FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 21:27

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Новини телеканалів і Медіа-груп України
RATVODДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини телеканалів

і
Медіа-груп України


RATVODДата: Вівторок, 12.03.2019, 09:12 | Повідомлення # 196
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
StarLightMedia хоче запусти

HD-версії своїх каналів до 2020 року



Фото надане прес-службою StarLightMedia

StarLightMedia планує запуск HD-версій основних каналів групи до 2020 року.


Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розказав директор зі стратегії та цифрового бізнесу групи Федір Гречанінов.

За його словами, запуск HD-версій заплановано для систем платного розповсюдження сигналу.

«Ми це плануємо, щоб збільшити різницю між ефірною безкоштовною пропозицією і тією, яку абоненти зможуть отримати в мережах кабельних, супутникових і IPTV-провайдерів за гроші. Також ми хочемо, щоб наш глядач отримував більше задоволення від картинки, це як раз і дозволяє HD-версія», - сказав Федір Гречанінов.

Детальніше читайте в інтерв’ю Федора Гречанінова.

Нагадаємо, «1+1 медіа» планує запускати мовлення у HD-якості у 2020-2021 роках після повного відключення аналогового мовлення та кодування супутникового сигналу. Група, за словами директора з розвитку напрямку pay-TV Ярослава Пахольчука, пускає в ефір контент в SD-якості тільки через те, що українці не готові дивитися телебачення в HD на старих телевізорах

Наталія Данькова

11 березня 2019




RATVODДата: Субота, 16.03.2019, 18:56 | Повідомлення # 197
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Фінансування НСТУ буде передбачено

в проекті
Бюджетної декларації на 2020-2022 роки - Мінфін




Міністерство фінансів України розглядає можливість підвищення фінансування
ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія" (НСТУ) в наступні три роки,
що буде відображено в проекті Бюджетної декларації на 2020-2022 роки.


Як повідомляє в п'ятницю прес-служба Мінфіну, заступник міністра фінансів Юрій Джигир на зустрічі з членами наглядової ради НСТУ і представником медійних проектів Офісу Ради Європи в Україні повідомив, що наразі міністерство розпочало підготовку проекту трирічної Бюджетної декларації, і питання фінансової підтримки суспільного мовника перебуває в полі уваги Мінфіну.

Ю.Джигир наголосив, що це одна з ключових реформ, спрямованих на впровадження європейських стандартів в Україні, і її успішність залежить від повноцінного фінансування.

У міністерстві зазначають, що трирічна Бюджетна декларація дасть змогу вирішити питання захисту бюджетів НСТУ від політичного впливу, а також забезпечить стабільний обсяг фінансування мовника.

За словами Ю.Джигира, цей документ містить "стелі" - граничні показники видатків на наступні три роки, що зафіксує виділений обсяг коштів на суспільне мовлення і послужить своєрідним захистом від політичних впливів, людського чинника та урізання фінансів.

На думку Мінфіну, така передбачуваність бюджетної політики та прогнозування на кілька років уперед стане орієнтиром для розробки стратегій суспільного мовника, підґрунтям для надійного планування та забезпечить високу якість контенту.

Водночас, з метою ефективного використання бюджетних коштів, НСТУ має вжити заходів щодо впорядкування умов оплати праці, перегляду напрямів використання бюджетних коштів та коштів, отриманих від здійснення власної фінансово-господарської діяльності, та їх використання на пріоритетні напрями діяльності телерадіокомпанії.

Відповідно до закону "Про Суспільне телебачення і радіомовлення України", бюджетне забезпечення "Національної суспільної телерадіокомпанії України" (ПАТ НСТУ) має становити 0,2% видатків загального фонду державного бюджету за попередній рік. Ця сума становить понад 2 млрд грн.

На сьогодні діяльність НСТУ фінансується із загального фонду держбюджету, і рішення про обсяг щорічного бюджетного призначення ухвалюють під час бюджетного процесу.

Як зазначають представники НСТУ, за такого підходу є ризики політичного впливу, тиску на контент і заниження бюджетів Суспільного мовлення.

15 березня, 2019.

RATVODДата: Понеділок, 18.03.2019, 08:29 | Повідомлення # 198
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Нацрада провалила голосування з перевірки

виборчих порушень на
«Прямому», «5 каналі» і ZIK



Фото: pixabay

Рішення про призначення перевірок телеканалів
заблокувала президентська частина відомства.


Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 14 березня не призначила позапланові перевірки телеканалам «Прямий», «5 канал» і ZIK на предмет порушення виборчого законодавства. До регулятора звернулися кандидат в президенти Юлія Тимошенко та народний депутат Сергій Власенко зі скаргами на те, що ці три телеканали не дають їй реалізувати право на відповідь або спростування недостовірної інформації про неї, що прописано у виборчому законодавстві.

Ці листи політиків були предметом розгляду робочої групи Нацради з нагляду за дотриманням мовниками виборчого законодавства, після чого мали бути спрямовані на розгляд експертній раді з виборів, яка працює при громадській раді Нацради. Однак, зі слів першого заступника голови Нацради Ольги Герасим’юк, яка очолює робочу групу з виборів, інформація про порушення на цих трьох телеканалах не була подана Нацрадою на розгляд експертній раді.

До експертної ради лист офіційно від Нацради не дійшов – його завернув голова Нацради з приписом «доопрацювати Сергію Костинському», після чого з листа зникла згадка про «Прямий», але лист однаково був відхилений головою. Ольга Герасим’юк вказує на блокування роботи експертної ради – без звернень Нацради експертна рада не може повноцінно працювати. Член Нацради Сергій Костинський під час обговорення питання зізнався, що на власний розсуд виключив питання «Прямого» з листа, який Нацрада готувала для експертної ради, не вдаючись у пояснення. У результаті направлення до експертної ради здійснила персонально Ольга Герасим’юк, як голова робочої групи. Експертна рада надала свої висновки, за результатами яких Ольга Герасим’юк підготувала проекти рішень про призначення перевірок телеканалам.

Ще однією причиною підготовки проектів рішень щодо телеканалів стала ситуація зі складанням адміністративних протоколів про порушення. Ольга Герасим’юк повідомила, що на засіданні робочої групи з виборів 22 лютого йшлося про те, що законодавство наділило Нацраду повноваженням складати протоколи про адміністративні правопорушення в разі порушення мовниками виборчого законодавства і далі через суд накладати штрафи. Однак на практиці Нацрада їх ще жодного разу не складала. Як приклад Ольга Герасим’юк навела МВС, яке теж має повноваження складати адмінпротоколи щодо порушення виборчого законодавства, для нього процедуру теж не виписано детально, але МВС почало це робити. Натомість у Нацраді, як повідомила Герасим’юк, це питання ігнорують. Вона повідомила, що двічі зверталась щодо складення адмінпротоколів, але відповіді не отримала і зіткнулась з опором. Чиновниця не отримала необхідних матеріалів від контрольно-аналітичного управління, де вказали, що можуть виконувати лише доручення куратора – Сергія Костинського.

«Нацрада не така безпомічна, як ми думали, говорячи, що ми не маємо повноважень і можливостей. Якщо нам прописана норма про складання адмінпротоколів, ми повинні хоч раз спробувати її застосувати, описати всі проблеми, з якими ми стикаємося при її реалізації, а якщо виконання неможливе – то описати цей недолік у черговому звіті за підсумками кампанії та звернутися до законодавця, який готується до парламентських і місцевих виборів, щоб він уніс необхідні зміни до законів», – повідомила Ольга Герасим’юк.

Заступник голови Нацради Уляна Фещук пояснила нескладання Нацрадою протоколів недосконалим законодавством, а також бажанням ЦВК перекинути відповідальність на Нацраду: «Ми отримали висновок експертної ради з питань виборів при громадській раді при Нацраді, яка вказала, що Нацрада не вповноважена за заявами кандидатів складати протоколи про адміністративні правопорушення. Скаржники фактично нас просять перевірити достовірність поширеної в медіа інформації, а ми не маємо повноважень, як це перевірити. Відповідно, результатом перевірки буде “взяти до відома результати перевірки”. Крім того, закон «Про телебачення і радіомовлення» передбачає санкції тільки за порушення цього закону, а не закону про вибори. Штраф за адміністративне правопорушення становить 1000 гривень з копійками, тож зусилля, яких ми докладемо для наших рішень, будуть незіставними з результатом.

Законодавство передбачає право кандидатів звертатися до суду за прискореною процедурою. Для нас прискореної процедури немає, тож накладення штрафів за ці порушення може вийти за межі виборчої кампанії, а строк позовної давності – 3 місяці. У ЦВК виписано навіть більше повноважень: вони теж мають право складати адмінпротоколи і звертатися до суду. Вони просто намагаються спихнути відповідальність на інших. Тож я пропоную не ухвалювати рішень про перевірки, а одразу звернутися до законодавця про те, що в законодавстві є колізія. На парламентських виборах, думаю, ми реалізуємо право про складання адмінпротоколів, бо законодавство про парламентські вибори інше»
. Ольга Герасим’юк уточнила, що лист від Власенка юридично оформлений не як лист представника кандидата, а як персональний лист.

Сергій Костинський звинуватив Герасим’юк у політичному тиску на телеканали в інтересах одного з кандидатів у президенти: «Пропонується проведення перевірок з приводу фактів, наявність яких встановлюється тільки судом, тобто такі рішення про перевірки є політично вмотивованими. Йдеться про ініціювання політичного тиску на окремі телеканали в інтересах окремого кандидата в президенти. Ольга Герасим’юк чомусь загострює увагу на невеликих каналах. Хоча Нацрадою фіксувалися ознаки порушення на каналах «Україна», «112 Україна», NewsOne, «Максі ТВ», «1+1», «Інтер». Я вважаю небезпечним, коли дії окремих членів Нацради збігаютьс з тиском на окремі канали. Вчора якісь громадські активісти пікетували «Ланет», «Волю» і Нацраду з вимогою закрити «5 канал» і “Прямий”».

Між чиновниками почалась словесна перепалка. Ольга Герасим’юк повідомила, що Нацрада отримала скарги лише від одного кандидата в президенти та її представника, а тому зобов’язана була відреагувати. Костинський порадив подати на нього до суду.

Уляна Фещук запропонувала замість призначення перевірок трьох каналів проголосувати за підготовку документа, що дасть змогу Нацраді складати адмінпротоколи. У результаті чиновники проголосували за зміни до Плану підготовки регуляторних актів Нацради, де мають передбачити зміни до положення про проведення перевірок, доповнивши його можливістю складати адмінпротоколи. Законом відводиться місяць на громадське обговорення проекту документу, після чого його ухвалює Нацрада та реєструють в Міністерстві юстиції. Другим пунктом рішення прописано звернення до законодавця щодо колізії з наглядом і контролем Нацрадою дотримання мовниками виборчого законодавства.

Від Павло Мандрик

15 березня, 2019.

RATVODДата: П`ятниця, 22.03.2019, 11:08 | Повідомлення # 199
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Нацрада: Шість національних каналів

не дотягують до норми за квотами




Шість українських загальнонаціональних телеканалів
не виконують норму мовних квот, передбачену Законодавством.


Це встановила Нацрада з питань радіомовлення і телебачення за результатами власних моніторингів, передає Телекритика.

«Найменше української мови серед загальнонаціональних телеканалів в ефірі «України», ICTV і НТН - 77%, на К1 - 79%, «Ентер-фільмі»- 78,5%, «Інтері»- 80%. На телеканалі СТБ в середньому 86% української мови, на «1 + 1» - 88%. 100% української мови в ефірі семи загальнонаціональних телеканалів: «UA: Перший», «Еспрессо», «Рада», «Мега», «Ескулап», М1 і «Піксель», ще два канали - ZIK і «Культура» - не добрали 1% до 100%», - повідомляє ресурс.

Що стосується супутникових каналів, то найменші показники дотримання квот демонструють «Відродження» та «Терра» з 34% і 67% відповідно. У той же час дев'ять каналів демонструють 100% української мови в ефірі: NewsOne, «Футбол 1», «Футбол 2», Music Box UA, Bolt, «Караван ТВ», «Наталі», «Ольвія» і «4-й канал ».

В цілому ж на загальнонаціональні телеканали доводиться в середньому 95% україномовного ефіру, на супутникові - 92%, на регіональні - 97% і на місцеві - 95%.

Нагадаємо, в кінці лютого Нацрада озвучила нові критерії перевірки телеканалів на предмет дотримання мовних квот. Згідно з документом, контроль над мовою програм ефірних телеканалів здійснюється, виходячи з промови ведучих, дикторів, гостей та інших учасників передачі. Під претензію не підпадають люди, які випадково потрапили в кадр - масовка, учасники мітингів і т.д.

Лада Васюкова

- 21 березня, 2019



RATVODДата: Неділя, 24.03.2019, 17:23 | Повідомлення # 200
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
КМІС: Українські телеканали

втрачають аудиторію




Глядачі стали рідше дивитися українські телеканали.


За рік популярність таких медіа впала в середньому на 5-10%, пише Телекритика.

Згідно з результатами дослідження, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології на замовлення Детектор Медіа, в лютому 2019 майже всі українські «топові» канали мали менші рейтинги, ніж роком раніше.

«У порівнянні з лютим 2018 року знизилася популярність всіх топ-каналів, крім «України»: з 61% до 50% знизилася кількість тих, хто говорить, що дивиться «1 + 1», з 48% до 34% - «Інтера» , з 39% до 32% - ICTV, з 36% до 31% - СТБ», - повідомляє ресурс.

Незважаючи на це, всі ті ж телеканали залишаються з найбільшою кількістю переглядів. Так, 50% респондентів повідомили, що вважають за краще «1 + 1», 43% - «Україна», 34% - «Інтер», 32,5 - ICTV, 31% - СТБ.

В цей же час вищеперелічена п'ятірка очолює і рейтинг каналів, яким українці найбільше довіряють. Але тенденція до зниження показників все одно присутня. Наприклад, 24% громадян заявили про довіру до «1 + 1», однак ще рік тому їх було 35%. Схожа ситуація спостерігається і у ICTV з «Інтером».

Нагадаємо, в березні в рамках нової кампанії Міністерство інформаційної політики закликало громадян вимагати включення українських каналів на відпочинку за кордоном. За словами держсекретаря міністерства Артема Біденка, можливість підключати UATV є в багатьох країнах світу.

Лада Васюкова

- 22 березня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 25.03.2019, 12:04 | Повідомлення # 201
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«1 + 1 медіа» зробила заяву щодо програми передач

на каналі
«1 + 1» 30 березня



Фото: прес-служба «1 + 1 медіа»

Сьогодні, 24 березня 2019 року, ряд ЗМІ розповсюдили неправдиву інформацію про те,
що 30 березня на телеканалі «1 + 1» транслюватимуться проекти Студія «Квартал 95».


Сьогодні, 24 березня 2019 року, ряд українських онлайн-видань поширили інформацію про те, що 30 березня, в так званий «день тиші» перед виборами, на телеканалі «1 + 1» транслюватимуться проекти студії «Квартал 95», із звинуваченням в тому, що програма була складена на користь кандидата в президенти Володимира Зеленського.

«Телекритика» публікує заяву групи:

«Група« 1 + 1 медіа »хоче відзначити, що програмна сітка телеканалу «1 + 1» адаптується під промо будь-яких політичних сил і не вносить кардинальних змін вже кілька років. Студія «Квартал 95» є довгостроковим партнером телеканалу, з яким було укладено договір на кілька років про виробництво продуктів на замовлення «1 + 1». Середня тривалість ефірного часу істотно не змінювалася. Крім того, серед тих передач, які стоять в програмі на 30 березня, «Розсміши коміка» і «Чістоньюз» - без участі кандидата в президенти, а випуск «Вечірнього кварталу» в цей день архівний, і Володимир Зеленський виступає в ньому актором, а не кандидат.

Медіагрупа вважає, що не порушує законодавства, показуючи пана Зеленського - актора, так само, як і канали групи «1 + 1 медіа» або інші телеканали можуть транслювати події за участю Президента під час виконання його обов'язків як глави держави, наприклад, міжнародних зустрічей.»


Від Telekritika

24.03.2019

RATVODДата: Середа, 27.03.2019, 18:43 | Повідомлення # 202
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
МГУ готує HD-версію телеканалу «Україна»



Телеканал «Україна» може з'явитися в HD-якості після кодування сигналу на супутнику.


Про це пише Детектор Медіа.

Як повідомив директор департаменту розвитку мережі мовлення каналу Богдан Жданов, «Медіа Група Україна» планує показ HD-верссіі «Україна» в платному сегменті.

«Таким чином, у абонентів з'явиться можливість вибирати безкоштовний ефірний SD-сигнал або платний HD-сигнал у IPTV, OTT, кабельного або супутникового провайдера», - прокоментував Жданов.

Нагадаємо, нещодавно про плани запустити свої основні канали в HD-форматі заявили в StarLightMedia. Здійснити намір планується до 2020 року.

Лада Васюкова

- 27 березня, 2019



RATVODДата: Середа, 27.03.2019, 18:57 | Повідомлення # 203
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
До кінця року «1 + 1 медіа» запустить

кілька каналів в
HD




На сьогодні «1 + 1 медіа» знаходиться на стадії активного розвитку
власної бібліотеки контенту в SD- і HD-форматах.


Близько 80% накопиченого матеріалу вже є в HD, пише Детектор Медіа.

Згідно з даними, на організацію своєї бібліотеки «1 + 1 медіа» вже витратила понад 2 млн. доларів. Компанія посилено працює над контентом, щоб укластися в заявлений термін і перейти на HD до 2020 року.

Як повідомив директор з розвитку pay-TV Ярослав Пахольчук, холдинг планує запустити в HD-форматі кілька каналів з портфоліо 1 + 1 media distribution вже до кінця поточного року.

Відзначимо, «Медіа Група Україна» заявила про можливу появу каналу «Україна» в якості HD після кодування сигналу на супутнику.

Лада Васюкова

- 27 березня, 2019



RATVODДата: Субота, 30.03.2019, 08:17 | Повідомлення # 204
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Регулятор звернеться до суду, щоб анулювати ліцензію каналу «Максі-ТВ»,

який самовільно, без внесення змін у ліцензію, змінив програмну концепцію




Національна рада провела позапланову виїзну перевірку ТОВ «Наша Прага», м. Київ
(супутникове мовлення, логотип «Максі-ТВ»), і встановила неусунення мовником тих порушень,
за які він отримав санкцію «оголошення попередження».


Тому на засіданні 28 березня 2019 року ухвалено звернутися до суду з позовом про анулювання ліцензії.

Попереднє рішення про винесення мовнику попередження через виявлені перевіркою порушення програмної концепції регулятор ухвалив 6 грудня 2018 року. Також було видано розпорядження, яким компанію «Максі-ТВ» зобов’язано упродовж двох тижнів із дня ухвалення рішення привести свою діяльність у відповідність до вимог чинного законодавства.

Проте, незважаючи на попередження, ТОВ «Наша Прага» далі мовило, не дотримуючись свого дозвільного документа, тобто порушувало вимоги, передбачені частиною сьомою статті 27, частиною восьмою статті 28, пункту а) частини першої статті 59 Закону України «Про телебачення і радіомовлення».

Повторна перевірка, яка відбулася 1 березня 2019 року, встановила, що в ефірі мовника не транслювалися такі передачі:

– культурно-мистецькі (мінімальний обсяг на добу – 03 год. 40 хв.);
– науково-просвітницькі (не менше як 02 год. 49 хв./добу);
– розважальні (не менше як 03 год./добу);
– дитячі (не менше 01 год. 20 хв./добу);
– фільмопоказ (не менше як 03 год./добу).

Формат мовлення не відповідає ліцензійним умовам: за ліцензією – культурологічно-розважальний із фільмопоказом, а фактично – інформаційно-аналітичний.

Це засвідчило, що ліцензіат ТОВ «Наша Прага» не увідповіднив свою діяльність вимогам чинного законодавства і не виконав розпорядження про усунення порушень після оголошення попередження в установлені регулятором терміни. Це є підставою для звернення Національної ради до суду з позовом про анулювання ліцензії. За це рішення члени Національної ради проголосували одноголосно.

Представники ТОВ «Наша Прага» не з’явилися на засідання, хоч Національна рада надсилала ліцензіату запрошення і розміщувала його на сайті.

Як повідомлялося раніше, регулятор на засіданні 6 грудня 2018 року також відмовив компанії в задоволенні заяви про зміну логотипа «Максі-ТВ» на «НАШ», оскільки в поданих документах не було форми 3 про перелік пов’язаних осіб. Крім того, в іншого мовника – ТОВ «Наше медіа», с. Мамаївці Чернівецької обл., який має супутникову ліцензію, – є логотип із таким самим описом, зареєстрований у визначеному законом порядку.

ОПУБЛІКОВАНО,

28.03.2019

RATVODДата: Вівторок, 02.04.2019, 20:50 | Повідомлення # 205
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал # НАШЕ 4K HDR розпочав мовлення

з супутника
AzerSpace 1




На супутнику крім телеканалу у форматі 4K також доступна версія в стандарті HD.


2 квітня з супутника AzerSpace 1 (46 гр.с.д.) розпочав мовлення телеканал # НАШЕ 4K HDR. В його ефірі глядачі можуть побачити картини української природи, міські пейзажі, музеї і театри в форматі ультрависокої чіткості.


 
За інформацією профільного форуму PROTV, з даного космічного апарату також доступна для прийому окрема HD-версія каналу - # НАШЕ HDR HD.

Трансляція сигналу із супутника здійснюється в тестовому режимі.

# НАШЕ HDR позиціонує себе як телеканал для релаксу. Входить до холдингу «НАШЕ МЕДІА» поряд з ЕТНО КАНАЛ, # НАШ kids, # НАШЕ MUSIC і телеканалом # НАШ.



Нагадаємо, раніше телеканал # НАШЕ HDR вже проводив тестову трансляцію з супутника Amos 7 (4 гр.з.д.).

Параметри мовлення:

Супутник AzerSpace 1 (46 гр.с.д.)
Частота - 11053 МГц,
поляризація вертикальна,
символьна швидкість 15000 Мбіт/сек,
FEC-2/3,
DVB-S2 / 8PSK / UHD


Віталій Мосейчук

02 квітня, 2019



RATVODДата: Четвер, 11.04.2019, 21:10 | Повідомлення # 206
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Євген Бондаренко зайняв пост директора

по управлінню персоналом
«Медіа Групи Україна»



Фото: Медіа Група Україна

До команди менеджерів «Медіа Групи Україна» приєднався Євген Бондаренко.


На новій позиції він буде відповідати за розробку та послідовну реалізацію HR-стратегії Групи. Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі медіа-холдингу.

За словами представника прес-служби, Євген більше 15 років працює в сфері управління персоналом, стояв біля витоків створення найбільшого і найвідомішого в Україні корпоративного університету Академії ДТЕК. Під його керівництвом Академія пройшла шлях від регіонального навчального центру до освітньої платформи для бізнесу всієї країни. Євген також є автором двох бізнес-книг: «На старт. Книга для тих, кому судилося побудувати успішну кар'єру» , «HR без бюджету. Робіть більше за рахунок меншого».

«За останні кілька років ми збудували в Групі HR-систему, яка допомагає бізнесу домагатися поставлених цілей, а співробітникам пишатися тим, що ми є командою успішного медіа холдингу. Було реалізовано безліч проектів по управлінню, розвитку і мотивації персоналу. Наприклад, Медіа Майстерня, яка дозволяє ділитися знаннями як всередині компанії, так і виховувати нове покоління професіоналів в українській журналістиці. Завдяки професійній роботі команди HR протягом останніх чотирьох років, у нас сформована унікальна корпоративна культура, за допомогою якої ми залучаємо й утримуємо яскравих професіоналів. Медіа-галузь стрімко змінюється, і наша команда завжди була в авангарді цих змін. Євген зможе продовжити цю роботу, привнести нові інноваційні підходи в управлінні», - каже директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко.

Євген Бондаренко, директор з управління персоналом «Медіа Групи Україна», додає: «Я люблю розвиватися і рухатися вперед. Завдання, які вимагають нестандартних підходів, особливо ціную і вважаю своєю спеціалізацією. І пропозиція «Медіа Групи Україна» якраз про це. Зараз всі говорять про трансформацію і нові виклики і медіа бізнес не виняток. Я вірю в те, що сильна команда однодумців, правильна корпоративна культура та інновації в бізнесі дозволять компанії досягти найвидатніших результатів. Цим я і буду займатися в Групі».

11 квітня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Середа, 17.04.2019, 16:05 | Повідомлення # 207
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телегрупи заплатять за кодування

сигналу «Зеонбудом» 300 тис. доларів




StarLightMedia, 1 + 1 media, InterMediaGroup і «Медіа Група Україна»
підпишуть з «Зеонбудом» контракт на кодування супутникового транспортного потоку.


Угода може обійтися телегрупи в 300 тисяч доларів, пише Телекритика.

Згідно з даними, контракт буде підписаний в кінці місяця. Кожна телегрупа погодилася оплатити чверть заявленої «Зеонбудом» суми.

Відзначається, що спочатку «Зеонбуд» повинен був закодувати сигнал свого пакету на супутнику в середині квітня, проте з невідомих причин терміни перенесли на кінець місяця. По суті, таким чином оператор тривалий час порушував права телегруп, надаючи покупний контент у відкритому доступі.

Нагадаємо, нещодавно Концерн РРТ встановив проміжні тарифи для представників телевізійного ринку. З усіх учасників останнього координаційних зборів не погодив нові ціни і не підписав відповідний договір тільки «Зеонбуд».

Лада Васюкова

17 квітня, 2019.



RATVODДата: Середа, 24.04.2019, 21:10 | Повідомлення # 208
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Українське інтернет-видання

запускає
супутниковий телеканал




В Україні з'явиться новий супутниковий канал.


Його запустить інтернет-видання «Апостроф» на базі вже наявного ютуб-каналу. Мовник отримає назву «Апостроф TV», пише Детектор Медіа.

Повідомляється, що 23 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення схвалила видачу виданню супутникової ліцензії терміном на 10 років.

Як повідомила шеф-редактор «Апострофа» Світлана Шереметьєва, спочатку в планах видання був запуск саме супутникового мовника. Колектив готовий до співпраці з супутниковими провайдерами і до витрат на доставку супутникового сигналу.

Нагадаємо, днями Нацрада видала ліцензію на мовлення в інтернеті телеканалу HD Fashion & LifeStyle, що належить медіаменеджером Валіда Арфуша.

Лада Васюкова

24 квітня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Субота, 04.05.2019, 12:20 | Повідомлення # 209
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
UATV став доступний в Туреччині



UATV розпочав мовлення в Туреччині.


Канал доступний в кабельній та супутниковій мережі оператора Türksat, пише Інтерфакс-Україна.

Як зазначив гендиректор Türksat Дженк Шеен, поява UATV в телепросторі Туреччини важлива не тільки з інформаційно-розважальної точки зору, але і з позиції розвитку турецько-українських відносин.

«З огляду на стійкі міжнародні принципи UATV, я переконаний, що новинний контент телеканалу, який пропонується на п'яти мовах, а також різні програми про історію, культуру, мистецтво та науку України, будуть цікаві не тільки українцям, які живуть тут або відвідують нашу країну, а й громадянам Туреччини. Упевнений, що ретрансляція UATV на платформах Türksat буде відігравати важливу роль у подальшому розвитку відносин між нашими країнами », - поділився Шеен.

Нагадаємо, минулого місяця український канал іномовлення UATV розширив свою присутність в Індонезії, з'явившись в мережах місцевого провайдера PT. Innovate Mas Indonesia.

Лада Васюкова

- 03 травня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 03.06.2019, 13:37 | Повідомлення # 210
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Ринок вклав $7,5 млн на кодування

українських каналів на «супутнику»



Фото: pixabay.com

Для декодування сигналу телеканалів у країну завезено 110 000 тюнерів


Українські медіа групи планують закодувати свій сигнал на супутнику 20 січня 2020 року, на що індустрія, вже інвестувала більше $7,5 млн.
Про це під час конференції ДЕК-2019 повідомив виконавчий директор «1+1 Медія» Ярослав Пахольчук.

Інвестиції у кодування склали $7,5 млн, з них $2,5 млн вклали медіагрупи, а оператори та постачальники обладнання – $5 млн. Для декодування сигналу телеканалів у країну завезено 110 000 тюнерів.

Цього тижня були погоджені та підписані контракти між 4 українськими медіа групами та провайдером ефірного цифрового телебачення «Зеонбуд» на кодування його транспортного сигналу. Кодування транспортного сигналу призначено на вересень.

Замовлення більше 600 000 тюнерів та чипсетів заплановано на червень. Формування альтернативного супутникового сигналу В2В заплановано на липень.

Інформаційну кампанію про кодування сигналу планується почати у кінці серпня 2019 року.

Медіагрупи планують у листопаді почати маятникові відключення сигналу, до того, як сигнал буде повністю закодовано, щоб споживачі змінили тип прийому.

Раніше повідомлялося, що найбільші медіагрупи закодують на супутниках більше 20 своїх телеканалів. У середньому пакет каналів на платформі VIASAT коштуватиме 120 грн на місяць.

- 31 травня, 2019

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024