FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 10:21

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів. (Підсумки роботи. Ювілеї.)
Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів.
RATVODДата: Неділя, 24.05.2009, 16:41 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Виставки. Конференції.

Рейтинги телеканалів. Підсумки роботи. Ювілеї.


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------

« 1+1 » став каналом номер 5


Наталія Данькова 22-05-2009

Колишній лідер вітчизняного ефіру за підсумками останнього тижня пропустив вперед «Інтер», СТБ, ICTV і «Україну» за комерційною аудиторією.



RATVODДата: Вівторок, 02.02.2010, 14:45 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Супутниковому телеканалу

«БЕЛАРУСЬ-ТБ» - 5 років

Перший в Беларусі міжнародний супутниковий телеканал «БЕЛАРУСЬ-ТБ»
почав мовлення на країни ближнього і далекого зарубіжжя 1 лютого 2005 р.

Перед ним були поставлені завдання розширити білоруську інформаційну присутність на пострадянському просторі і в світі, сформувати позитивний імідж і укріпити авторитет Республіки Білорусі на міжнародній арені.

Сьогодні «БІЛОРУСЬ-ТБ» - це державний некомерційний телеканал, що цілодобово віщає за межі своєї країни і забезпечує інформаційний зв'язок етнічних білорусів з історичною батьківщиною. Мовлення ведеться на білоруській і російській мовах.

У його ефірі представлені інформаційні і інформаційно-аналітичні програми, соціально-політичні проекти, документальні фільми, історія і культура білоруського народу, спорт, музично-розважальні і дитячі програми, кінопоказ - краще від найбільших білоруських і російських виробників теле-, кино- і відеопродукції.

Спочатку програми телеканалу «БІЛОРУСЬ-ТБ» поширювалися через супутники Intelsat 904, ABS-1. З 7 травня 2007 року мовлення ведеться за допомогою супутника «Експресс-АМ22», який забезпечує зв'язок на території Росії (від Калінінграда ка Уралу), країн СНД, Європи, Близького Сходу і Північної Африки. З 2008 року «БІЛОРУСЬ-ТБ» транслюється також через супутник Galaxy 19. Власники більше 2 мільйонів антен в США, Канаді, Мексиці, Гватемалі, Домініканській Республіці, Пуерто-Ріко, на Кубі можуть дивитися наші програми. Мовлення «БІЛОРУСЬ-ТБ» здійснюється в рамках сервісу WORLDTV компанії GlobeCast. Окрім білоруського каналу, WORLDTV поширює більше 200 міжнародних і радіоканалів на 35 мовах з 42 країн світу.

У 2009 р. Національна державна телерадіокомпанія Республіки Білорусі підписала договір з Russian Media Group, LLC (Нью-Джерсі) про поширення телеканалу «БІЛОРУСЬ-ТБ» в Сполучених Штатах Америки. З 15 квітня білоруський канал дивляться глядачі пакету RTN Platinum, підписчики якого проживають в 1100 містах 39 штатів.

У році, що пішов, був підписаний договір з ізраїльською компанією I-RED Israel LTD, що дозволило організувати цілодобове мовлення «БІЛОРУСЬ-ТБ» в мережі мобільного телебачення Orange. Жителям Ізраїлю білоруський канал доступний у високій цифровій якості.

Таким чином, на договірній основі «БІЛОРУСЬ-ТБ» ретранслюється в 15 країнах (Росія, Україна, Литва, Латвія, Естонія, Вірменія, Болгарія, Молдова, Казахстан, Польща, Грузія, Узбекистан, Австралія, США, Ізраїль). Завдяки організації прямого ефіру на сайті www.belarus-tv.by білоруський канал можна дивитися в будь-якій точці світу.

З використанням 2 супутників на сьогоднішній день технічний обхват (потенційна аудиторія) телеканалу «БІЛОРУСЬ-ТБ» складає приблизно 220 мільйонів телеглядачів.

Ми продовжуємо роботу по розширенню мовлення в зарубіжних країнах і, відповідно, збільшенню своєї глядацької аудиторії.

Интерфах-запад


RATVODДата: Четвер, 11.03.2010, 22:58 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Скільки українців дивляться

"супутник" і "цифру"

На початок 2010 року кількість ТБ-домогосподарств в Україні склала 17,8 млн.,
за даними останнього дослідження "SES Astra" "Satellite Monitor".

З них - 2,9 млн. домогосподарств використовують супутникове ТБ, що на 23% більше результатів минулого року, 5,9 млн. домогосподарств користуються кабельним телебаченням (+9% в порівнянні з 2008 роком), ефірне ТБ є в 8,9 млн. хозйяств, що на 10% менше показників минулого року. Цифрові домогосподарства "доросли" до відмітки в 3,9 млн., з них - 2,8 млн. супутникові. Збільшення ТБ-аудиторії обумовлене, на думку дослідників, перш за все, зростанням споса на послуги цифрового супутникового телебачення (див. Малюнок 1, 2).

Малюнок 1. Способи прийому сигналу в Україні на кінець 2009 року*

*за даними "SES Astra","Ukrainian Satellite Monitor" (виконано "GfK Ukraine")

Малюнок 2. Способи прийому сигналу в Східній Європі на кінець 2009 року
(включаючи Білорусію, Болгарію, Естонію, Латвію, Литву, Румунію і Україну)*

*за даними "SES Astra" -"Satellite Monitor"

Також, як показали результати дослідження, близько 2,5 млн. українців збираються придбати супутникову антену в майбутньому. За словами аналітиків, для України характерний великий потенціал для цифровизации, оскільки в цьому регіоні лише 21% мовлень проводиться в цифровому форматі (див. Малюнок 3).

Малюнок 3.Цифровізація ТБ-домогосподарств в Східній Европі*

*за даними "SES Astra" -"Satellite Monitor"

Дослідження "Satellite Monitor" проводить вимір динаміки ринку послуг мовлення і широкосмугового зв'язку в 35 країнах на постійній основі.

"SES Astra" - одна з провідних систем безпосереднього супутникового мовлення (DTH) в Європі. Її супутникове угрупування включає 18 супутників ("Astra" і "Sirius"), а супутникова система обслуговує більш ніж 122 млн. DTH або кабельних господарств.

biz.liga.net

RATVODДата: Вівторок, 18.05.2010, 17:55 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
У кризу без телевізійної розкоші.

Росіяни не відмовилися від платного ТБ

Ринок платного ТБ виявився одним з небагатьох медіасегментів, який навіть в умовах кризи продовжив стабільне зростання. До таких виводів прийшли в компанії J’son & Partners Consulting. За підсумками 2009 року об'єм ринку платного ТБ в Росії виріс на 6% в порівнянні з 2008 роком і склав близько 830 млн дол. До 2014 року його об'єм може досягти 1,53 млрд дол. На думку аналітиків і учасників ринку, це пояснюється ненасиченістю вітчизняного ринку і зажадалася малобюджетних розважальних послуг в кризу.

За оцінкою J’son & Partners Consulting, на кінець 2009 років послугами платного телебачення в Росії користувалися більше 14,5 млн абонентів, а зростання по відношенню до 2008 року склало 21%. На думку аналітиків J’son & Partners Consulting, зростання абонентської бази платного ТБ в Росії продовжиться і в 2014 році база користувачів послуг платного ТБ досягне 22,5 млн домогосподарств.

Згідно дослідженню, стабільне зростання було відмічене і відносно об'ємів ринку платного ТБ в Росії. На кінець 2008 років індустрія платного телебачення виросла майже на 5% і досягла рівня 780 млн дол. За підсумками минулого року об'єм ринку виріс на 6% в порівнянні з 2008 роком і склав близько 830 млн дол. Зараз J’son & Partners Consulting прогнозує можливе зростання доходів ринку від послуг платного ТБ до 2014 року до 1,53 млрд дол.

Переглянули плани

У звіті аналітиків J’son & Partners Consulting наголошується, що ринок платного телебачення в локризовий період характеризувався високими темпами зростання абонентської бази - щорічний приріст складав 40-50%. Настільки істотне зростання ринку було привабливим як для вітчизняних, так і для зарубіжних інвесторів. Крім того, істотний інтерес до ринку платного телебачення був проявлений з боку бізнесу, для якого телекомунікації не були профільним напрямом. Із-за кризи потік інвестицій значно знизився, що істотно вплинуло на розвиток регіональних компаній: підприємства, що планували раніше географічну експансію в регіони, а також оператори, що розвивають послуги цифрового телебачення, вимушені були відмовлятися від своїх планів або відкладати їх на пізніший термін.

У телекомунікаційній структурі Росії платне телебачення за об'ємом доходів від фізичних осіб входить в п'ятірку головних драйверів галузі, упевнені в J’son & Partners Consulting. На відміну від стільникового зв'язку і мобільних телефонів в сегменті платного телебачення не спостерігалося спаду. Платне ТБ стало невід'ємною частиною повсякденного життя російських громадян, говориться в звіті. На десять домогосподарств в Росії сьогодні доводиться майже три телевізори, підключених до платного телебачення. Це в 14 разів менше, ніж SIM-карт, що доводяться на десять домогосподарств, проте перевищує кількість комп'ютерів, що мають широкосмуговий доступ в Інтернет.

Розвиток сучасних технологій вплинув і на структуру платного телебачення. В порівнянні з 2008 роком торік кількість абонентів аналогового платного ТБ скоротилася на 6% і склала 64%. В цей час абонентська база цифрового платного телебачення збільшилася до 36% в порівнянні з 30% в 2008 році. На думку аналітиків, зростання абонентської бази супутникового і платного телебачення в цілому в 2008-2009 роках відбувалося за рахунок активного набору абонентів послуги «ТРИКОЛОР-ТВ», чия абонентська база за рік виросла з 4,3 млн до 6,2 млн користувачів, з них 4,2 млн - абоненти платного ТБ. На сьогоднішній день найбільшими гравцями на ринку платного телебачення в Росії є «ТРИКОЛОР-ТВ», «КОМСТАР-ОТС», регіональні провайдери «Ер-телеком» і «Мультірегион», «НТВ-плюс» і МРК «Связьінвеста».

Благополучний рік

«Для співтовариства операторів систем платного телебачення 2009 рік можна вважати сповна благополучним: число абонентів зростає як і раніше швидко, і зростання 21% - це дуже багато навіть для успішних років, - коментує РБК daily президент асоціації кабельного телебачення Росії Юрій Пріпачкин. - Успіх ринку платного телебачення обумовлений тим, що оператори кабельного телебачення трансформуються в операторів мультимедійних мереж, що надають населенню сукупність нових інформаційних сервісів». На його думку, під терміном «кабельне телебачення» сьогодні слід розуміти єдиний цифровий потік з широким спектром послуг, інтеграцією ресурсів і систем доступу. «Прихід в квартиру абонента цифрового доступу, в якому виділяються інтерактивні телепрограми, Інтернет, телефонія, телеметрія і так далі, наводить до зміни моделі функціонування всіх учасників ринку, що у тому числі заставляє звертати увагу рекламодавців на тематичне кабельне телебачення», - відзначає він.

На думку заступника начальника департаменту реклами «Газпром-медіа» Ольги Трунової, платне ТБ вже давно перестало бути предметом розкоші - зараз це продукт, доступний більшості населення Росії, фактично товар повсякденного попиту, на вжиток якого мало впливає економічна ситуація. З нею погоджується і начальник аналітичного відділу Rye, Man & Gor Securities Олексій Мінаєв: «Для споживача вартість даної послуги, де щомісячна абонентська плата рідко перевищує 1000 крб., не настільки висока». На його думку, в умовах кризи попит на низкобюджетные розважальні послуги зростає і ряд телекомунікаційних компаній цим уміло скористалися.

«Середньостатистичний теле- глядач став більш просунутим - його вже не владнує традиційний пакет ефірних каналів, він прагне розширити свої горизонти, мати широкий вибір, залучитися до всієї різноманітності світового ТБ, - розповідає Ольга Трунова. - З іншого боку, з'являються нові оператори, і завдяки зростаючій конкуренції з усе більш привабливими пропозиціями. Тут якраз той щасливий випадок, коли бажання збігається з можливістю».

«Ринок платного телебачення в нашій країні лише в початковій стадії свого розвитку», - вважає Олексій Мінаєв. «Менше половини домогосподарств в Росії має платне ТБ», - пояснює Ольга Трунова. Тому, на її думку, і криза не змогла зупинити розвиток цього ринку.

Основні гравці ринку платного ТБ Росії в 2009 р.

Холдинг
Млн домогосподарств

ТРИКОЛОР-ТВ
4,2

КОМСТАР-ОТС
2

Диван-ТВ (ЭР-Телеком)
1

Мультирегион
0,86

НТВ+
0,75

Связьинвест
0,61

Джерело: J'son & Partners Consulting
ОЛЕКСАНДР КЛЕНІН
RBC Daily


RATVODДата: Четвер, 20.05.2010, 00:10 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
TV3 Латвія закріпив лідерство

серед телеканалів

Згідно даним соціального дослідження, проведеного агентством TNS Latvia,
в квітні третій місяць підряд найпопулярнішим каналом був TV3
,
який обійшов в рейтингу телеканал LNT, що лідирує чотири роки підряд.

Зокрема, на перегляд цього телеканалу TV3 глядачі витратили в середньому 15,5% (плюс 0,5% за місяць) від всього часу, проведеного перед екраном.

На другому місці розмістився канал LNT з показниками в 12,5% (мінус 1,7% за місяць).

На третє місце піднявся ПБК - 11,3% аудиторій (плюс 0,9% за місяць).

На четвертому місці - LTV1 - 8,5 % (мінус 1,1%), на п'ятому - TV5 RЕ©ga - 4,9% (плюс 0,6%), на жердиною - РТР Планета балтія - 4,4% (мінус 0,1%), на сьомому - канал 3+ - 3% (плюс 0,2%), на восьмому - Video/DVD - 2,8% (мінус 0,1%), на дев'ятому - канал LTV7 - 2,6% (мінус відразу 1,4%), на десятому - RENTV Baltija - 2,6% (мінус 0,3%).

TVRADIOCAT


RATVODДата: Четвер, 20.05.2010, 11:26 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Через п'ять років більше половини

росіян дивитиметься платне ТБ

До 2015 р. безкоштовним ефірним телебаченням в Росії користуватиметься менше половини
телеглядачів країни, а доходи від послуг платного ТБ виростуть майже удвічі - до $ 1,53 млрд.

Такі виводи можна зробити, виходячи з прогнозів аналітичної компанії J’son & Partners Consulting, що випустила свіже дослідження. Цікаво, що держава при цьому вважає за краще рухатися в протилежному напрямі.
ФЦП Федеральная цільова програма «Розвиток телерадіомовлення в Російській Федерації на 2009-2015 рр.» з бюджетом 122,445 млрд руб.в тому числі з федерального бюджету - 76,366 млрд крб. через п'ять років повинна забезпечити безкоштовний доступ 98,8% населення до цифрового ефірного телемовлення.

Що говорять аналітики про прогнози ринку

платного ТБ в Росії

За оцінкою J’son & Partners Consulting, на кінець 2009 р. послугами платного телебачення кабельного, безпосередньо супутникового і IP-TV в Росії користувалося більше 14,5 млн домогосподарств, або третина від їх загальної кількості.Це на 21% більше, ніж в 2008 р. А до 2014 р. абонентська база користувачів послуг платного ТБ досягне 22,5 млн домогосподарств, рівно половині. Неважко підрахувати, що при збереженні тенденції зростання платного ТБ, J’son, що передбачається & Partners, до 2015 р. до платного ТБ в Росії буде підключено близько 24 млн домогосподарств, або понад 53% від їх загального числа в країні.

Насправді вже зараз користувачів платного ТБ в Росії більш ніж 14,5 млн: за даними тієї ж J’son & Partners, в найбільшого оператора супутникового ТБ компанії «ТРИКОЛОР-ТВ» - за підсумками 2009 р. було 4,2 млн користувачів платних послуг, а ще 2 млн домогосподарств дивилися безкоштовні канали. Але річ у тому, що ці 2 млн не зовсім безкоштовні користувачі: вони заплатили по декілька тисяч рублів за установку комплекту приймального супутникового устаткування. Тому реальна база абонентів платного ТБ зараз не менше 16,5 млн домогосподарств, або близько 37% всіх домогосподарств країни.

Що говорять галузеві експерти

Галузеві експерти налагоджені ще радикальніше. Президент Асоціації кабельного телебачення Росії (АКТР) Юрій Пріпачкин заявив «Маркеру», що, по оцінках експертів АКТР, до 2015 р. в Росії з 45 млн домогосподарств послугами кабельного телебачення користуватимуться 25 млн, послугами супутникового телебачення - 15 млн і лише останні 5 млн - послугами цифрового ефірного телебачення, причому, як правило, в передмістях. З цього прогнозу виходить, що через п'ять років до послуг платного ТБ буде підключено 89% всіх домогосподарств країни, а ефірне цифрове ТБ стане використовуватися лише в 11% російських квартир.

Скільки можна заробити на платному ТБ в Росії

По оцінках J’son & Partners Consulting, в 2009 р. об'єм ринку платного ТБ в Росії виріс на 6% в порівнянні з 2008 р. і склав біля $ 830 млн. Як вважають аналітики, доходи на ринку послуг платного ТБ до 2014 р. виростуть до $ 1,53 млрд. Але це ще не все. За даними Асоціації комунікаційних агентств Росії (АКАР), в 2009 р. об'єм реклами на кабельному і супутниковому ТБ Россиібез обліку реклами на каналах ефірного ТБ виріс на 14%, з 1,3 млрд до 1,5 млрд крб. Показові, що об'єм реклами на платному ТБ в 2009 р. збільшився більш ніж удвічі в порівнянні з локризовим 2007 р., коли він складав 700 млн крб. Це, звичайно, небагато в порівнянні з об'ємом реклами на ефірних телеканалах: доля реклами на платному ТБ в 2009 р. склала лише 1,4% спільного ринку телереклами. Проте об'єм реклами на платному ТБ стійко зростає навіть на тлі падіння продажів на ефірних каналах, які в 2009 р. скоротилися на 18%. У поєднанні із зростанням абонентської бази увеличиение рекламних доходів відкриває для платного ТБ реальну перспективу стати таким, що самим зажадалося в російської аудиторії.

Газета «Маркер»


RATVODДата: Вівторок, 22.06.2010, 13:53 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телеканалу 24ТЕХНО - три роки

Цього літа цілодобовому науково-популярному телеканалу 24ТЕХНО
виповнюється три роки, повідомляє сайт компанії-виробника «АртМедиа Групп».

18 червня 2007 року телеканал був запущений в офіційне виробництво.

Рішення про запуск каналу було прийняте досить швидко. В найкоротший строк були відібрані кращі програми зарубіжного і вітчизняного виробництва, багато хто з яких ніколи не показувався на російському телебаченні.
Як відзначила Генеральний директор «артмедиа Груп» Лариса Петухова: «Канал 24ТЕХНО став логічним творчим продовженням розвитку документально-пізнавальної лінійки компанії, що вже любилася глядачеві. Мета створення каналу: популяризація науково-популярного кіно в Росії. Залучення інтересу глядачів до досягнень Російської науки, техніка, нанотехнологіям, до людей, що роблять могутньою і процвітаючою нашу країну. Судячи по тому, як виросла аудиторія 24ТЕХНО за цих 3 роки можна сказати, що мета досягнута».
Спеціально до свого дня народження телеканал 24ТЕХНО підготував багаточисельні прем'єрні покази і бажає всім своїм телеглядачам і партнерам приємного перегляду!

Компанія «Артмедіа Груп» була заснована в 2004 році. Влітку зареєстрували юридичну особу, а вже в листопаді був запущений перший телеканал - гумористичне «Сьогодення Смішне Телебачення». Через рік, в листопаді 2005 року, був запущений 24ДОК. 24ДОК став першим документальним каналом про Росію. У листопаді 2006 року був запущений канал «Справжнє Страшне Телебачення», девізом якого став слоган «Від страшного до смішного - один крок». У червні 2007 року, як логічне продовження 24ДОК, компанія запустила телеканал 24ТЕХНО - цілодобовий пізнавальний канал про науку і техніку. У вересні 2007 року запущений телеканал «Мати і Дитя», присвячений проблемам вагітності, материнства і виховання дітей від народження до 10 років.

«АртМедиа Групп»


mykolakДата: Вівторок, 06.07.2010, 00:57 | Повідомлення # 52
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
«Чорне та біле» з Юлією Тимошенко дивилися в два рази краще, ніж всі випуски передачі в червні

У неділю, 4 липня, ток-шоу «Чорне і біле з Мустафою Найємом» на каналі ТВі зібрав біля екранів 1,2 млн глядачів по панелі «18 +, 50 тис +». Рейтинг передачі по цій аудиторії склав 0,7%, частка - 2,2%. Це майже у два рази перевищує середні показники передачі на червень.

Головним гостем ток-шоу 4 липня була екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко. У цьому випуску ведучий зустрічався з гостею у неї вдома.

У червні в студії «Чорного та білого» були Віра Ульянченко, Петро Порошенко, Сергій Льовочкін і Ганна Герман.

Нагадаємо, нещодавно Юлія Тимошенко була в ефірі іншого ток-шоу - «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на каналі «Інтер». Цей випуск програми також продемонстрував кращі показники, ніж попередні.

Кількість глядачів програми-розраховується як охоплення программі на підставі даних піплметріческой панелі ГФК по аудиторії люди у віці 18 років і старше, які проживають в містах з населенням 50 тис і більше. Поріг виміру - 1 секунда.

TВi - український розважально-інформаційний телеканал. Почав мовлення 17 березня 2008. Спрямований, у першу чергу, на показсовременного популярного продукту (телевізійні серіали, художні фільми). Ядро аудиторії чоловіки у віці 35-54 років. Директор - Княжицький Микола, генеральний продюсер - Сергій Дем'янчук. Середньодобова частка по аудиторії 18 + міста 50тис + у ІI півріччі 2009 року склала 0.84%, рейтинг - 0,12%; за цільовою аудиторії 18-54 міста 50тис + - частка - 0.81%, рейтинг - 0,11%.

mykolakДата: Середа, 07.07.2010, 21:04 | Повідомлення # 53
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
ТНТ: півроку на першому місці!

У першому півріччі 2010-го року канал ТНТ посів перше місце у московських телеглядачів від 18 до 30 років. За даними, наданими TNS Росія, середня частка каналу за період з січня по червень 2010-го року складає 15,5 пункту. На другому місці - Перший канал, який відстав на півтора пункту (частка 14,0).СТС з часткою 11,3 -на третьому місці.

І вже в червні ТНТ став найпопулярнішим телеканалом у російської молоді. Прем'єри нових серій праймових проектів ТНТ - ситкомів «Універ» і «Інтерни», а також 10-й сезон «Битви екстрасенсів» і реаліті-шоу «Дом-2» принесли ТНТ перше місце за популярністю.

Згідно з даними, наданими TNS Росія, середньодобова частка ТНТ за червень у аудиторії у віці від 18 до 30 років склала 15,201 пункту. Частка Першого каналу - 15,196. Третє місце в каналу СТС - частка 12,706.

mykolakДата: П`ятниця, 09.07.2010, 21:02 | Повідомлення # 54
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Перемогу іспанців краще спостерігали на ICTV, ніж на «Першому національному»

Півфінальний матч Чемпіонату світу з футболу в ПАР між збірними Німеччини та Іспанії на каналі ICTV зібрав частку 20,18%, рейтинг 6,73% (за аудиторією «18 +, 50 тис +»). Охоплення склав близько 4 млн глядачів. На «Першому національному» той же матч зібрав частку 12,06%, рейтинг 4,05%, охоплення - 3,2 млн глядачів (аудиторія та ж сама).

Матч за право виступити в фіналі першості виграла збірна Іспанії з рахунком 1:0. У неділю, 11 липня, о 21:30 по Києву вона зустрінеться у фінальному матчі зі збірною Нідерландів. У суботу збірні Німеччини і Уругваю о 21:30 будуть грати матч за третє місце. Обидва матчі покажуть як «Перший національний», так і ICTV.


ПРО Картинки - * Кількість глядачів програми-розраховується як охоплення программі на підставі даних піплметріческой панелі ГФК по аудиторії люди у віці 18 років і старше, які проживають в містах з населенням 50 тис і більше. Поріг виміру - 1 секунда

mykolakДата: Субота, 10.07.2010, 17:03 | Повідомлення # 55
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
ТОП-10 каналів і програм за підсумками першого півріччя

За результатами першого півріччя 2010 року перше місце в ТОП-десятці телеканалів каналів, по аудиторії 18 +, в містах з населенням понад 50 тисяч, зайняв телеканал «Інтер». Друге - ТРК «Україна». На третьому - СТБ. Але якщо СБТ і «Україна» збільшили свої показники, то лідер «Інтер» - дозволив конкурентам «відкусити» 1,1% своєї частки. Піонер у ТОПі з молодіжної аудиторії «14-49, 50 тис +» - «Новий канал» втратив 1,3%. Телеканал СТБ, який в 2010 році перейшов на продажу по аудиторії «14-49, 50 тис +» підвищив свою частку на 0,8% в порівнянні з другим півріччям 2009 року. Втім, більшість каналів закріпили свої показники.
У рейтингу найбільш глядабельний програм за аудиторією «18 +, 50 тис +» більшість позицій отримала серіальна продукція «Інтера», її ж «Подробиці» та проект телеканалу СТБ «Україна має талант-2». За молодіжної аудиторії «14-49», яку деякі рекламодавці вважають більш комерційно привабливою, безумовне лідерство за проектом «Україна має талант-2». З цієї ж аудиторії відмінні показники збирали гумористичні проекти «Порблено в Україні», «Вечірній квартал» і шоу «БУМ» (виробництво «Інтера»). Хороші рейтинг і частку телеканалу «1 +1» також дало реаліті-шоу «Міняю жінку».

RATVODДата: Четвер, 15.07.2010, 14:01 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Стабільне зростання ТНТ

Все більше російських телеглядачів віддають перевагу каналу ТНТ

За даними TNS Росія, червневі результати ТНТ стали кращими першого півріччя 2010-го року.
Середня доля ТНТ по аудиторії у віці від 6 до 54 років в червні поточного року склала 10,4,
що стало рекордом каналу.

Виросла і щомісячна доля ТНТ. Якщо в травні 2010-го року середня доля по аудиторії 6-54 складала 9,9 пункту, то в червні вона досягла 10,4. В молодіжної аудиторії у віці від 18 до 30 років доля в червні (15,2) збільшилася на 5 відсотків в порівнянні з травнем (доля 14,5)

Телезвістки.Ру


RATVODДата: Четвер, 15.07.2010, 15:36 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ВГТРК відзначає 15-річний

ювілей з дня створення

Всеросійська державна телевізійна і радіомовна компанія (ВГТРК)
була створена 15 років тому, 14 липня 1990 року.

Компанія була створена постановою Президії Верховної Ради РРФСР.
Регулярні передачі почалися в 1991 році.

У 1998 році на підставі Указу Президента РФ «Про вдосконалення роботи державних електронних ЗМІ» від 8 травня 1998 року було створено Федеральне державне унітарне підприємство «Єдиний виробничо-технічний комплекс “Всеросійська державна телевізійна і радіомовна компанія”.

ВГТРК стала головним підприємством комплексу і структурою, що управляє, координацією діяльності ЗМІ, що займається. До складу ВГТРК увійшли телеканали “Росія”, “Культура”, “Спорт”, російське відділення “Euronews”, радіостанції “Радіо Росії”, “Маяк”, “Маяк-24”, “Орфей” і “Ностальжі”, національна інформаційна служба “Країна.Ру” (з 2002 року), 89 регіональних державних телерадіокомпаній, а також підприємства зв'язки, що забезпечують основний об'єм телерадіомовлення в Росії. З грудня 1998 року по 20 грудня 2003 року у ВГТРК входило інформаційне агентство РІА “Вести”.

З грудня 1998 року самостійними унітарним підприємствами стали телеканали “Росія” і “Культура”, “Радіо Росії”, інформаційна програма “Звістки” зі всім блоком суспільно-політичних програм і кореспондентською мережею. Програми ВГТРК охоплюють більшість населення Росії, їх дивляться в багатьох країнах.

Цього ж дня, три роки опісля, 14 липня 1993 року в Росії була зареєстрована телекомпанія НТВ. 10 жовтня 1993 року була здійснена перша трансляція НТВ з Санкт-Петербурга, а 22 грудня 1993 року Президент РФ Борис Єльцин підписує указ, згідно якому НТВ отримує для трансляції 4 канал. З 11 листопада 1996 року НТВ починає щоденну трансляцію в Росії.

Телекомпанія НТВ має багато назв “Нове телебачення”, “незалежне телебачення”, “народне телебачення”. Розрахунок виявився простим - кожен розшифровує НТВ так, як йому більше подобається. Як девіз НТВ узяла собі “Новини - наша професія”. Новинні програми займають одну третину всього ефірного часу.

adme.ru


mykolakДата: Понеділок, 19.07.2010, 22:08 | Повідомлення # 58
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Телеогляд, прайм-тайм 17-18 липня

Дослідження зроблено за попередніми (overnight) даними всеукраїнської панелі (міста з населенням 50 тис чоловік і більше)



RATVODДата: Неділя, 01.08.2010, 10:38 | Повідомлення # 59
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«БІЛОРУСЬ-ТБ» в Росії дивляться

більше, ніж CNN і RTVi

Результати дослідження аудиторії TGI-Russia: «Рейтинги і портрет аудиторії телеканалу «БІЛОРУСЬ-ТБ»,
що проводиться за замовленням Белтелерадіокомпанії групою CОMCON, свідчать про те,

що «БІЛОРУСЬ-ТБ» входить в десятку найпопулярніших неефірних (кабельних/супутникових)
інформаційних телеканалів в Росії, випереджаючи RTVi.

Про це в середу повідомила прес-служба Белтелерадіокомпанії.

Серед супутникових (неефірних) телеканалів, що віщають в РФ, «БІЛОРУСЬ-ТБ» поступається по смотрибельности лише «Росії 24» і Euronews, говориться в повідомленні. На першому місці телеканал «Росія 24» - 87%, на другому Euronews - 83%. На питання: «Які з перерахованих телеканалів ви дивитеся?», 87% назвали «Росію 24», 53% - Euronews, 50% - «БІЛОРУСЬ-ТБ». Телеканали CNN і RTVi згадали 28% і 16%.

Дослідження також показало: у Росії неефірне (кабельное/спутниковое) телебачення дивляться 32% населення, причому в 1 кварталі 2010 року сталося значиме зростання аудиторії в порівнянні з попереднім періодом.

В порівнянні з 1 кварталом 2009 року, тижнева аудиторія «БІЛОРУСЬ-ТБ» серед глядачів неефірного ТБ виросла на 50% і до 1 кварталу 2010 року склала 4,2% (доля «РЕН-ТВ» складає 4,1%). Співвідношення чоловіків і жінок в аудиторії телеканалу складає 39% до 61%. 75% - це глядачі у віці від 35 років і старше. Основна маса глядачів «БІЛОРУСЬ-ТБ» працює, причому 11% обіймає керівні посади. В цілому, глядачі телеканалу оцінюють свій матеріальний стан як середнє і вище (79% в 2009 р. і 74% в 1 кварталі 2010 р.).

Половина респондентів дивилися «БІЛОРУСЬ-ТБ» на момент дослідження. що 58% дивилися «БІЛОРУСЬ-ТБ» вибирають його за російську мову мовлення, 47% - за жанрову різноманітність, 42% - за інформативність. Як інші причини респонденти називають наявність хороших старих фільмів, інтерес до новин Білорусі.

Половина тих, хто не дивився «БІЛОРУСЬ-ТБ», відзначають як причину недостатню кількість молодіжно-розважальних програм і серіалів, а також більший інтерес до внутрішньоросійських новин.

Нагадаємо, «БІЛОРУСЬ-ТБ» - це державний некомерційний телеканал, що цілодобово віщає за межі Білорусі і забезпечує інформаційний зв'язок етнічних білорусів з історичною батьківщиною. Мовлення ведеться на білоруській і російській мовах.

TGI-Russia - це щоквартальне дослідження переваг, що проводиться в 50 містах Росії. Сьогодні TGI-Russia є частиною інтернаціонального проекту GLOBAL TGI, що проводиться в 60 країнах на 5 континентах під егідою Kantar Media Research.

TGI-Russia є широкомасштабним дослідженням, що містить статистично достовірні дані для Росії в цілому, а також для Москви, Санкт-Петербурга, крупних міст і регіонів Росії.

Вибірка репрезентує доросле (від 16 років) і дитяче населення (10-15 років) Росії в містах з населенням більше 100 тисяч чоловік. Отримані дані репрезентативні для 62,5 млн чоловік, або 23 млн домогосподарств Росії.

Компанія COMCON проводить регулярні і замовлені дослідження, моніторинг стилю життя і вжитку росіян, вивчає фінансовий ринок. Компанія спеціалізується на проведенні маркетингових досліджень будь-якої міри складності, збираючи, систематизуючи і аналізуючи дані, що відображають переваги і мотивацію цільових аудиторій. Комкон є офіційним представником компанії Research International в Росії, що входить в Kantar Group, - третю в світі по величині дослідницьку групу.

© ІА "Інтерфакс-захід"


KiberKДата: Понеділок, 02.08.2010, 21:13 | Повідомлення # 60
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
У липневих рейтингах 1+1 показав найбільше зростання,СТБ обігнав Інтер і ТРК Україна

У липні по аудиторії 18 + у містах 50 тис. + найбільшу аудиторію зібрав телеканал Інтер - частка 16,4%, незважаючи на найбільше падіння в порівнянні з червнем - 1,8%.

У рейтингу 18 +, 50 тис. + на другому місці перебуває СТБ, який показав зростання в 1% з часткою в 10,2%. Він витіснив на третє місце ТРК Україна, частка якої зросла на 0,3% і досягла 10,1%.

На четвертому місці - 1+1, який показав найбільше зростання 1,2%, збільшивши аудиторію до 8,5%. Слідом за ним розташувався ICTV, аудиторія якого залишилася без змін - 7,7%.

Далі йдуть Новий канал (6,6%, зменшення на 0,3%), ПКВС (4,1%, зростання на 0,1%), НТН (3,5, зменшення на 0,3), НТКУ (2, 4%, зменшення 1,2%). На десятому місці розташувався К1, аудиторія якого зросла на 0,1% до 2,3%.

У рейтингу молодої аудиторії 14-49, 50 тис. + перше місце посів Новий канал із часткою 12%, що на 0,5% менше, ніж минулого місяця.

На другому місці і в цьому рейтингу розташувався СТБ - його аудиторія зросла на 1% і досягла 10,4%.

На третє місце перемістився Інтер - зниження його аудиторії і в цьому рейтингу найбільш значне - 1,6% до частки 9,7%.

1+1 на четвертому місці, у свою чергу, в обох рейтингах показав найбільше зростання - 2,1% до 9,3%.

Далі розташувалися ICTV (8,9%, -0,2%), ТРК Україна (7,9%, +0,4%), НТН (3,3%, -0,4%), ПКВС (3,0 , +0,2 - аудиторія Першого каналу зросла в обох рейтингах), К1 (3%, як і в червні), і замикає десятку ТЕТ з часткою в 2,1%.

У Топ-10 по молодій аудиторії не потрапив Перший національний, який у червні демонстрував позитивну динаміку завдяки футболу, який, втім, краще дивилися на ICTV.

За матеріалами: Корреспондент


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....

Повідомлення відредагував KiberK - Понеділок, 02.08.2010, 21:16
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів. (Підсумки роботи. Ювілеї.)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024