль, попала в ДТП?.. ДІТИ: Газель. ВЧИТЕЛЬ: Червоне світло горить не даремно, немає ходу?.. ДІТИ: ні х*я!!!
Даішник зупиняє водія: - Порушуєте! Ваші права. Водій дає якусь книжечку. - Це що?! - Конституція, в ній про права все написано. - Та по мені хоч Камасутра, де все про них намальовано, а гроші де?
************************************************ Їде багатир і бачить камінь край дороги лежить. На нім напис: наліво поїдеш - п@ды отримаєш. прямо поїдеш - п@ды отримаєш. направо поїдеш - п@ды отримаєш. Задумався багатир, не знає куди повернути. Тут роздається голос зверху: - Що задумався добрий молодець? - Та ось думаю, куди їхати. - Ну так думай швидше, а то п@ды прямо тут отримаєш!
Зустрічаються дві старенькі. Одна іншый і говорить: -Ти знаєш, я матом перестала лаятися. Друга відповідає: -А я в бога більше не вірю. -Та ну п,,,з...шь? -Та ось тобі хрест!
Дата: П`ятниця, 26.02.2010, 12:14 | Повідомлення # 53
новачок
Країна:
Статус:
Поспорили американці з українцями хто зробить кращу картопелечистку. Через місяць українці приїжають в Америку, тут велика технологія, за годину тона картоплі почищена. Приїжають в Україну. На колгоспі стоїть старий комбайновий бункер, засипають тону бараболі через пів-години почищена. Американці неповірили своїм очам, кажуть шоб ше раз засипали. Через пів-години знов ця сама ситуація. Ті знову не вірять, ще засипають тону бараболі. Через дві години відкривається бункер вилазе Петро і каже: "Йдіт. ви в кобену мать, Міська засипало, а я сам чистити не буду". ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ---------------------- – Куме! – Га?! – А чому американці були на місяці, а ми ні?! – А хто таке казав? – Та я сам фотографію бачив: “Американці на місяці”. – А ви знаєте, хто фотографував? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------- Прилетіли американці на Місяць. Дивляться - вдалині вогонь горить. Підходять ближче, а там наші хлопці, з Закарпаття, си гріють. - Що ви тут робите??? - На заробітки приїхали - На Місяць? - Та чом на місяць, хоть би на пів-року ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---- ----------------
Повідомлення відредагував ivan_ - П`ятниця, 26.02.2010, 12:16
Дата: П`ятниця, 26.02.2010, 23:43 | Повідомлення # 54
Адміністратор
Країна:
Статус:
Збирається дружина у відпустку, а чоловік її не відпускає - говорить: - Знайдеш собі там коханця, зраджувати мені будеш! - Ні-ні, не хвилюйся! - Намалюю-но я тобі на животі трактор, якщо приїдеш і його не буде - значить, зраджувала... - Добре. Намалював він трактор, поїхала вона у відпустку і в перший же день знаходить собі любовника. Колобродить з ним - і в останній день помічає, що трактора-то немає. Говорить коханцеві про проблему - а він їй: - У мене художник є знайомий, він тобі трактор новий намалює... Приходить вона до цього художника, малює він їй трактор і запитує: - В трактора дим з труби йшов? - Начеб йшов... Малює дим. - А мужик в кабіні сидів? - Начеб сидів... Малює мужика. Приїжджає дружина додому, гордо піднімає майку. Чоловік, очумівший, їй: - Ніхрена тебе трахкали - аж трактор завели...
Дівчина приходить до зубного. - Доктор, мені так страшно, навіть не знаю що краще. Зуб свердлити або дитину народити. - Вирішуйте швидше. Мені треба знати, під яким кутом нахиляти крісло.
Дата: Субота, 06.03.2010, 01:28 | Повідомлення # 55
Адміністратор
Країна:
Статус:
Дзвонить бабулька в службу порятунку:
- Врятуйте-допоможіть, у мене в дворі ведмідь на дереві! Приїжджає фургон, з нього виходить мужик з рушницею і маленькою білою собачкою. - Так, бабусю, слухай. Тримай рушницю! - протягує рушницю, собачка гавкає, заважає під ногами. - Я зараз лізу на дерево, трясу його, ведмідь падає вниз, Кефірчик, - показує на собаку. - Кефірчик хапає ведмедя за я*ца і тягне в машину. - Синок, а рушниця-то навіщо? - А ось тепер, бабусю, слухай дуже уважно. Якщо першим з дерева впаду я - СТРІЛЯЙ ПО КЕФІРЧИКУ!!!
Дата: Субота, 13.03.2010, 15:50 | Повідомлення # 56
Адміністратор
Країна:
Статус:
Капітан атомного підводного човна викликає старпома: - А що це за поштовх був хвилини дві тому? - Та це... Мічманові Ковбасюку прийшла радіограма, що його дружина виїхала з якимсь любовником до Ніцци відпочивати.. - Ну і? - Пі@@ец Ніцці...
****************************************** Приходить мужик до лікаря. - Доктор, допоможіть! Бачте, я працюю в їдальні, і мені дуже хочеться засунути член в хліборізку. Прямо не знаю, що і робити. - Так, батенько-з, це окремий випадок, медикаментозне лікування навряд чи допоможе. Постарайтеся взяти себе в руки і приборкати це своє вкрай дивне і небезпечне бажання. Через місяць зустрічаються випадково на вулиці. - Ну, голубчик, і як Ваші справи? - Ех, доктор, не стерпів, засунув я-таки член в хліборізку! - Ну і як же Ви тепер?! - Херово, доктор... Дружина пішла, хліборізка звільнилася...
Мужик їде на зустріч, спізнюється, нервує, не може знайти місце припаркуватися. Піднімає лице до небес і говорить: - Господи, допоможи мені знайти місце для парковки. Я тоді кину пити і буду кожну неділлю ходити в церкву! Раптом дивним чином з'являється вільне містечко. Мужик знову звертається до небес: - А, все, не треба. Знайшов!
******************************************** - Ваш банк дає кредити під чесне слово? - Без проблем... - А якщо я не поверну? - Вам буде соромно перед Всевишнім, коли представитеся. - Коли це ще буде... - Ось, якщо п'ятого не повернете, шостого і представитеся.
********************************************* Зустрічаються 2 друга: - Чого сумний такий?? - Та так. Вчора дружину із злодієм переплутаві викинув її у вікно. Ох, як вона кричала, як чинила опір... - Це фигня. Я неділю тому злодія з дружиною переплутав. Ох, як же він кричав, як чинив опір!!!
Дата: Субота, 03.04.2010, 00:56 | Повідомлення # 57
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відoys ***************
Бабка з дідом дуже любили грати в хованки. Бабка вранці ховала самогон, а увечері, якщо дід його знаходив, то ховалася бабка.
-Випити в день стакан вина вважається корисною справою. Сьогодні я зробив сім корисних справ!
-Мій чоловік такий застуджений! -Скажіть йому, хай гарненько вип'є і відпочине. -Якщо це допомагає, то я взагалі не розумію, як він ухитрився захворіти...
- Батьку, а чому ніяк не настане світле майбутнє? - Як же воно настане, якщо воно майбутнє!
- Не колупай у вухах - ти ж потім ці нігті гризти будеш!
На посту ДАІ зупиняють машину і оглядають багажник. У багажнику - 10 величезних ножів. Даішник: - Навіщо вам стільки холодної зброї? Водій: - Я жонглер, працюю в цирку, жонглюю ножами. Даішник: - Не вірю, нумо покажіть. Водій стоїть на узбіччі дороги і жонглює ножами. У машині, що проїжджає мимо, водій говорить дружині: - Слава богу, я пити кинув. Дивися, які тести вигадали!...
Скажи мені хто такий Біл Гейтс і я скажу хто ти. Хочеш завести друзів - заведи їх подалі. Іван Сусанін. Крапля нікотину вбиває коня, а хом'яка розриває на шматки. Кожен чоловік має право на ліво!
В барі сумний мужик замовляє чарку за чаркою. Врешті-решт бармен не витримує і запитує: - Що сталося-то? - Так, блін. З дружиною посварився. Вона обіцяла місяць зі мною не розмовляти. - Та вжеж... Уявляю, як тобі хреново. - І не говори! Сьогодні останній день...
- Я вчора в лісі три відра грибів зібрав для тещі. - А раптом вони отруйні? - Що означає "раптом"?!!
Як добиться миру в Україні!? Нехай Шуфрич одружується на Тимошенко!
Стоять два сервери в стійці, один іншому: - У тебе що? - Картинки, дівчатка, чат, приколи. А у тебе? - Сайт Оболоні, Немірова, Шустова і Ковбасної фабрики. - Так це, з мене дівчатка і приколи, і зависнемо до ранку?
- Мама, Льова мені вчора сказав, що я найінтелігентніша дівчина в Одесі. Може варто запросити його додому? - Ні в якому разі, дурьоха! Хай він продовжує так думати.
Дівчина в супермаркеті пробиває на касі: 1 пакет молока 1 йогурт, 1 комплект одноразового посуду, 1 тюбик пасти і 1 зубну щітку. Касир - молодий парубок, дивлячись на все це: - Ти, напевно, одна живеш... Дівчина (кокетливо): - Як ти здогадався? - Аж надто ти страшна...
Дата: Субота, 03.04.2010, 01:01 | Повідомлення # 58
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відMichal *****************
П'яний мужик лежить з дружиною в ліжку. Дружина зла. Мужик вирішує пожартувати, аби розрядити обстановку. Піднатужився, і голосно пукнув. - 1:0 в мою користь! Дружина, озлившись ще сильніше, напружилася, і я-ак видасть запашистий салют: - 1:1! Мужик вирішує їй гідно відповісти, але як не напружувався, не зміг. Тужився, тужився, і обробився... Дружина бачить загадковий вираз його обличчя: - У чому справа? - Кінець першого періоду. Зміна сторін!
У автобусі час пік. - Мужчина, ви п'яні, жахливо п'яні, огидно п'яні! - А у вас, дівчина, ноги криві, жахливо криві, огидно криві! А я завтра буду тверезий!
Організовується новий колгосп. Приїхав інструктор (И) з райкому: - Ну що, мужики, як ми наш новий колгосп назвемо? Поступили пропозиції: "Дорога до комунізму", "Зоря соціалізму", "Світло ленінізму" і тому подібне (І): - Ну, які ще будуть пропозиції? Встає мужичок (М) і говорить: - А давайте назвемо наш колгосп Рабіндранат Тагор! Здивувався інструктор, що в російській глибинці знають ім'я великого індійського мислителя і поета, і говорить: - А чому саме Рабіндранат Тагор? (М): - Та аж надто на "ядрить твою матір" схоже!
- Ви перевищили швидкість, платіть штраф! - Який же російський не любить швидкої їзди? - А який же козел не любить багато капусти?
Дата: Субота, 22.05.2010, 01:24 | Повідомлення # 59
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдоти відoys ***************
Чоловік з дружиною дивляться передачу "здоров'я". Показують хворого на апараті з якоюсь рідиною з організму. Чоловік: - якщо я коли-небудь захворію і так лежатиму, то ти будь ласка не давай мені так лежати і вимкни кнопку. Дружина тупо встала, відібрала пиво, і вимкнула телевізор
- Алло! Телебачення? Це програма "Сракою до села"? - Ні, це програма "Лицем до міста"! - Ну, а до села-то чим?
Мужик вивалився за борт. Акула відкусила йому член. Борсаючись, він випадково зловив золоту рибку. Та йому говорить, що виконає одне бажання. Мужик тут же просить: - зроби, аби мій член був метр завдовжки і потовще. Рибка: - виконано. Мужик: - а що це там спливло? Рибка: - акула. Подавилася твоїм членом
Ніч. Кладовище. Раптом, із страшним скрипом, відкривається одна з могил і звідти повільно виповзає небіжчик. Стає біля хреста і починає повільно обертати його, то вправо, то вліво. З сусідньої могили вилазить такий же клієнт і запитує: - ти чьо, братан, твориш? - розумієш, старик, чьо-то ОРТ хреново ловить...
Лікарю, коли ми з чоловіком займаємося коханням, у мене коліна і лікті болять. - позу поміняйте. - а як тоді телек дивитися?
Урок географії: - Вовочка, що ти можеш розповісти про Панамський канал? - Нічого, Маріванна, у нас в телевізорі такого каналу немає...
Дата: Понеділок, 21.06.2010, 15:12 | Повідомлення # 60
Адміністратор
Країна:
Статус:
Анекдотивідoys ***************
Хто як напивається:
Тесляр - в дошку. Скляр - вщент. Візник - в дугу. Чоботар -у стельку. Кравець - в клапті. Пожежник - в дымину. Трунар -в смерть. Свинарка - до поросячого виску. Мисливець - в дупель. Шофер - в баранку. Залізничник - в дрезину. Футболіст - в аут. Асенізатор - у гівно. Кухар - в сосиску. Бондар - в бочку. Лісник - в шишку. Музикант - в дудку. Електрик - в отключку. Математик - в нуль. Фізкультурник - в лежання. Медик - до втрати пульсу. Фізик - до втрати опору. Хімік - до випадання в осад. Письменник - до ручки. Журналіст - до крапки. Блакитний - в сраку. А астрофізик - до зірок з очей. Зато красиво..
P.S. І лише ми до останнього транспондера. ...... Зато приємно ! (we-77)
Стоять довго, машин немає. Раптом з темноти вибігає мужик з кермом від камаза. Імітує виск гальм і зупиняється біля них. - Що, мужики, проблема? Давайте підвезу. - Ти що, дурень чи що, їздь собі далі. Ми тут самі як - небудь. Той дістає ствол і кричить: - Швидко, млять, в машину! Мужики злякалися, побігли з ним поруч. Біжать... кілометрів 5 пробігли... тут знову виск гальм: - Чуєте, мужики, скоро пост ДАІ, а у мене прав немає. Ви зараз виходите, а я по кукурудзяному полю в об'їзд, через кілометр вас підберу. Зраділи мужики, що від дурня відхрестилися. Личать до поста і до Даішника: - Чуй, нас тут під дулом пістолета 5 км. мужик змусив бігти! - З кермом від камаза? - Так! - Де він!? Ми давно його шукаємо, він без прав їздить! - По кукурудзяному полю побіг. Нічого не розуміючи, відповідають мужики. Даішник хапає кермо від мотоцикла і кричить: - Сідаєте, зараз ми його наздоженемо! Один ззаду, інший в люльку! - Ти що, мужик, дурень? Той хапає автомат і кричить: - Швидко, млять, по місцях! Один ззаду, інший в люльку! Робити нічого - "сіли" мужики по місцях. Біжать утрьох по кукурудзяному полю. Даішник кричить на одного: - Ти що робиш!? Ти ж в люльці! Чому на прямих ногах? Швидко сідай! Мужик біжить на напівзігнутих ногах, качани йому по обличчю ударяють, нічого не бачить, ноги болять, обертається до друга на задньому сидінні і говорить: - На фіга пересідали, їхали б собі спокійно на Камазі...