FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 06:47

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Новини телеканалів і Медіа-груп України
RATVODДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини телеканалів

і
Медіа-груп України


RATVODДата: Четвер, 02.09.2021, 08:14 | Повідомлення # 361
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телеканал XSPORT перейшов на новий рівень якості:

важлива інформація для глядачів




Трансляція телеканалу XSPORT, звук і зображення стали ще якісніше


Шановні глядачі, команда телеканалу XSPORT робить все для того, щоб ви отримували найякісніші та яскраві трансляції. З цією метою XSPORT розпочав мовлення в цифровій мережі Т2 в HD-форматі (до цього SD). Завдяки цьому значно покращилась якість картинки, що особливо важливо для перегляду спортивних подій. Адже за рахунок HD-якості можна побачити всі ключові моменти змагань і не пропустити жодної деталі.

Важливо: наша місія - популяризація спорту і здорового способу життя. Ми прагнемо до того, щоб якісний спортивний контент був доступний кожному українцю. Тому, незважаючи на перехід в HD, телеканал XSPORT як і раніше буде доступний всім глядачам, так як в Україні всі приймачі підтримують формат HD.

У деяких випадках можуть виникнути проблеми зі звуком (з різних причин). Якщо у вас виникла проблема зі звуком XSPORT пропонує два рішення цієї ситуації:

- переключитися на інший канал, а потім повернутися назад на XSPORT;

- зайти в меню, потім в настройки, знайти перелік каналів і просканувати їх заново (запустити пошук каналів
).


Якщо у вас не виникає проблем зі звуком, нічого робити не потрібно. Частина телевізорів і приймачів автоматично переключаться на HD і показують все коректно. Виконати перераховані вище дії необхідно тільки в разі, коли на XSPORT немає звуку. Вони допоможуть вирішити проблему відсутності звуку на XSPORT і ви зможете знову дивитися телеканал вже в якості HD без будь-яких перебоїв.

Попереду у наших глядачів багато якісного і захоплюючого контенту в HD! Бажаємо вам приємного перегляду!

З повагою,
команда телеканалу XSPORT.

01 вересня 2021.

RATVODДата: П`ятниця, 03.09.2021, 08:58 | Повідомлення # 362
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
За порушення законодавчих вимог

телеканалу
«ДОНЕЧЧИНА·TV» оголошено попередження




На засіданні 2 вересня Національна рада розглянула результати позапланової перевірки
КП «Регіональна ТРК «Регіон-Донбас», м. Краматорськ Донецької обл. (логотип «ДОНЕЧЧИНА·TV», «ДТV»).


Через недотримання порядку розміщення логотипу і даних про виробника програм, програмної концепції, а також рекламного законодавства компанії оголошено попередження.

Перевірка телемовника на підставі моніторингу за 30 квітня 2021 року та за результатами аналізу наданих документів зафіксувала, що ліцензіат припустився низки порушень законодавства. Зокрема, частина п’ята статті 6 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» вимагає, що дані про кожну індивідуальну програму чи передачу мають містити ім’я автора чи авторів, назву і адресу виробника програми. Натомість в ефірі телеканалу «ДОНЕЧЧИНА·TV» транслювалися передачі без назви, передача «UKRLIFE TV ІНТЕРВ’Ю» не містила ім’я автора, а в програмах «За лаштунками з Марією Дерев’ягіною», «Відкривай Німеччину» та «Армія сьогодні» не було адреси виробника.

Крім того, телеканал не дотримався програмної концепції, оскільки в його ефірі цього дня не транслювалися культурно-мистецькі (за ліцензією їх має бути не менше 25 хв./добу), науково-просвітницькі (за ліцензією – не менше 20 хв./добу), розважальні (за ліцензією – не менше 5 год./добу), дитячі передачі (за ліцензією – не менше 16 хв./добу) і підбірка музичних творів (за ліцензією – не менше 1 год./добу). Було зменшено мінімальну частку національного аудіовізуального продукту до 17 год. 59 хв./добу (за ліцензією – не менше 21 год./добу), натомість збільшено максимальну частку аудіовізуальної продукції іноземного виробництва (за ліцензією – не більше 3 год./добу, фактично – 6 год./добу). Також компанія змінила формат мовлення: за ліцензією – інформаційно – розважальний, фактично – інформаційний, фільмопоказ.

На екрані крім логотипу «ДОНЕЧЧИНА·TV», «ДTV», розміщувалися не передбачені ліцензією логотипи – «Радіо Свобода», «Голос Америки», «Deusche Welle», «Апостроф tv» і «UKRLIFE TV». Цей факт свідчить про порушення частин першої та третьої статті 46 Закону України «Про телебачення і радіомовлення».

Також під час трансляції передачі «UKRLIFE TV ІНТЕРВ’Ю» на екрані в лівому верхньому кутку було розміщено найменування/знак спонсора – клініки «Призма». Відповідно до частини четвертої статті 5 Закону України «Про рекламу» програма, підготовлена за підтримки спонсора, повинна бути означена за допомогою титрів чи дикторського тексту на початку та/або наприкінці програми. Такого означення у цій передачі не було використано.

Для проведення безвиїзної перевірки компанія мала надати документи та матеріали, визначені Національною радою, однак частина з них не була надіслана.

З огляду на виявлені недотримання чинного законодавства і умов ліцензії Національна рада застосувала до телеканалу «ДОНЕЧЧИНА·TV» санкцію «оголошення попередження». Компанія повинна усунути порушення і привести свою діяльність у відповідність до законодавчих вимог.

ОПУБЛІКОВАНО, 02.09.2021.

RATVODДата: Середа, 08.09.2021, 21:32 | Повідомлення # 363
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Ще три канали групи 1+1 media

почали мовити в HD




Відтепер 7 власних та 2 партнерські телеканали 1+1 media доступні в HD-якості


1+1 media розширила портфоліо групи телеканалами, які мовлять у високій якості. Власний телеканал групи Бігуді та два партнерських — Kvartal TV і Paramount Comedy — тепер доступні у HD-якості у мережі провайдерів програмних послуг та підписникам платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ. Дистрибуція цих телеканалів здійснюється через наземну IP-мережу.

У пакетах ТБ-послуг провайдерів глядачі можуть дивитися контент телеканалів групи 1+1 media (1+1, 2+2, TET, ПЛЮСПЛЮС, УНІАН, Бігуді, 1+1 International, Kvartal TV та Paramount Comedy) у більшій роздільній здатності. А це — новини, розважальні шоу, аналітичні програми, серіали і кіно українського та міжнародного виробництва, спортивні трансляції та молодіжний і дитячий контент.

«Мовити в HD — це вже вимога часу, якої ми, звісно ж, дотримуємося. Тому пропонуємо глядачам наш контент в найкращій якості і драйвимо цим самим ринок. Це не лише процес, що стосується покращення якості трансляції, більш чіткого зображення, але й чинник, який стимулює зростання ринку Pay TV в Україні. Пишаюся, що 1+1 media долучилася до цього процесу однією з перших і вже маємо всі 9 телеканалів — власних і партнерських — які мовлять в HD», — коментує Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 media.

Нагадаємо, що процес переведення телеканалів групи 1+1 media в HD-мовлення розпочався у 2019 році.

06 вересня 2021.

RATVODДата: Четвер, 09.09.2021, 21:45 | Повідомлення # 364
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новий сезон на «UA: Першому» розпочнеться

з токшоу
«По-людськи» та трьох проєктів із Суспільної студії




У денному слоті не буде марафону «Суспільна студія»,
а у вечірньому праймтаймі – фільмів про тварин.


20 вересня о 19:00 на суспільному телеканалі «UA: Перший» покажуть прем’єру щоденного соціального токшоу «По-людськи», яке виробляє продакшен-компанія Ivory Films на замовлення Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Ведучою токшок буде Інна Москвіна, яка вела марафон «Суспільна студія» на «UA: Першому».

Це другий великий проєкт Суспільного на аутсорсі. Гостями Інни Москвіної будуть люди зі всієї України, які пережили складні ситуації й шукають правду та шляхи вирішення проблем. Щоразу четверо експертів обговорюватимуть ці історії та пропонуватимуть свої варіанти, як відшукати правду.

Додамо, що раніше після новин і вечірньої частини «Суспільної студії» «UA: Перший» показував фільми про тварин.

Восени марафон «Суспільна студія», який виходив рік із нової Суспільної студії, розформують. Тепер замість нього буде три прямоефірні проєкти: «Прозоро: про актуальне», «Прозоро: про головне» й телепроєкт «Полюси». Наразі невідомо, коли точно їх запустять в ефір.

Як повідомляють на корпоративному сайті Суспільного, у проєкті «Прозоро: про актуальне» глядачеві роз'яснятимуть значення двох ключових подій, котрі він щойно переглянув у випуску новин о 13:00 на «UA: Першому». Телепроєкт виходитиме щобудня о 13:13.

«Прозоро: про головне» усебічно і збалансовано розкриватиме суспільно важливу тему дня. Телепроєкт виходитиме щобудня із 17:00 до 18:00.

З вівторка по четвер о 22:00 глядачі у прямому ефірі дивитимуться «Полюси» — програму, яка стане рингом для словесної сутички між двома впливовими політиками/експертами, які мають полярні погляди на одну актуальну тему.

За словами члена правління НСТУ, відповідального за телебачення, Ярослава Лодигіна, телеканал продовжить закуповувати контент, у новому сезоні будуть нові серіали й документалістика.

«Під кінець сезону ми також очікуємо на нове розважальне шоу — дейтінг і вікторину одночасно для людей старшого віку. Тобто ми збільшимо нашу лінійку розважальних проєктів на додачу до "Країни пісень", новий сезон якого вже знімається. І оновленням є те, що Дитячий пісенний конкурс "Євробачення" цього року — проєкт суспільного телеканалу "UA: Культура", а не "UA: Першого", як це було раніше», – поділився пан Лодигін.

Як писав «Детектор медіа», 7 вересня на «UA: Першому» вийшли дві прем’єри: комедійний серіал «Курорт» і детективний серіал «Масантоніо».

Також у вересні на «UA: Першому», «UA: Культурі» та регіональних телеканалах Суспільного стартує другий сезон «Відтінків України» від Координаційного центру мовлення національних меншин Суспільного. Це 16 нових випусків про непересічних представників нацспільнот з усіх куточків України.

09 вересня 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 10.09.2021, 15:50 | Повідомлення # 365
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Канал «Україна» покаже прем’єру

мінісеріалу
«Справа тих, хто потопає»



Фото: пресслужба каналу

Головні герої серіалу – поліцейський та вчителька
– мають великі неприємності через особисте життя та роботу.


Канал «Україна» покаже прем’єру 8-серійної стрічки «Справа тих, хто потопає», повідомляє пресслужба.

Мінісеріал спільного виробництва каналу і компанії «Українська Продакшн Студія» вийде в ефір 13 вересня о 21:00.

Дія серіалу розгортається в містечку, яке через тривалі зливи знаходиться під загрозою затоплення. Двом місцевим жителям, крім природних і соціальних проблем міста, доведеться розібратися з неприємностями і в особистому житті. Вчителька Марина Коновалюк одного разу повірила в щирість одруженого чоловіка і тепер втягнута в грандіозний скандал. До того ж її підозрюють у вбивстві суперниці. А поліцейський Олексій Терещенко «засланий» в провінцію за серйозний службовий проступок.

У ролях: Петро Риков, Олена Шилова, Валерія Ходос, Олександр Крижановський, Дмитро Чернов, Сергій Дзялік, Марк Дробот, Тамара Антропова, Інга Нагорна, Костянтин Корецький, Фатіма Горбенко, Олексій Зорін, Максим Лучак.

Режисер – Антон Азаров.

Зйомки фільму проходили в Києві та Київській області у 2021 році.

Нагадаємо, Новий канал знімає комедію про поліцейського та собаку і адаптує формат Younger.

10 вересня 2021.



RATVODДата: Неділя, 12.09.2021, 21:13 | Повідомлення # 366
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Філії Суспільного покажуть спецпроєкти

«Дзвони Лемківщини» і «Де є бої – там є герої»




Проєкти виробили команди телеканалів «UA: Тернопіль» та «UA: Запоріжжя».


12 вересня в Україні вшановують пам'ять депортованих українців з Лемківщини, Надсяння, Холмщини, Південного Підляшшя, Любачівщини, Західної Бойківщини у 1944-1951 роках. У цей день о 12:20 в ефірі всіх регіональних телеканалів Суспільного вийде спецпроєкт «Дзвони Лемківщини» про традиції лемківських сімей. Над ним працювала команда Суспільне Тернопіль.

Зйомки відбувалися 7 серпня на локації однойменного фестивалю «Дзвони Лемківщини», який щорічно відбувається на Тернопільщині.

Глядачі Суспільного побачать стародавнє лемківське вбрання та почують розповіді про нього від Віри Дудар, директорки музейного комплексу «Лемківське село», що в Монастириськах. Редактор газети «Дзвони Лемківщини» Ігор Дуда проанонсує чергове видання, розкаже про історію його створення та розвитку. Духівник лемків України отець Анатолій Дуда розповість, як виселені з Криниці лемки везли в Україну церковні речі, як складали договір про те, що зобов’язуються їх віддати в церкву, яку збудують там, де оселяться. Марія Маслей покаже, як готувати традиційну лемківську картопляну страву — дзядки.

12 вересня об 11: 05 в ефірі усіх регіональних мовників Суспільного (на «UA: Закарпатті» о 15:05, на «UA: Донбасі» — о 14:45). вийде програма «Де є бої — там є герої».

Проєкт присвячений епізоду історії українського козацтва — Національно-визвольній війні під проводом Богдана Хмельницького.

Це годинна телеекскурсія, на основі експозиції від Національного заповідника «Хортиця» — «Де є бої — там є герої. Українському козацтву присвячується», що працює в музейних студіях «Місто за порогами».

За словами продюсерки Суспільного Запоріжжя Наталії Андреєвої, команда Суспільного зробила не просто велику телевізійну екскурсію, а й розбавила її ілюстрованими історичними довідками, спробувала показати взаємозв'язки між особистісними характеристиками героїв та їхнім впливом на події 1647–1653 років.

Нагадаємо, 11-12 вересня філії Суспільного розпочали показ проєктів, які восени 2020 року пройшли відбір у межах програми «Створюй із Суспільним» і вироблені на аутсорсі. Глядачі побачать програми «ОK, я тобі поясню англійську», «Сковорода. Гастробайки», «Голоси Донбасу», «На згадку» і «Покоління. Паралелі».

12 вересня 2021.



RATVODДата: Вівторок, 14.09.2021, 16:38 | Повідомлення # 367
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
СТБ покаже прем'єру

серіалу
«Колір помсти»



Фото: пресслужба каналу

Це продовження авантюрної мелодрами «Колір пристрасті».


На каналі СТБ 27 вересня о 20:15 відбудеться прем'єра серіалу «Колір помсти», повідомляє пресслужба.

За сюжетом Марія, заможна і шанована директорка дитячого будинку і вдова начальника митниці Євгена Матвієнка, перебуває під вартою за звинуваченням у вбивстві контрабандиста Мілоша Князовицького. Усі докази проти неї. Марія не заперечує своєї провини. На неї чекає довгий термін серед убивць і рецидивісток. Їй потрібно витримати, подолати всі випробування, знайти втрачену дочку і любов.

У ролях: Юрій Феліпенко, Дар’я Легейда, Поліна Калмикова, Вікторія Литвиненко, Віталій Салій та інші.

Режисер: Сергій Сторожев.

Серіал складається з 24 епізодів.

Нагадаємо, Новий канал знімає комедію про поліцейського та собаку.

14 вересня 2021.



RATVODДата: Середа, 15.09.2021, 18:45 | Повідомлення # 368
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«1+1» та «Київстар ТБ» знімають мінісеріал «Хазяїн»

за мотивами комедії Карпенка-Карого



Фото: пресслужба каналу

Проєкт став переможцем конкурсу соціально вагомого контенту Pitch UA 3=
.

Телеканал «1+1» та «Київстар ТБ» у партнерстві із «Основа Фільм Продакшн» розпочали зйомки стрічки «Хазяїн», повідомляє пресслужба каналу.

«Хазяїн» – це 4-серійний телефільм, створений за мотивами однойменної комедії українського письменника Івана-Карпенка Карого та адаптований до сучасних реалій. У головній ролі – Богдан Бенюк.

У квітні 2021 року проект «Хазяїн» став переможцем конкурсу соціально вагомого контенту Pitch UA 3.

В основі сюжету – вічний конфлікт – відносини батьків і дітей. У данному випадку – Соні та Терентія Пузирів. Після повернення додому з навчання у Гарварді дівчина намагається зрозуміти методи роботи відомого і впливового батька і відкриває для себе багато неприємного.

Вихована в любові та повазі до батьків, Соня не відразу наважується піти проти інтересів свого батька. Але врешті-решт вступає з ним у відверте протистояння та буде виборювати справедливість.

Її конфлікт із Терентієм Пузирем поглиблюється ще й через те, що Соня не приймає нав’язаного нареченого, якого для неї вибрали без її згоди. Натомість Терентій Пузир – сучасний доларовий мультимільйонер, власник аграрного холдингу, вважає себе «хазяїном» краю і людських доль. Він маніпулює та залякує людей, бо прагне зберегти свій вплив і примножити статки, і вперто продовжує зберігати вірність своїм старим підходам, попри те, що світ навколо змінюється.

Пузир не помічає, що оточив себе такими ж безпринципними людьми, як і він сам, які у будь-який момент готові зрадити його. Та чи зрозуміє він свої помилки вчасно і чи зможе змінитися – глядачі дізнаються вже незабаром.

У ролях: Богдан Бенюк, Ольга Сумська, Валентина Сергєєва, Катерина Алексєєва, Олег Іваниця, Сергій Жданов, Борислав Борисенко, Ілля Пономаренко, Альберт Малик та інші.

Раніше в «Київстар ТБ» заявили, що мають на меті виробляти по одному оригінальному серіалу на місяць.

Також нагадаємо, що 1+1 media, ТСН.ua та «Київстар ТБ» створять спецпроєкт інтерв'ю «Про кіно без меж».

15 вересня 2021.



RATVODДата: Середа, 15.09.2021, 22:33 | Повідомлення # 369
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Нові зіркові ведучі Потап і Артем Пивоваров та повернення

головних музичних новин країни: на телеканалі
М1 стартує новий сезон




Сезон «осінь-2021» є особливим для культового музичного телеканалу України М1:
у грудні він відзначатиме 20-й день народження!


Святкування починаються вже з вересня, коли в ефір вийде офіційна «перша ластівка» гучного ювілею — проєкт «M1 Stories 2.0». 20 років, 20 унікальних випусків, 400 кліпів і Потап у ролі ведучого!



Потап: «Це дуже зворушливий проєкт: він викликає в мене одночасно й усмішку, й сльози. Так співпало, що я рівно 20 років знаходжуся в шоубізі як артист і продюсер. І коли Сергій Перцев (генеральний директор телеканалу М1 — прим.) запропонував «згадати все», я без жодних сумнівів погодився. Ми подорожуємо кліпами, новинами, моментами, які супроводжували українських артистів ці роки. Іноді сам не віриш, що це все було так давно!»

Ще однією абсолютною новинкою телеефіру стане програма «Collection M1». Головними героями прем’єри є зірки світового масштабу, їхні визначні музичні відео та невідомі факти з біографії. Ведучий «Collection M1» — артист нового покоління української музики Артем Пивоваров. До слова, це його дебют на телебаченні в такому статусі.



Артем Пивоваров: «На наших концертах я часто веду діалоги зі сцени з глядачем. Для мене є важливим коннект, і «Collection М1» — це нова форма спілкування і взаємодії. З ранніх юнацьких років я цікавився біографією виконавців і шукав маловідомі факти з життя музикантів. У мене навіть був окремий зошит, куди я вклеював вирізки з журналів і виписував інформацію, яку знаходив. Тому для мене «Collection M1» — це можливість продовжити вивчення музичного ринку більш поглиблено і відкривати паралельно для себе нові імена та факти. Але я з упевненістю можу заявити, що більшу частину з того, що буде представлено в новій програмі, я знаю і мені буде приємно ділитися цим із глядачами. Ну і, звичайно, прищеплювати смак до якісної музики!»

Лічені місяці лишилися й до головної музичної події року — церемонії премії «M1 Music Awards», яка цього разу точно буде особливою! Аби глядачі М1 першими дізналися всі деталі підготовки грандіозного шоу, телеканал запускає оновлені випуски новин. Відтепер обличчями й голосами «M1 Music Awards News» будуть Денис Жупник, Андрій Чорновол і Нікіта Добринін.

Змін зазнало і графічне оформлення каналу. Спеціально до 20-річчя Першого музичного його логотип оновився з М1 на М1 2.0! В ефірі з‘явилися й нові digital-персонажі заставок, які точно завоюють увагу та симпатію глядачів. Їхньою розробкою опікувалася, як і попередні телесезони, команда M1 Design.

Незмінними для М1 залишаться улюблені музичні чарти, найсвіжіші кліпи в «Міністерстві Прем’єр» і «будильники вихідного дня» в рамках «WEEKEND SHOW» Оля Цибульська та Віталій Козловський.

admin

15 вересня 2021.

RATVODДата: Четвер, 16.09.2021, 19:17 | Повідомлення # 370
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Канал «Україна» покаже

прем'єру мінісеріалу
«Материнське серце»



Фото: пресслужба каналу

Зав'язка стрічки відбувається ще в 90-ті роки минулого століття,
а далі події в кожній наступній серії розгортаються з періодичністю у 12 років.


Канал «Україна» покаже прем'єру 4-серійної стрічки «Материнське серце», повідомляє пресслужба.

Мінісеріал спільного виробництва каналу і компанії «Українська Продакшн Студія» вийде в ефір 18 вересня о 16:00.

Головний герой історії – пожежник Григорій Вершинін. Чоловік важко переживає розрив з нареченою Вікою – лікаркою, яка покинула його заради іншого. Одного разу під час пожежі в будівлі дитячої бібліотеки Григорій рятує одну зі співробітниць, Ольгу. Вони закохуються і одружуються.

Через дев'ять місяців Ольга народжує в пологовому будинку двох здорових хлопчиків. Пара щаслива, але на їхньому шляху стає Віка, яка тепер завідує цим пологовим будинком.

Зав'язка відбувається ще в 90-ті роки минулого століття, а далі події в кожній наступній серії розгортаються з періодичністю у 12 років.

У ролях: Ірина Таранник, Інна Мірошниченко, Олексій Яровенко, Олександр Нікітін, Владислав Романиченко, Артем Каюн, Максим Боряк, Артур Логай.

Режисер фільмуПавло Тупик.

Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2021 році.

Раніше повідомлялось, що СТБ покаже прем'єру серіалу «Колір помсти», а 1+1 media працює над другим сезоном digital-серіалу «Секс, Інста і ЗНО».

16 вересня 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 17.09.2021, 09:08 | Повідомлення # 371
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
На «Інтер» повертається

програма
«Все для тебе»



Фото: пресслужба каналу

Тепер робити пропозицію руки і серця коханій людині
будуть не тільки чоловіки, але і дівчата.


На «Інтер» повертається романтичний проєкт «Все для тебе», про що повідомила пресслужба. Новий випуск вийде в ефір 25 вересня о 10:00.

Раніше програма виходила на «Інтері» у 2002-2007 роках.

За форматом це реаліті-шоу, в якому команда проєкту допомагає герою програми влаштувати сюрприз та пропозицію руки і серця коханій людині. Як анонсують на каналі, відмінністю нового сезону стане те, що пропозицію будуть робити не тільки чоловіки, але й дівчата.

Також анонсується, що акцент програми буде не стільки на формі (сюрпризи, оригінальні подарунки), скільки на «щирості, глибині почуттів героїв».

Ведучим проєкту буде Андрій Доманський («Готуємо разом», «Місце зустрічі», «Крутіше за всіх»).

Раніше на «Інтері» стартував новий сезон тревел-шоу «Інше життя» з Жанною Бадоєвою.

Також нагадаємо, що в ефір СТБ після 4-річної перерви повертається шоу «Україна має талант».

16 вересня 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 17.09.2021, 19:04 | Повідомлення # 372
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Оголошено дату прем'єри

четвертого сезону реаліті «Супермама» на СТБ



Фото: пресслужба каналу

Серед героїнь буде фіналістка реаліті «Від пацанки до панянки», сім'я, яка наслідує
традиції «єврейського виховання», мами скандальних дітей-блогерів тощо.


Прем'єра четвертого сезону психологічного реаліті «Супермама» на СТБ відбудеться 27 вересня, повідомляє пресслужба.

У рамках шоу мами з кардинально різними поглядами на виховання дітей позмагаються за звання найкращої.

Ведучим проєкту залишиться Дмитро Карпачов. Програма виходитиме з понеділка по четвер о 19:05.

Серед героїнь буде фіналістка реаліті «Від пацанки до панянки», сім'я, яка наслідує традиції «єврейського виховання», мами скандальних дітей-блогерів, подружжя з 30-річною різницею у віці, мати шістьох дітей, мама-діджейка та інші.

Структура проєкту залишиться незмінною: щотижня четвірка матусь із різними принципами виховання ходитимуть у гості одна до одної та виставлятимуть оцінки суперницям у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація.

У фіналі тижня свою оцінку одній із матусь віддасть ведучий програми. Учасниця, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання «супермама».

Керівниця проєкту Марія Бєлая.

Нагадаємо, 8 березня 2021 року СТБ показав прем'єру третього сезону психологічного реаліті «Супермама». У липні 2021-го стало відомо про підготовку нового шоу від творців «Супермами».

17 вересня 2021.



RATVODДата: Субота, 18.09.2021, 08:58 | Повідомлення # 373
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Інтер» покаже ювілейне шоу

Валерія Леонтьєва «Я повернусь ...»




У суботу, 18 вересня, о 22:00 на «Інтері» - телепрем'єра ювілейного концерту
Валерія Леонтьєва «Я повернусь ...». На глядачів чекає яскраве шоу.


Валерій Леонтьєв на сцені понад 50 років. За цей час артист випустив більше 20 альбомів, зняв десятки кліпів і отримав безліч музичних премій. «Не всі з тих, хто співав в XX столітті, доспівали до XXI-го», - жартує артист і продовжує дивувати публіку яскравими виступами.



Ювілейний концерт Валерія Леонтьєва може скласти конкуренцію шоу світового рівня. Головний Казанова естради підготував для шанувальників багато сюрпризів. Телеглядачів чекають яскраві постановки, несподівані режисерські ходи, масштабні декорації, ексклюзивні костюми, унікальні світлові рішення і спецефекти.



У цей вечір телеглядачі почують хіти Валерія Леонтьєва «Дельтаплан», «Казанова», «Маргарита» та інші. Привітати артиста прийдуть його зіркові друзі та колеги, деякі з них заспівають дуетом з іменинником. Так, Ірина Аллегрова разом з артистом виконає пісню «Ось і все», Філіп Кіркоров - «Затемнення серця». До речі, в цьому концерті Леонтьєв заспіває хіт з репертуару Кіркорова, написаний Іриною Білик, - «Сніг». Під час виступу з піснею «Пароплави» акомпанувати співаку буде Ігор Ніколаєв, а композиції «Я забув твоє обличчя» і «Скарби Чорного моря» артист виконає під акомпанемент Ігоря Крутого.



Не пропустіть телепрем'єру ювілейного шоу Валерія Леонтьєва «Я повернусь ...» усуботу, 18 вересня, о 22:00 ексклюзивно на телеканалі «Інтер».

17 вересня 2021.

RATVODДата: Субота, 18.09.2021, 10:07 | Повідомлення # 374
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Ексклюзив «Ранку з Інтером»:

Олег Винник розповів про день народження в Берліні,

сюрприз від шанувальників і сольну кар'єру
Таюне




Олег Винник відправився у всеукраїнський тур - це продовження гастролей,
які йому довелося призупинити в минулому році через пандемію коронавірусу.


На свій концерт він з легкістю може зібрати стадіон в будь-якій точці України. Шанувальниці подорожують за артистом по містах, де він виступає, і навіть знімають про нього кіно. З початком пандемії Олег Винник став вести менш публічний спосіб життя. Що змінилося за цей час? Як співак проводив строгий карантин? Як і з ким святкував влітку день народження? Про все це популярний артист розповів в ексклюзивному інтерв'ю програмі «Ранок з Інтером».



Виявляється, Олегу Виннику нерідко доводиться давати по кілька концертів в одному місті. «У всіх містах туру у мене по два концерти, квитки на них були продані ще в 2019-му році, - розповідає співак. - Я дуже скучив за тією енергетикою, яка була на концертах до пандемії. Пам'ятаю, коли у мене був перший виступ після карантину, було таке відчуття, що люди ще не включилися. А коли ми вирушили в тур, вже все було добре. Я молю Бога, щоб ситуація не стала гірше і ми мали можливість виступати і дарувати людям щастя».



Сам артист на карантині займався творчістю - писав нові пісні, які планує презентувати в турі. До речі, Олег Винник написав сольну пісню і для своєї незмінної бек-вокалістки Таюне. Чи не боїться співак, що вона скоро почне сольну кар'єру? «У мене є таке відчуття, що це може статися, - зізнається Олег. - Таюне мені не чужа: це людина, яка зі мною постійно на сцені, ми тисячі концертів проїхали, стільки всього пережили разом. Я знаю, що люди її люблять, вони співають її пісні разом з нею. Тому я буду робити все, щоб у неї був свій репертуар, альбом, щоб вона могла заробляти на цьому терені собі на хліб».



Останнім часом артист живе на дві країни: в Україні дає концерти і знімається на телебаченні, а в Німеччині працює над новими хітами на власній студії звукозапису. Свій 48-й день народження цього літа Олег Винник святкував в Берліні. «Я вперше на свій день народження поїхав до Берліна, - зізнається артист. - Хотів зі своїми рідними просто в тиші посидіти. Але мені не вдалося: з півночі вже всі почали дзвонити, вітати. Справжній сюрприз мені влаштував племінник. Я його давно не бачив, тому що він живе в Польщі зі своєю дівчиною. На мій день народження, коли я був уже сонний, хтось подзвонив у двері. Я вийшов, подивився у вічко, побачив свого племінника і ... пішов спати. А потім думаю: «Ой, Олег, почекай! Це тобі не наснилося». Підійшов знову до дверей, племінник там ще стояв зі своєю дівчиною. Їх візит був для мене справжнім святом».



В цьому році Олег Винник отримав оригінальний подарунок на день народження і від свого фан-клубу: шанувальниці зняли фільм, присвячений співаку. «Вони щороку мене вітають, не пропускають жодного мого дня народження, я їм дуже вдячний, - каже артист. - А в цей раз вони з моїми колегами і зірками зробили фільм. Мені було так приємно! Це круто, коли подарунок йде від душі. Правда, я ніяковію, коли отримую подарунки. Я людина земна, родом з села і знаю, що таке заробляти гроші. Я знаю, що зробити такий подарунок стоїть і часу, і фінансів. Але любов є любов. Вона не купується і не продається».

Уже зовсім скоро Олег Винник планує порадувати шанувальників новими треками, над якими працював весь цей час. Слідкуйте за анонсами!



Інтерв'ю Олега Винника програмі «Ранок з Інтером»


17 вересня 2021.



RATVODДата: Понеділок, 20.09.2021, 16:41 | Повідомлення # 375
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«НЛО TV» покаже анімаційний

вебсеріал
«Україна. Історія. І сторіз»



Фото: пресслужба каналу

Це 10 трихвилинних епізодів, які транслюватимуться на youtube-каналі
та у соцмережах «НЛО TV» щочетверга.


Канал «НЛО TV» покаже анімаційний вебсеріал «Україна. Історія. І сторіз» від студії «Анімаград», повідомляє пресслужба.

Прем’єра відбудеться 23 вересня. Це 10 трихвилинних епізодів, які транслюватимуться на youtube-каналі та у соцмережах «НЛО TV» щочетверга.

Події першого року вивчення шкільного курсу історії України буде викладено у форматі вертикальної анімації. Жанр серіалу – емуляція мобільної гри-бродилки, в якій головний герой, звичайний 7-класник Петро, стартуватиме із рівня «архантроп» і, крізь неоліт, мезоліт і енеоліт, прокачуватиметься до трипільця, зустрічатиме видатних історичних постатей і навіть впливатиме на хід історичних подій.

«Формат «Історія. І сторіз» – це в жодному разі не заміна навчального матеріалу, а яскравий тизер до нього, додаткова мотивація відкрити підручник та книжки з історії. А щоб цей «тизер» спрацював, його потрібно викласти у формі та у змісті, максимально звичному та зрозумілому для глядача», – розповіла авторка проєкту Наталія Гордієнко.

Раніше на «НЛО TV» стартував комедійний серіал «Прєподи».

20 вересня 2021.



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024