FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 13:56

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Новини телеканалів і Медіа-груп України
RATVODДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини телеканалів

і
Медіа-груп України


RATVODДата: Середа, 12.06.2019, 09:04 | Повідомлення # 211
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Евген Бондаренко призначений на посаду

директора
«Медіа Групи Україна»




З 10 червня 2019 року директором «Медіа Групи Україна» призначенено Евгена Бондаренко.
Останні 7 років Евген працював в Групі StarLightMedia
.


Як повідомлялося раніше, Євген Лященко прийняв рішення піти з компанії і розвивати кар'єру поза Групи.

Євген Бондаренко з 2012 року обіймав посаду головного операційного директора в групі StarLightMedia. З 2006 року працював директором з управління ефективністю в групі EastOne, де відповідав за процеси стратегічного розвитку і підвищення операційної ефективності активів, в тому числі медійних. До цього Євген був заступником директора з планування та управління ефективністю діяльності в групі компаній «ТНК-ВР Україна». Трудову діяльність розпочав у 1997 році, займав керівні посади в сфері фінансів, обліку і аудиту в різних компаніях. Має вищу економічну освіту і два дипломи MBA: WU Executive Academy, Vienna University of Economics and Business (Австрія) і Carlson School of Management, University of Minnesota (США).

«Очолити «Медіа Групу Україна» сьогодні - величезна честь і відповідальність. Медіа Група успішна, вона об'єднує унікальний портфель активів і команду професіоналів. Найближчим часом нам важливо визначитися з пріоритетами і стратегією подальшого розвитку. Але що точно можу сказати вже зараз: ми будемо рухатися вперед і розвивати ринок і індустрію, якій я присвятив багато років свого життя і, безумовно, зацікавлений в подальшій реалізації проектів, спрямованих на її системне поліпшення. Це цікаве і - одночасно - складне завдання, яке, дійсно, надихає і мотивує», - каже Євген Бондаренко, директор «Медіа Групи Україна».

Олександр Баринов, глава наглядової ради «Медіа Групи Україна», додає: «Світ стає глобальним, цінність контенту підвищується, індустрія медіа переживає фундаментальну трансформацію. По суті, у нас на очах формується нова індустрія. І традиційним гравцям, які займають лідерські позиції в галузі, важливо не тільки відповідати на виклики, а й самим ініціювати ці зміни. «Медіа Група Україна» - наймолодша і амбітна медіагрупа в країні з креативною і мотивованою командою. Я впевнений, що досвід і системний підхід в управлінні бізнесом Євгена Бондаренко виведуть наш медіа-холдинг на новий виток розвитку і дозволять примножити досягнення».

- 10 червня, 2019

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 14.06.2019, 22:08 | Повідомлення # 212
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Тарас Козак купив телеканал ZIK


Фото: Слово і Діло

Український політик Тарас Козак став власником телеканалу ZIK.[/color


В активі Козака вже числиться два канали - 112 Україна і NEWSONE, передає портал NEWSONE.

«Для мене придбання телеканалу Zik - це осмислений і прагматичний крок. Інформаційне мовлення в Україні сьогодні випереджає багато світових великих каналів по своїй мобільності, інтересу аудиторії, зображенню. Отримавши Zik, я зможу побудувати найбільшу мережу з інформаційних мовників, яка з точки зору ресурсів робить їх менш витратними, і в той же момент створює їх велику капіталізацію як активу», - прокоментував Козак.

Для перезапуску каналу ZIK був запрошений медіапродюсер Олексій Семенов.

[color=gray]«« Об'єднання заради України»- ось основний меседж концепції каналу. І ми постараємося наповнити його цими прекрасними почуттями - любов'ю і турботою про всіх людей великої країни»
, - поділився Семенов.

Лада Васюкова

- 14 червня, 2019



RATVODДата: П`ятниця, 14.06.2019, 22:15 | Повідомлення # 213
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Генпродюсер TVi заявив про розпуск команди

і припинення діяльності каналу




Телеканал TVi припинив свою діяльність.


Частина редакції каналу залишила проект, ще частина була розпущена, пише Телекритика.

Повідомляється, що основною причиною таких дій стало небажання вплутуватися в боротьбу за ліцензію каналу Business, яку спочатку TVi хотів отримати.

«Причин багато, вони різні. Вони, звичайно ж, пов'язані з інвесторами. Одна з основних причин - це цифрова ліцензія і боротьба, яка зараз йде за неї на ринку. Боротьба триває між групами, які хочуть цю ліцензію. Я не готовий бути частиною цього протистояння», - прокоментував генеральний продюсер TVi Дмитро Носиков.

Що стосується інвестиційних питань Носиков зазначив, що не мав ніяких конфліктів з інвесторами, однак фінансовий план не був виконаний навіть на 5%. Сам генпродюсер звинувачує в такому розкладі сформовану політичну ситуацію в країні, оскільки «в загальній політичній ситуації інвестори прораховують власні ризики».

Нагадаємо, телеканал ТВі розпочав мовлення 17 березня 2008 року. 20 лютого 2016 року призупинив роботу, але був перезапущений 10 жовтня 2018 року з зміною концепції та логотипу.

Лада Васюкова

- 14 червня, 2019



RATVODДата: Вівторок, 25.06.2019, 15:29 | Повідомлення # 214
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
В ефір українського ТВ-каналу «1 + 1» повернеться

серіал
«Свати», раніше заборонений за «пропаганду РФ»



Джерело зображення: Shutterstock

Український загальнонаціональний телеканал «1 + 1» оголосив про відновлення
показу серіалу «Свати» з російським актором Федором Добронравовим.


У 2017 році серіал був заборонений до показу на Україні за «утримання російської пропаганди».

«Вони не бачилися з вами два роки і не на жарт скучили, тому вирішили повернутися і влаштувати свято - серіал" Свати ". Дивись скоро на "1 + 1"», - йдеться в повідомленні на офіційному сайті каналу «1 + 1».

У листопаді 2017 року серіал «Свати» був заборонений до показу на Україні, у нього було анульовано прокатне посвідчення. За інформацією ТАСС, в 2017 році Служба безпеки України заборонила Добронравову в'їзд в країну на три роки за відвідування Криму. Окружний адміністративний суд Києва 27 березня 2019 року визнав незаконним цю заборону, а також дозволив відновити демонстрацію «Сватів». У той же час комісія Державного агентства України з питань кіно проголосувала за відмову в поновленні прокатного посвідчення другого сезону серіалу «Свати». У компанії «1 + 1 Медіа» тоді заявили, що оскаржать це рішення.

Серіал "Свати" був знятий студією «Квартал 95» під керівництвом Володимира Зеленського, який в квітні поточного року був обраний президентом України.

У березні поточного року повідомлялося, що в результаті приєднання Росією Криму виробники телевізійного контенту з РФ практично втратили ринок України. При цьому російські канали і онлайн-відеосервіси продовжують закуповувати українську продукцію.

25.06.2019

RATVODДата: Середа, 26.06.2019, 09:06 | Повідомлення # 215
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Федір Гречанінов стане частиною

команди
«Медіа Група Україна»




Екс-директор зі стратегічного розвитку StarLightMedia Федір Гречанінов
отримав аналогічну посаду в «Медіа Групу Україна».


Він приєднається до колективу «Групи» вже з 1 липня, сказано на офіційному сайті холдингу.

«У нашій індустрії зараз - час викликів. Час частих і швидких змін технологій, бізнес-моделей, підходів, ефективних стратегій. Утримання та розвиток лідерства в таких умовах - складна і одночасно виключно цікава задача. Я з великим оптимізмом приєднуюся до Групи для того, щоб допомогти команді з вирішенням цього завдання», - прокоментував своє призначення Гречанінов.

Нагадаємо, Федір Гречанінов, який керував напрямком цифрового бізнесу і стратегії StarLightMedia з 2012 року, прийняв рішення завершити співпрацю з холдингом на початку поточного року.

Лада Васюкова

25 червня, 2019



RATVODДата: Четвер, 27.06.2019, 21:51 | Повідомлення # 216
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Олександр Мельничук та Сергій Мамаєв

працюють над новою концепцією телеканалу «Київ»




Муніципальний телеканал «Київ» може отримати нову концепцію.


Над цим працюють генпродюсер каналу Олександр Мельничук та голова інформаційної служби Сергій Мамаєв, передає Детектор Медіа.

Як зазначив Мельничук, на даний момент команда вже розробляє новий графічний дизайн для «Києва», а також працює над змінами в новинах.
У перспективі - повна зміна концепції телеканалу.

У зв'язку з цим буде розширено і штат мовника. Відомо, що в команду вже зараз набирають нових журналістів. Також, за словами генпродюсера, незабаром буде призначений новий технічний директор.

Лада Васюкова

27 червня, 2019



RATVODДата: Четвер, 04.07.2019, 23:32 | Повідомлення # 217
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал «Інтер» виграв судовий позов до Нацради



В трансляції концерту «Перемога. Одна на всіх» від 9 травня 2018 року
в ефірі телеканалу «Інтер» відсутні порушення законодавства України.


До такого висновку прийшли служителі феміди Окружного адміністративного суду міста Києва, задовольнивши тим самим 26 червня позов телеканалу «Інтер» до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Про це йдеться на офіційному сайті мовника.

«За результатами розгляду суд визнав протиправними і скасував рішення Нацради про результати позапланової виїзної перевірки каналу і розпорядження про сплату телеканалом штрафу в розмірі 4 046 057,63 грн. Суд зазначив, що застосування санкцій до телеканалу було неправомірним, рішення про їх застосування було прийнято без дотримання законної мети», - йдеться в повідомленні прес-служби телеканалу.

Після прийняття в 2018 році Нацрадою рішення про визнання порушення і застосування санкції у вигляді сплати штрафу телеканал не погодився з таким рішенням і відразу заявив, що захищатиме свої інтереси всіма законними способами.

Нагадаємо, в квітні 2018 року Нацрада переоформила супутникові ліцензії телеканалів «Інтер», НТН, «Мега», К1, К2, «Піксель», «Ентер-фільм» і Zoom в зв'язку зі зміною технічних характеристик мовлення. Супутниковий сигнал каналів став кодованим замість відкритого.

04 липня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 16.07.2019, 19:00 | Повідомлення # 218
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Полтавський телеканал перейшов

до дочки співвласника
«АТБ»




У полтавського телеканалу «Центральний» з'явився новий власник.


Ним стала Ганна Рибалка - дочка співвласника «АТБ-маркет» Геннадія Буткевича, пише Телекритика.

Згідно з даними, раніше телеканалом володів колишній депутат Полтавської обласної ради і один з лідерів громадського руху «Наш дім - Полтава» Олександр Залужний. Однак у квітні цифрова ліцензія «Центрального» була переоформлена на нового власника.

Відзначається, що Ганна Рибалка раніше була дружиною нардепа від «Радикальної партії» Сергія Рибалки. Також вона має юридичну освіту, є майстром спорту з тенісу, актрисою, теле- і радіоведучою.

Нагадаємо, в квітні власників змінив оператор національної цифрової телемережі «Зеонбуд». П'ять громадян Латвії отримали 75% компанії.

Лада Васюкова

16 липня, 2019.



RATVODДата: Понеділок, 22.07.2019, 17:57 | Повідомлення # 219
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Команда Зеленського запустить

новий
інформаційно-розважальний канал




В Україні може з'явитися новий телеканал.


Про створення інформаційно-розважального каналу перший помічник президента Володимира Зеленського Сергій Шефір натякнув в інтерв'ю ресурсу LB.ua.

Згідно з даними, телеканал буде здійснювати супутникове мовлення, або працювати на інтернет-платформі. Потенційною аудиторією стануть глядачі не тільки на території України, а й на ближньому зарубіжжі.

На думку Шефіра, є сенс створення мовника не просто інформаційної спрямованості, але і з розважальними елементами для більшого охоплення користувачів.

«Моя думка: суто новинне ЗМІ ніколи не стане мегапопулярним. Для широких мас потрібно робити розважально-інформаційний канал, де будуть присутні і новини, і серіали, і розважальні програми. Ми мріємо про такий формат», - прокоментував помічник Президента.

Нагадаємо, в квітні стало відомо про розширення спектру супутникових телеканалів України. Інтернет-видання «Апостроф» планує запустити «Апостроф TV» на базі вже наявного ютуб-каналу.

Лада Васюкова

18 липня, 2019.



RATVODДата: Четвер, 25.07.2019, 18:34 | Повідомлення # 220
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
На "Еспресо" стартує програма про футбол



"Футбольний формат»- так називатиметься новий проект на телеканалі "Еспресо",
старт якого запланований на 26 липня о 18:30


Ведучі - Андрій Малиновський і Роберто Моралес.

Андрій Малиновський: Наша мета - створити позитивний імідж українського футболу. Ми хочемо залучити нового вболівальника і завдяки каналу "Еспресо" істотно розширити глядацьку аудиторію.

Тільки професійний аналіз матчів, ексклюзивні інтерв'ю, голи, сейви, емоції.

Запрошуємо на півгодини зануритися в атмосферу футболу як уболівальників зі стажем, так і людей, які цінують незаангажований погляд на український футбол.

Основною темою проекту буде український футбол і все, що пов'язано з ним.

Роберто Моралес: Наш рідний футбол має чимало недоліків але він ближче до вболівальника і тому дарує йому яскраві емоції.

Тривалість 30 хвилин не передбачає зайвих розмов і загальних фраз.

Програма буде виходити два рази на тиждень. Щопонеділка в 20-30 і п'ятницях о 18-30.

Також в розробці різноманітні спецпроекти.

25 липня, 2019.

RATVODДата: Субота, 03.08.2019, 17:16 | Повідомлення # 221
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
УНІАН ТБ повідомив

про зміни в програмній сітці.




Канал чіткіше сегментує програми, в залежності
від уподобань аудиторії і тематичних напрямків.


Про це йдеться в прес-релізі 1 + 1 media.

Повідомляється, що тепер програми будуть сегментовані за наступними темами: новини, аналітика, публіцистика, серіали, спорт.

Ключову увагу УНІАН ТБ приділить найбільш рейтинговим передачам, таким як новини ТСН, проекти відеобібліотеки 1 + 1 media і трансляції футбольних матчів Української Прем'єр-ліги і Ліги Європи. Планується також запуск нового кулінарного шоу.

«Особливістю документальної журналістики є дороге виробництво і обмежена можливість показу. Маючи потужну і різноманітну бібліотеку, наш канал робить такий контент ще більш доступним. Однак, незважаючи на те, що вже досить довгий час канал УНІАН ТБ стратегічно націлений на використання існуючого контенту групи, ми вирішили підійти до питання такої трансляції орієнтуючись саме на переваги аудиторії», - коментує генеральний продюсер нішевих каналів групи 1 + 1 media Іванна Найда.

Нагадаємо, УНІАН ТБ і 2 + 2 покажуть домашні матчі в рамках Української Прем'єр-ліги сезону 2019/2020.

Лада Васюкова

02 серпня, 2019.

RATVODДата: Субота, 03.08.2019, 18:44 | Повідомлення # 222
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Бізнес-директором «Медіа Групи Україна»

стала Юлія Костецька



Фото: Медіа Група Україна

З 1 серпня 2019 року Юлія Костецька зайняла посаду
бізнес-директора «Медіа Групи Україна»
.


Юлія володіє великим досвідом роботи в медіа, а саме в продажах реклами та монетизації медійних проектів. Раніше Юлія Костецька займала посаду директора сейлз-хауса «Медіапартнерство» та директора РА «Медіа Партнерство Баїнг», працювала в таких компаніях, як «Видавничий дім УМХ», «Бліц-Інформ», Atlantic Group LTD.

Євген Бондаренко, директор «Медіа Групи Україна», каже: «Наш холдинг знаходиться зараз на важливому і відповідальному етапі розвитку. Нам потрібно визначитися з ключовими цілями і завданнями на найближче майбутнє, стратегією їх реалізації. Звичайно ж, всі зміни ми проводимо з фокусом на бізнес-результат і фінансову ефективність, тому для Групи дуже важливі компетенції і досвід Юлії, її орієнтованість на комерційний успіх проектів. Особливо цінно, що Юлія вміє заряджати своєю вірою в перемогу всю команду. Радий, що Юлія Костецька з інтересом відгукнулася на пропозицію, і впевнений, що попереду у нас багато надихаючих викликів».

Юлія Костецька, бізнес-директор «Медіа Групи Україна», додає: «Приєднатися до команди «Медіа Групи Україна» для реалізації стратегії розвитку Групи - велика честь і професійний виклик для мене. Я впевнена в тому, що «Медіа Група Україна» - найбільш прогресивна медійна група на ринку, яка має сильний потенціал в створенні, дистрибуції та монетизації контенту відповідно до нових трендів і викликів часу. Мій досвід управління сейлз-хаузом Групи допомагатиме в трансформації існуючої бізнес-моделі холдингу. Наша мета - забезпечити зростання доходів Групи, а створення нових продуктів і розвиток перспективних напрямків монетизації контенту - серед пріоритетних завдань, які драйвлять і дають енергію для роботи. Мені приємно стати частиною молодої команди професіоналів «Медіа Групи Україна», в якій є оптимізм, мотивація і віра в те, що ми створюємо і розвиваємо».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-директор зі стратегічного розвитку StarLightMedia Федір Гречанінов отримав аналогічну посаду в «Медіа Групі Україна».

02 серпня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 06.08.2019, 08:49 | Повідомлення # 223
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Увага!

У «Чорноморки» змінилися параметри мовлення




Попереджаємо наших користувачів про зміну параметрів мовлення нашого каналу.


Супутниковий прийом телеканалу «Чорноморська телерадіокомпанія» ("Black Sea TV") здійснюється з супутника AMOS 7.

Для перегляду програм вам необхідно переналаштувати свій супутниковий приймач, відповідно до його інструкцією на експлуатацію, на наступні параметри:

• супутник - AMOS 7;
• позиція - 4 з.д .;
• частота - 12410 МГц;
• поляризація - горизонтальна (H);
• символьна швидкість (S / R) - 20833 Ксимв/сек;
• корекція помилок (FEC) - 7/8;
• стандарт кодування - MPEG-2;
• модуляція - QPSK.


02 серпня, 2019

RATVODДата: Вівторок, 06.08.2019, 09:10 | Повідомлення # 224
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Чорноморська телерадіокомпанія піддалася кібератаці



Увечері 3 серпня сталася кібератака на ефірний сервер Чорноморської телерадіокомпанії.


Очевидно, атака мала певний підготовчий період, оскільки одномоментно були виведені з ладу всі ключові елементи управління ефіром, також як і всі резервні копії та запасні інструменти. Це призвело до серйозного збою роботи, і тепер ефір може бути недоступний до 8 серпня.

Команда ТРК докладає всіх зусиль для відновлення працездатності обладнання.

«Ми пов'язуємо атаку, яка сталася, з професійною діяльністю телерадіокомпанії, в тому числі висвітленні теми російсько-української війни, і вибудовуванні моста через створену російською пропагандою ментальну прірву між громадянами України - жителями Криму, Донбасу і вільної частини країни», - розповів Євген Каленський, президент Чорноморської телерадіокомпанії.

04 серпня, 2019



slavasamДата: П`ятниця, 09.08.2019, 21:57 | Повідомлення # 225
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Медіагрупи почали розсилати провайдерам

CAM-модулі Verimatrix




Разом з іншими медіагрупами, 1 + 1 media перейшла в активну фазу підготовки до кодування супутника.


З метою поступового і комфортного процесу підготовки до кодування супутника, яке відбудеться 20 січня 2020 року, для всіх його учасників, провідні медіа-групи і нішеві розважальні каналами розпочали підготовку провайдерів програмної послуги до кодування транспортного сигналу. Вже почалася робота з інформування та підготовки провайдерів, що використовують супутниковий сигнал для трансляції в своїх кабельних мережах.

Провайдерам, які мають чинні угоди на ретрансляцію телеканалів групи 1 + 1 media, надаються спеціальні пристрої для декодування супутникового сигналу - САМ-модулі Verimatrix. Залежно від складу обладнання головних станцій кабельних мереж, група забезпечує провайдерів декількома моделями САМ-модулів на 1, 2, 12 або 20 телеканалів. Замовлення і відправка САМ-модулів провайдерам здійснюється на основі їх попереднього опитування та анкетування.

Наступним кроком в проекті кодування стане спільна загальнонаціональна інформаційна кампанія українських медіагруп, яка почнеться в кінці серпня 2019. Вона буде сприяти підготовці абонентів супутникового (FTA) прийому до змін в мовленні, а також допоможе їм у виборі способу підключення і прийому телевізійного сигналу. Для інформування FTA-провайдерів і їх абонентів групою 1 + 1 media створені додаткові (альтернативні) супутникові версії телеканалів «1 + 1», «ТЕТ» і «2 + 2», в яких в мережах платного телебачення і безкоштовного ефірного ТБ будуть поширюватися інформаційні повідомлення. Альтернативні версії цих телеканалів також закодовані з використанням системи умовного доступу Verimatrix.

«Розуміючи, що кодування супутника є переломним етапом у розвитку вітчизняного телебачення і додатковим стимулом до його виходу на більш високий і якісний рівень, 1 + 1 media не може стояти осторонь від процесу і активно бере участь в реалізації проекту кодування. Зараз ми посилено працюємо над тим, щоб B2B-провайдери мали все необхідне обладнання для забезпечення своїх абонентів можливістю доступу до закодованим супутниковим каналам, а глядачі були належним чином поінформовані про зміни, які їх чекають», - прокоментував Ярослав Пахольчук, виконавчий директор і директор напрямку платного телебачення 1 + 1 media.

Нагадаємо, що згідно з раніше оголошеного проекту кодування супутника, наступними кроками в його реалізації стануть:

> Жовтень 2019: кодування транспортного супутникового сигналу «Зеонбуду».

> Листопад 2019: маятникові відключення сигналів основних каналів медіагрупи для абонентів супутникового телебачення.

> Січень 2020: кодування супутникового сигналу.


09 серпня, 2019.

Редакція
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024