FORUM TV-SATПонеділок
27.09.2021, 03:53

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 12
  • 13
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Розмови на різні теми
Розмови на різні теми
marsДата: Неділя, 03.05.2009, 08:17 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Розмови на різні теми

vm-deДата: Субота, 22.08.2009, 17:19 | Повідомлення # 2
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
У кого небуть були проблеми з заниженою напругою в мережі?
Як правило в мене в селі з 20:30 до 23:30 маю в "сєті" 145-160В
і в пятиминутних піках падає до 120В.....
Сосєд купив стабілізатора за 600грн - через дві неділі задимівся він.
Попався мені ЛАТР на 8А максимальну надбавку дає на +30В короче на холодільнік єлі хватає НО при 150В він добавляє уже 20В і чим нижче-
при 140 приблизно на +12В максимум...
при 130 на +5
- нагрузка холодильник+телевізор
---- Отакий недолік.
Холодильник при 150В ще працює.
Зварювальні агрегати дають стрибки 120...225В
Хто що порадить...


hotbird+sirius+amos
RATVODДата: Субота, 22.08.2009, 18:12 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25946
Статус: Оффлайн
В даний час саме краще вирішення проблеми електроживлення - це звісно ж сучасні стабілізатори напруги. Правда коштують вони не дешево. А щоб стабілізатор напруги служив вірою і правдою довгий час, необхідно підсумувати всю споживану потужність в будинку, визначити струм і придбати стабілізатор мінімум в 1,5 рази на більший струм ( а саме краще - 2-х кратний запас ). Побутову техніку бажано вмикати через пристрій захисту "Бар"єр", який предназначений для автоматичного відключення побутової техніки від мережі при аварійному підвищенні ( 255 В) або заниженні ( 160 В ) напруги в мережі. Макс. потужність підключаємих до " Бар"єру "приладів не повинна перевищувати 2,2 кВт ( макс. струм - 10 А ).
Ваш ЛАТР можна доробити , щоб давав більшу напругу. Стандартний ЛАТР може дати на виході 250 В при напрузі в мережі 220 В. Для збільшення напруги необхідно домотати обмотку ЛАТРа ( в Вашому випадку вольт на 50 ). Провід для обмотки необхідно брати такого ж діаметру, як і обмотка . Кількість витків визначити дуже просто. Порахувати всі витки обмотки , розділити на 250 ( Ви отримаєте кількість витків на 1 В ) і помножити на напругу - на яку вам необхідно збільшити напругу. Намотувати необхідно спочатку обмотки . Щоб застрахувати себе і передчасно не вивести ЛАТР з ладу встановіть додатково прилади - Вольтметр - на 250 В і Амперметр - на 10 А ( для контролю вихідної напруги і струму).
Комп підключіть через пристрій безперебійного живлення.
Удачі !


vm-deДата: Субота, 22.08.2009, 18:35 | Повідомлення # 4
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
Совєтував мені один чоловік ти візьми підключи так на ЛАТРі
до клєм нагрузка подвиди напругу
а до клєм напряженіє включай нагрузку - якоби будем иметь обратний коефициент
трансформации і повисимо в багато раз... Толку ніякого - У цьому випадку ЛАТР може тільки "Врезать дуба на родной земле раньше срока" максимальнав напруга 250В і точка.
Один чоловік придлагав мені якийсь воєнний ЛАТР на 6А
який вродіби піднімає з 127 на 275В.
---
Якшо взять менший сердэчнік на ЛАТР то цей ефект шо при низькій напрузі вольт добавка також зменшується(наприклад при 160В +30, а при 140 +12) - уникне?
для холодильника 167Вт і телевізора 60Вт - така нагрузка пусковий ток- один недолік.


hotbird+sirius+amos

Повідомлення відредагував влад - Субота, 22.08.2009, 18:36
vm-deДата: Субота, 22.08.2009, 19:25 | Повідомлення # 5
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
А цей пристрій Бар'єр з 120 витягне пропрацювати тривалий час...
У нас і таке буває.Коли 120В і лампа світить не жовтим а сірим то хай би воно все горіло....


hotbird+sirius+amos
RATVODДата: Субота, 22.08.2009, 21:46 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25946
Статус: Оффлайн
Quote (влад)
А цей пристрій Бар'єр з 120 витягне пропрацювати тривалий час... У нас і таке буває.Коли 120В і лампа світить не жовтим а сірим то хай би воно все горіло....

Цей пристрій , не підвищує напругу , а захищає від виходу з ладу побутової техніки від критичної напруги живлення.
При напрузі нижче 160В і вище 255В він повністю виключає живлення побуттехніки. Реагує даже при грозових розрядах. Перевірено особисто. Дані пристрої в кількості 5 шт. працюють у мене вже 2 роки. Ціна пристрою - від 50 -до 60 грн. в залежності від типу ( на холодильник - один тип - затримка включення , на ПК і цифрову техніку - другий тип - з мережевим фільтром , і третій - без фільтру - для іншої техніки ).

А при зниженні площини поперечного перерізу сердечника зменшиться потужність ЛАТРа, а напруга більшою не стане. Збільшувати необхідно кількість витків обмотки , як описано раніше.

P.S. А з заниженням напруги я стикався на початку 2000-х, одне виручало , що підведено 3-х фазне електроживлення і на будинок можна було вибирати ту "фазу ", де більш - менш нормальна напруга. Бувало , що на день приходилось перемикати "фази" 2-3 рази на день, а то і запускати бензогенератор.


vm-deДата: Субота, 22.08.2009, 22:33 | Повідомлення # 7
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
Так дизельна електростанція це вихід але паливо дорого...
Краще вже трансформатор підмотать на +50В але і не зівонуть шоб на виході 270В і више не получить... можна поставить реле напряжения-самий дешевий варіант захисту від перенапруги...
А молния це опасна справа особенно шарова про неї іше й досі мало вчені знають.
-а за Бар"єр дякую пошукаю такий апарат.


hotbird+sirius+amos

Повідомлення відредагував влад - Субота, 22.08.2009, 22:37
RATVODДата: Субота, 22.08.2009, 23:16 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25946
Статус: Оффлайн
Quote (влад)
-а за Бар"єр дякую пошукаю такий апарат.

" Бар"єр " - це наш український пристрій, випускає харківська фірма.
Якщо будете підключати побуттехніку через " Бар"єр " - перенапруги не буде - побуттехніка просто автоматично відключиться від мережі в разі відхилення від норми в ту чи іншу сторону - і автоматично включиться - коли мережева напруга стане в межах норми.


borisДата: Середа, 17.02.2010, 09:30 | Повідомлення # 9
V.I.P

Країна:
повідомлень: 186
Статус: Оффлайн
Шановний Ratvod! До сьогодні я був зареєстрований на форумі,а сьогодні моя реєстрація пропала.Довелось реєструватись по новому і з проблемами.Ви можете пояснити причину? 23

GI 8120 HD,SI 1210S-Aron HD,Opticum 4060 CX.
4W,5E,9E,13E,31.5E,36E,73E,85.2E,90E.
RATVODДата: Середа, 17.02.2010, 10:26 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25946
Статус: Оффлайн
Quote (covahh)
До сьогодні я був зареєстрований на форумі,а сьогодні моя реєстрація пропала

Користувач:
covahh [id: 4064] [ новачок ]

Дата реєстрації:
Четвер, 21.01.2010, 20:10

Дата входу:
Середа, 17.02.2010, 09:30

Я так і не зрозумів, під яким ніком у Вас пропала реєстрація. covahh - все нормально.


sergey1931795Дата: П`ятниця, 19.02.2010, 23:26 | Повідомлення # 11
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
Шановний Ratvod! чи можу я добавляти смайлики в міні-чаті
з повагою sergey1931795


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
RATVODДата: П`ятниця, 19.02.2010, 23:57 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25946
Статус: Оффлайн
Quote (sergey1931795)
чи можу я добавляти смайлики в міні-чаті

А чому ні ??? Будь ласка, додавайте. Для цього вони там і прикріплені. Кнопка -


sergey1931795Дата: Субота, 20.02.2010, 14:00 | Повідомлення # 13
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
А чому ні ??? Будь ласка, додавайте. Для цього вони там і прикріплені. Кнопка -

у мене немеє, неможу знайти цю Кнопку http://s21.ucoz.net/img/fr/mcs.gif


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
viskomДата: Субота, 20.02.2010, 15:51 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1942
Статус: Оффлайн
Quote (sergey1931795)
у мене немеє, неможу знайти цю Кнопку

зараз вже є кнопка ca


Sat-Integral S-1237 HD Able
satBuffonДата: Неділя, 14.03.2010, 22:48 | Повідомлення # 15
знаток

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Друзі, допоможіть з вибором HD тюнера.

Повідомлення відредагував Buroman - Неділя, 14.03.2010, 22:50
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Розмови на різні теми
  • Сторінка 1 з 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 12
  • 13
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021