FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 00:30

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Новини телеканалів і Медіа-груп України
RATVODДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини телеканалів

і
Медіа-груп України


RATVODДата: П`ятниця, 09.07.2021, 10:57 | Повідомлення # 346
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Дирекція телебачення НСТУ планує

виділити на
аутсорс 60 мільйонів гривень




У компанії очікують отримати понад 170 годин оригінального контенту.


У 2021 році в дирекції телебачення Національної суспільної телерадіомпанії України розпочалося проведення творчих конкурсів, на яких обирають сторонні продакшени для виробництва проектів на замовлення. За рік очікують провести до 15 конкурсів і виробити на аутсорсі понад 170 годин оригінального контенту за 60 мільйонів гривень.

Про це на черговому засіданні наглядової ради Суспільного сказав член правління НСТУ, відповідальний за платформу телебачення, Ярослав Лодигін. Протокол засідання опублікований на корпоративному сайті Суспільного.

«11 конкурсів вже проведено та до кінця року планується ще провести 2–4 конкурси. У конкурсах взяли участь 148 учасників (включно з 1+1, Стар Медіа), 60 мільйонів гривень очікуваного фінансування, планується отримання понад 170 годин оригінального контенту», – сказав він.

За його словами, у новому сезоні з осені планується до ефіру: до Дня Незалежності України – документальний серіал «Колапс. Як українці зруйнували імперію зла» (7 серій); Олімпійські ігри у Токіо – 2020; Паралімпійські ігри у Токіо – 2020; щоденне соціальне токшоу; два розважальних шоу вихідного дня (дейтінг-шоу «Давай разом» та реаліті-шоу «Грибники»). Новий сезон розважальної програми «Країна пісень». Власні документальні фільми: проєкт «Сильна» (3 серії), проєкт «Ціна віри», «Польська операція НКВС», «Пласт». Власні фільми-розслідування – 4 фільми. Девелопмент художніх серіалів.

Головні виклики: нестабільність фінансування, система ко-продакшену та володіння правами, доступ до нових аудиторій (традиціоналізм проти модернізації).

Додамо, Суспільне хоче співпрацювати з великими продакшнами на зразок Film.ua.

Ярослав Лодигін раніше сказав, що у НСТУ хочуть створити якісний контент, який зможе конкурувати з Netflix і Amazon.

08 липня 2021.

RATVODДата: Четвер, 15.07.2021, 22:35 | Повідомлення # 347
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Через висловлювання Євгена Мураєва

Нацрада призначила перевірку його каналам



Ілюстрація: скріншот

Перевірка буде проведена із 30 липня по 13 серпня.


Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призначила нові перевірки каналам «Наш» та «Максі ТВ» (юридичні особи ТОВ «Наш 365» і ТОВ «Наша Прага») через ознаки мови ворожнечі у висловлюваннях Євгена Мураєва, а також з метою перевірити виконання попередніх рішень. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 15 липня.

Після застосування санкцій (штрафи та попередження) до згаданих каналів регулятор провів моніторинг та звернув увагу на програму «Важливе», присвячену 80-й річниці нападу нацистської Німеччини на Радянський Союз. Вона вийшла в ефір 22 червня, а потім ще повторювалась упродовж п’яти днів. В межах програми вийшло інтерв’ю з лідером політичної партії «Наші» Євгеном Мураєвим.

Під час ефіру Мураєв зазначив, що суттю агресивної політики країн Європейського Союзу щодо України є продовження політики «фашистской Германии» щодо знищення слов’янського етносу та українського народу. Вона здійснюється з використанням сучасних «механизмов ведения современной войны», що відрізняються від військових методів Другої світової війни тільки формою. Політичне керівництво України, стверджував політик, є «проводником антиукраинской политики по сути геноцида нашего народа», «настоящим коллаборантом» і сприяє такій політиці європейських країн.

«Висловлювання Є. Мураєва не можуть бути мовою об’єктивного викладення фактів і є мовою ворожнечі. Їх поширення і спрямованість на цілі країни чи етнічні групи Європейського Союзу може спровокувати екстремально негативні відчуття глядачів щодо них і сформувати негативний стереотипний їх образ «історично латентного ворога» слов’ян та українського народу зокрема. Ні під час прямої трансляції, ані під час повторів твердження політика не отримали необхідного критичного ставлення від ведучих передачі чи редакції телеканалу», – йдеться у рішенні регулятора.

Нагадаємо, на початку року Нацрада призначила перевірки каналів «Наш» та «Максі ТВ» через висловлювання Миколи Азарова, Олени Бондаренко, Родіона Мірошника та інших проросійських політиків, а канали оскаржували в судах ці рішення. Також регулятор оштрафував канал на понад пів мільйона гривень за ефіри, де зафіксував заклики до насильницької зміни конституційного ладу, розв’язування агресивної війни, розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі. 28 квітня «Наш» дістав два попередження і штраф понад 200 тисяч гривень через ефір з одним із ватажків луганських сепаратистів Родіоном Мірошником та ролик «Наша незалежність». 27 травня черговий штраф і попередження регулятор виніс через ефіри з Оленою Бондаренко та Миколою Азаровим. А 10 червня штраф канал заробив через висловлювання Вадима Рабіновича та Євгена Балицького. Попереду нові перевірки. Також санкції Нацради торкнулися каналу «МТВплюс» із Запорізької області, який ретранслював «Наш», хоча це не передбачено ліцензією.

15 липня 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 16.07.2021, 21:12 | Повідомлення # 348
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Нацрада дозволила каналу

«Вінтаж ТБ» стати 4 каналом



Ілюстрація: 4 канал

Таким чином 4 канал отримав цифрову ліцензію.


Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію ТОВ «Корона Санрайс» через зміну власників, керівника, редакційної ради та програмної концепції. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 15 липня.

Нагадаємо, Нацрада продовжила ліцензію каналу «Вінтаж ТБ» та дозволила «Зеонбуду» взяти канал у свій мультиплекс. 1 червня 2021 року цей канал після трирічної перерви відновив мовлення в мультиплексі МХ-5 цифрового ефірного телебачення Т2, й потому його купила «ТРК Інтеррадіо», яка володіє 4-м каналом.

Змінився і склад власників 4-го каналу. Відтепер рівні частки мають екснардеп Дмитро Добродомов, його соратник по політичному проєкту «Народний контроль» Андрій Мисик та медіаменеджер Максим Варламов.

Представник нових власників «ТРК Інтеррадіо» Тарас Боровський під час засідання зазначив, що його компанія придбала ТОВ «Корона Санрайс», щоб мати можливість доносити до користувачів контент 4 каналу через цифрове мовлення.

«Планується аналогічний контент до того, який зараз йде в ефірі 4 каналу», – сказав він.

Зауважень до цієї заяви у регулятора не було і усі члени проголосували за переоформлення ліцензії.

Наталія Данькова

15 липня 2021.

RATVODДата: Вівторок, 03.08.2021, 23:13 | Повідомлення # 349
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Карпій продав свій канал «Вінтаж ТБ»


Ілюстрація: «Вінтаж ТБ»

На його базі запустять економічний канал Ukrainian News Channel


Новою власницею стала Анна Коляда, яка у 2017 році очолювала ТОВ «Медіапоінт» (канал Business).

Харківський бізнесмен Андрій Карпій продав свій супутниковий канал «Вінтаж ТВ». Нові власники та керівники планують запуск економічного каналу. 29 липня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію на мовлення ТОВ «ТРК «Вінтаж ТВ» у зв’язку зі зміною власника, керівника та складу редакційної ради.

Бенефіціарною власницею телеканалу стала Анна Коляда, яка у 2017 році очолювала ТОВ «Медіапоінт» (канал Business). Новим керівником став Максим Вакуленко, він увійшов до складу оновленої редакційної ради.

Нове лого каналу UNC розшифровується Ukrainian News Channel. Як розказав під час засідання у Нацраді Максим Вакуленко, мовник планує подавати матеріали як новинний канал (студія з ведучим) і розвивати підприємницьку діяльність в Україні.

«Ми плануємо створити канал економічного напрямку, без політики. Новини та власні проєкти розроблятимемо власним коштом. У нас є запит від населення на економічні новини», — сказав він.

Втім сам формат каналу змінюватись не буде, у сітці поки що залишаються розважальні програми та фільмопоказ.

За інформацією джерел телеграм-каналу TV post, нові власники можуть мати зв'язок з політиком команди президента-втікача Віктора Януковича Сергієм Арбузовим. Згідно з повідомленням каналу, який веде журналіст Павло Мандрик, нова власниця ТОВ «ТРК «Вінтаж ТВ» Анна Коляда в минулому працювала політтехнологинею Арбузова. «Детектор медіа» перевіряє цю інформацію.

Нагадаємо, ще один канал з логотипом «Вінтаж ТВ» (юридична особа ТОВ «Корона санрайс») у 2021 році Андрій Карпій продав власнику «Радіо П’ятниця» Денису Козлітіну, а після того як канал відновив мовлення в мультиплексі МХ-5 цифрового ефірного телебачення Т2, його купило «ТРК Інтеррадіо», яка володіє 4 каналом.

03 серпня 2021.



slavasamДата: Четвер, 05.08.2021, 22:08 | Повідомлення # 350
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В Україні почне роботу новий телеканал «Типовий Київ»




В Україні розпочинає мовлення новий регіональний телеканал «Типовий Київ». Він входить поряд з каналами LIVE і ODESA.LIVE до складу медіа-холдингу Live Network.

Про новий і діючих каналах

«Типовий Київ» стане інформаційним телеканалом, який віщає за ліцензією ТОВ «ТРК Купол». Головним редактором каналу буде Світлана Криворучко, яка має більш двадцятирічний досвід роботи на телебаченні. Останні роки вона очолювала телевізійне напрямок на телеканалі «Київ».

«Телеканал LIVE за останнє півріччя увійшов в кабельні оператори, тому став доступнішим для українців, у нього є телеглядачі майже у всіх містах України. Однак попит на нішеві телеканали - медіа-тенденція останніх років. Саме тому Типовий Київ буде винятково інформаційним телеканалом регіонального мовлення, ядром цільової аудиторії якого стануть чоловіки. Зараз ми активно працюємо над програмною сіткою, формуємо команду телеканалу і незабаром повідомимо про дату першого ефіру », - відзначили представники Інституту когнітивного моделювання, який здійснює консультаційний супровід телеканалів.

Нагадаємо, телеканал LIVE (раніше був відомий як KYIV.LIVE) розпочав мовлення 9 серпня 2020 на аналоговому і цифровому ефірі Т2 в Києві і області. ODESA.LIVE - 2 вересня 2020 цифровому ефірі в Одесі і області, а також в мережах кабельних операторів замість телеканалу GTV. З листопада 2020 року Інститут когнітивного моделювання здійснює консультаційний супровід телеканалів холдингу Live Network.
джерело
RATVODДата: Субота, 07.08.2021, 15:58 | Повідомлення # 351
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«UA: Перший» покаже церемонію

закриття
Олімпійських ігор у Токіо-2020



Фото: сайт НОК

Трансляцію коментуватимуть Дмитро Лазуткін та Сергій Цукіло.


У неділю, 8 серпня, о 13:15 суспільний телеканал «UA: Перший» транслюватиме церемонію закриття XXXII літніх Олімпійських ігор у Токіо-2020.

На урочистій події відбудеться парад спортсменів, повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Кожен з атлетів крокуватиме Олімпійським стадіоном у Токіо з прапором своєї країни. Як і під час церемонії відкриття, закриття Олімпійських ігор відбудеться без глядачів на трибунах, присутніми можуть бути лише представники Міжнародних олімпійських комітетів та високоповажні особи.

Трансляцію на «UA: Першому» коментуватимуть Дмитро Лазуткін та Сергій Цукіло. Церемонію закриття також можна подивитися на диджитал-платформі «Суспільне Спорт». Повтор церемонії закриття «UA: Перший» покаже о 21:55.

Зазначимо, наразі в доробку України на Олімпійських іграх у Токіо-2020 17 медалей — 1 золота, 5 срібних та 11 бронзових. У медальному заліку Україна посідає 43 місце з 206.

Суспільний телеканал «UA: Перший», радіо «Промінь» та діджитал-платформа «Суспільне Спорт» — офіційні транслятори ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо.

Додамо, на Суспільному під час Олімпійських ігор працювало 20 коментаторів. «UA: Перший» показав наживо близько 220 годин змагань.

07 серпня 2021.



RATVODДата: Середа, 11.08.2021, 21:44 | Повідомлення # 352
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Восени 2021 року на СТБ повернеться «Битва екстрасенсів»,

а навесні 2022-го –
«Вагітна в 16»



Фото: пресслужба СТБ

Восени 2021 року в ефір телеканалу СТБ повертається «Битва екстрасенсів,
а навесні 2022 року відбудеться релонч «Вагітна в 16».


Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розповіла керуюча директорка СТБ Людмила Семчук.

«Навесні буде релонч “Вагітна у 16”, покажемо короткий сезон. Цієї осені в ефір СТБ повертається і “Битва екстрасенсів”. Ми призупинили її минулого року, тому що не змогли виробляти через карантин. СТБ не живе на великій серіальної полиці: ми завжди робили свої реаліті та актуальні проєкти під ефір. Зараз виходить неймовірний сезон, його почала знімати команда Юлії Федець. Це сильні продюсери, які запускали найперші сезони “Битви екстрасенсів”. Його більшу частину ми вже відзняли», – сказала [b]пані Семчук[/b].

Восени 2022 року також може поновитися випуск «Прокинься з Ектором».

Наразі триває виробництво шоу «Україна має талант», про повернення якого після більше як 3-річної перерви СТБ оголосив у квітні та яке готується на осінній сезон.

«“Україна має талант” не закривався на провальних цифрах. Він збирав гідну частку і був цікавий аудиторії СТБ. Але складності з кастингом, що збіглися з заміною команди, привели до рішення дати формату відлежатися якийсь час.

Ми дивимося на ринок, відзначаємо актуальні формати і розробляємо свої проєкти. Раніше ми запустили “Таємниці ДНК”, зараз робимо “Мій секрет”, знімаємо новий формат “Щасливі за сім днів”, який розробили самі. Це життєвий мейковер для жінок і їхніх сімей. Кілька власних форматів розробляємо на 2022–2023 рік. Поки не знаю, коли саме вони будуть в ефірі. Це залежить і від сітки, і від виробництва, тому що свої формати доточувати довго»
, – пояснила Людмила Семчук.

При цьому вона зауважила, що «Мій секрет», «можливо, виходитиме як спецпроєкт, який не буде історією на потоці».

Нагадаємо, про закриття проєкту «Вагітна у 16» СТБ оголосив наприкінці 2014 року, після виходу двох сезонів, через високу вартість.

«"Вагітна у 16" - це дуже хороший проєкт, він допомагає людям. Ми б хотіли робити новий сезон, але проблема в тому, що це шоу дуже дороге через довгий період виробництва, поки героїні переживають усі складності, а наша команда й експерти їм допомагають. Будемо сподіватися, що в наступних сезонах ми до неї повернемося», - говорив тоді програмний директор СТБ Сергій Назаров.

~insertother~

Автор: Галина Петренко

09 серпня 2021.



RATVODДата: Четвер, 12.08.2021, 21:15 | Повідомлення # 353
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Канал «Україна» працює

над другим сезоном шоу
«Маска»



Фото: пресслужба каналу

Дата виходу шоу в ефір наразі невідома. Перший сезон стартував у січні 2021 року


Канал «Україна» готує другий сезон детектив-шоу «Маска», повідомляє пресслужба.

Учасниками проєкту стануть знаменитості, приховані під костюмами. Завдання зіркових детективів шоу – відгадати їхні особи.

Творці «Маски» заявляють, що другий сезон буде «ще більш видовищним і загадковим».

Один із костюмів буде створено за мотивами ескізу телеглядача, який обрали на конкурсі ідей з поміж 1000 варіантів.

Над сценічними номерами, як і в першому сезоні, працюватимуть чотири режисера-постановника – Костянтин Томільченко, Олександр Братковський, Ярослав Губський і Сергій Гуман. Музичний продюсер проєкту – Сергій Грачов. Ведучим шоу залишиться Володимир Остапчук.

Коли другий сезон вийде в ефір – наразі невідомо. Також канал поки що не оголошує склад зіркових детективів.

Як писав ДМ, канал «Україна» у травні 2020 року придбав права на формат шоу The Masked Singer («Співак у масці») у компанії Fremantle. Прем'єра шоу-детективу «Маска» відбулась 16 січня 2021 року. Проєкт «Маска» складався з 12 епізодів, учасниками шоу стали українські актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Що відбувалося за лаштунками шоу, можна прочитати в статті «Детектора медіа».

Переможницею першого сезону шоу «Маска» стала співачка Злата Огнєвіч, яка ховалася під маскою Сонця.

У квітні 2021 року стало відомо, що шоу продовжать на другий сезон.

12 серпня 2021.



RATVODДата: Субота, 21.08.2021, 19:04 | Повідомлення # 354
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Еспресо» 24 серпня покаже

телемарафон
«Незалежні. 30 років»



Фото: slovoidilo.ua

З 9 ранку і до 1 ночі журналісти телеканалу стежитимуть за ходом святкування Дня Незалежності,
спілкуватимуться з гостями та експертами та презентуватимуть спеціальні телевізійні проєкти.


Телеканал «Еспресо» до Дня Незалежності 24 серпня покаже телемарафон «Незалежні. 30 років», повідомляється на сайті.

З 9-ї ранку до 1-ї години ночі журналісти телеканалу стежитимуть за ходом святкування Дня Незалежності, спілкуватимуться з гостями та експертами та презентуватимуть спеціальні телевізійні проєкти.

В рамках телемарафону покажуть спеціальний проєкт Володимира В‘ятровича «10 днів Незалежності» про поворотні моменти в історії України на шляху до Незалежності.

Окрім цього, глядачі зможуть побачити спецпроєкт Віталія Портникова з оглядом всіх важливих політичних новин за 30 років, а також історії про героїв, які віддали життя за Незалежність України.

Канал зробить кілька майданчиків для прямих телевізійних включень у Києві, де журналісти передаватимуть «настрої, відчуття, емоції урочистостей».

Що ще підготували телеканали на тридцяту річницю незалежності України – у матеріалі «Детектора медіа».

20 серпня 2021.



RATVODДата: Субота, 21.08.2021, 19:06 | Повідомлення # 355
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканали «Дом» та UA проведуть марафон «Україна 30»

23 та 24 серпня: презентують 30 епізодів про історію України



Фото: «Дом»

Протягом двох днів в прямому ефірі транслюватимуться офіційні урочисті заходи –
саміт Кримської платформи, саміт перших леді та джентльменів,
військовий парад у День Незалежності України.


23-24 серпня телеканали «Дом» і UA проведуть марафон «Україна 30». Про це йдеться на сайті каналу «Дом».

Особливу увагу журналісти каналів «Дом» та UA разом з гостями студії приділять поясненню складних моментів українських суспільно-політичних реалій для аудиторій, які проживають на тимчасово непідконтрольних уряду територіях.

Ефірні святкові дні редакція розділила на інформаційні та розважальні блоки. Також очікують глядачів прямі трансляції з регіонів та закордону.

23 серпня відбудеться прем'єра документальної програми "Україна 30. Хроніки нашої незалежності". Це масштабний проєкт телеканалу «Дом», який розповість про те, як розвивалася країна, починаючи з 1991 року.

Цикл складається з 30 епізодів – по одному на кожен рік історії незалежної України. Головним завданням циклу стало максимальне занурення глядачів в певний період в рамках одного епізоду. Тому мова часто буде йти не тільки про політичні процеси в країні, а й про популярні телешоу або моду конкретного року.

Нагадаємо, що 24 серпня телеканал «Апостроф TV» проведе наживо телемарафон «Україна: 30 відтінків Незалежності».

Також Лабораторія журналістики суспільного інтересу, редакція журналу «Новое Время» та кримські журналісти, правозахисники і громадські діячі утворили «Кримську редакцію» та випустили номер, присвячений поверненню окупованого РФ півострова.

21 серпня 2021.



RATVODДата: Понеділок, 23.08.2021, 16:47 | Повідомлення # 356
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Канал «Україна» покаже 30-денний спецпроєкт

«Україна, яку будуємо ми»



Фото: пресслужба каналу

У рамках проєкту покажуть цикл ексклюзивних фільмів
режисера-документаліста Леоніда Канфера «30 років до свободи».


Канал «Україна» покаже прем'єру мультимедійного спецпроєкту «Україна, яку будуємо ми», повідомляє пресслужба.

З 25 серпня щодня в ефірі телеканалів «Україна» та «Україна 24» будуть згадувати історичні події з життя країни.

Кожен із 30 днів спецпроєкту буде присвячений одному року незалежності. Телеканали висвітлюватимуть історичну хроніку у форматі щоденних сюжетів в авторських програмах та прямоефірних студіях.

Медіагрупа запустить лендинг, присвячений епосу незалежності, тематичні опитування в соцмережах, буде публікувати історичні фото на segodnya.ua.

Також у рамках проєкту із 29 серпня «Україна 24» покаже цикл фільмів відомого режисера-документаліста Леоніда Канфера «30 років до свободи». Глядачі побачать історію України у форматі історичного репортажного кіно. Ведучим і співавтором проєкту став Олег Панюта.

«Наш проєкт — не лише про святкування, а й про те, що лишиться з нами в будні, після того, як країна відзначить своє тридцятиліття. Він – про нас, про наші захоплення й розчарування, про наші перемоги й здобутки. Адже тридцять років історії країни — це тридцять років життя кожного з нас. Цей той досвід, що перетворює нас на народ зі спільною долею», — розповів керівник проєкту, історик, журналіст Олексій Мустафін.

Нагадаємо, до 30-ї річниці незалежності України Держкіно запровадило ініціативу «Марафон фільмів: 30 років Незалежності» – кінотеатри та відеоплатформи покажуть українські стрічки, вироблені у різні роки, за які проголосували глядачі.

23 серпня 2021.



RATVODДата: Середа, 25.08.2021, 22:04 | Повідомлення # 357
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Виріс і зазвучав по-новому:

НОВИЙ КАНАЛ провів ребрендинг




У день народження України Новий канал оновився - з 24 серпня глядачі можуть
дивитися мовника в новому дизайні і чути в його ефірі новий бренд-войс


За роки незалежності країни ціле покоління українців виросли на проектах Нового каналу, обожнюючи його гумор і ведучих. Глядачі стали старші і свідоміші, але їм все так же цікава вічна тема - битва родів. Хто зверху? Чия логіка крутіше? Хто бог або богиня на кухні? Відповіді на ці та інші одвічні питання ви дізнаєтеся в новинки осіннього сезону - реаліті «Пекельна кухня» і «Екси», нових сезонах «Хто зверху? » і «Діти проти зірок».



А поки - перше, але далеко не останнє, оновлення: з 24 серпня Новий канал виходить в новому дизайні і з новим голосом.

«Цей дизайн - відповідь на новий стиль життя наших глядачів, на їх нові запити. Він орієнтований на тих, хто з нами виріс, але при цьому - соковитий, трушний, грайливий», - говорить директор з маркетингу StarLightMedia Олена Мартинова. - «Редизайн каналу - наше бажання подарувати глядачеві ще більше яскравих фарб і гри. Наш логотип тепер грає в інь-ян, постійно переливаючись з одного кольору в інший, не зупиняючись, тому що ми з гумором ставимося до життя, наш стакан завжди наполовину повний. У цю гру ми і хочемо залучити свого глядача».

Щоб Новий канал був ближче до подорослівшавшого покоління глядачів, команда дизайнерів StarLightMedia проробила величезну роботу і змінила графіку: плашки, прекшоти, пекшоти і навіть логотип. Канал залишився модним і сучасним, але заграв новими фарбами.



«Головним орієнтиром у створенні нової концепції було шоу «Хто зверху?» - вічне протистояння чоловіків і жінок», - пояснив креативний директор дизайнбюро StarLightMedia Олександр Антонов. - «Важливо було знайти більш складний, глибокий зелений - основний колір каналу. Яскраві, кислотні відтінки, які були в графіці Нового і які так люблять підлітки, виявилися неактуальними для нової аудиторії. Канал виріс, але залишився таким же веселим, драйвовим і позитивним, тому ми не відмовилися від оранжевого. У новій графіці до нього в пару додали дуже красивий фіолетовий колір, який надав свіжості і актуальності».

Змінився і бренд-войс каналу, голосом Нового став Влад Волошин - професійний диктор і телеведучий, один з кращих голосів нашої країни.



«Ми провели фокус-групи, на яких тестували більше шести професійних голосів. Влад краще за всіх підійшов за тембром і тональністю. Він приніс в анонси та промо особливу інтонацію, кожну фразу пропускає через смисл, грає голосом, - і дивитися!»

Глядачам голос Влада Волошина вже знайомий - завдяки йому зазвучали проекти «Від пацанки до панянки» , «Дешево та сердито» , «Кохання на виживання», «Серця трьох», «Підйом», «Педан Притула Шоу», «Ексі» і багато інших. Так що історія Влада на Новому - далеко не нова.

«У реаліті і проектах більше шансів і можливостей передати емоцію героїв і сюжет голосом, тому що там більше тексту! З роликами промо все набагато складніше, адже іноді сенс потрібно вмістити в одне-два слова», - каже Влад Волошин. -«Начитки для Нового - смачні. Люблю додавати до них цікаві, рідкісні слівця, діалектизми і регіональні терміни. Мова не повинна бути вихолощеною і прилизаною. Нещодавно якраз дискутував з командою через слово «посварились», тому що мені дуже хотілося взяти варіант «погавкались» з відповідною подачею. Поки вони перемогли, але це тільки поки».

Грайте, кохайте і жартуйте цієї осені разом з Новим каналом!

24 серпня 2021.

RATVODДата: Четвер, 26.08.2021, 12:27 | Повідомлення # 358
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал Live запускає проєкт

про сексуальну освіту
«Секс і місто»



Фото: пресслужба каналу

Прем’єра проєкту відбудеться 6 вересня о 23:00.


Телеканал Live запускає проєкт про сексуальну освіту «Секс і місто», повідомляє пресслужба.

Проєкт позиціонують як перший на українському телебаченні відеоподкаст про секс, який розкриває тему з різних аспектів: психологічного, фізіологічного та медичного.

Ведучою оновленого проєкту стане блогерка, секс-коуч та телеведуча Юлія Гайворонська.

«Ми з командою програми вважаємо, що саме так – спокійно, доступно та інтелігентно підлітки вже багато років повинні були дізнаватись про секс. Мені дуже важливо, щоб сьогодні дорослі люди, які такої освіти не отримали й у сексі залишились хлопчиками та дівчатками, перестали мовчати і відчули, що це – вільна тема для розмов, і в сексі теж дуже важливі знання», – розповіла ведуча.

За форматом програми, у кожному випуску Юлія Гайворонська буде висвітлювати одну з тем сексуальної освіти з психологами, лікарями та коучами. В окремих випусках до студії за порадою та підтримкою завітають люди зі своїми наболілими історіями та запитаннями.

«Ми експериментуємо з форматами, і цей проект стане першою телепрограмою про секс, що буде виходити ще й у якості аудіоподкасту на популярних музичних платформах», – зазначила директорка діджитал-напрямку Live Network Анна Ткаченко.

Прем’єра проєкту на телеканалі Live відбудеться 6 вересня о 23:00.

Нагадаємо, канал Live запустить політичне шоу «Діалог з країною».

25 серпня 2021.



RATVODДата: Четвер, 26.08.2021, 12:35 | Повідомлення # 359
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Володимир Полуєв та Ганна Степанець

стали ведучими телеканалу «Україна 24»



Фото: «Україна 24»

[b]З жовтня 2020 року Полуєв та Степанець працювали на каналі «Наш»
.[/b]


Телеведучі Володимир Полуєв та Ганна Степанець офіційно перейшли з каналу «Наш» на телеканал «Україна 24». Раніше про перехід Полуєва та Степанець на канал «Україна 24» повідомляли джерела «Детектора медіа».

В офіційному пресрелізі «Україна 24» повідомляється, що Полуєв та Степанець з'являться у кількох форматах нового інформаційного сезону мовника.

31 серпня глядачі вперше побачать ведучих у спецефірі «Американський прийом», який буде присвячений зустрічі президентів Джо Байдена та Володимира Зеленського.

З жовтня 2020 року Полуєв та Степанець працювали на каналі «Наш», зокрема, вели такі програми, як «Смотрящие» та «П'ятниця. Вечір».

До переходу на канал «Наш» Полуєв та Степанець були ведучими на телеканалі «112 Україна». Зокрема, вони вели ток-шоу «Пульс». За оцінками моніторингів «Детектора медіа», в цьому токшоу просували інтереси партії «ОПЗЖ» та меседжі проросійської пропаганди.

Телеканал «Україна 24» запустили у грудні 2019 року, він входить до медіахолдингу Ріната Ахметова «Медіа Група Україна».

Телеканал «Наш» запустили у 2018 році, мовника пов'язують з колишнім нардепом, лідером партії «Наші» Євгеном Мураєвим. 29 червня 2021 року Мураєв заявив, що передає управління мовником трудовому колективу.

У 2021 році перемовини з Мураєвим щодо купівлі каналу «Наш» вів нардеп Вадим Новинський. Однак 7 липня 2021 року Новинський офіційно повідомив, що відмовився від ідеї купити канал «Наш».

26 серпня 2021.



RATVODДата: Субота, 28.08.2021, 11:07 | Повідомлення # 360
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Україна 24» проведе спецефір «Американський прийом»,

присвячений візиту
Зеленського до США



Колаж: «Україна 24»

Зустріч президента України Володимира Зеленського та президента США Джо Байдена
запланована на
вівторок, 31 серпня.


У вівторок, 31 серпня, канал «Україна 24» проведе спецефір «Американський прийом», присвячений зустрічі президента України Володимира Зеленського та президента США Джо Байдена у Вашингтоні.

«Протягом дня інформаційна команда "України 24" розповідатиме, як проходитиме "Американський прийом" та чи стане зустріч проривом у співпраці двох держав», – повідомляється у пресрелізі каналу.

Телеканал обіцяє ексклюзиви від кореспондентів, які працюватимуть за кордоном, а також коментарі міжнародних експертів.

З 17:00 до спецефіру долучаться Віолетта Логунова, Василь Голованов, нові ведучі каналу Анна Степанець та Володимир Полуєв. Завершать день спецвипуск програми «Час Голованова» та вечірні включення Євгенія Кисельова й Наташі Влащенко.

Зустріч президентів Байдена та Зеленського запланована на вівторок, 31 серпня. МЗС України повідомило, що порядок денний візиту передбачатиме низку заходів у Вашингтоні та штаті Каліфорнія. Зокрема, Зеленський може зустрітися з підприємцем Ілоном Маском та генеральним директором компанії Apple Тімом Куком.

Попередній візит Зеленського до США відбувся у вересні 2019 року. Тоді президент України провів перемовини з тодішнім очільником Білого дому Дональдом Трампом.

27 серпня 2021.



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024