FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 17:16

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Новини телеканалів і Медіа-груп України
RATVODДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини телеканалів

і
Медіа-груп України


RATVODДата: Вівторок, 13.11.2018, 16:14 | Повідомлення # 166
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал «1 + 1» запускає другий сезон

проекту
«Громада на мільйон»




Шоу вийде в новому форматі


Телеканал «1 + 1» спільно з програмою підтримки децентралізації в Україні DOBRE Агентства США з міжнародного розвитку почав роботу над другим сезоном проекту «Громада на мільйон» і оголосив всеукраїнський кастинг серед об'єднаних територіальних громад.

Про це повідомляє прес-служба "1 + 1".

Як розповіла керівник жанрового спрямування «1 + 1 Продакшн» і креативний продюсер проекту Алла Стащенко, в цьому сезоні буде змінений формат програми. Тепер учасниками реаліті стануть не громади, а окремі українці або громадяни інших країн, які своїми ідеями намагаються змінити життя свого селища або міста. Другий сезон проекту вийде під назвою «Громад на мільйон. Спеціалісти ».

«Програма« Громада на мільйон. Спеціалісти »- це продовження спільного телепроекту програми« USAID DOBRE »і телеканалу« 1 + 1 ». У порівнянні з першим сезоном ми змінили концепцію програми, адже хочемо розповісти про ще більшу кількість людей з маленьких містечок і сіл, які щодня докладають максимум зусиль, щоб допомогти змінитися нашій країні. Занурившись в цю тему під час роботи над першим сезоном, ми побачили скільки у нас в об'єднаних громадах є крутих професіоналів і визначних місцевих практик, про які варто розповісти. На кастингу прагнемо знайти інноваційні ідеї та мрії людей, для реалізації яких не вистачає тільки знань. Тому ми відправимо їх на обмін досвідом в інші громади України, а деяких - за кордон. Там учасники зможуть подивитися на вже реалізовані проекти і дізнатися, чого їм не вистачає для успішної реалізації проекту в своєму місті. У свою чергу фахівець з іншої країни або міста також приїде в нову громаду, щоб допомогти їй змінитися», - цитує канал Алла Стащенко

Всі бажаючі взяти участь у проекті і ініціювати зміни у власній громаді можуть заповнивши заявку за посиланням.

Виробництвом проекту займається «1 + 1 Продакшн» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку «Децентралізація приносить кращі результати і ефективність» (DOBRE) з ініціативи та під замовлення партнера програми DOBRE Українського кризового медіа-центру.

13.11.2018

RATVODДата: Четвер, 15.11.2018, 22:21 | Повідомлення # 167
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Запорізький телеканал «TV5» розпочав

супутникове мовлення




Запорізький регіональний телеканал «TV5» з сьогоднішнього дня
доступний для перегляду з супутника
«Astra 4A» (4,8 гр.с.д.).


Про це йдеться на офіційному сайті мовника.

Трансляція супутникового сигналу здійснюється в стандарті DVB-S2/MPEG-4 цілодобово в некодованому режимі.

10 листопада поточного року Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення видала телеканалу ліцензію на супутникове мовлення протягом десяти років. За повідомленням порталу «Медіаняня», рішення було прийнято одноголосно.

Телекомпанія «TV5» створена 9 жовтня 1992 року, 2 січня 1994 року в ефір вперше вийшли передачі ЗНТРК «ТВ-5». З тих пір вона зберігає лідируючі позиції на телевізійному ринку Запорізького регіону. Сукупна аудиторія телеканалу становить більше 2,5 мільйонів чоловік. У 2012 році телекомпанія отримала статус регіональної мовника. У 2014-2015 роках було здійснено технічне переоснащення і проведений перехід на повну цифрову сучасну систему телевиробництва. У 2015 році на телекомпанії був проведений ребрендинг.

Параметри супутникового мовлення «TV5»

Супутник: «Astra 4A» (4,8 гр.с.д.)
Частота: 11747 МГц
Поляризація: вертикальна (V)
Символьна швидкість: 30000 Мс/с
Корекція помилок (FEC): 3/4
Стандарт: DVB-S2/8PSK/MPEG-4.


15 листопада, 2018.

Редакція


RATVODДата: Понеділок, 19.11.2018, 20:24 | Повідомлення # 168
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Film.UA Group запустила телеканал

про здоровий спосіб життя




У п'ятницю, 16 листопада, Film.UA Group почала супутникове мовлення
телеканалу про здоровий спосіб життя
«36,6 ТV».


Телеканал веде тестове мовлення у відкритому вигляді на супутнику Astra 4А в SD-форматі в стислому стандарті MPEG-4, мова мовлення - українська.
В ефірі каналу йдуть програми власного виробництва, а також американські програми про здорову їжу. Слоган мовника - «Енергія життя».



Телеканал «36,6 ТV» 13 вересня обзавівся супутниковою ліцензією Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Ліцензія записана на ТОВ «Здорове ТБ», директором якого значиться генеральний продюсер групи платних каналів Film.UA Наталя Якимович, власником - продюсер Film.UA Надія Коротушка.

YouTube-канал 36i6 ТV був запущений в серпні, на ньому доступні програми про здоровий спосіб життя, поради тренерів з фітнесу, йоги, здорової їжі, а також різні інтерв'ю на цю тематику.



У пул платних каналів Film.UA Group крім «36,6 TV» входять телеканал FilmUADrama і три партнерських мовника: Bolt (спільно з групою компаній StarMedia), «Дача» і «Епоха» (спільно з екс-президентом компанії «Воля» Сергієм Бойко).

19.11.2018



Сьогодні телеканал «36,6 ТV» закодовано в BISS.
RATVODДата: Четвер, 22.11.2018, 23:44 | Повідомлення # 169
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
StarLight Digital стала дистриб'ютором

чотирьох
українських HD-телеканалів




Пакет з каналами NIKI Kids, NIKI Junior, EU Music і 4ever Music
обійдеться провайдеру до 1 грн за абонента.


StarLight Digital (SLD) стає ексклюзивним дистрибутором телеканалів NIKI Kids, NIKI Junior, EU Music і 4ever Music.
Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі компанії.

Тепер в портфель SLD входять 10 вітчизняних телеканалів, включаючи широкий вибір музичних каналів.

На конференції TIM 2018 комерційний директор StarLight Digital Микола Фаенгольд зазначив: «Майбутнє українського телевізійного ринку - в тому, щоб дати глядачеві якісну і унікальну послугу, яка буде задовольняти його потреби, за яку він буде з радістю платити. Телеканали NIKI Kids і NIKI Junior звертаються до широкої і вдячної аудиторії - сім'ям з дітьми, маленькими і які вже подорослішали. Особливо відзначу виключно якісну двомовну аудіодоріжку: діти зможуть слухати українську та англійську мови».

З січня 2019 в ефірі NIKI Kids і NIKI Junior будуть розміщені ролики, що пропонують юному глядачеві запросити до екрану дорослого. Для того, щоб повідомити, що в цифровому кабелі та IPTV канали доступні в HD і на двох мовах. «Нам важливо дати провайдерам контент, який був би корисний їм в бізнесі. Таке промо має допомагати провайдеру переводити абонентів на преміальні пакети, а також демонструвати абоненту свої технологічні можливості ».

Телеканали NIKI Kids і NIKI Junior - це вже 500 годин якісного дитячого контенту, доступного в HD-якості. Продюсери відзначають відсутність на каналах програм держави-агресора і свіжість контенту, він весь створений не пізніше 2013 року і це тільки преміум контент. Канали не використовують second run, тобто старий і дешевий контент. Наприклад, в грудні 2018 на NIKI Kids стартує американський анімаційний серіал Rainbow Rangers. Весь контент NIKI Kids і NIKI Junior - зібраний з розділів «преміум» каталогів 2018 року провідних дистриб'юторських компаній.

Рудольф Кірнос, власник телеканалів NIKI Kids, NIKI Junior, EU Music і 4ever music каже, що: «Телевізійний ринок України змінюється в кращу сторону, багато в чому завдяки діяльності StarLight Digital. Тому для нас ця співпраця - чудова можливість не тільки донести продукт до глядача, а й стати ще більш вагомою часткою ринку платного телебачення. На даному етапі ринок потребує якісних вітчизняних телеканаліі, і ми постаралися зробити їх з "діамантовою", насиченою квітами картинкою. Це - перші українські дитячі супутникові телеканали в реальному full HD дозволі, перші українські телеканали з двома легко перемикаються мовними доріжками».

NIKI Kids і NIKI Junior вперше в історії дитячого телебачення в Україні поділяють аудиторію на дві вікові групи: 0-5 років для Junior і 6 + для Kids. Тут контент повністю професійно і багатоголосово дубльований, всі титри і написи в кадрах - виключно українською мовою зі збереженням оригінального дизайну, всі пісні - переспівані також українською мовою.

Контент телеканалів NIKI Kids і NIKI Junior не викладається у вільному безкоштовному доступі в інтернет, на відміну від багатьох інших дитячих телеканалів, присутніх в Україні. Найближчим часом планується часткова викладка в цілях промо. Також у провайдерів буде можливість врізки регіональної реклами в транспортний потік телеканалів (буде здійснюватися самим телеканалом за запитом провайдера).

Ще одним важливим аргументом для провайдерів, здатних підключатися через фізичні стики, буде той факт, що вони отримають окремі потоки з підвищеним вдвічі, в порівнянні з супутником, бітрейтом.

«При такому бітрейті наша картинка ідеальна, це виглядає, я к«дзен» телевізійника - передача кольору без стиснення 4:4:4», - обіцяє Рудольф Кірнос.

Пакет з вищепереліченими каналами обійдеться провайдеру до 1 грн. за абонента. Також будуть діяти індивідуальні програми лояльності.

22 листопада, 2018.

Редакція


RATVODДата: Субота, 24.11.2018, 17:16 | Повідомлення # 170
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Громадський телеканал «Перший» обзавівся

телемагазином ювелірних виробів



Фото - скріншот ефіру «Першого»

Раніше керівництво мовника обіцяло уникати реклами,
яка суперечить стандартам суспільного мовлення


Громадський телеканал «Перший» почав трансляцію телемагазину ювелірних виробів «Тюсо». Телеторгівля виходить в нічному ефірі телеканалу кожен день у слоті 00: 00-01: 10, починаючи з 6 листопада. Телемагазин транслюється в рамках антикризових заходів через недофінансування Національної громадської телерадіокомпанії України.

З мовників холдингу телемагазин «Тюсо» виходить в ефір лише на телеканалі «Перший», на каналі «Культура» і 25 регіональних телеканалах така реклама відсутня. Телемагазин, наприклад, пропонує глядачам купити ланцюжок, покритий «трьома шарами золота» і прикрасу з «марсіанським топазом від безпліддя».



Нагадаємо, раніше НГТУ публічно повідомляла, що відмовляється від реклами алкоголю і політичної реклами в передвиборний період, аргументувавши це невідповідністю стандартам суспільного мовлення.

На початку жовтня новим комерційним директором НГТУ став Юрій Слободянюк - колишній директор телевізійних сейлерів «Відео Інтернешнл», «Максимум», «Медіа Інтернешнл Сервіс» та ін. 4 жовтня на презентаціі нової стратегії з продажу рекламного часу глава правління НГТУ Зураб Аласанія повідомив, що вся реклама, яка буде потрапляти в ефір телерадіоканалів НГТУ, не повинна суперечити принципам суспільного мовлення. Виконавчий директор НГТУ Олександр Лієв говорив про «екологічну» рекламу: «Громадське» відфільтрує рекламу деяких видів БАДів, телемагазинів і проектів, за якими стоять політики або політичні сили.

За даними «Телекритики», хвилина трансляції телемагазину в ефірі телеканалу коштує 50-150 гривень. Таким чином, за місяць телеканал отримає дохід не більше 100-300 тисяч гривень.

Нагадаємо, державна дотація НГТУ за законом повинна становити 0,2% держбюджету за минулий рік (1,7 млрд грн в 2019-му). В цьому році НГТУ отримало з держбюджету 776 млн гривень замість прописаних за законом 1,5 млрд грн. У 2019-му Верховна рада планує виділити НГТУ 1 млрд гривень. Відповідна сума вказана в прийнятому 18 жовтня в першому читанні держбюджеті на 2019 рік. Спочатку в надійшовшому до парламенту від Кабінету міністрів документі фігурувала інша сума - 1 млрд 816 млн 100 тис. гривень. В ході голосування фінансування НГТУ було урізано на користь медицини (поправки нардепів «Відродження» Антона Яценко та Віктора Бондаря). Глава НГТУ Зураб Аласанія тоді повідомив, що, якщо кінцева сума дотації буде менше 1 млрд гривень, компанія закриє регіональні філії.

«Телекритика» поцікавилася у прес-служби НГТУ, чому телемагазин «Тюсо» виходить тільки на телеканалі «Перший»? Чи готова НСТУ як громадська компанія нести відповідальність за якість товарів, які продаються в телемагазині? Чи вважає компанія істотним дохід від телепродажу? На що він буде витрачений?

У прес-службі НГТУ надали таку відповідь: "Телемагазин виходить тільки на" Першому ", оскільки рекламодавці звернулися за розміщення саме на цьому телеканалі, а не на інших. У зв'язку з прийняттям антикризових заходів (докладніше з усім переліком можна ознайомитися тут) були внесені зміни до внутрішніх документів НГТУ, що формують основи рекламної та спонсорської політики, саме ці зміни дозволили розширити можливості комерційного співробітництва, в тому числі з телемагазином. Раніше ми відмовилися від такого розміщення, однак фінансовая ситуація змусила переглянути це рішення. В умовах тотального недофінансування, телерадіокомпанія намагається збільшити комерційні доходи законно, при цьому не порушуючи ключові цінності, принципи та засади існування Громадського. Засоби з комерційного рахунку можуть бути спрямовані на будь-які поточні потреби Громадського. Є багато вкрай необхідних витрат , які повинна здійснити компанія до кінця року і великий дефіцит коштів. Саме на ці статті витрат будуть спрямовані отримані комерційні засоби".

Текст ПАВЛО Мандрика

23.11.2018


RATVODДата: Субота, 01.12.2018, 10:21 | Повідомлення # 171
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал "112 Україна" відзначає

п'яту річницю



112.ua

За цей час телеканал здобув титул головного інформаційного мовника України,
адже наші журналісти завжди в епіцентрі подій.


Вся команда "112 Україна" була головним очевидцем трагічних сторінок новітньої історії України: Революції гідності, окупації Криму та війни на Донбасі.

28 листопада 2013 року - перший ефір!

Коли до запуску в ефір "112 Україна" у 2013 році залишався ще тиждень, ми не дочекались запланованої дати, а одними з перших вирушили висвітлювати події на Майдані. В той час, як інші інформаційні телеканали працювали у середмісті столиці і лише згодом показували, що там відбувалось, журналісти "112 Україна" першими вели пряму трансляцію наживо. Коли після побиття учасників Євромайдану в ніч проти першого грудня невеликі акції перетворились у масовий всеукраїнський протест - журналісти "112 Україна" перебували в епіцентрі подій і працювали цілодобово.

Кореспонденти каналу показали глядачам початок "Ленінопаду" в Україні, сутички під Адміністрацією Президента, понад місяць акцій на Майдані й ухвалення так званих "диктаторських законів" депутатами Верховної Ради.

Журналісти "112 Україна" в касках та протигазах залишались у небезпечних місцях, щоб показати глядачам всієї країни, як силовики цілили в євромайданівців, як гинули протестувальники на Грушевського, як розстрілювали на Інститутській - і все це у прямому ефірі.

Після закінчення Революції гідності в Криму з'явились "зелені чоловічки". І тоді, попри небезпеку, журналісти "112 Україна" поїхали на півострів і відстежували анексію Криму та незаконний референдум. Коли ці ж "зелені чоловічки" незаконно окупували територію на Сході України, журналісти "112 Україна" з місця події показували бої за Слов'янськ, втечу бойовиків та звільнення міста. Наші кореспонденти піч-о-пліч з військовими на всіх фронтах: Іловайський котел, оборона за Донецький аеропорт, перемови Нормандської четвірки в Мінську - все це висвітлював "112 Україна".

Ми були єдиним українським телеканалом, який в Анкарі зустрів полонених Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова.

Журналісти працювали відважно та оперативно, попри поранення знімальної групи на передовій, і одні з перших ночували в окопах. Щоб показати найбільший обмін заручників, кореспонденти "112 Україна" приїхали на окуповану територію Горлівки, та одного разу зйомка завершилась для команди двотижневим ув'язненням.

На п'ятому році війни журналісти "112 Україна" досі ризикують на лінії вогню, щоб глядачі ризикнули знати більше!

"Сьогодні особливий день - День народження головного інформаційного телеканалу країни. Ми головні й перші. Вся наша команда "112 Україна" щодня доносить до мільйонів глядачів необхідну інформацію. Всі ці п'ять років ми першими висвітлювали доленосні події України. Ми першими інформували всю Україну про три місяці боротьби, про 94 дні кривавих розгонів та судових заборон на проведення акцій, про сотні травмованих та загиблих, про розстріл Небесної сотні та інші злочини. Ці події залишилось у пам'яті журналістів та українців, які брали в них участь і спостерігали за усім в ефірі "112 Україна". Кожною хвилиною ефіру ми доводимо свою першість. Рейтинги і кількість глядачів, які дивляться нас на всіх наших ресурсах, підтверджують це. Адже "112 Україна" - не тільки лідер інформаційного мовлення, а й найкраща команда професіоналів", - зазначив генеральний продюсер телеканалу Артем Марчевський.

"П'ять років тому поява нашого телеканалу стала справжньою телевізійною революцією! Революцією, до звершення якої були причетні найкращі українські журналісти, ведучі, оператори, продюсери, режисери, інженери й менеджери. Завдяки унікальному колективу "112 Україна" протягом п'яти років залишається безумовним лідером інформаційного мовлення. Жодна з масштабних подій у сучасній історії України не відбувалася без участі наших журналістів. Я впевнений, що для більшості з нас телеканал став другою домівкою, а колеги по цеху - другою сім'єю. І сьогодні я впевнено можу заявити - незалежно від політичної кон'юнктури і конкуренції на ринку, телеканал "112 Україна", безперечно, залишиться флагманом українського телебачення. Дозвольте побажати нам усім високих рейтингів, повної реалізації творчих ідей і щоденної журналістської удачі", - сказав генеральний директор телеканалу Єгор Бенкендорф.

Телеканал "112 Україна" – інформаційно-аналітичний телеканал, який мовить 18,5 годин на добу в прямому ефірі і використовує передові технології, щоб першим надавати глядачеві об'єктивну інформацію про важливі та цікаві події, в Україні та світі. Канал доступний у пакетах найбільших кабельних операторів країни, транслюється через цифрову ефірну мережу DVB-T2, а також через супутники AMOS-2,3. Мовлення каналу триває 24 години на добу. Генеральний продюсер – Артем Марчевський. Генеральний директор телеканалу – Єгор Бенкендорф.

28 листопада 2018

RATVODДата: Середа, 12.12.2018, 19:00 | Повідомлення # 172
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Нацрада з телерадіомовлення відмовилася змінити логотип

і переоформити ліцензію
"Максі-ТВ" через порушення




Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення за результатами
позапланової виїзної перевірки ТОВ "Наша Прага", (Київ, супутникове мовлення, логотип "Максі-ТВ")
6 грудня винесла попередження за недотримання умов ліцензії.


При цьому регулятор відмовив мовнику в переоформленні ліцензії в частині зміни програмної концепції та логотипу, оскільки в наданих каналом документах не було форми №3 про перелік пов'язаних осіб.

"Крім того, інший мовник - ТОВ "Наше медіа" (Мамаївці Чернівецької обл.), який володіє супутниковою ліцензією, має логотип з таким же описом, зареєстрований в установленому законом порядку", - наголошується в повідомленні Нацради.

Рішення про переоформлення логотипу для ТОВ "Наше медіа" (з "# НАШЕ на # НАШ) було Нацрадою також прийняте 6 грудня.

На його думку, в програмній частині "Максі-ТВ" порушує умови ліцензії, які не транслюючи культурно-мистецькі, науково-просвітницькі, розважальні, дитячі передачі і не здійснюючи фільмопоказ і замість культурологічно-розважального з фільмопоказом фактично є інформаційно-аналітичним.

Регулятор зобов'язав телеканал протягом двох тижнів привести діяльність у відповідність до умов ліцензії, ліцензійних вимог і норм чинного законодавства.

У свою чергу, телеканал заявив про незаконність рішення Нацради і планує звернутися до суду.

"Як тільки, згідно з чинним законодавством, ми подали заяву про переоформлення ліцензії на мовлення, нам відразу призначили позапланову виїзну перевірку саме з тих питань, по яких ми подали заяву. За результатами перевірки 27-28 листопада був складений акт, де вказувалося на нібито порушення . І за дивним збігом обставин ці порушення чомусь абсолютно збігалися з тими питаннями, які ми зафіксували в заяві про переоформлення ліцензії", - підкреслюється в заяві телеканалу.

В "Максі-ТВ" вважають, що фактично функції Нацради з телерадіомовлення звелися до цензури і постійними позаплановими перевірками неугодних чинній української владі медіа, а також до шантажу редакцій по переоформленню і продовженню ліцензій.

"Як ми вже відзначали, тиск на наш телеканал був запланований і направлений на недопущення здійснення вільної інформаційної діяльності. Такий підхід відповідального державного органу викликає вмотивовану стурбованість тим, що у владних кабінетах генерується каральний підхід щодо недопущення діяльності незалежних ЗМІ, які суперечать офіційній позиції влади", - заявляють в "Максі-ТВ".

Телеканал вважає таке рішення "добре спланованим, заздалегідь продуманим, а тому - заангажованим і упередженим" і планує його оскаржити.

Згідно з даними Державного реєстру фізичних і юридичних осіб-підприємців, бенефіціарним власником компанії "Наша Прага" є батько народного депутата Євгена Мураєва Володимир Мураєв.

Виручка ТОВ "Наша Прага" в 2017 році скоротилася на 27,3% - до 3,87 млн ​​грн, чистий прибуток виріс в 4,6 рази - до 4,36 млн грн.

07.12.2018

RATVODДата: Четвер, 13.12.2018, 22:32 | Повідомлення # 173
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
В Україну надійшла перша партія супутникових приставок

для прийому телеканалів
медіаугрупп після кодування




Кодування супутникового сигналу очікується в другому кварталі 2019 року.


В Україну завезена перша партія супутникових ресиверів, які будуть призначені для прийому кодованого сигналу супутникових телеканалів, що входять до складу найбільших українських медіагруп. Про це сказано в офіційному повідомленні 1 + 1 media.

Починаючи з 12 грудня приставки можна придбати в більшості українських оптових і роздрібних мережах, на e-commerce веб-платформах і у офіційних операторів супутникового телебачення.

«З метою створення сприятливих умов для комфортного переходу абонентів і якомога більш простого підключення і прийому сигналу, 1 + 1 media разом з іншими медіагрупи завчасно подбала про забезпечення населення доступом до устаткуванню і спільно з компанією STRONG, одним з найбільших в Україні імпортерів і виробників супутникового приймального обладнання, здійснили поставку сет-топ-боксів в кількості, яка необхідна для задоволення першої хвилі попиту абонентів супутникового прийому - 45000 одиниць»- йдеться в прес-релізі.

Зокрема, компанія «VIASAT», буде здійснювати продаж супутникових ресиверів за рекомендованою ціною 1099 грн. за одиницю.

«Поставки в Україну сет-топ-боксів, без яких перегляд закодованих телеканалів медіагруп стане неможливим, є другим важливим кроком в цьому складному проекті з кодування супутникового сигналу. Першим кроком стало внесення змін до ліцензії телеканалів про заміну типу прийому супутникового сигналу з відкритого на кодований. Постачанням телеприставок на ринок медіагрупи фактично підтверджують свій рішучий намір закодувати сигнал і показують, що в цей процес залучені не тільки вони, а й імпортери, дистриб'ютори та супутникові провайдери. Остаточне кодування супутникового сигналу заплановано на другий квартал 2019 року, і я переконаний, що ми витримаємо цей термін», - резюмує Ярослав Пахольчук, виконавчий директор і директор напрямку платного телебачення групи 1 + 1 media.

Нагадаємо, вперше про намір закодувати супутниковий сигнал 23 національних телеканалів, що входять до складу чотирьох найбільших телевізійних холдингів (1 + 1 media, StarLightMedia, Inter Media Group і «Медіа Група Україна») стало відомо ще в 2017 році. Пізніше дата кодування кілька разів переносилася на пізніший термін.

12 грудня, 2018.

РЕДАКЦІЯ
RATVODДата: Субота, 22.12.2018, 08:53 | Повідомлення # 174
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
1 + 1 media стала дистриб'ютором

каналу про здоровий спосіб життя
«36,6 TV»




21 грудня, 1 + 1 media включила український пізнавально-розважальний телеканал 36,6 TV
в портфоліо 1 + 1 media distribution, розширивши власну дистрибуційну пропозицію до 23 каналів.


Про це Mediasat повідомили в прес-службі медіа-холдингу.

36,6 TV створюється холдингом FILM.UA Group і забезпечує українських глядачів мотивуючим контентом, який допомагає налаштуватися на позитивне мислення і підштовхує змінити життя на краще. Бібліотека телеканалу складена з оригінального корисного і преміального відео, розрахованого на аудиторію, яка прагне дотримуватися здорового способу життя. Серед найбільш актуальних питань, які піднімаються кваліфікованими фахівцями та запрошеними зірковими гостями в ефірі, є здорове харчування, тренування, психологія і медицина.

Концепція наповнення сітки телеканалу формується на основі переваг цільової аудиторії (жінки 25+) і складається переважно з вітчизняної контенту і частково з пізнавально-розважальних програм закордонного виробництва, які глядачі можуть переглядати без реклами. Мовлення телеканалу здійснюється з супутника Astra 4А в SD-форматі і через IP-протокол в HD-форматі.

«Ми, як медіагрупа, в першу чергу, зацікавлені в забезпеченні глядача якісним продуктом, який буде як цікавим, так і корисним. Тому, ознайомившись з контентом 36,6 TV, ми відразу зрозуміли, що він гарантовано отримає позитивні відгуки споживачів. До сих пір на телевізійному ринку України не було представлено телеканалу, який був би на 100% присвячений питанню здоров'я і задовольняв би потреби глядачів в даній тематиці, тому фактично 36,6 TV є першим вітчизняним телеканалом про активний і здоровий спосіб життя, і ми раді , що він доповнив пропозиція 1 + 1 media distribution», - коментує Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1 + 1 media.

«Весь контент каналу шукає відповідь на досить актуальне питання - як жити довго і щасливо? - зазначає генеральний продюсер 36,6 TV Наталя Якимович. - Ми намагаємося зібрати кращих фахівців і експертів, які на власному досвіді показують, як працює, наприклад, йога і здорове харчування. На окрему увагу заслуговують блоги і програми відомих психологів, адже без порядку в голові важко досягти гармонії в тілі. Вже зараз за кількістю переглядів окремих програм на нашому YouTube-каналі можна зробити висновки, що аудиторію цікавлять обрані нами теми, а ведучі викликають довіру».

З моменту виходу на український телевізійний ринок у вересні 2018 телеканал вже отримав великий інтерес серед глядачів, які зацікавлені у здоровому способі життя, тому сьогодні 36,6 TV вже додали до своїх телевізійних пропозицій вже більше 50 вітчизняних провайдерів, серед яких національні оператори Triolan, Lanet , Домашнє ТБ (Київстар), ОТТ-платформи DivanTV і Trinity-TV.

Крім того, доступ до перегляду телеканалу вже мають глядачі багатьох регіональних провайдерів, серед яких провайдери з м Одеса (Tenet, Briz, Норма), м Маріуполь (Формат, Grizly, Архат ТВКОМ), м.Тернопіль (Колумбус), м Київ (IPnet, LocalNet, Pautina, Intraffic), м. Харків (Макснет), м Конотоп (Зурбаган), м.Івано-Франківськ (Діскавері), м. Миколаїв (Дикий сад), м Кропивницький (Шторм), м . Ужгород (Крам), м Мукачево (ДВС ТВ), м Умань (ТІМ), м. Ковель (UAINET) і багато інших.

21 грудня, 2018.

РЕДАКЦІЯ


RATVODДата: Четвер, 17.01.2019, 10:03 | Повідомлення # 175
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Перший український канал в розпочав

мовлення з супутника
AMOS-7




Перший український канал в 4К # НАШЕ HDR розпочав мовлення з супутника AMOS-7.


Тестова версія каналу з'явилася у відкритому доступі (FTA) у оператора «Укркосмос», мультиплекс DVB-S2. На релакс-каналі # НАШЕ HDR транслюють картини української природи, міські пейзажі, музеї і театри.

Телеканал входить до складу порівняно молодої української медіа групи НАШЕ Медiа. На весну заплановано мовлення в форматі 4К ще одного каналу групи - ЕТНО КАНАЛ.

Технічні параметри TEST 4K:

AMOS 7 (4.0°W), частота 12,518 ГГц, пол. H, SR 12500, FEC 3/4, DVB-S2/8SPK, FTA


Швидкість передачі відео близько 13-14 Мбіт/с в HEVC (H.265), швидкість передачі аудіо близько 380 кбіт/с (AAC). Програма транслюється в режимі HDR.



Кількість 4К каналів в світі стабільно зростає. Юда Амір, VP Sales CIS компанії Spacecom: «4К телебачення - це точка росту для ТВ бізнесу і обов'язкова складова преміум сегменту. Я дуже радий, що Україна тепер теж підтримує цю тенденцію, і що перший український 4К канал почав віщати саме на нашому супутнику. Одним з факторів, який стримував зростання 4К каналів, було те, що вони займають значну ємність, це дорого. Amos-Spacecom активно працює над розвитком супутникових технологій, щоб надати телеканалам достатню ємність за помірною ціною. Поява на українського каналу на AMOS-7 демонструє, що нам це вдається».

14 січня, 2019.

РЕДАКЦІЯ


RATVODДата: Четвер, 17.01.2019, 10:14 | Повідомлення # 176
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Кодування українських телеканалів на супутнику

може початися пізніше
травня 2019 року, - Ткаченко




Гендиректор «1 + 1 медіа» Олександр Ткаченко анонсував перехід каналів холдингу
на платний супутник не раніше, ніж в травні поточного року, а можливо і пізніше.


Більш точну дату гендиректор поки не повідомляє. Про це йдеться в інтерв'ю Ткаченко для сайту «Ліга. Бізнес».

Як стало відомо раніше, «1 + 1» поряд з іншими великими українськими телеканалами домігся дозволу Нацради на кодування супутникового мовлення.

За словами самого Ткаченко, таке рішення стане виграшним для «1 + 1», оскільки допоможе непросто контролювати поширення контенту, але і посприяє розвитку ринку платного телебачення в Україні.

«Ми готові закодувати супутник і вважаємо, що це правильне індустріальне рішення, щоб ми контролювали територію поширення нашого контенту, який повинен бути закодований як для виконання ліцензійних зобов'язань, так і для сприяння зростанню ринку платного ТБ в Україні. Це в інтересах індустрії, тому що дозволить збільшити доходи», - пояснив глава «1 + 1 медіа».

Ткаченко також анонсував приблизну вартість пакету послуг супутникового телебачення для своїх глядачів. Так, за його словами, місяць користування повним пакетом телеканалів на платформі VIASAT в середньому обійдеться українцям в 120 грн. Мінімальна ціна пакету - від 69 грн. Крім того, як зазначив гендиректор «Плюсів», до моменту кодування супутника (мінімум до травня) буде діяти спецпакет «Національний», вартість якого складе 29 грн на місяць.

Варто відзначити, до кінця 2019 року медіагрупа Олександра Ткаченко планує тестовий запуск каналу 1 + 1 в форматі HD. Запуск в стандарті HD інших каналів холдингу варто очікувати не раніше 2020 року.

Лада Васюкова

15 січня, 2019.



RATVODДата: Четвер, 24.01.2019, 11:33 | Повідомлення # 177
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Україна» покаже глядачам

церемонію
«Оскар»





Телеканал вшосте поспіль стає ексклюзивним транслятором вручення премії.


Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Телеканал" Україна "придбав ексклюзивні права на пряму трансляцію 91-ї церемонії вручення найпрестижнішої кінопремії світу" Оскар "», - сказано в прес-релізі.

Відзначається, що показ церемонії запланований, як мінімум, в 225 країнах, включаючи Україну.

Нагадаємо, «Оскар» - американська кінопремія, створена в 1929 році і традиційно вручається діячам кіномистецтва за їх внесок в створення кінофільмів. Церемонія нагородження проводиться щорічно в Лос-Анджелесі, в театрі «Долбі», і транслюється в прямому ефірі в десятках країн світу.

Лада Васюкова

23 січня, 2019.

RATVODДата: Понеділок, 28.01.2019, 21:06 | Повідомлення # 178
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
UATV отримав «добро» на мовлення в Білорусі



Український телеканал в числі трьох іноземних
отримав дозвіл на мовлення в Білорусі.


Наказ підписав міністр інформації Олександр Карлюкевіч, передає Spektr.

Згідно з інформацією, крім UATV дозвіл на поширення також отримали «KazakhTV» і «Хабар 24». Дозвіл було видано терміном на три роки.

«Скоро в Мінську відбудеться презентація телеканалу, про дату та час проведення якої буде оголошено додатково», - повідомило українське посольство в Мінську.

Нагадаємо, раніше посол України Ігор Кизим висловив надію на те, що мовлення UATV в кабельних мережах Білорусі почнеться в найближчому часі.

UATV почав мовлення 1 жовтня 2015 року. Він являє собою український телеканал іномовлення, який веде трансляції на українській та російській мові, з англійськими субтитрами.

Лада Васюкова

28 січня, 2019.



RATVODДата: Вівторок, 29.01.2019, 23:52 | Повідомлення # 179
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ICTV, СТБ, Новий і інші телеканали StarLightMedia

закодують супутниковий сигнал до кінця року




Медіахолдинг StarLightMedia (SLM), до якого входять телеканали СТБ, Новий канал, ICTV, M1, M2, Оце,
планує закодувати супутниковий сигнал до кінця поточного року.


Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі медіа-групи.

«Михайло Царьов, СЕО SLM, поінформував всі підрозділи групи про плани перейти до поширення кодованого закритого сигналу ICTV, СТБ, Нового та інших телевізійних каналів холдингу до кінця 2019 року», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Повідомлення про кодування супутникового сигналу направлено всім партнерам медіагрупи SLM з пропозицією подбати про перехід споживачів до ринку платного телебачення в максимально зручний час і запропонувати нові сервіси.

«Наша група несе відповідальність за розвиток українського телевізійного ринку і ринку контенту. Для нас дуже важливо щорічно збільшувати кількість українських програм і серіалів, і ми вітаємо зацікавленість всіх глядачів в українських фільмах і серіалах, очікування прем'єр і хочемо розвивати культуру оплати за працю українських та міжнародних талантів - акторів, режисерів, операторів, сценаристів, сотень представників різних професій , які і складають нашу індустрію», - коментує Михайло Царьов, СЕО SLM.

Пан Царьов висловив упевненість, що своєчасне оголошення про плани кодування сигналу з супутника дозволить всім партнерам підготуватися до цього моменту з турботою і увагою про глядачів і почати обговорення створення нового ексклюзивного продукту - доступного в платних мережах розповсюдження контенту.

Раніше гендиректор «1 + 1 медіа» Олександр Ткаченко заявляв, що кодування супутникового сигналу українських телеканалів може початися пізніше травня 2019 року.

Нагадаємо, в кінці минулого року в Україну надійшла перша партія супутникових приставок для прийому телеканалів медіаугрупп після кодування.

29 січня, 2019.

Редакція


slavasamДата: Середа, 30.01.2019, 23:54 | Повідомлення # 180
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал UA: КУЛЬТУРА закодує супутниковий сигнал


4 лютого супутниковий сигнал телеканалу суспільного мовлення UA: КУЛЬТУРА буде закодований. Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі мовника.

Для кодування супутникового мовлення, UA: КУЛЬТУРА буде використовувати систему умовного доступу BISS.

UA: КУЛЬТУРА - загальнонаціональний телеканал про культуру в усіх її проявах і аспектах, який здійснює мовлення 24/7. В ефірі телеканалу - новини культури, документальні фільми, трансляції концертів класичної музики і театральних вистав, а також програми, присвячені різним напрямкам культурного і суспільного життя - музики, живопису, театру, літератури, кіно.

Актуальні параметри супутникового мовлення UA: КУЛЬТУРА:
Супутник Amos-3 (4 гр.з.д.)
Частота - 11140 МГц, поляризація горизонтальна, символьна швидкість 30000 Мбіт / сек, FEC-3/4, DVB-S / QPSK, кодування BISS (з 4.02.2019).
джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024