FORUM TV-SATП`ятниця
03.05.2024, 04:56

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Вівторок, 01.07.2014, 23:23 | Повідомлення # 1741
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Телеканал "VIVA TV" йде від цілодобового мовлення



Найстаріший музичний канал в Європі "VIVA TV Germany" найближчим часом перейде від цілодобового мовлення на трансляцію з поділом за часом з телеканалом "Сomedy Central".
В даний час трансляція "VIVA TV" здійснюється із супутника "Astra 1M" в позиції 19,2 гр.в.д. на транспондері 11973 V SR27500 FEC ¾. На цій же частоті веде мовлення "Comedy Central Deutschland", який транслюється на одному каналі з німецькою версією дитячого телеканалу "Nickelodeon".
За інформацією, яку оприлюднив Магнус Кастнер, виконавчий віце-президент і генеральний директор "Viacom International Media Networks" в Північній Європі в інтерв'ю журналу "Werben & Verkaufen", c 1 жовтня поточного року відбудеться рокіровка - "Nickelodeon" перейде на цілодобове мовлення, а "VIVA TV" транслюватиметься в "зв'язці" з "Comedy Central". Після даних змін "VIVA TV" мовитиме з 6.00 до 17.00 за місцевим часом (з 8.00 до 19.00 за мск.вр.), решту часу ефіру займають комедійний телеканал.
Дане рішення було прийнято "Viacom" у світлі конкуренції з іншим дитячим телеканалом - "Disney Channel", який почав безкоштовну трансляцію в Німеччині в січні 2014 року. "Viacom" в даний час розглядає варіанти про брендування та наповненні вечірнього ефіру на "Nickelodeon", в той час як ранковий і денний мовлення буде розрахована на стару аудиторію телеканалу. На "Disney Channel" вечірній ефір орієнтований на більш дорослу аудиторію і в цей часовий проміжок він позиціонує себе як сімейний канал, показуючи в ефірі серіали та художні фільми, призначені для більш широкої аудиторії, а не тільки для дітей.
Також Магнус повідомив, що за планами другий музично-розважальний канал "MTV Germany" транслюватиметься тільки в дозволі HDTV.
Повертаючись до телеканалу "VIVA TV", нагадаємо, що він до цих пір викликає певний інтерес серед любителів супутникового телебачення зі стажем, тому що є найстарішим музичним телеканалом не тільки в Європі, але і у всьому світі. Він почав своє мовлення у грудні 1993-го року і довгий час був конкуруючим каналом знаменитої мережі "MTV". Оригінальне оформлення та музичне наповнення каналу швидко знайшли відгук серед глядачів і він швидко набрав популярність не тільки в Європі, але і в Росії. Безліч знаменитих зараз танцювальних композицій були показані вперше саме на "VIVA TV" і багато німецьких виконавці стали популярні в нашій країні завдяки цьому музичному каналу.
Після багатьох років жорсткої конкуренції з "MTV" самобутній музичний телеканал у січні 2005-го року був придбаний медіаконцерном "Viacom", власником мережі "MTV Network Europe". Багато глядачів і фахівці погоджуються на думці, що після цього почався "захід" телеканалу "VIVA TV", який після зміни власників що називається "втратив обличчя" і став мало відрізнятися від інших телеканалів мережі "MTV", які з часом перетворилися з чисто музичних каналів в музично-розважальні. При цьому частка музики в ефірі таких каналів, в т.ч. і на "VIVA TV", стала неухильно скорочуватися. Багато в чому це пов'язано з тим, що сучасна молодіжна аудиторія, на яку і розраховані музичні канали, більше уваги приділяє перегляду музичних кліпів в інтернеті, ніж по телебаченню. З іншого боку - успіх музичних телеканалів від групи "Bridge Media" в Росії говорить про те, що незважаючи на вплив інтернету, дні музичного телебачення далеко не полічені.
На жаль, нинішні власники "VIVA TV Germany" упустили і стару аудиторію телеканалу і не змогли привернути уваги нової, т.к. контентне наповнення "VIVA TV" стало мало відрізнятися від інших телеканалів "MTV Networks", що і призвело до закономірного підсумку - знаменитий телеканал з жовтня перестане бути цілодобовим.

Фрагмент ефіру телеканалу "VIVA TV" (1994 р.):



Автор: DX-TM



RATVODДата: Середа, 02.07.2014, 21:17 | Повідомлення # 1742
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Телеканал «Львів-ТБ» розпочав мовлення

на супутнику
AMOS 2




Український телеканал «Львів-ТБ» розпочав мовлення у відкритому доступі з супутника AMOS 2 (4.0°з.д.)


«Життя - як воно є» - це близьке для кожного жителя висловлювання, є ключовим для творців «Львів-ТБ».

"Разом з нами глядачі дізнаватимуться першими про найважливіше, вивчать, як захистити свої права, співпереживати нашим героям і найважливіше - отримувати позитивні емоції."

Телеканал має намір пройти шлях від невеликої локальної студії до авторитетного національного мовника, міцно закріпивши за собою статус найбільш динамічного телеканалу Львовщіни.Также телеканал доступний і на супутнику AzerSpace-1 46 ° східної довготи

Технічні параметри тестового мовлення:

Супутник: AMOS-2
Орбітальна позиція: 4.0 ° з.д.
Форма мовлення: MPEG-2
Приймальна частота: 11 643 МГц
Поляризація: горизонтальна (Н)
Швидкість цифрового потоку (SR): 2500 Ksym / sec
Рівень надмірності (FEC): 3/4


Koдування: немає

Львів-ТБ
RATVODДата: Четвер, 03.07.2014, 09:06 | Повідомлення # 1743
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
"Інтер" запускає новий проект "Щастя з пробірки"

- щоб діти народжувалися !




Нас уже не 52 мільйони. І навіть не 50 або 48, а трохи більше 45 млн чоловік. Одна з причин такої сумної статистики - діагноз "безпліддя", яке з року в рік набирає обертів і стає серйозною проблемою в нашій країні. Але холодні соціологічні дані - ніщо в порівнянні з особистим горем навіть однієї людини. Все частіше жінки стикаються з трагедією, яка руйнує весь їхній світ - вони не можуть завагітніти...

За даними статистики, майже кожна п'ята пара в Україні - безплідна. І чи треба говорити, яким фатальним, майже смертельним ударом стає для жінки вирок лікарів. Коли та, яка народжена, щоб дарувати життя, не може цього зробити, - це страшно. Хтось ставить на собі хрест як на жінці. Хтось руйнує себе, все і всіх навколо. Хтось перемикається на роботу і кар'єру, відгороджуючись від власного болю. Але це вирок, який підлягатиме оскарженню. І стати мамою - можливо!

Телеканал "Інтер" спільно з клінікою "Надія" розпочинає унікальний документальний проект "Щастя з пробірки". Команда програми готова підтримати тих, хто вже зневірився і опустив руки. Вона береться за найскладніші випадки, які здаються безнадійними.

"Якщо ви мрієте, щоб у вашій родині народилася настільки бажана дитина, але стати батьками поки не вдається, хоча б унаслідок того, що на необхідне лікування не вистачає грошей - ми готові вам допомогти! - говорить продюсер програми Софія Чемерис. - Мені дуже зрозумілі стан і горе таких жінок, тому що я сама пройшла через горнило цієї біди... Для мене наш проект - дуже особистий".

В рамках проекту українським родинам буде надана можливість одержати настільки очікувану допомогу на ексклюзивних умовах. Команда "Щастя в пробірці" впевнена, що такі сім'ї не можна залишати наодинці з їхнім болем і відчаєм. А приклад особистих історій та досвіду, який отримали герої програми, можливо, додадуть сил тим, хто вже втратив віру в те, що можуть стати мамою і татом...

"Ми дуже хочемо показати всім сім'ям, які майже втратили надію, що шанс є завжди, - стверджує Софія Чемерис. - Щороку, завдяки сучасній медичній технології ЕКЗ, у світі народжуються мільйони малюків. Ви теж зможете почути у своєму будинку дитячий сміх і тупіт маленьких ніжок!"

Для участі у проекті відправте історію своєї родини і розкажіть про свою мрію стати батьками на електронну пошту dity@inter.ua

У листі необхідно вказати своє ім'я, прізвище, вік і місто, в якому ви проживаєте.

Якщо у тих, хто хоче звернутися за допомогою і стати учасниками телепроекту "Щастя в пробірці", немає можливості користуватися електронною поштою, слід зателефонувати за телефонними номерами 098 198 1818 або 098 198 1919.
Ми дуже віримо в Вас і сподіваємося, що завдяки нашим спільним зусиллям українців стане більше!

1 липня 2014
13:48


RATVODДата: Неділя, 13.07.2014, 18:32 | Повідомлення # 1744
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
«Інтер» традиційно покаже матч за Суберкубок України



22 липня у Львові на стадіоні «Арена Львів» матчем за «Інтер Суперкубок України» відкриється новий футбольний сезон. Титульним спонсором і офіційним телетранслятором матчу виступає телеканал «Інтер», йдеться на сайті каналу.

У поєдинку за почесний трофей змагатимуться найсильніші вітчизняні команди, які здобували Суперкубок по п'ять разів - донецький «Шахтар» (Чемпіон України сезону 2013/2014 рр.) та київське «Динамо» (володар Кубка України сезону 2013/2014 рр.).

Трансляція матчу на телеканалі «Інтер» розпочнеться о 21.00.

«Телеканал "Інтер" вважає однією зі складових своєї соціальної місії підтримку усіх масштабних спортивних подій України. У цей непростий для нашої країни час футбол є силою, що об'єднує українців. Тому ми з особливим задоволенням вже сьомий рік поспіль стаємо Титульним спонсором матчу за Суперкубок України, яким розпочинається новий футбольний сезон. Черговий "Інтер Суперкубок Украіни" з футболу традиційно відбудеться під егідою Об'єднання професіональних футбольних клубів України "Прем'єр-ліга" та телеканалу "Інтер". Трансляція "Інтер Суперкубку України" завжди відбувається на "Інтері" з хорошими показниками залучення глядацької аудиторії, а, завдячуючи телеканалові "Інтер+", пряму трансляцію матчу матимуть змогу переглянути телеглядачі не лише України, а й понад тридцяти країн», - сказав голова правління телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф.



Суперкубок - популярний в світовому футболі формат турніру, який складається з одного матчу і проводиться напередодні старту нового сезону.
У ньому беруть участь найсильніші футбольні команди країн - чемпіони та володарі Кубків попереднього сезону.
В Україні матчі за Суперкубок проводяться з 2004 року.
У 2008 році телеканал «Інтер» став Титульним спонсором та Офіційним телетранслятором матчу, який з того часу носить офіційну назву «Інтер Суперкубок України».

11.07.2014
17:50

«Телекритика»


RATVODДата: Вівторок, 15.07.2014, 22:07 | Повідомлення # 1745
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Перший національний готує анімаційну програму

і тревел-шоу про
Україну




Телеканал Перший національний готує дві нові програми про Україну «Моя країна» та «Подорожуй Першим!». Про це стало відомо 15 липня під час презентації «15 нових проектів і телеведучих Першого національного», яку організувала Національна телекомпанія України (НТКУ).

Програма «Моя країна» стартує в ефірі телеканалу в День Незалежності України 24 серпня. Випуск складатиметься із двох блоків, в першому з яких глядачі побачать пластиліновий мультфільм «Моя країна - Україна», а в другому ведуча програми Інна Москвіна поспілкується з гостями студії про Україну їхніми очима.

Всього до циклу «Моя країна» увійде 26 анімаційних історій. «Це будуть не просто історії про міста України, а казки та легенди з різних регіонів», - повідомив художній керівник анімаційного проекту Степан Коваль. Він додав, що програма розрахована не лише на дітей, а й на підлітків та дорослих. «Ви будете здивовані, але жодної з наших «пластилінових історій» ви раніше не чули», - запевнив пан Коваль.


Учасники презентації Першого національного


Програма «Подорожуй Першим!» виходитиме на Першому національному щотижня по вихідних з 1 вересня. Її ведучі Анна Тулинська, Володимир Горянський та Геннадій Попенко мандруватимуть містами України, в яких обиратимуть відпочинок на свій смак.

Як повідомив Геннадій Попенко, перший ефір буде присвячений подорожі до Чернівців. «Попереду - Львів, який ми прагнемо показати з нестандартного боку. Думаю, трьом ведучим із абсолютно різними поглядами це вдасться», - додав пан Попенко. Він також висловив сподівання, що найближчим часом ситуація в Криму та на Сході України стабілізується, і команда «Подорожуй Першим!» завітає і туди.


Модератор презентації Тимур Мірошниченко і ведучий програми «Подорожуй Першим!» Геннадій Попенко


Нагадаємо, сьогодні НТКУ заявила про підготовку до виходу низки нових проектів. Зокрема, 16 липня на Першому національному стартує програма «Перша студія», ведучим якої зможе стати кожен охочий.

З 17 липня в ефірі телеканалу йтиме програма журналістських розслідувань Наталки Седлецької «Схеми» спільного виробництва НТКУ та «Радіо Свобода».

20 липня відбудеться прем'єра економічного тижневика Андрія Юхименка та Олега Гавриша «Перша шпальта» власного виробництва НТКУ.

З 10 серпня канал також запускає три програми для дітей: «Хочу бути», «Школа Мері Поппінс» та «Національний відбір на дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2014».

Із середини серпня на Першому національному стартує авторський проект Мустафи Найєма «Найєм-time», який також вироблятиме НТКУ.

1 вересня в новинах Першого національного стартує спортивний блок «Спорт. Новини».

telekritika.ua
RATVODДата: Неділя, 20.07.2014, 11:43 | Повідомлення # 1746
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
На вихідних на ICTV засвітиться справжній зоряний десант

на чолі з
Ентоні Хопкінсом




У ці вихідні ICTV приготував справжній подарунок для шанувальників неповторного Ентоні Хопкінса: 19 і 20 липня в ефірі каналу - найкращі фільми за участю оскароносного актора! Причому в деяких картинах, які покаже ICTV, компанію йому складе сама Анджеліна Джолі! Такий зоряний тандем у поєднанні зі видовищністю фільмів - здоровою часткою містики, чарівництва і героїзму - не залишить байдужим цінителів справжнього кіно.

У суботу, 19 липня, о 22:10 на ICTV розпочнеться фантастична драма Роберта Земекіса "Беовульф", створена за мотивами однойменного давньоанглійського епосу. Легендарний вікінг на ім'я Беовульф рятує древнє данське королівство від моторошного чудовиська і сходить на трон. Про героя складають пісні, його доблесть і рішучість - у всіх на вустах, до його ніг кинуті незліченні багатства. Наскільки ж мудро він зможе розпорядитися такою винятковою владою? .. Цікаво, що в "Беовульфе" голлівудські кінозірки (Ентоні Хопкінс, Анджеліна Джолі, Рей Уїнстон, Джон Малкович) з'являються на екрані в досить своєрідному вигляді - як анімовані 3D-моделі. Режисер доповнив комп'ютерний відеоряд рухами і мімікою живих акторів, отримавши в результаті незвичайний полумультфільм - напівігрові кіно.

Відразу після "Беовульфа" на ICTV в 0:20 - містична драма "Обряд". У цьому фільмі Ентоні Хопкінс майстерно втілив роль батька Тревента, який навчає невіруючого студента обрядом екзорцизму. Їм двом належить вижити в протистоянні з жахливим злом і зрозуміти, у що ж дійсно варто вірити ... "Спочатку я не був упевнений, що хочу грати такого жахливого людини, - говорить про свого героя Хопкінс. - Але режисер Мікаель Хафстрем справив на мене таке гарне враження, що я погодився ". Спеціально для цієї ролі актор вчив італійську мову і латинь. А про фільм "Обряд" він говорить так: "Мені подобається, що в картині немає зайвих спецефектів, а інтрига грунтується на реальних речах".

У неділю о 20:25 на ICTV засвітиться справжній зоряний десант - Ентоні Хопкінс, Анджеліна Джолі, Колін Фаррелл, Джаред Лето в історичній драмі "Олександр". Режисер Олівер Стоун зняв фільм про життя і смерть полководця Олександра Македонського за рекордний на той час бюджет в $ 150 млн. На зйомках виконавця головної ролі Коліна Фаррелла весь час переслідували невдачі - спочатку він отримав сильний сонячний опік, а потім і зовсім зламав щиколотку, впавши з сходів. Анджеліна Джолі зіграла в картині мати Олександра Македонського, хоча різниця у віці між актрисою і її "сином" Фарреллом - лише рік. До речі, для зйомок Енджі довелося трохи змінити зовнішність - щоб очі її героїні були виразнішими, актриса використовувала світло-сірі контактні лінзи.

Говоримо "Хопкінс" - маємо на увазі "Мовчання ягнят". З безлічі ролей, зіграних цим чудовим актором, саме образ вбивці Ганнібала Лектера приніс йому славу і титул "короля трилерів". Картина завоювала "Оскар" в п'яти найпрестижніших номінаціях, і з часу її виходу на екран повторити цей рекорд не вдалося поки жодному фільму. Один з кращих трилерів в історії кіно, "Мовчання ягнят" - у неділю, 20 липня, в 1:50 на ICTV!

-
ICTV - національний телеканал, входить до групи StarLightMedia. Заснований в 1992 році. Мовить у 93 містах України з населенням 50 тис. +. Покриття - 98%. Ядро аудиторії ICTV - чоловіки віком 25-45 років. Директор-президент ICTV - Олександр Богуцький.

18.07.2014



RATVODДата: Неділя, 20.07.2014, 11:44 | Повідомлення # 1747
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Телеканал "Інтер" анонсує нові випуски

ток-шоу
"Стосується кожного"




З понеділка по п'ятницю о 18:05 дивіться на телеканалі "Інтер" ток-шоу "Стосується кожного".


Понеділок, 21.07, "Татова дочка"


Насильство в сім'ї над дітьми тягне в майбутньому помста і насильство над батьками.

32-річна Наталія з Житомира звинувачує свого 67-річного батька в тиранії. Молода жінка стверджує, що тато з дитинства бив її і її рідного брата Віктора, жертвою домашнього насильства все життя була і їхня мати. У 2006 році вона померла, за словами Наталії, з вини чоловіка, він просто її добив.

Через кілька місяців помер і брат Віктор. Останнім часом він часто скаржився сестрі (у них були довірчі відносини), що не хоче жити. Не дивлячись на те, що у Віктора на той момент було двоє дітей і дружина, він почав пити на грунті поганих взаємин з батьком. Чоловік виписав сина з квартири. Деякий час йому з дружиною і дітьми доводилося поневірятися.

Така доля спіткала і Наталю, дівчина ночувала по знайомих, іноді, де доведеться, одного разу навіть на горищі.

Після народження дочки вона змушена була повернутися в квартиру до батька. Але він, нібито, сусідству дочки і внучки зовсім не радий. Наталя впевнена, чоловік хоче зжити їх зі світу. Вона запевняє, що він хотів отруїти її малу. Вона підловила батька в момент, коли він капав в долоньку маленької внучки серцеві краплі.

Наталія скаржилася до міліції і соцслужби, але допомоги ніякої. За її словами, батько зміг переконати держслужбовців в тому, що він ідеальний дід. А Наталя безвідповідальна мати, яка погано стежить за власною дитиною. Соцслужба навіть зробила догану Наталії, пригрозивши позбавленням батьківських прав.

Батько (Віктор Павлович) - прапорщик у відставці. 20 років на пенсії. Останнім часом служив у танковій частині Житомира. Чоловік стверджує, що Наталя його обумовлює, дівчина 15 років ніде не працює і не оплачує свою половину квартири.

Вівторок, 22.07, "Приймальний працю"

Прийомні батьки не тільки заробляють на чужих дітях, але і використовують дитячу працю.

Діти не знають інших батьків. Тому вони люблять тих, кого їм дає доля і соціальні служби.

Ця історія сталася в селі Ваганичі Чернігівської області. Четверо нерідних дітей з'явилися в сім'ї Драч три роки тому, після того, як їх маму позбавили батьківських прав. Дітей відібрали у питущою матері. Діти Олексій 15 років, Андрій 9 років, Віталік 11 років, Альона 6 років. Сьогодні прийомну матір Валентину Драч можуть позбавити опікунства і засудити за злісне невиконання своїх обов'язків, що призвели до смерті одного з дітей. 4-го червня 2014 11 річний Віталік помер на руках прийомної матері. Помер серед білого дня (сонячний удар, захлинувся блювотними масами). Померлий хлопчик в день смерті перевертав сіно на 70 сотках.

Односельці звинувачують Валентину Драч в тому, що смерть настала через непосильної праці для дитини, стверджують, що дітей тримали в їжакових рукавицях і на їх тендітні плечі були звалені турботи про будинок. Ще сусіди розповідають, що прийомна мати змушувала дітей рабськи трудитися, обробляючи велике господарство, і жила за рахунок дитячих грошей. Чи так це?

Чому інші діти, не дивлячись на страшні звинувачення сусідів, продовжують хотіти жити з мамою Валею? Що довелося терпіти братам та сестрі, в той час коли вони проживали зі своєю рідною матір'ю? Хто ж винен у смерті дитини? У студії прийомні батьки, діти, сусіди та односельці, а також приїхала і рідна, біологічна мати.

Середа, 23.07, "Богом дана"

Ніякі життєві труднощі не можуть змусити матір відмовитися від своєї дитини

Мешканців м. Вознесенська Миколаївської області вразила новина: серед білого дня в аптеку жінка підкинула чужого немовляти, від якого тільки що відмовилася рідна мати. Такого в місті не траплялося вже кілька років. Швидка відвезла дитину до районної лікарні, а міліція зайнялася пошуками недбайливої ​​матері. Незабаром її знайшли.

Як з'ясувалося, 31-річна Анна не хотіла цієї дитини, нікому про свою вагітність не повідомляла, на облік не ставала, народила сама вдома, їй допомагала її знайома.

Свій вчинок 31-річна "жінка-зозуля" пояснила відсутністю грошей.

Дитина зараз перебувати в лікарні. Горе-мамі "світить" до трьох років позбавлення волі.

Це вже її друга дитина. Першого вона віддала в прийомну сім'ю.

У студії "Стосується кожного" ​​мати-зозуля розповість, що штовхнуло її на цей крок, і чому вона хотіла позбутися новонародженої дочки.

Також свою неймовірну історію розповість одесит, який ось вже 15 років виховує підкинуту йому під двері дівчинку, як рідну.

Четвер, 24.07, "Автовбивця"

Мажорне ДТП в м. Рівне. Перед законом усі рівні - і за злочин треба відповідати, незалежно від товщини гаманця і зв'язків.

Водій іномарки збив на смерть 28-річного старшого лейтенанта Федора Ляшика.

Автомобіль міліціонера стояв на вулиці Чорновола, була включена аварійна сигналізація. Міліціонер відкрив багажник свого автомобіля. У цей час Mercedes Benz A150 врізався в його автомобіль, і Федір опинився на чужому капоті. Машина протягнула міліціонера близько дванадцяти метрів. За кермом "Мерса" знаходився 19-річний житель села Колоденка Рівненського району.

В результаті отриманих травм офіцер загинув на місці. Загиблий перебував на службі в цивільному одязі, без вогнепальної зброї. Без батька залишилася 4-х річна дочка.

За фактом ДТП було порушено кримінальну справу. Водій Mercedes зараз перебуває вдома, на підписці про невиїзд. З'ясувалося, що в момент аварії він був тверезий. Юнак не зміг пояснити, чому сталося це ДТП.

З підозрюваним дружина загиблого не спілкувалася, тільки з його батьком. Він приходив на переговори з адвокатом. Батько відразу після події вибачався, обіцяв надати допомогу, але все залишилося лише на словах. На думку жінки, все вирішують гроші, батько обвинуваченого і його адвокат - дуже впливові люди.

У матеріалах справи є висновок, що водій в момент наїзду усвідомлював свої дії і міг уникнути наїзду. Обвинувачений тричі не з'являвся на психіатричну експертизу.

П'ятниця, 25.07, "Поклик крові"

Долі дітей, усиновлених іноземцями ...

Гени беруть своє або звичайна невдячність за благополучне життя?

Христина виросла в неблагополучній сім'ї, потрапила до інтернату. У 13 років її удочерила американська сім'я, дівчинка отримала шанс будувати своє життя в нових умовах. Але, незважаючи на благополуччя та можливості, вона повторює долю своєї недолугої матері.

Сім'я Томпсон зі Сполучених Штатів 11 років тому приїхала в Україну, щоб усиновити дітей. У Сімферопольському інтернаті вони взяли двох дітей: хлопчика і дівчинку. На пам'ять вони сфотографували своїх дітей з однокласниками. Вже в США, розглядаючи це фото, Марк Томпсон зацікавився однією дівчинкою. Вона була дуже красива. Вони вирішили і її удочерити. Вони намагалися з нею листуватися, висилали щомісяця 20 доларів на кишенькові витрати. Христині Сергєєвої було тоді 11 років. Вона дуже зраділа тому, що її теж відвезуть в США.

Маму Христини позбавили батьківських прав. З чуток, вона відома ялтинська повія. Вона ніколи не відвідувала дівчинку в інтернаті.

Коли Христині виповнилося 13, американці, нарешті, закінчили процес оформлення документів і удочерили її.

Але Христина їх розчарувала. Вона виявилася дуже проблемною дитиною. Не хотіла вчитися, випивала, рано почала вести сексуальне життя. Вона незаміжня, народила дитину рік тому (дівчинка Наташа приїде з нею). З його батьком не підтримує стосунки ...

Христина живе окремо, але з прийомною мамою підтримує зв'язок. А ось прийомного батька боїться, запевняє, що він виявляє до неї сексуальний інтерес. Вона хоче про це розповісти ...

Христина мріє про зустріч з рідною мамою, яка на відміну від прийомної, зможе її зрозуміти.

Марк - прийомний батько - здогадується, що Христина буде його звинувачувати. Але готовий пояснити, що відбувалося насправді.

19.07.2014

Інтер


RATVODДата: Четвер, 24.07.2014, 09:55 | Повідомлення # 1748
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
В ефір телеканалу " 2 + 2 " повертається програма

" П р о ф у т б о л "




У неділю 27 липня в 21:30 на телеканалі "2+2" відбудеться перший ефір програми "Профутбол".


Разом з початком Чемпіонату України після невеликої перерви в ефір телеканалу "2+2" повертається програма "Профутбол".

"Наші футбольні вболівальники за минулі півроку довели, що футбол може об'єднувати людей, навіть тих, хто був непримиренний. Ці кілька місяців показали наскільки важливо говорити один одному правду." Профутбол "завжди був у гущі футбольних подій і ніколи не боявся говорити правду! - говорить ведучий Ігор Циганик. - Новий (безумовно, найскладніший у исторіі) український футбольний сезон стане ковтком свіжого повітря для втомленого від війни народу України ".

Футбольний сезон канал "2+2" почне з трансляції матчу "Чорноморець" - "Олімпік" в суботу 26 липня, початок трансляції матчу - 19:20. У неділю 27 липня дивіться матч між командами "Динамо" - "Ворскла". Початок трансляції в 19:20.

Коментувати матчі будуть:

"Чорноморець" - "Олімпік" - Кобельков Володимир

"Динамо" - "Ворскла" - Скічко Вадим, Поворознюк Дмитро

Онлайн-трансляція поєдинку в інтернеті буде доступна http://2plus2.ua/online/

Відразу після закінчення трансляції матчу "Динамо" - "Ворскла" в 21:30 дивіться програму "Профутбол" на каналі "2+2".
Ведучі Ігор Циганик і Олександра Лобода.

23.07.2014



RATVODДата: Субота, 26.07.2014, 11:30 | Повідомлення # 1749
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Перші на Першому



«Перша студія» та «Перша шпальта» ‒ прем’єри на Першому національному доводять очевидне: навіть у мінімалістичних інтер'єрах можна зробити цікавий продукт, якщо запросити до його створення розумних людей. Огляд телепрограм за 14‒20 липня
Перші на Першому
«Прекрасна катастрофа» (Юрій Смолич) у вигляді остаточно спалених мостів між двома цивілізаціями, європейською й азійською ‒ приблизно таке відчуття переслідувало автора весь минулий тиждень. Воно неймовірно загострилося в другій половині тижня, коли з 10-кілометрової висоти на поля Донеччини впали уламки малайзійського «Боїнга» й мертві тіла його пасажирів.

Це фізичне відчуття присутності в епіцентрі історичного тайфуну під назвою «Загибель імперії». Без жодних перебільшень. Щоправда, й без того «гибельного восторга» Висоцького, який охоплює на порозі прірви.

Троща імперії, яка виринула на світ божий у мареннях ідеологів «русскаго міра», супроводжується реальними жертвами й не менш реальними дипломатичними скандалами. Яким усю другу половину минулого тижня приділяли максимум уваги всі загальнонаціональні канали, великі й малі.

Хоча ще на початку семиденки телевізійники переймалися не лише реальною війною, що її веде Україна проти імперських амбіцій Росії.

Приміром, у понеділок одним із головних спікерів «Свободи слова» з Андрієм Куликовим на ICTV став міністр охорони здоров'я Олег Мусій. Гадаю, ніхто не сумнівався: призначення головного майданівського лікаря на цю посаду викличе бурхливий опір «старої гвардії» імені Раїси Богатирьової. Так і сталося ‒ практично всі успіхи нового міністра замовчувалися, а прорахунки, як у нас заведено, множилися на 100.

У якості опонента Олегові Мусію запропонували автомайданцівця Сергія Кобу. І коли міністр заявив, що його відомство дискредитують через проплачені мітинги та штучно створені громадські організації, пан Коба відповів, мовляв, чи не ви, пане міністр, тиснули мені руку, коли нам вдалося звільнити найбільших корупціонерів у МОЗ ‒ Олександра Толстанова, приміром?

У який саме спосіб автомайдан це зробив, його активіст не уточнив. Відтак дискусія вилилася в базарний діалог «А ти хто такий?», і про якісь реальні здобутки нового міністра в царині знищення корупції вже не йшлося.

Втім, Олег Мусій не здався й зробив спробу реабілітуватися вже 16 липня на Першому національному, в програмі Олеся Терещенка «Про головне». Тут йому створили досить комфортні умови для того, щоб повідати місту й світу про досягнення. До яких пан Мусій зарахував «обезголовлення корупційної мафії» у вигляді звільнення ректора Київської медичної академії Віталія Москаленка та повернення в державну власність заводу «Індар».

Теплою ванною цю розмову назвати було важко, адже ведучий ставив гостеві досить гострі запитання на кшталт ‒ як можна вважати ректора звільненим, коли він відновився на посаді через суд? Або ж ‒ чи не зупинив роботу Інституту раку судовий процес відсторонення його директора через підозри в корупції?

Олег Мусій на всі запитання відповідав аргументовано, але від піару таки не втримався, не без гордості розповівши про те, як його колеги розробили просто розкішну стратегію запровадження в життя Концепції охорони здоров'я. Якщо чесно, то єдине, що можна було збагнути з розлогих і по-чиновницьки розмитих фраз пана міністра, ‒ дуже гарна концепція потребує не менш прекрасних законів. Ну, а їх, відповідно, має ухвалити Верховна Рада.

І це дуже вже нагадало перші кроки «медичної реформи» імені Януковича-Богатирьової. Причому Олег Мусій від досягнень своїх «славних попередників» навіть не відхрещувався, а навпаки, їх хвалив.

І як це можна вписати в усталену думку радикальних депутатів чи жертв запровадження «сімейної медицини» про «медичну реформу» 2010 року як геноцид? Тим паче, що у Верховній Раді її все-таки збираються скасувати.

«Гудок Ріната Ахметова», тобто телеканал «Україна», не стомлюється нагадувати про альтернативний погляд на реальну війну. 15 липня, у вівторок, коли місто Сніжне на Донеччині потрапило під авіаудар, ведуча «Событий» Олена Кот вимагала від свого гостя Сергія Куніцина відповісти на запитання: «Кто за это ответит?»

Радник президента, він же за сумісництвом народний депутат, поставив ведучій зустрічне запитання: «Вы хотите, чтобы я возложил вину на украинскую армию?»

Далі депутат спробував пояснити Олені Кот, що «мы имеем дело с новой войной». Зрозуміло, що він мав на увазі не черговий збройний конфлікт, а гібридну війну, незнайому досі нікому з українців.

На цьому допит закінчився, залишивши, як майже завжди буває після перегляду новинного випуску на цьому каналі, неприємний осад. Таке враження, що тут досі не збагнули ‒ мир на землі настане не за бажанням Ріната Ахметова, а через цілковиту консолідацію всіх патріотичних сил. У тому числі ‒ й добровольчих батальйонів, які в тих-таки «Событиях» або просто не згадують (ну так, ми ж чудово знаємо ‒ Маріуполь від сепаратистів очистили добровільні народні дружини з «Метінвесту», а ніяк не батальйон «Азов»), або ж уперто натякають на їхню незаконність.

16 липня в Москві прощалися з Валерією Новодворською. З усіх українських каналів пряму трансляцію прощання з невтомною борчинею з тоталітаризмом (через «Радіо Свобода») вів лише ТВі, за що йому окремий респект. Великі ж канали тим часом обмежилися короткими сюжетами з Сахаровського центру в Москві. Причому деякі з них ‒ настільки короткими (випуск новин о 18-й на «Інтері»), що туди навіть не увійшли кадри, де москвичі проводжали домовину з тілом Валерії Іллівни українськими гаслами «Герої не вмирають!» та «Слава Україні!».

Натомість топ-темою новин того дня стало повідомлення про те, що до Надії Савченко з 10-ї спроби нарешті допустили українського консула. Завдяки йому вдалося дізнатися, що українську льотчицю вивезли з Луганщини на територію Росії з мішком на голові, а вона по прибутті до воронезького СІЗО 8 днів тримала голодування з вимогою зустрітися з нашим консулом.

Сюжет про Надю для ТСН, «1+1», як завжди, ґрунтовний, готував спеціальний кореспондент програми «Спецкор» Євген Агарков. Хто міг тоді знати, що за свою професійну діяльність йому вже через день, 18 липня, доведеться практично розділити долю героїні його репортажів, опинившись хоч і не в СІЗО, але теж у малоприємному місці ‒ міграційному спеціалізованому центрі за 160 кілометрів від Воронежа?

Колеги з «Плюсів», отримавши цю звістку, одразу ж забили на сполох, підключивши до визволення Євгена всі можливі інстанції (того ж таки консула), але, кажуть, раніше 27 липня він додому не повернеться. Хотілося б вірити, що повернеться хоча б 27-го.

Тим часом одна з нових програм, заявлена буквально напередодні, 15 липня, на презентації нових проектів Першого національного, 16 липня вийшла в ефір у вечірньому праймі. Йдеться про ток-шоу «Перша студія».

У дужках зауважу, що «потужний креатив» Зураба Аласанія з компанією, які аж дві нові програми в сітці колишнього УТ-1 позначили амбітним словом «перший», автор цього тексту оцінив далеко не зразу.

Лише після перегляду економічного тижневика «Перша шпальта» в неділю, 20 липня, до геть забитого телевізійним калейдоскопом автора дійшло ‒ мабуть, це такий собі надзвичайно витончений натяк на першість. Ну, щоб усім було зрозуміло ‒ на Першому можуть виходити тільки перші.

«Перша студія» 16 липня (вона ж ‒ прем'єрна), всупереч обіцянкам Зураба Аласанії, легковажною балачкою про жінок двох поважних чоловіків ‒ Олександра Мартиненка та Ігоря Бураковського, не стала. Ну, хіба що Європу сприймати не як частину світу, а як героїню античної легенди про викрадення чарівної царівни самим верховним богом Зевсом.

Бо розмовляли директор агенції «Інтерфакс-Україна» та доктор економічних наук про те, навіщо українцям іти в ЄС.

Олександр Мартиненко отримував від своєї ролі очевидне задоволення, купаючись у метафорах та алюзіях. Його ж співрозмовник художні мережива свого візаві перекладав на мову доступну й недвозначну.

Хоча мені як глядачеві після слів пана Мартиненка, як у його багатій уяві якась Грецька народна республіка, озброївшись БМП, БТР, ПЗРК та іншими абревіатурами, йде на брюссельську хунту, довелося кілька секунд кліпати, аби прогнати це напрочуд яскраве видіння. Зосередившись на відповіді Ігоря Бураковського, який без усяких викрутасів пояснив ‒ у країнах ‒ членах ЄС завжди є 30% невдоволених будь-яким урядом, і Брюссель не виняток.

Якщо ж серйозно, то економіст, відповідаючи на головне запитання журналіста ‒ «Навіщо українцям Європа?», дуже просто сказав: це наша спроба пожити за європейськими правилами.

Поговорили співрозмовники й про таке філософське поняття, яке в старих підручниках часів істмату й діамату називалося «буття визначає свідомість». Точніше, говорили вони про те, як визначає свідомість нинішнього обивателя телевізійна картинка.

Цікаве спостереження авторів: якщо наприкінці 80-х ‒ початку 90-х хітом телепереглядів були «Санта-Барбара», «Династія» чи «Багаті теж плачуть», то глядач переймався красивою картинкою розкішного життя на екрані. Тож йому тоді хотілося пожити так само, як герої красивих імпортних теленовел (ох, мені б їхні проблеми, я б уже там розвернувся! ‒ приблизно так можна визначити загальне враження від мексикансько-американських серіалів у 90-ті роки). І звідси ‒ масове бажання зробити хоч щось, аби наблизитися до цього споживчого ідеалу.

Натомість екранна реальність нині, коли по «ящику» практично цілодобово крутять серіали про бравих російських ментів чи спецназівців, диктує кардинально протилежні настрої ‒ бажання жити в чесній і справедливій Росії, подалі від ворогів-американців.

В кожному разі, дебютна «Перша студія» підтвердила стару й теж із підручника діалектичного матеріалізму істину: зміст набагато важливіший за форму, коли йдеться про формат телевізійного діалогу. Бо ж навіть у мінімалістичних інтер'єрах можна зробити цікавий продукт, якщо запросити до його створення розумних людей.

Іще один «перший на Першому», а саме економічний проект «Перша шпальта» (перепрошую за критичну масу цього порядкового числівника) з'явився в ефірі 20 липня, під завісу тижня, який за концентрацією трагічних новин скидався на пересичений розчин якоїсь отрути.

Економічний тижневик двох екс-журналістів ліквідованого московськими засновниками київського «КоммерсантЪ-Украина» Олега Гавриша та Андрія Юхименка в цьому розчині виглядав як молекула життєдайного «натурпродукту».

Хоча йшлося тут про речі не надто приємні для пересічного українця (приміром, чи зможе Україна пережити зиму без російського газу, або ж ‒ на які жертви готові банки, щоби справді перевести валютні кредити в гривневі), інформація ведучих від їхніх співрозмовників таки посіяла зерно надії в душах тих, хто вже підготувався до апокаліпсису по-українськи.

Приміром, заступник голови компанії «Нафтогаз України» Олександр Тодійчук запевнив, що в підземних газосховищах нині вже зберігається аж 17 мільярдів кубометрів газу. І якщо його контора знайде оптимальні умови реверсу блакитного палива зі Словаччини, ми навіть не помітимо зими.

Олег Гавриш, який робив цей сюжет у досить гламурному місці поза студією, не відчепився від чиновника, допоки не отримав відповіді на запитання про можливу «експропріацію» газових запасів, якими володіють приватні компанії. На що пан Тодійчук запевнив, що про жодну експропріацію не йдеться, бо якщо приватні компанії закачаний у підземні сховища газ використовуватимуть лише в найхолодніший період, їм за це паливо заплатять ринкову ціну.

Наскільки я зрозуміла, державна енергетична компанія знайшла спосіб тримати власників приватних газосховищ у тонусі. Ну, щоб вони не надто часто курсували чартерними рейсами на Лазурне узбережжя Франції.

Андрій Юхименко, своєю чергою, здобув ексклюзивну інформацію про переведення валютних кредитів у гривневі від двох дійових осіб ‒ директора «Укргазбанку» Сергія Мамедова та першого заступника голови парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності Олексія Кайди.

Не думаю, що всі валютні позичальники, послухавши коментарі банкіра й депутата, влаштували святкові феєрверки, адже вони вимагали перерахувати доларові позички в гривневі за курсом 5,5 грн за північноамериканський долар. А їм, з огляду на всі проведені консультації з МВФ, запропонують 9,5 гривень за долар.

Але це в будь-якому разі менше, ніж нинішній банківський курс. Тож хоч хтось може тішитися.

Роман Вінтонів у іпостасі Майкла Щура, вочевидь, задумувався авторами як «остання шпальта», де зазвичай друкують гороскопи та анекдоти. Не знаю, до чого тут економічна тематика, бо вибір тем автора «Торонто TV» більше схиляється до політики. Скажімо, вашого автора до глибини її пасіонарної душі вразив коментар Майкла Щура про Олега Ляшка. Останній, за словами Вінтоніва, десь там сказав, що це він звільнив Маріуполь від терористів. Але ж насправді, наполягав Майкл Щур, його звільнили міські й шахтарські народні дружини! Виявляється, на думку «торонтського» журналіста, така в Ляшка робота ‒ говорити.

Друга частина інтерв'ю Лариси Губіної з Ігорем Коломойським у програмі 5-го каналу «В кабінетах» від 19 липня, попри неабиякі сподівання на чергові відкриття від «ворога №1» Володимира Путіна, враження вибуху не справила.

Може, тому що головні сенсації дніпропетровський «не олігарх» озвучив у першій частині програми. А може, через те, що Ігор Коломойський розслабився. Тоді як Лариса Губіна в продовженні їхньої розмови буквально накинулася на нього з азартом неофіта. Маючи надію, що коли перша частина її інтерв'ю з особистим ворогом Путіна порвала інтернет, то її завершення має всі шанси стати ще одним хітом мережевих переглядів.

Тим часом друга частина розмови з патріотичним «не олігархом» врізалася в пам'ять хіба що відповіддю на запитання ведучої, чому представники єврейських громад під час зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним не зреагували на його слова про «талановитого чоловіка Геббельса». На думку Ігоря Коломойського, така реакція свідчить лише про споконвічне прагнення євреїв не ставати відверто на чийсь бік. Тобто, аби спокійно жити в певній країні, єврейська громада мусить пристосовуватися до правил життя в конкретній країні, де вона мешкає.

Цікаво, що пан Коломойський при цьому зауважив: в Україні антисемітизм існував та й існує хіба що на побутовому рівні, і з цим можна жити. Набагато гірше, коли антисемітизм стає державною політикою, як це було в Радянському Союзі.

Таке враження, що «мавр зробив свою справу» іще в першій частині програми «В кабінетах», а в продовженні програми просто бавився з ведучою в запитання й відповіді.

Автор цих рядків навмисно не аналізувала, як загальнонаціональні канали подавали авіатрощу «Боїнга-777» над територією Донбасу. Всього цього на сторінках «Телекритики» та «Дусі» впродовж минулого тижня було більш ніж досить: 1, 2, 3.

Хотілося б хіба що повірити Віталію Портникову, який у своїй авторській програмі на «Еспресо TV» минулої неділі, 20 липня, пояснив: війна Росії проти України ‒ це абсолютно неминучий момент у процесі розпаду Російської імперії. А позаяк історичні процеси нині дуже прискорилися, можемо сподіватися на четверту стадію розпаду імперії вже за кілька років.

Наша трагедія в тому, що такі «прекрасні катастрофи» ніколи не обходяться без жертв, і проблема нині навіть не в тому, чи готові ми до них. А в тому, скільки їх буде.

Бо, вибачте за трюїзм, мертві завжди тягнуть за собою живих.

Інна Долженкова для «Телекритики»

24.07.2014




RATVODДата: Середа, 30.07.2014, 13:10 | Повідомлення # 1750
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Телеканал " 2 + 2 " покаже трансляції матчів

і спортивні програми
.




Пряма трансляція! 3-й відбірковий раунд

"Дніпро" - "Копенгаген"

Ефір: Середа, 30 липень

Час в ефірі: 18:55

Відразу після закінчення трансляції матчу в 21:00 дивіться програму "Профутбол" на каналі "2 +2".
Ведучі Ігор Циганик і Олександра Лобода.

Пряма трансляція! 3-й відбірковий раунд Ліги Європи

"Чорноморець" - "Хапоель"

Ефір: четвер, 31 Липня

Час в ефірі: 18:55

Після закінчення трансляції матчу "Чорноморець" - "Хапоель" в 21:00 дивіться програму "Профутбол" на каналі "2 +2".
Ведучі Ігор Циганик і Олександра Лобода.

Чемпіонат України 2 тур

"Волинь" - "Дніпро"

Ефір: субота, 2 серпня

Час в ефірі: 19:05

Чемпіонат України 2 тур

"Карпати" - "Металург" (Донецьк)

Ефір: субота, 3 Серпня

Час в ефірі: 19:05

Спортивні програми

Програма "Профутбол"

Ефір: неділя, 3 серпня

Час в ефірі: 21:30

З 21 липня програма "Профутбол" повернулася в ефір телеканалу "2 +2". Найактуальніші новини футбольного світу, післяматчева аналітика і багато іншого.

Дивіться програму "Профутбол" щонеділі о 21:30.

"Маємо сміливість називати речі своїми іменами!"

Програма "Жіночий американський футбол"

Ефір: неділя, 3 серпня

Час в ефірі: 10:45.

28.07.2014




RATVODДата: Четвер, 31.07.2014, 21:30 | Повідомлення # 1751
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
В Україні з’явився супутниковий телеканал

про мисливство і рибальство
«Трофей»




Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 31 липня прийняла рішення про видачу ТОВ «ТРК "Трофей ТВ"» ліцензії на супутникове мовлення.

Телеканал уже веде тестове мовлення із супутника Amos 3 під логотипом «Трофей клуб охотников и рыболовов». Власник і директор каналу - Ростислав Юнак.

«"Трофей" - канал про рибальство, мисливство, збір грибів і ягід, який пропагує здоровий відпочинок на природі. Наш пріоритет - програми вітчизняного та власного виробництва. Проект повністю фінансується за рахунок власників і доходів від продажу реклами», - розповів пан Юнак.

«Це аматорський проект, який було зроблено півтора роки тому як інтернет-портал. Дотепер в Україні не було вітчизняних телеканалів подібного спрямування, тільки російські», - додав він.

Член Нацради Олег Черниш зауважив, що вже бачив телеканал «Трофей» у мережі компанії «Воля». «Це було тестове мовлення. Спочатку в нас був напис «Тест», зараз його немає. Ми також підняли сигнал на супутник Amos-3 в тестовому вигляді», - повідомив пан Юнак.

За словами пана Черниша, питання супутникового мовлення без ліцензії не регламентовано законодавством, оскільки телеканал може піднятися на супутник, просто уклавши угоду про оренду транспондера із супутниковим оператором, який не вимагає наявності ліцензії. «А от ретрансляція телеканалу без ліцензії кабельним оператором - це дійсно порушення законодавства. І в нас буде розмова з компанією "Воля" та нашими юристами про те, чи є норма про тестове мовлення», - каже він.

Пояснюючи на брифінгу, чому Нацрада все ж видала ліцензію компанії, яка здійснювала безліцензійну діяльність (мовлення), Олег Черниш сказав: «Компанія не була нашим ліцензіатом, не входила до нашої сфери впливу. Зараз вона вже є нашим ліцензіатом, і тепер ми можемо звертати на неї увагу».

31.07.2014



kozakuaДата: П`ятниця, 01.08.2014, 22:01 | Повідомлення # 1752
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
В Крыму арестовали имущество ТРК «Черноморская»

и вывезли компьютеры




Первого августа в Симферополе арестовали имущество телерадиокомпании «Черноморская». Около двух часов дня к зданию пришли несколько человек. Они представились сотрудниками Федеральной службы судебных приставов. На каком основании арестовано имущество, сотрудники Федеральной службы говорить отказались. Предъявить документы тоже. Журналистов и сотрудников компании попросили покинуть здание. В здании также находится Центр журналистских расследований. В новое арендованное здание они переехали месяц назад. Потому что помещения в которых 15 лет находился офис Центра, сейчас захвачены самообороной Крыма.

Валентина Самар, главный редактор Центра журналистских расследований сообщила следующее:

«В нас залищилось все обладнення , залишилася вся документація, всі документи нащіх рослідувань, залишилася апаратура, залишилася інформація носії як я розумію. Хто зараз з ним що робить, я могу тільки уявити».

Сотрудники попросили представителей Федеральной службы судебных приставов пропустить их, чтобы забрать вещи и дождаться руководителя телекомпании. Их просьба была проигнорирована. Иск РТПЦ Крыма к ТРК «Черномомрская» о задолженности не рассмотрен даже судом первой инстанции. Тем не менее, сегодня было арестовано все имущество и оборудование телекомпании, что по сути прекратило ее работу. Об этом сообщила и.о. президента телекомпании Людмила Журавлева. По ее словам, судебное заседание по рассмотрению иска РТПЦ к ТРК «Черноморская» о задолженности назначено на середину августа. И сегодняшние действия судебных приставов проводились по обеспечению еще не рассмотренного иска.

Руководитель Центра журналистских расследований Валентина Самар уверяет – все документы в порядке. А действие федеральной службы расценивает как запрет на свободу слова

«В Радянському Союзі свободи слова та преси бути неповинно. Це аксіома. Ми живем в такий час коли парва не працює, ігноруються навіть процесуальні речі, нічого не заважало цим панам почекати поки привезуть документи».

Судебные приставы при изъятии арестованной техники из помещения ТРК «Черноморская» вывезли и все оборудование, принадлежащее общественной организации «Информационной пресс-центр» и «Центру журналистских расследований».

«Центр» арендовал помещение на ЧТРК, о чем свидетельствуют соответствующие документы. Однако судебные приставы посоветовали возвращать оборудование и технику, не принадлежащие ЧТРК, через суд.

«Мы предоставили судебным приставам договор аренды помещений в здании ТРК «Черноморская», где находится редакция «Центра журналистский расследований». Сообщили о готовности предоставить документы на все оборудование, принадлежащее ИПЦ и находящееся в редакции, в ТЖК и кабинете главного редактора», — сообщила главный редактор «Центра» Валентина Самар.

Документы аренды и на оборудование были взяты на «изучение» и спустя час их вернули со словами: «имущество тоже изымается и арестовывается и вернуть его вы можем только через суд, который внесет изменения в перечень изъятых документов».

Руководство судебных приставов на переговоры не вышло, однако сотрудники сообщили, что в курсе того, чье оборудование и техника находится в помещении.

У журналистов ЧТРК, некоторые из которых недосчитались денег в сумках, изъяли личные ноутбуки и свалили их в общую кучу на первом этаже здания.

Погрузка техники напоминает погрузку камней. Уже две машины уехало и еще две загружают. «Первым рейсом были отправлены системные блоки видимо самое ценное, что хотели арестовать».

Источник: http://investigator.org.ua/news/133680/
© Центр журналистских расследований




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: П`ятниця, 08.08.2014, 20:25 | Повідомлення # 1753
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
На супутнику ASTRA 4A (4,8°E) розпочав мовлення

новинний телеканал
Rabinovich ТV




31 липня поточного року розпочалася емісія нового телеканалу інформаційної спрямованості Rabinovich ТV.

Телеканал почав мовлення на супутнику ASTRA 4A (4,8 ° E) на частоті 12,284 GHz, pol. V (SR: 27500, FEC: 3/4)

Rabinovich ТV надає новинну інформацію з усього світу, в тому числі що стосується нинішньої ситуації на Україні. Проект, що проводиться під прізвищем його головного засновника, олігарха Вадима Рабиновича є відповіддю на пропаганду російських змі щодо подій в Украіні. Вадім Рабинович вже має досвід роботи з міжнародним інформаційним каналом Jewish News One, який розпочав мовлення восени 2011 року і був закритий у червні поточного року. З нього ж Rabinovich ТV і запозичив подібну екранну графіку.

Технічні параметри:
Astra 4A (4,8°E)
tp. В30 (12,284 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S / QPSK)

ID: RABINOVICH tv
PID V: 6911 (MPEG-2 / SD)
PID A: 6912
PID PCR: 6911
SID: 6910
PID PMT: 6910
Провайдер: -

Кодування: немає




RATVODДата: П`ятниця, 08.08.2014, 22:08 | Повідомлення # 1754
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
На супутнику Hot Bird 13D (13°E) розпочав

тестове мовлення телеканал Ukraine Today


.

7 серпня на супутнику EUTELSAT HOT BIRD 13D (13°E) на частоті 11,623 ГГц, пол. V (SR: 27500, FEC: 3/4) відкрито почав попереднє тестове мовлення новий інформаційний канал для міжнародної аудиторії Ukraine Today. Початок свого регулярного мовлення Ukraine Today планує 24 серпня 2014 року. Наібольшая цінність каналу - свобода слова і журналістські стандарти. Цим жертвувати команда Ukraine Today не буде, навіть, щоб зберегти Україні лице.

Головна задача команди Ukraine Today - вийти на міжнародний телевізійний ринок і мати можливість доносити позицію країни міжнародному співтовариству, а також об'єднати навколо себе ліберально налаштовані кола колишнього Радянського Союзу.
Мовлення ведеться 24 години на добу, 7 днів на тиждень англійською мовою. Інформація буде оновлюватися протягом усіх 24-х годин.

Телеканал у відкритому доступі віщає через супутник Hotbird на території Європи, і вже з 2015 року - на території США.

Генеральний продюсер каналу - Тетяна Пушнова.

Технічні параметри прийому:
Eutelsat Hot Bird 13D (13°E)
Tp. 156
D / L Freq. (MHz) 11 623
D / L Pol. V
Symbol Rate 27,5 Mbaud
FEC 3/4

Format DVB-S
Modulation QPSK
Кодування: немає


RATVODДата: Четвер, 14.08.2014, 13:44 | Повідомлення # 1755
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Телеканал "Інтер" транслюватиме відразу два випуски

популярного тревел-шоу
"Орел і решка. На краю світу"




У неділю, 17 серпня, телеканал "Інтер" покаже одразу два випуски популярного тревел-шоу "Орел і решка. На краю світу".


В 10:00 телеглядачі разом з ведучими проекту Регіною Тодоренко і Колею Сергою вирушать до Гренландії - найбільший острів у світі, який повністю покритий льодовиками. Це країна снігу і величезних айсбергів. Це суворий край, де завжди холодно. Там складно жити, а ще складніше подорожувати ... Але нашим провідним ніякі труднощі не страшні. Разом з ними телеглядачі зможуть помилуватися тисячолітніми льодовиками, з вертольота оглянути околиці острова, побувати в національному музеї. А ще Коля з Регіною спробують м'ясо кита, і, звичайно ж, покажуть, як в Гренландії можна відпочити пару днів з бюджетом в 100 доларів і з необмеженими засобами на золотий картці.

А в 11:00 Тревел-шоу "Орел і решка. На краю світу" перенесе нас на один з найдорожчих курортів світу - острів Маврикій. Це справжня африканська перлина, загублена в Індійському океані. Це кінські скачки, традиційні танці, величезні зграї дельфінів і неймовірна краса природи ... Порт Луї - столиця острова - увібрав в себе культури різних національностей і релігій. На Маврикії провідні Коля Серга і Регіна Тодоренко побувають на прогулянці з левами, політають на тросі через ущелину, випробують на собі нелегку долю срубщіков тростини і складальників морської солі і багато-багато іншого.

13.08.2014



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024