FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 02:45

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
RATVODДата: Четвер, 11.02.2021, 12:32 | Повідомлення # 106
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Кращі світові канали тепер у вашому телевізорі.



Volia оголосила про співпрацю з Viasat World


Компанія Volia, одна з найбільших телекомунікаційних компаній України, оголосила про підписання угоди про співпрацю з провідною міжнародною медіакомпанією Viasat World.

Кращі документальні фільми, драматичні серіали, спортивні телепередачі, новинки кіно тепер доступні користувачам Volia на платформах IPTV і OTT.

Абоненти компанії Volia тепер зможуть отримати доступ до великої кількості програм і послуг від Viasat World. Вони включають канали Viasat: Nature, History, Explore, Sport, TV1000, TV1000 World Kino, TV1000 Action і VIP Comedy. Також контент цих каналів буде доступний по системі Video on Demand. Крім того, при підключенні преміальних пакетів Volia будуть доступні канали VIP Premiere і VIP Megahit.

Сандра Крауіня, маркетинг директор Volia, каже: «Ми дуже раді, що Viasat World відтепер став нашим партнером. Контент цієї компанії є надзвичайно популярним в Україні, особливо канали TV1000 і пакети ViP. Тому ми впевнені - наші абоненти зможуть задовольнити всі свої потреби в контенті завдяки вичерпному асортименту, який пропонує Viasat World».

Бенджамін Грукок , комерційний директор SVP в Viasat World, підкреслив: «Розширення наших можливостей на таких ринках як Україна, є важливою частиною нашої стратегії. Тому ми дуже раді підписанню цієї угоди з Volia. Вона дозволить нам спілкуватися з більшою аудиторією. Ми пропонуємо вичерпну кількість контенту через наших глобальних партнерів. Тому з нетерпінням чекаємо на наших каналах і передплатників Volia».

Варто зазначити, що вже за перші чотири тижні трансляції контенту Viasat World, канали TV1000, TV1000 Action і VIP Comedy зайняли перші три позиції серед всіх фільмових каналів і увійшли в топ 15 по тривалості переглядів серед усіх телеканалів, незалежно від тематики, поступившись місцем лише національним каналам і дитячому контенту. Якщо переводити в цифри, то за цей період наші абоненти подивилися канали групи Viasat World - 4,5 мільйона разів, а загальна тривалість переглядів склала - 3,7 мільйона годин.

Найпопулярніші канали Viasat World:


Viasat History дає можливість особисто взяти участь в історії людства. Він відкриває безліч епохальних віх і героїчних подвигів, наукових винаходів і культурних подій. Він розповідає про розвиток цивілізацій і піднімає завісу над таємницями історії. Він дивує винахідливістю, цілеспрямованістю, ідеалізмом, а іноді і жорстокістю наших пращурів. Він допомагає самому пережити події, які назавжди змінили світ!

Viasat Explore - це широка добірка програм про неймовірні винаходи, екстремальні подорожі, сміливі випробування та безстрашних людей. Аудиторія каналу - це ті, хто не сидить на місці, для кого адреналін - частина життя. Якщо Ви любите швидкість, не боїтеся змін або просто хочете подивитися на тих, хто ризикує кожен день - то цей канал для вас.

Viasat Nature - розкриває найкращі якості в кожному з нас - доброту, уважність, любов до ближніх і розуміння того, як живе навколишній світ. Тут ви і ваша сім'я дізнаєтесь про природу всіх куточків Землі. Висока якість зйомки перенесе вас в світ небезпечних хижаків і беззахисних ссавців.

TV1000 - Кращий канал для пошанувачів кіно! Зарубіжні фільми лідери касових зборів і кінопрокату. Ви любите проводити вечір перед телевізором всією сім'єю? Розбираєтеся в кінематографі, або просто із задоволенням дивитесь якісні фільми світових кіностудій? Тоді - це канал саме для Вас! 500 найбільш рейтингових фільмів на рік - від класики до кіно хітів останніх років.

Про Volia


Volia є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD- і інтерактивне телебачення, високошвидкісний доступ в Інтернет, а також послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів.

Компанія пропонує до 200 телеканалів від українських та кращих міжнародних телекомпаній, онлайн-кінотеатри і бібліотеки контенту від кращих світових студій, дотримуючись усіх міжнародних норм в області авторських і суміжних прав.

З травня 2019 Volia очолює генеральний директор Антон Дзюбенко.



Viasat World - провідна міжнародна медіакомпанія. Вона пропонує всебічний «асортимент» каналів і власний пакет SVOD. Медіафайли охоплюють жанри новин, розваг, серіалів, кіно та спорту. Провайдер працює з 30 каналами платного телебачення на ключових ринках трьох континентів. У нього понад 188 000 000 користувачів.

Viasat World пропонує програми світового класу на 19 мовах. Власні канали - Viasat Explore, Viasat History і Viasat Nature. Також унікальний «портфель» з дев'яти кінопрограм включає TV1000, TV1000 Russian Kino та ViP Premiere. Працює компанія з двома найбільшими пакетами: Epic Drama (драматичні програми і серіали, які показують в Центральній та Східній Європі). У пакеті об'єднані найкращі сюжети з усього світу. Все це виводить провайдера на першу позицію в країнах колишнього СНД. Послуга ViP Play доступна тепер і в Україні. Вона надає глядачам доступ до всього портфоліо каналів і архівів.

02.02.2021



RATVODДата: Середа, 24.03.2021, 19:35 | Повідомлення # 107
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Розширюючи покриття: Канал Апостроф TV

з'явився в пакетах провайдера Volia




Апостроф TV збільшує покриття.


Телеканал тепер доступний в пакетах провайдера Volia, повідомляє прес-служба.

Апостроф TV в пакетах Volia


Телеканал з'явився в мережі Volia ще на початку березня. Апостроф TV був включений в усі без винятку пакети провайдера.

Тепер доступ до телеканалу може отримати максимальну кількість глядачів з Києва, Дніпра, Сум, Львова, Вінниці, Полтави, Запоріжжя, Черкас, Рівного, Хмельницького, Херсона та Тернополя.

Про Апостроф TV


Апостроф TV є українським інформаційно-аналітичним каналом. При цьому, як зазначає генеральний продюсер Ірина Король, телеканал подає в легкій формі, зрозумілою для сприйняття.

«Зважена і збалансована редакційна політика нашої команди отримала належну оцінку, і якісний інформаційно-аналітичний контент тепер доступний глядачеві в більшості регіонів країни. Апостроф TV - канал інформаційно-аналітичний, орієнтований на політично активну частину суспільства. При цьому ми намагаємося не робити його надмірно «важким» для глядача. Апостроф TV базується на концепції інфотейменту, тобто інформація подається в легкій для сприйняття, іноді навіть розважальній формі. Ми не хочемо, щоб наші новини провокували конфлікти, навпаки, ми прагнемо подавати інформацію в оптимістичному ключі», - каже Ірина Король.

«Апостроф TV» отримав супутникову ліцензію терміном на 10 років ще в квітні 2019 року. Спочатку телеканал існував як окремий розділ суспільно-політичного видання «Апостроф», а з 1 червня 2020 року Апостроф TV почав повноцінне супутникове мовлення. Канал доступний на супутнику Astra-4A (4,8 гр.с.д.).

Зараз канал доступний на супутнику Astra-4A (4,8 гр.с.д.), у більшості великих українських кабельних і інтернет-провайдерів ТБ-контенту, а також на сервісі YouTube.

Про Volia


Volia - це провідний національний український телеком-провайдер, який надає послуги аналогового, цифрового, HD і інтерактивного ТБ, швидкісного доступу в інтернет, а також одного з найбільших центрів обробки даних в Україні.

Компанія пропонує понад 200 телеканалів від українських і міжнародних телекомпаній, онлайн-кінотеатри і бібліотеки контенту світових кіностудій.

У грудні 2020 року стало відомо про злиття Volia з компанією «Датагруп». Оператор фіксованого зв'язку придбав 100% провідного телеком-провайдера за підтримки фонду EEGF II Horizon Capital.

Лада Васюкова

23 березня, 2021.



RATVODДата: Середа, 31.03.2021, 07:30 | Повідомлення # 108
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Зміни у спільноті Воля Клуб



Шановні абоненти!


З квітня 2021р. спільнота Воля Клуб припиняє своє існування.

Дякуємо вам за прихильність до нашої компанії та високий рівень лояльності!

Для вашої зручності нагадуємо, що вирішувати питання щодо послуг компанії ви можете самостійно у розділі «Підтримка» на сайті компанії, за допомогою голосового меню IVR (за номерами колл-центру) та на порталі абонента my.volia.com (або у додатку My Volia).

Також ви завжди можете отримати відповіді на свої запитання, зателефонувавши нам 24/7 у колл-центр за номерами (050) 502-22-50, (093) 502-22-50, (068) 502-22-50, у наших центрах продажу та обслуговування, надіславши повідомлення у наш чат або електронним листом на abonents@volia.com.

Ми завжди будемо раді допомогти вам!

Якщо ви були зареєстровані у Воля Клуб, пропонуємо вам підписатися на наші сторінки у соц. мережах Facebook, Instagram, Youtube, Telegram, Linkedin, де ви зможете отримувати найсвіжіші новини про компанію, наші послуги, новинки кіно, спорту та інше.

29. 03 .2021



RATVODДата: Середа, 07.04.2021, 08:29 | Повідомлення # 109
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Реєструйся і оплачуй послуги Volia

та інші рахунки онлайн без комісії протягом 90 днів!




Цифрові навички полегшують наш побут і роблять його приємнішим.


Йдуть вже ті часи, коли для оплати комунальних послуг потрібно було стояти в черзі, для поповнення мобільного - бігти до платіжного терміналу, а при купівлі автоцивілки – зустрічатися з брокером і підписувати купу папірців. Все це можливо робити онлайн, нікуди не виходячи та не марнуючи час.

Компанія Volia дбає про своїх абонентів, тому у співпраці з Portmone.com – надійним сервісом онлайн-платежів повідомляємо про акцію*.

Усі нові користувачі Portmone.com отримають 90 днів користування сервісом без комісії для сплати рахунків за телекомунікаційні послуги від Volia та інших платежів.

Це дуже зручно: зареєструватися, ввести дані домашньої адреси та почати автоматично отримувати рахунки в електронному вигляді. Portmone.com зберігає інформацію про всі платежі, тому в будь який момент можна побачити онлайн виписку або квитанцію за минули періоди.

Отже, переходьте за посиланням, реєструйтесь та формуйте в себе нові звички мешканця цифрової ери!

*Важливо!
- Пропозиція дійсна до 31.05.2021 та не розповсюджується на користувачів сервісу Portmone.com, кабінет яких зареєстровано до 01.04.2021.
- Один клієнт може зареєструватися лише один раз.
- Офіційні правила акції “Сплачуй рахунки без комісії 90 днів” від Portmone.com за
посиланням.

02. 04 .2021



RATVODДата: Понеділок, 19.04.2021, 15:14 | Повідомлення # 110
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Інвестиції в розвиток:

ЄБРР профінансує злиття «Датагруп» і Volia



Фото: Twitter

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) профінансує
покупку оператором «Датагруп» провайдера Volia.


Злиття двох компаній має підняти якість телекомунікаційних послуг, а інвестиції прискорять розвиток і модернізацію інфраструктури, повідомляється на сайті Data Group.

Злиття «Датагруп» і Volia


У грудні минулого року стало відомо, що компанія «Датагруп», 96% якої володіє Horizon Capital, збирається придбати телеком-провайдера Volia. Очікується, що злиття двох компаній, що працюють на різних сегментах ринку, залучить додаткові інвестиції для модернізації мережі і розширення оптоволоконної інфраструктури.

Як говорив генеральний директор і акціонер «Датагруп» Михайло Шелемба, на сьогодні ринок широкосмугового доступу до інтернету в Україні дуже роздроблений, оскільки в країні працює понад 5000 постачальників послуги ШПД. Через таку фрагментарність багато гравців ринку не можуть отримувати великі інвестиції для впровадження нових технологій.

«У кооперації з компанією Volia у нас виходить дуже непогана абонентська база зі значною ринковою часткою, та ще й з перетином мереж, куди вже інвестовано достатньо коштів. Відповідно, поєднуючи наші дві мережі, ми отримуємо велику синергію, наприклад, в тій же закупівлі, - об'єднуючи обсяги і отримуючи кращі ціни і умови», - розповів СЕО Датагруп» в інтерв'ю Олександру Глущенку.

Сторони приступили до переговорів ще в травні-червні минулого року і вже в жовтні дійшли згоди. Вирішено, що корпоративний сегмент буде отримувати послуги під брендом «Датагруп», а роздріб - під брендом Volia.

Інвестиції ЄБРР


Фінансування для цієї угоди забезпечує Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР). Банк надасть компанії «Датагруп» кредит в розмірі $ 65 млн. Кредитні кошти будуть використані для придбання компанії «Воля».

«Ми раді оголосити про співпрацю з ЄБРР, результатом якого стало отримання фінансування на суму $ 65 млн. Ці кошти будуть інвестовані в бізнес для підтримки його зростання і розвитку - придбання компанії «Воля» і повномасштабну модернізацію мережі. Це фінансування підтримує наші плани розвитку і дозволить зробити нашу мережу найсучаснішою на телекомунікаційному ринку України, підняти якість послуг на новий рівень і перевершити очікування споживачів в якості їх надійного партнера. Ми вважаємо, що це тільки початок довгострокового співробітництва з ЄБРР і з нетерпінням чекаємо численних нових можливостей і масштабних проектів в майбутньому», - повідомив Михайло Шелемба.

За словами керуючого директора ЄБРР в країнах Східної Європи і Кавказу Маттео Патроне, об'єднання компаній посприяє поліпшенню якості послуг, що дуже важливо для подальшої цифровізації України. Тому ЄБРР бачить сенс у фінансуванні цієї угоди.

«Ми в ЄБРР віримо в те, що технології здатні змінювати світ на краще. Подальша цифровізація України потребує масштабних інвестицій в розширення покриття, підвищення швидкості і поліпшення якості. Українські споживачі незабаром відчують позитивні результати об'єднання компаній «Датагруп» і «Воля». Нова компанія буде інвестувати в кращу інфраструктуру, інновації та відмінне обслуговування клієнтів, завдяки чому нам всім стане легше зв'язуватися один з одним», - каже Маттео Патроне.

Засновник і головний виконавчий директор Horizon Capital Олена Кошарна зазначає, що інвестиції ЄБРР стануть першим кроком для отримання іноземних інвестицій з метою розвитку цифровізаціі в Україні.

«ЄБРР - цінний партнер Horizon Capital і наших портфельних компаній, який надає кредити на розширення і збільшення виробничих потужностей, фінансує придбання компаній для подальшого зростання, а також вносить кошти в наші фонди з метою залучення приватного капіталу в даний регіон. Успіх «Датагруп» і «Волі» сприятиме підвищенню інвестиційної привабливості України і зростання обсягу прямих іноземних інвестицій», - прокоментувала Олена Кошарна.

Довідка


«Датагруп» є одним з найбільших українських операторів фіксованого зв'язку. Компанія має власну волоконно-оптичну мережу у всіх регіонах України, супутниковими станціями передачі, внутрішньоміськими волоконно-оптичними мережами. «Датагруп» має власний виділений номерний ресурс, мережа продажів, дистрибуції і технічної підтримки по всій Україні.

Volia - це провідний національний український телеком-провайдер, який надає послуги аналогового, цифрового, HD і інтерактивного ТБ, швидкісного доступу в інтернет, а також одного з найбільших центрів обробки даних в Україні. Компанія пропонує понад 200 телеканалів від українських і міжнародних телекомпаній, онлайн-кінотеатри і бібліотеки контенту світових кіностудій.

ЄБРР є найбільшим інституційним інвестором в Україні. За останні 2 роки банк взяв на себе зобов'язання по наданню € 2 млрд для української економіки. Ці інвестиції поєднуються з підтриманням змін в законодавстві та політиці, спрямованих на боротьбу з корупцією, підвищення ефективності управління на державних підприємствах, реалізацію структурних реформ і створення більш прозорого бізнес-середовища.

Horizon Capital - провідна інвестиційна компанія в Центрально-Східній Європі, яка управляє чотирма фондами прямих інвестицій (понад 40 інституціональних інвесторів з капіталом 350 млрд дол.) З активами понад 850 млн дол. і більш ніж 25-річним інвестиційним досвідом в регіоні. Компанія є активним інвестором і підтримує підприємців-візіонерів, які трансформують бізнес-середовище в Україні та регіоні. Horizon Capital відома своєю сильною командою, прихильністю принципам прозорості, корпоративного управління, сприянням зростанню вартості компаній і історією успішних інвестицій.

Лада Васюкова

19 квітня, 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 23.04.2021, 10:26 | Повідомлення # 111
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Ще більше топових фільмів і передач.



Volia TV знову розширює свою бібліотеку!


Одна з найбільших телекомунікаційних компаній України Volia оголосила про чергове розширення своєї онлайн-бібліотеки Volia TV до 14 000 фільмів, серіалів і телепередач. Цього разу бібліотека поповниться контентом за партнерською угодою з міжнародною медіакомпанією Viasat World.

Новий контент доступний абонентам Volia із 20 квітня. На першому етапі в бібліотеку додадуть більше ніж 200 фільмів і телепередач від провідних студій. Однак це тільки початок. Надалі кількість контенту на платформі збільшуватиметься як мінімум на 20 одиниць на тиждень. Усього до кінця року додадуть як мінімум 1000 одиниць контенту. І це на додачу до вже доступних 13 000 фільмів і телешоу від найкращих світових і вітчизняних кіностудій.

Так, глядачі вже можуть поспостерігати за красою космосу й акторською грою Бреда Пітта у фільмі «До зірок», розгадати таємниці древніх цивілізацій з Ларою Крофт у Tomb Raider і насолодитися чудовою музикою в мюзиклі «Кішки». Також у бібліотеку додали кінокартини, що полюбилися глядачам, серед них «Людина павук – 2», «Ейс Вентура», «Хто в домі тато» й багато інших.

Новий контент порадує і любителів науково-популярних передач. Серед новинок можна знайти такі суперпопулярні ТБ-шоу, як «Таємниці єгипетських пірамід», де ви вирушите в долину Нілу і поринете у світ давньоєгипетської міфології та культури. А разом із шоу «Військові машини» ви зможете досліджувати найважливіші віхи людської історії через призму технічного прогресу і військових винаходів.

«Ми намагаємося завжди давати найкраще нашим клієнтам. І розширення бібліотеки Volia TV – одне з пріоритетних завдань для нас. Зараз ми надаємо нашим абонентам доступ до однієї з найбільших бібліотек легального онлайн-контенту в Україні. Ми раді, що контент від фільмових і документальних каналів Viasat World буде доступним у нашій бібліотеці для перегляду онлайн практично на будь-якому smart-пристрої в будь-який час і в будь-якій точці України», – прокоментувала маркетинг-директорка Volia Сандра Крауіня.

Карін Хейджинк, віцепрезидентка з контенту, маркетингу і продуктів Viasat World, коментує: «Після запуску нашого повного портфеля каналів з Volia в січні цього року ми дуже раді розширити нашу пропозицію, зробивши наш преміальний контент доступним через бібліотеку Volia TV. Ми постійно отримуємо найкращі нові фільми, серіали та документальні програми, щоб поповнити нашу приголомшливу програмну бібліотеку, якою тепер можуть користуватися передплатники Volia, коли, де і як їм подобається».

Компанія Volia обіцяє і далі розширювати свою відеобібліотеку хітовими новинками та цікавим контентом. Тож стежте за новинами і дивіться позитивно!

22. 04 .2021

RATVODДата: П`ятниця, 07.05.2021, 21:31 | Повідомлення # 112
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Volia відкриває абонентам необмежений доступ

до контенту на
травневі свята




Провідна телекомунікаційна компанія України Volia придумала,
як зробити відпочинок максимально насиченим і цікавим!


З нагоди майбутніх вихідних Volia відкриває абонентам цифрового телебачення доступ до всіх телеканалів (крім каналів додаткового пакету «Футбол HD» і пакета «Нічний»), а також до онлайн-кінотеатру Volia Cinema і каталогу FOXNOW. Пропозиція діятиме з 30 квітня по 10 травня 2021 року включно.

В умовах чинних обмежень багато з нас проведуть травневі свята вдома, у колі близьких і друзів. Але навіть якщо ви вирішите відправитись в подорож або зробити вилазку на природу — пропозиція від Volia буде для вас дуже актуальною. Адже насолоджуватися контентом Volia TV — а це 13 000 одиниць контенту від кращих світових і вітчизняних студій — можна в будь-якій точці України і відразу на трьох пристроях одночасно.

Зараз серед новинок онлайн-бібліотеки Volia останні кінохіти, такі як фантастична драма «До зірок» за участі Бреда Пітта, Лів Тайлер і Томмі Лі Джонса та голлівудська класика калібру оскароносної картини «Бен Гур». Шанувальників українського кіно порадує фільм «Дике Поле» — екранізація знаменитого роману Сергія Жадана «Ворошиловград». А ті, хто віддає перевагу сімейному перегляду, очікують радісні хвилини в компанії героїв мультсеріалу «Алладін» від Disney. У Volia десятки нових надходжень на будь-який смак!

Сандра Крауіня, маркетинг-директорка Volia: «Давайте після травневих? Ні, це не для Volia! Ми не звикли відкладати ідеї, які роблять життя наших клієнтів яскравішим і цікавіим. Провести весняні канікули набагато приємніше в компанії з найкращими фільмами та телепередачами. Їх колекцію ми поповнюємо регулярно. На свята ми розширимо вільний перегляд для наших передплатників. І, повірте, у нас ще чимало для них сюрпризів».

Проведіть вихідні цікаво та позитивно!

З детальними умовами надання послуг компанії Volia ви можете ознайомитися на сайті https://volia.com/ .

29. 04 .2021

RATVODДата: Понеділок, 07.06.2021, 21:06 | Повідомлення # 113
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Угода завершена:

«Датагруп» купила групу компаній Volia




Процес з придбання одним з провідних провайдерів волоконно-оптичної інфраструктури
і цифрових послуг в Україні «Датагруп» телеком-оператора Volia підійшов до завершення.


Редакція Mediasat розповідає подробиці.

«Датагруп» завершила підписання угоди про придбання компанії Volia - провідного українського провайдера послуг платного телебачення і кабельного швидкісного інтернет-доступу. Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) підтримав угоду, надавши компанії фінансування в розмірі $ 65 млн, що є найбільшим кредитом ЄБРР в українському секторі телекомунікацій, медіа та технологій. 96% акцій «Датагруп» належать фонду під управлінням Horizon Capital (поряд з генеральним директором, який володіє рештою акцій).

Про радників


CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang виступила юридичним радником «Датагруп» і Horizon Capital. Dragon Capital виступила фінансовим радником «Датагруп». Sayenko Kharenko виступила юридичним радником Volia і її акціонерів. Rothschild & Co. виступила фінансовим радником Volia. Sayenko Kharenko і ​​Asters виступили юридичними радниками з питань, пов'язаних з отриманням дозволів регуляторних органів.

Читайте також: «Датагруп» купує компанію Volia. Про найгучнішою угоді 2020 роки від перших осіб

Як коментують завершення угоди


Михайло Шелемба, генеральний директор «Датагруп», говорить: «Це історичний момент для обох компаній, а також для всього українського телекомунікаційного сектора. Об'єднання «Датагруп» і Volia створить нового національного лідера на українському ринку фіксованого зв'язку в ключових клієнтських сегментах - B2C, B2B і в сегменті оптових продажів. Об'єднана мережа охоплюватиме понад 4 мільйони українських домогосподарств в 50 найбільших містах країни, а оптоволоконна інфраструктура протяжністю більше 30 000 км стане однією з найбільших в країні. Завдяки інтеграції абонентських баз, оптимізації витрат і бізнес-процесів, а також масштабної модернізації мережі ми очікуємо прискорення розвитку об'єднаної компанії в два рази протягом найближчих п'яти років. Крім зміцнення наших лідерських позицій у всіх клієнтських сегментах, нова організація зосередиться на наданні своїм клієнтам додаткових послуг: хмарних продуктів і сервісів з кібербезпеки для клієнтів B2B, а також рішень IoT і OTT для роздрібних клієнтів. Нещодавно «Датагруп» в партнерстві з Cisco почала реалізацію повномасштабного проекту модернізації своєї мережі, що дозволить збільшувати її пропускну здатність більш ніж в 10 разів з можливістю масштабування до 20 разів. Через рік наша мережа стане однією з найсучасніших, гнучких і масштабованих телекомунікаційних мереж в країні. Ці ініціативи поряд із значною операційною взаємодією і фінансовою підтримкою з боку ЄБРР і Horizon Capital дійсно роблять нас національним лідером, прокладаючи шлях для подальшої консолідації дуже фрагментованого фіксованого ринку телекомунікацій, на якому працюють близько 6000 зареєстрованих інтернет-провайдерів.

Ми маємо намір продовжити розвивати і надавати всім нашим роздрібним абонентам розважальний контент світового рівня на стрімінгових платформах. Сьогодні OTT-платформа Volia - це більше 180 телеканалів разом з п'ятьма своїми каналами фільмів Cine +, що показують фільми з найвищим рейтингом. Ми пишаємося нашими партнерськими відносинами і співпрацею з найбільшими міжнародними та українськими виробниками та власниками контенту, такими як студії Disney, Universal, Film.ua, Paramount. Ми будемо продовжувати розширювати нашу відеотеку, яка зараз налічує більше 13 000 фільмів, серіалів і шоу, і доступна для перегляду на нашій стрімінговій платформі, а також на самих популярних пристроях: Smart TV, мобільних девайсах, комп'ютерах і медіабоксах»
.

П'єр Данон, голова Наглядової ради об'єднаної групи «Датагруп» і Volia, додає: «Я дуже радий взяти участь в цій знаковій угоді по об'єднанню двох великих компаній -« Датагруп »і Volia - в єдиного гравця національного масштабу. В об'єднаній компанії працюватимуть понад 4000 співробітників, які будуть обслуговувати понад мільйон клієнтів. Я впевнений, що завдяки синергії і амбіціям обох команд ми створимо ще більш привабливу ціннісну пропозицію для наших клієнтів і отримаємо високий прибуток для акціонерів».

Засновник і головний виконавчий директор Horizon Capital Олена Кошарна зазначає: «Ми в Horizon Capital пишаємося тим, що протягом багатьох років були зосереджені на створенні вартості в «Датагруп», кульмінацією чого є ця угода, яка змінила правила гри і призвело до появи знакового національного лідера на українському ринку фіксованого зв'язку. Це придбання і значні капіталовкладення, здійснені «Датагруп», відбуваються в той час, коли цифровізація є головним пріоритетом для України. З злиттям «Датагруп» і Volia об'єднана група буде грати ще більш важливу роль в наданні нових цифрових послуг більше 40 мільйонам українців. Ми справді віримо, що Україна пропонує привабливі довгострокові інвестиційні можливості, і сподіваємося, що злиття «Датагруп» - Volia відкриє шлях для подальших інвестицій в інфраструктуру країни».

Редакція Mediasat

07 червня, 2021.

RATVODДата: Субота, 12.06.2021, 08:47 | Повідомлення # 114
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Volia та MEGOGO продовжують

стратегічну співпрацю в межах трансляції матчів
УЄФА




Медіасервіс MEGOGO та компанія Volia знову уклали угоду про співпрацю.


Зі старту нового футбольного сезону в користувачів Volia з'являться поп-ап-канали MEGOGO Футбол, які міститимуть події Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій Європи УЄФА.

Нагадаємо, у січні цього року медіасервіс MEGOGO оголосив про перемогу в тендері УЄФА. Це перший випадок в історії України, коли тендер на показ найважливіших матчів європейських клубів виграв саме OTT-сервіс. Таким чином, від сезону 2021/2022 і до 2024 року MEGOGO належать права на показ матчів в Україні на всіх платформах, включаючи телевізійні.

Раніше, за підсумками тендеру 2018 року, права на трансляції матчів УЄФА сезонів з 2018 по 2021 роки належали «Медіа Групі Україна» та компанії Volia. Восени 2020 року Volia та MEGOGO уклали партнерство, щоб зробити змагання єврокубків доступними на медіасервісі MEGOGO через канали Volia. Тепер же компанії уклали аналогічну угоду, але цього разу канали MEGOGO стануть доступними для абонентів Volia.

«По-перше, хочемо привітати наших партнерів компанію MEGOGO з таким видатним досягненням. Ми в компанії Volia вважаємо, що конкуренція високого рівня – це коли заради задоволення потреб клієнтів і розвитку цілого сегменту можна й потрібно ставати партнерами. Особливо важливо, що тендер виграла саме ОТТ-платформа, це змусить традиційних гравців переглянути своє ставлення до онлайн-телебачення і стане сильним стимулом для розвитку всього ринку. Футбол – найпопулярніший вид спорту на планеті. Серед його фанатів – мільйони українців. За нашими даними, понад 40% наших абонентів регулярно стежать за спортивними подіями. Наша мета – дати нашим клієнтам ще більше яскравих емоцій, розділяючи з ними їх пристрасть до спорту №1», – прокоментували результати тендеру в компанії Volia.

«Ми неодноразово відзначали той факт, що в умовах нашого ринку дуже важливо консолідувати зусилля з іншими гравцями. Особливо зараз, коли індустрія переживає не найспокійніші часи. Ринок повинен зростати, а його гравці – розвиватися. Тому раді продовжити нашу співпрацю з Volia. Тепер користувачі Volia отримають новий спортивний продукт від MEGOGO, який, сподіваємося, їх приємно здивує», – коментує Іван Шестаков, директор із стратегічного розвитку MEGOGO.

Першою футбольною подією стане трансляція Суперкубка УЄФА, запланована вже на 11 серпня 2021 року.

10. 06 .2021

RATVODДата: П`ятниця, 02.07.2021, 09:36 | Повідомлення # 115
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Volia оголосила про співпрацю з Paramount Pictures



Форрест Гамп, Ітан Хант, Майкл Корлеоне та безліч інших улюблених кіногероїв
з'являться на платформі лідера українського телекомунікаційного ринку.


Volia оголошує про співпрацю з Paramount Pictures. Завдяки новому договору в онлайн-бібліотеці Volia TV розмістять додатково приблизно 200 одиниць захопливого відеоконтенту від однієї з найстаріших кіностудій США. Таким чином найбільша онлайн-бібліотека в Україні від Volia розшириться до більш ніж 8 000 найменувань фільмів і телепередач.

Крім культових стрічок, таких як «Хрещений батько» або «Місія нездійсненна», клієнти Volia зможуть насолоджуватися й актуальними новинками. Їхній увазі представлять захопливу екранізацію популярної відеогри «Соник у кіно», горор за романом Стівена Кінга «Кладовище домашніх тварин», постапокаліпсис «Тихе місце», науково-фантастичний фільм із всесвіту трансформерів «Бамблби» та інші касові хіти.

Контент Paramount Pictures доступний на платформі VoliaTV по системі TVOD. Право перегляду кіноновинки надаватиметься на 2 дні за 49 грн. Перегляд фільмів з бібліотеки обійдеться ще дешевше – 39 грн на 2 дні. Таким чином абсолютно будь-яка людина на території України зможе стати кіноглядачем Paramount Pictures, навіть не будучи постійним абонентом Volia. І це всього лише за ціною чашки хорошої кави! Доступ діє на трьох пристроях одночасно.

Аналогічних домовленостей компанія Volia досягла і з іншими провідними світовими студіями. Серед них – Disney, Fox і Viasat World. Не пропустіть можливість урізноманітнити своє літнє дозвілля на відпустці або вдома разом з Volia та Paramount Pictures!

30. 06 .2021



RATVODДата: Неділя, 08.08.2021, 09:45 | Повідомлення # 116
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Volia удвічі збільшує кількість

топового
футбольного контенту




У новому футбольному сезоні Volia оновлює спортивний пакет
та удвічі збільшує кількість топового футбольного контенту
.


Відтепер на Volia TV будуть доступні трансляції єврокубків, через спеціальні поп-ап канали MEGOGO Футбол.

Ці канали будуть ексклюзивно транслюватись тільки на двох платформах – Volia TV та МEGOGO, якому належать ексклюзивні права на трансляцію клубних турнірів УЄФА на території України починаючи з сезону 2021/2022. Серед подій: Ліга чемпіонів УЄФА (починаючи з 4 кваліфікаційного раунду), Ліги Європи УЄФА та Ліга конференцій УЄФА (починаючи з групових раундів).

Також на платформі Volia TV футбольні фани матимуть доступ до трансляцій провідних європейських та світових ліг – чемпіонатів Англії, Німеччини, Шотландії та Бельгії, Іспанії, Франції та Бразилії, також через поп-ап канали MEGOGO Футбол. Клієнти Volia матимуть змогу переглядати топовий європейський футбол щонайменше до 2024 року. До того ж найбільш рейтингові матчі фанати футболу зможуть побачити у 4К-якості.

У компанії Volia так прокоментували розширення футбольного контенту:

«Ми пишаємося тим, що цього року змогли значно збільшити кількість якісного футбольного контенту для вболівальників і потішити фанів у новому сезоні. Згідно з нашою статистикою, 40 % користувачів Volia цікавляться спортом, а ми робимо все, щоб їм догодити.

Хіт нашої лінійки — матчі єврокубків. Ліга чемпіонів, Ліга Європи, Ліга конференцій УЄФА, будуть доступні нашим глядачам, завдяки взаємовигідній угоді Volia з медіасервісом MEGOGO, ексклюзивним транслятором клубних турнірів УЄФА.

Крім того, футбол, як і будь-яке відео на платформі Volia TV, можна дивитись на трьох пристроях одночасно. Також усі ці матчі можна буде переглянути в бібліотеці як онлайн, так і після їх завершення»
.

Перша трансляція чекає на глядачів Volia TV та MEGOGO уже 11 серпня: «Челсі» та «Вільярреал» розіграють Суперкубок УЄФА. Але й це ще не все! Адже незабаром знов розпочинаються чемпіонати Англії, Іспанії, Німеччини, Франції, Бельгії та Шотландії, які ви також зможете подивитись на Volia TV. Чи захистить «Манчестер Сіті» свій титул? Чи допоможе Мессі «Барселоні» випередити «вершкових»? Чи зможе хтось кинути виклик «Баварії»? Та чи поверне собі лідерство підсилений «ПСЖ»? Дізнаємося вже наступного сезону!

***

Volia – провідний національний український провайдер телекомунікацій, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD та інтерактивне телебачення, швидкісний доступ до інтернету та послуги одного з найбільших центрів обробки даних в Україні. Компанія пропонує понад 200 телеканалів від українських та найкращих міжнародних телекомпаній, онлайн-кінотеатри та бібліотеки контенту від найкращих світових студій, дотримуючись усіх міжнародних стандартів у галузі авторського права та суміжних прав. Більше на https://www.volia.com/

MEGOGO – найбільший медіасервіс в Україні та Східній Європі для перегляду відео, ТБ і прослуховування аудіо. Щомісячна аудиторія – понад 55 млн унікальних користувачів. Каталог ресурсу – понад 150 тис. годин контенту. Медіасервіс співпрацює з відомими студіями: FOX, BBC, Sony, Walt Disney, Universal, Warner Bros., Paramount Pictures тощо. MEGOGO активно розвиває спортивний напрям й має ряд ексклюзивних подій, серед яких: матчі Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, La Liga, Ligue 1, Copa América та Чемпіонат Бразилії із футболу, бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, Bellator, кіберспорт в партнерстві із Maincast та багато іншого. Детальніше на https://megogo.net/

06. 08 .2021



RATVODДата: П`ятниця, 20.08.2021, 14:20 | Повідомлення # 117
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Промо-перегляд телеканалів для абонентів Волі

з нагоди 30 років незалежності України !




Компанія ВОЛЯ вітає кожну сім'ю з 30-ю річницею Незалежності України !


З нагоди свята ми підготували для наших абонентів промо-перегляд преміальних каналів і фільмових бібліотек.

З 20 серпня по 30 серпня абонентам послуги доступу до пакетів телепрограм з використанням цифрової технології і всім абонентам послуги доступу до пакетів телепрограм за «IP протоколом» (в тому числі з використанням програмного забезпечення комп'ютерної програми «ВОЛЯ ТВ») надаємо можливість промо-перегляду преміальних * телеканалів без зміни вартості основного пакету послуг.

Додатково, з 20 серпня по 30 серпня, всім абонентам послуги доступу до пакетів телепрограм за «IP протоколом» (в тому числі з використанням програмного забезпечення комп'ютерної програми «ВОЛЯ ТВ», на пристроях: смартфонах і / або планшетах (з ОС Android 5.0 і вище, iPhone, iPad з ОС iOS 11 і вище, медіаплеєри і / або Smart телевізорах з ОС Android TV 6.0 і вище, Smart телевізорах Samsung з ОС Tizen 2017-2021 років, Smart телевізорах LG з ОС WebOs 2017-2021 років, Smart телевізорах Hisense з ОС VIDAA 2019 і вище, комп'ютерах або ноутбуках (за допомогою сайту tv.volia.com)), відкриваємо доступ до онлайн кінотеатрів FOX NOW і Воля Синема (доступ до бібліотеки відео і фільмів в режимі «онлайн») **.

Щоб побачити доступні телевізійні канали після їх відкриття - задайте новий пошук телепрограм і обновіть список каналів на ТВ-тюнері за інструкцією:

1. Зробіть, будь ласка, скидання налаштувань ТВ-тюнера до заводських;

2. Запустіть пошук телеканалів в автоматичному або ручному режимі.

ОТТ ТВ-тюнер (з інтерактивними можливостями) досить перезавантажити відключенням від електромережі на кілька секунд.

Якщо користуєтеся САМ-модулем, виконайте, будь ласка, тільки пошук телепрограм за інструкцією до телевізора.

Якщо на вашому ТВ-тюнер були налаштовані кращі списки (обраних каналів), їх потрібно буде створити знову.

* Крім поп-ап-каналів MEGOGO Футбол, телеканалів додаткових пакетів «Футбол HD» і «Нічний».

** крім онлайн кінотеатру Volia Football + (доступ до бібліотеки відео і фільмів в режимі «онлайн») і поп-ап-каналів MEGOGO Футбол.


Бажаємо приємного перегляду!

19.08.2021

RATVODДата: Понеділок, 13.09.2021, 09:07 | Повідомлення # 118
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Ще більше спорту!

Ліга чемпіонів у нових пакетах Volia TV




Швидше, вище, сильніше – разом!


Компанія Volia повністю сповідує новий олімпійський девіз і нарощує кiлькiсть і якість спортивного контенту. Особливо оновлені пропозиції сподобаються футбольним фанатам. Адже принципових і запеклих матчів стане значно більше!

При підключенні Volia TV ви можете вибрати один з трьох абсолютно нових спортивних пакетів.

Перший, Pro Sport, говорить сам за себе і призначений саме для футбольних фанатів. Тут лише топовий контент, а саме: 7 поп-ап-каналів при прямих трансляціях, 11 спортивних каналів та архіви футбольних матчів. У пакеті ви знайдете абсолютно все: єврокубки УЄФА – Суперкубок, Лігу чемпіонів, Лігу Європи, Лігу конференцій, клубні чемпіонати Англії, Іспанії, Франції, Німеччини, Бразилії, Бельгії та Шотландії. А також багато чого іншого на найкращих спортивних каналах – Extreme Sports, Fast&Fun Box HD, FightBox HD, Setanta Sports, XSPORT, «Перший автомобільний», «Футбол 3 HD», Viasat Sport, «Рыбалка ТВ», «Трофей» та Shakhtar TV HD.

Переглядати улюблені матчі ви можете лише за 199 грн на місяць.

Другий варіант, Pro Sport Season, припаде до смаку далекоглядним користувачам: ви отримуєте ту саму пропозицію, але маєте змогу зекономити до 600 грн на рік.

Річна підписка становить 1816 грн.

Третій, Premium Pro, це вигідний варіант для всієї родини, адже містить не лише весь спортивний контент, а й приблизно 150 TV-каналів, що будуть до вподоби навіть найвимогливішим глядачам. Кожен зможе обрати щось для себе, бо вибір досить різноманітний. Для дітей – найкращі мультики від Disney, Pixar і Dreamworks, кіномани оцінять широку фільмотеку від Paramount, Universal Pictures, FOX, Abc, Marvel, 20th Century Studios і каналів Viasat, а для тих, хто прагне розширювати свої знання про Всесвіт, у Volia TV є величезна кількість пізнавальних програм. А головне, що все це ви можете подивитись на трьох екранах одночасно! Отже, коли ви насолоджуєтесь грою улюбленої команди, ваша дитина може продовжувати дивитись мультфільми.

Наразі діє знижка для нових абонентів: вартість пакета Premium Pro на перші 7 днів становить 69 грн. Після закінчення акційного періоду ціна становитиме 299 грн за місяць.

То як розпочати перегляд контенту на VoliaTV? Почати можна як із сайту volia.com, так і з будь-якого додатку Volia TV (для смартфонів або популярних Smart TV і приставок). Проста форма реєстрації – усе робиться в кілька кліків. Вибираєте спеціальний тариф для поціновувачів спорту – Pro Sport або преміальний (де є й інші популярні телеканали та величезна бібліотека фільмів і серіалів топових студій).

І вже за декілька хвилин ви матимете доступ до прямих трансляцій топового футболу (через поп-ап-канали), а також до 11 спортивних TV-каналів (Setanta Sports, Viasat Sport, XSPORT та іншим). І все це на трьох пристроях одночасно. Якщо ви вболіваєте за «Динамо», а дружина, наприклад, хоче в цей час подивитись матч лондонського «Арсеналу», ви зможете зробити це одночасно з телевізора, смартфона, планшета чи ноутбука!

Тож 3 прості кроки, щоб дивитись топові спортивні події:

Заходите на сайт tv.volia.com або завантажуєте додаток VoliaTV на свій смартфон, планшет або SmartTV.
Проходите миттєву реєстрацію через SMS/Push на телефон.
Насолоджуєтесь матчами улюблених команд у Лізі чемпіонів та інших турнірах!

Вболівайте за наших разом із Volia!

09. 09 .2021



RATVODДата: Вівторок, 28.09.2021, 08:11 | Повідомлення # 119
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Зміни в пакетах телепрограм

з 1 жовтня 2021 року








Шановні абоненти.


Інформуємо вас про зміни в пакетах телепрограм з 1 жовтня 2021 року.

Новий телеканал Odesa.live доповнить пакети послуги доступу до пакетів телепрограм (в цифровому форматі, а також телебачення в аналоговому форматі), в місті Херсон.

Оdesa. LIVE – регіональний телеканал, який висвітлює актуальні події міста та регіону. В ефірі телеканалу оперативні новини з життя міста, прямі включення з місця подій, сюжети про проблеми, які турбують жителів регіону, та гостьові студії з відомими одеситами та експертами, що впливають на розвиток області.

У місті Луцьк пакети послуги доступу к пакетам телепрограм (в аналоговому форматі) поповнить канал Конкурент TV.

«Конкурент TV» - новий інформаційний місцевий телеканал: щогодини актуальні і головні новини Луцька та Волині, цікаві інтерв’ю та пізнавальні програми. 24 години ефірного мовлення українською мовою.

У місті Фастів абонентам послуги доступу до пакетів телепрограм в аналоговому форматі буде доступний канал LIVE .

Додатково абонентам послуги доступу до пакетів телепрограм в аналоговому форматі в містах присутності даної технології будуть доступні телеканали Апостроф TV і ОБОЗРЕВАТЕЛЬ .

Телеканал Футбол 3 буде виключений із усіх пакетів телепрограм (у цифровому, аналоговому форматі, а також з пакетів телепрограм за IP протоколом) через припинення умов договору з правовласниками.

Дякуємо за розуміння. Деталі тут.

22.09.2021

RATVODДата: Субота, 25.12.2021, 23:11 | Повідомлення # 120
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новорічні бонуси від Volia !



До Нового року новим та діючим абонентам Volia надає святкові бонуси,
які можна використати для оплати послуг компанії.


Реєструйтеся у програмі лояльності «Мої бонуси» та гарантовано отримуйте новорічні сюрпризи!

Святкові бонуси чекають на вас з 15 грудня 2021 року до 15 січня 2022 року. Переходьте за посиланням в особистому кабінеті та отримуйте персональний бонус, запакований у новорічний подарунок.

Бонуси можна використати для оплати основних і додаткових послуг. Наприклад, за бонуси ви можете підключити пакет Volia Сinema або Viasat зі світовими та вітчизняними кінохітами й телешоу, а для дітлахів є пакет «Дитячий» з найкращими мультфільмами від світових студій, таких як Disney, DreamWorks і Pixar. Ви можете також використати бонус для підвищення швидкості інтернету.

Максимальна кількість новорічних бонусів – 2000. Їх можна використовувати протягом усього року (до 31.12.2022) за умовами програми лояльності «Мої бонуси». Долучайтеся та отримуйте до 200 гривень бонусів (10 бонусів = 1 грн)!

Нагадаємо, що Volia TV є однією з двох платформ в Україні, що надає доступ до футбольних трансляцій Ліги чемпіонів УЄФА та інших єврокубків (на каналах «MEGOGO Футбол»), а також майже до всіх топових чемпіонатів.

Крім того, нещодавно Volia оновила пакетні пропозиції тарифних планів для інтернету й телебачення. Нові абоненти можуть вибрати з чотирьох пакетів саме той, який найкраще відповідатиме їхнім інтересам: «Базовий», «Релакс», «Сімейний» або ж «Преміум». У пакетах будуть доступні такі рейтингові шоу, як «Маска» й «МастерШеф», популярні серіали та прем’єри, такі як «Кріпосна» або «Сувенір з Одеси», та велика кількість світових і вітчизняних кінохітів – «Доктор Стрендж», новий «Світ Юрського періоду» або «Мої думки тихі».

А онлайн-кінотеатр Volia TV є одним із найбільших в Україні та налічує понад 20 тисяч фільмів і серіалів від таких кіностудій, як Disney, Marvel, Pixar, DreamWorks, Universal, Paramount Pictures, Fox, Start і Film.ua. Тож питання стосовно того, що подивитися ввечері, більше не виникатиме. Одним із значних бонусів будь-якого пакета є можливість переглядати улюблений контент на трьох екранах одночасно завдяки додатку Volia TV.

З усіма пакетними пропозиціями можна ознайомитись на сайті.

Нагадаємо, що за версією престижної української премії Telecom Awards 2021 компанія Volia є найкращим національним постачальником телеконтенту.

Деталі акції за посиланням.

14. 12 .2021



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024