Дата: Неділя, 25.07.2010, 02:18 | Повідомлення # 61
V.I.P
Країна:
Статус:
Приходить Вовочка зі школи і каже батькові: - Мені двійку по біології поставили. Батько: - За що? - Спитали у кого самі великі яйця. - Ну а ти? - Ну я сказав, що у верблюда. - Правильно, а вчителька? - А вона каже, що у страуса. - У Страуса( задумливо)...так ось чому він такі повільні вальси писав.
Ідуть по пустелі німець, англієць і українець. Знайшли лампу. Потерли її, а звідти джин вилетів і каже: - За своє спасіння виконаю кожному по 2 бажання! Німець каже: - Хочу гарну жінку без комплексів і додому… Раз – і зник. Англієць говорить: - О! А я хочу багато грошей і також додому! Теж зникає. Українець думав-думав, думав-думав, а потім каже: - Ящик горілки і всіх назад….
Їде дід на запорожцеві, раптом врізається в крутий мерс.Звітди виходять 4 здорованя: - Ну все,діду,молись! Капець тобі! - Так нечесно ж, хлопці, вас четверо, а я один. - Ну добре, йди Вася за діда. - Так нечесно ж, хлопці, вас троє, а нас двоє. - Ну добре, йди Петя за діда. - Так нечесно ж, хлопці,вас двоє, а нас троє. Головний здоровань почухав голову і сказав: - Ну добре,діду,йди сідай у машину, а ми самі розберемось.
Представники різних народів зібралися за столом в ресторані. Всі замовили по келиху вина, але коли вино принесли, виявилося, що в кожній склянці муха. - Швед зажадав нове вино в ту ж склянку. - Англієць - нове вино в нову склянку. - Фінн вийняв муху і випив вино. - Росіянин випив вино разом з мухою. - Китаєць з'їв муху, але вино залишив. - Єврей виловив муху і продав її китайцю. - Циган випив дві третини склянки і попросив його замінити. - Норвежець взяв муху і відправився ловити тріску. - Ірландець подрібнив муху у вині і відправив келих англійцю. - Американець почав судовий процес проти ресторану і зажадав 65 мільйонів доларів в відшкодування морального збитку.
Дата: Субота, 14.08.2010, 23:31 | Повідомлення # 62
Адміністратор
Країна:
Статус:
Чоловік з дружиною сідають до потягу, щоб їхати у відпустку. Він насамперед дістає літрову горілку, відкриває і викидає у вікно пробку. Дружина: - навіщо викинув? - спалюю мости. Тепер питиму, питиму, питиму. Дружина, подумавши, знімає і викидає у вікно свої труси...
========================================
Їдуть менти в УАЗику, ззаду козла везуть. На вулиці дощ, сльота. Дивляться на зупинці батюшка стоїть. Весь промок. Зглянулися над ним, вирішили підвезти, заразом і поприкалуваться. Сів батюшка в машину, подякував і запитує: - А куди це ви хлопці козла везете?? Ті відповідають: - Та в духовну семінарію поступати!!! Батюшка, не промах, відповідає: - А якщо не поступить, так ментом і залишиться??
Дата: Неділя, 22.08.2010, 21:49 | Повідомлення # 63
житель форуму
Країна:
Статус:
Поїхали три модератори на рибалку. Відпливли від берега, закинули вудочки, сидять, чекають. В цей момент сходить сонце. - Сонце сходить, - говорить один. - Гарно то як, - відповідає інший. Третій хапає весло і щосили б'є обох. Ті падають у воду і кричать: -Ти що, здурів, за що!!!? -Першого за оффтоп, другого за флуд.
Колгоспний водій навіть за обідом не може обійтися без чарки. Викликали його на засідання правління: — Як ти можеш випити й сідати за кермо? Це ж неподобство! Звісно, ми не проти того, що хтось випиває, але ж пити треба з головою і в належний час! Вийшов шофер із засідання, у нього питають: — Ну що, вліпили догану? — Де там! Тільки сказали, що пити треба з головою. А я, дурний, усе з механіком та завгаром…
Приходить бабця до магазину і купує мішок гречки, рису, цілу упаковку сірників, кілька кілограмів солі, кілька ящиків горілки... Продавщиця і питається: - бабцю, а навіщо вам те все? - ой, доню.. прийдуть же ж комуністи - дефіцит буде... - а за кого, бабцю, голосувати будете? - та за них, рідненьких...
Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
Дата: Четвер, 02.09.2010, 22:13 | Повідомлення # 64
Адміністратор
Країна:
Статус:
Двоє нових росіян заходять в місцевий ресторан, до них підходить офіціант: - Що бажатимете господа? - Нам чого небудь особливого. - У нас є чорна ковбаса. - Ні, чорна ковбаса якось по простому звучить. - Ну добре, є ще чорне молоко. - Про, чорне молоко це цікаво, давайте чорне молоко.
З кімнатки виходить величезна нигретоска з величезними цицями підходить до нових росіян і кожному засовує по циці в рот. Опісля, через пару секунд один іншому говорить: - Слухай, добре, що ми не замовили ЧОРНУ КОВБАСУ
******************************************* Приходить мужик з лазні додому,підходить до дружини і говорить їй: - Дорога, ти не уявляєш, що я там бачив! - Що ти там бачив? - Я там бачив в одного мужика на членові татуїровка: "ВЛАДИВОСТОК" написано. Мені так сподобалося, я собі теж таку зроблю, ось поглянеш! - Так, ти - баран, чи що? У тебе там навіть "УФА" не поміститься!!!
****************************************** - Іван-дурень, ти куди? - У чисто поле... пущу стрілу, як тато велів, і в чий двір вона впаде, на тій отже і одружуюся. - А боєголовку-то нахера прикрутив? - Не хочу одружуватися. ******************************************** Пілот оголошує пасажирам: - Політ проходить на висоті 10000 метрів, швидкість 900 км/г, температура за бортом -30 С. А.аа, блін, що це таке??!!! Капець!! Через хвилину: - Даруйте, просто стюардеса на мене перевернула гарячу каву. Бачили б ви зараз мої брюки спереду! Пасажир з переднього ряду: - Фігня це. Бачив би ти зараз мої брюки ззаду!
Дата: Неділя, 05.09.2010, 20:23 | Повідомлення # 65
V.I.P
Країна:
Статус:
Приїжджають Prodigy в Київ. До трапу виходить гарна українська дівчина в національному вбранні, у віночку зі стрічками, рум’яненька… в руках тримає хліб та сіль. З літака виходить Кейт Флінт, підходить до дівчини, нахиляється до солонки, закриваючи пальцем одну ніздрю, шумно вдихає сіль і обалдівшим голосом вимовляє: “ТАК нас ще ніде не зустрічали!” ***************************************************************************
Еволюція бажань чоловіка: в 20 років хоче захоплювати жінок; в 40 років хоче, щоб жінка захоплювала його; в 60 років хоче, щоб жінка не відволікала .. *********************************** На уроці російської мови вчителька каже: - У давньоруській мові замість буквосполучення "оро" часто використовувалося буквосполучення "ра". Наприклад, "город" - "град", "ворота" - "врата" ... Встає Вовочка і говорить: - А як по-древнерусські "сорока"? ****************************** Стоїть Янукович біля дзеркала, розчісується і говорить сам собі: "Яке ж я чмо , яке ж чмо!!!!" Підходить до нього жінка і говорить: "Вітєнька не ЧМО, а МАЧО!!!!!!!!!! ****************************** Стоять у лісі поряд білий гриб і мухомор. Чують — іде грибник. — Зараз почнеться різанина, — каже білий гриб. — Не знаю, чи різанина, але те, що отримаю в писок чоботом, це точно. ******************************* За інформацією ЗМІ, Черновецький купив до виборів декілька партій. А саме: партію екстазі та партію кокаїну. ********************************************** Дізнавшись, що Янукович досяг пенсійного віку, Черновецький прислав йому два кілограма гречки. ************************************************ - Бачив по Інтеру Гімн різними мовами? - Бачив. Та для повноти не вистачає ще одного варіанту... - Якого? - Виконання Гімну мовою Азарова.
Дата: Субота, 11.09.2010, 15:54 | Повідомлення # 66
Адміністратор
Країна:
Статус:
В селі, худоба в паниці! Свиня, корова, куриця: - слухай я ще 100 кг не набрала, а мене вже колоти зібралися! - зглузду з'їхали! А мене по 3 рази на день доять! - а в нас всіх півнів порубали,.... кажуть криза! Радісний песик: - А я вчора почув, що ще пару тижднів і всі будуть смоктати у Шарика!))))))))))))) Sat-Integral S-1237 HD Able
Дата: Неділя, 26.09.2010, 13:19 | Повідомлення # 67
Адміністратор
Країна:
Статус:
Сперечаються два грузини, чий дід був вище: - Мій дід був таким високим, як ось це дерево. - А мій дід був таким високим, як он та гора! - Мій дід був таким високим, що діставав до зірок! - А зірки були круглими? - Круглими. - Теплими? - Так. - Значить, це були яйця мого діда.
********************************************* - Чому ти розлучаєшся з дружиною? - Представляєш, її всю ніч не було вдома, а вранці сказала, що ночувала у сестри! - Ну і що? - Бреше, курва! У її сестри ночував я!
********************************************** Зловив вовк Червону шапочку і затягнув в кущі. - Давай! - Вовк, ти що здурів? - Я кому говорю, давай. - Вовк, ти такий великий, а я така маленька. - Давай, а то розсерджуся. Червона шапочка піднімає спідничку, стягує трусики. - Я тебе сюди що срать привів ??? Пиріжки давай!
********************************************** Дружина говорить чоловікові: - Скільки разів я тобі повторюю: сік - це коли написано 100%, напій - коли від 50 до 80%, а якщо написано 40% - то це нектар! - Ось-ось. Я давно говорив, що горілка - це нектар!
********************************************** Мирний родинний вечір перед телевізором. Мати. Батько. Син. По ящику показують якийсь фільм про сімейство котячих, починаючи від домашніх кішок і до хижаків. Синочок: - Мам! Давай візьмемо кошенятка! Ну будь ласка! Ну давай візьмемо кошенятка! Мама: - Ні, синочку. Навіщо нам головний біль? Виросте, буде пісяти і какати по кутках. В цей час по телевізору показують тигрове сімейство. Синочок: - Мам! Ну не можна кошенятка, давай візьмемо тигринятко! Батько (меланхолійно): - Ні, дорогий! Коли він виросте, пісяти і какати по кутках будемо ми!
На сповіді: - Пан пастор, моя дружина виїхала на вихідні, і я переспав з покоївкою. - Скільки разів? - Що означає - "Скільки разів?" Я тут сповідатися прийшов, а не хвалитися ***********************************************
Сидять три пенсіонери - про болячки один одному розповідають: - Я, -говорить перший, - ніяк не можу сходити в туалет по-маленькому! - А я, -говорить другий, - ну ніяк не виходить у мене сходити по-великому, ну хоч трісни! - Ну хлопчаки, -говорить третій, -у мене все навпаки! Рівно в 6. 00 я ссу як китайський кінь, а в 7. 00 я сру як африканський слон! - Ну і в чому ж твоя проблема? -запитують перші двоє пенсіонерів. - Ну, розумієте, ніяк не можу змусити себе прокинутися раніше 8. 00!
Дата: Вівторок, 28.09.2010, 01:19 | Повідомлення # 68
V.I.P
Країна:
Статус:
Рота «Беркута» ліквідувала поле коноплі, площею у 2 гектари. Після чого оголосила себе дивізією і відправилась у космос воювати з покемонами. ___________________________________________________________________________________ Йде засідання в парламенті. Вирішують, як використати землю після Чорнобиля. – Зерно сіяти не можна, картоплю садити – тим більше… А давайте все засіємо тютюном, а на пачках цигарок напишемо: «Міністерство охорони здоров'я останній раз попереджує…»
**************************************************************************************************** Дружина - чоловікові: - Любий, уявляєш, мені снилося, що я літаю у сні... - І що це означає? - Я прочитала у соннику - це означає, що я росту! - Краще б тобі наснилося, що літають твої груди...
**************************************************************************************************** Український уряд заявив, що всіх євреїв, які захочуть іммігрувати в Ізраїль, буде туди доставлено безкоштовно. Йде посадка на корабель. Проходить година, друга, третя, а потік людей не зменшується. Проводжаючий питає у капітана, в якого з-під кашкета виглядає оселедець: - У Вас що, корабель безрозмірний? - Чому безрозмірний – бездонний
**************************************************************************************************** Дзвінок. Путін знімає слухавку. - Гальо, пане президенте, ту Місько зі Станіслава! Телефоную, жеби вам вповісти, же ми ту вам офіційно війну декляруємо. - Харашо Міша, ето действительно важная новость. А большая у вас армия? - Ну, зара... (щитає)... Я, Влодко, сусід Стефко і всі, шо ту в преферанс грали. То нас разом вісім. - Должен сказать тебе, Міша, что у меня в армії 100 тисяч людей, каториє только ждут маєво пріказа. - Холєра, я зара вам віддзвоню. .. (за якийсь час)... - Гальо, прошу пана президента, стан війни не скасовано! До нас приєдналося ше штири хлопаки з сусідньої кнайпи. - Должен сказать тебе, Міша, что со времені нашева последнєва разгавора я увеличил армию до 200 тисяч человек! - Най го холєра вхопе! Я ще зателефоную. (за якийсь час)... - Слава Йсу, пане Путін! Я сі тєжко вибачєю, але мусимо ся вицофати з тої войни. - Неужели? Очень жаль. А почему ето ви вдруг передумалі? - Ну, ми ту посиділи за пару гальбами пива, так си між собов порадили, і вздріли, же аж ніяк не зможемо нагодувати 200 тисяч плєнних москалів.
Дата: Неділя, 03.10.2010, 14:43 | Повідомлення # 69
Адміністратор
Країна:
Статус:
В понеділок вранці приходить на роботу власник крупної фірми. Знаючи любов шефа до коньяку, секретарка: - Іван Петрович, добрий ранок! Кава з коньяком? - Ні, не потрібно! Заходить до шефа замдиректора: - Іван Петрович! Ну що - по коньяку? - Боже! Навіть не нагадуй! - А що так? - Та розумієш... я в п'ятницю повернувся з відрядження, втомився - як собака. Вирішив залишитися вдома: прийняв душ, упірнув під ковдру і... випив цілу пляшку коньяку... - Ну і що? Для вас - звичайна справа! - Ага... лише мене потім в трьох ресторанах бачили... у тій ковдрі...
******************************************* У секс-шопі: - Пробачте, громадянко, але у нас просто і в наявності немає 128 штучних членів! Та і навіщо вам стільки, якщо не секрет?! - Я чула, що для того, щоб не хвилюватися, потрібно покласти на все @уй! Ось я і прикинула: на телевізор - один, на газети - один, на радіо - один, на маленьку зарплату - один, на начальника - один...
******************************************** Прийшов олігарх в зоомагазин купувати папугу. Вибрав найдорожчого какаду, поніс додому, учить говорити. Наступного дня приходить назад: - Не говорить він у мене. Продавець: - Купіть йому дзвіночки... Через два дні знову прийшов: - Не говорить папуга. - Купіть йому драбинку і люстерко. Через три дні: - Мовчить, не говорить! - Купіть йому качельки. Купив качельки, через тиждень приходить, задоволений. - Заговорив! - Поздоровляю! І що сказав? - Коли ж ти, мудак, пожерти мені даси?! !
******************************************* Алло, Вадік! У нас удома сильно пахне газом, дуже сильно! Я боюся, що вибухну! - Танюш, заспокойся! Запали свічку і молися...
******************************************* Дружина - чоловікові: - Вова! Купи мені килим! - Поки літай на мітлі!
******************************************* Чоловік - дружині: - Слухай..., завтра буде весілля мого кращого друга з цією...як її... Джулією Робертс... - Якого ще друга? Ти що, раніше мені сказати не міг? Що я надіну? Мені надіти нічого! І подарунок! Де ми подарунок шукатимемо? - Ну ти дура! Це кіно таке - "Весілля мого кращого друга". Яка ти темна, некультурна... - Ти б мовчав краще про культуру. Коли я тобі минулий раз сказала що підемо на "Лебедине озеро", хто з вудками поперся?
Дата: Четвер, 07.10.2010, 10:20 | Повідомлення # 70
V.I.P
Країна:
Статус:
Будівництво. Бетонна плита зривається з крана, падає на перекриття, зносить несучу балку після чого два поверхи будівлі обвалюються. Виконроб дивиться на цю справу і каже: - Ништяк тетріс.
В аптеці: - У вас активоване вугілля є? - У нас тільки неактивоване. Але ви можете відправити СМС на короткий номер 8888. У відповідь прийде код активації.
"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
Мужик приходить до голови колгоспу і каже: "Візьміть мене зоотехніком" - А що ти вмієш робити? - Я розумію мову тварин. - Ну гаразд, підемо на ферму. Підходять до корови. Мужик: "Му-у-у!" Корова: "Му-у-у!" - Вона сказала, що дала 15 літрів молока. Доярка здала 10, а 5 додому віднесла. Прийшли до доярці, обшукали, так і є - 5 літрів у сховку. Підходять до свині. Мужик: "Хрю-у-у!" Свиня: "Хрю-у-у!" - Вона каже, що принесла 7 поросят, але свинарка двох забрала додому. Обшук і свинарки, знаходять двох поросят. - Ну гаразд, беру тебе, - говорить голова. Йдуть по вулиці. Назустріч коза: "Бе-е-е!" - Ти їй не вір, це було один раз, і то по-п'янці ...
Повідомлення відредагував funt3 - Понеділок, 11.10.2010, 10:33
Дата: Вівторок, 12.10.2010, 12:24 | Повідомлення # 72
V.I.P
Країна:
Статус:
Українські генетики схрестили свиню зі змією. Тепер ці свині кілька разів на рік скидають шкіру разом зі салом. Після цього українські генетики збираються схрестити свиню з ящіркою, щоб можна було ногу на холодець відрізати, а нова щоб виростала.
********************************************************************** Крапля нікотину вбиває коня, а хом'ячка розриває на шмаття. Крапля канабіноїду пробиває коня на ги-ги, а хом'ячка розриває на шмаття, але вже від реготу. Крапля героїну підвищує самооцінку коня, а хом'ячка починає ще більше плющити від власної неповторності. Крапля кетамінузабезпечує коню чотири години здорового сну, а хом'ячка розковбасить на пару діб. Крапля амфетаміну дозволить коню зосередитись, а хом'ячка доведе до параної і окосіння. Крапля триптаміну забезпечить коню певну кількість райдужних глюків і легкий стрьом на відхідняках, а у хом'ячка з голови почнуть рости роги, квіти та інша різнокольорова гидота. Годин на вісім. Крапля лізергіну відкриє коню шлях в Матрицю, а для хом'ячка закриє двері в реальний світ...
*************************************************************************** На екзамені з анатомії професор задає студентці питання на засипку: – Який людський орган є символом кохання? – У чоловіка чи у жінки? – перепитує студентка. – Боже, – зітхає професор, – в мої часи це було просто серце...
********************************************************************** Їдуть в потягу грузин, росіянин і українець. Росіянин сидить на верхній полиці, внизу лежить грузин, а по купе бігає українець. Росіянин плюнув в стелю, а потрапив в грузина. Грузин: "Хто нахарькал?" Українець: "Я на Харків!" - грузин йому бац по пиці з'їздив. Росіянин знову плюнув, і знову потрапив на грузина. Грузин: "Хто нахарькал?" Українець: "Я на Харків.. " - грузин знову бац по пиці з'їздив. Росіянин зібрав всі соплі і спеціально прямий грузину по носу. Грузин: " ХТО НА ХАРЬКАЛ?" Українець (перелякано): "Я на Львiв, а потім на попутках".
Американський форум. Ставиш питання - потім тобі відповідають. Ізраїльський форум. Ставиш питання - потім тобі ставлять запитання. Російський форум. Ставиш питання - потім тобі довго розповідають, який ти мудак.
Приходить блондинка в автосалон, купує новенький порше ... Через тиждень приїжджає на СТО і каже: - Я коли їду одна все нормально, а коли з ким-то вічно в салоні смердить ... Майстер подивився салон, капот і каже: - Начебто все нормально. Давайте я з вами проїдусь - подивимося. Їдуть вони. Блондинка їде під 200 на червоний, по тротуару - обганяє всіх підряд. Потім зупиняється і каже: - Ну що, відчуваєте? - Я не відчуваю - я в цьому сиджу ...
Дата: Середа, 13.10.2010, 14:05 | Повідомлення # 74
V.I.P
Країна:
Статус:
Прилетiли американцi на Мiсяць, вийшли з ракети, ходять, стрибають... Аж помiтили недалеко розпалене вогнище, пiдходять туди а там трое поросятко печуть. Американцi питають: - Хто ви? - Украiнцi. - А що тут робите? - На заробытки приiхали. - Що на Мiсяць?????? - Та де на мiсяць, на пiв року!
Йде в інституті лекція з безпеки життєдіяльності. Професор аудиторії: - Ви - прораб на будівництві. На ваших очах падає і розбивається на смерть робочий. Ваші перші дії? Студенти: - Викликати швидку! - Викликати міліцію! - Повідомити родичів! і тому подібне Професор: - Надіньте на труп каску і страхувальний пояс, інакше міліція приїде за вами.
Прокидається дід на дачі. Дивиться у вікно, а у нього з городу картоплю крадуть. Він дзвонить в міліцію: — Міліція, приїжджайте, у мене з городу картоплю крадуть. — Вибачте, але поблизу немає патрульних машин... До побачення. Дзвінок в міліцію через 5 хвилин: — Міліція, можете не приїжджати, я їх всіх перестріляв. Через 3 хвилини наряд Беркута, 3 патрульні машини, полковник міліції і так далі. Полковник говорить: — Діду, так ти ж сказав, що їх всіх перестріляв? — Так і мені сказали, що патрульних машин немає
Дата: Четвер, 14.10.2010, 23:48 | Повідомлення # 75
V.I.P
Країна:
Статус:
Йде мужик повз багатоповерхівку. Раптом чує свист. Піднімає голову і з жахом бачить, що на нього падає рояль. У десяти сантиметрах від його голови рояль застигає в повітрі, і з-під кришки виникає весела пика: - Перелякався? Щигля за переляк! Вітьок, піднімай!
Вовочка запросив Танечку до себе додому. Купив квіти, торт, пляшку коньяку, сигарети. Виклав все на стіл і чекає. Проходить година. Вовочка думає: "Танечка з хорошої сім'ї, пити не буде". Забрав пляшку. Проходять дві години. "Танечка палити не буде". Прибрав сигарети. А тут дзвінок в двері. Заходить Танечка. Вовочка запитує: - А чого ти в шкільному платті прийшла ? - Так завтра ж в школу.