FORUM TV-SATСубота
27.04.2024, 05:44

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
SerjogaДата: Субота, 27.06.2009, 10:31 | Повідомлення # 61
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Телеканал MTV Україна змінив свою сітку у зв'язку з трагічною смертю Майкла Джексона

Сьогодні телеканал MTV Україна змінив програму передач. Цілий день на телеканалі транслюють тільки відео кліпи Майкла Джексона, між якими виходять спеціальні програми, присвячені життя цього видатного артиста. Телеефір наступаючих вихідних днів MTV Україна присвятить Пам'яті Майкла Джексона. Телеканал готує спеціальні ексклюзивні програми, присвячені життєвому шляху та творчості Короля поп-музики. У 1981 на зорі свого розвитку, MTV і майбутній Король поп-музики почали своє тісне та плідне співробітництво. Молодий телеканал MTV завжди активно підтримував співака і його революційні відео ролики. Майкл Джексон також неодноразово займав перші місця на MTV Video Music Awards. Тісна співпраця телеканалу MTV і Короля поп-музики тривало довгих і яскравих 27 років. Сьогодні MTV Networks і MTV Україна висловлюють свою глибоку скорботу про смерть відомого співака: «Смерть Майкла Джексона - велика втрата для світового шоу бізнесу і кожного меломана зокрема. Він був незвичайним артистом, музичним генієм, які виховали не одне покоління молоді. Він перетнув географічні та культурні кордони, його відео кліпи завжди були на рівні мистецтва. Майкл Джексон - невід'ємна частина культури MTV. Його музика буде жити і надихати нас вічно. »

RATVODДата: Понеділок, 29.06.2009, 17:45 | Повідомлення # 62
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Виставка SATRUS-2009

14-я щорічна Конференція і виставка операторів і користувачів

мережі супутникового зв'язку і мовлення Російській Федерації

SATRUS-2009

Російський національний оператор супутникового зв'язку ФГУП «Космічний зв'язок» (ГПКС) і компанія ComNews Conferences, що входить до складу Видавничої Групи ComNews, проводять 14-у щорічну Конференцію операторів і користувачів мережі супутникового зв'язку і мовлення Російській Федерації - SATRUS-2009.

Дати і місце проведення: 29-30 вересня 2009 р., Готель «Ренесанс Москва» м. Москва, Олімпійський проспект, 18. Початок реєстрації учасників 29 вересня в 9:00

На конференції обговорюватимуться наступні питання:

* Супутниковий зв'язок в Росії: світові тенденції і місцева реалізація
* Перспективи розвитку супутникового угрупування ГПКС на найближчі чотири роки
* Роль і місце супутникового зв'язку в реалізації національних проектів і ФЦП
* Поточне полягання і перспективи розвитку цифрового супутникового ТБ мовлення в РФ
* Тенденції і перспективи розвитку регіональних, національних і глобальних мереж супутникового зв'язку технології VSAT
* Глобальні навігаційні супутникові системи і їх вживання в РФ
* Сучасні системи глобального мобільного супутникового зв'язку в РФ

У конференції візьмуть участь: Керівники Міністерства зв'язку і масових комунікацій Російської Федерації, Федерального агентства зв'язку і інших регулюючих органів, керівники російських і зарубіжних операторів супутникового зв'язку, телерадіокомпаній і операторів мовних мереж, виробників телекомунікаційного устаткування, системних інтеграторів, інвестиційних і страхових компаній, консультанти і експерти галузі, галузеві ЗМІ, представники компаній споживачів послуг супутникового зв'язку.

В рамках Конференції проводитиметься виставка телекомунікаційного устаткування, послуг і рішень для мереж супутникового зв'язку.

Реєстрація учасників: Сума реєстраційного внеску учасника Конференції, при оплаті до 1 вересня, складає 15000 рублів і включає ПДВ 18%. Сума реєстраційного внеску учасника Конференції, при оплаті після 1 вересня, складає 18000 рублів і включає ПДВ 18%.

Реєструйтеся по телефону: +7 (495) 933-54-83, +7 (495) 775-17-20 або по e-mail: conf@comnews.ru

Проживання: Забронювати готель в Москві можна у нашого офіційного партнера компанії Інтелсервіс Центр.
Якщо ви хочете дізнатися про Інтелсервіс, що надаються, Центром послугах або поставити будь-які інші питання, ви можете зв'язатися із співробітниками компанії Ірина Нестерук і Ольга Побокина по телефону: +7 (495) 956 4422 або e-mail: event@intelservice.ru

Будемо раді бачити Вас серед учасників 14-ої щорічної Конференції SATRUS-2009!


RATVODДата: Вівторок, 30.06.2009, 07:41 | Повідомлення # 63
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Комітет свободи слова підтримав зміни
до законів
« Про ТБ і РМ » та « Про Нацраду »
і пропонує у вересні провести парламентські слухання

На черговому засіданні Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, яке відбулося 25 червня 2009 року, депутати підтримали низку законопроектів. Зокрема рекомендовано ухвалити у другому читанні та в цілому проект Закону про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (щодо зменшення впливу світової економічної кризи на діяльність електронних засобів масової інформації в Україні), № 4480, внесений народними депутатами України Володимиром Ландиком, Оленою Бондаренко та Віктором Уколовим, який того ж дня й був ухвалений парламентом.

Також підтримано законопроект «Про мораторій на відчуження приміщень і майна редакцій засобів масової інформації, засновниками яких є трудові колективи», № 4004, внесений народним депутатом України Віктором Уколовим (Блок Юлії Тимошенко). Практично без обговорення одноголосно члени комітету підтримали проект закону про внесення змін до Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» щодо звітності Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, № 2442, внесений народним депутатом України Оленою Кондратюк (Блок Юлії Тимошенко). Комітет рекомендував підтримати цей проект у другому читанні і в цілому.

Підтримано також дві постанови «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування випадків втручання органів державної влади і місцевого самоврядування, їх посадових осіб у діяльність засобів масової інформації та інших повідомлень про тиск на свободу слова в Україні», № 4588, внесену народним депутатом України Ганною Герман (Партія регіонів), та «Про проведення парламентських слухань з проблеми інформаційної політики в Україні». Слухання пропонується провести у вересні цього року.

Декілька законопроектів були відхилені. А саме проекти «Про посилення захисту майна редакцій засобів масової інформації, видавництв, книгарень, підприємств книгорозповсюдження, творчих спілок», № 4004-1, внесений народним депутатом Світланою Шмельовою, «Про внесення змін до Закону України "Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів"» щодо тарифів на передплату та доставку періодичних видань, № 4417, внесений Кабінетом Міністрів України.

На прохання доповідача Олени Бондаренко члени Комітету відклали розгляд проекту Закону «Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення"» щодо приведення окремих положень цього Закону у відповідність до Конституції, № 3140, внесений народними депутатами України Оленою Лукаш, Едуардом Прутніком, Андрієм Портновим.

Крім того члени Комітету розглянули лист від Голови Верховної Ради Володимира Литвина, який надійшов на адресу Комітету, в якому він просить дати вмотивовану відповідь на депутатський запит народного депутата Льва Бірюка щодо законності перебування на посадах членів Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення Віктора Понеділка та Тетяни Лебедєвої. Члени комітету вирішили направити відповідь, у якій рекомендують народному депутату Льву Бірюку зареєструвати у парламенті з цього питання постанову.

http://telekritika.ua/news/2009-06-26/46500


RATVODДата: Вівторок, 30.06.2009, 07:45 | Повідомлення # 64
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
2 липня - експертний семінар
« Законодавство про доступ до інформації в Україні:
аналіз та практика, міжнародний досвід »

2 липня у конференц-залі готелю «Салют» (м. Київ, вул. Івана Мазепи (колишня Січневого повстання), 11-а, м. Арсенальна) відбудеться експертний семінар «Законодавство про доступ до інформації в Україні: аналіз та практика, міжнародний досвід».

12 червня цього року Верховна Рада України 323 голосами підтримала законопроект «Про доступ до публічної інформації», розроблений українськими громадськими організаціями та внесений народним депутатом Андрієм Шевченком.

На семінарі буде представлено аналіз судової практики застосування законодавства про інформацію в Україні, підготований Українською асоціацією медіаюристів на базі 80 рішень українських судів.

Семінар проводиться спільним проектом Ради Європи та Європейської Комісії «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі», Національною комісією із утвердження свободи слова та інформації та Українською асоціацією медіаюристів.

В обговоренні законопроекту «Про доступ до публічної інформації» візьмуть участь українські експерти, медіа-юристи, судді та журналісти.

Початок заходу о 10.00 (початок реєстрації о 9.30).

Іногороднім учасниками відшкодовується вартість проїзду до м. Києва за умови реєстрації за адресою: mediapravo@mediapravo.org.ua


RATVODДата: Вівторок, 30.06.2009, 15:07 | Повідомлення # 65
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Відбулися Загальні річні збори акціонерів

ВАТ « Газпром космічні системи »

29 червня відбулися Загальні річні збори акціонерів ВАТ «Газпром космічні системи», на якому були затверджені Річний звіт і річна бухгалтерська звітність компанії за 2008 рік. Був також затверджений аудитор компанії (ЗАТ «Интерком-аудит»), вибрана Рада директорів і Ревізійна комісія.

Результати, досягнуті компанією в 2008 році, свідчать про її стійкість і динамічний розвиток:
об'єм доходу, отриманого ВАТ «Газпром космічні системи» в 2008 році в рамках операторської діяльності (надання супутникового ресурсу і телекомунікаційних послуг), склав 1 866,6 млн. крб., що на 15% вище за рівень 2007 років;
об'єм доходу, отриманий компанією в 2008 році в рамках діяльності по створенню телекомунікаційних систем, склав 217,1 млн. крб., що на 29% вище за рівень 2007 років;
у 2008 році був повністю погашений кредит, притягнений для створення супутників «Ямал-200» (через 4,5 роки після введення супутників в експлуатацію);
клієнтська база ВАТ «Газпром космічні системи» перевищила 200 компаній;
на супутниках «Ямал» з'явилося 8 нових телевізійних каналів;
на кінець 2008 років через супутники «Ямал» працювало близько 5 300 центральних і абонентських приемо-передающих земних станцій супутникового зв'язку, що складає приблизно 15% від загальної кількості земних станцій в Російській Федерації;
компанія підсилила свої позиції на міжнародному ринку: чверть доходів вона отримує від зарубіжних клієнтів, а ресурс супутників «Ямал» використовується для надання послуг в 50 країнах світу;
за підсумками 2008 року Усесвітня Асоціація Телепортів (The World Teleport Association) визнала ВАТ «Газпром космічні системи» кращим корпоративним телепортом в світі;
на користь Групи Газпром було розгорнуто 52 станції супутникового зв'язку, система відеоконференцзв'язку ВАТ «Газпром» поповнилася мобільними станціями супутникового зв'язку;
в рамках проекту по створенню інформаційно-освітньої мережі «Гімназичний Союз Росії» за замовленням Фонду підтримки освіти було розгорнуто 141 станцію супутникового зв'язку;
по державному контракту компанія побудувала і здала замовникові регіональну телевізійну мережу Тульської області;
проводилися научно-исследовательские, дослідно-конструкторські і технологічний роботи на користь компаній Групи Газпром і інших замовників.


SerjogaДата: Середа, 01.07.2009, 11:01 | Повідомлення # 66
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Коляденко візьметься за виховання " фабрикантів "

Дмитро Коляденко - король епатажу в українському шоу - Бізі
30.06.2009

У минулому році за столиком журі "Фабрики зірок 2" засідали троє експертів: генеральний директор Нового каналу Ірина Лисенко, генеральний продюсер М1 Валентин Коваль та директор "Русского радио Україна" Сергій Кузін.
У третьому сезоні шоу Нового каналу до компетентної трійці приєднається ще один член журі.

"У цьому році ми вирішили додати експерта від шоу-бізнесу, - пояснила Ірина Лисенко. - Їм стане Дмитро Коляденко - ведучий програми" Шоуманія "та визнаний знавець українського шоу-бізнесу".

"Коли мене запросили у журі, я з вдячністю сказав" так ", - коментує своє" призначення "сам Дмитро.
- По-перше, тому що мені цікаво все, що робить Новий канал. А по-друге, мені самому хочеться знайти яскраву "зірку".
Пора вже шукати нового кумира мільйонів! Зрозуміло, що сьогодні це Дмитро Коляденко. Але ... Потрібна молодь ".

Поки ведучий "Шоуманіі" не визначився, як він буде ставитися до "фабриканта" - строго чи поблажливо.

"Але я точно можу сказати: щоб стати зіркою, потрібно пройти випробування, - впевнений Дмитро.
- Я сам "виховувався" в театральному вузі й по голові мене не сильно гладдю. Тож нехай майбутні "фабриканти" збирають сили, таланти та здібності.
Мої ж завдання в цьому проекті - карбувати і начищати нові "зірочки".

SerjogaДата: Середа, 01.07.2009, 11:04 | Повідомлення # 67
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
2009-ий : ХІТ-ПАРАД ПОДІЙ.

Перша половина року

1 липня, 2009

Так-так, шановні! Сьогодні ми вступили в другу половину поточного року. Як-то непомітно пролетів час ...
Але мова не про це. Є привід коротко згадати події , які найбільш запам'ятовується (на погляд автора цієї замітки) на російському ринку супутникового телебачення та інтернету.

10 місце. Трюк від «SpaceGate» і пшик від «TooWay»

Ви думаєте, зараз в стандарті DVB-S2 найдешевші ціни на інтернет-трафік? Як би не так!Українська провайдер «SpaceGate» взяв і ввів тариф «Trafic Econom» на супутнику «Eutelsat W6», що дозволяє користувачам супутникового інтернету, які працюють на стандарті DVB-S користуватися послугою в денний час дешевше, ніж абонентам сервісів працюють в DVB-S2.Незважаючи на «економний» тариф якість роботи сервісу залишилося гарним.
А ось інший, новий, провайдер «TooWay» з'явився на ринку з привабливим пропозицією - 55 копійок за Мб цілодобово. Але поки, за відгуками користувачів, користуватися даним сервісом зарано - надто багато збоїв у роботі.

9 місце. Таємниче «CONNECTO TV»

Саме цього провайдера я мав на увазі, коли писав з виставки CSTB-2009 про те, що на російському ринку повинен з'явитися сьомий провайдер безпосереднього супутникового мовлення, який буде працювати в ніші «Триколор ТВ».
Передбачалося, що мовлення буде вестися з позиції 31,5 гр.в.д. Але, як ми знаємо, в цій позиції в січні «помер» колишній «Sirius-2». А потім у країні самою популярною темою стала криза ...
У підсумку, хоча новий супутник вже мовить на 31,5 E мовлення «Сonnecto TV» так і не відновився.Радіопакет, швидше за все найближчим часом там з'явиться. А ось чи будуть майже безкоштовні федеральні канали? Поки що на це питання відповіді не можуть дати навіть в самому «Сonnecto TV».

8 місце. «РІКОР» став доступнішим

Незважаючи на кризу, цей проект, який я почав наприкінці минулого року ховати, існує і продовжує розвиватися.І максимально знизив ціну «вхідного квитка», опустивши ціну на приймальне обладнання - зараз «рікоровскій» HD-ресівер з двома тюнерами і жорстким диском можна придбати за ціною, яка всього-то на пару-трійку тисяч рублів дорожче ресивера від «Триколор ТВ» .
Більш того - «Рікор» пропонує 20 каналів без абонплати. Но! Ні в безкоштовному, ні навіть у платному пакеті немає таких затребуваних федеральних каналів як «НТВ», «ТНТ», «СТС» і «Спорт». Саме цей момент заважає «Рікору» бути популярним супутниковим пакетом.Утім, восени «Рікор» планує активне просування свого продукту, в т.ч. інтерактивного. Що з цього вийде - дізнаємося.А поки що, як би між іншим, я повідомлю, що цифровий ресивер від «Рікора» з картою доступу швидше за все і стане головним призом конкурсу футбольних прогнозистів, який проводиться на нашому сайті.
Якщо, звичайно, до листопада не з'явиться щось незвичайне.

7 місце. «Триколор ТВ» переніс оновлення ПЗ

Справжній нонсенс трапився в червні - ЗАТ «НСК» вперше прислухалася до думки своїх дилерів і глядачів і скасував примусове оновлення програмного забезпечення для своїх приставок із супутника.
Не здивуюся, якщо примусове оновлення буде скасовано взагалі і на те є вагомі причини. А поки воно офіційно перенесено на місяць.

6 місце. Безкоштовне мовлення «Оріон-Експрес» для європейської частини Росії

Цікаво, чи було в історії розвитку платного супутникового телебачення что-то подобное? Щоб оператор мовить 12 годин на добу - це я имею ввиду.
До честі «оріоновцев» вони частково викрутили из положения оголосивши безкоштовне мовлення для нових абонентів у зв'язку з аварійним станом супутника «Експрес AМ-2» та умовно-безкоштовне для старих.
До осені у такому режимі «оріоновцам» ще можна працювати. А ось далі - навряд чи.Все-таки старі абоненти нітрохи не гірше абонентів нових, яких спочатку влаштовував такий режим мовлення. Старих-то цей режим не влаштовує в большинстве своем. І вже до осені лояльність цих абонентів до цього оператора може знизитися на порядок.І адже ще не відомо який апарат замінить «Експрес AM-2» в позиції 80 гр.в.д. і коли це станеться теж ніхто не знає. І тому скільки довго триватиме безкоштовне мовлення «ОЕ» теж невідомо.

5 місце. Про те як «SatGate» надавав послуги з неіснуючого супутника

Не буду детально переповідати історію поневірянь оператора одностороннього супутникового інтернету «SatGate» з супутниками мовлення. Справа не в цьому. Просто мені досі не зрозуміло як «сатгейтовци» продовжували пропонувати роботу зі супутника «Astra 5A» новим клієнтам на своєму сайті.У той час як супутник з середини січня вже не працював. Але цей факт нітрохи не турбує адміністрацію російсько-прибалтійські інтернет-сервісу. І поки що з позиції 31,5 гр.в.д. не заробив сателіт «Astra 2C» сайт SatSat.info продовжував пропонувати новим користувачам сервіс з «Astra 5 A».

4 місце. Початок мовлення пакету «РАДУГА-ТВ»

Якось тихо і непомітно почав комерційну роботу шостий за рахунком в Росії оператор супутникового платного телебачення «Веселка ТВ».
Незважаючи на статті в «ТелеСпутніке», де говориться про динаміку підключень, яка виявилася вище запланованої я дозволю собі у цьому засумніватися.
Як і «Рікору» так і «Радуга» не вистачає кількох провідних російських федеральних каналів. Без них пакет неповноцінності.Ви де-небудь бачили кабельного провайдера, який пропонує своїм передплатникам пакет без «Росії», «Культури», «Веста» і «Спорту» і сподівається на високу динаміку підключень, коли в будинку вже працюють чотири провайдера, у яких ці канали є? А «Радуга» сподівається.І в інтерв'ю стверджують, що динаміка підключень дійсно висока. Но что-то я в цьому сумніваюсь ...

3 місце. «Ямал-201» - коли ми його втратимо остаточно ?

І місяця не минуло з того дня, коли супутник не працював у штатному режимі майже 10 годин.Без багатьох телеканалів залишилися не тільки глядачі, але й багато провайдери супутникового ТБ.
Згадуючи роботу «Ямал-201» задаешь собі питання - а коли станеться чергова позаштатних ситуацій на цьому борту? Цілком можливо, що до повноцінної заміни КА «Ямал-201» може і недотянуть.

2 місце.«НТВ-ПЛЮС»:боротьба зі своїми абонентами

Нижче на сайті докладно описані події, які відбуваються навколо технічної сторони мовлення пакету «НТВ +».
Зараз вже можна припустити підсумки протистояння провайдера та абонентів, що використовують нерекомендованное обладнання з картою Viaccess 4.0.А вони будуть такі - офіційних передплатників у пакету стане менше. На скільки - судити не беруся. Але кілька тисяч - це точно. І адже це самий оптимістичний прогноз. А чи потрібні «НТВ-Плюс» ці самі абоненти? Не забуваємо, що господар цього пакету - «Газпром».А у цій організації вистачить грошей, щоб утримувати компанію, якій наплювати на думки рядових абонентів. Адже найголовніші абоненти цього пакету дивляться його безкоштовно і якщо що - в обиду не дадуть.
А взагалі, мені здається, що попереду у «НТВ-Плюс» будуть великі зміни.Такий хвилі невдоволення діями компанії я не пам'ятаю з моменту початку мовлення. З 1996-го року.

І нарешті 1 місце у своєму хіт-параді подій я віддаю епопею із супутником «Експрес AM-2»

Коли я згадую ситуацію з роботою супутника «Експрес AM-2» мені чому-то на розум приходять рядки:

Немає у революції початку.
Немає в революції кінця!

Створюється таке враження, що ситуація з мовленням в Ku-діапазоні в 80 гр.в.д. ніколи не розв'яжеться. Хоча скоріше-всього може померти негативно - супутник може «померти» на орбіті в будь-який момент ...
А в цей час у того ж «Eutelsat» з яким віртуозно веде переговори про оренду супутника наш ГПКС, на орбіті бовтаються без справи вже трохи цілком придатних КА. А нещодавно ще й «Eurobird-4» звільнився і пересувається на схід. Може бути, все-таки «Експрес» на допомогу?

===================================================================================

А що запам'яталося найбільше в першому півріччі нашим читачам? Було б цікаво дізнатися. І ще цікавіше - що чекає нас у другому півріччі.

Поживемо - побачимо.

А поки зустрічаємо другого півріччя, новиною про те, ЩО У Інтернет-сервіс «SatGate» на «Astra 2C» з'явився конкурент

SerjogaДата: Середа, 01.07.2009, 16:05 | Повідомлення # 68
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Американський школяр вижив

один в лісі завдяки телешоу

Поради Білла Гріллса допомогли малюку вижити

01.07.2009

Дев'ятирічний житель штату Юта Грейсон Уайнн майже добу провів один у лісі.Вижити йому допомогли поради, почерпнути з телевізійного шоу "Людина проти природи" (Man vs. Wild) телеканалу Discovery.

У цій передачі провідний Білл Гріллс розповідає про те, як слід поступати людям, які залишилися наодинці з дикою природою в самих різних регіонах планети: від Аляски до пустелі Сахара.

Грейсон заблукав в Національному заповіднику Ешлі на півночі штату, куди його родина вирушила в похід у групі з 15 чоловік. На пошуки дитини були кинуті кінолог з собаками і рятувальні вертольоти. Малюка знайшли лише через 24 години.

За словами Грейсона, спочатку він сильно злякався, але потім згадав поради, які давалися в телепередачі і застосував їх на практиці.Так, Грейсон старанно "стежив": він викинув з рюкзака знайдені там цукерковий обгортки, а також розірвав свій жовтий дощовик, а його шматочки прив'язав до деревам по ходу свого шляху,щоб рятувальники могли по ним його виявити.

В якості місця для ночівлі хлопчик використовував повалені дерево.Ранком дитина намагався слідувати вздовж струмка в розрахунку, що так йому швидше вдасться знайти допомогу. Почувши звук вертольоти, Грейсон вискочив на узліссях і почав махати залишилася частиною плаща. Його підібрали рятувальники, прочісують заповідник на конях.

"Завдяки телепередачі він зрозумів, що незалежно від обставин кожен здатний вижити в будь-яких умовах", - сказав батько хлопчика.

Джерело: factnews

SerjogaДата: П`ятниця, 03.07.2009, 15:52 | Повідомлення # 69
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Дмитро Співаків та Йосип Кобзон в "Школі ремонту" на ТНТ!

Подарунок для Тетяни Ліозновой Після того, як були розфарбований «17 миттєвостей весни» програма ТНТ «Школа ремонту» прикрасила будинок режисера знаменитого серіалу. Зазвичай, бригада «Школа ремонту» на ТНТ, вирушає на виїзд за заявками телеглядачів. Однак на цей раз був особливий випадок. Автори проекту вирішили зробити подарунок видатній актрисі і режисерові, серед робіт якої такі всіма улюблені фільми як «Три тополі на Плющіхе» і «17 миттєвостей весни». Тетяні Ліозновой. У цьому році Тетяна Михайлівна святкує 85-річний ювілей і повноцінний ремонт у 23-метровій кімнаті став чудовим подарунком. «Завдання було вкрай непроста, - розповідає дизайнер« Школи ремонту »Любов Маленкіна. - Тетяна Михайлівна попросила нас під час ремонту не міняти колір стін, не викидати старий, покритий сукном стіл, який їй дуже доріг, зберегти її величезну колекцію Гжель ... У нас були чіткі рамки, усередині яких ми і працювали ». Допомагати Сан Саничу та його бригаді зголосилися друзі Тетяни Михайлівни - Йосип Кобзон та Дмитро Співаків. Зіркові гості своїми руками допомагали будівельникам в кімнаті декоративні колони, робити спеціальні ніші в стінах, у яких повинна була розміститися Гжель. Не побажала залишитися осторонь і дочка Ліозновой, Людмила Василівна, яка взяла безпосередню участь у фарбування стін у золотаві тони. «Школі ремонту» навіть вдалося не лише зберегти і вписати в інтер'єр улюблений стіл Тетяни Михайлівни, але і відреставрувати його. Побачити, яким вийшов подарунок на ювілей, ви зможете в черговому випуску «Школи ремонту» на ТНТ, який вийде в ефір 18 липня. Скоро фінал «Битви екстрасенс» У результаті складних випробувань, які проходили на очах у телеглядачів, визначилася трійка фіналістів «Битви екстрасенс» на ТНТ. Ці люди зуміли продемонструвати свої паранормальні здібності журі програми та її ведучому Михайлу Пореченкову. «Наші екстрасенси - звичайні люди, з їх очей не сиплються блискавки, і живляться вони звичайною їжею, а не чиєїсь енергією, - говорить продюсер« Битви екстрасенс »Марія Шайкевич. - Багато хто з них повернули довіру до себе з допомогою нашого проекту. Тепер слово «екстрасенс» не так чітко асоціюється з ворожка Снежаной, що сидить перед магічною кулею з довгими нігтями і хижих поглядом. Тепер на них поглянули по-іншому - і це не може не радувати ». Хто з учасників програми вийшов у фінал і буде боротися за головний приз - дивіться 5 липня, о 20.00 на каналі ТНТ. Юлія Захарова стала офіціанткою Юлія Захарова, виконуюча в ситкому «Щасливі разом» ТНТ роль сусідки Букіна Олени поліно, готується до прем'єри нової вистави. П'єса називається «Дві кімнати». Режисером постановки за мотивами твору Олександра Вампілова «Провінційні анекдоти» став відомий по фільму «Бригада» актор Павло майки. «Дві кімнати» - це сімейна комедія положень. Сюжет дуже схожий на Гоголівського «Ревізора». Дія відбувається в готелі в одному з повітовим містечок. Туди повинен приїхати якийсь метранпаж. Що це за персонаж, глядачам невідомо до кінця вистави. Щоправда, всі підозрюють, що він - великий начальник. А протягом всієї постановки «під ногами» в головних героїв крутится людина, яку всі ображають. Юлія Захарова виконує у п'єсі роль провінційної официантки Марини, яку чоловік - адміністратор готелю - викривають у зраді. Вистава антрепрізний, тому побачити його зможе вся Росія. Джерело: «теленовин

SerjogaДата: П`ятниця, 03.07.2009, 15:57 | Повідомлення # 70
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
На ТРК Украина возвращается «Футбольный уик-энд» с 5 июля 2009

У неділю, 5 липня 2009 року, програма «Футбольний уїк-енд» виходить з відпустки, щоб з новими силами взятися за обговорення найбільш важливих і цікавих тем вітчизняного та закордонного футболу. В ефір програма повертається з приємним сюрпризом для глядачів - тепер у неї будуть не тільки грати у футбол, але й співати! У новому сезоні «Футбольного вік-енду» буде відкриватися своєрідним відеокліпом на пісню ТНМК «Я чекаю на уік-енд», написану спеціально для програми. У постановочних зйомках, окрім гурту ТНМК брало участь більше двох десятків акторів, які грають роль футбольних уболівальників. А оскільки всі ми вболіваємо за футбол по-різному, у заставки глядач може побачити всі можливі типажі вболівальників та їх реакцій - від домогосподарки до класичного байкера. В очікуванні «Футбольного вік-енду» герої відео наспівують «гімн» улюбленої програми. Весь процес створення заставки зайняв кілька місяців, натурні зйомки проходили в Києві, Донецьку та Харкові. Проект реалізований за участю компанії «Кіноплюс», режисер - Інеса Соболева. На цьому оновлення в «Футбольний уїк-енде» не закінчуються: програму очікують зміни звукового і графічного оформлення. Але саме зміст програми - найбільш актуальні новини, огляди останніх подій у футбольній сфері за тиждень і їх детальний аналіз від беззмінного ведучого Олександра Денисова - залишиться на такому ж високому рівні. Не зміниться і час виходу «Футбольного вік-енду» - глядачі телеканалу «Україна» зможуть побачити програму кожну неділю, о 22.20. Теми першої програми - вибори Президента ПФЛ, гучні трансфери і підготовка клубів до нового сезону, що йде матч за Суперкубок України. Родзинкою стане сюжет, який пріоткроет лаштунки створення кліпу-заставки. Дивіться оновлений «Футбольний вікенд» з 5 липня і Співайте разом з нами! Переглянути відео-анонс програми "Футбольний уїк-енд" на сайті телеканалу "Україна" Коротка довідка про телеканал «Україна» ЗАТ «Телерадіокомпанія« Україна »- один з великих національних телеканалів країни. За результатами першого півріччя 2009 року телеканал займає четверте місце в рейтингу загальнонаціональних телеканалів з результатами частки 8,23% і рейтингу 1,30% (за аудиторією 18 +, 50 000 +). Телеканал «Україна» охоплює всі глядацькі групи. Мовлення - інформаційне, пізнавальне, дитяче, розважальне, художнє, спортивне. Здійснюється в кабелі, по супутнику та в ефірі. Основним акціонером телеканалу «Україна» є компанія Систем Кепітал Менеджмент (99,93% володіння акцій). За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, до прес-служби телеканалу «Україна» Анна Остапчук: 8 093 324 52 04, a.ostapchuk @ trkua.tv Олена Самбірський: 8 050 928 87 43, e.samborskaya @ trkua.tv Джерело - Прес -служба ТРК Україна

RATVODДата: Субота, 04.07.2009, 09:07 | Повідомлення # 71
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Україна стала учасником Європейської конвенції

про транскордонне телебачення

Україна отримала статус повноправного учасника Європейської конвенції про транскордонне телебачення, повідомляє прес-служба Нацтелерадіо. Крім того, Національна рада України вирішила звернутися до регуляторних органів Франції і Греції з проханням надати інформацію щодо юрисдикції іноземних програм, які можна приймати на території України з французьких супутників Hot Bird 6/7A/8, Eutlast і грецького супутника W4 Hellas Sat 2.

"Оскільки ці супутники мають технічну можливість передавати сигнал на територію України, всі провайдери програмної послуги можуть брати цей сигнал. Для того, щоб визначити, чи підпадають програми, які транслюються з цих супутників, під дію норм Конвенції, ми вирішили офіційно звернутися до країн-власників за роз`ясненнями", - пояснив перший заступник голови Нацради Андрій Мірошниченко. За словами члена Національної ради України з питань теле- і радіомовлення Тетяни Лебедєвої, конвенція була підписана ще в 1997 р., але ратифікована тільки в грудні 2008 р.

Кабельні оператори зможуть вільно транслювати будь-який канал з країн, що є учасниками конвенції, сказав експерт Ради Європи Ад ван Лун. "Усі телеканали повинні будуть подавати в Нацраду таку інформацію: назву, місце знаходження, структуру капіталу, спосіб фінансування. Ця інформація буде доступна європейським каналам, аналогічна інформація про європейські канали буде доступна українській стороні", - зазначив Ад ван Лун.

За його словами, згідно з конвенцією буде заборонено спонсорство новин і інформаційних програм, заборонена реклама тютюнових виробів, обмежена реклама алкоголю, релігійні програми, новини і передачі для дітей тривалістю менше 30 хвилин не зможуть перериватися рекламою, рекламодавці не можуть впливати на контент.

Нагадаємо, 26 грудня 2008 р. Президент України Віктор Ющенко підписав Закон України № 687-VI "Про ратифікацію Європейської конвенції про транскордонне телебачення".

http://www.rbc.ua


RATVODДата: Понеділок, 06.07.2009, 15:32 | Повідомлення # 72
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телебачення робить істотний вплив

на статеве життя підлітків

2009/07/06

Дослідження, проведене недавно американськими ученими показало, що підлітки, які дивляться фільми і серіали сексуального змісту нерідко дуже рано починають займатися сексом. Все більше дівчат отримують незаплановану вагітність із-за телебачення. Американські учені, провівши дослідження серед підлітків, встановили, що серіал з сексуальним вмістом, роблять сильний вплив на статеве життя американської молоді.
Крім того, майже всі молоді матері регулярно дивилися серіали з сексуальним вмістом, якому вони, вочевидь, почали наслідувати в реальному житті. Ці фільми є, звичайно, проблематичними, тому що вони не попереджають про проблеми в сексі, і не розглядають його в контексті негативних наслідків. Секс зазвичай у фільмах і серіалах представлений як доповнення до розкішного дорослого життя. І телевізійні зірки займаються сексом надто багато, і не турбуючись, навіть у випадках небажаної вагітності.
Учені, які провели вищезгадане дослідження серед підлітків у віці від 13 до 17 вважають, що молоді люди взнають багато фактів про секс з серіалу, що часто дають абсолютно невірне уявлення про сексуальність. Батьки, зазвичай, не звертають належної уваги на це, а це означає, що вони роблять серйозні помилки, за які їх діти можуть заплатити високу ціну, особливо якщо вони отримують дуже ранню вагітність, яка переверне їх життя вверх дном.

http://devahi.net


RATVODДата: Понеділок, 06.07.2009, 15:48 | Повідомлення # 73
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Олександр Ткаченко:

« Ми знаємо, як стати лідерами ринку »

2009/07/06

Співвласник групи «Пріват» Ігор Коломойський домовився з Central European Media Enterprises Ltd. (CME) про покупку 49% груп «Студія «1+1». Сума операції складе $100 млн. Умови угоди передбачають входження телеканалу «ТЕТ» до складу українських активів СМЕ. Операція має бути завершена до закінчення третього кварталу 2009 р., після чого пан Коломойський протягом року може скористатися опціоном на покупку що залишився 51% груп за $300 млн. За словами нового власника «Плюсів», керівництво групи мінятися не буде. «і» зустрілися з гендиректором «Студії «1+1» Олександром Ткаченко, аби дізнатися про плани групи компаній.

- Як зміниться політика групи після змін в структурі акціонерів і після приєднання до групи телеканалу «ТЕТ»?
- Сама стратегія розвитку групи не міняється. Ми орієнтовані на лідерство на ринку. І тепер у нас буде більше можливостей для реалізації стратегічних завдань. В телеканалу «ТЕТ» практично повне покриття сигналом території країни, що є безперечним плюсом для групи. Ми розраховуємо, що з приєднанням телеканалу «ТЕТ» у нас з'явиться більше переваг для конкуренції з іншими крупними гравцями на ринку: групою «Інтер» і «Новою комерційною телегрупою».

- Як відбуватиметься інтеграція телеканалу «ТЕТ» в групу?
- Про операцію заявили минулого тижня, і інтеграція «ТЕТ» в групу українських телеканалів СМЕ фактично лише почалася.

- Наглядова порада групи складатиметься з п'яти чоловік: три представники від СМЕ і два - від Ігоря Коломойського. Ви знаєте, хто це?
- Процедура закриття операції має бути завершена до кінця третього кварталу 2009 р. Вочевидь, протягом цього часу ряд змін публічно оповістить, у тому числі і по персональному складу наглядової поради. Поки я не можу сказати, хто буде в наглядовій пораді.

- Тобто на літо все доки залишається так, як є?
- Так, все залишається так, як є. Ми розуміємо, що це - об'ємний і складний процес. Але кардинальних змін не буде. Поки ми зосереджені на запуску нового телевізійного сезону, давно і інтенсивно до нього готуємося.

- З минулого року капіталізація групи і рейтинги каналу «1+1» дещо впали. Але все одно інвестори упевнено заявляють про плани стати лідерами ринку і зробити групу привабливим і прибутковим проектом. Звідки така упевненість?
- Потрібно брати до уваги, що у зв'язку з кризою ринок впав в цілому. Відповідно, і капіталізація кожного з гравців ринку знизилася. Що ж до показників, то рейтинги прайм-тайма у нас в порівнянні з минулим роком триматися на тому ж рівні, при цьому - при істотно менших витратах, чим в 2008 р. Рейтинги в цілому по дню дійсно знизилися, але акцент ми робили саме на прайм-тайм. До того ж телебачення - індустрія досить інерційна, і якщо гроші вкладаються в програми зараз, то рейтинги цих програм підвищуються трохи пізніше. Тому ми активно готуємося до осені, коли покажемо оновлене обличчя каналу. Поглянемо, як це оцінить глядач.
Упевненість акціонерів обгрунтована тим, що український ринок є дуже перспективним. Крім того, в каналів групи «1+1» є все необхідне для того, щоб і вирости в рейтингах, і поліпшити свої фінансові показники, - сформована нова група талановитих людей, яких вже можна назвати командою. До того ж ми знаємо, як стати лідерами ринку.

- Поділитеся секретом?
- Ви всі побачите в телевізорі.

- Більше напівроку «1+1» самостійно продає рекламу. Ви задоволені цим експериментом, або в кризисний рік, можливо, було б доцільніше залишитися з сейлз-хаусом?
- Знаєте, якщо упроваджувати такі зміни, то найправильніше це робити в кризисний рік. А в цілому, безумовно, це стратегія СМЕ - ніде на ринках її присутності окремі сейлз-хаусы, які не мають відношення до каналів СМЕ, не продають їх рекламу. Звичайно, цей процес був для нас непростим, але ми задоволені тим, що підібралася професійна команда, очолювана Дмитром Лісицким і Леонідом Терещенко, яка має репутацію на ринку і яка довела свою ефективність. В цілому ми задоволені тим, як розвиваються продажі і, найголовніше, ми чітко розуміємо, як вони розвиватимуться далі. Відділ продажів інтегрований в телеканал, постійно отримує інформацію про те, що тут відбувається, коммуницирует із службами маркетингу і программинга. І, відповідно, може реагувати на потребі рекламодавців набагато гнучкіше, ніж будь-який сейлз-хаус. Що дуже важливе, ми самі контролюємо продажі.

- Останнім часом спостерігається досить високий sold out на телеканалах. «Інтер-реклама», наприклад, через це ввів аукціонну систему, яка покликана підняти вартість реклами. «1+1» планує найближчим часом піднімати ціни на рекламу?
- Хід з аукціонними продажами - це, в цілому, хід не від хорошого життя, пов'язаний з 100%-ной распроданностью. Він автоматично наводить до підвищення цін. Ми відноситимемося до цього гнучкіше і пропонувати рекламодавцям вигідніші умови. Але політика «інтер-реклами», безумовно, позначиться на тому, що у нас поступово зростатимуть ціни. Зараз же у нас достатній люфт, і якщо рекламодавці заходитимуть найближчим часом, тобто всі можливості зайти за хорошою ціною.

- Генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзіки вважає, що монополія в телепродажах працює як проти ринку, так і не на користь рекламодавців. А як вважаєте ви?
- Монополія, безумовно, відтягнула ринок від того рівня, на якому він міг бути, якби спочатку не було спроб забрати всіх рекламодавців в одні руки. Безумовно, такі канали, як «1+1» і ТРК «Україна», не могли не реагувати. Природно, це утримало ринок від тієї ватерлінії, до якої він міг би впасти в результаті кризи. Я думаю, якщо в цілому економіка країни кинута до рівня 2005-2006 рр., то рекламний ринок скотився до рівня 2003 р. Тобто ситуація на рекламному ринку безпосередньо не корелює з середніми економічними показниками. І це багато в чому пов'язано з діями тих, хто претендує на звання монополіста. В результаті втратили всі.

- На початку року багато хто прогнозував падіння ринку телереклами на 30-40% в гривні, зараз керівництво «інтер-реклами», наприклад, заявляє, що цього року об'єм ринку буде таким же, як і у минулому. Що ви думаєте із цього приводу?
- Ви знаєте, складно прогнозувати, оскільки операції полягають щомісячний і поквартально. І доки я б не ризикнув говорити, що ринок в гривні буде таким же, як торік. Думаю, що до кінця третього кварталу картина буде яснішою.

- СМЕ заявляє про розвиток мультиканальных платформ, у тому числі і в Україні. Чи планується у складі групи запуск тематичних нішевих каналів?
- Наші плани відносно розвитку нишевых супутникових телеканалів не міняються. Але нам є на чому зосередитися зараз. Необхідно, безумовно, поліпшити показники «1+1» і розвивати ті канали, які є у нас в ефірному мовленні: «Кіно» і «ТЕТ». Тому я думаю, що в короткостроковій перспективі для нас це набагато пріоритетніше завдання. Хоча в середньостроковій перспективі ми не відмовляємося від цих планів.

- Ви зараз знімаєте власний україномовний серіал. На які жанри робите акцент у власному продакшені?
- Дійсно, зараз йдуть зйомки одного українського серіалу, до кінця осені запустимо ще один. Також ми знімаємо декілька розважальних власних програм, і будуть одна-дві програми, скажімо так, публіцистичного жанру. Тобто в новому сезоні у нас буде достатня кількість власного продукту. Ми вважаємо, аби зменшити залежність від російського імпорту, необхідно розвивати власне виробництво україномовного продукту. Лише це в довгостроковій перспективі дозволить каналам міцно стояти на ногах.

- Після того, як навесні Time Warner стала акціонером СМЕ, чи з'явилися в групи певні пільги при покупці продуктів Time Warner?
- Якби Time Warner давала які-небудь пільги своїм телеканалам в Америці, компанія ніколи б не була мейджором. Всі мейджоры продають свої продукти на різних ринках, у тому числі, і своїм конкурентам. Тому жодних преференцій з точки зору продажів немає. Є партнерські взаємини, вони зараз вишиковуються. Точно так, як і тільки що оголошена операція по покупці долі в групі «1+1» Ігорем Коломойським, вибудовування стосунків з Time Warner як новим акціонером СМЕ займає певний час. Ми знаємо, які можливості має в своєму розпорядженні Time Warner, але це питання завтрашнього дня, а не негайної появи в ефірі «1+1» «12 друзів Оушена» або «Гарі Поттера».

Олександр Владиславович Ткаченко, генеральний директор групи компаній «1+1». Народився 22 січня 1966 р. в Києві. У 1997 р. створив «Телевізійну службу новин» на каналі «1+1». У 1999 р. створив проект «Особи світу» - серію телевізійних портретів видатних сучасників, яка виходила на каналі «Інтер». 1999-2004 рр. - голова правління «Нового каналу». 2005 р. - голова правління ЗАТ «Одеська кіностудія». З серпня 2008 р. - генеральний директор групи компаній «1+1».

Артем ВАКАЛЮК, eizvestia.com


RATVODДата: Понеділок, 06.07.2009, 21:51 | Повідомлення # 74
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Нові судові процеси над супутниковими " Піратами "

Завершився черговий суд над супутниковими «піратами», які за допомогою спеціальних програм викрадали «ключі» для дешифровки і перегляду закритих супутникових телеканалів «НТВ-ПЛЮС».

Це далеко не перший в Росії задокументований випадок кард-шаринга, про попередні випадки комп'ютерного «піратства» Телекомпанія «НТВ-ПЛЮС» вже неодноразово писала, і продовжуватиме інформувати надалі.

На початку 2009 року Управлінням економічної безпеки ВАТ «НТВ-ПЛЮС була отримана інформація про порушення авторських і суміжних прав Телекомпанії в місті Дудінка. Після оцінки отриманої інформації і консультації з Юридичною дирекцією Телекомпанії дані були негайно передані в компетентні правоохоронні органи для подальшої перевірки.

У лютому 2009 року Слідчий відділ по Таймирському району Слідчого управління при Прокуратурі РФ по Красноярському краю порушив кримінальну справу по ознаках злочину, передбаченого частиною 2 статті 146 УК РФ («Порушення авторських і суміжних прав»), відносно Евтушенко А.Е. Даний громадянин неправомірно, без укладення відповідного ліцензійного договору з Телекомпанією і сплати необхідних платежів, ретранслював в кабельну мережу телевізійні канали, виняткові суміжні права на яких належать ВАТ «НТВ-ПЛЮС».

В результаті, в червні 2009 р. мирський суддя судової ділянки в Таймирському Долгано-ненецькому муніципальному районі Красноярського краю, розглянувши в судовому засіданні матеріали кримінальної справи, визнав Евтушенко А.Е. винним в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 УК РФ і призначив йому покарання у вигляді одного року позбавлення волі.

У 2009 році в Москві співробітниками Управління «К» БСТМ МВС РФ спільно з представниками Управління економічної безпеки ВАТ «НТВ-ПЛЮС» проводилися заходи, направлені на виявлення і припинення неправомірного доступу до послуг ВАТ «НТВ-ПЛЮС» на території м. Москви. В ході заходів, що проводяться, був затриманий приватний підприємець, підозрюваний в установці клієнтам устаткування, що дозволяє незаконно переглядати телевізійні канали ВАТ «НТВ-ПЛЮС» з використанням піратської технології кард-шаринг. В зв'язку з цим в березні 2009 року Слідче Управління ЮВАО м. Москви порушило відносно вказаної особи кримінальну справу по ознаках злочину, передбаченого ч. 1 ст. 272 УК РФ («Неправомірний доступ до комп'ютерної інформації»). Остаточну крапку в цій справі поставить суд.

В даний час аналогічна робота, направлена на виявлення і припинення фактів порушення авторських, суміжних і інших прав Телекомпанії проводиться Управлінням економічної безпеки і Юридичною дирекцією ВАТ «НТВ-ПЛЮС» спільно з правоохоронними органами і на території інших регіонів РФ.


SerjogaДата: Вівторок, 07.07.2009, 11:19 | Повідомлення # 75
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Хаос при обміні карток

CanalDigitaal

Голландська супутникова платформа CANALDIGITAAL стурбована серйозними проблемами, пов'язаними з процесом обміну карт умовного доступу. Оператор впроваджує нову версію системи кодування Seca MediaGuard 3.
В результаті проблем і перевантаженості сервісних центрів обслуговування клієнтів, CanalDigitaal вирішив надавати сигнал головних голландських, а також бельгійських телеканалів у відкритому вигляді.

Протягом кількох днів, на адресу голландського оператора прийшло N-а кількість скарг з приводу втрати сигналу при вставці нової картки умовного доступу. За інформацією компанії, ця проблема стосується головним чином тих клієнтів, які не мають офіційної сертифікації. Оператор посилає абонентам нові карти, які були активні до 30 червня 2009 року і знову відновлені з 1 липня.

Голландські канали FTA:

Ned1
Ned2
Ned3
RTL4
RTL5
RTL7
RTL8
SBS6
Veronica / JETIX
Net5

Технічні параметри:

12,343 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3 / 4
12,515 GHz, pol.H, SR: 22000, FEC: 5 / 6
12,574 ГГц, пол. H, SR: 22000, FEC: 5 / 6

Відкриті Бельгійські канали:

Ketnet / полотно
Джим
VT4
2BE
Vitaya
Vijf ТБ
VTM
Канал Z

Технічні параметри:

12,721 ГГц, пол. H, SR: 22000, FEC: 5 / 6

WWW. satkurier.pl

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024