FORUM TV-SATЧетвер
02.05.2024, 08:05

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Понеділок, 05.07.2010, 23:30 | Повідомлення # 376
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
Ера кардшаринга добігає кінця.

Інтерв'ю компанії IRDETO сайту Tele-SatINFO.Ru

Tele-SatINFO.Ru У нових супутникових ресіверах з ліцензійною підтримкою кодування Irdeto, наприклад World Vision S517 IR використовується Irdeto Secure Silicon. Чи можете детальніше розповісти що це таке?

IRDETO Технологія Secure Silicon Chipset дозволяє запобігти найбільш масові, отже, небезпечні варіанти піратство, засноване на перехопленні незашифрованого контрольного слова (пароля для розшифровки контента) під час його передачі від картки приймачу.

Зупинимося детальніше на цих видах піратства:

(1) Control Word Redistribution (CWR) - перехоплення і поширення контрольного слова
(пароля для розшифровки контента) через інтернет або супутник
:

Контрольне Слово копіюється під час його передачі від картки приймачу (використовувані картки легально придбані піратом і сервіс постійно оплачується).
Контрольне Слово поширюється на нелегальні приймачі (для поширення використовуються Інтернет або супутник).
Найбільш поширена бізнес модель - продаж вже налагоджених і готових до роботи приймачів за ціною, що включає і абонентську плату пірата. Абонентська плата включена у вартість приймача, а значить, повністю відсутня необхідність подальших контактів з піратом.

(2) Smart Card Sharing - використання однієї картки декількома приймачами.

Картка отримує від декількох приймачів запити на контрольне слово, що міститься в повідомленнях ECM (Entitlement Control Messages).
Передача запитів і відповідей здійснюються через інтернет або WI-Fi

При використанні технології Secure Silicon Chipset контрольне слово шифрується унікальним ключем приймача при його передачі від картки до приймача.
Кожен Chipset приймача (основна мікросхема приймача, у тому числі що здійснює і розшифровку контента) має власний унікальний (що не повторюється ) пароль.
Система умовного доступу при активації картки передає їй пароль приймача, в який встановлена дана картка, і картка шифрує передавані приймачу контрольні слова цим унікальним паролем, тому його перехоплення і поширення втрачає всякий сенс. Цей пароль працюватиме лише в цьому конкретному приймачі.

Технологія Secure Chipset також дозволяє захистити ринок від поширення нелегальних приймачів.

Tele-SatINFO.Ru Всі абоненти супутникового телебачення, що використовують карти доступу Irdeto і ліцензійний ресівер Irdeto можуть приймати поштові повідомлення від оператора у відповідний розділ меню свого set-top-box. Які ще послуги потенційно доступні абонентам?

IRDETO Не дивлячись на простоту у використанні, Вирішення Ірдето підтримує всілякі бизнес-модели як по підписці, так і передоплачені. Нижче декілька прикладів бизнес-моделей.
•Попередня активація дозволять абонентові переглядати вибрані канали (протягом встановленого терміну).
•Смарт-карты з автоматичним закінченням терміну дії. Смарт-карты можуть бути куплені анонімно і не вимагають окремої реєстрації або активації. Смарт-карты автоматично припиняють видавати паролі для розшифровки відео контента приймачу після закінчення заздалегідь визначеного періоду з моменту установки смарт-карты в приймач.
•Система Irdeto підтримує два види рішень з миттєвою оплатою за фактом перегляду: традиційне рішення із зворотним каналом і рішення без зворотного каналу.
Рішення із зворотним каналом дозволяє абонентам купувати контент в операторів одним натисненням кнопки на пульті дистанційного керування. У поєднанні з відповідними застосуваннями це рішення дозволяє управляти лімітами покупок для абонента, відстежувати передісторію покупок і розрахунки через систему управління абонентами. Передбачена можливість завдання оператором вікон попереднього перегляду і покупки, а також підтримка різних валют.
Варіант без зворотного каналу багато в чому аналогічний попередньому, але відсутність зворотного каналу робить даний варіант привабливішим з точки зору простоти приймача і конфіденційності абонента, оскільки головний вузол не володіє інформацією про куплені абонентом передачі. Інша відмінність полягає в тому, що після внесення оплати абонентом серверна частина системи Irdeto передає на картки кредитні одиниці (електронні жетони). Електронні жетони використовуються абонентом надалі для придбання відео матеріалу в реальному часі.
ВІДЕО ПО ЗАПИТУ - Абонент має можливість переглядати відео в слушний для нього час, використовуючи такі функції як пауза і перемотування. У системі передбачено дві моделі: «відео за запитом» з оплатою за фактом перегляду і «відео за запитом» на основі підписки.
NVOD (Імітація Відео за запитом) - механізм, що імітує послугу «відео за запитом» за рахунок трансляції відеоматеріалу з фіксованими тимчасовими зрушеннями.

Tele-SatINFO.Ru Багато наших читачів цікавить питання, на який максимальний розмір абонентської бази розраховано Ваше кодування?

IRDETO Система Irdeto CAS3 здатна підтримувати до 20 мільйонів абонентів.

Tele-SatINFO.Ru Скільки варіантів пакетування каналів може запропонувати Irdeto. Для прикладу візьмемо цифровий супутниковий пакет «Веселка». Зараз для всіх абонентів йде один платний пакет з єдиним тарифом 300 рублів в місяць. Скільки таких тарифів теоретично може ввести даного оператора?

IRDETO Серверна частина системи умовного доступу Ірдето дозволяє формувати до 65 000 продуктів (пакетів каналів), тому оператор не має практичного обмеження з боку системи на створення, редагування і використання різних тарифів (продуктів / пакетів каналів).

Tele-SatINFO.Ru Що ще цікавого Ви можете розповісти відвідувачам нашого ресурсу?

IRDETO Хотілося б відзначити універсальність рішень від Ірдето: безпечна доставка будь-якого контента по будь-якій мережі будь-якому пристрою - це девіз нашої компанії.

Вирішення Irdeto можуть бути використані в кабельних, супутникових, ефірних і IP (IPTV, Internet TV) мережах.

Елементом безпеки Irdeto в клієнтському пристрої може бути смарт-карта, мікро SD, SMD (вбудовувана в крайовий пристрій мікросхема, що є, по суті, аналогом смарт-карты), SIM карта, IUC (Irdeto Universal Client - програмний продукт / софтвер клієнт).

IUC - це одна з цікавих новинок від Ірдето, рішення повністю сумісно із стандартом DVB, не використовує зворотний канал і забезпечує рівень захисту контента не нижче, ніж рішення з використанням смарт-карт. Застосовуючи дане рішення, оператор дістає можливість економити на картках і логістиці.

Ще декілька слів про боротьбу з піратством:

Унікальна технологія Irdeto FlexiFlash дозволяє дистанційно оновлювати ПО смарт-карт без переривання сервісу, що надається. Оновлення служать як для підвищення рівня безпеки у відповідь на дії піратів, так і для впровадження нового функціонала.

C метою підвищення рівня захисту, кожні 12-18 місяців випускаються смарт-карты нового покоління, які НЕ ВИМАГАЮТЬ заміни карт, в результаті в оператора одночасно використовуються декілька типів смарт-карт. Це знижує привабливість мережі оператора для піратів.

Для боротьби з піратством в Irdeto існує спеціальний підрозділ, в обов'язки якого входить швидке реагування, дослідження атак піратів і розробка методів боротьби з ними.

Tele-SatINFO


RATVODДата: Вівторок, 06.07.2010, 17:22 | Повідомлення # 377
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
Супутникове мовлення Узбекистану

перекладене на новий космічний апарат

В кінці червня супутникова телерадіомовна мережа Республіки Узбекистан була перенастроєна
з космічного апарату
(КА) Експресс-АМ1 (40Е с.д.) на космічний апарат Експресс-АМ22 (53Е с.д.).

Дане перенастроювання було виконане в зв'язку аварією, що сталася в квітні, з КА Експресс-АМ1 (40є в.д.), належним ФГУП "Космічний зв'язок", який згідно з укладеною угодою запропонував організувати перехід роботи супутникової телерадіомовної мережі Республіки Узбекистану що віщає в потоці два ТБ програми (УЗТВ-1 - "Uzbekistan" і "FORUM-TV") і дві радіопрограми (УЗРВ-1 і FORUM-FM) на новий космічною апарат.

А 23 червня за домовленістю з фахівцями ФГУП "Космічний зв'язок" і міжнародною організацією космічного зв'язку (МОКС) "Інтерспутник" в 11:00 по Ташкентському часу було вироблено перенастроювання устаткування наземної супутникової приймально-передавальної станції "Азимут" на новий космічний апарат Експресс-АМ22 (53є в.д.).

Як повідомляє Центр радіозв'язку, мовлення і телебачення Узбекистану, дані космічного апарату Експресс-АМ22 (53є в.д.) наводяться наступні:
точка стояння: 53є східної довготи
номер ствола бортового ретранслятора: B2
діапазон: Ku
частота прийому: 10957,5 Мгц
інформаційна швидкість: 4800 Кбіт/с
поляризація: вертикальна
FEC: 5/6
розмір приймальної антени: не менше 1,8 м.
УЗІНФОРМ


mykolakДата: Вівторок, 06.07.2010, 23:26 | Повідомлення # 378
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Оператор «Оріон Експрес» вибирає рішення Irdeto

ТОВ «Оріон Експрес», російський оператор супутникового телебачення, заявляє про повне усунення можливості піратського кардшарінга своїх послуг безпосереднього супутникового мовлення (DTH). Піратство зупинено завдяки застосуванню технології мікропроцесорної захисту, розробленою компанією Irdeto, світовим лідером по захисту і доставці преміум контенту та цифрових послуг. У Росії послугами оператора користуються понад 100 000 абонентов.
Оскільки такі види піратства, як Кардшарінг і нелегальне поширення керуючого слова, стають у цьому регіоні все більш поширеними, компанія «Оріон Експрес» стала одним з перших операторів на російському ринку, які здійснили перехід на захищений і керований абонентський приймач. Оператор реалізував рішення Irdeto Secure Chipset для DTH-проекту КОНТИНЕНТ ТБ- своєї нової платформи супутникового мовлення - в лютому 2010 року, що дозволило посилити захист контента і запропонувати абонентам нові пакети телеканалів і розширений спектр послуг.
«Ми обрали рішення Irdeto Secure Chipsetоскільки для захисту наших ресиверів від піратства нам необхідний сильний і досвідчений партнер, який володіє перевіреною технологією», заявив Костянтин Салтиков, Технічний директор компанії «Оріон Експрес». «Компанія Irdetoмає зразкову репутацію, як в цілому в індустрії, так і конкретно в нашому регіоні, постачальника систем захисту контенту високого рівня і відома своєю агресивною стратегією боротьби з піратством, націленої на успіх своїх клієнтів».
«Irdeto продовжує вести активну боротьбу із зростанням в країнах СНД такого піратства як Кардшарінг і незаконне розповсюдження керуючого слова. Ми створюємо новітні технології, що задовольняють вимогам операторів до безпеки і захисту їх ресиверів і САМ модулів. І ми вітаємо ті заходи, які оператор «Оріон Експрес» вживає для захисту свого цінного контенту », сказав Девід Канеллос (David Canellos) перший віце-президент з продажу і маркетингу компанії Irdeto. «Такі заходи дозволять оператору розширювати спектр послуг, що надаються абонентам, і генерувати нові потоки прибутку».
Маючи 40-річний досвід розробки та реалізації технологій для платних медіа-сервісів, компанія Irdeto надає безпечні надійні та гнучкі програмні рішення і послуги понад 500 операторам цифрового ТБ у всьому світі.


Повідомлення відредагував mykolak - Вівторок, 06.07.2010, 23:29
mykolakДата: Четвер, 15.07.2010, 19:21 | Повідомлення # 379
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Нацрада включила українцям
російський канал «Кто есть кто» і
британський Viasat Nature

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вчора включила телеканал «Кто есть кто» (публіцистичний, Росія) і Viasat Nature (пізнавальний, Великобританія) в перелік телеканалів, дозволених для ретрансляції в Україні.
Про це журналістам повідомила перший заступник голови Нацради Оксана Головатенко, передають «Українські новини».
За її словами, відповідне рішення рада прийняла на засіданні.
Таким чином, Нацрада розширив список дозволених для трансляції в Україні іноземних телеканалів на 2 до 121, повідомляє proua.com.
За словами Головатенко, на наступному засіданні Нацрада має намір включити до списку ще 2 каналу.
Нагадаємо, 7 липня Нацрада з телебачення включив до переліку телеканалів, дозволених для ретрансляції в Україні телеканал «Бєларусь-ТВ» (інформаційно-просвітницький, Білорусь) і Da Vinci Learning (науково-пізнавальний, Німеччина).

mykolakДата: Четвер, 22.07.2010, 16:34 | Повідомлення # 380
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Супутникове ТБ ширяє в хмарах

* Українські оператори коштують дорожче, ніж російські *
Вартість операторів супутникового ТБ в Україні в перерахунку на одного абонента вище ціни купівлі російських компаній більш ніж в два рази. Modern Times Group у своєму квартальному звіті повідомила, що 35% Viasat, які вона купила в лютому, обійшлися їй в 11250000 євро. Ще дорожче була оцінена група "Поверхность", 55% якої влітку минулого року купила Istil Group. При покупці супутникових операторів компанії зараз виходять швидше з перспектив бізнесу, ніж з розміру існуючої абонентської бази, пояснюють учасники ринку.
Шведська Modern Times Group (MTG), що володіє 85% оператора супутникового телебачення "Віжн ТБ" (ТМ Viasat), розкрила вартість своїх українських активів. У фінансовому звіті за II квартал MTG повідомила, що останні 35% компанії, куплені нею в лютому цього року, обійшлися їй в 11250000 євро. Таким чином, 100%Viasat Ukraineбули оцінені в 32140000 євро ($ 41640000).
Viasatзараз є найбільшим супутниковим оператором в Україні з абонентською базою приблизно в 35 тис., відзначає незалежний медіаексперт Олександр Глущенко. "Для порівняння:у 'НТВ Плюс' - 10 тис., 'Поверхность' - 5 тис., MYtv - до 1 тис. абонентів", - додає він. Самі оператори розміри своїх абонентських баз не розкривають. Таким чином, вартість одного абонента (показник, що використовується при оцінці вартості супутникових операторів) під час купівлі 35% Viasat склала 918 євро ($ 1,2 тис.). Примітно, що російські абоненти обійшлися MTG майже в два рази
а дешевше. У лютому компанія придбала 50% оператора "Радуга ТВ" за $ 22,5 млн, оцінивши одного абонента в $ 643.
Ще дорожче обійшлася купівля групи компаній "Поверхность", що володіє оператором супутникового телебачення "Поверхность плюс" та кількома спортивними каналами. У серпні минулого року 55% групи були куплені Istil Group за $ 60 млн, тобто вся компанія була оцінена в $ 109 млн. Щоправда, у "Поверхность" досить дорогим є спортивний контент, відзначає гендиректор компанії "Нові телевізійні технології" ("НТВ-Україна ") Ігор Давиденко.
У випадку ж з Viasat на вартість компанії могли вплинути значні інвестиції в рекламу, додає пан Глущенко. За даними GfK Ukraine, тільки в I півріччі Viasat купила 3,29 тис. WGRP (показник, що використовується при продажу ТБ-реклами). Виходячи з середньої вартості WGRP цього року 2,5 тис. грн, бюджет компанії за цей період склав понад 5 млн грн, підрахував керівник відділу по ТБ-закупівель медіаагенції Optimum Media Сергій Ходика. "В II півріччі зменшувати рекламну активність ми не плануємо", - повідомила гендиректор "Віжн ТБ" Оксана Ферчук. "А з осені
і вартість реклами для нових клієнтів зросте на 30-40% ", - нагадав Сергій Ходика.
Вартість активів супутникового телебачення в Україні, на думку експертів, значно завищена. "По суті, зараз купуються не абоненти, а перспектива розвитку бізнесу", - відзначає Ігор Давиденко. Абонентська база супутникових операторів не може бути великої через значну частки піратства. "Всього в Україні близько 2,5 млн домогосподарств, підключених до супутникового ТБ. Їх них лише 60-80 тис. користуються платними послугами українських провайдерів, близько 50 тис. - російських, решта дивляться канали відкритого доступу або користуються нелегали
вим підключенням ", - говорить Олександр Глущенко.

KiberKДата: Четвер, 29.07.2010, 18:41 | Повідомлення # 381
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Cyfra + замінить декодери Philips 3010 на Pioneer !

Це кінець роботи декодерів колишньої платформи Wizja TV, яка об'єдналася з CYFRA +. Триває акція по заміні декодерів Philips 3010 на Mediasaty Pioneer. Все це з за зміни одного параметру FEC і з за неможливості перепрограмувати даний декодер!
На жаль, Philips 3010( працює з 1998 року) не "сприймає" цю зміну FEC 3 / 4 на 5 / 6 і повинен бути швидко замінений - до місяця часу!
Подібне має статися і зі старими декодерами Cyfrowy Polsat, оскільки зміна FEC поширюється на обох платформах.
Акція обміну декодерів Філліпс 3010 повинна бути закінчена до 25серпня. Тому що тоді настане зміни FEC 5 / 6 і Philips 3010 не зможе відкривати канали на даному транспондері TVN Warszawa.
Виникає питання, а чому платформа не звернулася до постачальника даного декодера для внесення корекції в П.О.? А все тому, що Philips вже не випускає декодери - він продав цей бізнес фірмі Pace, тому провайдеру доводиться вирішувати цю проблему самому!
Так само оператор в підсумку вирішить проблему і на майбутнє, щоб не виникало більше проблем при зміні списку каналів, а так само вирішить проблему не типового в цьому декодері EPG який не сумісний з стандартом DVB!


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
KiberKДата: Четвер, 29.07.2010, 18:44 | Повідомлення # 382
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
З 20 по 22 жовтня у Києві пройде 8-а Східноєвропейська виставка ЕЕВС 2010

З 20 по 22 жовтня 2010 року у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" в рамках найбільшої в Україні виставки з телерадіомовлення, цифрових технологій і контенту ЕЕВС 2010 відбудеться серія міжнародних конференцій з найбільш актуальних аспектів розвитку галузі.

За традицією компанія "ТЕХЕКСПО" у співпраці з партнерами - Концерном радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ), Українським науково-дослідним інститутом радіо і телебачення (УНДІРТ) і редакцією журналу "Mediasat" - проводить в рамках виставки ЕЕВС три міжнародні конференції програми "Говорить і показує Україна".

В ході міжнародної конференції "Телекомунікації та широкосмугові мережі", яка відбудеться 20 жовтня, будуть обговорюватися різні аспекти та перспективи розвитку ринку широкосмугових технологій в Україні. А також сучасні методи, технології продажу, підтримки, просування послуг ШСД і нові моделі бізнесу для операторів. У програмі конференції візьмуть участь провідні постачальники телекомунікаційного обладнання, представники міжнародних організацій, українські оператори зв'язку та провайдери телекомунікаційних послуг.

Другий день ділової програми ЕЕВС 2010 відкриє третя міжнародна конференція "Технології супутникового зв'язку та мовлення", яка відбудеться 21 жовтня. Серед головних питань конференції: сучасний стан та перспективи розвитку ринку супутникових телекомунікаційних технологій, можливості національної космічної індустрії, а також послуги в мережах супутникового зв'язку. У програмі конференції візьмуть участь державні підприємства та регуляторні органи, відповідальні за впровадження цифрових технологій телерадіомовлення, провідні оператори супутникових, ефірних та кабельних мереж зв'язку, оператори мобільного зв'язку, Інтернет-провайдери, мовники, продюсери телеконтенту, постачальники обладнання та системні інтегратори.

А також у рамках ділової програми EEBC 2010 відбудеться міжнародна конференція на тему: "Передові технології телерадіомовлення. Телебачення в форматі HD, 3D TV". Серед головних тем конференції: аналіз ринку платного цифрового мовлення в Україні, а також його технологічні, економічні та соціальні аспекти розвитку в 2010 році, нові ТБ-технології з акцентом на HDTV і 3D телебаченні, IP технології для розповсюдження відеоконтенту.

Крім того, ділова програма ЕЕВС 2010 включає прес-курси "Цифрологія", організатором яких виступає Індустріальний Телевізійний Комітет, тематичні семінари компаній. Другий рік поспіль на виставці ЕЕВС відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців Премії, заснованої журналом MEDIASAT у сфері телемовлення Media & Sat Leaders 2010.


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
KiberKДата: П`ятниця, 30.07.2010, 13:31 | Повідомлення # 383
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
"Моя планета" і Sony Entertainment Television долучені до списку адаптованих каналів

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 29 липня ухвалила рішення про розширення Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з ч. 1 ст. 42 Закону України "Про телебачення і радіомовлення".

До списку адаптованих додано два канали: "Моя планета" (російський пізнавальний телеканал, мова - російська) і Sony Entertainment Television (SET) (канал фільмопоказу належить британській мовній організації Sony Picture TV International Networks, мова оригіналу з дублюванням на російську мову).

Нагадаємо, раніше на засіданні 21 квітня до списку адаптованих було включено канали "РТР-Планета", TVCi і "Теле 9", 12 травня - "Еврокино", "Вопросы и ответы", "Домашние животные", "365 дней", Universal Channel, Sci-Fi Channel (SyFy Universal), "Психология 21", 7 липня - "Беларусь-ТВ" і Da Vinci, 14 липня - "Кто есть кто" і Viasat Nature, 21 липня - Nat Geo Music та Investigation Discovery, а 28 липня - "ССTV Русский" і "Страна".

Таким чином, станом на 29 липня, Перелік іноземних програм, ретрансляція яких не обмежується, містить 127 каналів.


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....

Повідомлення відредагував KiberK - П`ятниця, 30.07.2010, 13:34
KiberKДата: П`ятниця, 30.07.2010, 20:16 | Повідомлення # 384
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Нацрада переоформила супутникову ліцензію 5 каналу


Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 29 липня переоформила супутникову ліцензію ТРК "НБМ" (5 канал) у зв'язку зі зміною власників, програмної концепції, редакційної ради, уточненням оператора телекомунікацій.

Що стосується програмної концепції, то НБМ зменшив відсоток української мови зі 100% до 95%, зменшив кількість власних програм з 20 годин до 17 годин 48 хвилин на добу, але збільшив кількість національного аудіовізуального продукту з 22 годин до 23 годин 15 хвилин на добу. Формат НБМ залишився інформаційним, при цьому зросла кількість інформаційно-аналітичних та публіцистичних програм з 13 годин до 14 годин 55 хвилин, але зменшилася кількість науково-просвітницьких (з 2 годин 40 хвилин до 1 години 15 хвилин) та культурно-мистецьких (з 1 години 20 хвилин до 1 години 15 хвилин).

Телеканалу уточнив у ліцензії, що мовить із супутника Sirius 4, а не Sirius 2 (хоча інформація вже застаріла, тому що Sirius 4 перейменовано на Astra 4A).

З редакційної ради вийшли ті, хто вже давно не працює на 5-му каналі:

Також у компанії НБМ змінилися власники:

Усі компанії пов'язані з Петром Порошенком. "Прайм Ессетс Капітал" і "Престиж Груп" також є власниками ТРК "Експрес-інформ" (друга юридична особа 5-го каналу).

Представник компанії пояснив, що в ефірні ліцензії компанії НБМ ці ж зміни вносилися раніше.

За матеріалами: Телекритика


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....

Повідомлення відредагував KiberK - П`ятниця, 30.07.2010, 20:19
RATVODДата: П`ятниця, 30.07.2010, 21:37 | Повідомлення # 385
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
Чорні експедитори: три тисячі ресіверів

для супутникового телебачення

прямували з Китаю до Москви

Співробітники Північно-західного УВС на транспорті розкрили один з найгучніших злочинів 2010 року.
Виявлені викрадачі контейнерів з коштовним вантажем, які в квітні цього року
були вивезені з території морського порту в Петербурзі.

Як повідомляється на сайті МВС РФ, із заявою про розкрадання контейнерів вагою більше 13 тонн, на суму більше 2 мільйонів рублів, з території морського порту в правоохоронні органи звернувся генеральний директор експедиторської фірми Петербургу. У викрадених контейнерах були ресівери IP-телевидения - специфічне дороге супутникове устаткування. Вантаж прямував з Китаю до Москви із зупинкою в Північній столиці, звідки був викрадений, так і не доїхавши до одержувача.

В ході розслідування справи співробітникам транспортної міліції удалося встановити підозрюваних. Ними виявилися троє громадян, що працюють водіями в іншій експедиторській фірмі, що також займалася перевезеннями вантажів. Їх затримали. Але, за їх словами, із пропозицією перевезти «чужий вантаж» до них звернувся незнайомець. Прибувши вже з вантажем в призначене місце, чоловіки благополучно розвантажили його в інші автомобілі - на цьому їх обов'язки перед новим працедавцем закінчилися. Вони і не думали, що цей «працедавець» - фіктивна фірма, що займалася злочинною діяльністю, яка їх руками здійснює крадіжку дорогого устаткування.

Тривалий час було потрібно міліціонерам, аби встановити автомашини, в які було переобтяжено викрадене, і осіб водіїв. Проте і ці затримані виявилися не в курсі. Єдине, що удалося встановити, так це те, що вантаж був перевезений на один з крупних складських терміналів міста, а також стало відоме ім'я деякого співробітника даного складу, який керував розвантаженням.

В ході обшуку на складі було виявлено більше 3000 викрадених ресіверів. Знайшлися свідки і очевидці, були вивчені записи відеокамер. Незабаром був встановлений автомобіль і його власник, вывозивший викрадене із складу. Чоловіка затримали. Їм виявився той самий співробітник складу Сергій - 28-річний житель міста Петродворец. Чоловік довго упирався, але згодом розповів, що впродовж певного періоду часу з метою подальшого збуту вивозив крадений вантаж із складу в гаражі, які особисто орендував. Як транспорт використовував автомобіль власного батька. В ході обшуку гаражів співробітниками транспортної міліції було виявлено викрадене майно, що все залишилося.

Як з'ясували оперативники, організувати і здійснити злочинний задум чоловікові допомогли його друзі. Один з них, як було встановлено, придбав квитки ка Києва, і збирався покинути місто найближчими днями. На платформі перед поїздом його і затримали. Незабаром були затримані і троє останніх підялинників, один з яких, будучи співробітником фірми, що потерпіла, надав той самий електронний ключ, за допомогою якого злочинці змогли внести зміни в систему міського порту і «провернути» даний злочин.

Зараз відносно затриманих збуджена кримінальна справа. Все викрадене було вилучене і передане власникові. За проявлений професіоналізм співробітники відділу по боротьбі із злочинними посяганнями на вантажі були нагороджені спеціальним знаком МВС РФ «Кращий співробітник кримінальної міліції» і грамотою ДОПТ МВС РФ.

fontanka.ru

www.tv100.ru



satBuffonДата: Вівторок, 03.08.2010, 16:07 | Повідомлення # 386
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
«Украина» і «Футбол» змінюють параметри прийому сигналу



До 1 листопада ТРК «Україна» буде переходити на новий транспондер того ж супутника - Sirius 4 (Astra 4A). Тепер канали медіагрупи - «Україна» та «Футбол» - будуть виходити на транспондері B22. До цього трансляції здійснювалися на транспондері B3. Три місяці транслюватиметься канали будуть на обох частотах. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Частота прийому нового транспондера - 12130 MHz. В іншому ж параметри не змінилися, так як супутник залишився той самий.

Як йдеться у повідомленні прес-служби, в подальшому на новому транспондері будуть транслюватися також нові канали медіагрупи.

Нагадаємо, з 3 на 4 серпня телеканал ICTV заявив про припинення кодування сигналу програм через супутник. Канал транслюється на супутнику Amos 2. Параметри під час декодування залишилися ті ж.

Як писав «МедіаБізнес», в кінці червня 2010 шведська компанія SES Astra, яка повністю володіє компанією SES Sirius з березня, заявила про початок ребрендингу. Чи зачепить цей процес і самі супутники. Зокрема, найбільш відомий серед доступних в Україні супутників компанії - Sirius 4 - повинен бути перейменований в Astra 4A. За словами глави київського представництва компанії Онно Зонневельда, до кінця наступного року Astra планує запустити новий супутник, який приєднається до Astra 4A і буде називатися Astra 4B.

KiberKДата: Вівторок, 03.08.2010, 17:34 | Повідомлення # 387
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Sky Italy тестує нові карти Videoguard (NDS) 4,оператор заявив що шаринг на цих картах не можливий!

EMM: CA ID: 0x0919 Videoguard (NDS) -> CA PID: 0x012D -> NDS2
EMM: CA ID: 0x093B Videoguard (NDS) -> CA PID: 0x012D -> NDS3
EMM: CA ID: 0x09CD Videoguard (NDS) -> CA PID: 0x012D -> NDS4


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....

Повідомлення відредагував KiberK - Вівторок, 03.08.2010, 17:37
KiberKДата: Неділя, 08.08.2010, 16:09 | Повідомлення # 388
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Пакет "УКРКОСМОС" змінює параметри мовлення

Шановні колеги!

Повідомляємо, що 15 серпня 2010р. з 00 год.00 хв. ДП "Укркосмос" з метою підвищення ефективності використання ресурсу транспондера змінює параметри мовлення українського пакету через КА "Hellas Sat 2".

Параметри прийому пакету із супутника "Hellas Sat 2":
Орбітальна позиція: - 39 східної довготи;
Частота прийому (змінено) - 11681МГц;
Символьна швидкість (змінено) - 21.500 Мсимв/с;
FEC: - 7/8;
Поляризація - горизонтальна.


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
RATVODДата: Четвер, 12.08.2010, 12:59 | Повідомлення # 389
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
ТРК "Україна" визначилася

з датами запуску своїх нових каналів

До кінця року ТРК «Україна» планує запустити три нові канали:

«Футбол плюс» - в жовтні, листопаді-грудні - «Новини», в кінці листопада - кіноканал.
Про це генеральний директор каналу Вальдемар Дзіки розповів в інтерв'ю «Медіабізнесу».

«З листопада-грудня почнеться тестовий період виходу новинного каналу. Це буде тривалий процес, який може тривати до середини наступного року. Нам хочеться подати основні інформаційні програми в готовому вигляді вже в листопаді», - повідомив він.

За словами пана Дзіки, під новинний канал будуть відкриті нові корпункти в різних регіонах України.

Він також відзначив, що по структурі кіноканалу практично все готово. У тестовому режимі він віщатиме десь три місяці.

Нагадаємо, в каналу про кіно доки немає офіційної назви.

www.sat24.ru

Сообщаєт:www.mediabusiness.com.ua

RATVODДата: П`ятниця, 13.08.2010, 23:21 | Повідомлення # 390
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
Пакет "УКРКОСМОС"

змінює параметри мовлення

Шановні колеги!

Повідомляємо, що 15 серпня 2010р. з 00 год.00 хв. ДП "Укркосмос"

з метою підвищення ефективності використання ресурсу транспондера

змінює параметри мовлення українського пакету через КА "Hellas Sat 2".

Параметри прийому пакету із супутника "Hellas Sat 2":

Орбітальна позиція: - 39 східної довготи;
Частота прийому (змінено) - 11681МГц;
Символьна швидкість (змінено) - 21.500 Мсимв/с;
FEC: - 7/8;
Поляризація - горизонтальна.


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024