FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 21:27

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " OTT " ( Over the Top ) (Без обговорення !!!)
Телебачення " OTT " ( Over the Top )
RATVODДата: Неділя, 29.06.2014, 10:46 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телебачення OTT

(Over the Top )




RATVODДата: Субота, 06.04.2019, 08:35 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Зміна тарифів сервісу



Шановні користувачі!


Протягом 4 місяців з початку 2019 року, при перегляді та подовженні контрактів з правовласниками контенту ми намагалися зберегти поточні ціни на пакети з нашої пропозиції. Оскільки без значного зменшення кількості каналів, фільмів та серіалів, залишити ціни на попередньому рівні виявилося неможливим, було прийнято рішення про підвищення цін. Прийняття рішення також продиктоване зростанням операційних затрат на підтримку та оновлення технічного обладнання, необхідного для коректної та безперебійної роботи сервісу.

З 1 квітня 2019 року будуть внесені зміни у наступних тарифах сервісу:

Футбол: 69 грн/міс → 89 грн/міс
Оптимум: 89 грн /міс → 99 грн/міс
Світогляд: 49 грн/міс → 59 грн/міс
Дитячий: 49 грн/міс → 59 грн/міс
Активний: 29 грн/міс → 59 грн/міс
Радість: 39 грн/міс → 59 грн/міс
Кіно: 49 грн/міс → 59 грн/міс


До 31 березня включно користувачі можуть подовжити свою підписку та дивитися улюблені канали за старою ціною. Звертаємо увагу користувачів, що у разі підключення функції автопролонгації з 01 квітня 2019 року плата за вказані пакети буде автоматично списуватись згідно нових тарифів. Змінити налаштування можна у особистому кабінеті на сайті.

ВАЖЛИВО!

Поповнення балансу на вашому рахунку не є підключенням підписки. Щоб підключити підписку:

1. Оберіть один або декілька потрібних вам тарифних пакетів в розділі Тарифи або Мої підписки.
2. Вкажіть період перегляду.
3. Сплатіть зручним вам способом.
4. Після того, як ви придбаєте підписку, пакет буде підключений до вашого аккаунту.
5. Підключення підписки автоматично активується після того як закінчиться діюча. Якщо ви підключите тарифний пакет, яким не користувались раніше, доступ активується одразу після зарахування.

Якщо Вам необхідна додаткова інформація, зв'яжіться з нами за телефоном 0 (800) 60 00 32 (безкоштовно по всій території України).

Дякуємо за розуміння!

З повагою,

Команда OLL.TV

25 березня, 2019

RATVODДата: П`ятниця, 12.04.2019, 19:38 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Disney презентувала свій OTT-сервіс



Disney презентував власну стрімінгову платформу Disney+.


Відеосервіс почне роботу вже з 12 листопада, передає Телекритика.

Згідно з даними, новий сервіс буде доступний на всіх платформах - дивитися контент Disney+ можна буде з будь-якого пристрою, включаючи ігрові консолі.

Відзначається, що весь інтерфейс OTT-сервісу буде поділений за категоріями: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars і National Geographic.

«У перший рік на сайті з'явиться 500 фільмів, 7500 епізодів серіалів і 250 годин програм від National Geographic. У список включені класичні фільми Disney, фільми Pixar і Marvel, а також нові проекти: ігровий ремейк «Леді і Бурлаки», серіали «Сокіл і Зимовий Солдат», «Мандалорец». Не забули і новопрдбаних фоксовскіх «Сімпсонів» - всі сезони також будуть доступні на сервісі», - повідомляє ресурс.

Абонплата для користувачів складе трохи менше семи доларів на місяць.

Нагадаємо, минулого місяця Disney завершила операцію вартістю $ 71,3 млрд з поглинання 21st Century Fox. Компанія отримала значну частину активів холдингу Fox і права на всі його кіновсесвіти.

Раніше Disney був змушений розпродати мережу своїх спортивних каналів. Це було необхідною умовою, заданою регуляторами США, для отримання можливості придбати 21st Century Fox.

Лада Васюкова

12 квітня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 15.04.2019, 18:26 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У Польщі стільниковий оператор

запустив власний
OTT-сервіс



Фото: Media2

Польський оператор мобільного зв'язку Play
офіційно запустив OTT-послугу
Play Now TV.


Виходячи з інформації щодо нового проекту, озвученої на прес-конференції, видання Satkurier робить висновок, що доступ до платформи буде здійснюватися не на умовах передоплати, а за передплатою: абонентам послуги необхідно буде укласти річний контракт.

Також стало відомо, що доступ до послуги можна буде отримати за допомогою пристрою TV Box, що працює на базі системи Android TV 8.0. Цей пристрій сумісний з такими службами відео за запитом, як Netflix, Tidal, Ipla, Player + і YouTube (платна і безкоштовна версії), а також може бути використано для отримання доступу до DTT і кабельних телеканалів.

У перші три місяці доступ до Play Now TV буде здійснюватися на безоплатній основі (пробний період без зобов'язань становить 30 днів). Потім існуючим абонентам Play доведеться щомісяця платити 20 злотих (4.7 євро), а для тих, хто поки не є користувачем послуг компанії, щомісячна плата складе 35 злотих.

В рамках послуги будуть також доступні додаткові пакети каналів - Extra, Sport, Kids і HBO GO.

Борис Скуратівський

15 квітня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 22.04.2019, 13:36 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Нацрада видала ліцензію інтернет-мовника

ще одному телеканалу




Телеканал HD Fashion & LifeStyle почне мовлення в інтернеті.


Відповідну ліцензію каналу медіаменеджера Валіда Арфуша Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала за результатами засідання 18 квітня, пише Телекритика.

«Ліцензія отримана на кабельне мовлення за технологією ОТТ. Територією поширення зазначено Україну. Оператор телекомунікацій - ТОВ «Космонова»», - передає ресурс.

Телеканал отримав ліцензію терміном на 10 років, її вартість становить близько 270 тисяч гривень.

Відзначається, що HD Fashion & LifeStyle став другим українським телеканалом, що запросив дозвіл на інтернет-мовлення. У минулому році відповідна ліцензія була видана телеканалу «Дача».

Нагадаємо, в минулому місяці Нацрада видала супутниковій платформі Xtra TV в особі компанії «Екстра ТВ» ліцензію провайдера програмної послуги.

Лада Васюкова

- 22 квітня, 2019



RATVODДата: П`ятниця, 14.06.2019, 21:53 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
UEFA запустила безкоштовну

OTT-платформу




Союз європейських футбольних асоціацій (UEFA) запустив проект UEFA.tv
- нову безкоштовну потокову OTT-платформу, покликану давати глядачам широкий доступ
в режимах прямого ефіру і за запитом до контенту, що висвітлює різні футбольні змагання.


Спочатку служба буде являти собою розважальну платформу, яка пропонує уболівальникам оригінальний європейський футбольний контент, заснований на програмах з архівів за 60 років. Також платформа стане місцем для трансляції змагань молодіжних, жіночих і футзальних змагань UEFA, які тепер можна буде дивитися в режимі прямих трансляцій.

Крім цього UEFA.tv запропонує своїм користувачам репортажі з-за лаштунків і інтерв'ю. Весь відеоконтент буде доступний на умовах безкоштовної реєстрації, що дасть уболівальникам шанс дивитися прямі трансляції змагань UEFA навіть там, де відсутні правовласники, які отримали дозвіл на трансляцію цього контенту на відповідній території.

Німецька Bundesliga стане першою національної футбольної лігою, яка буде представлена ​​на платформі завдяки новій угоді про співпрацю, підписаного між UEFA та Німецької Футбольної Лігою (DFL). Результатом укладення даної угоди стане поява на платформі UEFA.tv окремого каналу, на якому будуть представлені відео від Bundesliga поряд з подіями європейських змагань.

Контент від Bundesliga включатиме виходячі по понеділках огляди матчів, які пройшли у вихідні, і такі шоу, як Bundesliga Special, адресований іноземним фанам. Також глядачеві будуть доступні архівні записи найбільш знакових матчів Bundesliga і пам'ятних матчів Ліги Чемпіонів, в яких брали участь команди з Німеччини.

Контент від Bundesliga на платформі UEFA.tv буде доступний на ключових європейських ринках - зокрема, у Великобританії, Італії, Польщі, Росії, Іспанії та Туреччини, а також в країнах Близького Сходу і Африки.

В UEFA заявили, що платформа не прагнутиме конкурувати з телеканалами. Замість цього вона буде доповненням до них, пропонуючи глядачеві різноманітний цікавий контент.

Президент UEFA Олександр Чеферін заявив: «Цифровий ландшафт змінюється, і ми повинні бути у всеозброєнні, щоб передбачити ці зміни і бути готовими відповідати їм. UEFA - інноваційна організація, і, запускаючи цю платформу, ми прагнемо зробити футбол і ми проводимо змагання більш доступними для вболівальників по всьому світу.»

Нагадаємо, про плани запуску відеосервісу UEFA.tv стало відомо цієї зими.

Борис Скуратівський

- 14 червня, 2019



RATVODДата: Середа, 26.06.2019, 21:59 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Netflix тестує спливаючий плеєр

для web-версії




Компанія Netflix в даний час тестує спливаючий плеєр -

функцію, про яку так довго мріяли її користувачі.


Як уточнює видання Engadget, в Netflix тестують спливаючий плеєр для web-версії.

Потокова платформа, яка пропонує доступ до свого контенту на умовах передплати, в рамках експерименту дала можливість випробувати цю функцію обмеженій кількості своїх користувачів. Для запуску спливаючого плеєра необхідно клікнути по невеликій іконці в нижній частині екрана. Після чого з'явиться невелике плаваюче віконце, яке можна стискати і розтягувати, а також розміщувати в будь-якій частині екрану.

Ця функція дозволить вам продовжувати дивитися свої улюблені шоу паралельно з виконанням іншої роботи. Зокрема, в той час, коли ви знаходитесь в своєму офісі, чекаючи важливого електронного листа, або коли ви бажаєте закінчити перегляд свого улюбленого шоу, але повинні виконати дане вам завдання. Слід, утім, зазначити, що функція відображення субтитрів у спливаючому плеєрі поки не підтримується.



У всьому цьому немає нічого екстраординарного. Це вже не перший випадок тестування платформою Netflix нової функції. Компанія регулярно тестує різні функції, і якщо вони працюють добре, вони стають частиною продукту. В іншому випадку від них відмовляються.

Незабаром ця функція також може з'явитися для користувачів Netflix на платформах Windows PC і Mac.

Ще одна новинка від Netflix - тестування функції каналу в стилі Instagram. У каналі доступні відео-трейдери і фотографії, що рекламують майбутні шоу і фільми.

- 26 червня, 2019

Редакція


RATVODДата: Субота, 13.07.2019, 16:11 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ОТТ-платформа НТВ-ПЛЮС

наростила абонбазу до 55000 чоловік




Оператор цифрового та супутникового телебачення НТВ-ПЛЮС підвів
підсумки розвитку власної ОТТ-платформи в другому кварталі 2019 року.


У другому кварталі 2019 року загальна кількість платячих абонентів ОТТ-платформи НТВ-ПЛЮС зросла більш ніж на 10% в порівнянні з першим кварталом поточного року і перевищила 55000 чоловік.

Найбільш популярною серед глядачів ОТТ-платформи, які не користуються послугами супутникового телебачення НТВ-ПЛЮС, залишалася модель перегляду за передплатою, її оформили більше половини користувачів. У порівнянні з першим кварталом 2019 року кількість цих абонентів зросла на 9%, а в порівнянні з аналогічним періодом минулого року - більш ніж удвічі.

Для того щоб користуватися послугами ОТТ-сервісів НТВ-ПЛЮС, не обов'язково бути «супутниковим» абонентом оператора. «Супутникові» абоненти мають можливість скористатися послугою «Онлайн ТВ (мультіскрін)», яка дозволяє дивитися телеканали, що входять в «супутникову» підписку, на будь-яких цифрових пристроях. Глядачі супутникового телебачення НТВ-ПЛЮС складають 26% від загального числа платячих абонентів ОТТ-платформи.

«Нещодавно додаток НТВ-ПЛЮС для Smart TV з'явився на телевізорах LG. З огляду на те, що онлайн телебачення НТВ ПЛЮС також є на сайті ntvplus.tv, в мобільних додатках для iOS, Android, в Apple TV і Android TV, можна сказати, що ми є абсолютно на всіх пристроях. Крім того, у користувачів з'явилися нові можливості, які пропонує сервіс «Дивись зараз». Він дозволяє не пропустити найцікавіші фільми, передачі і спортивні події, колишні в ефірі за останні 24 години. Спеціальні тематичні «стрічки» дозволяють акцентувати увагу передплатників, показуючи час, що залишився до моменту, коли цікавий контент піде з доступного архіву», - говорить Директор департаменту цифрових продуктів НТВ-ПЛЮС Костянтин Смирнов.

Онлайн ТВ НТВ-ПЛЮС: факти і цифри


> 7 тематичних пакетів: «Пізнавальний», «Кіно», «Дитячий», «Суперспорт», «Нічний», «загальноросійські» і «Матч-Прем'єр» - всього понад 200 телеканалів;
> Інтеграція з VOD-бібліотеками «AMEDIATEKA Home of HBO», «Megogo», «СТАРТ», бібліотекою фільмів для дорослих;
> Можливість перегляду телеканалів онлайн на мобільних пристроях (додаток для iOS і Android), телевізорах з функцією Smart TV і на сайті ntvplus.tv, виконаному в адаптивному дизайні для перегляду на екранах з будь діагоналлю;
> Можливість купити спортивні трансляції з додатковою навігацією по календарю, повідомленням (нагадуванням) про обраних трансляціях, переглядом статистики та кращих моментів;
> Доступ до розділу Хайлайт з безкоштовним архівом для уболівальників;
> Catch Up - телевізійний контент доступний протягом 24 годин для більшості телеканалів;
> Система знижок на річну та місячну підписку, а також на бібліотеки фільмів і серіалів при покупці пакетів телеканалів.


11 липня, 2019

Редакція


RATVODДата: Понеділок, 22.07.2019, 12:35 | Повідомлення # 53
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Міжнародні канали «Медіа Групи Україна»

почали роботу на платформі Kartina.TV




«Медіа Група Україна» уклала контракт з найбільшим європейським ОТТ оператором Kartina.TV
на ретрансляцію міжнародних версій телеканалів
«Україна» та НЛО TV -
Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2.


Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі медіахолдингу.

Передплатники Kartina.TV, а це 5 мільйонів глядачів в країнах Європи і Америки, Ізраїлі та ОАЕ, тепер можуть дивитися якісний, популярний український контент. Сервіс Kartina.TV доступний в будь-якій точці світу, де є інтернет.

Олександр Ремезовский, директор департаменту дистрибуції платних каналів і медіа платформ, коментує: «Просування міжнародних каналів - одне із стратегічних завдань «Медіа Групи Україна». Партнерство з таким великим міжнародним гравцем як Kartina.TV, відкриває великі перспективи, тому що тепер багатомільйонна аудиторія по всьому світу познайомиться з якісним контентом виробництва Медіа Групи. Ми раді, що український контент стирає кордони і стає ближче до глядача в будь-якій точці світу».

Ukraine 1 / Ukraine 2 і NLO TV 1 / NLO TV 2 - пакет українських каналів з міжнародними правами для всього світу. Канали представлені в HD-якості в режимі 24/7 для провайдерів всіх типів (аналогових, цифрових, супутникових OTT операторів, і ін).

Канали відрізняє тематична диференціація і разом вони закривають широкий спектр глядацьких інтересів.

Ukraine 1 / Ukraine 2 - сумарно 800 годин контенту на рік.

Ukraine 1 - це кращі українські серіали, художні фільми, документальні, соціальні та інформаційні програми: серіали «Співачка», «Клан ювелірів», «На лінії життя», «Дворняжка Ляля», «Доктор Ковальчук», скріптед-реаліті «Реальна містика», «Агенти справедливості» і ін.
Ukraine 2 - програми та шоу: «Говорить Україна», «Місія: краса», «Свекруха або невістка», «Кращий кухар на селі» та ін.

NLO TV 1 / NLO TV 2 - в загальному не менше 400 годин унікального контенту в рік.

NLO TV 1 - це кращі гумористичні серіали і розважальні програми ( «Як гартувався стайл», «Суперкопи», «Сишишьшоу», «Мамахохотала» і ін.).
NLO TV 2 - шоу і передачі з навчальними елементами ( «Чистоплюї», «Роздовбаї", "Еврочекін» та ін). Лайфхак, незвичайні подорожі, експерименти, приправлені гострим гумором для самої вимогливої ​​аудиторії.

17 липня, 2019

Редакція


RATVODДата: Середа, 14.08.2019, 12:22 | Повідомлення # 54
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
OLL.TV став першим ліцензованим

OTT-провайдером в Україні




8 серпня на засіданні Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення
було прийнято рішення про видачу першої в історії України OTT-ліцензії.


Її на додаток до існуючої IPTV-ліцензії отримав сервіс інтернет-телебачення OLL.TV (компанія Digital Screens). Обидві технології були об'єднані в єдину національну ліцензію. Про це йдеться в офіційному блозі відеосервісу.

«Зараз OTT - це одна з найбільш перспективних технологій доступу до телевізійного контенту. Як і будь-який швидко зростаючий ринок, ринок контенту потребує розвитку чітких і прозорих правил гри і рівних умов для його гравців. Ліцензування - один з перших кроків в цьому напрямку. Крок, який допоможе навести порядок на ринку провайдерів програмних послуг і більш ефективно протистояти недобросовісним гравцям. Раді бути першими на цьому терені, і закликаємо всіх відповідальних гравців ринку приєднатися до ліцензування», - каже Борис Данилов, директор Digital Screens.

За інформацією видання Медіаняня, об'єднання та переоформлення ліцензій обійдеться компанії в 2000 гривень. Згідно з методикою розрахунку розміру ліцензійного збору, вартість ліцензії на IPTV-мовлення становить шість мільйонів гривень, а ліцензія OTT-провайдера з правом роботи на всій території України дорівнює двом мільйонам гривень.

13 серпня, 2019

Редакція


RATVODДата: Понеділок, 19.08.2019, 18:22 | Повідомлення # 55
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Megogo: Український телеком-ринок

від кодування супутника не постраждає




Директор по маркетингу і стратегії онлайн-кінотеатру Megogo Іван Шестаков говорить про те,
що майбутнє кодування супутникового телесигналу в Україні жодним чином не вплине
на стан відеосервісів і телеком-ринку в цілому, передає Інтерфакс-Україна.


«Кодування ніяк не відіб'ється на ОТТ-сервісах: ми ніяк не прив'язані до кодування. Уже відключали аналогове телебачення, зараз будуть кодувати сигнал супутника, і це ніяк не відіб'ється на телеком-ринку в принципі. Буде невелике перетікання (абонентів - ІФ)», - зазначив Шестаков.

Навпаки, після кодування супутника власники відеосервісу очікують невеликого припливу нових користувачів, що не виходить за рамки стандартних прогнозів.

Сам же Megogo вихід на супутник поки не планує. Іван Шестаков зазначає, що для відеосервісу перехід може виявитися дуже витратним і важкоокупаємим.

Нагадаємо, що «Зеонбуд» планує закодувати транспортний супутниковий сигнал вже цієї осені. Оператор уклав угоду з компанією IRDETO, яка візьме на себе технічну частину кодування.

Важливо нагадати, що близько третини українських глядачів дивляться телебачення через супутникову тарілку. Тому їм вже зараз рекомендують придбати тюнер-декодер супутникового сигналу, щоб уникнути ажіотажу, коли кодування вступить в силу.

Лада Васюкова

19 серпня, 2019



RATVODДата: Середа, 28.08.2019, 07:54 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Польська футбольна ліга

запустила OTT-платформу




Польська футбольна прем'єр-ліга Ekstraklasa проанонсувала
запуск власної OTT-платформи.


У заяві ліги говориться, що новий потоковий web-сайт і додаток Ekstraklasa.TV повинні будуть стати джерелом доходів на багато років вперед, новим способом охоплення аудиторії уболівальників по всьому світу і, в кінцевому підсумку, новим інструментом формування бренду.

Платформа буде пропонувати прямі трансляції матчів з коментарями польською мовою і буде доступна в країнах, на територію яких не поширюється дія ліцензій на ексклюзивні телевізійні трансляції, тобто за межі Польщі, де ліцензії купили nc + і TVP, і Балкан, де права на трансляцію матчів купила компанія Planet Sport.

Служба буде сумісна з Chromecast і Airplay. Вона запропонує користувачам можливість перегляду матчів на умовах оплати за перегляд в розмірі 2.99 євро за матч, або при оплаті за місяць або сезон - в сумі 6,99 і 49,99 євро відповідно. При цьому перший місяць - безкоштовний, на умовах «спробуй і купи».

Запуском платформи займається компанія Ekstraklasa Live Park, що надає для неї весь відеоконтент, за підтримки компанії OZ Sports, що є розробником платформи.

Нагадаємо, раніше Англійська футбольна асоціація повідомила про запуск стримінгової платформи, присвяченій жіночому футболу. Власна спортивна OTT-платформа також з'явилася і у Іспанської Ла-Ліги.

Борис Скуратівський

27 серпня, 2019



RATVODДата: Неділя, 08.09.2019, 17:43 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Samsung Electronics в партнерстві з європейськими OTT-сервісами

будуть розвивати контент у форматі
8K HDR10+




Екосистема HDR10 + розширюється за рахунок підтримки 8K-контенту
.

У компанії Samsung Electronics озвучили плани, пов'язані з підтримкою перших в світі зразків 8K HDR10+ контенту, який буде забезпечений у рамках співпраці з найбільшими європейськими потоковими платформами. Дана заява позиціонує компанію Samsung в якості лідера в області специфікації технології HDR (розширений динамічний діапазон) в галузі. CHILI, The Explorers і MEGOGO - три ключових OTT платформи Європи - забезпечать підтримку 8K HDR10+ одночасно з підтримкою 4K HDR10+.

Технологія HDR10+ дозволяє оптимізувати яскравість і максимізувати коефіцієнт контрастності, роблячи яскраві області картинки яскравішими, а темні - темнішими. Ця функція доступна на всіх моделях UHD-сумісних телевізорів, а також 8K сумісних телевізорів 2019 року випуску, включаючи лінійку QLED телевізорів від Samsung.

«Технологія HDR стає однією з найважливіших компонентів формування надвисокої якості картинки, і наш формат HDR10+ дозволяє відображати кожен кадр на екрані в якості, максимально близькій до тієї, яку вклав в нього творець, - говорить виконавчий віце-президент відділу відео і дисплеїв в компанії Samsung Electronics Хеогун Лі. - Ми будемо і далі зміцнювати наші провідні позиції в індустрії, розвиваючи співробітництво з провідними провайдерами потокових послуг і впроваджуючи в своїх телевізорах технології, необхідні для початку підтримки формату 8K HDR10+, в чому ми є першопрохідцями».

«Основна мета нашого партнерства з компанією Samsung полягає в тому, щоб пропонувати нашим клієнтам послуги доступу до контенту найвищої якості, - додає генеральний директор MEGOGO в Росії Віктор Чеканов. - Ми плануємо розвивати нашу ініціативу на російському ринку OTT послуг і, починаючи з кінця літа, запропонуємо користувачам смарт-телевізорів Samsung можливість дивитися десятки фільмів, записаних у форматі HDR10+».

Крім згаданих вище потокових OTT платформ з компанією Samsung співпрацює також ряд інших провідних в галузі постачальників контенту. Очікується, що в період між четвертим кварталом 2019 року і першим кварталом 2020 року підтримку формату HDR10+ для своїх VOD послуг забезпечать платформа Rakuten TV, що належить Deutsche Telekom платформа Magenta TV, а також платформа Videociety. Крім цього, про можливості підтримки формату HDR10+ замислюються в компанії Molotov - першої французької OTT-платформи, що пропонує доступ до живих каналів і відео за запитом в одному місці. Зростаючий список провідних контент-провайдерів серед партнерів компанії є свідченням прихильності галузі розвитку нових технологій якості перегляду для споживачів.

Продовжує розширюватися і вибір контенту, записаного з використанням технології HDR10+. Нещодавно компанії Universal Pictures Home Entertainment і Warner Bros. Home Entertainment заявили про випуск своїх перших дисків UHD Blu-ray, сумісних з технологією HDR10+, із записом фільмів «Таємне життя домашніх тварин 2» і «Годзилла 2. Король монстрів» відповідно, і це на додачу до дисків UHD Blu-ray, який випустила компанія Twentieth Century Fox і іншими.

Починаючи з минулого року, коли компанія Samsung запустила програму сертифікації лого HDR10+ за підтримки компаній Panasonic і 20th Century Fox, до неї приєдналася вже 81 компанія, що значно посилило вплив програми в рамках галузі. Компанія Samsung також посилила свою активність, відкривши в грудні минулого року новий центр HDR10 + в Китаї (слідом за Кореєю, Японією і США). З появою на ринку таких виробників телевізорів, як компанія Hisense, що отримала сертифікацію HDR10+ в Китаї, можна прогнозувати ще більше розширення альянсу HDR10+.

Паралельно з проведенням HDR10+ сертифікації існуючих моделей телевізорів і смартфонів, в компанії Samsung працюють над поширенням області дії програми на ринок B2B продуктів. Наприклад, ряд моделей на основі мікро-LED - таких, як The Wall Pro і The Wall Lux - вже сертифіковані HDR10+, і компанія планує розширити екосистему, включивши в неї лінійку LED-продуктів Samsung.

Більше інформації щодо продуктів Samsung з підтримкою HDR10+ шукайте на сайті hdr10plus.org.

Борис Скуратівський

06 вересня, 2019

RATVODДата: Середа, 11.09.2019, 20:25 | Повідомлення # 58
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Ampere Analysis: Netflix готується

до виробництва
російськомовного контенту




Після зниження клієнтської бази в США і падіння акцій Netflix може
поліпшити фінансове становище, націлившись на ще неосвоєні ринки
.


Компанія Ampere Analysis вважає, що відеосервіс готується до виробництва російськомовного контенту, пише МедиаНяня.

Повідомляється, що відеосервіс найближчим часом зосередиться на виробництві серіалів для глядачів в Росії і російськомовних країнах СНД. Експерти з Ampere Analysis кажуть, що справа не тільки в розмірах території, але і в тому, що раніше платформа не створювала російськомовні оригінальні серії. Мабуть, прийшов час.

«Netflix може зіткнутися з проблемами регулювання, якщо спробує робити оригінальний контент в Росії. Але компанія могла б виграти від виробництва російськомовних серіалів на сусідній території, наприклад, в Україні», - зазначив директор Ampere Analysis Гай Біссон.

Аналітики прогнозують, що Netflix надалі зацікавиться і більш дрібними європейськими країнами, на зразок Угорщини, Чеської Республіки, Бельгії і Швейцарії. У найближчі місяці, заявляє Біссон, можна очікувати початку інвестиційних проектів на 10-ти нових ринках, включаючи найбільші країни Східної і Центральної Європи.

Що стосується україномовного контенту, тішити себе надіями поки не доводиться. Як пише ресурс, для початку нам необхідно мати конкретний стимул для зарубіжних кіновиробників і врегулювати законодавство в цій сфері.

Нагадаємо, в липні Netflix запустив свою мобільну версію в Індії і пообіцяв передплатникам бюджетні тарифи.

Лада Васюкова

11 вересня, 2019.



RATVODДата: П`ятниця, 13.09.2019, 19:59 | Повідомлення # 59
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Сервіс онлайн-телебачення Ланет.TV запустив

трансляцію ключових транспортних розв'язок
Києва




ОТТ-сервіс Ланет.TV запустив трансляцію шести ключових
транспортних розв'язок Києва і планує поповнювати цей список.


Тепер користувачі можуть цілодобово стежити за трафіком онлайн в режимі реального часу, а також передавати пропозиції щодо установки наступних відеокамер.

У ОТТ-сервісі Ланет.TV доступні ряд телеканалів, які в онлайн-режимі транслюють рух на транспортних розв'язках Києва. Користувачі можуть переглядати канали, скориставшись фільтром «Камера» в категорії «Канали» в браузерній версії сервісу Ланет.TV або в Android-додатку. Телеканали представлені у всіх пакетах IPTV і OTT (в тому числі - в безкоштовному пакеті «/ PROMO») в якості Full HD.

Зараз користувачам доступні такі канали онлайн-телебачення:

> Ланет Біличі (раніше - ACADEM) - трансляція транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги та Великій Кільцевій;
> СВЯТОШИН (раніше - AVENUE) - відеотрансляція Святошинського моста в Києві;
> Ланет ШУЛЯВКА (раніше - LIFE) - онлайн-трансляція Шулявського моста;
> КОЛІБРІС - транслює дорожній рух на кільцевій розв'язці на перетині проспекту Леся Курбаса з вулицями Гната Юри та Володимира Покотило;
> Повітрофлотський - показує транспортну ситуацію на перетині проспектів Перемоги та Повітрофлотського;
> ПЕРЕМОГИ - пряма трансляція руху на площі Перемоги, що знаходиться між проспектом Перемоги та бульваром Тараса Шевченка.


Перший такий канал з'явився в сервісі Ланет.TV в 2018 році і показував дорожній рух на Шулявському шляхопроводі. Facebook-сторінка цього каналу ( «Шулявський міст») за рік стала популярною серед користувачів, об'єднавши 18 тис. передплатників і перетворившись в медіаплатформу, яка показує хід будівництва нового Шулявського шляхопроводу. Це підтвердило актуальність і корисність ідеї транслювати в режимі реального часу стан справ на великих транспортних точках Києва.

Надалі, як запевнили редакцію Mediasat, сервіс онлайн-телебачення Ланет.TV планує розширити список каналів, які транслюють транспортні розв'язки Києва.

11 вересня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Субота, 21.09.2019, 14:05 | Повідомлення # 60
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
MEGOGO запустив цілодобовий канал з трейлерами



На цьому тижні на платформі MEGOGO розпочав мовлення інтерактивний канал [М] Трейлери HD,
який буде допомагати глядачам вибирати найкраще кіно для перегляду.


Тепер трейлери всіх найпопулярніших новинок, які доступні на MEGOGO, зібрані в одному місці.

Канал мовитиме цілодобово. Програмна сітка наповнена трейлерами різножанрових новинок кіно і мультфільмів 2018-2019 роки. Функціонал телеканалу дає можливість вибрати до перегляду будь-трейлер з переліку, представленого в програмі. Протягом тижня в ротації каналу буде більше 600 відео.

Глядачі каналу на Smart TV отримають додаткову функцію «Дивитися», що дозволить відразу перейти на сторінку фільму або мультика для швидкої можливості подивитися контент.

«Канал [М] Трейлери HD буде економити час глядачів, який вони витрачають на пошук контенту. Досить просто відкрити канал, подивитися трейлер або вибрати з переліку запропонованих. А далі - тільки найкраще кіно високої якості», - розповідають в MEGOGO.

Нагадаємо, інтерактивні канали MEGOGO - це понад 40 окремих телеканалів з рекомендованими плейлистами-добірками, які доступні на платформі MEGOGO. Серед найпопулярніших: [М] Кінохит HD, [М] Мегахіт HD, [М] Трилери HD і багато інших.

Відзначимо, що на початку поточного тижня MEGOGO у співпраці зі всесвітньо відомим виробником дитячих конструкторів і ігрових матеріалів LEGO Group запустив в Україні новий дитячий канал [M] LEGO HD.

20 вересня, 2019.

Редакція


Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " OTT " ( Over the Top ) (Без обговорення !!!)
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024