FORUM TV-SATЧетвер
18.04.2024, 03:10

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 7
  • 8
  • »
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів. (Підсумки роботи. Ювілеї.)
Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів.
RATVODДата: Неділя, 24.05.2009, 16:41 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Виставки. Конференції.

Рейтинги телеканалів. Підсумки роботи. Ювілеї.


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------

« 1+1 » став каналом номер 5


Наталія Данькова 22-05-2009

Колишній лідер вітчизняного ефіру за підсумками останнього тижня пропустив вперед «Інтер», СТБ, ICTV і «Україну» за комерційною аудиторією.



RATVODДата: П`ятниця, 04.09.2009, 19:12 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Аналіз ринку DTH в Португалії

за підсумками другого кварталу

Число абонентів португальських платформ DTH за даними агенства ANACOM, зросло більш ніж на 13 тис. за другий квартал поточного року. На сьогоднішній день воно складає загальну кількість в 597 тис. абонентів.

Таким чином, зафіксовано зростання на 2,2%, в порівнянні з попереднім кварталом, а також на 13,7% - відносно подібного періоду за минулий рік. Зафіксовано стійке зростання числа клієнтів платного сервісу Meo Satélite, належного PT Comunicaçôes.
Платному ТБ, не дивлячись на введення в дію в країні FTA мультиплексів каналів стандарту DVB-T, удалося роздобути досить багато клієнтів. Ринок pay-TV на сьогоднішній день в країні налічує близько 2,37 млн. абонентів, що на 47 тис. більше, ніж в першому кварталі поточного року, і на 232 тис. більше, ніж в 2008 році.
Доля ж абонентів кабельного телебачення на португальському ринку pay-TV скоротилася на 1,5% і на сьогоднішній день складає 61,2%. На долю абонентів операторів IPTV припадає 13,6%.
На ринку DTH операторів Португалії домінує ZON TV Cabo, загальна кількість абонентів якого в даний час складає 68,2% від всієї маси підписчиків португальського ринку платного ТБ. Друге місце належить PT Comunicaçôes (18,7%), а третє - Cabovisâo (11,1%).

Джерело:
Форум журналу MEDIASAT


RATVODДата: П`ятниця, 11.09.2009, 11:33 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Теле - і радіокомпанії Японії

вперше в історії зазнали збитків

Японські телерадіокомпанії, виключаючи супутникові, понесли за підсумками 2008 фінансового року,
який закінчився в Японії 31 березня 2009 року, сукупні чисті збитки у розмірі 21,22 мільярдів йен
(230 мільйонів доларів)
, повідомило міністерство загальнонаціональних справ і комунікацій країни.

Міністерство наводить сукупні дані по 195 телерадіокомпаніям. Розмір збитків виглядає ще значнішим на тлі підсумків попереднього року: тоді сукупний прибуток склав 62 мільярдів йен (674 мільйони доларів).

Телерадіокомпанії країни вперше зазнали збитків з 1976 року, коли стали вести подібну статистику.

При цьому, якщо роком раніше лише 64 компанії з 195 повідомили про збитки в кінці року, то в 2008 фінансовому році таких компаній стало вже 107, тобто майже половина.

«Враховуючи тенденцію відтоку реклами, що продовжується, можна прогнозувати, що це зробить вплив на структуру менеджменту і управління компаній», - вважають експерти міністерства.

Тенденція до відтоку рекламних засобів від телебачення до Інтернету і іншим, економічнішим і при цьому ефективнішим ресурсам, спостерігається останні декілька років. Проте ситуація нестримно погіршала із-за скорочення витратних статей бюджету найбільших рекламодавців після початку світової фінансової кризи.

rian.ru


RATVODДата: П`ятниця, 11.09.2009, 14:09 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
ТНТ - перший у молоді

Канал продовжує утримувати першу строчку
по популярності
в молодої аудиторії

За даними, наданим TNS Росія, канал ТНТ як і раніше лідирує в рейтингах в аудиторії у віці від 18 до 30 років. Згідно приведеній статистиці, середня доля каналу з січня по серпень 2009 року (слот 6:00-26:00), склала 15,1 пункту, що рівно на один відсоток вище, ніж у головного переслідувача ТНТ - першого каналу. На третій строчці з долею 12 - канал СТС.

mediaguide.ru


RATVODДата: П`ятниця, 11.09.2009, 14:19 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал Zone Reality святкує 10 років в ефірі.

87600 годин реального життя.

Цієї восени телеканал Zone Reality,
що належить компанії Chello Zone і присвячений документальному кіно,
відзначить
десяту річницю свого мовлення
.

Zone Reality - це перший і на даний момент єдиний телеканал в жанрі дійсного REALITY, втіленого в екстраординарних і вибухових телепрограмах про життя, як вона є. У ефірі - лише Реальне Життя без акторів, без спецефектів, без постановочних трюків. Документальні фільми, засновані на реальних фактах, репортажі з місця подій і випадків, серіали, зняті прихованою камерою. Поєднуючи архівні матеріали з кадрами, знятими в центрі подій, Zone Reality дозволяє глядачам побачити самі різні історії очима очевидців, що пережили їх. Багато з програм телеканалу, такі як серіал «Зрада», вже стали класикою документального кіно.

Zone Reality - це повний спектр найреальніших і найактуальніших тим, таких, що підказали самим життям: поліцейські гонитви, природні катаклізми, люди, одержимі різними формами маній і фобій, - все те, що відбувається довкола нас і може статися з кожним з нас. Zone Reality розповідає глядачам про гучні злочини і проводить власні розслідування. Камери каналу стежать за напруженими буднями лікарів реанімації і небезпечною роботою пожежників. Фахівці особливих служб рятують тих, що попали в біду тварин і ведуть пошук давно зниклих людей.

Етой ювілейною восени телеканал Zone Reality надає своїм глядачам унікальний шанс не лише стати очевидцями невигаданих історій, гучних злочинів і нез'ясовних явищ, але і взяти в цих подіях активну участь, залишаючись при цьому в цілковитій безпеці!

Перший приємний сюрприз для тих, у кого в самі незвичайні моменти не мерзне рука з відеокамерою, аби зберегти найнеймовірніші і самі життєві події і явища. Спільно з популярним інтернет-ресурсом Очевідец.ру (http://www.ochevidets.ru/) телеканал Zone Reality проводить спеціальний конкурс на краще відео «Zone Reality - зона реальності». За результатами призначеного для користувача голосування 5 переможців стануть володарями незвичайних призів від каналу.
Для тих, хто не має в своєму розпорядженні можливості зняти справжнє відео, на допомогу прийдуть інтерактивні технології. У вересні на популярних ігрових сайтах з'явиться розрахована на багато користувачів гра "Зона реальності", створена по мотивах програм телеканалу Zone Reality. Завдання гравця - встигнути зловити у видошукач якомога більше об'єктів, що характеризують основні програми телеканалу. Оригінальна концепція гри напевно здасться цікавою не лише відвідувачам ігрових сайтів, але і професійній аудиторії, яка знайде диск з грою «Зона реальності» в жовтневому номері журналу «Кабельник».

Разом з ювілейними заходами, цією восени канал Zone Reality представляє своїм глядачам безліч нових програм - це технічно унікальні підводні розслідування, полицейскими-дайверами, що проводяться; історії з найпохмуріших в'язниць Америки про останні дні жінок-вбивць, засуджених до страти; розповіді про сільських ветеринарів, які рятують фермерських корів і коней, коли трапляються напади диких тварин.

«Наш засадничий принцип - в ефірі лише Реальне Життя - став запорукою успіху каналу, - говорить керівник каналу Стів Коул (Steve Cole). - Ми стали першим каналом, який зробив ставку на документальні програми, засновані на реальних подіях, і не помилилися. Адже сюжети, що підказали життям, воістину невичерпні, а нові теми і несподівані повороти дають постійний розвиток каналу. У наших найближчих і довгострокових планах немало оригінальних ідей, так що повірте - телебачення про реальне життя багато не буває!»

У Інтернеті: www.zonereality.tv
nat.ru


RATVODДата: Вівторок, 15.09.2009, 11:00 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
LUXE.TV Russia - 2 роки в ефірі

Телеканал LUXE.TV-Russia у вересні 2009 року відзначив своє дворіччя в ефірі.
За цей час командою LUXE.TV-Russia була виконана велика робота
по розвитку і просуванню каналу на території
Росії і країн СНД.

Репортажі, зняті знімальними групами LUXE.TV-Russia, ; дозволили глядачеві отримати повне уявлення про індустрію розкоші у всій її різноманітності і бути в курсі всіх знакових подій світу люкса.

На сьогоднішній день трансляція каналу здійснюється в Росії, Україні, Білорусії, Молдавії, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Казахстані і ін. Аудиторія каналу LUXE.TV-Russia на території пострадянського простору складає більше 23 млн. чоловік. Регіональна мережа телеканалу включає більше 200 міст мовлення.

televesti.ru


RATVODДата: Четвер, 17.09.2009, 22:20 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
В Україні зростає проникнення

супутникового телебачення

За даними GFK Ukraine, які вчора надала компанія "Віжн ТБ" (ТМ Viasat),
за підсумками II кварталупроникнення супутникового телебачення склало 14,1%.

За квартал цей показник виріс на 5 процентних пунктів. Всього до телебачення підключено 97% домогосподарств. Ефірне телебачення як і раніше залишається таким, що найбільш зажадалося, їм користується 56,7% домогосподарств. До кабельного телебачення підключено 30% домогосподарств.

Ірина Міронова
kommersant.ua


RATVODДата: П`ятниця, 18.09.2009, 09:55 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Три канали холдингу « Ред Медіа »

відзначають річницю виходу в ефір

15 вересня відразу три канали холдингу «Ред Медіа» відзначили 2 - річницю з дня виходу в ефір.
Це телеканали « Цікаве ТБ », « Кухня ТБ » і « ТБ Бульвар ».

Всі три канали, що завоювали за 2 роки увагу багатомільйонної аудиторії, сьогодні віщають цілодобово і доступні для перегляду на території Росії, країн СНД і балтії.

red-media.ru


RATVODДата: П`ятниця, 18.09.2009, 20:42 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
ТЕЛЕКАНАЛ EXTREME SPORTS CHANNEL СВЯТКУЄ 10 РОКІВ

Спортивний телеканал Extreme Sports Channel святкує 10 років в ефірі -

10 років найвищих хвиль, потужних двигунів і запаморочливих трюків

Цією восени спортивний телеканал Extreme Sports Channel, що належить компанії Chello Zone
і присвячений виключно екстремальним видам спорту, відзначить десяту річницю свого мовлення.

Extreme Sports з'явився в Нідерландах в 1999 році, і за короткий час набув широкого поширення в Європі, Африці і на Близькому Сході. На сьогоднішній день Extreme Sports володіє правами на ексклюзивний показ міжнародних подій екстремального спорту самого високого рівня, в т.ч. Ticket to Ride, Gumball 3000, ASP Surf Tour, Gravity Games, FIM - Чемпіонату світу по мотокросу, а також X Games - Олімпіади серед екстремальних видів спорту. Лише глядачі Extreme Sports цією восени зможуть побачити прем'єрний показ сезону-2009 легендарних X Games .

За роки мовлення канал зробив багато що для того, щоб екстремальні захоплення з дворових розваг перетворилися на професійний спорт. Колись не дозволений на більшості схилів і такий, що вважався небезпечною забавою сноубординг зараз включений в список Олімпійських видів спорту. Одним з перших Extreme Sports розповів про такі види спорту, як скейтбординг, кайтсерфинг, рафтинг. Прагнучи задовольнити потреби максимально широкої аудиторії, Extreme Sports представив своїм глядачам серію програм про змішані бойові мистецтва і східні єдиноборства. Канал постійно розширює тематичну лінійку своїх програм і розповідає про все, що супроводить екстриму - спорядження, музика, подорожі і багато що інше.

Освітлення всіх найзначиміших подій в світі екстремального спорту зробило Extreme Sports Channel одним з ведучих світових спортивних телеканалів, а екстремальний спорт - тим найважливішим світовим явищем, яким він є сьогодні.

Спеціально до свого ювілею канал підготував серію програм, які транслюватимуться у вересні і жовтні. До циклу програм "Десять років екстриму" увійдуть п'ять спеціальних довгих уикендов, присвячених найпопулярнішим видам спорту і подіям, які канал освітлював весь цей час.

З 17 по 20 вересня - все про гігантські хвилі: уикенд “Пляжний відрив” для тих, кого маніла водна стихія і серфінг. У числі самих увлекательных програм - Жахливі Хвилі. Хочете чогось зовсім незвичайного? Тоді дивитеся Одну Зимову Історію - історію про першу жінку, Маверік, що підкорила, - гігантську хвилю, що пробиває замерзлі води Затоки Півмісяця в Північній Каліфорнії.

З 24 по 27 вересня - в ефірі “Пересікаючи кордони” - уикенд, присвячений легендарним скейтбордистам, маунтин-байкерам і BMX -ерам. Рекомендуємо однойменну пізнавальну програму, а також документальний фільм Поверженого Героя, який розповість про драматичну долю Брайана Дігана ( Brian Deegan ), зірки фристайл-мотокросу.

З 1 по 4 жовтня цикл “Без розуму від швидкості” обрушить на телеглядачів весь пил і рев двигунів професійних мотогонок. У цей уикенд на каналі знаменитий FIM - чемпіонат світу по мотокросу 2009. Також не пропустите легендарне Транссибірське ралі, в якому позашляховикам належить здолати маршрут завдовжки більше семи тисяч кілометрів, пересікти Урал, Алтай і пустелю Гобі.

З 8 по 11 жовтня канал Extreme Sports Channel продемонструє серію програм “На гірському схилі” - для любителів сліпучого снігу і крутих гірських вершин. Найвідоміші і дослідні лижники і сноубордисти виступлять на Ticket To Ride ( TTR ) - найбільших на Європейському континенті змаганнях по сноубордингу.

Нарешті, з 15 по 18 жовтня в завершальний уикенд “Переможець отримує все” вас чекає ударна доза адреналіну і краще з кращого, включаючи знамениті Х Games, а також LG Tour з головними подіями зі світу скейтбординга, роллерблейдинга, фрискиинга, BMX і фристайл-мотокросу.

"За останні десять років канал Extreme Sports став лідером в освітленні всіх подій зі світу екстремального спорту, - говорить керівник каналу Тім Макмаллен (Tim MacMullen). - Ми завжди пропонували нашим глядачам повний спектр найзначиміших подій, ми зростали і досягали успіху разом із спортсменами, про яких розповідали, і зараз як ніколи повні сил і ідей. І вже націлені на наступні десять років успішної роботи".

Телемарафон "Десять років екстриму" стартує на каналі Extreme Sports Channel в четвер, 17 вересня.

Extreme Sports Channel - це перший в світі і найвідоміший спортивний телеканал, присвячений виключно екстремальному спорту. На каналі Extreme Sports Channel в режимі нон-стоп транслюються програми про маунтинбайке, скейтбордингу, BMX, серфінгу, рестлинге і багатьох інших захоплюючих і безкомпромісних видах спорту.
Extreme Sports Channel - це не просто телебачення. Це цілий світ, який підвладний сучасним і молодим, зухвалим і упевненим в собі, - новому поколінню людей, що не представляють свого життя без тотального екстриму.
Extreme Sports Channel почав своє мовлення в 1999 році і зараз доступний в 52 країнах Європи, Близького Сходу і Африки. Телеканал віщає для 25,8 мільйонів абонентів на 11 мовах 24 години в добу 7 днів в тиждень.
Extreme Sports Channel належить компанії Chello Zone, яка входить до складу холдингу L iberty Global, Inc.

Ганна Воротникова
tv-digest.ru


RATVODДата: Субота, 19.09.2009, 23:38 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Дані компанії TNS Russia по дослідженню TV Index Plus

Згідно з останніми даними компанії TNS Russia по дослідженню TV Index Plus, молодий,
але вкрай динамічний телеканал
« ЖИВИ ! » вже зараз є лідером сегменту
«Wellness і здоровий спосіб життя» серед активної аудиторії у віці
від 18 до 45 років.

Телеканал також успішно конкурує з основними інформаційними телеканалами, ядро яких, як правило, і складають телеглядачі від 18 до 45 років. Таким чином, доля даної аудиторії телеканалу «ЖИВИ!» - майже 65%.



RATVODДата: Неділя, 27.09.2009, 11:07 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
НАТ: Нова національна премія в області
супутникового, кабельного і інтернет-телебачення

« Золотий промінь »

24 вересня в РІА Новини відбулася прес-конференція, присвячена Національній премії
в області супутникового, кабельного і інтернет-телебачення
« Золотий промінь »
.

У прес-конференції взяли участь: президент НАТ Е.М.Сагалаєв, генеральний директор телекомпанії «НТВ-плюс» Д.В.Самохин, перший заступник гендиректора «НТВ-плюс» А.А.Кукольовський, регіональний директор по Росії і країнам СНД компанії Eutelsat Communications Н.А.Орлов.

Національна премія «Золотий промінь» - перша в історії вітчизняного телебачення - організовується Національною асоціацією телерадіомовців за підтримки європейської премії Hot Bird TV Awards. Метою заходу є популяризація комерційного телебачення в РФ в світлі модернізації мережі телемовлення, що включає перехід на цифрове мовлення.

Відкриваючи прес-конференцію, президент НАТ Едуард Сагалаєв пояснив причину появи подібної премії: «НАТ продовжує традицію йти в ногу з часом. і зробив давно назрілий крок, заснувавши цю Премію». Він відзначив, що супутникове, кабельне і ІНТЕРНЕТ-ТБ стали передовою, потужною, креативною сферою медіабізнесу. Ця сфера поступається ефірному ТБ в плані бюджетів, але володіє іншими перевагами в порівнянні з ним: перш за все це соціальна і креативна складові. На неефірних каналах працює багато прекрасних фахівців і великі ентузіасти своєї справи. «І було б образливо, - підкреслив Е.Сагалаєв, - не відмітити досягнень цих людей».

Учасниками конкурсу на Премію «Золотий промінь» стали 56 компаній і телеканалів: «НТВ-плюс», «Ред Медіа», «Тріколор ТБ», «Експерт ТБ», «Цілком таємний», «Теленяня», «Індія ТБ», «Арт Медіа Груп», «Охота і рибалка», «Жіночий світ», National Geographic, Discovery та інші.

По словах Е.Сагалаєва, ініціатива організувати Премію прийшла від самих супутникових і кабельних компаній і, відчуваючи і розуміючи тренди сьогоднішнього телебачення, компанія Eutelsat Communications підтримала Премію. «Золотий промінь» сприятиме створенню потужного бренду, не поступливого ефірному ТБ, а в деяких сенсах що навіть його перевершує, уклав глава НАТ.

«Ми дуже пораділи такій премії», - заявив гендиректор «НТВ-плюс» Дмитро Самохин. На його думку, така премія потрібна з багатьох причин і одній з них, найбільш важливою, є потреба в стимул-реакції для людей, що «роблять» це телебачення. Їм необхідне суспільне визнання, що сприятиме подальшому креативному розвитку комерційного ТБ. Д.Самохин також відзначив, що склад жюрі Премії «Золотий промінь» націлений саме на неупереджений, дослідний і свіжий погляд при оцінці конкурсантів.

У жюрі Премії входять: К.Шахназаров (голова жюрі), П.Гусев, Д.Дондурей, Я.Засурський, В.Ігнатенко, В.Манський, А.Масляков, В.Молчанов, Н.Орлов, Ю.Пріпачкин, Е.Сагалаєв, С.Ситников.

Микола Орлов, регіональний директор по Росії і країнам СНД компанії Eutelsat Communications, кажучи про підтримку компанією російської премії «Золотий промінь», відзначив, що 90 % діяльності Eutelsat Communications - це саме телерадіомовлення. Недивно, що компанія, що заснувала в 1996 році престижну європейську премію Hot Bird TV Awards, в 2009 році підтримує подібну російську премію, виступаючи її генеральним спонсором. Більше 200 російськомовних каналів транслюються зараз лише через супутники Eutelsat Communications, а всього в Росії в даний час ведуть мовлення понад 300 неефірних компаній і 1500 операторів кабельного ТБ.

У відповідях на питання журналістів Е.Сагалаєв відзначив, що відмінність Премії «Золотий промінь» від подібної премії, організовуваною Асоціацією кабельного телебачення Росії, полягає в творчій складовій, оскільки АКТР в главу кута ставить технології і бізнес-модели. Президент НАТ висловив припущення, що в майбутньому дві премії, можливо, зіллються, а зараз, в будь-якому разі, премії не є конкурентами, оскільки основні їх завдання сприяють розвитку неефірного ТБ. Основним критерієм в оцінці телеканалів «в нашому випадку», підкреслив Е.Сагалаєв, є «рівень креативності, професіоналізму, художності», іншими словами, «висока творча якість».

Церемонія нагородження переможців відбудеться 15 жовтня на кіностудії «Мосфільм», трансляція якої пройдет на телеканалах РЕН ТВ і «НТВ-плюс».

Прес-служба НАТ
nat.ru


RATVODДата: П`ятниця, 09.10.2009, 12:14 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Білоруський телеефір здає позиції

Сьогодні порядка 93-95% громадян Білорусі отримують інформацію по широкому спектру
суспільно-політичних проблем завдяки блакитному екрану.

Причому технічно способи отримання телевізійних повідомлень помітно розрізняються.

Про що свідчать відповіді респондентів на питання «Яким способом Ви приймаєте телеканали у себе удома?» (див. мал.). Будучи провідним ЗМІ, володіючи величезною кількістю каналів, телебачення тим самим формує глядача, вимогливішого до якості, вмісту і різноманітності передач. Раніше пануюче ефірне телебачення помітно поступається своїми позиціями (з 58% користувачів в березні поточного року до 45% у вересні). На сьогоднішній день відносна більшість (46%) телеглядачів республіки приймають телепередачі за допомогою кабельного телебачення. І практично кожен п'ятий респондент (19%) приймає програми блакитного екрану через супутникову антену (у березні було 14%).

Кабельне телебачення, що забезпечує кращу якість передач («картинку»), явно настає, але ще не досягло 50-процентного обхвату глядачів.

Cпутниковое телебачення залучає глядача, мабуть, як хорошою якістю зображення, так і різноманітністю вмісту передач. Тобто кількістю і якістю передаваного матеріалу.

Кожен вид телебачення відрізняється своєю аудиторією - сукупністю представників різних соціально-демографічних шарів білоруського суспільства. Так, серед глядачів ефірного телебачення помітно переважають жінки (58%), люди 40 років і старше (64%). Кожен третій - громадянин з базовою освітою (31%). Більше половини користувачів ефірного телебачення (55%) - жителі села.

Серед користувачів кабельного телебачення активніше представлені чоловіки, люди 18-39 років (51%), особи з середнім і вище рівнем освіти (85%). У переважній більшості це громадяни, що проживають в Мінську, обласних центрах і середніх містах республіки (74%).

Чоловіки переважають серед залицяльників передач супутникового телебачення (57%). Більше половини користувачів цього телебачення - люди у віці 25-49 років (63%), а також особи з середнім і вище рівнем освіти (92%). Географія поширення супутникового телебачення - м. Мінськ, малі міста країни і село (76%).

Тобто, в ефірного телебачення, окрім конкурента в особі кабельного телебачення, формується новий конкурент - супутникове телебачення, особливо на селі. Яке, безумовно, стане конкурентом і кабельному телебаченню.

Втім, враховуючи стабільність потреб телеглядачів в телепередачах, можна передбачити, що відношення глядачів до ефірного, кабельного або супутникового телебачення кінець кінцем залежатиме від змістовних елементів передаваної інформації. Особливо при поширенні цифрового телебачення.

Примітка.
* Соціологічне дослідження проведене з 13 по 27 березня 2009 року соціологічним центром ТОВ «Зеркало-Інфо». Метод опиту - інтерв'ювання-анкетування жителів Республіки Білорусі 18 років і старше. По пропорційно-квотній вибірці опитано близько півтора тисяч респондентів. Контрольовані параметри: область мешкання, тип населеного пункту, пів, вік, освіта. Помилка репрезентативності не перевищує 3%.

** Соціологічне дослідження проведене з 3 по 16 вересня 2009 року. Метод опиту - інтерв'ювання-анкетування жителів Республіки Білорусі 18 років і старше. По пропорційно-квотній вибірці опитано близько півтора тисяч (1514) респондентів. Контрольовані параметри: область мешкання, тип населеного пункту, пів, вік, освіта. Помилка репрезентативності не перевищує 2%.

Леонід Міхейчиков
marketing.by


RATVODДата: П`ятниця, 09.10.2009, 19:10 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
На ринок платного телебачення

активно виходять оператори Tier 1

Згідно новим дослідженням і прогнозам, на ринку платного телебачення з'являються нові крупні гравці:
телекомунікаційні компанії першого ярусу (Tier 1)
.

Очікується, що такі представники компаній Tier 1, як AT&T, China Telecom і France Telecom
надаватимуть до 2014 року послуги платного телебачення порядка 40,1 млн. домогосподарств,
із посиланням на аналітичну компанію IMS Research, повідомляє Fierce IPTV.

Втім, оператори Tier 2 і Tier 3 також продовжують нарощувати об'єм призначеної для користувача телеаудіторії. Згідно даним компанії, в 2008 році операторів Tier 2 і Tier 3 припадало на частку майже 46% підписчиків. Але найкрупніші телекомунікаційні гіганти "відбиратимуть" у них користувачів за рахунок великих знижок, всілякіших послуг і якіснішого вмісту, що поставляється основними джерелами медійного контента. Тому до 2014 року оператори Tier 2 і Tier 3 обслуговуватимуть не більше 23 млн. клієнтів - тобто приблизно половину від об'єму, передбаченого для компаній Tier 1.

Таким чином, діяльність на цьому ринку операторів Tier 1 може стати неприємним сюрпризом для компаній Tier 2 і Tier 3, що розширює очевидний круг з прямих конкурентів в особі постачальників кабельного і супутникового телебачення.

news.nag.ru


RATVODДата: П`ятниця, 09.10.2009, 19:17 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Media & Sat Leader 2009 -українська премія

в області телеконтента і устаткування

Всеукраїнський інформаційно-аналітичний журнал про ТБ, радіомовлення і телекомунікації Mediasat
заснував цього року премію Media&Sat Leaders в області телеконтента і устаткування.

На сайті видання з 5 по 17 жовтня проводиться голосування відвідувачів за лідерів галузі в категоріях:

Контент
• Кращий канал ділових новин
• Кращий інформаційний канал
• Кращий музичний канал
• Кращий фільмовий канал
• Кращий пізнавальний канал
• Кращий спортивний канал
• Оригінальний ТБ проект

Платформи платного телебачення
• Кращий провайдер року

Супутникове ТБ
• Кращий дистриб'ютор устаткування для прийому супутникового ТБ
• Кращий ресівер HDTV
• Найпопулярніший ресівер DVB-S
• Бренд року

Ті, що всі бажають можуть взяти участь і ПРОГОЛОСУВАТИ на сайті журналу за адресою www.mediasat.net.ua/msl/index.php
Результати голосування доступні на сторіночці - www.mediasat.net.ua/msl/msl_result.php

Володарями почесних призів стануть номинанты що набрали більшу кількість голосів, а також ті, хто на думку технічних фахівців редакції журналу сталі кращими на ринку. Переможці оповістять на виставці ЄЄВС 2009 Telecom & Broadcasting у виставковому центрі КиевЕкспоПлаза., 22 жовтня в 17:00 в конференц-залі 3.

Медіапартнери Премії : ІТК, ЄЄВС 2009 Telecom&Broadcasting, PROTV.NET.UA, НАМ, Sat-Digest.com

Джерело - Журнал Mediasat


RATVODДата: Середа, 14.10.2009, 12:38 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал « Мир » - стабільне 6 місце

серед неефірних каналів

Компанія TNS Russia підготувала черговий звіт
про аудиторію спеціалізованих телеканалів в
Росії.

Звіт заснований на електронних вимірах, проведених в червні-серпні 2009 року. За даними TNS Russia, телеканал «Мир», що віщає на території Російською Федерацію переважно через операторів кабельного, супутникового і IP мовлення, стабільно займає 6 позицію (TV Index Plus Росія: Аудиторія спеціалізованих каналів - Електронні виміри).

При цьому стабільність 6 місць характерна для всіх показників виміру (накопичений, середньомісячний і средненедельный обхват, можливість прийому телеканалу) і практично всіх демографічних груп.

Географічно, в більшості міст, в яких TNS проводить електронні виміри, телеканал входить в Топ-10 спеціалізованих каналів з найбільшим обхватом, а у ряді міст піднімається на верхні позиції (4 місце в Нижньому Новгороді, Тулі, Челябінську; 3 місце в Іркутську, 2 місце в Саратові, 1 місце у Воронежі і Ярославлі)

Що стосується абсолютних цифр розміру аудиторії телеканалу «Мир» в Росії, то за останніх 2 роки (виміри спеціалізованих каналів TNS Russia проводяться з кінця 2007 року) аудиторія виросла в середньому в 2,5 разу. Невелике торішнє падіння об'ємів аудиторії, пов'язане з проведеним ребрендингом, повністю здолане.

За останніми даними проекту TV Index Plus, средненедельный обхват аудиторії досягає 2,6 мільйона чоловік, а середньомісячний перевищує 3,3 мільйона.

Джерело: TNS Росія, проект TV Index Plus, Росія (міста з населенням 100 000+), населення у віці від 4 років і старше. Обхват аудиторії - число тих, хто дивився телеканал хоч би раз за відповідний період (середній тиждень, середній місяць). При цьому частота і тривалість перегляду не враховуються.

media-atlas.ru


kozakuaДата: Середа, 14.10.2009, 12:38 | Повідомлення # 30
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Перший Автомобільний випередив 10 телеканалів!

Перший Автомобільний телеканал - найкращий оригінальний телевізійний проект на українському телебаченні! Саме так вирішили читачі спеціалізованого інформаційно-аналітичного журналу про ТБ – “Mediasat”.

З 5 по 17 жовтня на сайті видання було організовано голосування, в якому відвідувачі сайту обирали лідерів галузі в категоріях: «Контент», «Абонентське обладнання» і «Провайдери платного телебачення ринку України».

У боротьбі за лідерство в категорії «тематичні телеканали» було представлено 42 телеканали, які здійснюють супутникове мовлення. Для об'єктивного результату телеканали були розбиті на 7 номінацій згідно тематиці контенту. Варто відзначити, що в номінації Першого Автомобільного телеканалу була найбільша кількість конкурентів – 11 каналів. Незважаючи на цей факт, Перший Автомобільний впевнено зайняв перше місце в номінації «Оригінальний ТБ проект», випередивши найближчого конкурента на 264 голоси.

«Ми вдячні всім, хто віддав свій голос за наш телеканал, - говорить Катерина Писанко, директор з маркетингу Першого Автомобільного телеканалу. - Ми намагаємося робити якісне та цікаве телебачення і в майбутньому, сподіваюся, втримаємо лідерську позицію».

Источник - Первый автомобильный


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів. (Підсумки роботи. Ювілеї.)
  • Сторінка 2 з 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 7
  • 8
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024